Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως, Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν στην πολιτική & δημοσιογραφική «αγορά», λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα από τους δυνάστες-δανειστές, και από τους λαθρό-μετανάστες, προτίθεσθε να προβείτε σε σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος-Σωτηρίας.
Πρίν τολμήσετε μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να ερωτηθεί ο Λαός. Ο Λαός εκλέγει τη Κυβέρνησή του.
Είμαι αντίθετος σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, διότι.
Σε αυτήν θα πρέπει να κληθούν να συμμετάσχουν Σαμαράδες, Ποτάμια, Ντόρες, Μισέλες, Φώφες, ΓΑΠ, Τούρκογλου, Στουρνάρες, Παπαδήμοι, Πικραμένοι, και όλο αυτό το Σιωνιστικό πολιτικό & τραπεζικό σύστημα των εφιαλτών πολιτικών & τεχνοκρατών συνεργατών της λέσχης BILDERBERG, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Βαρώνου-Mαρκήσιου-κόμητος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Σαμαράδες πεσμένοι «στα τέσσερα» υπέγραφαν ότι ζητούσαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μήπως αυτοί θα πλήρωναν;;;
Το ντόπιο Σιωνιστικό πολιτικό, τραπεζικό, κατεστημένο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οδήγησαν το καράβι ΕΛΛΑΣ στα βράχια.
Δηλαδή καλούνται πάλιν οι λύκοι, να φυλάττουν τα πρόβατα τους Έλληνες. Αρκετά «τους φάγαμε στη μάπα» τους εφιάλτες, άχρηστους πολιτικούς. Κατάστρεψαν τη πατρίδα με τις υποτελείς πολιτικές των, εις την υπηρεσίαν και εξυπηρέτησην του Μεγάλου Αδελφού-Αφεντικού!!!
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες, είναι θύμα λόγω αδιαφορίας και απάθειας.
Όλοι αυτοί είναι πιόνια & μαριονέτες του Ηγεμώνα της λέσχης Bilderberg Μαρκήσιου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όλοι αυτοί είναι συνεργάτες-μαριονέτες των Ευρωπαίων Σιωνιστών πολιτικών της Ε.Ε. , που είναι τσιράκια-υπαλληλάκια του προέδρου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως οι γνωστοί ανθέλληνες κ.κ. Γιούνκερ, Σούλτζ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Ολάντ, Μέρκελ, Τόμσεν, Μπλούμ, Κλάους Ρέγκλιντ, κ.λ.π. και ότι μισητόν υπάρχει στην Ελλάδα.
Βάζοντας το ντόπιο πολιτικο-τραπεζικό, και άλλες Σιωνιστικές δυνάμεις, ανδρείκελα της παγκόσμιας Δικτατορίας στη κυβέρνηση, καταστρέφετε ότι χτίσατε έως σήμερα.
Αυτή είναι η επιθυμία του Σιωνιστή Σουλτζ-Σόρος, για λογαριασμό του Μαρκήσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!
Μην περιμένετε τίποτα από τους πολιτικούς της Σιωνιστικής Ε.Ε. μαριονέτες του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτοί λειτουργούν κατόπιν εντολών του παγκόσμιου Δικτάτορα και Ηγεμώνα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην περιμένετε τίποτα από τους Κοσμοκράτορες της ΝΤΠ, και Παγκοσμιοποίησης, Επικυρίαρχους της Γης.
Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος ή Σωτηρίας, είναι στις επιθυμίες του Εβραίου Μάρτιν Σούλτζ, βαμπίρ της Ν.Τ.Π. του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να βάλει για τα καλά στο χέρι στην Ελλάδα.
Έτσι κάνετε το χατίρι του Εβραίου-Σούλτζ, και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος ζητάει επιμόνως τη συμμετοχή στη Κυβέρνηση όλων αυτών των Σιωνιστών εφιαλτών της Ελλάδος, για να αλυσοδέσουν την Ελλάδα στο άρμα της Σιωνιστικής Ε.Ε. προς εκμετάλλευση και άρμεγμα.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ενημερώστε άμεσα το Λαό, με όλα τα ΜΜΕ, για Ευρώ, Δραχμή, Χρέος, Ευρωζώνη, Ε.Ε. κ.λ.π., διότι ο Λαός είναι απληροφόρητος, και ψηφίζει Ευρώ το νόμισμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Χαρά που κάνουν οι Σιωνιστές πολιτικοί μέσα και έξω…….
ΔΑΥΪΔ & ΓΟΛΙΑΘ
——————————
Ανανδρεία: Ο Γολιάθ ( Ε.Ε.) τα έβαλε με τον Δαυϊδ (Ελλάς). Αυτό λέγεται ανανδρεία!!!
Τώρα βγήκε ο Κλάους Ρέγκλιντ και ζήτησε από την Ελλάδα, 140 δις.ευρώ επιστροφή των δανείων στο ταμείο ESM της Ε.Ε.
Εδώ δεν έχουμε 1 δις. ευρώ να πληρώσουμε το ΔΝΤ, και ο Ρένγκλιντ μας ζητάει 140 δις. ευρώ. Ασφαλώς κάτι τρελό συμβαίνει. Πρόκειται για συνωμοσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας εναντίον της Ελλάδος.
Για GREXIT ετοιμάζονται οι χώρες-μέλη της Ευρωζώνης!!
Τώρα μαθαίνουμε ότι οι μεγάλοι της Ε.Ε. αποφάσισαν σύνοδο κορυφής, για να αποφασίσουν για την Ελλάδα!!
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
————————————-
Πρώτο πρόβλημα: Οι Λαθρομετανάστες
Δεύτερο πρόβλημα: Η Οικονομία-Χρεοκοπία.
Οικονομία-Χρεοκοπία: Ανάλυση
————————————————
Σε περίπτωση που αποφασίσετε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, δεν χρειάζεται να προβείτε σε ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της Δραχμής. Η Ελλάς ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ θα είναι πλούσια, φτάνει να κάνετε τα εξής.
Σε περίπτωση Διαγραφής του παράνομου-επονείδιστου Χρέους, απαιτείται,
1.-Άμεση διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου, και των πολεμικών αποζημιώσεων, από τη Γερμανία, διά των διεθνών δικαστηρίων.
2.-Άμεση αξιοποίηση του Εθνικού ορυκτού πλούτου, για να σταθούμε στα πόδια μας οικονομικά. (Χρυσός-Πετρέλαια-
Φυσικό Αέριο). Τώρα τον Χρυσό της Χαλκιδικής τον εκμεταλλεύεται ο παγκόσμιος Ηγεμών ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι υδρογονάνθρακες κοιμούνται στα Ελληνικά Πελάγη!!!.
3.-Άμεση Βιομηχανοποίηση της χώρας, για να πατάξουμε την ανεργία.
4.-Να μην δανειστούμε πάλι.
Λαθρομετανάστευση: Ανάλυση.
——————————————–
1.-Έλεγχο των Ανατολικών και Νότιων συνόρων, με στρατιωτικά μέσα, για να μη γίνει η Ελλάς κράτος των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
2.- Σχέδιο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας του Μαρκήσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι το κράτος πρώην ΕΛΛΑΣ να καταληφθεί από τους λαθρομετανάστες.
3.- Να διαταχθούν οι συνοριακές αρχές, στα Βόρεια και Δυτικά σύνορά μας, να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ τους λαθρομετανάστες να διαφύγουν προς Βόρειο Ευρώπη, ώστε να σωθούμε από Ισλαμική κατοχή. Στείλτε τους επάνω στη Β. Ευρώπη, να δούν τη γλύκα οι Ούννοι!!!
4.- Αυτό που γίνεται τώρα με τους λαθρομετανάστες, λέγεται και είναι εισβολή και κατοχή της πατρίδας μας.
Ξέφραγο αμπέλι η ΕΛΛΑΣ!!! Μπάτε λύκοι αλέστε τους Έλληνες!!!
5.- ΟΧΙ μόνον αυτό, αλλά τους εισβολείς, τους βοηθάμε να καταλάβουν τη χώρα μας, για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς. Τόσο μυαλό έχουμε!!!
Παίζουμε το παιχνίδι των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
6.- Κύριε Πρωθυπουργέ, τη γιαγιά-Τασία να την αλλάξετε, διότι με τα «φιλάνθρωπα» αισθήματα που έχει, παίζει το παιχνίδι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Το παιχνίδι-εργαλείο λέγεται λαθρομετανάστευση!!! Αυτή η Γιαγιά είναι επικίνδυνη για τη πατρίδα. Η εξέγερση των λαθρομεταναστών βάζει φωτιά στη χώρα.
«Φως φανάρι» ότι ήλθαν εδώ για άλλους πονηρούς σκοπούς, σαν εισβολείς-κατακτητές.
Είναι θέμα Εθνικής ασφαλείας………….
7.-Αμέσως μετά τις δηλώσεις της Γιαγιάς-Τασίας, η πατρίδα μας κατεκλύσθη από τους εισβολείς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους η γιαγιά-Τασία αποκαλεί τώρα «πρόσφυγες».
8.- Καλυπτόμενοι υπό το χαρακτηρισμό «πρόσφυγες» αύξησαν την εισβολή στη χώρα μας.
9.- Οι Βόρειοι Ευρωπαίοι πρέπει να προβληματιστούν, «Πόσο θα αντέξει η Ελλάς»;;;;;; μοιραίως το κύμμα των «προσφύγων» λαθρομεταναστών θα κρούσει τη πόρτα τους! ………………..
10.- Τρία εκατομμύρια «πρόσφυγες», περιμένουν απέναντι στις Τούρκικες ακτές, σταλμένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στη
χώρα μας, και οι αρχές ασφαλείας τους υποδέχονται με χαρά, χωρίς να καταλαβαίνουν τι έγκλημα κάνουν κατά της πατρίδας, και των παιδιών-εγγονών τους !
11.- Γαλλία & Γερμανία, διά τον φόβον των «προσφύγων» κλείνουν τα σύνορά τους, και μας φορτώνουν τους πρόσφυγες.
12.- Ήδη στα νησιά εξεγέρθησαν οι λαθρομετανάστες. Είναι θέμα χρόνου να επαναστατήσουν και στην Ομόνοια.
13.- Κύριε Πρωθυπουργέ, αποσυρθείτε από τις συνθήκες Δουβλίνο 1-2-3, τις οποίες υπέγραψαν οι Σιωνιστές ΓΑΠ & Σημίτης, κατόπιν εντολών του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Υπό τον όρον ότι η Ρωσία θα εγγυηθεί στρατιωτικά την ασφάλειά μας, και την Εθνική μας Κυριαρχία, προβείτε,
1.- Σε ρήξη συμφωνιών με τους «συμμάχους» & «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. και του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!
2.- Σε περίπτωση Χρεοκοπίας, προβείτε σε Στάση Εξωτερικών Πληρωμών, και Διαγραφή του Χρέους, δηλαδή μη πληρώνετε ΔΝΤ & ΕΚΤ .
Προέχει η διάσωση των Ελλήνων!!!
3.- Προβείτε σε Διαγραφή του Χρέους, που τεχνηέντως οι σφογγο-κωλάριοι πολιτικοί της Ε.Ε., ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων μας φόρτωσαν, για να μας εκμεταλλευθούν!!!
4.- Προβείτε σε Στάση πληρωμών προς δανειστές-δυνάστες.
5.- Αυτά σε περίπτωση που θέλετε να ανακάμψουμε!!!
6.- Οι Δυτικοί Σιωνιστές τρέμουν την φιλία μας, με τη Ρωσία, και τυχόν συμμαχία. Να τους πατήσετε εκεί που πονάνε!!!!!!!!!!!
7.-Το συμφέρον των αρπακτικών-δανειστών-δυναστών, είναι να βρεθεί λύση, αλλιώς κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η παγκόσμια οικονομία.
8.-Εκτός εάν αυτά είναι τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής Ελίτ.
9.- Η σύνοδος κορυφής γίνεται, για να αναγκαστείτε να υπογράψετε νέο Μνημόνιο, χειρότερο των Σαμαράδων, χάριν της συμφωνίας, και αυτό να θεωρηθεί επιτυχία……….
10.- Η συμφωνία της συνόδου κορυφής θα είναι Σιωνιστική Ευρωπαϊκή σκλαβιά στην Ελλάδα, για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
11.-Η συμφωνία θα είναι χειρότερη. Μην υπογράψετε.
12.-Με το ευρώ η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα. Είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για την κατεστραμμένη Ελληνική Οικονομία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος Διαδικτύου E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

EΡΕΥΝΑ ΒΟΜΒΑ για τον ΚΑΡΚΙΝΟ! Θέλεις την ΑΛΗΘΕΙΑ; Πάρτην!!! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι ένας ΜΥΚΗΤΑΣ και είναι ΙΑΣΙΜΟΣ!!! (ΦΩΤΟ)

k1Τα στοιχεία είναι φανταστικά. Περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, πάνω από μισό
εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο. Ο συνολικός αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε δώδεκα εκατομμύρια μέχρι το 2030. Ο καρκίνος είναι η κυριότερη αιτία θανάτου για άτομα κάτω των 85 ετών και στις ΗΠΑ, ένα στα τέσσερα άτομα πεθαίνει από καρκίνο – ένας στους τέσσερις!
Μας έχουν αφαιρέσει την ελευθερία μας από τη μέρα που ξεκίνησαν την «προστασία του κοινού από την τρομοκρατία», όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο από μια ασθένεια που οι οικογένειες τους και το φαρμακευτικό καρτέλ, αρνούνται συστηματικά να θεραπεύσουν.
k2
Μαζί μπορούμε, ναι, όταν δεν συμμετέχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες. Τεράστιες ποσότητες χρημάτων συγκεντρώνονται μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων κάθε χρόνο για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για τη «θεραπεία» όταν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να βρεθεί. Επεσήμανα σε ένα ενημερωτικό δελτίο στις 9 Αυγούστου, πώς ένας άνθρωπος που ονομάζεται Δρ Richard Day, επικεφαλής της ελεγχόμενης από τους Rockefeller ευγονικής οργάνωσης, Planned Parenthood, απηύθυνε σε μια συνάντηση γιατρών στο Πίτσμπουργκ το 1969, σχετικά με τον επερχόμενο μετασχηματισμό της παγκόσμιας κοινωνίας.
Ζήτησε από τους γιατρούς να απενεργοποιήσουν τα μέσα καταγραφής και να μην πάρουν σημειώσεις προτού περιγράψει λεπτομερώς τον μακρύ κατάλογο των αλλαγών που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Ωστόσο, ένας γιατρός έπαιρνε σημειώσεις και αργότερα μίλησε δημοσίως για το τι είχε ειπωθεί. Τώρα, 40 χρόνια μετά, μπορούμε να δούμε πόσο εξαιρετικά ακριβής ημέρα ήταν αυτή και μπορείτε να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο του Αυγούστου στο αρχείο της ιστοσελίδας.
Ο λόγος για τον οποίο τον αναφέρω και πάλι εδώ είναι για το τι είπε σε αυτούς τους γιατρούς το 1969: «Μπορούμε να θεραπεύσουμε σχεδόν κάθε καρκίνο αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες είναι στο αρχείο του Ινστιτούτου Rockefeller, αν ποτέ αποφασιστεί ότι πρέπει να αποκαλυφθούν»
Ο Day, είπε πως με το να αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν από καρκίνο θα επιβραδύνουν την αύξηση του πληθυσμού και απευθυνόμενος στο πλήθος που παρακολουθούσε είπε: «Μπορείτε κι εσείς να πεθάνετε από καρκίνο ή κάτι άλλο». Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή και γι “αυτό κάνουν ό, τι κάνουν. Το φαρμακευτικό καρτέλ, Big Pharma, δεν έχει καμία πρόθεση να θεραπεύσει τον καρκίνο, όταν κάνει τεράστιες περιουσίες από τη θεραπεία των συμπτωμάτων με φάρμακα που καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα καθώς και με δηλητήρια που σκοτώνουν ανθρώπους, όπως είναι η χημειοθεραπεία.
Αλλά δεν είναι κατά κύριο λόγο για τα χρήματα που το κάνουν. Οι ευγονικές οικογένειες θέλουν οι άνθρωποι να υποφέρουν και να πεθαίνουν νωρίτερα από ό, τι απαιτείται ως ένας τρόπος μαζικής σφαγής του πληθυσμού. Γι “αυτό όταν κάποιος έξω από το φαρμακευτικό καρτέλ ανακαλύπτει έναν αποτελεσματικό τρόπο για την θεραπεία του καρκίνου, στοχοποιείται άμεσα από το ιατρικό κατεστημένο και τους κυβερνητικούς οργανισμούς.
k3
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ιταλός γιατρός, Tullio Simoncini, ένας λαμπρός και θαρραλέος άνθρωπος που αρνήθηκε να υποκύψει στην τεράστια πίεση που έχει δεχτεί και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, αφού κατάλαβε τι είναι ο καρκίνος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Το «έγκλημα» του Simoncini ήταν να ανακαλύψει ότι ο καρκίνος είναι ένας μύκητας που προκαλείται από Candida, έναν οργανισμό που ζει στο σώμα σε μικρές ποσότητες, ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους.
Το ανοσοποιητικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες τον κρατά υπό έλεγχο, αλλά όταν ο Candida μορφοποιείται σε ένα ισχυρό μύκητα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να ακολουθήσουν – συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου. Ο φίλος μου, ο Mike Lambert, στην Κλινική Shen που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, στο Isle of Wight, μιλά για τον Candida: «Οι μύκητες και ιδίως ο Candida, ευδοκιμούν με την κατανάλωση του σώματος του ξενιστή, το δικό σας δηλαδή, με το να το διαλύουν. Χρειάζεται επίσης, το σώμα σας για να πολλαπλασιαστεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό από μόνος του.
k4

Δεν είναι απορίας άξιο που σε συνθήκες χρόνιας κόπωσης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδοθεί σε αποικισμό από Candida, ο πάσχων να αισθάνεται άσχημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ». Ο Tullio Simoncini λέει ότι ο καρκίνος είναι αυτή η μυκητιασική λοίμωξη – Candida και ότι η συμβατική ιατρική εξήγηση του καρκίνου ως κυτταρική δυσλειτουργία, είναι απλά λάθος.
Ο Simoncini είναι ειδικός στην ογκολογία (θεραπεία των όγκων), τον διαβήτη και τις διαταραχές του μεταβολισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι ένας πραγματικός γιατρός που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για το όφελος των ασθενών του και αρνείται να παπαγαλίζει την επίσημη εκδοχή, αυτή που οι γιατροί πρέπει να σκέφτονται και να κάνουν.
Αμφισβητεί το δόγμα της «πνευματικής συμμόρφωσης» με όλες τις αναπόδεικτες υποθέσεις, τα ψέματά του, τη χειραγώγηση και τα ψεύδη και υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός προς την ιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι εξακολουθεί να επιδιώκει «θεραπείες» που είναι άχρηστες για τη θεραπεία της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.
Από τη στιγμή που μπήκε στην ιατρική κατάλαβε ότι κάτι, ήταν σοβαρά λανθασμένο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο καρκίνος: «Βλέπω τρομερά βάσανα. Ήμουν σε μια παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα… όλα τα παιδιά πέθαναν. Υπέφερα όταν έβλεπα τα φτωχά, τα φτωχά παιδιά να πεθαίνουν με την χημειοθεραπεία, με την ακτινοβολία. Η απογοήτευση και η θλίψη του σε ό, τι έβλεπε τον οδήγησε στην αναζήτηση νέων τρόπων για την κατανόηση και ως εκ τούτου τη θεραπεία, αυτής της ασθένειας. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ανοιχτό μυαλό και ένα λευκό φύλλο χαρτί, ανόθευτα από οποιεσδήποτε άκαμπτες υποθέσεις που έχουν κατηχηθεί από την κύρια γραμμή της «Ιατρικής» και της «Επιστήμης».
k5
Πόσοι ακόμα πρέπει να υποφέρουν πριν οι άνθρωποι σταματήσουν να βλέπουν τους γιατρούς ως παντογνώστες «θεούς» και να συνειδητοποιήσουν την τεράστια κλίμακα της άγνοιας που εμπλέκονται; Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι όλοι οι τύποι καρκίνων, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το μέρος του σώματος πού είναι ή τη μορφή που έχουν πάρει. Έπρεπε να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Επισήμανε επίσης ότι τα καρκινικά «εξογκώματα» ήταν πάντοτε λευκά. Τι άλλο είναι λευκό; Ο Candida. Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι η κύρια γραμμή της ιατρικής πιστεύει πως η ανάπτυξη ανεξέλεγκτων κυττάρων ​​- «καρκινική ανάπτυξη» – είναι στηνπραγματικότητα τα κύτταρα που παράγει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το σώμα από την επίθεση του Candida.
Λέει, πως η ακολουθία πάει κάπως έτσι:
– Ο Candida, συνήθως διατηρείται υπό έλεγχο από το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά όταν αυτό υπονομευθεί και αποδυναμωθεί , ο Candida μπορεί να επεκταθεί και να οικοδομήσει μια «αποικία».
– Ο Candida, διεισδύει τελικά σε ένα όργανο και το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να ανταποκριθεί στην απειλή με άλλο τρόπο.
– Αυτός ο «τρόπος» είναι να οικοδομηθεί ένα αμυντικό φράγμα με δικά του κύτταρα και είναι αυτό που αποκαλούμε καρκίνο. Λέγεται ότι η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος που προκαλείται από «κακοήθη» κύτταρα διαφεύγουν από το σημείο δημιουργίας τους. Ο Simoncini, ωστόσο, λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εξάπλωση του καρκίνου προκαλείται από την πραγματική αιτία του καρκίνου, τον μύκητα Candida, που έχει ξεφύγει από την αρχική του πηγή. Αυτό που επιτρέπει στον καρκίνο να εκδηλωθεί, όπως έχω πει στα βιβλία μου εδώ και χρόνια, είναι ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά, ασχολείται με το πρόβλημα του Candida, προτού αυτός βγει εκτός ελέγχου.
Αλλά κοιτάξτε τι συμβαίνει καθώς ο αριθμός των καρκινοπαθών σε όλο τον κόσμο έχει εκτοξευθεί στα ύψη και συνεχίζει. Υπάρχει ένας καλά υπολογισμένος πόλεμος για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που εντατικοποιείται κάθε δεκαετία. Το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί και δέχεται επίθεση από τα πρόσθετα των φαγητών και ποτών, τις χημικές καλλιέργειες, τους εμβολιασμούς, τον ηλεκτρομαγνητισμό, την τεχνολογία των μικροκυμάτων και τις συχνότητες, τα φαρμακευτικά προϊόντα, το άγχος της σύγχρονης «ζωής», και τόσα άλλα. Τι άμυνες θα έχουν τα σημερινά παιδιά, όταν τους δίνονται 25 εμβολιασμοί και συνδυασμοί τους, πριν από την ηλικία των δύο ετών, ενώ το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση;
Για όνομα του Θεού… Αυτός είναι ο τρόπος που οι οικογένειες των Illuminati επιδιώκουν να υποκινήσουν μια μαζική σφαγή του πληθυσμού. Με την διάλυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού στις ασθένειες. Τώρα, εδώ είναι το πραγματικό σοκ. Τι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο; ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και την ακτινοβολία. Η χημειοθεραπεία είναι ένα δηλητήριο που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει τα κύτταρα. Αυτό είναι.
Η «αιχμή» της κύριας γραμμής «θεραπείας» του καρκίνου, είναι να δηλητηριάζουν το θύμα ελπίζοντας πως θα καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα, προτού να έχουν καταστραφεί αρκετά υγιή κύτταρα για να σκοτώσουν τον ασθενή. Μα περιμένετε. Αυτό το δηλητήριο, η χημειοθεραπεία, σκοτώνει επίσης τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και το αφήνει διαμελισμένο καθώς ο Candida παραμένει ακόμα εκεί. Αυτό το καταστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στον Candida κι έτσι αυτός καταλαμβάνει άλλα μέρη του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία και πάλι, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τον καρκίνο να εξαπλωθεί.
Ακόμη και εκείνοι που φαίνεται να έχουν ανακάμψει μετά από χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία και τους έχει δοθεί το μήνυμα πως είναι «καθαροί», είναι απλά ένα ρολόι που κτυπάει προς την ασθένεια. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι πλέον καταρρακωμένο και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο Candida προκαλέσει μια υποτροπή. Με άλλα λόγια: Η χημειοθεραπεία σκοτώνει τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προσπαθεί να θεραπεύσει. Φυσικά, δεν μπορεί ποτέ να «θεραπεύσει» τίποτα. Είναι ένα δηλητήριο που καταστρέφει το ίδιο το σύστημα που πρέπει να είναι υγιής και ισχυρό, αν θέλουμε να θεραπευτεί. Όταν ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη ή προσβολή, ξεκίνησε μια αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσε να σκοτώσει τον μύκητα και αφετέρου τον καρκίνο. Γρήγορα κατάλαβε ότι τα αντιμυκητιασικά φάρμακα δεν λειτουργούν, επειδή ο μύκητας μεταλλάσσεται γρήγορα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στη συνέχεια αρχίζει να τρέφεται από τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για να τον σκοτώσουν.
Αντ “αυτού, ο Simoncini βρήκε κάτι πολύ, πολύ απλό – το δισανθρακικό νάτριο (sodium bicarbonate). Ναι, το κύριο αυτό συστατικό της παλιάς καλής μαγειρικής σόδας (τονίζω πως δεν είναι η ίδια η μαγειρική σόδα, η οποία εμπεριέχει κι άλλα συστατικά). Έχει χρησιμοποιήσει αυτό, γιατί είναι ένας ισχυρός καταστροφέας του μύκητα και σε αντίθεση με τα φάρμακα, ο Candida δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» σε αυτό.
Στον ασθενή δίνεται το δισανθρακικό νάτριο από το στόμα καθώς επίσης και με άλλα εσωτερικά ιατρικά μέσα, όπως ένα ενδοσκόπιο, που είναι ένας μακρύς λεπτός σωλήνας που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να δουν το εσωτερικό του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτό επιτρέπει στο δισανθρακικό νάτριο να τοποθετηθεί απευθείας στον καρκίνο -μύκητα. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αντιμυκητιακών ουσιών και τα ινδικά βιβλία, πηγαίνοντας χιλιάδες χρόνια πίσω, συνιστούν την «αλκαλοποίηση της ισχυρής δραστικότητας» για τη θεραπεία του καρκίνου.
Το 1983, ο Simoncini ανέλαβε τη θεραπεία ενός ιταλού, του Gennaro Sangermano, στον οποίο είχαν δοθεί μερικοί μήνες για να ζήσει λόγω του καρκίνου του πνεύμονα που είχε διαγνωσθεί. Λίγους μήνες αργότερα, ο ιταλός όχι μόνο δεν ήταν νεκρός αλλά είχε επανακτήσει την υγεία του και ο καρκίνος ήταν ήδη παρελθόν. Ακολούθησαν περισσότερες επιτυχίες και ο Simoncini παρουσίασε τα ευρήματά του στο ιταλικό Υπουργείο Υγείας, με την ελπίδα ότι θα αρχίσουν εγκεκριμένες επιστημονικές μελέτες για να αποδείξει ότι η ιδέα αυτή δούλεψε. Όμως, εκεί συνειδητοποίησε το αληθινό μέγεθος της ιατρικής χειραγώγησης και εξαπάτησης.
Οι αρχές όχι μόνο αγνόησαν την τεκμηρίωση του, αλλά τον απέκλεισαν κι από την ιταλική Ιατρική λίστα για θεραπείες που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί. Ναι, είναι αλήθεια – από την ιταλική Ιατρική λίστα για θεραπείες που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί.
Είχε μπει σε ένα φαύλο κύκλο εμπαιγμού και καταδίκης από τα αξιολύπητα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στη συνέχεια φυλακίστηκε για τρία χρόνια για την πρόκληση «αδικαιολόγητου θανάτου», στους ασθενείς που είχε θεραπεύσει. Από όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα που είχε σταλεί ήταν πλέον ξεκάθαρο – Πιάστε τον Simoncini.Το ιατρικό κατεστημένο, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του σχετικά με το δισανθρακικό νάτριο ήταν «τρελοί» και «επικίνδυνοι». Ένας ακόμα «κατευθυνόμενος γιατρός» γελοιωδώς αναφερόμενος στο δισανθρακικό νάτριο, είπε πως είναι «φάρμακο».Όλο αυτό τον καιρό, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πεθαίνουν από τους διάφορους καρκίνους, θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Αυτοί οι άνθρωποι όμως δεν δίνουν δεκάρα.
Ευτυχώς, ο Tullio Simoncini, δεν τα έχει παρατήσει και συνέχισε να κυκλοφορεί το έργο του στο Διαδίκτυο και στις δημόσιες συζητήσεις. Τον έχω ακούσει, στην κλινική Shen όπου ο Simoncini μίλησε εκεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στις Ηνωμένες Πολιτείες,.Ξέρω ότι έχει αξιοσημείωτη επιτυχία στην δραματική μείωση και εξάλειψη ακόμη και μερικών πραγματικά τελευταίων σταδίων καρκίνου με τη χρήση του δισανθρακικού νάτριου. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μήνες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά σε άλλους, όπως ο καρκίνος του στήθους, όπου ο όγκος είναι εύκολα προσβάσιμος, μπορεί να είναι θέμα ημερών προτού σταματήσει να υπάρχει.
k6
Μπορείτε να ακούσετε ανθρώπους που έχουν θεραπευτεί υπό την καθοδήγηση του Simoncini στο τέλος αυτού του άρθρου, όπου έχω συνδέσει μερικά βίντεο στα οποία μιλούν για την εμπειρία και την θεραπεία τους.Έγραψα ένα ενημερωτικό δελτίο τον περασμένο Απρίλιο για το γεγονός ότι ο καρκίνος είναι ένας μύκητας σε ένα άρθρο σχετικά με τα ευρήματα δύο Βρετανών επιστημόνων και ερευνητών, του καθηγητή Gerry Potter της Cancer Drug Discovery Group και του καθηγητή Dan Burke. Ο συνδυασμός των ευρημάτων τους αποκαλύπτει τα εξής …
Τα καρκινικά κύτταρα έχουν ένα μοναδικό «βιοδείκτη» που τα φυσιολογικά κύτταρα δεν έχουν, ένα ένζυμο που ονομάζεται CYP1B1 (προφέρεται sip-one-bee-one). Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που «καταλύουν», αυξάνουν τον ρυθμό των χημικών αντιδράσεων.
Το ένζυμο CYP1B1, αλλάζει τη χημική δομή κάποιων που ονομάζονται salvestrols και βρίσκονται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτή η χημική αλλαγή μετατρέπει τις salvestrols σε ένα παράγοντα που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.
Ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Το ένζυμο CYP1B1, εμφανίζεται μόνο σε καρκινικά κύτταρα και αντιδρά με τα salvestrols που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά για να δημιουργήσουν μια χημική ουσία που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα.Αλλά εδώ είναι το σημείο που ταυτίζει τον καρκίνο με τον μύκητα.
k7
Τα Salvestrols είναι ένα φυσικό αμυντικό σύστημα των οπωροκηπευτικών που τα προστατεύει από μυκητολογικές προσβολές και γι “αυτό μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα είδη που υπόκεινται σε βλάβες από μύκητα, όπως είναι οι φράουλες, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα σταφύλια, τα φραγκοστάφυλα, τα κόκκινα φραγκοστάφυλα, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα μήλα, τα αχλάδια, τα πράσινα λαχανικά (ειδικά οι οικογένειες των μπρόκολων και των λαχάνων), οι αγκινάρες, οι κόκκινες και οι κίτρινες πιπεριές, το αβοκάντο, το κάρδαμο, τα σπαράγγια και οι μελιτζάνες.
Επίσης, τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και βιοτεχνολογιών (Big Pharma / Big Biotech), γνωρίζουν όλα αυτά και έχουν κάνει δύο σημαντικά πράγματα για να υπονομεύσουν αυτήν την φυσική άμυνα από την επίθεση μυκήτων που δεν είναι άλλος από τον καρκίνο.
1. Η χημική ουσία των μυκητοκτόνων ψεκασμών που χρησιμοποιείται στην σύγχρονη γεωργία σκοτώνει τους μύκητες τεχνητά και αυτό σημαίνει ότι τα φυτά και οι καλλιέργειες δεν ενεργοποιούν την δική τους άμυνα για την παραγωγή των salvestrols. Μπορείτε να τα βρείτε στις μέρες μας, μόνο σε βιολογικά τρόφιμα, σε οποιανδήποτε ποσότητα.
2. Τα μυκητοκτόνα που χρησιμοποιούνται ευρέως, είναι πολύ ισχυροί αναστολείς της CYP1B1 και έτσι αν έχετε φάει αρκετά χημικά παραγόμενα τρόφιμα, δεν θα έχει σημασία πόσα salvestrols καταναλώνετε αφού δεν θα ενεργοποιηθούν ως παράγοντες καταστροφής του καρκίνου, όπως έχουν σχεδιαστεί να είναι.
k8
Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά προέκυψε μετά από λεπτομερείς υπολογισμούς , όπως ήταν και είναι, οι προσπάθειες των «οικογενειών» αυτών για καταστροφή του Tullio Simoncini. Οι «οικογένειες» αυτές λοιπόν, θέλουν οι άνθρωποι να πεθαίνουν από καρκίνο, όχι να θεραπεύονται. Είναι διανοητικά και συναισθηματικά άρρωστες, όπως αντιλαμβάνεστε και βλέπουν τους ανθρώπους ως πρόβατα και βοοειδή.
Δεν τους νοιάζει πόση αγωνία, πόσο πόνο και θάνατο προκαλεί η χειραγώγηση τους αυτή – από την παράλογη οπτική γωνία που το βλέπουν ισχύει να είναι, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι … παράφρονες.
Αλλά ο Simoncini αρνείται να λυγίσει και συνεχίζει να κάνει εκστρατεία για το τι έχει δει να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ παράλληλα, στον «πραγματικό» κόσμο, ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο συνεχίζει αδιάκοπα την ανοδική του πορεία λόγω των θεραπειών που λειτουργούν βασιζόμενες σε υποθέσεις που δεν είναι αληθείς.
Είναι πράγματι μια τρελή, τρελή κοινωνία, αλλά από τη σκοπιά των «οικογενειών» αυτών, είναι γραφτό να γίνει. Δόξα τω Θεώ για τους θαρραλέους και αφοσιωμένους ανθρώπους σαν τον Tullio Simoncini. Χρειαζόμαστε περισσότερους σαν κι αυτόν – και γρήγορα.
k9
Τι μεγάλη κι έντονη αντίθεση που είναι με εκείνους που υπηρετούν το ιατρικό κατεστημένο. Όταν ο Simoncini μίλησε στην κλινική Shen πριν από λίγες εβδομάδες, ορισμένοι γιατροί της περιοχής τον προϋπάντησαν, γελοιοποιώντας και χλευάζοντας τις απόψεις του.
Είχαν προσκληθεί στην ομιλία του, η οποία προφανώς θα είχε τεράστιο δυνητικό όφελος για τους ασθενείς τους. Είχαν κρατηθεί γι αυτούς θέσεις, για να έρθουν να ακούσουν τον Simoncini που θα τους έλεγε από πρώτο χέρι αυτά που γνώριζε δίνοντας τους και την ευκαιρία να υποβάλουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Τι συνέβη;
Ποτέ δεν ήρθαν.
http://maiandros.blog-spot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »