Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.). του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Β! έκδοση. Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία, ονόμασε το πολιτικό κλάδο αυτής, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τον Οικονομικό κλάδο – (Οικονομική Εκμετάλλευση της Γης)- ονόμασε Παγκοσμιοποίηση. Οι Λαοί, Κράτη, Έθνη, του πλανήτη, αντιδρούν στη ψυχολογική πίεση της Παγκοσμιοποίησης, η οποία αποσκοπεί στη βιολογική εξόντωση της ανθρωπότητας, για λόγους που θα εξηγήσουμε κατωτέρω. Της Παγκοσμιοποίησης προϊσταται η παγκόσμια οικονομική Ελίτ των Σιωνιστών τραπεζιτών, (η παρέα ΡΟΤΣΙΛΝΤ), και των Βιομηχάνων του ΡΟΚΦΕΛΕΡ και άλλων της Ελίτ.
Της Ν.Τ.Π. προϊστανται οι οικογένειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, GOLDMAN SACHS, LAZARD OF ISRAEL, και ΣΙΑ.
Η Ελλάδα των ανικάνων και αναξίων «Ελλήνων» ΤουρκοΕβραίων Σιωνιστών πολιτικών, είναι πλήρως υποταγμένη στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της συνοδείας αυτού. Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ονομάστηκε από τους Επικυρίαρχους του πλανήτη, η νέα κρατούσα κατάσταση στη Γη. Οι Σιωνιστές ΑγγλοΣάξωνες, και οι ΑμερικανοΕβραίοι την
ονομάζουν NEW  WORLD  ORDER (N.W.O.), Ελληνιστί δε
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.)...

Σε εμάς τους νεο-Έλληνες η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ έγινε γνωστή από τον τότε πρόεδρο των Σιωνιστικών  Η.Π.Α. George BUSH (Πατήρ), ο οποίος στους λόγους του, ανέφερε τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ διαρκώς, ιδίως κατά τις προετοιμασίες της πρώτης εισβολής στο Ιράκ, επί Σαντάμ.
Με τη δεύτερη εισβολή στο ΙΡΑΚ, επί προέδρου George BUSH (Υιού), κατέλαβαν όλο το ΙΡΑΚ, και δολοφόνησαν τον ΣΑΝΤΑΜ.
Οι ΑμερικανοΕβραίοι τη Ν.Τ.Π. την έχουν αναρτήσει επάνω στο δολάριο σαν, «NOVUS  ORDO  SECLORUM», ώστε οι απλοί Αμερικανοί πολίτες, και οι μετανάστες έποικοι, να μη καταλαβαίνουν τι λέει το νόμισμά τους.
Η  Ν.Τ.Π. είναι ο μεγάλος εχθρός της ανθρωπότητας.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι Πλανητάρχης επάνω στη Γη, δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά είναι η Ελίτ της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τα ΜΜΕ των Κρατών, δρώντας σαν καρτέλ της Ν.Τ.Π. αναφέρουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως πλανητάρχη, για να αποπροσανατολίσουν τους Λαούς, ενώ ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, -ιδίως μετά τη δολοφονία των αδελφών ΚΕΝΕΝΤΥ,- είναι απλώς πιόνι & μαριονέτα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (Της Ελίτ).
Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, είναι ο Πλανητάρχης, και ΟΧΙ ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι Η.Π.Α. είναι όργανο στα χέρια της Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση είναι εκείνη που εκλέγει τις κυβερνήσεις των Λαών της Γης, και ΟΧΙ οι Λαοί. Άλλα ψηφίζουμε εμείς οι Λαοί, και άλλα βγαίνουν τη νύχτα των εκλογών από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους οποίους ελέγχουν πλήρως οι Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και πραγματικοί Πλανητάρχες.
Όποιο πολιτικό κόμμα αντιστέκεται στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, τα στελέχη αυτού φυλακίζονται, συνεργία- εν αγνοία- της τοπικής σε κάθε κράτος δικαιοσύνης.
Η Δικαιοσύνη σε κάθε κράτος της Γης, άθελά της, και εν αγνοία Γεωπολιτικής τελούσα, γίνεται συνεργός της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας κυβέρνησης.
Η Ελίτ της ηγεσίας της Παγκόσμιας κυβέρνησης είναι οι Σιωνιστές Εβραίοι της διασποράς, και δανειστές μας, κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, με στελέχη σαν το γνωστό μας – και μη εξαιρετέο- ΕβραιοΣιωνιστή ΣΟΡΟΣ.
Η Ν.Τ.Π. έχει ένα μεγάλο αντίπαλο για την επικράτηση στο πλανήτη, το πρόεδρο της ΡΩΣΙΑΣ κ. ΠΟΥΤΙΝ, τον οποίον σύμφωνα με τα ΜΜΕ, προσπαθούν να τον δολοφονήσουν.
Έχουν τον διάδοχο του κ. ΠΟΥΤΙΝ έτοιμο, τον Ρωσο-Εβραίο Μεγιστάνα Χοντορκόφσκι, όπως είχαν στην Ουκρανία τον Ουκρανο-Εβραίο Ποροσένκο μαζί με τον Αρσένη, αμφότεροι προσωπικοί φίλοι της Ελίτ της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Έτσι και «πέσει» η Ρωσία-Κίνα, χαθήκαμε όλοι εμείς οι μικροί της Γης. Θα καταντήσουμε δούλοι της παγκόσμιας Ελίτ.
Αυτό το μίσος των Σιωνιστών Επικυρίαρχων εναντίον της Ρωσίας του ΠΟΥΤΙΝ, οφείλεται στο γεγονός ότι η Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ, ξέφυγε από τα νύχια & δόντια των ΕβραιοΣιωνιστών Παντοκρατόρων και Πλανηταρχών, διότι σταμάτησε να αφαιμάζεται από τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πράγμα που δεν πέτυχε η Ελλάς των ΕλληνοΕβραίων προδοτών πολιτικών. Τα λεφτά μας από τα Μνημόνια, πάνε όλα στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και αυτός τα στέλνει στο Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών, για να κάνει τα Γεωπολιτικά του παιχνίδια.
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανήκει στην οικογένεια των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως και το ΔΝΤ.
Οι Ελληνο-Εβραίοι εφιάλτες πολιτικοί, είναι όλοι τους ορντινάντσες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. των Παγκοσμιοποιητών.
Στην Ελλάδα συμβαίνουν τρελά πράγματα. Όποιος πολιτικός αίρεται σε ανώτερες σφαίρες Πατριωτισμού διώκεται από τη Ν.Τ.Π., και από τους άλλους γραικύλους και δοσίλογους πολιτικούς, και τα καρτέλ των ΜΜΕ που είναι πιστά στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-δικτατορία.
Η περίπτωση ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ τα εξηγεί όλα. Όποιος πολιτικός εμφορείται από Εθνικά Πατριωτικά ιδεώδη, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τα όργανα αυτής.
Τα τοπικά πολιτικά κόμματα ορντινάτσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ελίτ, πνέουν μένεα κατά ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, και ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι, διατασσόμενοι προς τούτο από την Σιωνιστική Ελίτ της Ν.Τ.Π.
Τα τοπικά μεγάλα κανάλια λυσάξανε εναντίον του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ κινούμενα για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π.
Όποιος πολιτικός κάνει το Εθνικό καθήκον του διώκεται, από τους εφιάλτες και δοσίλογους.
Ένα πατριώτη Έλληνα πατριώτη βρήκαμε, και πέσανε επάνω του όλοι οι δαίμονες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας της Ελίτ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τον φάνε.
Μη ξεχνάτε τη περίπτωση των ηρώων αγωνιστών πατριωτών του 1821 που καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.
Είναι υποχρέωση του κάθε υπουργού να έχει σχέδιο Β (PLAN B) σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Αν δεν είχε τότε δίκαιον είναι να τον διώξουμε.
Στην Ελλάδα οι δοσίλογοι δούλοι πολιτικοί της Ν.Τ.Π. περισσεύουν. Ο  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ μας έκανε υπερήφανους, αφού δεν είχε δουλοπρέπεια στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, σαν τους άλλους δοσίλογους πολιτικούς.
Συγκρίνοντας τη Ν.Τ.Π. με τις αποικιακές Αυτοκρατορίες του παρελθόντος, βρίσκουμε πολλές ομοιότητες.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. εκμεταλλεύεται όλα τα Κράτη της Γης.
Την Ελλάδα κατέστησε αποικία, λόγω αχυρανθρώπων ανθελλήνων πολιτικών Εβραϊκής της διασποράς καταγωγής.
Ηγεσία της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, είναι οι εξής οικογένειες, άπασαι Εβραϊκής Σιωνιστικής καταγωγής της διασποράς, της φυλής των Χαζάρων, και των άλλων 12 φυλών.
ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS, GOLDMAN SACHS, LEHMAN, KUHN-COHEN, LOEB, SOROS, MAX, SIDNEY, WARBURG, SCHIFF, MANN, PAULSON, WARREN BUFFET, J.P. MORGAN, LAZARD, etc
Όλοι αυτοί είναι υπέργηροι, Μεγιστάνες γνωστοί σαν Ελίτ.
Όλοι αυτοί είναι συνωμότες της ασφάλειας και ειρήνης στη Γη.
Όλοι αυτοί συνωμοτούν για να επικαρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Γης, χωρίς να σκεφθούν ότι ο καλός ΘΕΟΣ τις έδωσε για την ευημερία όλων των κατοίκων του πλανήτη Γη. Όλοι αυτοί είναι άρπαγες, γύπες, και κοράκια, των Λαών της Γης. Ήδη ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ απέθανεν, και ο Υιός του σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, ο δε ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι βαριά ασθενής. Η ΘΕΪΚΗ Δικαιοσύνη τιμωρεί....................
Όλοι αυτοί συνιστούν κίνδυνο για την ευημερία και την ασφαλή επιβίωση των Κρατών-Εθνών- & Λαών της Γης.
Η προσωπική περιουσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ υπολογίζεται στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Ελλάδα χάνεται για 0,5 τρις $ δηλαδή 500 δις. δολάρια.
Όλοι αυτοί για τη παγκόσμια επικυριαρχία χρησιμοποιούν σαν συμβούλους τους κ.κ. KISSINGER & BREZINSKY, οι οποίοι είναι υπέργηροι εγκληματίες της ανθρωπότητος.
Εκτός από τους ως άνω, οι Κοσμοκράτορες χρησιμοποιούν και άλλες δεξαμενές σκέψεως, (THINK TANKS), ΑμερικανοΕβραϊκής και ΑγγλοΣαξωνικής Φαρισαϊκής καταγωγής και προελεύσεως.
Όλοι αυτοί σχεδιάζουν τα προγράμματα Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής, για την επικράτηση της Κυριαρχίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στον πλανήτη.
Η Ν.Τ.Π. για να διοικήσει τον πλανήτη χρησιμοποιεί τον Ο.Η.Ε. , τις Η.Π.Α. , την Ε.Ε. , το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τις Κεντρικές Τράπεζες των ΗΠΑ, Ε.Ε.,
Ιαπωνίας, Καναδά, Αυστραλίας, ( που εκδίδουν τα χαρτονομίσματα), τη λέσχη Bilderberg, τη Τριμερή Επιτροπή του ΡΟΚΦΕΛΕΡ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, τους ILLUMINATI, το κονκλάβιο των W.J.C. & A.J.C. τον Αρχι-Ραββίνο της Εβραϊκής Πανθρησκείας, τις ανά τον κόσμο Μασονικές Στοές, και τις υπόδουλες κυβερνήσεις των Κρατών και Λαών της Γης.
Όλοι αυτοί ενεργούν για το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Όλοι αυτοί απεργάζονται τη δυστυχία της ανθρωπότητας.
Λειτουργούν για τη δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, κάτω στα 500 εκατομμύρια, από τα 6 δις. σήμερα.
               ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ  Ν.Τ.Π.
Τα σχέδια της Ν.Τ.Π. είναι
1.    Η κάρτα του πολίτη,
2.    το «τσιπάρισμα» των κατοίκων του πλανήτη, για να μας κυβερνά-διοικεί εύκολα η Σιωνιστική Ελίτ της Ν.Τ.Π.,
3.    Οι Αεροψεκασμοί, μας ψεκάζουν και μας μαρκάρουν σαν τα ζώα, για να μας καταστήσουν ηλίθιους.
4.    Η ΝεοΤαξική προπαγάνδα μέσω των μεγάλων καναλιών
5.    Οι πληρωμένοι ηλίθιοι για πλύση εγκεφάλου των Λαών, μεγαλοδημοσιογράφοι των Σιωνιστικών καρτέλ των ΜΜΕ.
6.    Η Νέα Τάξη Φαρμάκων για πρόκληση ασθενειών.
7.    το σύστημα HAARP για πρόκληση φυσικών καταστροφών, ( Σεισμοί, Τσουνάμια, Τυφώνες, Ανεμοστρόβιλοι, πλημμύρες, Καύσωνες, Παγετοί) κ.λ.π.
8.    Οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι της Ελίτ της Ν.Τ.Π. σκέφθηκαν, μείωση του πληθυσμού της Γης, μέσω όλων των γνωστών μεθόδων, δηλαδή, τοπικών πολέμων, ασθενειών, φαρμάκων, τροφών (Monsanto), codex alimentarious, και τελικά,
9.    Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο για δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη.
10.                  Ο σκοπός της Ελίτ της Ν.Τ.Π. είναι η παγκόσμια Κυριαρχία των ως άνω οικογενειών.
Η  Ν.Τ.Π. ελέγχει όλο το πλούτο στο Πλανήτη.
Ελέγχει όλη την ενέργεια, π.χ. όλες τις πηγές πετρελαίων και Φυσικού Αερίου της Γης, (τώρα θέλουν να υποθηκεύσουν και τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες).
Ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια του πλανήτη, ( τώρα θέλουν να αγοράσουν τη ΔΕΗ).
Ελέγχουν όλα τα χρυσωρυχεία του πλανήτη, (τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής ήδη τα αγόρασαν έναντι πινακίου φακής).
Ελέγχουν όλα τα πολύτιμα ορυκτά, όπως αδάμαντες, κ.λ.π.
Ελέγχουν όλους τους υδάτινους πόρους του πλανήτη, (τώρα θέλουν να αγοράσουν τη δική μας ΕΥΔΑΠ).
Ελέγχουν όλες τις τηλεπικοινωνίες, (ήδη αγόρασαν τον ΟΤΕ)
Τίποτα δεν μας άφησαν, λόγω υπάρξεως δοσιλόγων πολιτικών, επαγγελματιών της πολιτικής.
Ελέγχουν όλες τις τράπεζες των Κρατών της Γης. Γιαυτό έκαναν
το CAPITAL CONTROL, έκλεισαν τις Τράπεζες, και μας βασανίζουν με τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών για ψίχουλα.
Τίποτα δεν μας άφησαν, ακόμη και τα σπίτια μας θέλουν να μας τα πάρουν.
Άλλοι έκλεψαν, εμείς το πόπολο πληρώνουμε.
Ελέγχουν όλες τις Κυβερνήσεις και τα Κοινοβούλια των Κρατών, φροντίζοντας ώστε οι πολιτικοί που εκλέγονται να είναι δικοί τους, και να έχουν την εθνότητα των περιούσιων.
Ελέγχουν όλες τις μυστικές υπηρεσίες των κρατών της Γης, φροντίζοντας ώστε να διορίζονται δικοί τους υπάλληλοι ειδικά εκπαιδευμένοι. Οι μυστικές υπηρεσίες είναι η ειδικότητα των ανθρωποειδών της Ελίτ της Ν.Τ.Π. της παγκόσμιας δικτατορίας.
Όλο το εμπόριο, η Βιομηχανία, και οι μεταφορές των Κρατών είναι στα χέρια τους. Τίποτα δεν αφήνουν οι άρπαγες.
Όλος ο χρυσός, και τα νομίσματα της Γης, είναι στα χέρια τους.
Τις θρησκείες τις ελέγχουν όλες. Τους Αρχηγούς των Θρησκειών τους εκλέγουν μέσω χρηματισμού.
Τις παραθρησκευτικές οργανώσεις τις ελέγχουν μέσω αδελφάτων-αδελφοτήτων.
Τα μεγάλα ΜΜΕ τα έχουν αγοράσει ΕΚΕΙΝΟΙ, γιαυτό βλέπετε στις οθόνες σας ανθέλληνες να κάνουν προπαγάνδα.
Τη Δικαστική Εξουσία των Κρατών της Γης, την ελέγχουν, μέσω διορισμών ημετέρων.....................
Όλοι οι «Έλληνες» τραπεζίτες είναι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τις Ακαδημαϊκές & Πανεπιστημιακές αρχές τις ελέγχουν με όλα τα δυνατά μέσα, (Κυβέρνηση, διορισμοί ημετέρων, χρήμα) κλπ.
Τις Μάζες των λαών τις ελέγχουν, (γιαυτό κοιμώμαστε στους καναπέδες), τοποθετώντας επικεφαλής πολιτικά και συνδικαλιστικά πρόσωπα της εμπιστοσύνης ΕΚΕΙΝΩΝ.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις κάθε Κράτους, τοποθετούνται Αρχηγοί πιστοί ΕΚΕΙΝΩΝ.
Η Ν.Τ.Π. προσπαθεί να αντικαταστήσει τους Εθνικούς Στρατούς, με επαγγελματικούς, για να ελέγχει τα σύνορα των Κρατών, και μέσω αυτών, την Εθνική Κυριαρχία, για να σταθεροποιήσουν τη δική τους παγκόσμια Κυριαρχία.
Ο Ο.Η.Ε.- Η.Π.Α.- Ε.Ε.- ΝΑΤΟ, κλπ, είναι υπό τον απόλυτον έλεγχο ΕΚΕΙΝΩΝ, εκλέγοντας πολιτικούς, και διορίζοντας επιτελείς, όχι αξιοκρατικά, αλλά επιλεκτικά.
                        Πεφωτισμένοι- (Illuminati)
Οι Πεφωτισμένοι (Λατινικά Illuminati), ήταν και είναι μια μυστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ-Αδάμ Βαϊσχάουπτ, (Εβραίος της διασποράς), στη Βαυαρία Γερμανίας.
Στις μυστικές οργανώσεις οι Κοσμοκράτορες είναι «μανούλες». όλα τα κάνουν μέσω μυστικών υπηρεσιών & οργανώσεων.
Στόχος της οργάνωσης των Πεφωτισμένων ήταν η ανακάλυψη μυστικών της κοινωνίας, για να τα αποκαλύψουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πολλοί μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας παγκοσμίως έχουν σαν επίκεντρο τους Πεφωτισμένους.
Οι Πεφωτισμένοι ισχυρίζονται ότι φωτίζονται άμεσα από το ΘΕΟ, χωρίς τη μεσολάβηση των μυστηρίων.
Γιαυτό ονομάστηκαν Πεφωτισμένοι (ILLUMINATI).
Με τους Τέκτονες-Μασόνους είναι συγγενείς, και όλοι αυτοί λειτουργούν για τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, είναι υπό τον απόλυτον έλεγχο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
          ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
Τα πολιτικά κοινωνικά συστήματα με τα οποία διοικούνται οι Λαοί, δηλαδή, Καπιταλισμός, Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Ναζισμός, Φασισμός, Φιλελευθερισμός, κλπ, τα επινόησαν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι, με τη βοήθεια ορισμένων Εβραίων φιλοσόφων (ΜΑΡΞ, κλπ.), για να κυβερνούν τους Λαούς της Γης, με σκοπό τη δική τους Επικυριαρχία.
Τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές ISIS τους δημιούργησαν ΕΚΕΙΝΟΙ, και τους χρηματοδοτούν με χρήματα-φόρους-Μνημόνια, που λαμβάνουν πολύ έξυπνα από εμάς τους αφελείς, το πόπολο του πλανήτη, για να μας τρομοκρατούν, και να μας σφάζουν.
Οι Τζιχαντιστές ISIS είναι σαν την πρώην λεγεώνα των ξένων, είναι ο μισθοφορικός Στρατός των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και δρούν όπως διαταχθούν από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους, με σκοπό τη κατάληψη των Κρατών της Μέσης Ανατολής, (Συρία, Ιράκ) κλπ. για λογαριασμό της Γεωπολιτικής των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Τους Τζιχαντιστές εκπαιδεύουν οι Σιωνιστικές Η.Π.Α. εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Όποιος μεγάλος πολιτικός ή Θρησκευτικός ηγέτης, ή επιχειρηματίας, αντιτίθεται στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων δολοφονείται!!!
Έτσι δολοφόνησαν το Πρόεδρο των Η.Π.Α. ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ, τον αδελφό αυτού υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τον πάστωρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου ΜΑΚΑΡΙΟ, τον Αρχιεπίσκοπο της Ελλάδος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, το πρόεδρο της Κύπρου Τάσο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον μεγάλο πλοιοκτήτη της Ελλάδος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ, τον υιόν αυτού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, την θυγατέρα αυτού ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ, και άλλους επιφανείς.
Οι Περιούσιοι των αρχαίων χρόνων είχαν δολοφονήσει -(σύμφωνα με την Ιστορία)- και τον τότε Πλανητάρχη Βασιλέα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ διά της μεθόδου της δηλητηριάσεως. Βλέπετε οι Περιούσιοι, «παλιά μου τέχνη κόσκινο», λέει ο Λαός, μέχρι που κατάφεραν ΑΥΤΟΙ & ΕΚΕΙΝΟΙ να γίνουν Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης.
Σήμερα ούτε το τάφο του στην Αμφίπολη δεν μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε. Σε τέτοια υποταγή και υποτέλεια φθάσαμε!
Η Ελλάς επελέγει ως πρώτος στόχος της Ν.Τ.Π. διότι, - ως είπεν ο Κίσσινγκερ, οι Έλληνες είναι Λαός δύσκολα διοικούμενος, και πρέπει να τους χτυπήσουμε στην Ιστορία, στο Πολιτισμό, στη Θρησκεία, στη γλώσσα, στα ήθη και έθιμα, γιαυτό έφεραν εδώ εκατομμύρια Μουσουλμάνους Ισλαμιστές, για να μας οδηγήσουν στη μετανάστευση και στη διασπορά, και έτσι να σβήσει η Ελληνική φυλή σαν Έθνος, και Κράτος.
Το έργο αυτό ανέλαβε να υλοποιήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τους Εβραϊκής καταγωγής υπουργούς που διαθέτει.
Η Πολτοποίηση των Λαών της Γης, αποσκοπεί στην επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Γιαυτό το σκοπό χρησιμοποιούν το Δόγμα του Σοκ, όπως αυτό αναλύθηκε στο βιβλίο «Το Δόγμα του Σοκ» της Ναόμι Κλέϊν.
Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία.
Η Ελευθερία δεν θέλει δούλους, εφιάλτες, και δοσίλογους πολιτικούς σαν τους σημερινούς.
Η Ελευθερία δεν θέλει ανθρωπάκια, προδότες, επαγγελματίες πολιτικούς σαν τους σημερινούς, που γέμισαν την Ελλάδα Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και τους Έλληνες με φτώχεια, χρεοκοπία, δάνεια, Μνημόνια, απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, υποταγή με σκλαβιά στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχους, και τελικά διαμελισμό της πατρίδος Ελλάδος.
Ο  ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπεν,
«ΟΥΚ  ΕΙΘΙΣΤΑΙ  ΤΟΙΣ  ΕΛΛΗΣΙ  ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ»
                                  
 
                                   ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                           Διεθνολόγος- Αρθρογράφος διαδικτύου
                             E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, για μία ακόμη φορά τον κύριο ΣΑΒΒΑ ΜΕΝΤΕΚΙΔΗ (ιδιοκτήτη του εμφιαλωμένου νερού ΣΕΛΙ – ΔΙΟΣ), που με δικές του προσωπικές ενέργειες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Συλλόγου μας.
ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.

                -Η-                                                                                                            -Ο-
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                                   ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »