Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;

Τὸ παρακάτω ἔλαβα ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα.
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται.

Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης) ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη…. Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!
Φιλονόη.

Λοιπόν.
Εδώ είναι η εκπομπή της 9-10-2011 του Channel 9 «Μυστικά περάσματα,» με τον Σώρρα.
https://www.youtube.com/watch?v=TmQAANsi_og
Μερικές σκέψεις τώρα, από σημεία που θα παρατηρήσετε να λέγονται στο βίντεο αρκετές φορές, αλλά όχι η φράση μου περί αγγλικού δικαίου που θα εξηγήσω παρακάτω.

Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου. Ότι αν ΔΕΝ τα δεχτεί η τράπεζα θα πρέπει να τα επιστρέψει, και μάλιστα με αιτιολογία του «γιατί δεν τα δέχεται». Αυτό δείχνει πρόθεση για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ή δημιουργία χρήματος εκ του μηδενός, ότι ίσως τα λεφτά να μην υπάρχουν αλλά μονάχα χαρτιά. Αν η τράπεζα τα επιστρέψει, με αιτιολογία, αυτόματα αποκτά οντότητα κάτι το μη υπάρχον. Κι εγεννήθη νομίμως παράνομο και ανύπαρκτο χρήμα, εκ του πουθενά. Αυτοί το παίρνουν, κάνουν την ζωούλα τους και μας γράφουν στα παπάρια τους. Ή…. παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι των αιώνων πίσω από αυτό κι αν ο Έλληνας το πάρει χαμπάρι, δεν θα δουν τις κρεμάλες μόνο οι σημερινοί κυβερνώντες. (Και ΠΑΙΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι. Θα το δούμε παρακάτω.)
Πριν από αυτό, είπε ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο Σώρρας είναι επενδυτής. Αν θυμάστε, κάποτε είπανε ότι τα λεφτά για την εξαγορά του χρέους πρέπει να είναι μόνο από Έλληνα, έτσι λέει είναι ο νόμος. Τί εξαγορά; με τί χρήματα; Ποιές είναι οι παλιότερες επενδύσεις του Σώρρα; Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας;
Κι εδώ έρχομαι να φέρω στο προαύλιο της σκέψης σας, την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ των αιώνων !!!!!

Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.

Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια) – (Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι κάποια ημερομηνία του Οκτωβρίου 2012 να πληρώσει ένα χρέος σε κάποιον φορέα ή ιδιώτη, ύψους 31 δις ευρώ; Απέφυγαν επανειλημμένως να μας αναφέρουν το όνομα του ιδιώτη. Καιρός να μάθετε επιτέλους το όνομα αυτού του ΙΔΙΩΤΗ, για να μη σας πιάνουν κορόιδα άλλη φορά. Επειδή η κάθε φορά διαρκεί μονάχα…. 99 χρόνια.
Και το όνομα αυτού: Rothschild.
H αγία οικογένεια των τραπεζιτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα 99Χ2=198 χρόνια. Τα παλιά επιτόκια των δανείων;;;;)
Ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό δίκαιο που γράφω παραπάνω και θα κάνετε την διαπίστωση:
«τί 99 χρόνια, τί 100». Σκεφτείτε και τους Ρότσιλντ (Rothschild) που το 1843 με την πτώχευση της Ελλάδας μας δάνεισαν χρήματα κι από τότε είμαστε υποχείρια και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Έλληνα αποτελεί «ΑΔΙΚΗΜΑ» και τιμωρείται από τον νόμο κρυφά, επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή. Αφού ακόμη κι ο νόμος ανήκει στον διαχειριστή του κράτους μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ διαχειριστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά αυτός που προανέφερα.
Επειδή το χρέος τελείωνε, έπρεπε να βρουν ένα άλλο για να συνεχίσουν, φτιαχτό, ανύπαρκτο για να μην μπορέσει ο Έλληνας ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Έναν ροζ ελέφαντα ή μία ζέβρα με βούλες. Και τον έφεραν τον ανύπαρκτο ροζ ελέφαντα, με τον θρυλικό πράσινο κλόουν «ΓΑΠ» της γνωστής οικογενείας των αμερικανολάγνων, που είπε το ανεπανάληπτο: «Λεφτά Υπάρχουν» που μετά δεν υπήρχαν. Σε λίγες μέρες τα πράγματα πήραν την σειρά τους. Δάνεια επί δανείων, δήθεν αρνήσεις από τους δανειστές, μετά παρακλήσεις από τους δανειστές για να μας δανείσουν, κι άλλα πολλά ευτράπελα. Σκέτο Θέατρο του παραλόγου. Το είδε αυτό το σκηνικό η Αμερική και είπε να φάει την πίτα μόνη της και να εξαφανίσει τον σκύλο. Δεν ήθελε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ήθελε την εξόντωση του σκύλου που αν και χορτάτος ίσως σκεφτόταν να τσιμπήσει και ένα μικρό κομματάκι πίτας.
Έτσι, στήθηκε μία ολόκληρη οργάνωση βασισμένη εκεί πάνω που πονάει ο Έλληνας. Στον…. Χμμμμ….. Ελληνισμό του και στον Ελληναραδισμό του. Μέχρι και σαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να σώσουν τον Ελληνισμό παρουσιάστηκαν. (12μελής είναι η…. σπείρα)
Αλλά δεν το είπαν με λόγια, το άφησαν να εννοηθεί. Μέχρι και σαν Προμηθείς Λυόμενοι ήρθαν. Και τί δεν άκουσαν τα αυτιά μας, μέχρι και αρχαία τεχνολογία λένε πούλησαν για νάχουν αυτά τα λεφτά. Τα μάτια μας όμως;;;; Τα μάτια μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο κακά καλοστημένες θεατρικές παραστάσεις σε στυλ συνέντευξης, να μας λένε αμέτρητες φορές: «Ροζ ελέφαντες υπάρχουν, Ροζ Ελέφαντες υπάρχουν, περιμένετε λίγο, έχουν πάει για κατούρημα κι επιστρέφουν». (μαζί με την Πουά Ζέβρα ή άνευ αυτής;;;)
Τα ΟΜΟΛΟΓΑ που λένε ότι κατέχουν, ή έστω ότι τα κατέχει μόνο ο ένας, ο γνωστός, είναι…. λέει…. Αμερικάνικου δημοσίου. ΠΡΟΣΟΧΗ, λέξεις κλειδιά: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».
Ας γελάσω Αμερικάνικα !!! Yeh Hohohoho Vaaaaahhhhh !!!!!!
Ξεκαθαρίζουμε, μια για πάντα. Λεφτά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Αμερικάνικου Δημοσίου, που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους επειδή ούτε αυτή είχε γεννηθεί. Απλά χαρτάκια που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο επειδή γρατζουνάνε, χαρτάκια με υπογραφές μεν, αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντίκρισμα. Ακόμη και με δήθεν χρυσόβουλη σφραγίδα, ΨΕΥΤΙΚΑ είναι. Αρκεί να έχει στηθεί από κρατικούς παράγοντες και όλα θα σας λένε πως είναι αληθινά επειδή έχουν κρατική σφραγίδα.

Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.
Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους, αλλά ας μην σταθούμε εδώ και χάσουμε μέρος του νοήματος. Συνεχίζω.

Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.
Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)
Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.
Ήταν τότε που όλα άρχισαν να παίρνουν την ΠΑΝΩ βόλτα, και μιλάω αντικειμενικά, ποτέ δεν κομματίστηκα, αλλά επειδή δεν με γνωρίζετε για να έχετε άποψη περί εμού, δεν με ενδιαφέρει κι αν με κατονομάσετε ακόμη και κομματόσκυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Αγανακτισμένοι, που μας αποδείξατε εμπράκτως πως αγανακτήσατε επειδή σας γαμούσε την ζωή μόνο ΕΝΑΣ και γουστάρατε να σας την γαμούν ΤΡΕΙΣ !!!

Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει. Αυτή την φορά, οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονταν, ήταν ΟΧΙ με τις χώρες που συμμετείχαν στην κρυφή σκλαβιά της χώρας μας και το ξεπούλημά της σε διαχειριστές. Το είδαν αυτό οι παλιοί μας διαχειριστές, είδαν τα κέρδη τους να χάνονται μέσα από τα χέρια τους και απείλησαν τον πρωθυπουργό με δολοφονία του και κακοποίηση της οικογενείας του εάν δεν συμμορφωνόταν. Το 2007 επειδή ο πρωθυπουργός δεν δήλωνε παραίτηση, ξεκίνησε η προπαγάνδα και συκοφαντία για ανικανότητα της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιές σε όλη την Ελλάδα (Τούρκοι και Αλβανοί ήταν οι εμπρηστές όπως αποκαλύφτηκε αργότερα) και ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση.
Το 2008 έγινε πάλι το ίδιο. Και μόλις η κυβέρνηση το 2009 μετά από τόση συκοφαντία από όλα τα μέτωπα έχασε τις εκλογές από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πράσινο Κλόουν, ξαφνικά ως δια θαύματος…. οι φωτιές σταμάτησαν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Τέλος στις φωτιές των Ελληνικών δασών, ας βάλουμε φωτιά και στις Ελληνικές τσέπες».

Φτάνουμε λοιπόν αισίως στο επίμαχο θέμα.
Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Και λέω «χώρα ΣΑΣ» και όχι «χώρα ΜΟΥ», επειδή εμένα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι «χώρα ΜΟΥ». Να σκοτωθώ όμως έχοντας μαζί μου συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι λοβοτομημένους που απλά φωνάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ότι είναι Ελληναράδες. Αν πάω σκοτωθώ γνωρίζοντας ότι αξίζετε, να είστε σίγουροι ότι θα…. ζήσω για πάντα κι εσείς μαζί μου.
Κι εδώ δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για Έλληνες εναντίον εθνοπροδοτών.
Κι όποιος αστυνομικός με κράνος και ασπίδα τους υποστηρίξει, θα είναι απέναντί μας. Αυτή την φορά ή θα πρέπει να δώσει αξία στην μάνα που τον γέννησε, ή αυτή να του καταριέται την στιγμή που τον γέννησε επειδή χτυπάει και πυροβολάει ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάνε για την πατρίδα τους και μάχονται και για τους ίδιους που τους πυροβολούν.

Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
Βρείτε τρόπο, κάντε κάτι, αλλά ΜΗΝ δεχτείτε άλλα δάνεια από κανέναν, ακόμη κι αν σας πει ότι είναι ο θεός επί γης και με χαρτιά ληξιαρχείου του παραδείσου.
Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τρώτε ότι σκατό σας σερβίρουν τα ΜΜΕ για μελομακάρονο. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει φράγκο από την END κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έλαβαν, δεν έχουν λάβει τίποτα, είναι πληρωμένοι συνεργάτες. Είναι ηθοποιοί σε ένα καλά μελετημένο θεατρικό έργο. Είναι συμμορία, είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Αφήστε τις θρησκειολαγνείες και τους κομματισμούς κι επιτέλους ενωθείτε μια φορά μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια.
Υπάρχει Δούρειος Ίππος. Δεν τον βλέπετε; Στημένος έξω και μέσα στο σπίτι σας κι εσείς συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε; Ψεύτικος είναι, ξύλινος. Δεν χλιμιντρίζει για να σας δείξει την ύπαρξή του. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε την ματιά αλλού και θα τον δείτε μπροστά σας. Δούρειος Ίππος είναι, μας μελέτησαν καλά. Θυμηθείτε και την φράση του βασιλιά των Περσών μετά από την πανωλεθρία που τους έκαναν οι Έλληνες όταν τόλμησαν να πάρουν την χώρα μας: «Δέσποτα, μέμνησο τους Αθηναίους» ήταν η φράση που διέταξε ο βασιλιάς τον υπηρέτη του να του θυμίζει καθημερινά. Και η ώρα έφτασε. Αυτή την φορά κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς πόλεμο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Το έκαναν αυτό με τα εκατομμύρια εξ επίτηδες φερμένων (από το κρυφό κράτος) λαθρομεταναστών που δήθεν τους ξερνούσαν τα πέλαγα, σώνοντάς τους, για να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΩΝ για να ζήσουμε. Στείλτε τους όλους πίσω στην θάλασσα. Αν έχουν το όπλο, μην τους χαρίζετε τις σφαίρες. Χωρίς αυτές, το όπλο τους είναι άχρηστο. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (μετά από τον πόλεμο με τους Πέρσες στον Μαραθώνα και Θερμοπύλες) ο κόσμος ολόκληρος, η Ευρώπη ολόκληρη περιμένει από ΕΜΑΣ να κάνουμε το βήμα. ΕΜΕΙΣ κρατάμε στα χέρια μας την οικονομία της Ευρώπης. Με μία αποχώρησή μας από το ευρώ, καταρρέει ολόκληρο το ψεύτικο οικοδόμημα που κατασκεύασαν οι απανταχού τραπεζίτες. Με την δραχμή δεν πείνασε και δεν θα πεινάσει ποτέ κανείς μας. Την ζήσαμε τόσα χρόνια, είναι δοκιμασμένη. Αλλά και με το ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα, ΔΕΝ θα μας αφήσουν να βγούμε από το ευρώ, ΔΕΝ τους συμφέρει. Θα μας τα χαρίσουν ΟΛΑ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος μας το πληρώσαμε, την σκλαβιά μας την πληρώσαμε, η κρυφή 99χρονη σκλαβιά μας ήταν το χρέος μας κι αυτό έχει ήδη ΛΗΞΕΙ. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Δεν το βλέπετε;;; ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Δεν το βλέπετε;;; Αφήστε για λίγο τον φραπέ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ των τελευταίων 200 ετών !!!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ με κάθε τρόπο όποιον κυβερνητικό τολμήσει να δεχτεί ή να ζητήσει δάνειο από την ΕΟΚ. Η χώρα μας ΑΝΗΚΕΙ και κανείς δεν μπορεί να δανειστεί χωρίς την έγκρισή μας. Είμαστε τα αφεντικά κι ο κάθε εκλεγμένος είναι ο εργάτης μας εφόσον ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε. Χωρίς πληθυσμό, ποιός θα τον πληρώσει; Άρα είμαστε αναγκαίοι για εκείνον. Εκτός κι αν αυταπατάστε, ότι ο ρόλος του αφεντικού είναι να σκύψει το κεφάλι και να κάνει ότι του πει ο εργάτης. Κι εμείς σαν αφεντικά που θέλουμε το μαγαζί μας να πάει μπροστά, δεν χρειαζόμαστε έναν απλό εργάτη, αλλά έναν ΕΞΥΠΝΟ εργάτη. Αυτούς που ήδη έχουμε είναι ΚΑΙ αυθάδεις Και βλάκες ΚΑΙ κηφήνες.

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.
Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.
Σε ποιά γλώσσα θέλετε να σας το πούμε για να το νοιώσετε στο πετσί σας; Μην αυταπατάστε, μην πιάνεστε κορόιδα, μην πιστεύετε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας σε στημένες εκπομπές των ΜΜΕ. Όλοι τους θέλουν να σας αυθυποβάλλουν, να σας υπνωτίσουν να κάνετε αυτό που σας πασάρουν εκείνοι για σωστό. Ναι μεν «Ηθοποιός σημαίνει Φως,» αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο ίδιος που δημιουργεί το φως μπορεί να δημιουργήσει και το ΣΚΟΤΟΣ. Βγείτε αμέσως από αυτό το MATRIX που σας ανάγκασαν και φτιάξατε μόνοι σας.
ΚΟΠΑΝΟΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!! Και ΜΗΝ δανείζεστε από ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έχουμε δικό μας νόμισμα και δικά μας ΑΡΧΙΔΙΑ για να ξαναφτιάξουμε την «χώρα» μας που την κατάντησαν ερείπιο από την υπερβολική κι ασύστολη χωρίς σεβασμό χρήση. Δεν ήταν βλέπετε η δική τους χώρα, γι’ αυτό και την ξεζούμισαν και μετά την έκαναν ερείπιο.
Τέρμα. Οι πληρωμένοι και προδότες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Μαζί τους και οι νεο-Εθνοσωτήρες.
Αυτοί μαζί με τους άλλους, απλώς μιλούν Ελληνικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στην ψυχή τους Έλληνες.

Ότι είναι να κάνετε, να το κάνετε γρήγορα γιατί οι αλυσίδες είναι έτοιμες. Οι εθνικοί μας προδότες που για θεό έχουν μόνο το χρήμα, ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για την επαναπώλησή σας.
ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Τότε, θα μας βρείτε κι εμάς δίπλα σας.
ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Επισκεφτείτε κι αυτόν τον σύνδεσμο, θα δείτε κι άλλα περί δανείων για να φρίξετε:

Ὅλα τὰ δάνεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1821!
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Κατέφθασε το "Nordic Explorer"

Στην Πάτρα σήμερα το σκάφος που θα κάνει τις γεωφυσικές έρευνες
 Tο ερευνητικό σκάφος «Nordic Explorer» της Νορβηγικής εταιρίας Petroleum Geo-Services (PGS) που θα κάνει τις γεωφυσικές έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων, έφτασε σήμερα στις 7 το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος της Καρόλου.

Λίγες ώρες αργότερα κατά τη 1 το μεσημέρι, το πλοίο θα επισκεφτεί Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο. Τον υπουργό θα συνοδεύει ο γγ Ενέργειας Κ. Μαθιουδάκης, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτης, ο Περιφερειάρχης δυτ. Ελλάδας, Α. Κατσιφάρας και οι αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Νίκος Υφαντής και Χαράλαμπος Καφύρας.


Το τετράμηνο που πέρασε, το υπουργείο προχώρησε τη διαδικασία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων τοπικής έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων με το σύστημα ανοιχτής θύρας.


Ο διαγωνισμός για τις σεισμικές έρευνες ανατέθηκε στη νορβηγική εταιρεία PGS, η οποία θα διερευνήσει θαλάσσια περιοχή, συνολικής έκτασης 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

protothema
Διαβάστε περισσότερα » »

Γέροντας Παΐσιος: Δείτε την ταινία για την ζωή του (Βίντεο)

Έσπασε τα ταμεία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ταινίας για τον Γέροντα Παΐσιο
Τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας – ντοκυμαντέρ για τον Γέροντα Παΐσιο.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόση που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την προβάλουν... τρεις φορές και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να τη δει.


hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελληνική συμμετοχή της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Η ομάδα των Ελλήνων που εκπροσωπούν τη χώρα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας (Pic)
Η ομάδα CYCLOTRON INTELLIGENCE, αποτελούμενη από τους Ορέστη Μερσινιά-Ψημίτη, Χρήστο Γιώνα-Κοντό και Νiκόλαο Μαυροκέφαλο, με προπονητή τον καθηγητή πληροφορικής Ανδρέα Καράμπελα εκπροσωπούν την Ελλάδα.
Συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής – World Robot Olympiad W.R.O. 2012 (κατηγορία High School Regular), που διεξάγεται στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας στις 9-11 Νοεμβρίου 2012.
Η ομάδα Cyclotron Intelligence κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Λυκείου με το Κολέγιο Αθηνών στις 23.6.2012 στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O Hellas.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν 2 έως 3 μαθητές και ένας προπονητής
Τα υλικά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι για την κατασκευή των ρομπότ θα πρέπει να προέρχονται από LEGO® MINDSTORMS™ RCX ή/και LEGO® MINDSTORMS™ Education NXT  καθώς και 9648 resource set (εξτρα δομικά στοιχεία LEGO)και 9695 (νέο πακέτο εξτρα δομικών στοιχείων).
Τα προγράμματα θα πρέπει να έχουν γραφτεί σε ROBOLAB ή LEGO® MINDSTORMS™ NXT λογισμικό (Education version) ή Labview high school edition.
Η κάθε ομάδα πρέπει να κατασκευάσει με τα πιο πάνω υλικά ένα ρομπότ το οποίο θα κινείται σε μια συγκεκριμένη πίστα. Στην πίστα αυτή είναι τοποθετημένοι 4 κύβοι κατασκευασμένοι με Lego (κενοί στο μέσον τους, δηλ έχουν 4 πλευρές) σε διαφορετικά χρώματα. Επίσης στην πίστα είναι τοποθετημένοι και 4 στύλοι με ίδια χρώματα  με αυτά των κύβων.
Ο στόχος είναι το ρομπότ να ανιχνεύσει και να περισυλλέξει τους 4 κύβους και να τους "περάσει" μέσα στους 4 χρωματιστούς στύλους της πίστας (αντίστοιχα με το κάθε χρώμα) σε λιγότερο από 2 λεπτά. Επίσης, θα υπάρξει και ένας επιπλέον στόχος ο οποίος όμως θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή. 

 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα VOLVO S60 «δωράκι» για τον... πολίτη Φίλιππο Πετσάλνικο.

Προνόμια δεν έχουν μόνο οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά και οι πρώην πρόεδροι της. Παράδειγμα, ο Φίλιππος Πετσάλνικος που δεν είναι πλέον ούτε βουλευτής, αλλά η Βουλή των Ελλήνων με υπογραφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποφασισε να του κάνει ένα πανάκριβο δωράκι: ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο VOLVO S60...
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η οποία τονίζει ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε πριν από λίγες ημέρες το πανάκριβο αυτοκίνητο που μισθώνει με leasing το κράτος για τους βουλευτές.

 Ωστόσο, ο βουλευτής για τον οποίο προοριζόταν η λιμουζίνα αρνήθηκε -προς τιμήν του- να την παραλάβει, με αποτέλεσμα το VOLVO να καταλήξει στον πρώην πρόεδρο. Αντίστοιχο σκανδαλώδες προνόμιο απολαμβάνουν και οι επίσης πρώην βουλευτές που διετέλεσαν πρόεδροι Δημήτρης Σιούφας και Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ «ΒΟΥΛΑ» Πισώπλατο κτύπημα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνώρισε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Η αποδυνάμωση της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα δείγμα της εθνικής παρακαμής στην οποία μας έχει οδηγήσει η πολιτική ελίτ που κυβερνά τηςν χώρα από το 1950 και μετά, προκάλεσε ένα ακόμα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα για τα εθνικά συμφέροντα: Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου
της Ευρώπης, που είναι το αρμόδιο όργανο του Οργανισμού για την επίβλεψη της ορθής εκτέλεσης των αποφάσεων του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έγγραφό της με ημερομηνία απόφασης την 24η Οκτωβρίου 2012 προς τις ελληνικές Αρχές, τα καλεί να "σβήσουν" την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και να αναγνωρίσουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθη», παράρτημα των εξτρεμιστών που καθοδηγούνται από τουρκικό προξενείο.

Όπως αναφέρετε στο έγγραφο επισημαίνεται η απροθυμία της Ελλάδος να εκτελέσει τις καταδικαστικές αποφάσεις που εξέδωσε εναντίον της το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις υποθέσεις Μπεκίρ Ούστα, «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και «Εμίν και άλλοι» κατά Ελλάδος, με τις οποίες αποφάσεις η Ελλάδα υποχρεούται να αναγνωρίσει και να εγγράψει στο μητρώο των ελληνικών ενώσεων, τις προαναφερθείσες οργανώσεις, με το προσωνύμιο «τουρκικός».

Τι περιλαμβάνει το έγγραφο

Αναλυτικότερα, στο σχετικό έγγραφο, μεταξύ άλλων:

Α) Γίνεται αναφορά στις σχετικές με την υπόθεση αποφάσεις υπ. αριθμ. 353/2012 και 24/2012 του Αρείου Πάγου, με έκκληση προς τις ελληνικές Αρχές να κρατήσουν την επιτροπή υπουργών του ΣτΕ ενήμερη, ως προς τον αντίκτυπο στην ελληνική έννομη τάξη, στην προοπτική τού να επιτραπεί στις ενώσεις να ζητήσουν την εγγραφή τους στα μητρώα ενώσεων, στο πλαίσιο μιας διαδικασίας που θα συμμορφώνεται στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής σύμβασης για τα δικαιώματα του ανθρώπου και ιδιαιτέρως του άρθρου 11.

Β) Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή έχει ήδη επισημάνει πως οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου, με τις οποίες απορρίφθηκαν οι εγγραφές των εν λόγω ενώσεων στα ελληνικά μητρώα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία εις βάθος εξέταση των αιτημάτων ενώσεων που έχουν προσφύγει κατά σχετικών αποφάσεων των δικαστηρίων σε εθνικό επίπεδο.

Γ) Υπογραμμίζεται η δέσμευση που επανέλαβαν οι ελληνικές Αρχές για την πλήρη εφαρμογή των εν λόγω αποφάσεων του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μη αποκλείοντας κανένα μέσο για την υλοποίηση αυτού του στόχου, καλώντας τες να εξετάσουν κάθε δυνατό μέτρο που θα επέτρεπε στους προσφεύγοντες των τριών αυτών υποθέσεων να ζητήσουν νέα εγγραφή των ενώσεών τους στα μητρώα.

Για το όλο θέμα φυσικά εξυπηρετεί 100% την προσπάθεια της Άγκυρας για την δημιουργία μειονοτικού προβλήματος, με σαφή εθνοτικά χαρακτηριστικά, εντός της ελληνικής επικράτειας, υπό το βάρος του οποίου η Ελλάδα θα συρθεί σε εθνικές υποχωρήσεις υπέρ της Άγκυρας.

Με απλά λόγα κινείται πλήρως προς την κατεύθυνση "κοσοβοποίησης της Δυτικής Θράκης. Σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Δ.Θράκη, παρά μόνον μουσουλμανική. αφού υπάρχουν πολλές μουσουλμανικές ομάδες διαφόρων εθνοτικών προελεύσεων στους 150.000 περίπου μουσουλμάνουν της Δ.Θράκης.
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Επανέλαβε το θρίαμβο του 2010 ο Kοζανίτης δρομέας Μιχάλης Παρμάκης – Τερμάτισε πρώτος από τους Έλληνες στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας(Βίντεο με το συγκινητικό τερματισμό)

Ο Κοζανίτης Μιχάλης Παρμάκης είναι ο πρώτος Έλληνας δρομέας αθλητής που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 11/11. Γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1984, ο Κοζανίτης αθλητής (που κατάγεται από την Χαραυγή) επανέλαβε το θρίαμβο του 2010, σκορπίζοντας χαρά σε όλους τους συμπατριώτες του, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στους Έλληνες και την 9η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 2 ώρες, 21 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα (2:21:21). Να υπενθυμίσουμε ότι το 2010, ο Μιχάλης Παρμάκης είχε σημειώσει χρόνο 2:2048 και είχε καταλάβει την 1η θέση στους Έλληνες και την 15η γενική κατάταξη. Το kozan.gr που παρακολουθεί στενά την πορεία του τα τελευταία χρόνια και σας ενημερώνει πάντα για τις δράσεις του, σας παρουσιάζει το βίντεο με τον συγκινητικό τερματισμό του σπουδαίου Κοζανίτη αθλητή, που για ακόμη μια φορά μας έκανε περήφανους. Συγχαρητήρια Μιχάλη!!!


kozan.gr



Διαβάστε περισσότερα » »

Γερμανοί "μας κλέβουν" τη μαλοτήρα

Γερμανική φαρμακοβιομηχανία ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες του κρητικού τσαγιού του βουνού, το καλλιεργεί επί βουλγαρικού εδάφους και πρόκειται να το βγάλει στην αγορά...
Το κρητικό τσάι του βουνού ή μαλοτήρα ενδέχεται να αλλάξει...πατρίδα στο άμεσο μέλλον, αφού γερμανική εταιρία ανακάλυψε τις θεραπευτικές του ιδιότητες και προσπαθεί να το παράγει στη Βουλγαρία και να το εκμεταλλευτεί στη συνέχεια ανάλογα.
Όλα ξεκίνησαν όταν Γερμανοί ερευνητές εντόπισαν στη μαλοτήρα και σε άλλα δύο είδη τσαγιού κάποια συστατικά, που έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη θεραπεία της άνοιας και την ενίσχυση της μνήμης. Η φαρμακοβιομηχανία, που ήταν πίσω από αυτούς, ανέπτυξε φυτείες στη Βουλγαρία και σε περίπτωση που ευδοκιμήσουν σε λίγα χρόνια θα βγει στην αγορά σκεύασμα, το οποίο ουσιαστικά θα έχει προέλθει από το ελληνικό έδαφος αλλά η χώρα μας δεν θα έχει κανένα όφελος από αυτό.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του διδάκτορα Γεωπονίας Κώστα Οικονομάκη: "Δυστυχώς η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι και κανείς ουδέποτε ασχολήθηκε με το να πατεντάρει το γενετικό υλικό των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών. Έτσι όποιος θέλει από γειτονικές χώρες μπορεί να πάρει τα μοναδικά ενδημικά αρωματικά φυτά της Ελλάδας, να τα καλλιεργήσει και να τα εκμεταλλευθεί. Έτσι φτάσαμε για παράδειγμα η ελληνική ρίγανη να χαθεί και να καλλιεργείται κατά κόρον στην Τουρκία και στη συνέχεια να εξάγεται σε όλη την Ευρώπη".
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κρήτη οι φυτείες μαλοτήρας είναι πλέον ελάχιστες ενώ στα Λευκά Όρη και στον Ψηλορείτη, που εμφανίζεται η αυτοφυής, απειλείται με αφανισμό λόγω της ανεξέλεγκτης βοσκής αλλά και συλλογής.

Πηγή: neatv.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πώς θα γίνει η καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Τι θα πληρώσετε

Από την Πέμπτη θα μπορούν να προμηθευθούν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Πόσο θα πληρώσετε ανάλογα με τα κυβικά και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του αυτοκινήτου σας
Από τις 15 Νοεμβρίου ξεκινά η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, που από φέτος θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο. Οι πολίτες θα μπορούν με τον κωδικό τους για το Taxisnet ή με το ΑΦΜ τους, να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και  να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.
Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet θα  έχουν  τη δυνατότητα να πληκτρολογήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ και να τυπώσουν το ειδοποιητήριό τους.
Η απόδειξη πληρωμής, την οποία  ο οδηγός θα πρέπει να το έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο,  θα αντικαταστήσει το σήμα.
Τα τέλη κυκλοφορίας 2013 υπολογίζονται ως εξής:
*Από 51 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. 22 ευρώ
*Από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε. 55 ευρώ
*Από 786 κ.ε. μέχρι 1071 κ.ε. 120 ευρώ
*Από 1071 κ.ε. μέχρι 1357 κ.ε 135 ευρώ
*Από 1358 κ.ε. μέχρι 1548 κ.ε 240 ευρώ
*Από 1549 κ.ε. μέχρι 1738 κ.ε. 265 ευρώ
*Από 1739 κ.ε. μέχρι 1928 κ.ε. 300 ευρώ
*Από 1929 κ.ε. μέχρι 2357 κ.ε. 660 ευρώ
*Από 2358 κ.ε. μέχρι 3000 κ.ε. 880 ευρώ
*Από 3001 κ.ε. μέχρι 4000 κ.ε. 1100 ευρώ
Από 4001 κ.ε. και άνω 1320 ευρώ
Επιβατικά αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1/11/2010 και μετά, θα πληρώνουν τέλη  αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα: (γραμμάρια/χιλιόμετρο).
Ετήσια τέλη κυκλοφορίας ανά γραμ. εκπομπών σε ευρώ:
*0 – 100 (γρ./χλμ.) 0 ευρώ
*101 – 120 (γρ./χλμ.) 0,90 ευρώ
*121 – 140 (γρ./χλμ.) 1,10 ευρώ
*141 – 160 (γρ./χλμ.) 1,70 ευρώ
*161 – 180 (γρ./χλμ.) 2,25 ευρώ
*181 – 200 (γρ./χλμ.) 2,55 ευρώ
*201 – 250 (γρ./χλμ. 2,80 ευρώ
*Άνω των 251 (γρ./χλμ.) 3,40 ευρώ

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

«ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ»

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας το πρωί στη βουλή στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Ο κ. Παναγούλης είπε επι λέξη:

«Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας έντιμους, ελάτε ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ.... αυτοί που περάσαμε από κυβερνητικά κόμματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα τι είχαμε και τι έχουμε....

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο... αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!»




ΥΓ ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ......

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη για όσα γίνονται σήμερα στην Αργεντινή

Τι έγινε ρε παιδιά...; H Αργεντινή-το μαύρο πρόβατο-των Αγορών βρίσκεται στο στόχαστρο των κερδοσκόπων...

Μετά τη χρεοκοπία της η Αργεντινή απομονώθηκε.Ξαφνικά βρίσκεται στο Διεθνές Προσκήνιο.Από τη μία η καταδικαστική απόφαση Αμερικάνικου Δικαστηρίου για "κατάσχεση" εκπαιδευτικού πλοίου λόγω των οφειλών της και από την άλλη οι μεγάλες διαδηλώσεις που γίνονται στο Μπουένος Άιρες.

Επειδή πίσω από τα γεγονότα πάντα βρίσκεις την αλήθεια και επειδή δεν έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη στις "ειδήσεις των έγκριτων" ψάξαμε λίγο το θέμα.

Βρήκαμε λοιπόν λαβράκι..Η Χριστίνα Κίρχνερ-Πρόεδρος της Αργεντινής-πολύ πιο παντελονάτη από πολλούς Προέδρους,αν και γυναίκα,αποφάσισε πρόσφατα να ιδιωτικοποιήσει την YPF-τη πετρελαϊκή εταιρεία της Αργεντινής που είχε ξεπουληθεί στη REPSOL-πετρελαϊκό κολοσσό της Ισπανίας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ YPF

Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 1923(!!!) με εντολή του Στρατηγού Μosconi.Από το 1907 είχαν ανακαλύψει κοιτάσματα στην Παταγονία.Δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο με εθνικά κεφάλαια της χώρας,και φυσικά ήταν εταιρεία πρότυπο για όλη τη Λατινική Αμερική.Μάλιστα ο "τζίρος" της- λόγω της ταχείας της ανάπτυξης-ήταν ίσος με το ΑΕΠ της κεντρικής επαρχίας του Μπουένος Άιρες.
Τα αποθέματά της,υπολογίζονταν σε 200 δις δολλάρια-η Αργεντινή έκανε στάση πληρωμών σε ομόλογο 128 εκ. δολαρίων,όταν το συνολικό της χρέος ήταν περί τα 160 δις το 2001.

Ο Πρόεδρος Μένεμ-πιστός στις επιταγές του ΔΝΤ αποφάσισε να την ιδιωτικοποιήσει...Πούλησαν λοιπόν προς 19 δολάρια τις μετοχές που άξιζαν διπλά(38 δολάρια),δηλαδή διέθεσαν την εταιρεία στη μισή τιμή και χωρίς να υπολογίσουν εγκαταστάσεις αλλά και αποθέματα-ο ορισμός του ξεπουλήματος που πάνε να κάνουν κι εδώ.

Μάλιστα ο έλεγχος των βαρελιών που αντλήθηκαν βεβαιωνόταν από μια ένορκη δήλωση,χωρίς απολύτως κανένα έλεγχο από το κράτος.

EΠΙΛΟΓΟΣ
Αυτό φυσικά είναι αβάσταχτο για τους τοκογλύφους που κινούν γη και ουρανό.Τώρα θυμήθηκαν τον πληθωρισμό(από το να υποτιμούνται ζωές ανθρώπων είναι καλύτερο πολλές φορές να υποτιμάται το νόμισμα),τώρα τα θυμήθηκαν όλα.Και οργανώνουν δήθεν εξέγερση οι μεγάλοι τοκογλύφοι.


 http://pikri-sokolata.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4155.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Η τρόικα ζητά τα ονοματεπώνυμα των δημοσίων υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν.

Νέα αναστάτωση φέρνει στους δημοσίους υπαλλήλους δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο η τρόικα δεν ζητά απλώς τον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν μέχρι το τέλος του 2012, αλλά τη λίστα με όνομα και επώνυμο. Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε στη διάψευση του δημοσιεύματος.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, το Σάββατο, η συμφωνία κυβέρνησης με την τρόικα προβλέπει τη διαθεσιμότητα 2.000 εργαζομένων μέχρι το τέλος του χρόνου και 25.000 εντός του 2013.

Υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, απόφοιτοι λυκείου και διοικητικών καθηκόντων που έχουν επιλεγεί στις θέσεις που υπηρετούν εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, των οποίων θα καταργηθούν οι θέσεις, θα αποτελέσουν τη δεξαμενή των «διαθεσίμων» υπαλλήλων που θα δουν την πόρτα εξόδου από το Δημόσιο, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή.

Οι υπάλληλοι θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν χρόνο, αμειβόμενοι με το 75% των αποδοχών και εάν δεν έχουν μετακινηθεί σε άλλη θέση εντός του 12μήνου, θα απολυθούν.
Την Παρασκευή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης διαβεβαιώνε με εσωτερικό σημείωμα ότι η διαθεσιμότητα σημαίνει μετακίνηση και όχι απόλυση, «προκειμένου να καλυφθούν υπαρκτά κενά στη διοίκηση, ιδίως στην εξυπηρέτηση των πολιτών και να αξιοποιηθεί καλύτερα το διοικητικό προσωπικό».

Ο κ. Μανιτάκης είχε συνάντηση για το θέμα με την ΑΔΕΔΥ, η οποία δεν πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις του υπουργού.

«Τις διαβεβαιώσεις του υπουργού τις διαψεύδουν οι ίδιες οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου. Σε λίγο καιρό θα τον διαψεύσει και η πραγματικότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο αυτό η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τρίτη 13 Νοεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας.




kourdistoportocali
Διαβάστε περισσότερα » »