Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ευγονική (eugenics) & Παγκόσμιοι Πόλεμοι

Το παρόν ντοκιμαντέρ μας ενημερώνει για το τι ήταν η ευγονική, σε τι χρησιμοποιήθηκε, ποιοι χρηματοδότησαν την εξέλιξη της, ποιες ήταν οι πραγματικές αιτίες των Παγκοσμίων Πολέμων και ποιοι ίδιοι χρηματοδότησαν και τις δυο πλευρές!




Διαβάστε περισσότερα » »

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού

Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτεινή ταμπέλα στη Λυών!

Μετάφραση της πραγματικής ταμπέλας που έγραψε μία γυναίκα στη Λυών της Γαλλίας! Δείτε τι λέει... Επιστολή προς άνδρες: Tο προστατευτικό κάλυμμα όρχεων χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1874 στο χόκεϊ επί πάγου... Και η πρώτη προστατευτική κάσκα μοτοσυκλέτας χρησιμοποιήθηκε το 1974. Επομένως οι άντρες χρειάστηκαν εκατό χρόνια για να καταλάβουν πως και ο εγκέφαλος είναι σημαντικός.

Υπογραφή, Μια γυναίκα
Διαβάστε περισσότερα » »

Μαφιόζοι βυθίζουν πλοία με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο

Καθώς η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί το δράμα του ιαπωνικού λαού και ζει υπό τον τρόμο της ραδιενέργειας της Φουκουσίμα, που προκάλεσε η πυρηνική βιομηχανία και η... απληστία του νόμων της αγοράς και του κέρδους, αποκαλύψεις που έρχονται από την Ιταλία σοκάρουν, καθώς κάνουν σε όλους ορατό ότι ο πυρηνικός κίνδυνος είναι πολύ πιο κοντινός!

Τον καλοκαίρι του 2009, μέλη της Ιταλικής Μαφίας ομολόγησαν στις Αρχές της γειτονικής χώρας ότι επί 20 χρόνια βύθιζαν εσκεμμένα έναντι αμοιβής, δεκάδες πλοία που μετέφεραν πυρηνικά και άλλα επικίνδυνα απόβλητα, στην Αδριατική και στο Ιόνιο! Τα φορτία αυτά προέρχονταν κυρίως από βιομηχανίες του Ιταλικού Βορρά.

Η ιταλική περιβαλλοντική ομάδα «Lega Ambiente” αποκάλυψε πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουν εξαφανιστεί στην Μεσόγειο Θάλασσα 40 με 100 πλοία, ανάμεσα στα οποία ήταν και ελληνικά πλοία όπως το «Νίκος 1" και το «Βόρειες Σποράδες». Τουλάχιστον 7 ναυάγια συνέβησαν στην ελληνική επικράτεια, από τους Παξούς ως τις ακτές της Μεσσηνίας.

Ο καθηγητής της Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Γεράνιος, υποστήριξε ότι είναι βέβαιο ότι αυτά τα πλοία μετέφεραν πυρηνικά απόβλητα, καθώς η διαχείριση τους αποτελεί άκρως επικερδή ασχολία για τη Μαφία.

Αν και έχουν περάσει δύο (2) χρόνια από αυτές τις αποκαλύψεις, παρά τη δραστηριοποίηση της οικολογικής κίνησης «Ο Λαπίθας» που με συγκεκριμένες δράσεις ανέδειξε το γεγονός, το ελληνικό κράτος παραμένει αδιάφορο.

Ενώ η Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση θωρακίζουν την Ευρώπη-Φρούριο καταδιώκοντας δυστυχισμένους μετανάστες, παραμένουν αδρανείς απέναντι στα εγκλήματα της Μαφίας που διαπλέκεται με κολοσσούς της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να μετατρέπονται σε ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ των εφοπλιστών, αλλά αποδεικνύονται άχρηστα στην κοινωνία μας καθώς αδυνατούν να προστατεύσουν τις θάλασσες μας, την υγεία και την ζωή μας.

Εμείς καλούμε σε άμεση παρέμβαση κάθε κοινωνικής και επιστημονικής συλλογικότητας για την ανάδειξη των εγκλημάτων που συντελούνται στο παρόν και μέλλον του λαού μας.

Αυτό που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά είναι η ανάγκη να Κλείσουν άμεσα τα Πυρηνικά Εργοστάσια και να Απαγορευτεί η Πυρηνική τεχνολογία. Τα κέρδη για τους καπιταλιστές είναι τεράστια, αλλά οι συνέπειες για τους λαούς αξεπέραστες.

Η Ε.Ε. αποκαλύπτει ξανά ότι αποτελεί μια συμμαχία των καπιταλιστικών κρατών με ένα βαθύ αντεργατικό και ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, που παρανομαστή των πολιτικών της έχει τη μεγιστοποίηση των κερδών του κόσμου του πλούτου, την αυταρχική θωράκιση του αστικού κατεστημένου σε κάθε χώρα και την επιβολή των ευρωπαϊκών ιμπεριαλιστικών συμφερόντων σε όλο τον πλανήτη.

Δεν μετασχηματίζεται, δεν μεταρρυθμίζεται, αλλά μόνο Ανατρέπεται.
Παράλληλα, η κυβέρνηση των Παπανδρέου-Βενιζέλου φαντάζει εντελώς επικίνδυνη για το λαό μας.
Διαβάστε περισσότερα » »

«Επαναστάτες» του γλυκού νερού, Οικονόμου και Κουκουλόπουλος

 

Το …βασίλειό μου για μια υπουργική καρέκλα, φώναζαν επί μήνες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου και Πάρις Κουκουλόπουλος. Οι φωνές τους έπιασαν τόπο: ο Παπανδρέου πονηρά και ιδιοτελώς σκεπτόμενος τους …διόρισε υφυπουργούς «ξεδοντιάζοντάς» τους και ξεμπροστιάζοντάς τους.

Από χθες όμως μέσα τα κεφάλια για τους «αντάρτες» του γλυκού νερού και μάλιστα οι «επαναστάτες» έχουν αρχίσει με δηλώσεις τους να …προσκυνούν τον Μεγάλο Ηγέτη! Ο δε Οικονόμου δεν δίστασε μάλιστα να αυτολογοκριθεί και κείμενο που είχε στην ιστοσελίδα του για το μνημόνιο, μόλις ορκίστηκε… υπουργάκος το κατέβασε!!!

http://www.kentrinews.gr/?p=20387
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα Σκόπια ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε προϊόντα ξένης αλυσίδας super-market


Click to open image!Ένα ζήτημα εθνικής σημασίας το οποίο, ελέω οικονομικών εξελίξεων βρίσκεται στο περιθώριο της πολιτικής, μας υπενθυμίζει ...
ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γόμφων και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δροσερού κ. Παναγιώτης Νταλούκας .Μια δυσάρεστη έκπληξη, λοιπόν, τον περίμενε σήμερα κάνοντας τα ψώνια του από γνωστής αλυσίδας super-market γερμανικών συμφερόντων. Κοιτάζοντας την απόδειξη και τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από τα προϊόντα που αγόρασε, διαπίστωσε ότι σε αρκετά από αυτά η χώρα προέλευσης αναγράφεται όχι ως Σκόπια αλλά ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Ο κ.Νταλούκας σκάναρε την απόδειξη και την επίμαχη ετικέτα και την έστειλε στο trikalaola.gr, για να υπενθυμίσουμε σε κυβερνώντες και μη ,ότι η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν!!! 

Διαβάστε περισσότερα » »

Οι προδότες που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο

Διαβάστε περισσότερα » »