Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Επιβάτης αεροπλάνου μαγνητοσκόπησε UFO (Βηρυτό, 4 Σεπτεμβρίου του 2012) VIDEO

Επιβάτης αεροπλάνου μαγνητοσκόπησε  άγνωστο αντικείμενο (UFO) πάνω από  την Βηρυτό.


Δήλωση αυτόπτη μάρτυρα
Ενώ μαγνητοσκοπούσα από το παράθυρο του αεροπλάνου, ξαφνικά ένα άγνωστο αντικείμενο μας πέρασε. Ήταν πραγματικά απίστευτο όταν  είδαν την ταινία σε αργή κίνηση.

Αυτό συνέβη στη Βηρυτό 4 Σεπτέμβρη του 2012 .



apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΚΤΙΝΑΣ UFO, ΣΕ ΑΓΡΟΥΣ!

Πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη ιστορία που μας άφησε άφωνους!
Το θέμα που αποκάλυψε η Nancy Talbott από την BLT Research Team, ήταν η μαρτυρία του κυνηγού αγρογλυφικών Robbert Broeke και του φίλου του Stan από την Ολλανδία, που ισχυρίζονταν ότι όχι μόνο είδαν αυτό που προξενεί τους τελευταίους μήνες τα σχέδια στα χωράφια της χώρας, αλλά κατάφεραν να το φωτογραφήσουν κιόλας!
Η Nancy, αφού συνομίλησε μέσω Skype με τους μάρτυρες και έλαβε μέσω mail τις φωτογραφίες, πείστηκε ότι η ιστορία τους ήταν όντος αληθινή και δημοσίευσε την μαρτυρία του Robbert, που δήλωνε τα εξής:
''Ξημερώματα Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου του 2012, γύρο στις μία το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Hoeven, καθώς συνέταζα μία έρευνα για τα αγρογλυφικά που εμφανίστηκαν αυτό το καλοκαίρι στην Ολλανδία, κάτι με ώθησε να τρέξω στους αγρούς. Από προηγούμενες εμπειρίες που είχαμε με τον Stan, νοιώσαμε ότι εκείνη τη στιγμή κάτι ερχόταν...! Μόλις που προλάβαμε να στρώσουμε τις ζακέτες μας στο έδαφος, να ξαπλώσουμε πάνω τους και να κρυφτούμε μέσα στα σπαρτά, εμφανίστηκε μία φωτεινή ακτίνα που κινούταν αρκετά κοντά μας και έπεφτε από τον ουρανό!''
''Σηκώνοντας τα κεφάλια μας είδαμε ένα φωτεινό σκάφος και ακόμα δύο κινητές ακτίνες που έβγαιναν από αυτό. Αυτές, δεν έμοιαζαν με ακτίνες λέιζερ αλλά με ακτίνες φωτός, που μέσα τους κινούνταν μπάλες φωτός με κατεύθυνση το έδαφος!''

Στο τέλος της μαρτυρίας τους, οι κυνηγοί αγρογλυφικών ισχυρίστηκαν ότι είχαν τύχει και στο παρελθόν σε παρόμοιο περιστατικό στο Standdaarbuiten, αλλά οι φωτογραφίες τους δεν έδειχναν αρκετά όπως οι συγκεκριμένες.

Δυστυχώς, το απίστευτο περιστατικό αν και συνοδευόταν από καλό αποδεικτικό-φωτογραφικό υλικό, δεν απασχόλησε τα τηλεοπτικά δίκτυα και τα μεγάλα ειδησεογραφικά site της Ολλανδίας... και ελπίζουμε, η δική μας αναδημοσίευση να δώσει λίγο παραπάνω διάσταση στο θέμα, γιατί του αξίζει.
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Φοινικικό Αλφάβητο - Μία ιστορική απάτη


Επιγραφή που θεωρείται η πρώτη που βρέθηκε με Φοινικική γραφή. Σαρκοφάγος του Αχιράμ. 12ος αιωνας π.Χ.

Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΓΡΑΦΗ "ΑΛΦΑΒΗΤΟ";

Κατά τη Γλωσσολογία ως "αλφάβητο" ορίζεται το «σύνολο συμβόλων με ορισμένη σειρά και τάξη, που χρησιμεύουν για να αποδίδονται οι στοιχειώδεις φθόγγοι μιας γλώσσας, με τον περιορισμό ο κάθε φθόγγος ν' αντιστοιχεί σ' ένα μόνο σύμβολο και αντίστροφα». Στην αλφαβητική γραφή επομένως (δηλαδή τη γραφή των λαών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη) κάθε γράμμα αποδίδει ένα στοιχειώδη ήχο...



Τούτο δεν ισχύει στις ατελέστερες της αλφαβητικής συλλαβικές γραφές, στις οποίες κάθε σύμβολο αποδίδει μία συλλαβή (δύο ή και περισσότερους ήχους-φθόγγους), όπως π.χ. στις συλλαβικές ελληνικές γραφές Γραμμική Α και Β ένα σύμβολο αποδίδει τη συλλαβή κο (κ+ο), άλλο σύμβολο τη συλλαβή πο (π+ο) κ.ο.κ. Στη φοινικική γραφή (που διαθέτει μόνο σύμφωνα και κανένα φωνήεν), στα ελάχιστα διασωθέντα δείγματά της, η κατάσταση είναι ακόμα "χειρότερη", δεδομένου ότι κάθε σύμβολό της δεν αποδίδει ούτε καν μία συγκεκριμένη συλλαβή, αλλά διαφορετικές, που το διάβασμά τους αφήνεται στην "έμπνευση" του αναγνώστη. Έτσι π.χ. ένα σύμφωνο μπορεί να διαβαστεί ως μπα, μπου, μπε, μπι, μπο κ.ο.κ., ή κάποιο άλλο ως γκου, γκα, γκε, γκο κ.λπ. Επομένως, η φοινικική γραφή όχι μόνο δεν αποτελεί αλφάβητο, αλλά δεν είναι ούτε καν εξελιγμένη συλλαβική γραφή, του βαθμού τελειότητας των αντιστοίχων ελληνικών συλλαβαρίων.

Και είναι πράγματι καταπληκτικό το γεγονός, ότι έχει καθιερωθεί στην επιστήμη κατά τα τελευταία 150 χρόνια περίπου ο αντιφατικός όρος "φοινικικό αλφάβητο", προκειμένου για μία γραφή που δεν έχει καμμία σχέση με την αλφαβητική. Και είναι ακόμη πιο απίστευτη η επιβολή του επιστημονικού δόγματος, ότι το ελληνικό αλφάβητο προήλθε από το φοινικικό, το οποίο όχι μόνο δεν είναι αλφάβητο, αλλά είναι μία ατελέστερη γραφή από τις ελληνικές Γραμμικές Γραφές Α και Β. Για τους λόγους αυτούς κατά τον προσφάτως εκλιπόντα πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων Παν. Γεωργούντζο ο χαρακτηρισμός που έδωσε ο καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης στη φοινικική γραφή "οιονεί συλλαβικό αλφάβητο" (;!) απορρίπτεται και πρέπει να αντικατασταθεί με το ορθό "καθαρώς συνεπτυγμένο συλλαβικό" σύστημα γραφής (βλέπε Παν. Γεωργούντζου, Το Αλφάβητον Εφεύρεσις Ελληνική: άρθρο του στο περιοδικό Δαυλός, τεύχος 142,Οκτώβριος 1993,σ 8242).



