Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παραδόθηκε ο γιατρός που βοήθησε τους εκτελεστές του Ρέντη


Γνώριζε εδώ και 2 μήνες ότι περιέθαλψε έναν εκ των πρωταγωνιστών της εκτέλεσης των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη. Κι όμως προτίμησε να μην βγάλει τσιμουδιά. Τελικά…


Χθες βράδυ, παραδόθηκε στις Αρχές. Πρόκειται για γνωστό χειρουργό των Αθηνών, που διαμένει στην Καλλιθέα.

Ο γιατρός, μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς αφέθηκε ελεύθερος, λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός φέρεται να υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα του ποιος μπορεί να ήταν ο τραυματίας που περιέθαλψε, στο σπίτι στην Βαρυμπόμπη, στο οποίο μετέβη έπειτα από τηλεφώνημα ενός κοινού γνωστού και, αφού προσέφερε τις υπηρεσίες του, αποχώρησε, χωρίς να συνεχίσει να έχει επαφή με τον τραυματία.
Διαβάστε περισσότερα » »

Βρέθηκε χειροβομβίδα αμυντικού τύπου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Πτολεμαΐδα!

Πρωινές ώρες της 12-5-2011 από κάτοικο της Πτολεμαΐδας βρέθηκε στο 2ο χιλ. Επ. Οδού Πτολεμαΐδας - Γαλάτειας (αγροτική περιοχή) μία (1) χειροβομβίδα αμυντικού τύπου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Από την Υπηρεσία μας ελήφθησαν προσωρινά μέτρα ασφαλείας στο....
σημείο ανεύρεσης, ενώ ενημερώθηκε η 2η ΤΑΞΥΠ για την παραλαβή και καταστροφή του ανωτέρω πολεμικού υλικού.

Με αφορμή το ανωτέρω περιστατικό συμβουλεύουμε τους κατοίκους της περιοχής μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εντοπίζουν πολεμικά υλικά, να μην επιχειρούν καμία ενέργεια επ’ αυτών και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα » »