Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινά άμεσα το νέο πρόγραμμα πριμοδότησης Εγκατάστασης Νέων Αγροτών 2015

Κοινοτικά προγράμματα για την ενίσχυση των νέων που επιθυμούν να επιστρέψουν στην ύπαιθρο και να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία τίθενται σε εφαρμογή από το τέλος του 2014.
Ειδικότερα, πρόγραμμα ενίσχυσης νέων που θέλουν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να επιστρέψουν στην ελληνική ύπαιθρο ως Νέοι Αγρότες, φαίνεται πως σχεδιάζει η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να τονώσει την γεωργική παραγωγή και την κτηνοτροφία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η κυβέρνηση σκέφτεται με τα κοινοτικά κονδύλια του αγροτικού τομέα, να στηρίξει τους νέους αγρότες, παρέχοντας συνολικά 400 εκατ. ευρώ.
Επίσης, 16.000 νέοι και νέες,  θα μοιραστούν ποσά ύψους 300 εκατ. ευρώ, για να εισέλθουν στο αγροτικό επάγγελμα, ενώ περισσότερες από 2.000 νέες επιχειρήσεις, τα λεγόμενα «start-ups», που θα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν στον αγροδιατροφικό τομέα θα χρηματοδοτηθούν με 100 εκατ. ευρώ. 
Την ίδια ώρα, το νέο εθνικό σχέδιο  για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, επιφυλάσσει ένα πολύ ευνοϊκό καθεστώς για τους νέους αγρότες: Οι νέοι αγρότες έως 40 ετών «θα λαμβάνουν αυξημένο τσεκ κατά 25% σε σχέση με τους υπόλοιπους αγρότες, που υπολογίζεται σε 50 εκατ. ευρώ το χρόνο από τη δέσμευση του 2% των κονδυλίων, ενώ θα μπει ανώτατο πλαφόν στις επιδοτήσεις και αναδιανεμητικό πριμ της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, ετησίως, μέχρι το 2020 για όσους νέους θέλουν να εισέλθουν στον πρωτογενή τομέα». 
Όπως υπογραμμίζει ο ειδικός γραμματέας κοινοτικών πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Ιατρίδης, το 2% των κονδυλίων του εθνικού φακέλου που θα δοθεί στους νέους αγρότες ισοδυναμεί με 300 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να ενισχύσει 16.000 νέους αγρότες με το πριμ να φθάνει έως και τις 50.000 ευρώ.
http://agrotikes-eykairies.gr/
neosagroths
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



          ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
          
                 Θέμα: «Επιχείριση Νοθεία»
                 -----------------------------------
  Σεβαστοί  Κύριοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης
    ---------------------------------------------------------------------
Εκλογές έρχονται. Ας υποθέσουμε πως ο Ελληνικός  Λαός ψηφίσει και δώσει π.χ. ένα 20% στη  φυλακισμένη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ,(Βλέπε  τρέχουσα πρόσφατηδημοσκόπηση της ηλεκτρονικής  εφημερίδος NEWSBOMB),στη περίπτωση αυτή,   ποία είναι η θέση  της Ανωτάτης Δικαιοσύνης;;;;;;
Θα προέλθετε σε αντιπαράθεση με τον Ελληνικό Λαό;;;
δεδομένου ότι η πολιτική αυτή παράταξη μετρά ήδη δύο νεκρούς!!! Η φυλάκιση του κόμματος αυτού, θυμώνει τον Ελληνικό Λαό, που είναι ο εργοδότης σας.
Η φυλάκιση είναι η καλλίτερη πολιτική διαφήμιση, για το κόμμα αυτό. Όπως έγραψαν τα ΜΜΕ η φυλάκιση του πατριωτικού αυτού κόμματος , ήταν εντολή της A. J. C.των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων της Γης.
Το κόμμα της Χ.Α. είναι ένα εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα, και αυτό δεν το θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!!!
Πρέπει όλες οι πολιτικές κοσμοθεωρίες να εκφράζονται ελεύθερα στο εκλογικό Σώμα, στη προεκλογική περίοδο, και ΟΧΙ να φυλακίζονται για τα φρονήματά τους!!!
Όχι να υποκύπτουμε στις θελήσεις των εχθρών του Ελληνισμού, που είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος!
Όσον αφορά το χαρακτηρισμό «Εγκληματική οργάνωση», αυτό είναι επινόηση των Κοσμοκρατόρων,  εχθρών της Ελλάδος, και του Ελληνικού Λαού.
Έτσι χαρακτηρίζουν τους πατριώτες, που διάκεινται ενάντια στα συμφέροντά τους.Mη φυλακίζουμε τους πατριώτες, γιατί στον έσχατο κίνδυνο ποίος θα βρεθεί να υπερασπίσει τη πατρίδα;;; μήπως οι ΣαμαροΒενιζέλοι με το ΓΑΠ & ποτάμι;;;
«Εγκληματική οργάνωση» είναι εκείνοι που βύθισαν τον Ελληνικό Λαό, στη χρεοκοπία, στα Μνημόνια, στη φτώχεια, στη δυστυχία, στην αρπαγή του πλούτου της πατρίδος, στις αυτοκτονίες των Ελλήνων, στις βαριές φορολογίες και χαράτσια, και στο κατακλυσμό της πατρίδος από Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες!!!
Έτσι νοθεύθηκε το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, προς δόξαν των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης!!!
Υπενθυμίζω το 1ο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, παρ.2 «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και παρ.3 «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα», και όχι να φυλακίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, εκτελώντας εντολές των Κοσμοκρατόρων!!!
Επιθυμία των Επικυρίαρχων, να εκλέγονται πολιτικοί του χεριού τους, όπως ΣαμαροΒενιζέλοι, ΓΑΠ, Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια, κ.λ.π. που βύθισαν το Λαό στη φτώχεια, στη δυστυχία, στη σκλαβιά, και στα Μνημόνια των δανειστών της Σιωνιστικής Τρόϊκας!!!
Βέβαια η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία, στη περίπτωση αυτή, που ο Ελληνικός Λαός υπέρ-ψηφίσει τη Χ.Α. δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο,αμέσως θα επέμβει με επιχείριση αστραπή, με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, (ήδη θα το έχει προγραμματίσει, αφού βεβαίως όλοι οι μηχανισμοί του κράτους είναι στα χέρια τους), και θα ανακοινωθούν επιθυμητά εκλογικά αποτελέσματα, που θα ικανοποιούν απόλυτα τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! (Ν.Τ.Π.)
Αλλιώς πως θα «κλέψουν» το πλούτο του Ελληνικού Λαού;;;
(Θυμηθείτε τη δεύτερη τετραετία Σημίτη, τι συνέβη τα μεσάνυχτα των εκλογών,(2005), όπου οργίαζαν τα πιόνια των Κοσμοκρατόρων, στην έκδοση εκλογικών αποτελεσμάτων).
Τα πάντα στη χώρα μας είναι υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π.
Ο Σαμαράς ομιλώντας στο κρατικό κανάλι είπε ότι «οσφραίνεται» ότι θα κερδίσει τις εκλογές.
Ο Σαμαράς γνωρίζει και «μυρίζεται» ότι οι δανειστές δεν θα τον ξεχάσουν.«Μυρίζεται» την επέμβαση της ανωτάτης αρχής & εξουσίας του πλανήτη, στα εσωτερικά της Ελλάδος. Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα «Αγελάδα» από τα χέρια τους!
Έτσι μας προετοιμάζει ψυχολογικά για την "επέμβαση".........
Ο Σαμαράς «ποντάρει» στην επέμβαση των Κοσμοκρατόρων για να διασωθεί στις εκλογές.
Να δείτε που τα αποτελέσματα θα είναι πάλι ΣαμαροΒενιζέλοι, ΓΑΠ, και «ποτάμια», δηλαδή ότι θέλει ο παγκόσμιος Δικτάτορας. Έτσι η Ελλάδα-Αγελάδα, θα μείνει στα χέρια του να την αρμέγει.
Επιβάλλεται όλες οι αρχές και εξουσίες της πατρίδος να είναι σε Συναγερμό, και όχι σε νοσηρή μακαριότητα, αλλιώς θα βυθιστούμε σαν Λαός στα Μνημόνια, και σαν Ελλάδα στο διαμελισμό, σχέδια Γεωπολιτικής των Κοσμοκρατόρων!!!
Κάντε επιτέλους την επανάστασή σας στους εχθρούς της πατρίδος Σιωνιστές  Κοσμοκράτορες!!!
Σύμφωνα με τελευταίες ειδήσεις, η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή ενόπλων λαθρομεταναστών.
Έλληνες αγρυπνείτε, σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!!!
ΝΥΝ  ΥΠΕΡ  ΠΑΝΤΩΝ  Ο  ΑΓΩΝ
Εύχομαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΤΟ  ΝΕΟ  ΕΤΟΣ για τη πατρίδα.

Επί τούτοις διατελώ,

Μετά  πλείστης  τιμής

                            Αντώνης  Γρυπαίος
                                                    Διεθνολόγος
Αρθρογράφος  τύπου & διαδικτύου













Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τι θα συμβεί στα ΚΙΝΗΤΑ σας την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!

1260Κατόπιν εντολής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), από 1/1/2015 το τέλος τερματισμού για τις φωνητικές κλήσεις από όλα τα δίκτυα προς τους αριθμούς κινητής των Cosmote, Vodafone και Wind μειώνεται από 1,189 ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,103 ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Ειδικότερα ο ΟΤΕ και η Cosmote ανακοίνωσαν ότι από 1η Ιανουαρίου 2015 μειώνονται περαιτέρω τα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα δίκτυά τους σταθερής και κινητής.
Συγκεκριμένα, από την 01/01/2015 το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της Cosmote από 0,01189 ευρώ/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01103 ευρώ/λεπτό.
Αντίστοιχα, από την αρχή του 2015, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο του ΟΤΕ θα μειωθεί από 0,0735 ευρωλεπτά/λεπτό σε 0,0695 ευρωλεπτά/λεπτό.
Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Περαιτέρω μειώνεται από τις αρχές του 2015 το τέλος τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα κινητά και τα σταθερά του δικτύου της WIND Ελλάς.
Ειδικότερα, από την 1/1/2015 το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά WIND μειώνεται από 1,189 Ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,103 Ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Αντίστοιχα, από την 1/1/2015 υπάρχει μείωση και στις κλήσεις προς το σταθερό δίκτυο της WIND, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού θα μειωθεί σε 0,0695 Ευρωλεπτά ανά λεπτό από τα 0,0735 Ευρωλεπτά ανά λεπτό.
Τα νέα μειωμένα τέλη τερματισμού προς το κινητό και σταθερό δίκτυο της WIND είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Τέλος σε νέα σημαντική μείωση του τέλους τερματισμού για τις κλήσεις προς το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας προχώρησε και η Vodafone.
Οι νέες μειωμένες τιμές θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2015,σύμφωνα με την fpress.gr
Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone θα μειωθούν από 1,189 Ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,103 Ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »