Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ξαναχτυπάει ο Μπουτάρης : Οι Θεσσαλονικείς είναι χωριάτες, λείπουν μόνο τα αρνιά από τα μπαλκόνια !!

Μετά τη Χαλκιδική που για τον κυρ Γιάννη είναι ''κωλοχώρι'' χωρίς τη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης χαρακτηρίζει χωριάτες και τους Θεσσαλονικείς !!
Συνέντευξη παραχώρησε σε free press της Θεσσαλονίκης ο κυρ Γιάννης όπου μεταξύ άλλων δεν
παρέλειψε να υπεραμυνθεί της επιλογής του να αφήσει την πόλη αστόλιστη τις γιορτές, ξεχνώντας να πει όμως ότι με δική του απόφαση ξήλωσε τον διάκοσμο που υπήρχε, παρόλο που αυτός είχε εγγύηση ως το 2020, γιατί απλά δεν του άρεσε.

Επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα, δήθεν εναλλακτικά, ότι για τη νοοτροπία της πόλης φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος, ότι θα αλλάξει όλους τους αντιδημάρχους του εφόσον ξαναεκλεγεί, ζήτησε να εφαρμοστεί δακτύλιος για τα ΙΧ στο κέντρο και έδειξε την εκτίμησή του για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, γι' αυτούς που τον εξέλεξαν δήμαρχο δηλαδή:

«Δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω Ευρωπαίους. Η αποθέωση της Θεσσαλονίκης θα είναι να έχει ο κόσμος αρνιά στα μπαλκόνια του. Είμαστε κομπλεξικοί με την πρωτεύουσα και χωριάτες σε σχέση με την πόλη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουτάρης

Να τον χαιρόμαστε όλοι οι Θεσσαλονικείς και το Μάιο να μην ξεχάσουμε να επιβεβαιώσουμε το ρητό: ''Κατά το λαό και οι ηγεσίες''
 
triklopodia
2 σχόλιαστο:Ξαναχτυπάει ο Μπουτάρης : Οι Θεσσαλονικείς είναι χωριάτες, λείπουν μόνο τα αρνιά από τα μπαλκόνια !!
Ανώνυμοςείπε...
Καλά τους κάνει να βάλουν μυαλό που τον ψήφισαν!
Ανώνυμοςείπε...
Όταν ρε φίλε έχεις να ψηφίσεις μόνο λαμόγια και δοτούς προδότες,ποιος να ξέρει και ποιος φταίει για τη μαύρη προπαγάνδα;Αυτοί οι ολιγάρχες και οι κομματάρχες του τόπου,απόγονοι των δωσίλογων της πρώτης κατοχής μόνο με λαικό ξεσηκωμό μπορούν να ξεκουμπιστούν!
Η Τρικλοποδιά ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !
Διαβάστε περισσότερα » »

Ακόμα και τώρα ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν ! Γίδια με τα όλα τους !

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης, στην εκπομή του Γώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ  του έδειξαν καρτέλα όπου αποδεικνύεται ότι το φορολογικό νομοσχέδιο σφαγιάζει τα μικρομεσαία
σώματα και ελαφρύνει από φορολογικά βάρη τους μεγαλοεισοδηματίες. Το παράδειγμα αφορούσε
ιδιοκτήτες ακινήτων και τα ενοίκια που εισπράττουν σε ετήσια βάση. Ενοικιαστές που εισπράτουν ετησίως 100.000 ευρώ θα έχουν λιγότερο φόρο πάνω από 2.000 ευρώ για το 2014. Αντιθέτως, όσοι εισπράττουν ελάχιστο ποσό έως 2.000 ευρώ ετησίως θα κληθούν να πληρώσουν 500 ευρώ φόρο ενώ μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν τίποτε. Σε ερώτηση του Γ. Παπαδάκη εάν αυτό συνιστά φορολογική-κοινωνική δικαιοσύνη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ.Καρύδης απάντησε "εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όχι"!

Αυτός ο άνθρωπος ψήφισε το φορολογικό νομοσχέδιο χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει! Είπε σε όλα "ναι" και σήμερα που ο Παπαδάκης του εδειξε το τραντατό παράδειγμα είπε |εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο..."!
Συνέχισε δε, λέγοντας: "Αυτό θα το δούμε στην πράξη"! Δηλαδή επάν στη σφαγή του λαού θα καταλάβουν εάν ο ασθενής απέθανε ή όχι!

Στου κασίδα το κεφάλι οι σκιντζήδες κάνουν πειράματα και αυτοί οι εεπικίνδυνοι άνθρωποι θα σώσουν την Ελλάδα.

Δείτε τον κ. Καρύδη στην φωτογραφία και βγάλτε συμπέρασμα. Πίσω του είναι ο ΓΑΠ. Άνθρωπος του ΓΑΠ και ο Δ. Καρύδης επιβεβαιώνει ότι τα πολιτικά σκύβαλα εξακολουθούν και διαφεντεύουν τον τόπο.

http://indobserver.blogspot.gr/
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Αναγνώρισαν τις “Μακεδονικές” πινακίδες;;;

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Να σας ενημέρωση οτι τα Σκοπιανα αυτοκίνητα με τις ξεφτιλισμενες πινακίδες εισέρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα.

Περνούν τα σύνορα κανονικά.

Θα έπρεπε να τους απαγορευουμε την είσοδο εφόσον κάνουν χρηση της λεξης Μακεδονία στις πινακίδες τους!

Αλλά με ΥΠΕΞ τον ξεπουλημενο Βενιζελο…τι περιμένεις.

Το όνομα Μακεδονία εχει δωθεί δώρο….ως Βορεια Μακεδονία

ΠΠ
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Τί προβλέπει η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη για τους αγρότες.

Οι αγρότες με ακαθάριστα έσοδα κάτω των 10.000 ευρώ και που εισέπραξαν επιδοτήσεις έως 5.000 ευρώ,απαλλάσσονται από...
την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και στοιχείων που τίθεται σε ισχύ από 1.1.2014 για τα αγροτικά εισοδήματα.

Στην απόφαση προβλέπεται ειδικότερα ότι:

* Απαλλάσσονται, από 1.1.2014, από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και έκδοσης στοιχείων οι αγρότες που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α.οι οποίοι πραγματοποίησαν κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο, από την πώληση αγροτικών προϊόντων παραγωγής τους και την παροχή αγροτικών υπηρεσιών, ακαθάριστα έσοδα, κατώτερα των 10.000 ευρώ και έλαβαν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης κατώτερα των 5.000. Σε περίπτωση μη πλήρωσης ενός εκ των ανωτέρω κριτηρίων, εφαρμόζονται πλήρως οι διατάξεις του Κ.Φ.Α.Σ. και οι εν λόγω αγρότες εντάσσονται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Στην περίπτωση που μέχρι το τέλος της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου δεν προκύπτει το ύψος των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης, λαμβάνεται υπόψη το ποσό της προπροηγούμενης διαχειριστικής περιόδου.

Οι αγρότες που πληρούν τα ανωτέρω κριτήρια της απαλλαγής από την τήρηση βιβλίων και έκδοση στοιχείων, μπορούν να επιλέξουν την ένταξη τους σε κατηγορία τήρησης βιβλίων, έχοντας όλες τις υποχρεώσεις της κατηγορίας αυτής.

Στην περίπτωση αυτή, για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, θα λαμβάνονται υπόψη τα δεδομένα των βιβλίων αυτών. Ειδικά, όσον αφορά στο ΦΠΑ, η επιλογή τήρησης βιβλίων σημαίνει υπαγωγή για μια πενταετία τουλάχιστον της αγροτικής εκμετάλλευσης στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ (πωλήσεις με ΦΠΑ, υποβολή δηλώσεων, δικαίωμα έκπτωσης κ.λπ.) και απώλεια του δικαιώματος επιστροφής ΦΠΑ με τον κατ’ αποκοπή συντελεστή».

ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΗ: Αυξήσεις έως 157% στο τέλος ΑΠΕ!

ΔΕΗ: Αυξήσεις έως 157% στο τέλος ΑΠΕ! Δημοσιεύτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας που προβλέπει πράσινες αυξήσεις από 82% έως και 157% στο τέλος ΑΠΕ το οποίο πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Στόχος είναι να εξευρεθεί το 1,5 δισ. ευρώ που απαιτείται μέσα στο 2014 προκειμένου να μηδενιστεί το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού μέσω του οποίου αποζημιώνονται οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Πρόκειται ωστόσο για αυξήσεις «υπό αναστολή» μέχρι και το Μάρτιο του 2014, αφού το κλειδί για να το αν θα επιβληθούν ή όχι, είναι κατά πόσο το ΥΠΕΚΑ θα καταφέρει να περάσει από τη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες το νομοσχέδιο για το γενναίο «κούρεμα», της τάξης του 40%-50% στις εγγυημένες τιμές που εισπράττουν σήμερα οι επενδυτές των υφιστάμενων φωτοβολταικών.
Γι' αυτό και στην απόφασή της η ΡΑΕ, προσδιορίζει ως ημερομηνία εφαρμογής των αυξήσεων την 1η Μαρτίου 2014, παρέχοντας στην ουσία ένα δίμηνο στην κυβέρνηση για να «κουρέψει» τους επενδυτές των φωτοβολταικών μειώνοντας τους δραστικά τις ταρίφες που εισπράττουν, αλλά και για να φανεί η αποδοτικότητα του μέτρου.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός κλειδώνει τον υπολογιστή!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός κλειδώνει τον υπολογιστή! Και ζητάει χρήματα για να τον ξεκλειδώσει!
Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνιση του σε πολλούς υπολογιστές χρηστών, ο οποίος εγκαθίσταται αυτόματα και μπορεί και κλειδώνει τα αρχεία τους και στην συνέχεια τους ζητάει λεφτά για να τα ξεκλειδώσει.
Ο νέος ιός αυτός ονομάζεται CryptoLocker και ανήκει στην κατηγορία ransomware και στην ουσία χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης το οποίο κλειδώνει τα προσωπικά αρχεία του χρήστη και στη συνέχεια ζητάει 300 ευρώ κατά μέσο όρο για να στείλει τον κωδικό ξεκλειδώματος.
Μέχρι στιγμής έχει μολύνει μόνο το Δεκέμβρη πάνω από 200.000 υπολογιστές σε όλο τον κόσμο και οι ειδικοί πιστεύουν οτι πρόκειται για ένα από τα πιο εξελιγμένα είδη ιών που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Καλό θα είναι λοιπόν για να προστατευθούν οι χρήστες να εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους προγράμματα τα οποία αποτρέπουν την αυτόματη εκτέλεση αρχείων.
 
Διαβάστε περισσότερα » »