Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσκληση στη 5η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας 2-3-4 Οκτωβρίου

Η  5η Πανευβοϊκή Οικογιορτή  είναι ΕΔΏ και προτάσσει ένα πολιτισμό που υποστηρίζει την τοπικοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης, την προστασία των φυσικών πόρων και τις οικολογικές παραγωγές, την άμεση σχέση παραγωγού - καταναλωτή, την συνεργατική οικονομία, την αλληλοβοήθεια το σεβασμό στο διαφορετικό τις εναλλακτικές θεραπείες την οικοτεχνία και την μικρή παραγωγή.
 
Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν 40 εκδηλώσεις. Σεμινάρια, εργαστήρια, προβολές, συναυλίες. Σεμινάρια και εργαστήρια για περμακουλτούρα, μελισσοκομία, κεραμική, βιολογική φυτοπροστασία, παρασκευής σαπουνιών, κηραλοιφών, τυριών. Επίσης Θα υπάρχουν εργαστήρια και δημιουργικές δράσεις για παιδιά αλλά και βιωματικά εργαστήρια, όπως το θεραπευτικό άγγιγμα, αλλά και εικαστικές  διαδραστικές δράσεις με τη συμμετοχή του κοινού. Σημαντικές  παρουσιάσεις όπως η Τράπεζα Χρόνου Χαλκίδας ,συζητήσεις για το περιβάλλον και το νερό , την διατροφή αλλά και την δημιουργία δικτύων οικολογικής γεωργίας, και μια πρόταση για τη δημιουργία Ολοκληρωμένης Κοοπερατίβας. Όλα  με ελεύθερη είσοδο.

Ομάδα παραγωγών-χειροτεχνών για την διοργάνωση της 5ης Πανευβοϊκής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στη Χαλκίδα,  2-3-4 Οκτώβρη 2015
Πληροφορίες :   http://www.oikogiortievias.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ – H ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

2015-09-28_224750ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ …

Εκατοντάδες ανεξέλεγκτοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, άνδρες κομμάντος νεαροί στην ηλικία, εισέρχονται στη πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας.
Ξέφραγο χωράφι η πατρίδα μας. Ο Τσίπρας αγνοεί ότι κάθε κράτος έχει σύνορα. Έτσι του δίδαξαν στη Ν.Τ.Π.
Να δηλώνεις ΑΘΕΟΣ είναι ανοησία και βλακεία. Το άτομο αυτό δηλώνει ανυπαρξία φιλοσοφικής σκέψεως.
Σήμερα ζούμε μετατόπιση πληθυσμών. Ο θάνατος της Ελλάδος και των Ελλήνων θα προέλθει από μαζική Ισλαμική εισβολή.
Ο Πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός δήλωσε-προφήτευσε,
«Έτσι θα πάτε να κατοικήσετε αλλού, σε άλλα μέρη, και άλλοι θα έλθουν να κατοικήσουν σε εσάς».
Μεγάλος ο κίνδυνος για την ασφάλεια των Ελλήνων!!!
Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση υλοποιεί το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI περί αναμείξεως των Ευρωπαϊκών λαών, με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες.
Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού γίνεται με πέντε μεθόδους
α) Δημιουργία πολέμων και βομβαρδισμό πόλεων, ώστε να αναγκάσουν τους κατοίκους να μεταναστεύσουν προς Ευρώπη.
β) Άφθονο χρήμα , από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τη Ν.Τ.Π. για μετακίνηση των λαθρομεταναστών. Το χρήμα αυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ το εισπράττει από εμάς, μέσω ΔΟΥ και προδοτών πολιτικών όλων των πτερύγων της Βουλής.
γ) Προπαγάνδα στους κατοίκους Αφρικής-Ασίας, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χαζέψει, και οι Ευρωπαϊκές πατρίδες είναι τώρα στη διάθεση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
δ) Εντολές από τη Ν.Τ.Π. προς Ευρωπαίους πολιτικούς- πιόνια της παγκόσμιας κυβέρνησης-, να αποδεχθούν τους λαθρό.
ε) Το Χαλιφάτο των ISIS Τζιχαντιστών, είναι δημιούργημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χρηματοδοτείται, εξοπλίζεται, και στηρίζεται διπλωματικά στον ΟΗΕ, και σε
όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορας και Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Έψαχνε πολύ ο Τσίπρας να βρεί αυτές τις Σιωνίστριες γριές, ανθελληνίδες, και άσχημες κυρίες, για να αφελληνίσει την Ελλάδα;;;
Εδώ στην Ελλάδα, οι προδότες πολιτικοί αδιαφορούν, μέχρι να μπούν οι πρώτες βόμβες στην Ακρόπολη-Παρθενώνα, και σε άλλους Αρχαιολογικούς χώρους, (Αμφίπολη, Δελφοί, κλπ) και να αρχίσει το αντάρτικο όπως στη Συρία, από τους Τζιχαντιστές.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δεν θέλουν την Αρχαία Ιστορία και τον Πολιτισμό άλλων λαών, θέλουν ΜΟΝΟ την Ιστορία του Μωϋσή, Αβραάμ, Δαυϊδ, και Σολομώντα!!!
Γιαυτό κατάστρεψαν ότι Αρχαίο Πολιτισμό βρήκαν στη Βαβυλώνα, στη Παλμύρα, Συρία, Μεσοποταμία, κ.λ.π.
Γιαυτό προβάλλουν εμπόδια για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη!!! Μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο!!!
Θα μας εξαφανίσουν με πόλεμο, με μετανάστευση, και με εποικισμό με υπανάπτυκτους φτωχούς λαθρομετανάστες.
Τους πλούσιους τους παίρνουν στην Ευρώπη, και εδώ αφήνουν τους ρακένδυτους, αυτούς που βλέπετε στη πλατεία Βικτωρίας, και σε άλλες πλατείες των Αθηνών, Λέσβο, Κω.
Ήδη η Σιωνιστική Κυβέρνηση Τσίπρα, μέσω Τασίας & Σίας, ψήφισε νόμο για Ελληνοποίηση Β! γεννεάς λαθρό.
Η κυρία ΣΙΑ θέλει τον απογαλακτισμό των Ελλήνων από τον Χριστιανισμό. Η κυρία ΣΙΑ Θέλει οι Έλληνες-όσοι απομείνουμε- να ασπασθούμε τη Σιωνιστική Πανθρησκεία.
Εμείς λέμε τι Ρεπούση, τι Τασία & ΣΙΑ!!! Όλες αυτές βράζουν στο καζάνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Για τα Χριστιανόπουλα της Συρίας που σκοτώνουν οι σφαγείς του ISIS, θα φωνάξει κανένας μεγαλο-δημοσιογράφος στα μεγάλα κανάλια τύπου Όλγας & Σίας;;;
Υπάρχει σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, οι λαθρομετανάστες να ξεμείνουν στην Ελλάδα, αφού οι ισχυρές χώρες της Ευρώπης δεν τους θέλουν.
Δέχονται ΜΟΝΟ μικρό ποσοστό 1-2% του πληθυσμού. Τό όλον «Τσουνάμι» των λαθρό θα το υποστούμε εμείς οι Έλληνες.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ αδιαφορεί, και για «ανθρωπιστικούς Σιωνιστικούς λόγους» τους φιλοξενεί και περιθάλπει.
Βλέπει το δέντρο, και δεν βλέπει το δάσος, και τον Αρμαγεδώνα που έρχεται, για εξαφάνιση του Ελληνισμού.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα δημιουργεί ανά την επικράτειαν πολυτελείς καταυλισμούς λαθρομεταναστών, και δεν βλέπει πέρα από τη μύτη της, ή μάλλον υπακούει στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που έχει προγράμματα για εξαφάνιση του Ελληνισμού σε μια γεννεά.
Η επίσημη θέση της Εκκλησίας μας για τη Συρία, και για ότι συμβαίνει εκεί, είναι βουβή, αδιάφορη, και άσπλαχνη.
Η Ορθοδοξία στο λαθρό-Μεταναστευτικό κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Όταν οι Τζιχαντιστές σφαγείς, θα αρχίσουν να σφάζουν τους Μητροπολίτες, τότε θα είναι αργά να ξυπνήσουν!! Όπως οι Τζιχαντιστές έσφαξαν στη Συρία τους Μητροπολίτες, και ουδείς από την Ορθοδοξία αντέδρασε.
Θα μου πείτε τι μπορούν να κάνουν;;; Έχουν μεγάλη δύναμη στο Λαό, ο Ελληνικός Λαός τους υπακούει, με φλογερά κηρύγματα, κάθε Κυριακή και εορτή στις Εκκλησίες-ενορίες, να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό που κοιμάται!!!
Η Ορθοδοξία φοβάται μη θίξει τις πολιτικές του ΑΘΕΟΥ Τσίπρα, και των Σιωνιστών Υπουργών του, πολιτικές εντολές πού έχει λάβει από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Στη Συρία σφάζουν τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κανείς στη κουρελιασμένη αυτή Ελλάδα του Τσίπρα δεν ενδιαφέρεται.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλα τα ανωτέρω είναι συνδυασμός ψυχολογικού, πολιτικού, οικονομικού, και ένοπλου πολέμου.
Ο απληροφόρητος Αμερικανικός Λαός, υποδέχεται τώρα τον Πάπα, με πανηγυρισμούς, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο Πάπας είναι μυημένος από τη Ν.Τ.Π. και δουλεύει για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Στα πόσα Μνημόνια άραγε ξυπνάει ο Ελληνικός Λαός;;;
Η Παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καλά κρατεί……
Όταν οι Πέρσες του Δαρείου, Ξέρξη, & Αρταξέρξη, έκαναν εισβολή στην Ελλάδα, οι Έλληνες πολέμησαν στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα, στη Σαλαμίνα.
Εμείς παραδώσαμε την Ελλάδα μας, και παραδωθήκαμε στους βαρβάρους εισβολείς λαθρομετανάστες, επειδή έτσι το θέλησε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Το κακό είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, συμφωνούν και συνεργάζονται με τους προδότες-εφιάλτες πολιτικούς, ορντινάντσες του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »