Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ - ΔΕΙΤΕ τι είχε ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ για τους δανειστές-«βιαστές» του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

– ΔΕΙΤΕ τι έβγαλε στη ΦΟΡΑ ο Βαρουφάκης
– Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ
Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF),αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!
Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ
Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!
ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ – ΑΡΑΧΝΗ
Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για «σφάξιμο» θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!
Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός «Τσε Γκε Βάρα» και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία; Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
«Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την Τρόικα! Φανταστείτε η Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης στο OMFIF!


«Όμως – συνεχίζει –  η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα… Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια… …Μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο Υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το Λογισμικό ελέγχεται από την Τρόικα! Και θα καταλάβαιναν αμέσως αν δοκιμάζαμε να φτιάξουμε ένα (Τραπεζικό) Σύστημα Παράλληλων Πληρωμών»

Δηλαδή η Ελλάδα κρατιέται απολύτως αιχμάλωτη, με κομμένες τις δυνατότητες οποιασδήποτε αυτόνομης κίνησης ή πορείας, λόγω του Λογισμικού-Γκεστάπο! Με το οποίο μπορούν να μας παραλύσουν! Όμως ο Βαρουφάκης και ο Καθηγητής είχαν βρει την αχίλλειο πτέρνα του: 

«Αποφασίσαμε να χακάρει το Υπουργείο μου ώστε να αντιγράψει το Φορολογικό Σύστημα και να μπορέσει να δουλέψει για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του Παράλληλου (Τραπεζικού) Συστήματος» αποκαλύπτει ο Γιάννης στο OMFIF και διευκρινίζει πιο αναλυτικά:

«Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο». Μια κίνηση που «θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)! 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

«Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή» επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!

Γιατί; Για να επιτύχουμε «εσωτερική υποτίμηση» – διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!

Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.

Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!

CHIEMGAUER: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ

Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!


Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε… Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι… 

Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε όμως σκλάβοι…

Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού – Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατ΄ απαίτηση των Δυναστών μας!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

Γι΄ αυτά και μόνο που βγήκαν στο φως – χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα – ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που θα έσκιζε τα …Μνημόνια, το λιγότερο που έχει να κάνει, είναι να ντρέπεται…κι ΟΧΙ να έχει το θράσος να μας ζητάει παλι ψήφο!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος  ΜΜΕ

Πηγή 
Το  διαδίκτυο 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η αριστερή οπτική του ασφαλιστικού συστήματος του Μιχάλη Ραμπίδη


(Σε 7 παραγράφους για την επικείμενη  Ασφαλιστική ισοπέδωση- μεταρρύθμιση)

1- Η 12μελής επιτροπή «σοφών» που όρισε η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπ. Κ Κατρούγκαλου εντέλλεται αρχές Οκτωβρίου να παραδώσει
το (προσυμφωνημένο) πόρισμα, η εφαρμογή του οποίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2015.
2 - Με θύμα και πάλι το Ασφαλιστικό και τους συνταξιούχους-ασφαλισμένους, προβλέπονται περικοπές 1,3% του ΑΕΠ δηλ. 2,35 δις ΕΥΡΩ για τα έτη 2015 & 2016. Επιπλέον άμεσες περικοπές 0,4% του ΑΕΠ δηλ. 720 εκ ΕΥΡΩ χωρίς ισοδύναμα.
3- Αντί για κατάργηση της επικουρικής σύνταξης μέσω ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, ενοποίηση με την κύρια σύνταξη και νέο γενναίο κούρεμα. Η κυβέρνηση αποφάσισε την δημιουργία ενός ταμείου, την καταβολή μιας σύνταξης και ενιαίους όρους εισφορών και παροχών.
4 - Οι παροχές του ΙΚΑ θα είναι ο οδηγός στις αλλαγές, γεγονός που θα οδηγήσεισε νέες σημαντικές περικοπές συντάξεων των ήδη συνταξιούχων, αφού το πλαφόν δεν θα ξεπερνά τα 2000 ΕΥΡΩ μικτά, κύριας & επικουρικής, στο αρχικό ποσό συνταξιοδότησης προ κρατήσεων από το 2010!
5- Περικοπές θα γίνουν και στις συντάξεις πάνω από 1000 ΕΥΡΩ με την πλήρη εφαρμογή του Ν. 3863/10 των Λοβέρδου-Κουτρουμάνη, με την καθιέρωση μιας εθνικής-αναλογικής σύνταξης, καταστρατηγώντας ακόμα και το σύστημα αναλογικότητας μέχρι σήμερα εισφορών-παροχών !
6- Άμεση μείωση κατώτατης σύνταξης στα 392,7 ΕΥΡΩ από 486 (υπεγράφη) στο 67ο έτος ηλικίας, περικοπές στον τρόπο υπολογισμού των βασικών συντάξεων από 1-1-2015 & αύξηση του πέναλτι επιπλέον 10% για κάθε χρόνο πρόωρης συνταξιοδότησης (από 62 και πάνω), αναδρομικές μειώσεις 3 μηνών στο τέλος Σεπτεμβρίου για αύξηση κρατήσεων υπέρ ΕΟΠΥ με 6% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.
7 - Τα συνήθη υποζύγια καλούνται και πάλι να σηκώσουν τα αβάσταχτα πλέον βάρη. Τα 2,6 εκατ. Συνταξιούχων και τα 2,8 εκατ. έμμεσα ασφαλισμένων των οικογενειών τους (σχεδόν όλοι ψηφίζουν), μαζί με τις συνταξιοδοτικές οργανώσεις, καλούντα να αλλάξουν προεκλογικά τα δεδομένα. Οφείλουν να βρουν ισοδύναμα από τους κατέχοντες, εμείς δώσαμε. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις σήμερα εκπροσωπούν εργαζόμενους, που αύριο θα είναι συνταξιούχοι ......... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/eleutherovima/item/26091-i-aristeri-optiki-tou-asfalistikoy-systimatos-tou-mixali-rampidi
Διαβάστε περισσότερα » »