Β. Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

α) Οι αρχαιολογικές αποδείξεις

Η θεωρία ότι το Αλφάβητο είναι εφεύρεση των Φοινίκων συντηρήθηκε εκτός των άλλων με το επιχείρημα ότι ορισμένα σύμβολα της φοινικικής γραφής μοιάζουν με τα αλφαβητικά γράμματα, π.χ. το ?(άλεφ) είναι αντεστραμμένο ή πλαγιαστό το ελληνικό Α κλπ. Το επιχείρημα αυτό φαινόταν ισχυρό μέχρι προ 100 ετών περίπου, όταν οι γλωσσολόγοι και οι ιστορικοί ισχυρίζονταν ακόμη ότι οι Ελληνες δεν γνώριζαν γραφή προ του 800 π.Χ.! Γύρω στο 1900 όμως ο Αρθούρος Εβανς ανάσκαψε την ελληνική Μινωική Κρήτη και ανακάλυψε τις ελληνικές Γραμμικές Γραφές, των οποίων σύμβολα ήταν ως σχήματα πανομοιότυπα προς τα 17 τουλάχιστον εκ των 24 γραμμάτων του ελληνικού Αλφαβήτου. Με δεδομένα -α) ότι τα αρχαιότερα δείγματα των ελληνικών αυτών γραφών (Γραμμική Α και Β), που στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν και στην Πύλο, στις Μυκήνες, στο Μενίδι, στη Θήβα, αλλά και βορειότερα, μέχρι τη γραμμή του Δούναβη και χρονολογήθηκαν τότε πριν από το 1500 π.Χ. και - β) ότι οι Φοίνικες και η γραφή τους εμφανίζονται στην ιστορία όχι πριν το 1300 π.Χ. Ο Έβανς στο έργο του Scripta Minoa διετύπωσε, πρώτος αυτός, αμφιβολίες για την αλήθεια της θεωρίας ότι οι Έλληνες έλαβαν τη γραφή από τους Φοίνικες, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιστημονική υποψία ότι μάλλον συνέβη το αντίθετο.

Οι αμφιβολίες για την μη προτεραιότητα των Φοινίκων έναντι των Ελλήνων στην ανακάλυψη της γραφής έγιναν βεβαιότητα, όταν ο καθηγητής Πωλ Φωρ, διεθνής αυθεντία της Προϊστορικής Αρχαιολογίας, δημοσίευσε στο αμερικάνικο αρχαιολογικό περιοδικό, εκδόσεως του Πανεπιστημίου της Ινδιάνας, Nestor (έτος 16ον,1989,σελ.2288) ανακοίνωση, στην οποία παραθέτει και αποκρυπτογραφεί πινακίδες ελληνικής Γραμμικής Γραφής, που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο κυκλώπειο τείχος των Πιλικάτων της Ιθάκης και χρονολογήθηκαν με σύγχρονες μεθόδους στο 2700 π.Χ. Γλώσσα των πινακίδων είναι η Ελληνική και η αποκρυπτογράφηση του Φωρ απέδωσε φωνητικά το συλλαβικό κείμενο ως εξής: Α]RE-DA-TI. DA-MI-U-A-. A-TE-NA-KA-NA-RE(ija)-TE. Η φωνητική αυτή απόδοση μεταφράζεται, κατά τον Γάλλο καθηγητή πάντοτε :«Ιδού τι εγώ η Αρεδάτις δίδω εις την άνασσαν, την θεάν Ρέαν:100 αίγας, 10 πρόβατα, 3 χοίρους». Ετσι ο Φωρ απέδειξε, ότι οι Έλληνες έγραφαν και μιλούσαν ελληνικά τουλάχιστον 1400 χρόνια πριν από την εμφάνιση των Φοινίκων και της γραφής τους στην ιστορία.


ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΔΕΞΙΑ

Αλλά οι αρχαιολογικές ανασκαφές στον ελληνικό χώρο την τελευταία 12ετία απέδωσαν και άλλες πολλές και μεγάλες εκπλήξεις: Οι Έλληνες έγραφαν όχι μόνο τις συλλαβικές Γραμμική Α και Β Γραφές τους αλλά και ένα είδος γραφής πανομοιότυπης με εκείνη του Αλφαβήτου τουλάχιστον από το 6000 π.Χ. Πράγματι στο Δισπηλιό, μέσα στα νερά της λίμνης της Καστοριάς, ο καθηγητής Γ. Χουρμουζιάδης ανακάλυψε ενεπίγραφη πινακίδα με γραφή σχεδόν όμοια με την αλφαβητική, η οποία χρονολογήθηκε με τις σύγχρονες μεθόδους του ραδιενεργού άνθρακα (C14) και της οπτικής θερμοφωταύγειας στο 5250 π.Χ. Τρία χρόνια αργότερα ο έφορος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ν. Σάμψων, ανασκάπτοντας το "Σπήλαιο του Κύκλωπα" της ερημονησίδας Γιούρα Αλοννήσου (Βόρειες Σποράδες), ανακάλυψε θραύσματα αγγείων ("όστρακα") με γράμματα πανομοιότυπα με εκείνα του σημερινού ελληνικού Αλφαβήτου, τα οποία χρονολογήθηκαν με τις ίδιες μεθόδους στο 5500-6000 π.Χ. Ο ίδιος αρχαιολόγος διενεργώντας το 1995 ανασκαφές στη Μήλο, ανεκάλυψε "πρωτοκυκλαδικά αγγεία" των μέσων της 3ης χιλιετίας π.Χ., που έφεραν πανομοιότυπα τα γράμματα του Ελληνικού Αλφαβήτου Χ,Ν,Μ,Κ,Ξ,Π,Ο,Ε. Είναι πρόδηλο, ότι οι αρχαιολογικές αυτές ανακαλύψεις όχι απλώς προσέδωσαν ήδη το χαρακτήρα του κωμικού στη λεγόμενη "Φοινικική Θεωρία" περί ανακαλύψεως της γραφής, αλλά ανατρέπουν εκ βάθρων ολόκληρη την επίσημη χρονολόγηση της ελληνικής Ιστορίας, όπως αυτή διδάσκεται, αλλά και την επίσημη παγκόσμια Ιστορία του Πολιτισμού.


β) Η οιονεί μαθηματική απόδειξη

Αλλά παράλληλα προς την κατεδάφιση του χάρτινου οικοδομήματος του "Φοινικικού" αλφαβήτου με τη βοήθεια της αρχαιολογικής σκαπάνης, προέκυψε κι ένα νέο συντριπτικό στοιχείο, που μας το πρόσφερε η επί 20 χρόνια σεμνή και αθόρυβη μελέτη της ελληνικής Γλώσσας και Γραφής από έναν μεγάλο ερευνητή, τον Ηλία Λ. Τσατσόμοιρο, που δυστυχώς χάθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1991, αφού όμως πρόλαβε να ολοκληρώσει , λίγους μήνες πριν απ' τον αδόκητο θάνατό του, την ριζοσπαστική έρευνά του «Ιστορία Γενέσεως της Ελληνικής Γλώσσας -Από τον έλλοπα θηρευτή μέχρι την εποχή του Διός- Η αποκωδικοποίηση του Ελληνικού Αλφαβήτου».

Στην έρευνά του αυτή, την οποία ο υπογράφων το παρόν άρθρο είχα την τιμή να εκδώσω (έκδοση "Δαυλός",1991) και να την επιμεληθώ φιλολογικά -αλλά και να συνεργασθώ μαζί του επί μία δεκαετία συζητώντας τα άπειρα προβλήματα που προέκυπταν στην πορεία της και δημοσιεύοντας υπό μορφή άρθρων τμήματά της στον "Δαυλό"- ο αείμνηστος συνεργάτης μου απέδειξε με θαυμαστό τρόπο, ότι κάθε γράμμα του ελληνικού Αλφαβήτου περιέχει μια σταθερή κωδική σημασία, την οποία εισάγει κυριολεκτικά ή μεταφορικά ως επί μέρους έννοια στην γενική έννοια κάθε ελληνικής λέξεως στην οποία ανήκει. 'Έτσι τελικά κάθε (αρχαία) ελληνική λέξη αποτελεί ένα οιονεί αρκτικόλεξο [όπως π.χ. Δ(ημόσια) Ε(πιχείρηση) Η(λεκτρισμού): ΔΕΗ], όπου κάθε γράμμα (ανάλογα με τη θέση που κατέχει στην σειρά των γραμμάτων της λέξεως) δίνει ένα σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό νοηματικό στοιχείο της και όλα μαζί δίνουν τον λογικό ορισμό της έννοιας που εκφράζει η λέξη. Σημειώνεται εδώ, ότι την "ειδοποιό διαφορά" της έννοιας δίνει συνήθως το αρκτικό γράμμα.

Δεν υπάρχει εδώ ασφαλώς ο χώρος, για να παρουσιάσω τις κωδικές σημασίες των γραμμάτων του ελληνικού Αλφαβήτου εν τω συνόλω τους, όπως αναλύονται στην επαναστατική αυτή ανακάλυψη στον τομέα της μελέτης του ανθρωπίνου Λόγου. Αλλά ενδεικτικά θα διαλέξω ένα μόνο απ' τα 24 γράμματά μας, το υ ή Υ (μια που αυτό θεωρείται και ως "αντιπροσωπευτικά ελληνικό", Υ Greacum στο δήθεν "Λατινικό" Αλφάβητο, που δεν είναι άλλο από μία παραλλαγή του ελληνικού, της Χαλκίδας). Το ύψιλον λοιπόν, όπως και το σχήμα του δείχνει, έχει την κωδική σημασία της κοιλότητας ή (ανεστραμμένο) την κυρτότητας και αυτήν εισάγει στις έννοιες των ελληνικών λέξεων που το περιέχουν -και κατ' επέκτασιν, ενίοτε, και την σημασία των υγρών (τα οποία διά φυσικής ροής καταλήγουν και γεμίζουν την κοιλότητα). Προχείρως αναφέρω μερικές ονομασίες αγγείων και υγρών όπου το αμφικωνικό κ-Υ-πελλο είναι του 2700 π.Χ. και απόκειται στο Μουσείο Ηρακλείου: στις αναφερόμενες εκεί λέξεις μπορούν να προστεθούν και πολλές άλλες όπως κοτ-Υ-λη, γο-Υ-ττος, τρ-Υ-βλίον, π-Υ-ξίς, αμφορε-Υ-ς, β-Υ-τίον, λ-Υ-χνος, πρόχο-Υ-ς, σκε-Υος κλπ. -όλες με την σημασία του κοίλου αντικειμένου), αλλά και πλείστες άλλες λέξεις όπως κ-Υ-ησις (κυρτότητα της κοιλιάς της εγκ-Υ-ου γυναίκας), κ-Υ-μα (κυρτότητα ή κοιλότητα στην επιφάνεια της θάλασσας), κρ-Υ-πτη (κοιλότητα εδάφους), Υ-πό (η πρόθεση:κοιλότητα κάτω από μία στάθμη ή επίπεδο), Υ-πέρ (η πρόθεση: κυρτότητα πάνω από μία στάθμη ή επίπεδο=Υ-ψος), όλες οι λέξεις που έχουν ως πρώτα συνθετικά τους τις προθέσεις Υ-πό και Υ-πέρ, που ανέρχονται σε εκατοντάδες, αλλά και χιλιάδες άλλες. Η μεγαλοφυής αυτή ανακάλυψη, την οποία δυστυχώς η επίσημη επιστήμη επί 8 χρόνια εξακολουθεί να "αγνοεί", αν και αποτελεί συνέχεια και ολοκλήρωση της λησμονημένης Πλατωνικής προσεγγίσεως του προβλήματος της γλώσσας ("Κρατύλος"):

  1. Διαλύει οριστικά την θεωρία, ότι η ελληνική Γλώσσα προήλθε από άλλη (την δήθεν "Ινδοευρωπαϊκή"), δεδομένου ότι αποδεικνύεται ως η μόνη μη συμβατική γλώσσα του κόσμου, η μόνη γλώσσα δηλαδή που παρουσιάζει αιτιώδη σχέση μεταξύ του σημαίνοντός της (λέξεως) και του σημαινομένου της (του πράγματος που ονομάζει η λέξη).
  2. Κατ' επέκταση αποδεικνύει, ότι είναι η πρώτη και η μόνη δημιουργηθείσα γλώσσα του ανθρωπίνου είδους, από την παραφθορά της οποίας απέρρευσαν οι συμβατικές γλώσσες (δηλαδή αυτές όπου υπάρχει αναιτιώδης σχέση μεταξύ σημαίνοντος και σημαινομένου), όπως είναι όλες ανεξαιρέτως οι λοιπές γλώσσες του πλανήτη.
  3. Αποδεικνύει κατά μη επιδεχόμενο καμία λογική αμφισβήτηση τρόπο, ότι το Αλφάβητο έγινε από τους Έλληνες, για να αποδώσουν με τα κωδικά τους 24 ή 27 γράμματα τις έννοιες των ελληνικών λέξεων -και μόνον αυτών.
  4. Δείχνει συγκριτικά, ότι τα σύμβολα της φοινικικής γραφής και οι ονομασίες τους («αλεφ»=βόδι, «μπεθ»=καλύβα, «γκιμέλ»=καμήλα κ.λπ.) όχι μόνο δεν περικλείουν κωδικές ονομασίες, αλλά συνάπτονται ή παραπέμπουν σε πρωτόγονες ζωικές καταστάσεις.

γ. το απόσπασμα του Ηροδότου

'Όλοι οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς που αναφέρονται στο Αλφάβητο ("Γράμματα", όπως το έλεγαν), το θεωρούν πανάρχαια ελληνική εφεύρεση (του Προμηθέα, του Παλαμήδη, του Λίνου κλπ.). Η θεωρία του "Φοινικικού" Αλφαβήτου πάντοτε στηριζόταν και στηρίζεται ακόμη από τους υποστηρικτές της σε μία εξαίρεση του κανόνα αυτού. Την εξαίρεση αυτή αποτελεί ένα απόσπασμα του Ηροδότου, που ο ίδιος παρουσιάζει ως προσωπική γνώμη του («ως εμοί δοκέει» = όπως μου φαίνεται...), την οποία σχημάτισε, όπως αναφέρει σε προηγούμενη παράγραφο, «αναπυνθανόμενος» (=παίρνοντας πληροφορίες από άλλους).Αλλά ας δούμε το κείμενο του Ηροδότου ("Ιστορία, Ε 58"):

«58.Οι δε Φοίνικες ούτοι οι συν Κάδμω απικόμενοι τών ήσαν Γεφυραίοι άλλα τε πολλά οικήσαντες ταύτην την χώρην εισήγαγον διδασκάλια ες τους Έλληνας και δη και γράμματα, ουκ εόντα πριν Έλλησι ως εμοί δοκέει, πρώτα μεν τοίσι και άπαντες χρέωνται Φοίνικες· μετά δε χρόνου προβαίνοντος άμα τη φωνή μετέβαλλον και τον ρυθμόν των γραμμάτων».

[58.Οι δε Φοίνικες αυτοί, που μαζί με τον Κάδμο αφίχθησαν, εκ των οποίων και οι Γεφυραίοι, και σε πολλά άλλα μέρη κατοικήσαντες την χώραν αυτήν εισήγαγαν και τέχνες (νέες ή άγνωστες) στους Έλληνες και μάλιστα και (κάποια) γραφή, η οποία δεν ήταν γνωστή πριν στους Έλληνες, καθώς εγώ νομίζω, πρώτα αυτήν την γραφή την οποίαν και όλοι οι Φοίνικες μεταχειρίζονται· μετά όμως με την πάροδο του χρόνου (οι Φοίνικες) μετέβαλλαν μαζί με τη γλώσσα (τους) και το είδος αυτό της γραφής.]

Στο απόσπασμα αυτό το σημαντικώτερο είναι, ότι στην κρίσιμη φράση («άμα τη φωνή μετέβαλλον και τον ρυθμόν των γραμμάτων») αποκαλύπτεται, ότι οι Φοίνικες-Γεφυραίοι, που πήγαν στην Βοιωτία με τον Κάδμο, έφεραν από την Φοινίκη κάποια γραφή τους, αλλά καθώς οι Φοίνικες άλλαξαν τη γλώσσα τους (έμαθαν πιά δηλαδή τα Ελληνικά), άλλαξαν και αυτή τη γραφή τους (έγραφαν πιά δηλαδή με την υπάρχουσα στη Βοιωτία πανάρχαια ελληνική γραφή). Στη δήλωση λοιπόν αυτή του Ηροδότου οι μεταφραστές δίνουν το νόημα, ότι οι ντόπιοι Ελληνες Βοιωτοί και όχι οι Φοίνικες μετανάστες άλλαξαν την δική τους γλώσσα και γραφή και υιοθέτησαν τη φοινικική!

Στην γενικά ασυνάρτητη αυτή αναφορά στον Αλφάβητο, όπως διασώθηκε, είναι προφανείς και οι παρεμβάσεις-αλλοιώσεις που ακολουθούν στο κείμενο και που διαπράχθηκαν άγνωστο από ποιούς και πότε. Αλλά ας δούμε την ύποπτη συνέχεια του κειμένου, όπως έφθασε σ' εμάς:

«Περιοίκεον δε σφέας τα πολλά των χώρων τούτον τον χρόνον Ελλήνων Ίωνες οι παραλαβόντες διδαχή παρά των Φοινίκων τα γράμματα, μεταρυθμίσαντες σφέων ολίγα εχρέωντο, χρεώμενοι δε εφάτισαν, ώσπερ και το δίκαιον έφερε εισαγαγόντων Φοινίκων ες την Ελλάδα, Φοινίκηια κεκλήσθαι».

[Κατοικούσαν δε πέριξ αυτών (των Φοινίκων) στα περισσότερα μέρη κατ' εκείνο τον χρόνο (του Κάδμου) εκ των Ελλήνων Ίωνες, οι οποίοι παραλαβόντες διά της επαφής ή και διδασκαλίας παρά των Φοινίκων τη γραφή τους αλλάξαντες την μορφή της γραφής αυτών oλίγα μετεχειρίζοντο. Μεταχειριζόμενοι δε αυτά είπαν, καθώς ήταν δίκαιο, επειδή τα εισήγαγαν στην Ελλάδα Φοίνικες, να ονομάζωνται Φοινικά.]

Η αναφορά αυτή, κατά των Η. Τσατσόμοιρο ("Δαυλός", τ.118), ότι δηλαδή εκ των Ελλήνων οι Ιωνες οι κατοικούντες πέριξ των Φοινίκων παρέλαβαν τη Φοινικική γραφή και λίγα γράμματά της μεταχειρίζονταν, αφού τα τροποποίησαν, και χάριν του δικαίου, επειδή οι Φοίνικες τα εισήγαγαν στη Ελλάδα, τα ονόμασαν Φοινικικά, αποτελεί κραυγαλέα αντίφαση και συνεπώς πρόκειται για πλαστή υποπαράγραφο, δήθεν επεξηγηματική, η οποία σκοπεύει να καταστήσει αβαρή την προηγηθείσα πληροφορία «άμα τη φωνή μετέβαλλον και τον ρυθμόν των γραμμάτων». Και όμως η "Φοινικική Θεωρία" θεμελιώθηκε εξ ολοκλήρου και συντηρείται πάνω στο θεμέλιο της προφανούς αυτής πλαστογραφίας.

Η "Φοινικική Θεωρία" καθιερώθηκε στην Ευρώπη σε μία εποχή που, όπως γράφει ο διαπρεπής σύγχρονος Αγγλος κλασσικός φιλόλογος S.G.Rembroke ("The Legacy of Greece,εκδ. Oxford University Press,1984), «στους Φοίνικες γενικά εδίδετο ένας ρόλος ενδιαμέσων», που ξέφευγε από οιαδήποτε πληροφορία της ιστορίας, ένας ρόλος δηλαδή μεταφορέων της σοφίας και του πολιτισμού του περιουσίου λαού του Ισραήλ στους απολίτιστους λαούς και δη στους Έλληνες. Αυτά βέβαια είναι συγχωρητέα, αφού λέγοντας περί τα τέλη του Μεσαίωνα, οπότε ο θρησκευτικός φανατισμός και ο σκοταδισμός είχαν φθάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να θέλουν την κόρη του Αγαμέμνονος Ιφιγένεια ως κόρη του Ιεφθά, τον Δευκαλίωνα ως Νώε, τον Απι ως σύμβουλο του Ιωσήφ, τον Απόλλωνα, τον Πρίαμο, τον Τειρεσία και τον Ορφέα ως διαστροφές του Μωυσή, την ιστορία των Αργοναυτών ως διάβαση των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο στην Παλαιστίνη και άλλα πολλά παρόμοια. Αυτές τις επισημάνσεις τις κάνει ο Rembroke.

Και καταλήγουμε εμείς: Τότε ο Ελληνισμός, ευρισκόμενος από άποψη εθνικής αυτοσυνειδησίας σε κωματώδη πνευματική κατάσταση και από άποψη ιστορικής αυτογνωσίας σε αφασία, ήταν εντελώς ανίκανος να υπερασπιστή την ιστορία του και τον πολιτισμό του, και γι' αυτό δεν αντιδρούσε και δεν μπορούσε να αντιδράσει.


Δημήτρης Ι. Λάμπρου - εκδότης του περιοδικού "Δαυλός"
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: (Απάντηση στη πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης, πιόνια & μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας Του Αντώνη Γρυπαίου . ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!

Η χώρα μας αποτελεί  εργαστήριο όπου εφαρμόζεται η νέα θεραπεία του Σόκ, σύμφωνα πάντα με το «Δόγμα του Σοκ».
Στην Ευρωζώνη δεν υπήρξε και δεν υπάρχει αλληλεγγύη και υποστήριξη μεταξύ των κρατών- μελών. Υπάρχει μόνο η αρχή,
«Ο κλέψας του κλέψαντος», ή «Ο λύκος τρώει το αρνί».
Κατηγορούμε Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, κ.λ.π. σαν κλέφτες διότι μας έκλεψαν κατά καιρούς μέρος από τις αρχαιότητες.
Οι Γάλλοι την Αφροδίτη της Μήλου, και άλλα πολύτιμα κομμάτια.
Οι Άγγλοι τα γλυπτά του Παρθενώνα, και άλλα πολύτιμα γλυπτά.
Οι Γερμανοί πολύτιμα κομμάτια από όλους τους Ελληνικούς αρχαίους
Ιερούς τόπους. Τα Μουσεία τους είναι γεμάτα με Ελληνικές Θεότητες.
Κατηγορούμε τους Γερμανούς σαν «Μπαταχτζήδες» διότι πήραν με βία το κατοχικό δάνειο, και σήμερα αρνούνται να το εξοφλήσουν.
Κατηγορούμε τους Γερμανούς ως αναξιόπιστους διότι με τη δύναμη του ισχυροτέρου,  αρνούνται να πληρώσουν τις πολεμικές επανορθώσεις,
και αποζημιώσεις από τις καταστροφές σε όλες τις υποδομές, που επέφεραν στη χώρα μας κατά τη κατοχή.
Κατηγορούμε τους Γερμανούς ότι έκλεψαν το χρυσό της Ελλάδος από τη Κεντρική  Τράπεζα, και αρνούνται να τον επιστρέψουν.
Κατηγορούμε τους Γερμανούς ότι προέβησαν σε γενοκτονία των Ελλήνων, κατά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο!!!(Καλάβρυτα, Δίστομο, Κόρινθο, και άλλους μαρτυρικούς τόπους όπου εξετέλεσαν Έλληνες Πατριώτες-Αδέλφια μας και Πατέρες μας).
Οι Γερμανοί ήταν και είναι εχθροί μας!!!
Κατηγορούμε τους Άγγλους ότι μας έριξαν σε εμφύλιο πόλεμο, μετά τη κατοχή, με αποτέλεσμα τη καταστροφή της χώρας.
Κατηγορούμε τους Σιωνιστές Αμερικάνους ότι με όργανα μαριονέτες πολιτικούς εκμεταλλεύτηκαν την Ελλάδα, από το 1950 μέχρι σήμερα.  
O νόμος του ισχυροτέρου, ο νόμος της ζούγκλας, επικρατεί στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
Σήμερα οι Γερμανοί μας λεηλατούν με οικονομική σκλαβιά.
Μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες.
Κατέστησαν την Ελλάδα κατεχόμενη ζώνη. Ο Ράϊχενμπαχ, με το Φούχτελ, και τους λογιστάκους της Τρόϊκα διοικούν τη χώρα μας.
Ο Σαμαράς το βιολί του, «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας».
Υπουργοί του Σαμαρά δήλωσαν, «Οι δανειστές είναι φίλοι μας», όπως τότε στη κατοχή οι δοσίλογοι έλεγαν, «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας».
Ενώ η λαίλαπα της Τρόϊκα σαρώνει τον Ελληνικό Λαό, Υπουργός της Ν.Δ. λέει, «Ευχαριστώ τους τοκογλύφους», σαν το Σημίτη
που είπε ευχαριστώ τους Αμερικάνους που μας πήραν Κύπρο & Ίμια.
Οι Έλληνες σήμερα παραμένουμε μουδιασμένοι από τον οικονομικό
Αρμαγεδδώνα. Η Ελλάδα τίθεται στα κρεματόρια από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη για 40 χρόνια.
Οι Έλληνες αναφωνούμεν το «Τετέλεσται», σαν το Χριστό επάνω στο Σταυρό, αφού οι Σιωνιστές δανειστές-τοκογλύφοι, αυτοί που Σταύρωσαν το Χριστό, μας τελειώνουν με την ανοχή της τρικομματικής κυβερνήσεως.
Το Σύνταγμα των Ελλήνων κατελήθη από τους Σιωνιστές δανειστές,
και ο πατριωτισμός των Ελλήνων ευρίσκεται εν υπνώσει. Οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος, που γράφει ότι υποχρεούμεθα να αντιδράσουμε. 
Ο Αρχιπροδότης Jeffrey, ήταν ο Μένεμ της Αργεντινής.
Ο Σαμαράς είναι ο Ντε Λα Ρούα της Αργεντινής, και θα φύγει με ελικόπτερο, όπως έφυγε ο Ντε Λα Ρούα.   
Η Βουλγαρία βλέποντας τη συμπεριφορά των εταίρων μας, έναντι της Ελλάδος, αρνήθηκε να προσχωρήσει στη ζώνη του Ευρώ, φοβούμενη μήπως πάθει τα ίδια σαν την Ελλάδα.  Η Ε.Ε. είναι μια Σιωνιστική Μαφία. Όλα αυτά που μας έκλεψαν, ανέρχονται στο ποσόν των 1 τρις ευρώ, δηλαδή στο διπλάσιο του σημερινού δημόσιου χρέους της Ελλάδος. Η Ελλάδα βοήθησε στο παρελθόν τη Γερμανία να σωθεί από τη χρεοκοπία, τότε στην ενοποίηση των δύο Γερμανιών, και μετά το
Β! Π.Π. Σήμερα η Γερμανία μας ποτίζει, «αντί του μάνα χολή».
Σήμερα η Γερμανία είναι ο λύκος που κατασπαράζει τους αδυνάτους.
Μας κατασπαράζει διότι θέλει τον ορυκτό μας πλούτο, και τη Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική αξία της χώρας. Θέλει την Ελλάδα μια απέραντη Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη, (Ε.Ο.Ζ.)
Μια εθνική πατριωτική Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να τα συμψηφίσει όλα αυτά, και να ξεχρεώσει τη χώρα, πλην των αρχαιοτήτων, των οποίων απαιτούμε την άμεσο επιστροφή στη πατρίδα τους.
Μας οδήγησαν στα δάνεια με υψηλά επιτόκια και μνημόνια, στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, (SIEMENS), και έτσι έγινε η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος. Γιαυτό λέμε μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. ο λύκος τρώει το αρνί, και επικρατεί η αρχή,  «ο κλέψας του κλέψαντος». Όποιος προλάβει να κατασπαράξει τον άλλον. Αυτή όμως δεν είναι οικονομική συνεργασία, ούτε συμμαχία, και πρέπει να καταγγελθεί με μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Βρισκόμαστε μέσα στο λάκκο των λεόντων.
Όσο βλέπουν οι Γερμανοί και οι άλλοι, ότι εμείς τα κουτορνήθια ψηφίζουμε  τους δικούς τους πράκτορες, τόσο ζητάνε περισσότερα.
Προεκλογικά λυσσάξανε με απειλές ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ, εάν δεν ψηφίσουμε τους δικούς τους, και ο λαός φοβήθηκε.  
Σήμερα μιλάνε για χρεοκοπία της Ελλάδος, βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι προ της Αργεντινής του 2001.
Ο διάσημος οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν λέει, «το ευρώ καταρρέει, και η Γερμανία με την αρπακτική πολιτική της έχει την ευθύνη».
Ο διάσημος μεγαλοεπιχειρηματίας, και μεγαλοεπενδυτής George
SOROS, λέει, «εφόσον η Γερμανία δεν μπορεί με τίμια μέσα να ηγηθεί και να οδηγήσει την Ευρωζώνη στην ευημερία, παρά μόνο με απάτες,
να βγεί έξω από την Ευρωζώνη και το Ευρώ, ως ανίκανη και αναξιόπιστη σαν ηγέτης».
Εν τω μεταξύ ο χρυσός καλπάζει στα διεθνή χρηματιστήρια, απόδειξη ότι η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, ετοιμάζει οικονομική κατάρρευση, για την εύκολη επικράτηση της παγκόσμιας δικτατορίας.
Τα νέα οικονομικά μέτρα της τριμερούς κυβερνήσεως Σαμαρά, προκαλούν Σοκ & Δέος στο λαό. Στο λόγο του στη Θες/νίκη, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός κατέκρινε με σφοδρότητα τους αντιμνημονιακούς αντιπάλους του, φαίνεται ότι προτιμά τα μνημόνια
τα οποία προσυπέγραψε, και μάλιστα με έκτακτες εγγυητικές επιστολές
και αλυσόδεσε έτσι τη χώρα και το λαό της. Άραγε τη φράση
«ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» την άκουσε ποτέ;;;
Δεν έχει πια τη δύναμη να το κάνει, αφού υπέγραψε τα Μνημόνια.!!
Μίλησε για LOBBY της δραχμής, ενώ αυτός είναι το LOBBY των Βρυξελλών, και των Μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός είναι στο LOBBY
του ξεπουλήματος όσο-όσο των χρυσαφικών της χώρας. Ήδη τα βλέμματα των Τούρκων επιχειρηματιών εντοπίζονται σε λιμάνια και μαρίνες της Ελλάδος, αφού βρίσκουν προθύμους από εδώ μεριά.
Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και στη Τρόϊκα, είναι πράξη εσχάτης προδοσίας, και ως τοιαύτη πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για τους πολιτικούς υπευθύνους.
Ήδη ο Jeffrey διέφυγε στο εξωτερικό. Δηλώνει μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ      
Τι να την κάνουμε την Ευρωζώνη κ. Σαμαρά, αφού πρόκειται σύντομα να καταρρεύσει;;; Για να δυστυχούμε;;;  Για να πληρώνουμε τόκους στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, και να μας έχουν σκλαβωμένους μέσα σε μια απέραντη ΕΟΖ;;;
Τι να την κάνουμε την Ευρωζώνη κ.Σαμαρά, όταν ο λαός δυστυχεί και στενάζει;;; Εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση, «Ας με λένε Βοϊβοντίνα, και
ας ψοφάω από τη πείνα». (Η Βοϊβοντίνα ήταν σύζυγος του Βοεβόδα,
Βασιλέως-Προέδρου μιας χώρας των παλαιών Βαλκανίων.)
Αυτό λέει και ο κ. Σαμαράς, «Να είμαστε στην Ευρωζώνη, και ας ψοφάμε από τη πείνα». Μα, κύριε Σαμαρά μου, στην Ευρωζώνη μπήκαμε για να ευτυχήσουμε, και όχι να μας κατασπαράξουν οι γύπες!!
Αυτό θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβουν οι κυβερνώντες, ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σαν τους ηγέτες της Ε.Ε.  Τα διεθνή ΜΜΕ λέγουν, «Οι Έλληνες κουβαλούν βάρος που δεν τους αναλογεί», δηλαδή ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρέους μας το φόρτωσαν τα διεθνή αρπακτικά, οι διεθνείς γύπες της Σιωνιστικής Ευρωζώνης, σε συνεργασία με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς σαν πιόνια τους. Οι ορντινάντσες των τραπεζών του Ρότσιλντ πολιτικοί μας, νομίζουν ότι εάν γίνουν μαριονέτες των προέδρων Ροκφέλερ & Ρότσιλντ, θα απολαμβάνουν ένδοξη πολιτική καριέρα. Ε, ρε κούνια που τους κούναγε, έγιναν υπηρέτες του Ρότσιλντ για να γίνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί, και βουλευτές.
Τόση είναι η αξία τους.!!! Όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το χρηματοδοτεί ο Ρότσιλντ με τη παρέα του!!!
Οι σημερινοί «Έλληνες» πολιτικοί δεν έχουν καμία προσωπική αξία, στηρίζονται επάνω στη δύναμη του Ρότσιλντ, προέδρου της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυριαρχίας.
Αυτά ισχύουν και για τους Ευρωπαίους πολιτικούς, της Ευρωζώνης, που είναι και αυτοί αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας.
Οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ζητούν διεθνή αξιοπιστία της χώρας, αλλά με μέτρα οικονομικής καταπίεσης και εξαθλίωσης του φτωχού Λαού, ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες παραμένουν στην οικονομική ασυδοσία, και στο φορολογικό απυρόβλητο.
Έτσι την εννοούν την διεθνή αξιοπιστία της χώρας.
Την αξιοπιστία της χώρας τη βασίζουν επάνω στη δυστυχία των χαμηλών στρωμάτων του φτωχού Λαού.
Την αξιοπιστία της χώρας εμείς τα υποζύγια, το πόπολο, τη πληρώνουμε, όχι οι κλέφτες εκατομμυριούχοι πολιτικοί και μεγιστάνες του πλούτου.
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, καθυστερούν αδικαιολόγητα τις διαδικασίες
για την έναρξη εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, (πετρέλαια-φυσικό αέριο, κλπ), μέχρι να είναι έτοιμοι οι διεθνείς γύπες να τον αρπάξουν. Ούτε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. δεν αξιώθηκαν να ανακηρύξουν, διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια διακυβέρνηση των αφεντικών τους. Αντί να ανακηρύξουν την Α.Ο.Ζ. που θα φέρει πλούτο στη χώρα, εφαρμόζουν την Ε.Ο.Ζ. που θα κατακερματίσει τη χώρα, διότι έτσι θέλουν οι σατανικοί σαράφηδες Παντοκράτορες, τα αφεντικά τους.
Ο Ρότσιλντ φωνάζει, θέλω την Ελλάδα μια τεράστια ΕΟΖ, και οι ορντινάντσες της Τρόϊκα της Ε.Ε. τρέχουν και δεν φτάνουν, διατάσσοντας την εσωτερική τρόϊκα της Ελλάδος, να εκτελέσει!!!
Φωνάζουν διαρκώς για ανάπτυξη, αλλά δεν τολμούν, εφόσον δεν τη θέλει το μεγάλο αφεντικό τους.
Όταν μια χώρα υποδουλώνεται στις τράπεζες των Σιωνιστών λόγω δανείων, υφίσταται και υποφέρει πολλά κακά.
Η κρίση χρέους δεν είναι μόνο Ελληνικό πρόβλημα, είναι παγκόσμιο.
Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν ένα δημόσιο χρέος γύρω στα 16 τρις.δολ. και αυτό τις καθιστά υποχείριο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτά να τα ακούσει ο Mit Romney, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τη προεδρία, που ολοένα στους προεκλογικούς λόγους του ειρωνεύεται την Ελλάδα λέγοντας, «Εμείς δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα». Ήδη έχουν καταντήσει χειρότερα από την Ελλάδα.
Είναι στη πρώτη γραμμή κρούσης όλων των πολέμων που εξαπολύει στην ανθρωπότητα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Έχουν γίνει στρατιώτες, πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αφού οι μορμόνοι-στους οποίους ανήκει ο κ. Romney,- είναι θυγατρική του Παγκόσμιου Σιωνισμού των Επικυρίαρχων της Γης.
Ο Romney είναι το υποκατάστατον του G. BUSH Junior.
Εάν εκλεγεί ο Romney, «Ουαί και αλλοίμονο στους Αμερικανούς»,
θα προκαλέσει Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο.  
Τα ίδια συμβαίνουν και στις χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.      
 Όλα ξεκίνησαν το 1971 τότε που οι Σιωνιστικές ΗΠΑ  αποσύνδεσαν
το δολάριο από το χρυσό, και οι ΗΠΑ οδηγήθηκαν στο τεράστιο χρέος.
Αργά ή γρήγορα το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα θα διαλυθεί.
Αυτό προσπαθούν να επιτύχουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να φέρουν τη παγκόσμια επικυριαρχία τους.
Γιαυτό οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. χρηματοδοτούν συνεχώς τις τράπεζες υπό μορφήν εγγυήσεων και ανακεφαλαιοποιήσεων.
Κάνουν μετάγγιση αίματος, μέχρι ο ασθενής να αποθάνει.
Από τα 31.5 δις. ευρώ που περιμένουμε να λάβουμε, τα 25 δις. ευρώ θα πάνε στις Τράπεζες, και θα τα εξοφλήσει το αναλώσιμο πόπολο.
Στις χώρες της νότιας Ευρώπης της Ευρωζώνης, οι καταθέτες αποσύρουν μαζικά τα χρήματά τους από τις τράπεζες, και τα μετατρέπουν σε χρυσό, γιαυτό η τιμή του ευγενούς μετάλλου καλπάζει διεθνώς, και όχι μόνο, φοβούμενοι τα χειρότερα να συμβούν.
Οι πολιτικοί βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να μας φορολογούν.
Τα χρήματα από τη φορολογία και τα χαράτσια, τα στέλνουν όλα στο Ρότσιλντ, για να αγοράζει χρυσό.!!!
Στη Γαλλία ο νέος πρόεδρος Ολάντ, δηλώνει ότι θα αυξήσει τη φορολογική κλίμακα στο 75% για τους πλουσίους, αυτό σημαίνει ότι και η Γαλλία δεν πάει καλά. Ο πληθωρισμός κατατρώγει το χρήμα αφού οι τιμές των αγαθών διαρκώς ανεβαίνουν, είναι και αυτός ένα είδος φόρου. Στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η κεντρική τράπεζα Federal Reserve είναι στα χέρια των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας
Δηλαδή το εκδοτικό του δολαρίου ίδρυμα, είναι στα χέρια των κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, αυτό είναι που επεδίωκαν  ανέκαθεν.
Στις χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, όλες οι κεντρικές τράπεζες
(εκδοτικές του νομίσματος- Boudensbank), είναι υπό τον έλεγχο του προέδρου Ρότσιλντ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος Ρότσιλντ τυπώνει και εκδίδει το Ευρώ, όπως και το δολάριο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!!! Έτσι αποκτούν παγκόσμια ισχύ οι κ.κ. Ρότσιλντ & Μαφία.  
Όταν καταρρέει μια χώρα λόγω του χρέους, αμέσως αρχίζουν οι ελλείψεις σε όλα τα βασικά είδη επιβίωσης του πληθυσμού.
Στην Ελλάδα ήδη άρχισαν να λείπουν τα φάρμακα, σε λίγο θα εκλείψουν και τα τρόφιμα, και άλλα είδη επιβίωσης του πληθυσμού.
Όταν επέλθει επίσημα η χρεοκοπία, θα δούμε συμμορίες στους δρόμους να λεηλατούν, και ο σώζων εαυτόν σωθείτω……….
Με τη χρεοκοπία επέρχεται και η κατάρρευση του κράτους, και των παρεχομένων κοινωνικών υπηρεσιών, ήδη άρχισαν τα όργανα στα νοσοκομεία. Γιαυτό λέμε στο Πρωθυπουργό, εδώ και τώρα, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, για να σωθούμε , και μετά τα βρίσκουμε,
υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…………..  
Οι Γερμανοί μαζί με τους βόρειους δορυφόρους τους, μας θέλουν μεν μέσα στην Ευρωζώνη, για τα πετρέλαια, και τον άλλο πλούτο μας, αλλά μας θέλουν σαν αποικία, μας θέλουν σαν το εξοχικό τους για να παραθερίζουν στις διακοπές τους, μας θέλουν για να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό και τουριστικό πλούτο μας, μας θέλουν σαν αποικία και προτεκτοράτο, και όχι σαν ισότιμο μέλος. Μας θέλουν μια τεράστια ΕΟΖ για τα συμφέροντα της Γερμανίας.
Στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο είχαμε τη Ναζιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Σήμερα έχουμε τη Σιωνιστική  Νέα Τάξη Πραγμάτων, της οποίας οι Γερμανοί πολιτικοί και Βιομήχανοι, είναι υπηρέτες και ορντινάντσες.
Πολιτικά και κυβερνητικά εμφανιζόμαστε πολύ αδύναμοι, και αυτό οι εχθροί μας το εκμεταλλεύονται. Μέχρι οι λαθρομετανάστες το κατάλαβαν ότι πολιτικώς και διοικητικώς είμαστε αδύναμοι και το εκμεταλλεύονται καταλλήλως.
Φοβάμαι ότι τελικά οι εφιάλτες πολιτικοί θα κάνουν χρεοκοπία, αλλά εις βάρος των Ελλήνων, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν-εξυπηρετούν το χρέος στις διεθνείς τράπεζες των παγκόσμιων επικυρίαρχων.
Γιαυτό λένε διαρκώς ότι η επιστροφή στη δραχμή θα είναι καταστροφική. Ενώ εάν κάνουν στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΜΟΝΟ πληρωμών, και διαγραφή του ολικού χρέους, η επιστροφή στη δραχμή χωρίς χρέη, θα είναι ευεργετική για το κράτος και το λαό.
Όμως δεν τολμούν να κάνουν ότι έκαναν άλλα κράτη και σώθηκαν, διότι έτσι θα χάσει το μεγάλο αφεντικό τους , του οποίου τυγχάνουν υπάλληλοι. Προτιμούν να χάσει και εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός, παρά να χάσει το αφεντικό τους. Το γελοίο θα είναι να επιστρέψουμε στη δραχμή με χρέη, με κυβέρνηση Σαμαρά!!!
Ο Διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλος -(ιδιοκτησία του Ρότσιλντ),- λέει, «Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν κόλαση», εννοώντας ότι δεν θα διαγράψουν το χρέος, για να μη χάσει το αφεντικό!!! Εμείς του λέμε, η επιστροφή στη δραχμή, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ,
θα ήταν παράδεισος. Όμως δεν τολμούν να διαγράψουν τα χρέη.
Ο υπουργός οικονομικών κ. Στουρνάρας, τραπεζίτης και αυτός, άνθρωπος της παγκόσμιας κυριαρχίας, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση στη Βουλή είπε, «Να βγούμε από τα Μνημόνια, και μετά τι;;; επιστροφή στη δραχμή;;; εμείς του απαντάμε επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, και μετά λήψη τέτοιων εκτάκτων μέτρων, στη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, που η κυβέρνησή σας, είναι ανίκανη να λάβει, λόγω δουλικότητας στο μεγάλο αφεντικό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Κατόπιν αυτού παραμένουμε καταχρεωμένοι στους διεθνείς τσιφούτηδες, σαράφηδες, της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.
