Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Έκανε την Ελλάδα... Μπανγκλαντές και καμάρωνε!

Πίσω από τις αντιρατσιστικές κραυγές, κρύβουν την πράσινη φάμπρικα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε κέντρο δουλεμπορίου.
Φτάνει πια η κατασυκοφάντηση του Ελληνικού λαού. Είναι χυδαίο να βγαίνουν ως κατήγοροι αυτοί
που έκαναν το παν να φέρουν την θηριωδία του Μπανγκλαντές στην Ελλάδα προς όφελος των "δικών τους παιδιών". Η απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού ήταν το χαλί για να ανοίξει η πόρτα σε αυτό που η Ελλάδα είχε αποτινάξει από την εποχή του Σόλωνα: Το δουλεμπόριο. Αυτό το έγκλημα έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που παραμένουν ασύλληπτοι.

>> Η υστερία που ακολούθησε μετά το έγκλημα στην Μανωλάδα, ήθελε δόλια να κρύψει την φρικτή πραγματικότητα. Ξαφνικά, ακόμα και το Μπανγκλαντές, η ντροπή της ανθρωπότητας όπου 7,4 εκατομμύρια παιδιά τελούν υπό καθεστώς δουλείας, κούνησε το δάχτυλο απειλητικά. Το ίδιο και η "διεθνής κοινότητα" που κλείνει τα μάτια στο έγκλημα των πολυεθνικών που θησαυρίζουν πάνω στην παιδική δουλεία.

>> Ξεχάστηκαν απότομα οι αναφορές της Unicef που εκλιπαρεί για διεθνή δράση κατά της χώρας, στην οποία 6χρονα παιδιά εγκαταλείπουν την εκπαίδευση για να οδηγηθούν αλυσοδεμένα στην φάμπρικα της ντροπής.

>> Από δίπλα, αυτοί που με το επαίσχυντο μνημόνιο έβαλαν σκοπό να κάνουν την Ελλάδα... Μπανγκλαντές! Ούτε ένα κανάλι, ούτε μία εφημερίδα δεν θυμήθηκε τις δηλώσεις ντροπής του Γιώργου Παπανδρέου, που εκθείαζε το μοντέλο ανάπτυξης της Μανωλάδας και των καλλιεργειών της φράουλας.

>> Κανείς δεν τον εγκάλεσε και βέβαια ο ίδιος, πιστός στις αρχές του αρνήθηκε να ζητήσει έστω και ένα συγγνώμη. Από τους εργάτες - θύματα και το μεγάλο θύμα που είναι η Ελλάδα. Το βίντεο της ντροπής που φέρνει στην επιφάνεια το Newsbomb.gr οφείλει να προβληματίσει κάθε Έλληνα, αλλά να φτάσει στα πέρατα του κόσμου.

>> Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μιλούσε για διεφθαρμένη χώρα, δίνοντας τροφή στην γκαιμπελίστικη, ανθελληνική προπαγάνδα που ακολούθησε.

>> Είναι ο ίδιος που κατέστρεψε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, βυθίζοντας την Ελλάδα στην θηριωδία της απάνθρωπης εκμετάλλευσης.

>> Όχι κύριε Παπανδρέου, δεν είμαστε συνένοχοι. Εδώ χύθηκαν ποταμοί αίματος για να εξασφαλιστεί η ανθρώπινη ελευθερία από το δουλεμπόριο των οθωμανών και των ντόπιων συνεργών τους. Εδώ γεννήθηκε το Δίκαιο του Αδύναμου, που εσείς το καταστρατηγήσατε εκθειάζοντας μοντέλα "Μανωλάδας".

>> Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε την Ελλάδα Μπανγκλαντές, όσο και αν το επιθυμείτε.

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Το εξώφυλλο της Ελευθεροτυπίας που "κόπηκε": 21η Απριλίου, 46 χρόνια μετά

Δείτε τα "αθυρόστομα" πρωτοσέλιδα της Ελευθεροτυπίας που αποσύρθηκαν πριν τυπωθούν. Ανησυχητικά αποτελέσματαδημοσκόπησης για τη Χούντα που αναδεικνύουν την κρίση δημοκρατικών αρχών της εποχής







 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αποσύρθηκαν εσπευσμένα τα εξώφυλλα της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας", στα οποία δημοσιευόταν η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η χώρα μας έχει κρίση δημοκρατικών αρχών και ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών νοσταλγεί τη χούντα. Το επίμαχο πρωτοσέλιδο που αποσύρθηκε είχε τον τίτλο "ΣΚΑΤΑ!", στα ελληνικά και σε ακόμα τρεις γλώσσες. Στην τελική του έκδοση, αντικαταστάθηκε με το τελικό, "Απέραντο φρενοκομείο".
Ο τίτλος που αυτολογοκρίθηκε, προέκυπτε από το πρωτοφανές ποσοστό του 30% των Ελλήνων που θεωρούν πως επί Χούντας ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Συγκεκριμένα:

  Στο enet.gr πάντως, τα πρωτοσέλιδα "ανέβηκαν" με ερωτηματικό. "ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ; 21η Απριλίου, 46 χρόνια μετά...".
Το κείμενο της Ελευθεροτυπίας για τη δημοσκόπηση ήταν το εξής:
"Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Metron Analysis για την Ελευθεροτυπία, το 30% των ερωτηθέντων θεωρεί πως "στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ότι σήμερα". Τα ευρήματα-σοκ καταδεικνύουν ότι η οικονομική κρίση της χώρας, για την οποία ευθύνεται το πολιτικό σύστημα, προκαλεί κρίση και στην ίδια τη δημοκρατία. Ολόκληρη η έρευνα και η ανάλυση των ευρημάτων στη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Η δημοσκόπηση δείχνει σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων να απαντά θετικά στην ερώτηση "Σε λίγες μέρες θα έχουμε 21η Απριλίου. Ορισμένοι λένε ότι στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ότι σήμερα. Εσείς προσωπικά συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;".
Η πλειοψηφία (59%) θεωρεί πως σε θέματα ασφαλείας η κατάσταση επί Χούντας ήταν καλύτερη, 46% θεωρεί ότι είχε καλύτερη διαβίωση και το 24% πιστεύει πως η χώρα είχε καλύτερη διεθνή εικόνα.
Όσο σοκαριστικά κι αν είναι τα ευρήματα άλλο τόσο πρέπει να μετατραπούν σε μια κραυγή αγωνίας της κοινωνίας αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας προς τους θεσμούς που την υπηρετούν, τα κόμματα, το κοινοβούλιο, τη δικαιοσύνη.
Η έρευνα της Ελευθεροτυπίας επιβεβαιώνει σε μια αποφράδα χρονική συγκυρία όλα αυτά που ως αίσθηση υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και απέναντι στα οποία εθελοτυφλούμε.
Αποτελεί την κατάληξη μιας μακράς διαδρομής κατά την διάρκεια της οποίας το πολιτικό σύστημα βούτηξε στην διαφθορά, η κομματικοποίηση του κράτους απαξίωσε τους θεσμούς, κυριάρχησε το πελατειακό κράτους εις βάρος της αξιοκρατίας και η διαπλοκή οικονομικών συμφερόντων και πολιτικών ήταν ο κανόνας.
Είναι το αποτέλεσμα της φτώχειας στην οποία έχει φέρει την κοινωνία η μνημονιακή πολιτική και είναι αποκαλυπτικό της απόγνωσης της κοινωνίας αλλά και της πλήρους σύγχυσης στην οποία την έχει οδηγήσει η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση και η αναποτελεσματική διαχείριση της από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Και είναι αποτέλεσμα και της χρονικής απόστασης από εκείνη την μαύρη περίοδο, της άμβλυνσης της μνήμης και της άγνοιας των νεότερων γενιών για την χούντα των συνταγματαρχών, που κατέλυσε την δημοκρατία και τις ελευθερίες, διεύρυνε την ανισότητα και έσπειρε την ανασφάλεια".
Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας υπογράφεται από τον εκδότη κ. Χάρη Οικονομόπουλο.
Τα επίμαχα εξώφυλλα:



 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΕΤΣΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ:

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, με ΟΛΑ τα ονόματα.

Στοιχεία – κόλαφος για ομόλογα και CDS.

10 Δεκεμβρίου 2009 η ΤΚ είχε πουλήσει όλα τα Ελληνικά ομόλογα. 11 Δεκέμβριου με “μυστική εντολή” άρχισαν να φορτώνουν με Ελληνικά ομόλογα!
Τι ειρωνία; Την ημέρα που έκλεβαν την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου! (σχετική ιστορία εδώ)

Α&Μ: Καταστροφική η αγορά των ομολόγων, δεν αγόρασαν CDS για να καλυφθούν! Κρύβουν την έκθεση για να μην ασκήσουν διώξεις σε αυτούς που αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα απο τους Γερμανούς και πούλησαν τα CDS σε Ελλάδα και Κύπρο! Χορός της μίζας πάνω στα αποκαΐδια του Ελληνισμού!Η ερώτηση είναι μια.Μόνοι αποφάσισαν να αγοράσουν Ελληνικά Ομόλογα ή πιέστηκαν; Πόσοι πήραν Μίζες; Ποιοι πλήρωσαν Μίζες;

Προβοπουλε, εχεις κανει καμια επιστολή, που να προτρεπεις σε αγορες Ελληνικών Ομολόγων απο Τράπεζες Κύπρου ενω ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ;

Δείτε την έκθεση.



Olympia Gr 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο λαός πληρώνει τις τραπεζικές μπίζνες του τραπεζίτη συζύγου μιας Εβραίας!

Πριν 2 χρόνια η Πειραιώς του συζύγου της Εβραίας Στάϊκου, πήρε 3 δισ. ευρώ από τον ελληνικό λαό για να "σωθεί"...

Και απο τότε άρχισε να αγοράζει με αυτά τα λεφτά άλλες τράπεζες που πτωχεύουν..

Έτσι πριν λίγες μέρες αγόρασε κυπριακές τράπεζες και χθές αγόρασε και την Millenium..

Ο λαός πληρώνει δηλαδή τους τραπεζίτες για να κάνουν μπίζνες!

Αυτή είναι η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗ.ΜΑΡ! Είναι η κυβέρνηση των τραπεζών!




Η Σοφία Στάικου-Σάλλα

Η ίδια έχει δηλώσει οτι στα 18 της χρόνια πήγε στο Ισραήλ εθελοντικά για 2 χρόνια σε κιμπούτς για να ...
αποκτήσει εμπειρίες.


Διαβάστε σχετικά εδώ για την Πειραιώς



Η είδηση από newsit



Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε την εξαγορά της τράπεζας Millenium από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς και ενέκρινε τη συμμετοχή της μητρικής BCP στην επερχόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς, σαν μέρος της συμφωνίας για την απορρόφηση της Millenium από τον ελληνικό όμιλο.

Ειδικότερα η BCP θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ της Πειραιώς με το ποσό των 400 εκατ. ευρώ ενώ όπως είναι ήδη γνωστό, η γαλλική Societe General έχει προχωρήσει σε ανάλογη συμφωνία με τον ελληνικό τραπεζικό όμιλο για την απορρόφηση της Γενικής τράπεζας και θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ με το ποσό των 175 εκατ. ευρώ. 

Μόνο από τη συμμετοχή των δύο αυτών διεθνών τραπεζικών ομίλων, η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη διασφαλίσει το ποσόν των 575 εκατ. ευρώ για την επικείμενη ΑΜΚ.

Ωστόσο, η διοίκηση του ομίλου έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε μεγαλύτερη ΑΜΚ και συγκεκριμένα σε περισσότερα από 733 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσει στην έκδοση των μετατρέψιμων ομολογιών που συνεπάγονται προοδευτικά πολύ υψηλό κόστος χρήματος για την Τράπεζα.


Πηγή
Πηγή

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Οδηγίες επιβίωσης σε δύσκολες καταστάσεις....


Για να είμαστε πάντα έτοιμοι, χωρίς να έχουμε κανένα πανικό! 

Καλύτερα έτοιμοι και να μη συμβεί τίποτα... το ευχόμαστε.

Όπως λέει και ο Ευτύχης Μπλέτσας:

"Να είσαι πάντα έτοιμος! 

Αν συμβεί κάτι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και να συμβεί,
παρά να μην είσαι προετοιμασμένος για τίποτα και να γίνει κάτι! "
Βίντεο με οδηγίες του Ευτύχη Μπλέτσα!!!

Η σελίδες του Ευτύχη, (όπου μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο του «Μαγειρική Οικονομία»)


Τις αγοράζουμε από το ebay αλλά έχει και στο ricardo (Ελλάδα) αν γράψουμε myllar ή mylar

"Καλυτερα να είσαι προετοιμασμένος και να μη γίνει τίποτα 
παρά 
να μην είσαι προετοιμασμένος για τίποτα και να συμβεί κάτι!"

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Σλαβο-σκοπιανός στην ομάδα Βλαστού-Λήστεψε τράπεζες, απήγαγε πλοιοκτήτη

«Συνελήφθη ο Σλαβο-Σκοπιανός,  που άδειασε τα ταμεία των ελληνικών τραπεζών», δημοσίευσε το σλαβικό" Κανάλ 5" των Σκοπίων.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός  από την κλοπή κατηγορείται για συμμετοχή στην απαγωγή ενός εξέχοντος πλοιοκτήτη στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2009.

 Το Κανάλ 5 αναφέρει ότι  ο συλληφθείς ονομάζεται Μπόμπαν Ριστέσκι και ανήκε στην γνωστή ελληνική ομάδα κακοποιών του Παναγιώτη Βλαστού.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία- αναφέρει το ‘Κανάλ 5’- ο Μπόμπαν Ριστέσκι  συμμετείχε σε ληστείες  21 τραπεζών  από το Μάιο του 2012 έως το Μάρτιο του 2013, από τις οποίες η κακοποιός ομάδα , έκλεψε  250 χιλιάδες ευρώ.

Κατά την ίδια περίοδο ο Μπόμπαν Ριστέσκι, συνεργάστηκε  με γνωστούς Έλληνες βαρυποινίτες και μεταξύ των δράσεων του είναι και η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009.

Στο σπίτι του Ριστέσκι βρέθηκε ηλεκτρικό πιστόλι Λέιζερ, πανοπλίες, πλαστικά όπλα, σφαίρες, κινητά τηλέφωνα, 3 περούκες, πλαστές ταυτότητες και άδειες οδήγησης, ηρωίνη και λεφτά, επισημαίνει το Κανάλ 5.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »