Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΣΜΟΙ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


cf84cebfcebacebfceb3cebbcf85cf86cebfceb9Θεσμός είναι ο τεθειμένος κανών και νόμος. Θεσμός είναι πάν το ισχύον ως δίκαιον. π.χ. ο θεσμός της οικογενείας, της Πατρίδος, της Εκκλησίας, της διοικήσεως, οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί.
Θεσμός είναι οποιοδήποτε θεμελειώδες στοιχείο, (νόμος,οργανισμός, αξίωμα), της πολιτειακής οργάνωσης (π.χ. το Σύνταγμα, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη).
Θεσμοί είναι οι κανόνες συλλογικής συμπεριφοράς και δράσεως, που έχουν καθιερωθεί με τη συνεχή και ομοιόμορφη συμφωνία, που επιδιώκει σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς.
Σήμερα από υποτέλεια και δουλοπρέπεια των αχυρανθρώπων πολιτικών, και δημοσιογράφων των καναλιών της T.V., αποκαλούμε ως θεσμούς τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που καταστρέφουν και πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Θεσμούς ονομάζουμε τη Τρόϊκα των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που πίνει το αίμα του Λαού.
Από δουλοπρέπεια πολιτικών ονομάζονται ΘΕΣΜΟΙ!
Οι δανειστές-Τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ιδιοκτησίας του Κοσμοκράτορα δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήλθαν εδώ ως αυτόκλειτοι δανειστές, για να μας δανείσουν και να μας σκλαβώσουν, χάρι στους προδότες πολιτικούς, και υπέταξαν την ευημερούσα Ελλάδα στο δανεισμό και στη χρεοκοπία.
Πρός τούτο έκλεισαν Βιομηχανίες, έκαψαν Ελληνικά Πολυκαταστήματα, απαγόρευσαν τη Γεωργία, άρπαξαν όλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας, (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), έκλεισαν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, έκλεισαν μέσω φορολογίας τα καταστήματα, με σκοπό να πτωχεύσουμε και να μας δανείσουν!!!
Σημαντικό ρόλο της χρεοκοπίας της χώρας έπαιξαν οι προδότες πολιτικοί σαν πράκτορες των δανειστών.
Σκοπός των Κοσμοκρατόρων δανειστών είναι, διά της φτώχειας, να εξαφανιστούν οι Έλληνες από την Ελλάδα, να κατοικήσουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
Να κατάσχουν τα σπίτια των Ελλήνων μέσω INTERNET, να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες, (σχέδιο ΣΟΡΟΣ), και οι εφιάλτες πολιτικοί εκτελούν.
Σήμερα κατετέθη ο προϋπολογισμός στη Βουλή, γεμάτος αβάστακτους φόρους στον Ελληνικό Λαό, και
άλλη μείωση των συντάξεων των γερόντων, για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των δανείων του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι «Θεσμοί» των Κοσμοκρατόρων έκαναν την Ελλάδα φυλακή οφειλετών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι «Θεσμοί» έκαναν την Χριστιανική Ελλάδα νήσο Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Οι «Θεσμοί» , έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο του Σουλτάνου.
Οι «Θεσμοί» έκαναν την Ελλάδα χαλιφάτο των ISIS!
Οι «Θεσμοί» της Δρακουλέσκου, έκαναν την Ελλάδα αποικία του αένναου χρέους, και τους Έλληνες φόρου υποτελείς στον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι προδότες πολιτικοί ονομάζουν την ΡουμανοΕβραία ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ Θεσμό. Τόσο δούλοι είναι……
Όλα αυτά τα έκαναν οι πολιτικοί απατεώνες , και πολιτικοί προδότες, δούλοι των Κοσμοκρατόρων, για να ανέλθουν και διατηρήσουν την εξουσία.
Οι προδότες πολιτικοί έγιναν «Αλληλέγγυοι» της Δρακουλέσκου, υπηρέτριας των «ΘΕΣΜΩΝ».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »