Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τα Σκόπια παραδέχονται ότι η έκθεση στις Βρυξέλλες γίνεται με βουλγαρικά μεσαιωνικά χειρόγραφα

www.echedoros-a.gr
Αύγουστος 29, 2012.
Τα Σκόπια επιβεβαιώνουν ότι η έκθεση των «Μακεδονικών» χειρογράφων  στο Βασιλικό Μουσείο των Βρυξελλών, τον Οκτώβριο είναι βουλγαρικά μεσαιωνικά βιβλία και χειρόγραφα της περιόδου από το 10 αιώνα ως τον 19ο αιώνα.

Η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων ‘Σίτελ’ σε αναφορά της σημείωσε ότι η έκθεση των χειρογράφων στις Βρυξέλλες αναζωπυρώνουν τα πάθη μεταξύ Βουλγάρων και Σλάβων των Σκοπίων.
Η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων ‘Σίτελ’ αναφέρθηκε  στην παρέμβαση του διευθυντή του Εθνικού Μουσείου της Σόφιας που δήλωσε:

«Δεν ξέρω εάν υπάρχει  κάποιος που θα μπορούσε να πει ότι υπάρχει ο όρος «μακεδονικά μεσαιωνικά χειρόγραφα». Αυτά είναι ανοησίες και ο σκοπός είναι προφανής»,είπε ο Μπότζινταρ Ντιμιτρόφ.

Επίσης ο Βούλγαρος ακαδημαϊκός Πλάμεν Πάβλοφ, δήλωσε ότι τα Σκόπια συνεχίζουν να κλέβουν την παλιά  βουλγαρική κληρονομιά και να ιδιοποιούνται τη  βουλγαρική ιστορία.

Στο ‘Σίτελ’ επίσης αναφέρεται το βουλγαρικό δημοσίευμα όπου σημειώνεται ότι το σλαβικό έθνος που δημιουργήθηκε  και απέκτησε γλώσσα το 1944 δεν έχει δικαίωμα να συνδέει την ιστορία του με οτιδήποτε μακεδονικό.
--
Πηγές: Сител- Фокус

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ

Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος…. τους δικαιολογώ!!! Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο;
Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;


Μετά από σοβαρές έρευνες και μελέτες όχι μόνο δικές μου ή των συνεργατών μου αλλά και άλλων πολλών επιστημόνων, μαθηματικών, αστρονόμων, γεωλόγων καταθέτω το παρακάτω άρθρο με αποδείξεις που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αστρόπλοιο και όχι ένας πλανήτης-δορυφόρος της γης!!!!!
Ξεκινώντας την έρευνα αυτήν ήθελα τουλάχιστον τα μαθηματικά τα οποία είναι αλάνθαστα αλλά είναι και η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος να συμφωνούν με τις έρευνες μου!! Όταν ανάθεσα σε έναν από τους συνεργάτες μου να μου βρει αποστάσεις γη-Σελήνης, την μάζα της αλλά και ότι άλλο μπορούσε να βρει που να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στια μαθηματικές αποδείξεις…… έμεινα άφωνος όταν μου είπε ότι ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες διαδικασίες ειδικά από έναν μεγάλο αστρονόμο και συγγραφέα του προηγούμενου αιώνα Ισαάκ Ασίμωφ. Αμέσως παράτησα ότι έκανα και έτρεξα να βρω τις αποδείξεις μόνος μου….. ήθελα να μάθω αν ο Ασίμωφ είχε τις ίδιες ανησυχίες με μένα και με κάποιους άλλους ερευνητές.
Πράγματι, είχε παρατηρήσει ότι η δύναμη που έλκει ο Ήλιος την Σελήνη είναι η διπλάσια από την αντίστοιχη της Γης!!!! Η δυσαναλογία έλξης θα έπρεπε να είχε αποσπάσει την Σελήνη από την θέση της!!!!! Πράγμα το οποίο για άγνωστους και ανεξήγητους λόγους δεν συμβαίνει ανατρέποντας νόμους της φυσικής!!! Έτσι το συμπέρασμα του Ασίμωφ είναι ότι η Σελήνη δεν είναι φυσιολογικός δορυφόρος της Γης, γιατί << κάτι >> την κρατάει καρφωμένη στην θέσε της !!!
Θέλησα και εγώ να επιβεβαιώσω την θεωρία του Ασίμωφ και κατέληξε σε κάποια εκπληκτικά συμπεράσματα που θα τα μοιραστώ μαζί σας!!!!
Πράγματι αν εφαρμόσουμε το νόμο της παγκόσμιας έλξης F=Gx(m1 x m2)/r2 για Γη-Σελήνη αλλά και Ήλιο-Σελήνη, προκύπτουν τα εξής!!
Η σταθερότητα της παγκόσμιας έλξης είναι G=6,67 x 10-11N m2 kg-2
Η μάζα του Ήλιου είναι 1,989 x 1027 kg, η μάζα της Γης είναι 5,974 x 1021 kg, και η μάζα της Σελήνης είναι 7,348 x 10 19 kg.
H μέση απόσταση Ήλιου-Γης είναι 149,9 x 109 m, η μέση απόσταση Σελήνης-Γης είναι 384 x 106 m, ενώ η απόσταση Ήλιου-Σελήνης μπορεί και αυτή να θεωρηθεί ίση με την απόσταση Ήλιου-Γης δηλαδή 149,9 x 109 m,!!!
Η ελκτική δύναμη Ήλιου-Σελήνης είναι: 8,67 x 1011 x 1,989 x 1027 x 7,348 x 1019/ (149,9 x 109)2 = 4,33 x 1014N
H ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης είναι: 6,67 x 1011 x 5,974 x1021 x 7,348 x1019 / (384 x106)2 =1,98 x 1014N
Ο Ασίμωφ πράγματι είχε απόλυτο δίκιο!! Ο λόγος της ελκτικής δύναμης Ήλιου-Σελήνης / Γης-Σελήνης = 4,33 / 1,98 = 2,18 δηλαδή η Σελήνη έλκετε με σχεδόν διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο και λογικά έπρεπε να είναι πλανήτης σε τροχιά μόνο γύρω από τον Ήλιο και όχι δορυφόρος της Γης!!!!
Η μοναδική, λοιπόν περίπτωση να παραμένει η Σελήνη σε σταθερή τροχιά γύρω από την Γη είναι να υπάρχει μάζα που δεν έχει υπολογιστεί!!! Η Σελήνη έχει θεωρητική πυκνότητα 3,34gr / cm2.
Η πραγματική της πυκνότητα όπως απέδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα που διέρρευσαν και που ουδέποτε η NASA παραδέχτηκε αναφέρουν ότι είναι περίπου 5,5gr/cm2 δηλαδή 1,6 φορές μεγαλύτερη από τη θεωρητική!!
Όμως, η πυκνότητα είναι ευθέος ανάλογη της μάζας. Συνεπώς και η ελκτική δύναμης της Γης και του Ήλιου θα είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες που υπολόγισα. Ο νέος λόγος των δυνάμεων Ήλιου = Σελήνη/Γης-Σελήνης θα είναι 1,6 x 4,33 / 1,6 x 1,98 = 2,18.
Άρα η μάζα και η πυκνότητα της Σελήνης δεν επηρεάζουν καθόλου τον λόγο 2,18. Επίσης προκύπτει ότι κανένα σώμα, με οποιαδήποτε μάζα οπού βρίσκετε στο εσωτερικό ή στην επιφάνεια της Σελήνης δεν μπορεί να αλλάξει το λόγο 2,18!!! Αυτό γιατί απλά μεγαλώνει την μάζα της Σελήνης!!! Μήπως υπάρχει κάποια << ΚΡΥΦΗ >> μάζα που επηρεάζει τους υπολογισμούς.
Η λογική μας λέει ότι αν βεβαία υπάρχει κάτι, θα υπάρχει στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, φυσικά όχι στην επιφάνεια της, αλλά σε τροχιά γύρω από αυτήν. Πιο είναι το σημείο της αθέατης πλευράς της Σελήνης οπού περιστρέφεται με την ίδια γωνιακή ταχύτητα με την Σελήνη και είναι ορατό στην Γη; Μα φυσικά το σημείο L2 Langrange!!
Έτσι!! Προκύπτει ότι ένας τεράστιος τεχνητός δορυφόρος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, περιστρέφεται συγχρόνως γύρω από την Σελήνη συνεισφέροντας έτσι στο σύστημα Σελήνη-Ήλιος-Γη την σταθερότητα που λείπει. Αν όμως η μάζα του δορυφόρου προστεθεί στη μάζα της Σελήνης, τότε το κοινό κέντρο βάρους θα έλκεται πάλι με διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο από ότι από την Γη. Έτσι το δίδυμο Σελήνης-δορυφόρου θα είχε αποσπαστεί από την Γη και θα περιφέρετε γύρω από τον Ήλιο!!
Άρα!! Ο δορυφόρος αυτός << αν υπάρχει >> θα έχει φτιαχτεί με σκοπό να εξουδετερώνει την ελκτική δύναμη του Ήλιου!!!! Ο δορυφόρος θα περιστρέφεται γύρω από την Σελήνη σε 23,3 ημέρες, όσες και το σημείο L2 Langrange. Η συνολική δύναμη που ασκεί ο Ήλιος στο βαρύκεντρο Σελήνης-τεχνητού δορυφόρου, όταν η Σελήνη βρίσκεται μπροστά από τον Ήλιο ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ), θα είναι:
FΉλιου-FΓης=2,18 FΓης-FΓης=1,18 FΓης. Έτσι η βαρυτική έλξη που δρα και ως κεντρομόλος έχει σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Δηλαδή η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί και να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και όχι γύρω από την Γη!!!! Αντίθετα όταν έχουμε πανσέληνο οι ελκτικές δυνάμεις που ασκούν ο Ήλιος και η Γη στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου είναι ΟΜΟΡΡΟΠΕΣ και συνεπώς η συνολική δύναμη που ασκείτε στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου θα είναι:
FΉλιου+FΓης= 2,18 FΓης+FΓης=3,18 FΓης με φορά πάλι τον Ήλιο. Δηλαδή η βαρυτική έλξη, που δρα και ως κεντρομόλος, έχει και σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Στην περίπτωση αυτήν η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί βίαια από την τροχιά της και να συγκρουστεί με την Γη, που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο, ή να αρχίσει να περιστρέφεται πολύ γρηγορότερα γύρω από την Γη εξ αιτίας της τριπλάσιας κεντρομόλου!!!
Όμως η τροχιά της Σελήνης δεν φαίνεται να αλλάζει παρ’ όλη την διαφορική αύξηση-μείωση της συνολικής ελκτικής δύναμης-που δρα και σαν κεντρομόλος-από 1,18 έως 3,18 φορές την έλξη της Γης.
Έτσι η ύπαρξη τεχνητού δορυφόρου στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που έχουν προτείνει κάποιοι ερευνητές δεν ισχύει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει που << κάποιοι >> δεν θέλει να μαθευτεί στην ανθρωπότητα ακόμα.
Ένα πολύ καλό βιβλίο οπού αναλύει τα πάντα με λεπτομέρεια είναι << Το Μυστήριο της Σελήνης >> του Σωτήρη Σόφια αν και είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί, αν το βρείτε διαβάστετο θα εκπλαγείτε………!!!!!



Όσοι έχετε διαβάσει το άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ θα θυμάστε την συζήτηση που είναι με τον ΑΓΝΩΣΤΟ. Σε ένα σημείο είχε αναφέρει, << ….. ώσπου το βαριά πληγωμένο αστρόπλοιο των Δρακονιανών τραβήχτηκε από την μαγνητική έλξη της γης και έγινε μόνιμος δορυφόρος της….. >>. Θυμάμαι τα λογία του σαν τώρα και ας έχουν περάσει κάποια χρόνια, στην αρχή δεν έδωσα τόσο βάση στο ζήτημα της Σελήνης, μα στην πορεία όταν ανακάλυψα ότι κατά ένα τρόπο κάποια μεταλλαγμένα όντα της μέσης Γης είχαν να κάνουν με την Σελήνη τότε οι έρευνες μου στράφηκαν όσο μπορούσαν σε αυτήν. Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Σας διαβεβαιώνω καθόλου, πιο πολλές αποδείξεις βρίσκει σήμερα κάποιος για την Σελήνη στην αρχαιότητα παρά στην σημερινή εποχή. Εκτός και κάποιος διαθέτει ένα παρά πολύ καλό τηλεσκόπιο για να μπορέσει να την παρατηρήσει όπως πρέπει. Εδώ όμως δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα, και το υπέρ σύγχρονο τηλεσκόπιο αν κάποιος διαθέτει πως μπορεί να δει την αθέατη πλευρά; Είναι απλό δεν μπορεί!!! Παρά μένει στις παρατηρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων για το τι υπάρχει εκεί…..

Ότι όμως και να υπάρχει δεν δείχνει να είναι λάθος με αυτά που έχουν φωτογραφηθεί από διαστημόπλοια και δορυφόρους!! Μα και έτσι να μην είναι οι εξισώσεις και πάλι είναι αληθινές οπότε εμένα αλλά και κάποιων άλλων ερευνητών δεν μένει παρά να πούμε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο αστρόπλοιο που αιωρείται μεταξύ Γης και Ήλιου!! Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα τι κάνει η Σελήνη θα το πω με πιο απλά λογία:
Φανταστείτε την Σελήνη να είναι ένα ταχύπλοο ακριβώς στην κόψη του καταρράκτη Νιαγάρα!!! Από κάτω είναι το χάος που δημιουργεί η πτώση εκατομμυρίων κυβικών νερού!!! Μπροστά από το σκάφος βρίσκεται ένας τεράστιος βράχος με μικρή μαγνητική έλξη….. ικανή μόνο να τραβήξει το σκάφος για λίγο. Αν δεν υπήρχε ο καταρράκτης από την μαγνητική έλξη το σκάφος θα περιτριγυριζόταν γύρω από το βράχο σαν τρελό με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να συγκρουστεί!!! Η τεράστια δύναμη των νερών μπροστά από το βράχο σπρώχνουν το σκάφος να πέσει στο καταρράκτη, μα αυτό δεν κουνιέται!! Δεν κουνιέται γιατί έχει βάλει της μηχανές τους πρόσω, τόσο ώστε να μην χτυπήσει τον βράχο και τόσο ώστε να μην πέσει στον καταρράκτη!!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Σελήνη όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!! Στην μαθηματική εξίσωση που μας δίνει τα στοιχεία αυτά συμφωνούν όλοι οι μαθηματικοί, φυσικοί, και αστρονόμοι του κόσμου, μα ίσως επειδή φοβούνται το κύρος τους και την καριέρα τους δεν μιλάνε ανοιχτά για το θέμα!!!
Η αθέατη πλευρά της Σελήνης έχει τέσσερα μυστηριώδη μεγάλα πλατώματα. Ο κρατήρας Κόρολεφ στην μέση Hertzsprung ο Απόλλωνας και η θάλασσα της ανατολής!!





Αυτό είναι το περιβόητο τοίχος που τώρα οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι δεν είναι φυσικό!! Δόξα τον θεό το κατάλαβαν!!! Έχουν προβληματιστεί για το τι θα μπορούσε να είναι. Εγώ τους απαντώ μια και φτάνει ως το μεγάλο πλάτωμα ίσως είναι κάποιο είδος αεροτομής; Ίσως!! Δεν θα ήθελα να θίξω άλλο το θέμα αυτό, γιατί ήδη ένας καλός συνάδελφος ετοιμάζει ένα βιβλίο περί αυτού του ζητήματος. Με τα στοιχεία όμως που σας έδωσα είναι ακράδαντες οι αποδείξεις ότι η Σελήνη είναι ένα αστρόπλοιο από το βαθύ διάστημα!! Για μένα προσωπικά είναι μια από τις ναυαρχίδες των Δρακονιανών!!! Όπως και να έχει το πράγμα μέχρι σήμερα κανένας δεν ξέρει αλλά και ούτε μπορεί να εξηγήσει γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη και όχι γύρω από τον Ήλιο αλλά και την κρατά εκεί σαν φυσικό σώμα! Διότι όλοι πλέων είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι φυσικό σώμα …….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!











 

skotinoprosopo.blogspot.gr/
skandalistis.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

NEA «ΕΦΟΔΟΣ» ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - Έκτακτη εισφορά για χιλιάδες συνταξιούχους και αναδρομικό «ψαλίδι» στο εφάπαξ.

Σε μειώσεις συντάξεων από 3% έως 20% με κατώτατο όριο τα 700 ευρώ, κατάργηση όλων των δώρων σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και επιβολή εισφοράς 1% - 3% στις συντάξεις όσων συνταξιοδοτήθηκαν από 1/1/95 προσανατολίζεται η κυβέρνηση στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων των 11,6 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα «Νέα», εξετάζεται αναδρομική μείωση 22,6% του εφάπαξ για όσους είχαν υποβάλει αίτηση από την 1η Ιουλίου 2010, ακόμη και αν δεν έχουν εισπράξει ακόμη κανένα ποσό.

Αναλυτικότερα, δύο σενάρια περικοπών στις συντάξεις του Δημοσίου βρίσκονται στο τραπέζι ώστε να καλυφθεί η αναντιστοιχία του εφάπαξ που πήραν με τις εισφορές που είχαν καταβάλει. Ετσι, σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για να επιστραφούν τα «χρεωστούμενα» θεσμοθετείται κλιμακούμενη «εισφορά» – επί της ουσίας ψαλίδι – με παρακράτηση από 1% έως 3% για ποσά από τα 500 ευρώ και πάνω.

Ειδικότερα:

- Εως 500 ευρώ καμία παρακράτηση
- Από 500,01 ευρώ έως 1.000 ευρώ εισφορά 1%.
- Από 1.000,01 ευρώ έως 1.500 ευρώ εισφορά 1,5%.
- Από 1.500,01 ευρώ έως 2.000 ευρώ εισφορά 2%.
- Από 2.000,01 ευρώ και πάνω εισφορά 3%.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει ενιαία εισφορά 1% από το πρώτο ευρώ της σύνταξης και για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου.

Σχετικά με τις κύριες συντάξεις, το βασικό σενάριο προβλέπει μειώσεις από 3% έως και 20% σε όσες ανέρχονται σε ποσά άνω των 700 ευρώ, ενώ τα 700 ευρώ καθορίζονται ως κατώτατο όριο. Δηλαδή, για έναν συνταξιούχο που λαμβάνει κύρια σύνταξη 710 ευρώ η μείωση του 3%, που ισοδυναμεί με 21 ευρώ μηνιαίως, θα περιοριστεί στα 10 ευρώ ώστε η σύνταξη να μη μειωθεί κάτω των 700 ευρώ.

Ενδεικτικά, η κλιμάκωση των μειώσεων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, είναι η εξής:

- Για συντάξεις από 700 έως 1.000 ευρώ 3%.
- Για συντάξεις από 1.000 έως 1.500 ευρώ 5%.
- Για συντάξεις από 1.500 έως 1.800 ευρώ 10%.
- Για συντάξεις από 1.800 ευρώ και άνω τα ποσοστά των μειώσεων κυμαίνονται από 15% έως 20%.

Ταυτόχρονα, κόβονται εντελώς σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους του Δημοσίου τα επιδόματα που καταβάλλονταν ως δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας ΕΚΑΣ. Μόνο οι άνω των 65 ετών θα το δικαιούνται.



moneypost.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ κίνηση - Προσφυγές Σκοπιανών κατά Ελλάδος .

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ κίνηση κατά της Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Σύμφωνα με ηλεκτρονική καταχώριση της Deutsche Welle (DW), ο Πρόεδρος της «Ένωσης Οργανώσεων των εθνικής καταγωγής Μακεδόνων, απελαθέντων από την Ελλάδα», Νίκολα Κοστούρσκι, σε δηλώσεις του (στην DW) τονίζει πως «οι εκδιωχθέντες από την Ελλάδα Μακεδόνες» δεν αποποιούνται των αιτημάτων τους για την επιστροφή των περιουσιών τους και θα επιμείνουν «μέχρι τέλους»: «Έχει συσταθεί επιτροπή η οποία έχει αναθέσει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και τη μέριμνα για την επιστροφή των περιουσιών των «Μακεδόνων που κατάγονται από την Αιγαιατική Μακεδονία» σε δικηγορικό γραφείο.


Έχουν επιλεγεί 50 υποθέσεις με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές, και έχουν προωθηθεί εκεί προκειμένου να εξεταστούν.


Είναι ένα επίπονο έργο το οποίο θα διαρκέσει χρόνια. Μέχρι τώρα, από τη στιγμή που η όλη υπόθεση ανατέθηκε σε δικηγορικό γραφείο, πριν από δύο χρόνια, δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα». Στην ερώτηση γιατί δεν υπάρχει πρόοδος, ο κ. Κοστούρσκι απαντά: «Έτσι λειτουργούν τα ελληνικά δικαστήρια. Παρελκύουν τη διαδικασία.

 Ακόμη και αν αυτή φθάσει τελικά στο Ανώτατο Δικαστήριο (σ.σ. Άρειο Πάγο), θα περάσουν χρόνια». Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι η διαδικασία στην Ελλάδα θα αποφέρει αποτελέσματα, ωστόσο ελπίζει: «Ελπίζουμε ότι με την ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στην ΕΕ, όταν θα καταστεί ισότιμο με την Ελλάδα μέλος και όταν θα μπορούμε όλοι να πάμε εκεί και πάρουμε πιστοποιητικά γεννήσεως, θα τα καταφέρουμε.

Νομίζω πως κάποια μέρα η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να καταργήσει τους διακριτικούς νόμους».




http://www.philenews.com/digital/

infognomonpolitics.blogspot
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιοί έστειλαν “φιρμάνι σιωπής” στον Άκη για να “μην γίνει Μένιος”; Συνέντευξη – σοκ αύριο στο Επίκαιρα…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Ολυμπία”, αύριο τα “Επίκαιρα” θα κυκλοφορήσουν με μία συνέντευξη του Άκη μέσα από την φυλακή που θα έχει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.
Από το περιεχόμενο της, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Άκης έχει δεχτεί “προειδοποιήσεις” μέσα στην φυλακή για να μην υπερβεί κάποιες κόκκινες γραμμές. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχει ακόμα απασφαλίσει.

Ποιός όμως θα μπορούσε να απειλήσει τον Άκη; Ποιούς κρατά;
Σίγουρα σχετίζεται με τις υπερασπιστικές γραμμές που μπορεί να ακολουθήσει και κάποιοι θέλουν να τον αποτρέψουν. Ήτοι:

Να εμπλέξει τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ στο φαγοπότι. Μέχρι στιγμής τους χρησιμοποιεί μόνο ως ασπίδα “καθαρότητας”, πράγμα που καταρρίφθηκε από την επιστολή που φέραμε στο φως της δημοσιότητας.

Να ισχυριστεί ότι δρούσε κατ’ εντολή Σημίτη, ώστε να έχει τις ευεργετικές συνέπειες του νέου νόμου ως θύμα πιέσεων πολιτικού προϊσταμένου (το είδαμε για πρώτη φορά στο Βατοπαίδι).
Να υπενθυμίσει τι ακριβώς τον συνδέει με το εν ζωή μέρος της οικογένειας Παπανδρέου, αφού οι σχέσεις του με τον Ανδρέα είναι ήδη γνωστές.

Να ισχυριστεί ότι έδωσε λεφτά στα κομματικά ταμεία, κατά το παράδειγμα Τσουκάτου που είναι ακόμα έξω. Εδώ βέβαια τα ποσά είναι πολλαπλάσια για να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο.

…ή κάτι άλλο που εμείς δεν γνωρίζουμε. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι να μάθουμε το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξης.




OLYMPIA GR
 eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη> Πως ο Σόρος σόκαρε τον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία-φίλο του που τον φιλοξενούσε στην θαλαμηγό και η κλοπή των διαλόγων που κόβουν την ανάσα!

Σε θαλαμηγό Έλληνα επιχειρηματία-κάπου στο βόρειο Αιγαίο- με τον οποίο έκαναν πετυχημένες μπίζνες στα Βαλκάνια φιλοξενήθηκε για λίγες μέρες ο Τζορτζ Σόρος.

Ο ανήσυχος τζογαδόρος του χρήματος δεν έκρυβε την ανησυχία του για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτίμησε μάλιστα πως ο μόνος τρόπος για να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα είναι να στηθεί ένα σκηνικό πολέμου με πιο πρόσφορο εκείνο με το Ιράν. «Μόνο έτσι θα αλλάξει η ατζέντα και θα φύγει-έστω και για λίγο-η Οικονομία από την πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της αμερικανικής κοινής γνώμης, κάτι που ευνοεί τον Ρόμνευ...»

Ο Σόρος κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου μιλούσε πολύ συχνά για τα αγαπημένο του θέμα που δεν είναι άλλο από την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Ο Ντομινίκ είχε πει στον Γιώργο πως μ΄αυτό που πας να κάνεις θα καταστρέψεις το έθνος σου. Εκείνος δεν τον άκουσε. Ο Γιώργος (Παπανδρέου) είχε μπουχτίσει από την διαφθορά που υπήρχε στην Ελλάδα και πίστευε ότι με κάποιο τρόπο έπρεπε να συνετίσει τους Έλληνες. Διάλεξε τον πλέον επώδυνο. Όταν το συνειδητοποίησε ήταν πολύ αργά. Μπουχτισμένος με τους Έλληνες διηγούνταν ιστορίες εκβιασμών και διαφθοράς με πρωταγωνιστές δικούς σας αξιωματούχους.

Έλεγε για παράδειγμα πως όταν είχε επισκεφθεί την Κρήτη σαν πρωθυπουργός αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, τον πλησίασε μια ομάδα μαυροντυμένων κρητικών για τους οποίους αρχικά πίστευε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Κάποιος από αυτούς του είπε απειλητικά

-Αν πειράξεις τον τάδε-πρώην κυβερνητικό στέλεχος στο υπ. Εθνικής Άμυνας-θα κυνηγάμε εσένα και την οικογένειά σου ως τα δισέγγονά σου...

Αυτή η ιστορία είναι μία από τις πολλές που κούμπωναν σ΄αυτά που πιστεύει ο πρώην πρωθυπουργός για σας τους Έλληνες...»

Ο επιχειρηματίας τον άκουγε με προσοχή.

Άλλωστε ο Σόρος τον είχε βοηθήσει να καταφέρει ένα καίριο επικοινωνιακό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό. Μόνο που τώρα πλέον το κύριο μέλημά του ήταν η έλλειψη ρευστότητας που τον έκανε να κλονίζεται.

Προσπάθησε να πείσει τον συνομιλητή του να ενδιαφερθεί ξανά για μπίζνες στην Ελλάδα και μάλιστα για ένα τομέα φιλέτο που ενδιαφέρει σφόδρα τον επιχειρηματία μας. Ο Σόρος δεν έδειχνε ενδιαφέρον και άλλαζε την κουβέντα.

-Αυτή την πίτα την ελέγχουν έτσι κι αλλιώς Αμερικανοί και Ισραηλινοί, δεν μπορείς να μπεις εύκολα λόγω της συνεργασίας σου με τους Γερμανούς αλλά παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω...

Τα λόγια του Σόρος ήχησαν κάπως παράξενα στ΄ αυτιά του συνομιλητή του μια και μαζί-τα δυο τους-έκαναν πριν λίγα χρόνια μπίζνες στα Βαλκάνια για χάρη των Γερμανών.

Ο δικός μας επέλεξε να μην μιλήσει. Ο Σόρος συνέχισε.


-Θα σου πρότεινα να περιμένεις τις εξελίξεις και να φροντίσεις να ρίξεις ξανά γέφυρες στην οικογένεια Παπανδρέου. Η επιλογή σου να προσεγγίσεις τον Βενιζέλο είναι λάθος. Αν ο Ομπάμα χάσει τις εκλογές η Χίλαρυ θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Τότε μάλιστα ο Παπανδρέου θα ταξιδεύει χωρίς φόβο στην Αμερική και θα βρεθεί ξανά καβάλα στ΄άλογο.

 Κι αν θέλεις μπορώ να στοιχηματίσω μαζί σου, ότι κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στη χώρα σας θα γίνει δημοψήφισμα για να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θάχει δημιουργηθεί από την οργή της κοινωνίας για τα μέτρα. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις πολύ καλά πως όλα αυτά γίνονται για να μοιρασθεί ο φυσικός πλούτος της χώρας σου (ορυκτός, μέταλλα, κλπ) και οι μισθοί να γίνουν στην κυριολεξία μισθοί πείνας όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες με φυσικό πλούτο. Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου...

Αλλά και πιο πολύ από την φτώχια θα πρέπει να σας τρομάζει το ασιατικό τσουνάμι μεταναστών που θα πέσουν σαν ακρίδες στην χώρα σου. Το «Δουβλίνο 2» θα είναι ευλογία μπροστά σ΄αυτά που έρχονται...Δεν μπορώ να φαντασθώ πως κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει απόδοση ο τζόγος.

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να εμπλακείς στα πετρέλαια και στα τρόφιμα. Το νερό μην το ακουμπήσεις, το "χειρίζονται" οι Ισραηλινοί. Όσο για τα μήντια αυτά θα είναι η καταστροφή σου. Πρόκειται για μαύρη τρύπα ιδιαίτερα τώρα με την επέλαση του ίντερνετ. Φύγε όσο μακριά γίνεται...»

Το τελευταίο ακούστηκε σαν μαχαιριά στην καρδιά του Έλληνα επιχειρηματία.

Άρχισε να συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει να πληρώσει ακριβά το πάθος για τα διάφορα «ψώνια».

Στο πολυτελές σκάφος του ένας από το πλήρωμα ήταν για μήνες απλήρωτος.

Την ώρα που το αφεντικό του συνομιλούσε με τον Σόρος εκείνος κατέγραφε την συνομιλία. Αυτή η συνομιλία την οποία «πούλησε» στον τωρινό μεγάλο αντίπαλο του επιχειρηματία-σπουδαίος νταβατζής επίσης-θα του άνοιγε την πόρτα για την επόμενη δουλειά.

Τώρα πλέον είναι μέρος του πληρώματος του ανταγωνιστή επιχειρηματία, αλλά ετούτος εδώ, που είναι γάτα με πέταλα, το πρώτο που έκανε ήταν να του πάρει το κινητό και να το ξεψαχνίσει πριν το αντικαταστήσει με ένα από τα πολλά «δικά» του...


kourdisto
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

SOS: Μας στέλνουν και άλλους λαθρομετανάστες

Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να αλλάξουν το Δουβλίνο 2 προς το χειρότερο για την Ελλάδα. Το αποκάλυψε σήμερα ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας. Η αλλαγή αυτή προφανώς γίνεται για την αναμενόμενη ομαδική φυγή των Σύρων λόγω του εμφυλίου πολέμου. Η Κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να προβάλει βέτο στην αλλαγή της συνθήκης Δουβλίνο 2 γιατί δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους εταίρους μας λόγω του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ο Yπoυργός Προστασίας του Πολίτη εξέπεμψε σήμα κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει στη χώρα μας η προωθούμενη συνθήκη με την επονομασία Δουβλίνο 3, που αλλάζει την Ευρωπαϊκή πολιτική για την λαθρομετανάστευση.
Ο κ. Δένδιας αποκάλυψε ότι έχει ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό και ζήτησε την βοήθεια όλων των Ελληνικών κομμάτων που διαθέτουν ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο να δημιουργήσουν μπλοκ ούτως ώστε να μην περάσει η αλλαγή που επιδιώκουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά κράτη. Μάλιστα ο κ. Δένδιας έφτασε στο σημείο να απευθύνει «θερμή παράκληση» και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:  «Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες».
Πληροφορίες του spirospero.gr αναφέρουν ότι η Ευρώπη θέλει οι Σύριοι μετανάστες να καταλήξουν στην Ελλάδα και όχι να διασκορπιστούν σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη. Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος και ο λαός πρέπει να πιέσει την τρικομματική κυβέρνηση να θέσει βέτο γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη τεράστιο πρόβλημα με τους υπάρχοντες λαθρομετανάστες που φθάνουν στα 2 εκατομμύρια περίπου.

Διαβάστε περισσότερα » »

Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκίς ... Σάπιοι, δειλοί και προδότες

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι εφ’ οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης. Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.
Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων. Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Η Ισπανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο Φράγκο είχε χρησιμοποιήσει τα γερμανικά «στούκας», για να καταστρέψει την «Γκουέρνικα» και τους μαχητές της ελευθερίας, παρέμεινε ευνοϊκώς ουδέτερη. Η Πορτογαλία το ίδιο. Η Ιταλία μέχρι ενός σημείου ήταν συνοδοιπόρος. Η Ιρλανδία δεν γνώρισε την Κατοχή των κτηνανθρώπων. Εμείς όμως...
Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους. Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους.
Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!
Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).
Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).
Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).
Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).
Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).
Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).
Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες, έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!
Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες. Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.
Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.
Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.
Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.
Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).
Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια βούτηξαν τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)!
Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!
Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.
Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).
Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.
Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας.
Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%. Η κατεστραμμένη δηλαδή Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.
Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938! Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει. Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος. Γιατί; Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.
Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί; Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει: Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της. Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διορίζουν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας. 3.000 «ταγκαλάκια» από το Πακιστάν παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, ψέγοντάς μας για ρατσισμό; Ποιοί; Αυτοί που το 1974 έστελναν συγχαρητήρια και εθελοντές ταλιμπάν στα λυσσασμένα σκυλιά του Αττίλα, για την καταστροφή της Κύπρου και αναγνώριζαν αμέσως το ψευδοκράτος του Ντεκτάς;
Δήλωσε ο τάχα και πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας ότι τα έχουν με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, που τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται. Να κάτσουν στην πατρίδα τους και να τους πολεμήσουν. Έτσι κάνουν οι λαοί που μήγαρις έχουν στο νου άλλο πάρεξ ελευθερία. Πότε έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, ομού με τα ημέτερα προοδευτικά σαπρόφυτα, υπέρ της ελευθερίας των χωρών τους, καταλήγοντας στην αμερικανική πρεσβεία - «πρωθυπουργική κατοικία»; Κι αν μας λένε ρατσιστές, απαντώ ότι έχω τον ίδιο ρατσισμό που είχε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Παπαφλέσσας. Και για τον «ρατσισμό» αυτό είμαι υπερήφανος, γιατί στην καθ’ ημάς γλώσσα λέγεται φιλοπατρία. Το δίλημμα σήμερα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, εντός ή εκτός Ευρώπης. Το κυβερνολόι και οι ανθρωποκάμπιες που το δορυφορεί δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Τα θησαυροφυλάκια του κόσμου είναι γεμάτα από τις παλιανθρωπιές και τις κλεψιές τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, για να σκοτώνουν το χρόνο τους. Μέσα στην Ευρώπη, σημαίνει εφιαλτική λαθρομετανάστευση, εκβιασμοί, αναξιοπρέπεια, ανεργία, ιστορική ευθανασία. Εκτός υπάρχει ελπίδα να σωθούμε, καταργούνται οι ρυπαρές συνθήκες, το Ισλάμ ας βρει άλλη πύλη εισόδου.
Και μια και αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του ’22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας. Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας: «Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον "Ζαν", μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους». Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για "σαπούνι Μασσαλίας". Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν. Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού "πολιτισμού" προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ…
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ο Α. Σαμαράς

Τι ανακαλύπτει κανείς κάνοντας μια περατζάδα από ιστότοπους!!! Και στην προκειμένη περίπτωση βολτάροντας στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας.
Ας προσπεράσουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ, όπως αυτή που βλέπουμε στην φωτογραφία που παραθέτουμε και ας περιοριστούμε σε αποσπάσματα από συνέντευξη που είχε δώσει ο Α. Σαμαράς στην τηλεόραση σου Σκάι και στον Γ. Αυτιά:

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Θυμάστε ότι ήμουν εκείνος τον οποίον τον είχαν βάλει όλοι στη γωνία και του λέγανε, γιατί είσαι εναντίον του Μνημονίου; Και εξηγούσα τη λάθος συνταγή, που είπαμε πριν. Τότε, δεν το είχαν καταλάβει. Ίσως χρειάστηκε να έρθει σε βοήθεια της Ελλάδος η εμπειρία των άλλων χωρών και να αντιληφθούν ότι αυτό πια δεν δουλεύει. Ίσως πίστευαν, για παράδειγμα, ότι αυξάνοντας τους φόρους, θα αυξάνανε τα έσοδα του κράτους. Και τι συνέβη; Όταν σε μια περίοδο ύφεσης, κ. Αυτιά, αυξάνεις φόρους, γράφεις τη θανατική καταδίκη του κόσμου, αλλά και των εισπράξεων του κράτους. Γιατί από ποιον θα πάρεις; Από εκείνον που πέφτει έξω; Από εκείνον που δεν έχει; Και είδαμε το φοβερό φαινόμενο, από το 2010 μέχρι σήμερα, να αυξάνουν συνέχεια τους φόρους -εσείς τα λέτε κάθε μέρα και τα γνωρίζετε καλύτερα από όλους- από τη βενζίνη, μέχρι το εισόδημα, από το ΦΠΑ μέχρι τα πάντα, όλοι οι φόροι ανέβηκαν. Και, τελικά, μέχρι σήμερα, οι φόροι που εισπράξαμε πέσανε, παρά το ότι τους σηκώσαμε, ενώ οι εισπράξεις για το κράτος πέσανε 9%. Αυτή είναι η πραγματικότητα …..

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι αναγκαία για να στηριχθεί η χώρα, κ. Σαμαρά, ή παροχολογία;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ακριβώς. Είναι απολύτως αναγκαία για τη χώρα. Διότι, πρώτα απ’ όλα, είναι μέτρα τα οποία ορισμένες μεγάλες αδικίες που γίνανε, τις θεραπεύουν. Παράδειγμα: ο χαμηλοσυνταξιούχος. Δεν είναι δυνατόν, κ. Αυτιά, να σας πω κάτι -πρακτικά, που μιλάτε εσείς και μου αρέσει αυτή κουβέντα πολύ παραπάνω-κάποιος, ο οποίος έχει μια χαμηλή σύνταξη, όταν του την κόβεις, ότι του έκοψες -και βάλτε μέσα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, παππούδες, γιαγιάδες- ότι τους έκοψες, αφαιρέθηκε από την αγορά. Αυτοί το ξοδεύανε όλο. Και, γιατί ήταν λίγο το ποσό. Και, γιατί αν τους περίσσευε κάτι, παίρνανε ένα παιχνιδάκι για το εγγόνι τους.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σωστό. Ή τον εγγονό, το φοιτητή, ή οτιδήποτε άλλο.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Αυτό, λοιπόν, τους το έκοψαν όλο. Δεν έβλαψε μόνο αυτούς, που είναι για μένα το πρώτο ζητούμενο, η μεγάλη αδικία που τους έγινε, έβλαψε και την αγορά. Διότι, όλα αυτά τα χρήματα εξανεμίστηκαν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο Σαμαράς τι κάνει εδώ;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Εδώ πέρα, λοιπόν, εμείς τα δίνουμε πίσω στους χαμηλοσυνταξιούχους, το έχουμε κοστολογήσει. Δίνουμε, επίσης, χρήματα τα οποία απαιτούνται για ποια άλλα ζητήματα, προσέξτε. Δίνουμε για τα ειδικά επιδόματα, τα οποία είχαν κοπεί σε ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων.Παράδειγμα: Να σας πω για το Στρατό, για την Αεροπορία, για εκείνους οι οποίοι όλη την ημέρα είναι οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας.

….. Όχι άλλη μείωση μισθών. Και όχι άλλη αύξηση φόρων …
 
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Ωρίωνας,πλανήτης Άρης,Tikal "Τρείς διαφορετικές περιοχές, ένα μοναδικό σχέδιο"

Φωτογραφία της πόλης Tikal
Χτισμένοι μεταξύ του 7ου και 9ου αιώνα οι πέτρινοι ναοί της Tikal,υψώνοντια περισσότερο από 60 μέτρα πάνω από τα δάση της Γουατεμάλας.Εκεί βρίσκεται έναςαπό τους μεγαλύτερους χώρους ανασκαφών στον κόσμο,όπου χιλιάδες κτίσματα παραμένουν ακόμα θαμμένα στη ζούγκλα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι πυραμίδες της Tikal διαδραμάτισαν ουσιαστικό ρόλο στην επέκταση του ημερολογίου των Μάγια.Ενώνοντας τις ευθείες των ψηλότερων σημείων των κτισμάτων οι αρχαίοι αστρονόμοι ήταν σε θέση να προσδιορίζουν τις πιο σημαντικές ημέρες του έτους,όπως την ισημερία ή το ηλιοστάσιο.

Αλλά αυτό που συναρπάζει τους ερευνητές είναι ότι το εξωτερικό περίγραμμα των πυραμίδων της Tikal ταιριάζει τέλεια με το αστρικό σύστημα των πλειάδων στον αστερισμό του Ωρίωνα.
Αστερισμός του Ωρίωνα
Και οι δύο εικόνες μαζί για να δείτε πόσο ταιριάζουν
Η κάτοψη των κτισμάτων αντικατοπρίζει σχεδόν ακριβώς τη διάταξη των άστρων.Τώρα το μυστήριο αρχίζει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο,όταν πρόσφατα ανακαλύφθηκε στον Άρη ένα σύμπλεγμα γεωλογικών σχηματισμών που είναι σχεδόν τέλειο αντίγραφο των πυραμίδων της Tikal.
Το ίδιο σχέδιο και στον πλανήτη Άρη
Τρείς διαφορετικές περιοχές, ένα μοναδικό σχέδιο.Σύμπτωση ή προμελετημένο  

TIKAL

Στην Tikal οι θρύλοι και η μυθολογία μιλάνε για μία εποχή κατά την οποία οι "Θεοί" αναμίχθηκαν και συνδέθηκαν με τους προγόνους μας και έτσι ηTikal χτίστηκε ως μήνυμα προς τις επόμενες γενιές για να δούμε ότι παλιά μας επισκέφθηκαν εξωγήινοι.

apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρεπορταζ της Βουλγαρικης τηλεορασης btv για τα Σκοπια

Να κλαις ,να γελάς , να ανατριχιάζεις ,να τρελαίνεσαι, να θες να φωνάξεις ,να χτυπήσεις ...και όλα αυτά όταν οι μαυρογονατοι που ψήφισες για να μην χάσεις την συνταξουλα και το στάτους ζωής ... αμολάνε αετό! ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ...ΚΟΙΟΙΟΙΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!












STRANGER
Υ.Γ Ευχαριστώ τον Νικολα για το βίντεο...
 katohika



Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ... ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ .

Αποφασισμένος να κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο εναντίον τής εισιτηριοδιαφυγής, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για την πάταξη τού φαινομένου, που έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις, με σημαντικές απώλειες εσόδων για τους συγκοινωνιακούς φορείς.

Σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις των αρμοδίων, η εισιτηριοδιαφυγή στο λεκανοπέδιο Αττικής, φτάνει το 15% για τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ), ενώ στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Λεωφορεία και Τρόλεϊ) ανέρχεται
στο 20%, δηλαδή ένας στους πέντε επιβάτες δεν αγοράζει εισιτήριο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι απώλειες εσόδων για το σύνολο των εταιρειών τού ομίλου ΟΑΣΑ και του Προαστιακού, εκτιμάται από 25 έως 37,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου - σύμφωνα με τα στοιχεία τού ΟΑΣΘ - η εισιτηριοδιαφυγή εκτιμάται στο 15-20% και η σχετική απώλεια εισπράξεων γύρω στα 15 με 20 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε σήμερα, ότι το υπουργείο προχωράει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, στην αναδιάταξη τού μηχανισμού ελέγχων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο τής εισιτηριοδιαφυγής με άμεσο στόχο, μέχρι το τέλος τού 2012, να έχει περιορισθεί κατά 50%.

«Θέλουμε να χτυπήσουμε την εισιτηριοδιαφυγή για να μην αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων», τόνισε ο υπουργός, διευκρινίζοντας ότι «δεν θα επιβάλλουν (εννοώντας την Τρόικα) να αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων, αλλά να αυξήσουμε τα έσοδα των συγκοινωνιακών φορέων, ώστε να σταματήσουν να είναι ζημιογόνοι».

Ο υπουργός δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει το νέο ελεγκτικό σύστημα, δεδομένου ότι στην Αττική υπάρχουν ελάχιστοι ελεγκτές. Δεσμεύτηκε, όμως, ότι μέχρι το τέλος τού τρέχοντος έτους η εισιτηριοδιαφυγή θα μειωθεί κατά 50%.




apospasma
Διαβάστε περισσότερα » »

Διακοπή κυκλοφορίας από το 9ο χλµ έως το 12 χλµ. Επαρχιακής οδού Πτολεµαΐδας – Μηλοχωρίου

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήµατος, από το 9o χλµ Επαρχιακής οδού Πτολεµαΐδας – Μηλοχωρίου έως το 12 χλµ. ανωτέρω οδού (Έξοδος χωριού Φούφα έως και την είσοδο του χωριού Μηλοχωρίου), λόγω της  εκτέλεσης εργασιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης/ ∆-νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.
Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται µέσω της διαδροµής α) ∆ιασταύρωση Βαρυκού – ∆ροσερό- Πτολεµαΐδα και β) Μηλοχώρι – Εµπόριο – Αναρράχη – Κρυόβρυση- Αρδασσα – Πτολεµαΐδα.  H ισχύς της απόφασης αφορά το διάστημα από 29-08-2012 έως της 15-09-2012.
 
Διαβάστε περισσότερα » »