Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΖΩΑ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Όλα αυτά που θα δείτε στο βίντεο έχουν γίνει και τα δημοσιεύματα τους φιλοξενούνται σε μεγάλες ξένες ιστοσελίδες . Ο άνθρωπος που μας τα περιγράφει δεν τα βγάζει από το μυαλό του αλλά μιλάει με στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα » »

Γρεβενά: Μεταφέρουν μοναστήρι επάνω σε ράγες

«Μετακομίζει» σε νέα θέση το μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τορνικίου.
Ολόκληρη η μονή βρίσκεται επάνω σε ράγες, 10 εκατοστά από το έδαφος και πρόκειται σύντομα να διανύσει μια απόσταση 127 μέτρων, με υψομετρική διαφορά 27 μέτρων, ώστε να τοποθετηθεί σε παρακείμενο λόφο, του δήμου Δεσκάτης Γρεβενών.
Η μεταφορά της μονής, βάρους 300 τόνων, κρίθηκε απαραίτητη, καθώς στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα θα δημιουργηθεί τεχνητή λίμνη.
Η απόφαση πάρθηκε για να μην κατακλυστεί από τα νερά της υπό δημιουργίας λίμνης του Ιλαρίωνα, στο ομώνυμο φράγμα.

«Η προετοιμασία ξεκίνησε έναν μήνα πριν. Όλος ο ναός έχει αποκολληθεί από το έδαφος, βρίσκεται πάνω σε ράγες και η μετακίνησή του θα αρχίσει από τη Δευτέρα. Εάν όλα πάνε καλά, υπολογίζεται πως μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει ανέβει στην τελική του θέση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του κλιμακίου επίβλεψης του έργου από τη ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.
Η τελική εντολή εκκίνησης θα δοθεί από τον μελετητή και επιβλέποντα του έργου, αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορρέ.
Η ΔΕΗ είναι χρηματοδότης του έργου με προϋπολογισμό 850.000 ευρώ, ενώ ανάδοχος είναι η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Η μονή Κοιμήσεως της Παναγίας Τορνικίου χρονολογείται από τον 12ο αιώνα.
Υπάρχουν εξαιρετικές τοιχογραφίες από το 1481 και το 1730, που έχουν συντηρηθεί και έγιναν οπλισμοί, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αποκόλλησής τους κατά τη μεταφορά του ναού.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ηλίθιος, ο πανηλίθιος και το Κατάρ ! ! !

Είμαι εδώ και σας φωνάζω: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Τρελά πανήγυρια γίνονται για την συγχώνευση της Eurobank και της Alphabank και τον μεγάλο επενδυτή, το κατάρ που θα ρίξει 500 εκατομύρια και θα γίνει μεγαλομέτοχος στο καινούργιο deal με 20%!!!!

Στην χώρα των ηλιθίων όμως όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να πανηγυρίζουμε με μία μεγαλειώδη ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως ούτε και η τελευταία.

Ας δούμε λίγο τους αριθμούς αυτής της ήττας όμως γιατί η απλή αριθμητική δεν λέει ψέμματα.

Τα στοιχεία......
Καταθέσεις των δύο τραπεζών:
Eurobank 80.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.
Alpha bank 80.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Σύνολο 160.000.000.000 ευρώ (εκατόν εξήντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Αυτές οι καταθέσεις είναι χρήματα των ηλιθίων πολιτών που τα....
εμπιστεύτηκαν στις δύο τράπεζες για ένα μηδαμινό επιτόκιο. Την εμπιστοσύνη αυτή την καταχράζονται καθημερινά οι τράπεζες και με ξένα κόλυβα κάνουν μνημόσυνο και βγάζουν τεράστια κέρδη. Ναι ηλίθιοι... με την έγκριση σας και με τα λεφτά σας οι τράπεζες βγάζουν τεράστια κέρδη. Τους δώσατε 160 δις να εκμεταλεύονται με την συναίνεση σας. Γι αυτό το άρθρο έχει τίτλο το άρθρο ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, γιατί εσείς είστε ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Διαβάστε παρακάτω για να πειστείτε ακόμα περισσότερο πόσο ηλίθιοι είστε.

Τα δάνεια......
Τα δάνεια των δύο τραπεζών
Eurobank 98.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.
Alpha bank 98.000.000.000 ευρώ (ογδόντα δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Σύνολο 200.000.000.000 ευρώ (διακόσια δισεκατομύρια ευρώ) περίπου.

Αυτά τα δάνεια τα χρωστάτε εσείς ηλίθιοι στις τράπεζες. Τους έχετε δώσει 160 δις χωρίς κανένα κόστος να τα διαχειρίζονται και εσείς να μην έχετε κανένα κέρδος και οι τράπεζες σας έχουν δώσει 200 δις δάνεια τα οποία τα πληρώνετε εσείς και οι τράπεζες βγάζουν τρελά κέρδη.

Με μία μικρή πρόσθεση οι δύο τράπεζες έχουν στην διάθεση τους 360 δις ευρώ από τα οποία βγάζουν τρελά κέρδη και οι υπάρχουν και οι πανηλίθιοι που πανηγυρίζουν!! 10.000.000 πανηλίθιοι νεοέλληνες πανηγυρίζουν! Ακόμα και αν δεν πανηγυρίζεται, είστε αδιάφοροι που είναι εξίσου κακό. Εχετε αφήσει τις τράπεζες να κάνουν πάρτυ και να σας πατάνε με τα δικά σας λεφτά και με την δική σας έγκριση. Γι αυτό σας λέω πανηλίθιους!!! Το καταλάβατε τώρα;;;; Οχι ακόμα; Διαβάστε παρακάτω.....

Η σωτηρία των τραπεζών από το κράτος (εσάς δηλαδή)........

Ο Καραμανλής έδωσε 100 δις ευρώ περίπου για να σώσει τις τράπεζες....
Ο Παπανδρέου έδωσε άλλα 100 δις ευρώ περίπου για να σώσει τις τράπεζες...

Σύνολο 200 δις ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ!!!!

Προσθέτουμε στα παραπάνω και έχουμε 360 δις τα προηγούμενα συν 200 δις για να σωθούν, σύνολο 560 δις ευρώ που θα βγουν από τις τσέπες σας όλα!!!!

Εχει και συνέχεια, περιμένετε....

Η ευρωπαική Τράπεζα.....
Οι δύο ελληνικές τράπεζες για να σωθούν, δανείζονται από την ευρωπαική τράπεζα με 1% και μετά δανείζουν το ελληνικό κράτος με 4,5%, δηλαδή σας χρεώνουν 3,5% για να σας σώσουν! Ναι καλά το καταλάβατε, για να σας σώσουν από την ηλιθιότητα σας!

Το Κατάρ και η μεγαλοεπένδυση......!!!!!

Από όλα τα παραπάνω καταλήξαμε ότι δύο τράπεζες διαχειρίζονται 500 δις ευρώ περίπου. Ερχεται λοιπόν το Κατάρ για να κάνει μία τεράστια επένδυση στην Ελλάδα και να γίνει ο μεγαλομέτοχος του καινούργιου Deal με 20% ποσοστό και θα βάλει 500 εκατομύρια. Φοβερό ε;;; Για να το αναλύσουμε παρακάτω.

Αν 20% είναι 500 εκατομύρια, τότε το 100% της συγχώνευσης είναι 5 χ 20% χ 500 εκατομύρια ευρώ = 2.5 δις ευρώ

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;;;;;;

Η νέα τράπεζα που θα προκύψει έχει αξία 2,5 δις ευρώ και θα διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο 500 δις ευρώ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΣΕΙΣ θα πληρώσετε ή πληρώνετε!!! Μόνο οι καταθέσεις που έχετε ΕΣΕΙΣ στις δύο τράπεζες είναι 160 δις ευρώ.

Δείτε και μερικές επενδύσεις του κατάρ.

Αγόρασε τα Harods στο λονδίνο για 2 δις ευρώ. Για τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες δίνει 500 εκατομύρια ευρώ!

Προσπάθησε να αγοράσει την Μanchester United για 1,2 δις ευρώ. Για τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες δίνει 500 εκατομύρια ευρώ!

Τελικό Συμπέρασμα.
Αν είστε κάτοικος του Κατάρ ή μέτοχοι της Alphabank και της Eurobank έχετε δισεκατομύρια λόγους για να πανηγυρίζετε τρελά.

Αν δεν είστε στην πιο πάνω κατηγορία και έχετε την ατυχία να είστε κάτοικος του ελληνικού κράτους και να πληρώνετε φόρους τότε αυτά τα 500 δις (ίσως και πολύ παραπάνω) θα τα πληρώσετε μέχρι τελευταίο σεντς, εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας... μέχρι και τα τρισέγγονα σας!!! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!! ΟΛΑ!!!

Πάψτε να το παίζετε εξυπνάκηδες και παρτάκηδες γιατί ο εχθρός είναι οργανωμένος και εσείς είστε μόνοι σας. Ολες οι νίκες στο παρελθόν έγιναν γιατί παίζαμε σαν ομάδα, έστω και αν είμασταν λίγοι. Ο Εγωισμός, η αδιαφορία και η πάρτη μου είναι αυτά που θα σας καταστρέψουν!!!

Είμαι εδώ και σας φωνάζω: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Κάντε το σωστό. Πάρτε τα λεφτά σας από Eurobank και Alphabank και διαλέξτε άλλη τράπεζα. Κάντε μεταφορά των δανείων και των καρτών σας σε άλλη τράπεζα. Ενωθείτε!!!

Ενας ξύπνιος πολίτης
Διαβάστε περισσότερα » »

Αγρότες τσεπώνουν με κόλπα χιλιάδες ευρώ ως αποζημιώσεις!

Παραγωγός στη Θεσπρωτία εισέπραξε 365.730 ευρώ για ακαρπία!

Τελικά τα κόλπα για κονόμα στην Ελλάδα δεν θα σταματήσουν ποτέ, όσες κρίσεις κι αν περάσουμε. Δίνονται από τον ΕΛΓΑ σε αγρότες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ως αποζημιώσεις για ακαρπία! Προκλητική και συνάμα χαρακτηριστική περίπτωση εντοπίστηκε από....
ελεγκτές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Θεσπρωτία.
Παραγωγός εισέπραξε μέσα σε τρία χρόνια το ποσό των 365.730 ευρώ. Τις 205.491 μόνο για το 2009, ενώ είχε εισπράξει 82.010 το 2008 και άλλες 78.229 ευρώ το 2007. Όμως, τα ποσά αυτά μπορεί να είναι και πολύ μεγαλύτερα ,αφού μέλη της οικογένειας του ίδιου παραγωγού εμφανίζονται να έχουν πάρει και άλλα χρήματα για αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Δριβελέγκας αποκάλυψε ότι δίνονταν μεγάλα ποσά, με την εφεύρεση των ανύπαρκτων ζημιών για ακαρπία και μειωμένη παραγωγή.
Διαβάστε περισσότερα » »

«H κυβέρνηση νομιμοποιεί μετανάστες μέσω ΙΚΑ»

«Για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ» κατηγόρησε την κυβερνηση η Γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής και βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η βουλευτής Α΄ Αθηνών κατέθεσε αμέσως επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, ζητώντας να μάθει εάν οι ανακοινώσεις του κ. Σπυρόπουλου έχουν την κάλυψη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων ο Διοικητής του ΙΚΑ επέμεινε ότι η χορήγηση ΑΜΚΑ σε όλους του παράνομους μετανάστες είναι και προσοδοφόρα για το ΙΚΑ, αλλά και κοινωνικά δίκαιη! Μάλιστα, ο κ. Σπυρόπουλος διευκρίνισε ότι οι παράνομοι μετανάστες μετά από πέντε χρόνια θα μπορούν ως κάτοχοι πλέον του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης να διεκδικούν τη νομιμοποίησή τους.

Καταλήγοντας η κ. Πιπιλή δήλωσε ότι «είναι εθνικά επικίνδυνη η τακτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί με κάθε τρόπο τη μετατροπή της Ελλάδας σε «παράδεισο» των παράνομων μεταναστών εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των νομίμως εργαζομένων αλλοδαπών. Να αποσυρθεί αμέσως κάθε ανάλογη απόφαση ή καν σκέψη».
Διαβάστε περισσότερα » »

Oι "Τούρκοι" της Θράκης γιορτάζουν σήμερα τη σφαγή των Ελλήνων !

Προκαλούν και πάλι: Γιορτάζουν "με χαρά" την νίκη των Τούρκων επί των Ελλήνων, μέσα σε ελληνικό έδαφος

Σήμερα οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν τη λήξη του Ραμαζανιού. Όμως, παράλληλα, οι Τούρκοι μουσουλμάνοι, γιορτάζουν, όπως κάθε χρόνο στις 30 Αυγούστου, το zafer bayram ή zafer gunu, δηλαδή την "ημέρα της νίκης". Πρόκειται για την επέτειο της ...

30-8-1922, όταν οι Νεότουρκοι του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ πασά, κατήγαγαν νίκη επί του ελληνικού στρατού και ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στη Σμύρνη.

Στις 26 Αυγούστου, μετά την Μεγάλη Επίθεση, ο Μουσταφά Κεμάλ αυτοπροσώπως είχε ηγηθεί των στρατευμάτων του στην κοιλάδα του Αφιόν Καραχισάρ με το περιώνυμο παράγγελμα «Στόχος μας είναι η Μεσόγειος! Εφοδος». Στις 30 Αυγούστου ο ελληνικός στρατός ηττήθηκε στο Ντουμλού πιναρ και η υποχώρησή του συνεχίστηκε ως τις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα της άλωσης της Σμύρνης από τους Τούρκους.


Σήμερα 30-8-2011, στην Κομοτηνή, βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Αλί Μπαμπατζάν, ενώ όπως μας πληροφορεί η "τουρκική" ιστοσελίδα της Κομοτηνής birlik, στις εκδηλώσεις παρευρέθη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χαζτηοσμάν.

"Η 30η Αυγούστου είναι ημέρα νίκης και διπλής χαράς για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης", γράφει η ανθελληνική Birlik, που προκαλεί για ακόμη μια φορά.
(Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelmesiyle birlikte Batı Trakya Türkleri çifte Bayram sevinci ve coşkusu yaşıyor).

Γιορτάζουν το κάψιμο της Σμύρνης, μέσα σε ελληνικό έδαφος;
Άλλο, τα δικαιώματα των μειονοτήτων κι άλλο να γιορτάζεις μέσα σε ελληνικό έδαφος, τη γιορτή της ήττας της "χώρας σου (Ελλάδας)".

Διαβάστε περισσότερα » »

Ακόμη πιο «τσουχτερά» πρόστιμα φέρνει το φθινόπωρο ο νέος ΚΟΚ

Ακόμη πιο «τσουχτερά» πρόστιμα θα καλούνται να πληρώσουν όσοι παραβαίνουν τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που θα τεθεί σε ισχύ από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη θα τιμωρείται πλέον με 1.050 ευρώ αντί για 700 που είναι σήμερα, ενώ η παραβίαση του STOP θα στοιχίζει 900 ευρώ.

Το πρόστιμο για στάθμευση σε ράμπα από 150 ευρώ θα ανέλθει στα 325, ενώ για στάθμευση σε πεζοδρόμιο, οι παραβάτες θα πληρώνουν 120 ευρώ, έναντι των 80 ευρώ που πληρώνουν σήμερα.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τίθεται ξανά σε λειτουργία το μέτρο του δακτυλίου στους δρόμους της Αθήνας, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πετρελαιοκίνηση: άρση της απαγόρευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην άμεση άρση απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης αναμένεται να προβεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ημερησίας», η κυβέρνηση καθώς τα... δεδομένα στην αυτοκινητοβιομηχανία έχουν αλλάξει ριζικά από το 1991 που ισχύει η απαγόρευση των οχημάτων diesel σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην Ελλάδα η κύρια πηγή ρύπανσης σωματιδίων στις μεγαλουπόλεις από πετρελαιοκίνητα οχήματα προέρχονται από τα Ταξί αλλά και τα παλαιά φορτηγά.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα πετρελαιοκίνητα οχήματα που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro4 εκπέμπουν περισσότερα μικροσωματίδια από τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα.
Ωστόσο τα εν λόγο μοντέλα θεωρούνται ήδη παλιά καθώς σήμερα ισχύουν οι εκπομπές ρύπων Euro5 ενώ από το 2014 περνάμε στην οδηγία Euro6.

Και στις δύο τελευταίες κατηγορίες οι εκπομπές μικροσωματιδίων κυμαίνονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τους αντίστοιχους βενζινοκινητήρες.

Τα δυο μεγάλα προβλήματα πάντως που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, είναι το λαθρεμπόριο καυσίμων και η ανεπαρκής συντήρηση και απουσία τεχνικού ελέγχου των αυτοκινήτων που σήμερα φτάνει το 60% του στόλου των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι, πέραν της άρσης απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης, τα κυβερνητικά στελέχη αναζητούν και άλλες συνδυαστικές λύσεις που επιφέρουν μείωση των εκπομπών ρύπων.

Ένα μέτρο το οποίο φαίνεται να αποδίδει μέγιστα οφέλη στο περιβάλλον είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων ηλικίας μεγαλύτερης των 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο χρειάζονται μέτρα εφαρμογής και αστυνόμευσης ενώ θα πρέπει να δοθούν και κίνητρα σε όσους επιθυμούν να τα αντικαταστήσουν με καινούρια.
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα αεροπορικά ταξίδια για πόλεις της Ελλάδας κοστίζουν ακριβότερα απ' ότι για Λονδίνο!

Τα αεροπορικά εισιτήρια για πόλεις της Ελλάδας είναι ακριβότερα από το να πάει κανείς στο Λονδίνο! Απίστευτο κι, όμως, αληθινό. Για πτήσεις... 40-60 λεπτών πληρώνει κανείς πανάκριβα εισιτήρια. Για παράδειγμα, μια μονή διαδρομή από Γιάννινα προς Αθήνα στοιχίζει 140 ευρώ. Με λιγότερα χρήματα πηγαίνεις στο Λονδίνο, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Οι επιβάτες δυσφορούν για την τιμολογιακή πολιτική της Οlympic Air και της Aegean. Πολλοί, όμως, δεν μπορούν να αποφύγουν την μετακίνηση αεροπορικώς, αφού τους την επιβάλλουν επαγγελματικοί ή και προσωπικοί λόγοι.
Διαβάστε περισσότερα » »

«Νέα συνάντηση Παπανδρέου- Γκρούεφσκι το Σεπτέμβριο για το όνομα»

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται μια νέα πρωτοβουλία διαπραγματεύσεων για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος μεταξύ των πρωθυπουργών της FYROM, Νίκολα Γκρούεφσκι και της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν στην 66η  Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το περιβάλλον του πρωθυπουργού των Σκοπίων, τον Νίκολα Γκρούεφσκι θα συνοδεύσει στην Νέα Υόρκη  ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας,  Νίκολα Ποπόφσκι.

Σύμφωνα με τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης,  από το γραφείο του μεσολαβητή του ΟΗΕ για τη διαφωνία του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, υπάρχουν ενδείξεις ότι προωθείται η επανάληψη των διαπραγματεύσεων για τη διαφωνία των δύο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα » »

Βαλκάνια: Πράκτορας της Μόσχας ήταν η γυναίκα του Τίτο

Η σερβική εφημερίδα  «Press», γράφει ότι, η πρώην πρώτη κυρία της Σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας, Γιοβάνκα Μπροζ, σύζυγος του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, είχε σταλεί από τη Μόσχα ως αντιπρόσωπος της σοβιετικής υπηρεσίας NKVD/НКВД.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γιοβάνκα Μπουντισάμπλεβιτς, το 1945 εκπαιδεύτηκε στην Ακαδημία Μυστικών Πρακτόρων της Μόσχας.

Τα μυστικά αυτά στοιχεία σημειώνει ο βιογράφος του Τίτο, Βλαντιμίρ Ντέντιερ, στοιχεία τα οποία φυλάσσονται στο αρχείο της Σλοβενίας τα οποία του τα παραχώρησε ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος Πέρο Σίμιτς.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η Γιοβάνκα στην διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου ηγούνταν ομάδας πρακτόρων και πριν γίνει γραμματέας του Τίτο, πέρασε εννέα μήνες στην Ακαδημία Πρακτόρων «Γκιερζίνσκι».
Διαβάστε περισσότερα » »

Πόσο μειώνονται οι επικουρικές από 300 ευρώ και άνω

Ειδική εισφορά από 3% έως 10% θα ισχύσει από 1/9/2011 στις επικουρικές συντάξεις άνω των 300 ευρώ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ η εισφορά υπολογίζεται ως εξής.

1. Για συντάξεις από €300,01 έως €350,00, ποσοστό 3%

2. Για συντάξεις από €350,01 έως €400,00, ποσοστό 4%/....


3. Για συντάξεις από €400,01 έως €450,00, ποσοστό 5%

4. Για συντάξεις από €450,01 έως €500,00, ποσοστό 6%

5. Για συντάξεις από €500,01 έως €550,00, ποσοστό 7%

6. Για συντάξεις από €550,01 έως €600,00, ποσοστό 8%

7. Για συντάξεις από €600,01 έως €650,00, ποσοστό 9% και

8. Για συντάξεις από €650,01 και άνω, ποσοστό 10%.

Tο ποσό της σύνταξης μετά την παρακράτηση της εισφοράς δεν μπορεί να υπολείπεται των 300 ευρώ. Δηλαδή, αν το ποσό σύνταξης ΕΤΕΑΜ ανέρχεται σε 305 ευρώ, η παρακράτηση που θα επιβληθεί καθορίζεται σε 5 ευρώ (και όχι σε 9,15 ευρώ, που βάσει του ποσοστού 3% θα έπρεπε να επιβληθεί).

Στις περιπτώσεις που στη σύνταξη λόγω θανάτου ΕΤΕΑΜ συντρέχουν περισσότεροι του ενός δικαιούχοι, για τον προσδιορισμό των ποσών επί των οποίων θα υπολογιστεί η ειδική εισφορά λαμβάνεται υπόψη το συνολικό ποσό της σύνταξης που έχει μεταβιβαστεί και το παρακρατηθέν ποσό επιμερίζεται ανάλογα.

Συγκεκριμένα

1. αν το συνολικό ποσό σύνταξης ΕΤΕΑΜ που έχει μεταβιβαστεί σε χήρα κατά 70% και σε 1 τέκνο κατά 20% ανέρχεται σε 500 ευρώ, η παρακράτηση που αναλογεί στο ποσό τούτο εκ 35 ευρώ θα επιμεριστεί κατά 7/9 στη χήρα και κατά 2/9 στο τέκνο

2. αν το συνολικό ποσό σύνταξης ΕΤΕΑΜ που έχει μεταβιβαστεί σε χήρα και 2 τέκνα ανέρχεται σε 500 ευρώ, η παρακράτηση που αναλογεί στο ποσό τούτο εκ 35 ευρώ θα επιμεριστεί κατά το μεταβιβασθέν στα δικαιοδόχα μέλη ποσοστό σύνταξης (αν το ποσοστό μεταβίβασης της χήρας είναι 63,64% και κάθε τέκνου είναι 18,18%, τότε το ποσό των 35 ευρώ επιμερίζεται κατά τα ίδια ποσοστά).
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΕΙ - ΤΕΙ: Μπήκαν με βαθμό 2 και έμειναν εκτός με 19!

Μία παρωδία αποδείχθηκε το νέο σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση. Υποψήφιοι που συγκέντρωσαν βαθμολογία 2 ή 4,9 με άριστα το 20 είναι πλέον φοιτητές, ο πρώτος στο τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο δεύτερος στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του.....
Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Και τα παράλογα συνεχίζονται. Στους Αγρονόμους Τοπογράφους του Πολυτεχνείου εισάγεται επιτυχών με βαθμό πρόσβασης 6,7 ενώ στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων του ίδιου Ιδρύματος με 4,9!

Πρόκειται για επιτυχόντες από την κατηγορία των πολυτέκνων, μία από τις ειδικές κατηγορίες (πολυτέκων, τριτέκνων και κοινωνικών κριτηρίων) που περιλαμβάνει το νέο «δημιούργημα» της κ. Διαμαντοπούλου, ο Νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που εμπνεύστηκε και συνέταξε εξολοκλήρου ο Γ. Πανάρετος, τέως υφυπουργός και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Η ρύθμιση αυτή εντάχθηκε προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των ανεξέλεγκτων μετεγγραφών σε πολλά τμήματα, ειδικά της πρωτεύουσας. Ωστόσο, παρατηρείται το φαινόμενο να εισάγονται φοιτητές που εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα σπουδών ενός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. Το θλιβερό μάλιστα είναι ότι παιδιά πολυτέκνων από περιφέρειες με περιορισμένες επιλογές σχολών, όπως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συγκέντρωσαν αξιοπρεπείς βαθμολογίες , που όμως τους έστειλαν μακριά από τον τόπο διαμονής τους, όπου δεν μπορούν να μετακομίσουν για να σπουδάσουν.

Έμειναν εκτός ΑΕΙ με 19!

Τα κωμικοτραγικά ωστόσο συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον 60 υποψήφιοι, κάποιοι εκ των οποίων και αριστούχοι, οι οποίοι έμειναν εκτός, καθώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονική υποβολής του μηχανογραφικού τους.

Μεταξύ άλλων έγινε γνωστή η περίπτωση υποψηφίου από Λύκειο της Λαμίας, ο οποίος συγκέντρωσε 19.000 μόρια, αποβλέποντας στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης, ο οποίος όμως δεν εισήχθη πουθενά, λόγω μπερδέματος κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού.
Το Υπουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το πρόβλημα και αναζητά λύση.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πληρώνουν για θεραπεία και γίνονται πειραματόζωα εν αγνοία τους

Παρά το νόμο και την ιατρική δεοντολογία, πειραματόζωα εν αγνοία τους γίνονται εδώ και χρόνια στη χώρα μας καρκινοπαθείς.
Πληρώνοντας αδρά τον πειραματιστή γιατρό και επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία, υποβάλλονται σε μια μέθοδο, τη λεγόμενη Λαμπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία, η....
οποία διεθνώς μελετάται ακόμη πειραματικά σε χοίρους και αρουραίους.
Στη χώρα μας όπου ανθεί το εμπόριο της ελπίδας και του πόνου η ζωή και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχουν λιγότερη αξία από εκείνη του χοίρου και του αρουραίου.
Οι άτυχοι ασθενείς υπογράφουν μια απαράδεκτη, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, Δήλωση Παροχής Συγκατάθεσης Ασθενούς προς Διενέργεια Ιατρικών Πράξεων, όπου ζητείται μεταξύ των άλλων από το υποψήφιο θύμα – ασθενή να δώσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ στον πειραματιστή - γιατρό, ώστε όταν η ομάδα του γιατρού ερωτηθεί σχετικά με τα φάρμακα που χορηγούνται να απαντούν: «τι σε νοιάζει τι φάρμακα σου χορηγούμε!!!»
Έτσι ο πειραματιστής – γιατρός απεκδύεται ο ίδιος πάσης ευθύνης και δεσμεύει τον ασθενή η τους συγγενείς του για ό, τι ήθελε συμβεί.
Ο ασθενής υποχρεώνεται πριν την έναρξη του πειράματος, να πληρώσει σε υπάλληλο εταιρίας πώλησης αναλώσιμου υλικού χειρουργείου, το υπερβολικό ποσό των 7.500 ευρώ για τρεις λαστιχένιους σωλήνες, που επιστημονικά ονομάζουν
«Σετ Σωλήνων Παροχέτευσης Λαπαροσκοπικής Υπερθερμικής Ενδοπεριτοναϊκής Χημειοθεραπείας».
Εκτός από τα 7.500 ευρώ για τους λαστιχένιους σωλήνες και τρεις θεραπείες, οι ασθενείς πληρώνουν μεγάλα ποσά για τη νοσηλεία, την αμοιβή του Πειραματιστή- Γιατρού, επιβαρύνονται και τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να γίνονται αποδεκτές οι χρεώσεις από τους ελεγκτές γιατρούς των ασφαλιστικών ταμείων, καταγράφεται στα βιβλιάρια ασθενείας ως Ερευνητική Λαπαροσκοπική ή Ερευνητική Λαπαροτομία και πάντα ως έκτακτη εισαγωγή.
Οι πειραματισμοί δε, φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται παράνομα, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του ασθενούς ή των οικείων του.
Διαβάστε περισσότερα » »

Vitamin B 17 ή Αμυγδαλίνη

Vitamin B 17 ή Αμυγδαλίνη (amygdálē, C 20 H 27 NO). Μια δυνατή αντικαρκινική ουσία, η  B 17, μια ουσία που με κάθε τρόπο (ολοφάνερο) την πολεμούν, βρίσκεται σε φυσική μορφή και σε πληθώρα, στα κουκούτσια από βερίκοκα και στα κουκούτσια από πικραμύγδαλα, επίσης υπάρχει στο Αμυγδαλέλαιο, στον χυμό από σιτάρι και στον χυμό από φύλλα ελιάς. Το πικραμύγδαλο και τα βερίκοκα, ειδικά τα κουκούτσια τους, είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17,  και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη  B 17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της Αμυγδαλίνης.

Η Αμυγδαλίνη απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1830. Το 1845 χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία του καρκίνου στη Ρωσία, και στη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θεωρήθηκε πολύ δηλητηριώδης και τοξική  ή πολύ δύσκολη να αντιγραφεί και να γίνει φάρμακο, φυσικά τα φρούτα δεν πατεντάρονται !, Άρα δεν υπάρχει κέρδος για τις φαρμακοβιομηχανίες, αν οι άνθρωποι αρχίσουν να τρώνε βερίκοκα και πικραμύγδαλα, δεν θα αρρωσταίνουν, άρα…  Τώρα πως να το αποτρέψουν αυτό; Δείτε με ποιόν τρόπο το κάνουν.
———————–
Στη δεκαετία του 1950, μια δήθεν μη τοξική, συνθετική μορφή κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση της  ως συντηρητικό κρέατος (!) και στη συνέχεια στην αγορά ως το σκεύασμα- φάρμακο Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου. (!!!!)Ο Γελαστούλης είναι σαρκαστικός
Το φάρμακο Laetrile πήρε μεγάλη δημοσιότητα τη δεκαετία του 70 στην Αμερική, χρησιμοποιήθηκε σαν μονοθεραπεία ή σαν τμήμα ενός προγράμματος μεταβολικής θεραπείας που περιελάμβανε ειδική δίαιτα, υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμινών και ενζύμων του παγκρέατος, ένα γκρουπ πρωτεϊνών που βοηθούν στη χώνεψη του φαγητού.Η προώθηση της Laetrile για τη θεραπεία του καρκίνου έχει περιγραφεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ως ένα κανονικό παράδειγμα αγυρτίας, το  Πανεπιστημίου της Μινεσότα το περιγράφει ως «την πιο αριστοτεχνική, πιο εξελιγμένη, και σίγουρα την πιο αποδοτική προώθηση, κομπογιαννίτικης  θεραπείας καρκίνου στο ιατρικό ιστορικό.»
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων απαγόρευσε τη διακρατική μεταφορά της αμυγδαλίνης και του φαρμάκου Laetrile το 1977.  Αργότερα όμως  27 πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποίησαν τη χρήση της αμυγδαλίνης μέσα σε αυτά τα κράτη.
———————-
Δηλ. εντοπίζουν, ανακαλύπτουν,(!) μια ουσία, βιταμίνη, που υπάρχει στην φύση σε αφθονία. Πως να την σταματήσουν; Φτιάχνουν ένα σκεύασμα, γνωρίζοντας πως κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει με ακρίβεια, ούτε κατά προσέγγιση, φυσικά προϊόντα. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε εργαστήριο, πχ ένα λεμόνι, ο βασιλικός πολτός, ένα βερίκοκο, τα σταφύλια, οι μπανάνες … αλλά από την άλλη, αυτά δεν πατεντάρονται. Τι κάνουν..
Ψευτοφτιάχνουν ένα σκεύασμα που πλησιάζει όσο γίνεται στο φυσικό προϊόν, την αμυγδαλίνη εν προκειμένω, την κακό-φτιάχνουν σκόπιμα και  την  υπέρ-προωθούν ως δήθεν φυσική ανακάλυψη θεραπείας του τάδε… Φυσικά και γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα.
Το διαθέτουν στην αγορά και με τα άσχημα αποτελέσματα που παράγει το ψευδό-σκεύασμα, φροντίζουν να το αποσύρουν άρον άρον και ταυτόχρονα με το ψευδό-σκεύασμα να απαγορεύσουν, αποτρέψουν την χρήση της ΦΥΣΙΚΗΣ Αμυγδαλίνης, δηλ τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή του βερίκοκου, ως δήθεν τοξικά και ακατάλληλα.
Σήμερα, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, τα κουκούτσια από πικραμύγδαλο ή βερίκοκο απαγορεύονται σαν τρόφιμο Ο Γελαστούλης σκέφτεται. Στην Ελλάδα η εισαγωγή γίνεται από την Γερμανία και την Ολλανδία.
Είναι ο κλασσικός τρόπος να “κάψουν” κάθε τι καλό, εποικοδομητικό ή αληθινό. Είναι η γνωστή τακτική προπαγάνδας, από τον μαιτρ του είδους Γκέμπελ. Εφαρμόζεται κατά κόρον, στο Χόλυγουντ, στην πολιτική, στις θρησκείες, στα χρηματιστήρια όλου του πλανήτη. Το εφάρμοσαν με τους Δίδυμους Πύργους και την δήθεν τρομοκρατία, με την δήθεν οικονομική κρίση… και πάει λέγοντας.
Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, κάνε το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
51AXZHKD5WL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_G. Edward Griffin- www.miastala.com
Πικρό και Ξινό
Αποκλείσαμε δύο από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό, το ΠΙΚΡΟ και το ΞΙΝΟ. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν απορρίψει το ξινό ή το πικρό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία.
Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα (Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης, Προσωκρατικός φιλόσοφος, γιατρός και φυσικός περί το 500 π.κ.ε.). Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης.
  • «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
  • Τις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.
    Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης.

  • «Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ’ όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη» .
Όταν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού έχει οδυνηρό και ολέθριο τίμημα, που το πληρώνει ο άνθρωπος και μάλιστα ακριβά. Οι καρκινικοί όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
verikoko - miastala.comlemon_ www.miastala.com
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε το γνωστό  «ότι είναι πικρό και ξινό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι».  Τονίστηκε ότι οι πικρές και ξινές  ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης.
Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος , βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ’ αυτό τον τρόπο ενάντια στηνοξύτητα του αίματος. Τρώγοντας πικρά τρόφιμα…
χυμός απο σιτάρι- www.miastala.com
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά;
Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.

2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη.Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Οι πικρές ουσίες, όπως και οι ξινές είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες; Ας δούμε την περίπτωση του βερίκοκου.
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι.
Το συκώτι είναι για τον καρκίνο , ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό.
Το συκώτι είναι το κέντρο.
Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.

Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται και δημιουργούνται σε όξινο περιβάλλον, αλλά ενώ το λεμόνι σαν τροφή είναι ξινή, όταν εισάγεται στον ανθρώπινο οργανισμό έχει αλκαλική αντίδραση!
Κάθε τρόφιμο περιέχει και όξινα και αλκαλικά στοιχεία. Πολλά φρούτα έχουν ξινή γεύση, μα τα περισσότερα απ’ αυτά βοηθούν στη δημιουργία αλκαλικής κατάστασης που ωφελεί. Το λεμόνι ανήκει στις εξαιρετικά αλκαλικές τροφές, παρ ότι ξινό, που ανανεώνουν τα κύτταρα μέσω του αίματος,  με pH 9,0
Αντίθετα, από τις πλέον όξινες τροφές που οξειδώνουν τους ιστούς και τα όργανα και οδηγούν σε ασθένειες, είναι η άσπρη ζάχαρη με pH 5,5. Ενώ τα φυσικά σάκχαρα (φυσικοί χυμοί) φέρνουν αλκαλικότητα.
Αν όμως προστεθεί ζάχαρη, αυτή κάνει τους χυμούς να σχηματίζουν οξέα και από φυσικά αλκαλικές τροφές μετατρέπονται σε όξινες. Έτσι είναι όλα στα σκευάσματα “φυσικών χυμών” και γι αυτό πρέπει να αποφεύγονται.
πικραμύγδαλα - www.miastala.com
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες.
Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο; Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.
Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας δούμε τι λέει ο Edward
1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ),
2) έλλειψη οξυγόνου,
3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ.
Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων.

Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς.
Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές.
Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ >  Τουλάχιστον το 90% των τροφών ενός καρκινοπαθή, αλλά και κάθε ανθρώπου, πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων. Επίσης απαγορεύεται η κατανάλωση κρεάτων και γαλακτοκομικών, όπως και κάθε επεξεργασμένη τροφή.
Είναι η ίδια ΩΜΗ Διατροφή που θα κάνει κάποιον άνθρωπο να μην πάθει ποτέ καρκίνο.
almonds- www.miastala.com
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου και του πικραμύγδαλου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα  ή δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν;
Η B 17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄ αυτή τη ΦΥΣΙΚΗ του μορφή είναι χημικά αδρανές.
Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης B 17  και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το αποκαλούμε, “το ένζυμο που ξεκλειδώνει”.
Όταν η βιταμίνη B 17, έρχεται σε επαφή μ’ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ’ όσο η κάθε μια χωριστά. Είναι το γνωστό συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Μάλιστα στα καρκινικά κύτταρα 100 φορές περισσότερο απ’ ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα.
Αποτέλεσμα, το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και ΜΟΝΟ και τα σκοτώνει.
apricot kernel - miastala.comAprKernel- miastala.com-=
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται. Είναι από τα ένζυμα που δεν περιέχονται στα τεχνικά σκευάσματα, γιατί δεν μπορεί να κατασκευαστεί.
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο, ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Η Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Αλλά…
Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται μια ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, “αγαπητό’’ πρόσωπο, στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη, παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι και ονόμασαν τον Ρασπούτιν μεγάλο μάγο που σώθηκε από τόσο δυνατό δηλητήριο!
Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως αναμεταδίδουν, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και δουλικοί υποτελείς των επικυρίαρχων, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους.
Τρώγοντας κουκούτσια από πικραμύγδαλα ή βερίκοκου, η υγεία, η ευεξία, η πέψη, ο μεταβολισμός, βελτιώνονται κατακόρυφα. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Φροντίστε να είναι βιολογικά, γιατί τους ρίχνουν πολλά φυτοφάρμακα, της “αγαπημένης’’ μας Monsanto.
Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, κερδίζει η Ζωή σας, η Υγεία σας.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα 10-15 κουκούτσια βερίκοκων και αμύγδαλων. Βάλτε τα σε σαλάτες, σούπες, φτιάξτε φυσικά ωμά σνακς και γάλα από αυτά.
Πίνετε 2-3 σφηνάκια χυμό σιταρόχορτου ή φύλλων ελιάς που είναι πλούσια σε B 17 και θα δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα.
apricot-kernels- miastala.com-apricot kernel buterr - miastala.com
Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ).

Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο.

Το λεμόνι, ΞΙΝΟ, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι (βιολογικό, χωρίς φυτοφάρμακα) κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία.
Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ, 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ.
Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Επίσης λάδι από κουκούτσι σταφυλιού σε σαλάτες, σούπες, ΜΟΝΟ ΩΜΟ και πίνεται ωμό. Επίσης λάδι απο αβοκάντο και λάδι από σιτέλαιο ( τούρμπο σε βιταμίνες, ειδικά την Ε ). Μια κουταλιά το πρωί με  άδειο στομάχι και μια το βράδι και όχι όλα μαζί φυσικά.
Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).
Καρότο – χυμό με ένα λεμόνι και μήλο ή μπανάνα. Διατροφικός Δυναμίτης.
Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης.
καροτα - λεμόνια- μήλο χυμός-www.miastala.com
H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson, που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα. Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων.
Οι χυμοί του σιταριού, της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς , σέλινου, μαϊντανού και καρότου είναι ασπίδα εναντίον του καρκίνου και προστασία ενός υγιούς οργανισμού. Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Μόνο με αυτόν τον αποχυμωτή παίρνουμε όλα τα ένζυμα από τα χόρτα, (Z-star juicer) ενώ με το μπλέντερ αυτά χάνονται. Υπάρχουν σιτάρι, κριθάρι, άλφα άλφα,  και σε σκόνη, όταν η δυνατότητα για φυσικό χυμό είναι αδύνατη.
Z-star juicer-miastala.comSITAROXORTO miastala.com
Όταν ο Max Gerson παρουσίασε ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΕΣ, τις ανίατες περιπτώσεις καρκίνου στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, (!!!) άρχισαν ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Τι πρωτότυπο!!! Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, άλλωστε ανήκουν στους επικυρίαρχους, καταδιώκουν με λύσσα κάθε θεραπεία, αφού οι ίδιοι δημιουργούν τις ασθένειες,  χρειάζονται ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αυτό μπορείς να το σταματήσεις ΜΟΝΟΣ σου μέσω της σωστής για τον οργανισμό σου ΔΙΑ- Τροφής.
Μπορείς όχι μόνον να μην είσαι ασθενής, αλλά να σταματήσεις να γερνάς.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Θουκιδίδης, ο Φίλλιπος,ο Αριστοτέλης και ο χρυσός της Μακεδονίας

(Φωτο:1,2-Καμμένοι λίθοι-περασμένοι από καμίνη- μετά την αφαίρεση μεταλλεύματος.Περιοχή αρχαίας Κρηστωνίας-Φωτο:3,4-Σωροί λίθων,απομεινάρια των αρχαίων ορυχείων της Βισαλτίας.Φωτο:5-Χρυσό Μακεδονικό στεφάνι)-Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση-

Θουκυδίδης, ιστορικός και …κάτοχος μεταλλείων

Τα μεταλλεία χρυσού της Θάσου και της Σκαπτής Ύλης -στη δεύτερη, γνωστή και ως “Θασιακή Περαία” λέγεται ότι κατείχε μεταλλεία ο Θουκυδίδης- ήταν από τα μεγαλύτερα της αρχαιότητας. Την εποχή του Ηροδότου, σημειώνει ο καθηγητής, η πρόσοδος από τα μεταλλεία των δύο περιοχών υπολογίζεται ότι ανερχόταν ετησίως σε 200 τάλαντα και τις καλές σε 300 (ένα τάλαντο ισοδυναμεί με 26,2 κιλά σε αντίστοιχο του αργύρου).


Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη Σκαπτή Υλη, βόρεια και ανατολικά της Καβάλας, σε μια έκταση περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων, υπάρχουν πάνω από 150 εμφανίσεις μεταλλεύματος, πολυάριθμες στοές και τεράστιοι σωροί εξορυγμένου υλικού και μεταλλουργικών σκωριών (κυρίως από την περίοδο της κλασικής αρχαιότητας).

Φυσικά, η Θάσος και η Σκαπτή Υλη δεν ήταν οι μοναδικές περιοχές στη Β. Ελλάδα, που όφειλαν την ανάπτυξή τους στα πολύτιμα μέταλλα. Μεταλλουργικές δραστηριότητες στη Μακεδονία και τη Θράκη έχουμε ήδη από τη νεολιθική εποχή: χρυσό, άργυρο, χαλκό, μόλυβδο, στη Βορειοανατολική Χαλκιδική, την περιοχή του Γαλλικού Ποταμού και των Φιλίππων, στο Παγγαίο, τη λεκάνη της Μυγδονίας, στην Περιστερά Θεσσαλονίκης, την Αλιστράτη Σερρών, τα Σέρβια Κοζάνης, τους ποταμούς Αξιό και Αλιάκομονα και αλλού.


Η φαρέτρα του Φιλίππου, οι φούρνοι και οι 6.000 εργάτες

Στη Βορειοανατολική Χαλκιδική, η εξορυκτική δραστηριότητα μετράει πάνω από 2.500 χρόνια (μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 1 εκατ. τόνοι μεταλλουργικής σκωρίας) και η …διασημότερη μαρτυρία γι’ αυτό, υπάρχει ενδεχομένως πάνω στη φαρέτρα του Φιλίππου του Β!

“Από τη μελέτη της χημικής και της ισοτοπικής σύστασης της φαρέτρας, αλλά και αργυρών και επίχρυσων στοιχείων της πανοπλίας, που γίνεται σε συνεργασία με εφορείες αρχαιοτήτων και μουσεία, μπορούμε να πούμε ότι τα

μέταλλα προήλθαν εν μέρει από τη βορειοανατολική Χαλκιδική και εν μέρει από το Λαύριο”, σημειώνει ο κ.Βαβελίδης και εξηγεί ότι το ίδιο ισχύσει και για άλλα ευρήματα, της Βεργίνας και της Μεσημβρίας-Ζώνης.

Αιώνες μετά, το 1553, ο Γάλλος περιηγητής Μπελόν περιγράφει με λεπτομέρεια την έντονη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική, αναφέροντας ότι βρίσκονταν σε λειτουργία 500-600 φούρνοι μετάλλων, στους οποίους εργάζονταν 6.000 εργάτες, διαφόρων εθνικοτήτων.Ο Αριστοτέλης και το χρυσάφι του Γαλλικού Ποταμού

Πλούσιος σε χρυσό ήταν και ο Γαλλικός ποταμός, στο νομό Θεσσαλονίκης (αρχαία Παιονία), γνωστός στην αρχαιότητα ως Εχέδωρος, ο έχων δώρα. “Στην περιοχή της Παιονίας”, έγραφε ο Αριστοτέλης, “λένε ότι όταν πέφτουν συνέχεια βροχές, το χώμα λιώνει και βρίσκουν χρυσάφι [...] Λένε μάλιστα ότι πως το χώμα έχει τόσο πολύ χρυσάφι, που ζυγίζει πάνω από μία μνα”.

Το “μήνυμα” για τα δώρα του Εχέδωρου έπιασαν, άλλωστε, και οι σύγχρονοι Έλληνες. Η εκμετάλλευση στον Γαλλικό Ποταμό, που έλαβε χώρα κατά μήκος των αποθέσεών του, απέδωσε 1.355 κιλά χρυσού, μεταξύ 1953 και 1960.

Στο δε Παγγαίο, η ύπαρξη και κοπή χρυσών νομισμάτων είναι γνωστή από την αρχαϊκή εποχή, γεγονός που δηλώνει πιθανή εκμετάλλευση την περίοδο εκείνη.

Ο Βασιλιάς Ρήσος προσέτρεξε, σύμφωνα με τον Όμηρο, σε βοήθεια των Τρώων, στον Τρωικό Πόλεμο με τη χρυσή του πανοπλία, “χρύσεια πελώρια”, γεγονός που σύμφωνα με τον καθηγητή, υποστηρίζει την άποψη για πιθανή εκμετάλλευση χρυσού από θέσεις της περιοχής, ήδη από την εποχή εκείνη. Για τη λεπτομερή μελέτη του πιο συχνά αναφερόμενου μεταλλευτικού κέντρου από αρχαίους, αλλά και νεότερους συγγραφείς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη μία διδακτορική διατριβή με επιβλέποντα τον κ. Βαβελίδη.


Απόσπασμα του άρθρου: Ο υπόγειος κόσμος των στοών της Θάσου, ο Ηρόδοτος και η μεταλλευτική δραστηριότητα στην αρχαία Μακεδονία και Θράκη
Διαβάστε περισσότερα » »

Έκκληση για αίμα από δημοσιογράφο

Έκκληση προς τους Συνανθρώπους μας... Η Δημοσιογράφος Σωκρατία Τσετσέκου κάθε δεύτερη ημέρα θα χρειάζεται 18 φιάλες αίμα για τουλάχιστον 1 μήνα. Λόγω θεραπείας. Είναι 35 ετών με 2 παιδάκια μικρά. Εχει διακομισθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου και θα βρίσκεται.


Όποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ θερμά ας πάει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας για να σταλεί το αίμα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών...Διαβάστε περισσότερα » »

Βόμβα κατά της Άννας Διαμαντοπούλου - Διόρισε από το... παράθυρο μέλη της ΠΑΣΠ!

Καταγγελία βόμβα για την Άννα Διαμαντοπούλου κάνει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής του ΑΠΘ. Καταγγέλλει ότι η υπουργός διόρισε με κρυφές διαδικασίες πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ως σύμβουλο παρά τω υπουργώ, ενώ διόρισε από το παράθυρο ακόμη 150 μέλη της παράταξης...
Στην σοβαρή αυτή καταγγελία που έκανε η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, βγάζοντας τα μαχαίρια και χτυπώντας την Άννα Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση πως «ενώ η υπουργός με κάθε ευκαιρία που της δίνεται κατακεραυνώνει τόσο τις φοιτητικές παρατάξεις και το φοιτητικό κίνημα, διοικεί το υπουργείο της με μεθόδους που εγείρουν πολλές απορίες».

«Φυσικά γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε τον τρόπο διοίκησης οποιουδήποτε υπουργείου, αλλά αγωνιζόμενοι καθημερινά σε ένα συνεχώς υποβαθμισμένο περιβάλλον, καταφέραμε να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι λέξεις αδιαφάνεια, αναξιοκρατία, κρατικοδίαιτοι, διορισμένοι».

Ο γραμματέας που έγινε σύμβουλος υπουργού!
Η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της πως «παρά την αντίθεση της υπουργού για τη συμμετοχή των παρατάξεων στην συνδιοίκηση των πανεπιστημίων, αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως στελεχώνει το υπουργεί της με εξέχοντα μέλη της φοιτητικής παράταξης». Στην καταγγελία τονίζεται με νόημα πως «πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ είναι αυτή τη στιγμή σύμβουλος παρά τω υπουργώ».

150 μπήκαν από το... παράθυρο
«Παράλληλα, το Ινστιτούτο Νεολαίας διοικείται από άτομα που στελέχωσαν την ΠΑΣΠ. Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα διορισμού των μελών του ΔΣ του συγκεκριμένου Ινστιτούτου έχει μόνο ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας», αναφέρεται στην καταγγελία.
Όπως τονίζει η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, «τα δυσεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να συσσωρεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα".

Πρόσφατα», εξηγείται στην ανακοίνωση, «ανακοινώθηκε η πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων για την αναβάθμιση και τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ και διαδικασία που μόνο διαφανή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, ο καθένας από τον χώρο που επιθυμούσε και προφανώς με τη βοήθεια όπου επιθυμούσε.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως μέσω αυτού του διαγωνισμού προσλήφθηκαν άτομα που υπήρξαν μέλη της ΠΑΣΠ και μάλιστα φιλικά προσκείμενα προς την υπουργό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Άραγε τι έχει να πει για αυτές τις σοβαρές καταγγελίες η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και πολύ περισσότερο ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και υπουργός Παιδείας...;
Διαβάστε περισσότερα » »

80.000 ευρώ χαρτζιλίκι ζητάει το κράτος από κολλητό του Σαμαρά για καταπάτηση παραλίας

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη κλειστή κοινωνία της Κεφαλονιάς η παράνομη οικοδόμηση & περίφραξη….
δημόσιας παραλίας από τον διαφημιστή & υποψήφιο (μέχρι την δημοσιοποίηση του σκανδάλου ελπίζουμε) με την ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κ. Παύλο Παπαδάτο.

Μετά από καταγγελίες κατοίκων, παρά τις πολιτικές πιέσεις για “κουκούλωμα” των παρανομιών του, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο όπου και διαπιστώθηκαν από τους αρμόδιους υπαλλήλους πληθώρα πολεοδομικών παραβιάσεων με αποτέλεσμα παρά την ευνοική μεταχείριση να επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 80.000 ευρώ.
Η είδηση δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον αν επρόκειτο για έναν απλό πολίτη, αλλά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την εύνοια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του κ. Αντώνη Σαμαρά που είναι προσωπικός του φίλος τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε & με φωτογραφικό υλικό που έχει δημιοσιευθεί στον τοπικό τύπο, στην παράνομη βίλα έχουν φιλοξενηθεί μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως οι κυρίες Ζέτα Μακρή & Ελίζα Βόζεμπεργκ, με την τελευταία να το έχει κάνει κυριολεκτικά 2ο σπίτι της το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η κα Βόζεμπεργκ παρά τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στη συγκεκριμένη βίλα, αρνείται τόσο την υποστήριξη της στην υποψηφιότητα του συγκεκριμένου κυρίου όπως και την πολυήμερη παραμονή της εκεί. 

Δηλώνει πως ναι μεν είναι φίλοι & είχε αναλάβει την τελευταία προεκλογική της εξστρατεία ως διαφημιστής, ωστόσο δεν έχει ιδέα για τα υπόλοιπα, δεδομένου ότι τη δική της πολιτική πορεία δεν διαγράφει τίποτα το μεμπτό & το επιλήψιμο.
Βέβαια εμάς δεν μας πέφτει λόγος για τις φιλίες αλλά απαιτούμε από όσους μας εκπροσωπούν να είναι καθαροί & να σέβονται τους νόμους.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα για να δούμε αν τελικά ο Αντώνης Σαμαράς θα στηρίξει τις παρανομίες του φίλου του ή θα διαχωρίσει τη θέση του.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ χρειάζεται για να ανάψει η σπίθα και να γίνει φωτιά....ένας ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!

 Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΩΡΟ ΕΤΩΝ ...16!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ!!

Το μωρό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η 16χρονη Brooke Greenberg.
Υπάρχουν πολλά παιδιά που εξαιτίας γενετικών ανωμαλιών δεν μεγαλώνουν όπως θα έπρεπε αλλά η περίπτωση της Brooke είναι μοναδική. Δεν έχει βρεθεί καμία γενετική ή Χρωμοσωματική ανωμαλία σε αυτό το κορίτσι.
Δεν έχει μεγαλώσει καθόλου, παραμένει σχεδόν ίδια από τότε που γεννήθηκε. Οι γονείς της είναι σίγουροι πως πίσω από την κόρη τους κρύβεται το μυστικό της αιώνιας νεότητας και οι γιατροί τώρα καλούνται να λύσουν το γρίφο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO! 
Διαβάστε περισσότερα » »

Το ''πήδημα του αγγέλου'', ο ψηλότερος καταράκτης του κόσμου... Φωτογραφίες.

Ένα μοναδικό φυσικό τοπίο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Cainama στη Βενεζουέλα. Πρόκειται για τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου, ύψους 979 μέτρων (18 φορές ψηλότερος από τους καταρράκτες του Νιαγάρα), ο οποίος ονομάζεται «Salto Angel» («Το Πήδημα του Αγγέλου»).

Η ονομασία του είναι πιο κυριολεκτική απ’ όσο θα νόμιζε κανείς καθώς αναφέρεται στον Αμερικανό πιλότο Jimmie Angel, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε αυτό το θαύμα της φύσης πετώντας από πάνω του με αεροπλάνο.
Έκτοτε, το «Πήδημα του Αγγέλου» υποδέχεται χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, οι οποίοι διασχίζουν την απομονωμένη ζούγκλα του Cainama ώστε να βρεθούν στη βάση του βουνού Auyantepui και να θαυμάσουν αυτή την απίστευτη ομορφιά.
Το 1994, το Εθνικό Πάρκο της Βενεζουέλας συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς που συντάχθηκε από την UNESCO. Έχει ψηφιστεί επίσης ανάμεσα στα 10 ομορφότερα φυσικά μνημεία του πλανήτη.


Το «Πήδημα του Αγγέλου» (1)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (2)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (3)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (4)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (5)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (6)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (7)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (8)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (9)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (10)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (11)
Το «Πήδημα του Αγγέλου» (12)


 
Διαβάστε περισσότερα » »