Στους εφιάλτες πολιτικούς μας λέμε, σας πήραμε χαμπάρι τι αντεθνικό παιχνίδι παίζετε σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Ο πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι εμείς το αναλώσιμο πόπολο πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και εμείς έχουμε το πάνω χέρι, όχι η Τρόϊκα. Εάν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………
Ο Σαμαράς είναι στο LOBBY της τρόϊκας, LOBBY ξεπουλήματος της Ελλάδος. Ο Σαμαράς προσέφερε Γη και ύδωρ στη Μέρκελ.
Ο πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων κ. Κάϊτελ ζητά η Ελλάδα όλη να γίνει μια μεγάλη Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.)
στην οποία οι Γερμανοί θα επιχειρούν αφορολόγητοι, με φθηνό Ελληνικό εργατικό δυναμικό,  φθηνές πρώτες ύλες, και φθηνή ενέργεια. Μόνο από εμάς το πόπολο ζητούν βαριά φορολογία, οι Γερμανοί βιομήχανοι μέσα στην ΕΟΖ που λέγεται Ελλάς, θα είναι αφορολόγητοι.  Ε.Ο.Ζ. σημαίνει, πλήρη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας,
πλήρη εκχώρηση φυσικών πόρων στους διεθνείς επενδυτές, και πλήρη εκχώρηση οικονομικών εργατικών συνθηκών, δηλαδή Μπαγκλαντές!!!
Ε.Ο.Ζ.  είναι ο ορισμός της καταπάτησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα του κέρδους των διεθνών επενδυτών.
Νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες, για να τους χρησιμοποιήσουν σαν εργάτες στις Ε.Ο.Ζ. ανά την Ελληνική επικράτεια.    
Ο κ. Κάϊτελ είναι εγγονός του Στρατάρχη Κάϊτελ των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων κατοχής της Ελλάδος κατά το Β! Π.Π.
Ο George SORROS λέει, «Η ύφεση που πλήττει τις χώρες της Ε.Ε. μέσα στους επόμενους έξη μήνες θα περάσει και στη Γερμανία.»
Γιαυτό οι Γερμανοί προσπαθούν να βρούν διέξοδο αρπάζοντας το πλούτο της Ελλάδος, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη ΕΟΖ.
Στο πρόσφατο «κούρεμα» του χρέους της Ελλάδος, το περίφημο P.S.I.
Οι  τράπεζες του Ρότσιλντ πρόλαβαν και ξεφορτώθηκαν 110 δις. ευρώ.
Για το ξεπούλημα της Ελλάδος το Αμερικάνικο κανάλι CNN λέει ειρωνικά, «Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στους καλούς ανθρώπους της Ελλάδος.»
Και συνεχίζει λέγοντας, «Ο Παρθενώνας και ο Όλυμπος δεν πωλούνται
ακόμα….. όλα μπορεί να γίνουν δικά σας στην κατάλληλη τιμή……
και πιστεύω ότι οι Έλληνες μάλλον είναι στην κατάλληλη διάθεση
για διαπραγμάτευση….» Λεηλατούν τη χώρα, δολοφονούν τον Λαό.
Διώχνουν τη Νεολαία της Ελλάδος σαν  μετανάστες στο εξωτερικό,
και φέρνουν εδώ καραβιές έγχρωμους λαθρομετανάστες Ισλαμιστές.
Μας αναγκάζουν να συζήσουμε με τους λαθρομετανάστες.
28 δις. ευρώ μας στοιχίζουν οι λαθρομετανάστες ετησίως.
To δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά 23 δις. ευρώ μέσα σε 3 μήνες.
Η Πολιτική συμμορία, μαζί με τη Τραπεζική μαφία εκτίναξαν το χρέος,
τώρα περιμένουν από τη περικοπή των συντάξεων των γερόντων να καλύψουν τα κενά της οικονομίας.
Στο διαδίκτυο το Site «Αττικά Νέα» αποκαλύπτει, «Οι Τράπεζες έλαβαν από τη Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, δάνεια ύψους 203 δις. ευρώ». Τα εξοφλεί το αναλώσιμο πόπολο.  Τα πήραν με επιτόκιο 1% και δανείζουν τον Ελληνικό Λαό με 19% (Πιστωτικές κάρτες). Αυτή είναι η μεγάλη απάτη των τραπεζιτών εις βάρος του Ελληνικού Λαού.!!! Και όχι μόνο. Σήμερα όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται, για να σωθούν οι Τραπεζίτες, με τη μέθοδο των ανακεφαλαιοποιήσεων και εγγυήσεων.
Ο κ. Σαμαράς δήλωσε, «Το μέτωπο της δραχμής, έχασε άλλη μία μάχη»
άραγε τη φράση «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» την άκουσε ποτέ;;;
Το Αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ γράφει, «Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα, να διαγράψει το χρέος». Ενώ το περιοδικό FORBES
γράφει, «Να παραγραφεί το Ελληνικό χρέος. Η κατάλληλη αντιμετώπιση του διογκούμενου, και μη βιώσιμου Ελληνικού χρέους, είναι η παραγραφή του, και όχι η ενίσχυσή του με νέα δάνεια»!!!
Ακούει κανείς;;;; Το Γερμανικό περιοδικό STERN γράφει,
«Θρυαλλίδα κακών εξελίξεων για την Ευρωζώνη, η έξοδος της Ελλάδος!» Οι εφιάλτες πολιτικοί πρώτα πρέπει να διαγράψουν το χρέος
και έξοδο από τα Μνημόνια, και μετά επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα χωρίς χρέη. Αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν, ούτε να το ακούσουν, διότι δεν συμφέρει το μεγάλο αφεντικό τους, από τον οποίον παίρνουν εντολές, τι να πράξουν και τι να ποιήσουν!!!
Εάν παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, θα διαιωνίζεται αυτή η τραγελαφική κατάσταση με τα δάνεια, τοκοχρεολύσια,  περικοπές μισθών και συντάξεων, και ο λαός θα εξαθλιωθεί με τους φόρους και τα χαράτσια.
Η επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, θα έχει και ένα άλλο ευεργετικό αποτέλεσμα, θα φύγουν οι λαθρομετανάστες, αφού ήλθαν εδώ για το ευρώ, το οποίο στη πατρίδα τους έχει μεγάλη αξία.
Ο διακεκριμένος Βέλγος νομικός Ερίκ Τουσέν λέγει, «Όλο το χρέος της
Ελλάδος, είναι επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο, για το λαό, και είναι παράνομο και κολάσιμο από τα διεθνή δικαστήρια.»
Βλέπετε ο Σαμαράς δυστυχώς δεν είναι ούτε Νέστορ Κίρτσνερ, ούτε Ραφαήλ Κορέα, είναι ένα απλό υποκατάστατο του εφιάλτη για τον Ελληνισμό Jeffrey.
Όμως οι τράπεζες του Ρότσιλντ έχουν διαφορετική γνώμη. Θέλουν τα κράτη και τους αναλώσιμους λαούς καταχρεωμένους στις τράπεζες.
Αυτή είναι η ηδονή των Παντοκρατόρων, να πίνουν το αίμα των λαών με δάνεια και χρέη.
Οι Ούνοι και Βάνδαλοι, Γότθοι και Βησιγότθοι Γερμανοί, είδαν ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τον Bill εδώ, και μας απεκάλεσε πλούσια χώρα, με άφθονες πηγές ενέργειας, και λαό περιούσιο με χαρίσματα, πλούσιο σε ιστορία, πολιτισμό, και εξυπνάδα, και είπαν, «Οι Αμερικάνοι πάνε
να μας «φάνε» την Ελλάδα-αποικία μέσα από τα χέρια μας», και αμέσως έστειλαν εδώ τον Μπαρόζο, Γιούνκερ, και Ρομπάϊ, να μας γλυκάνουν με λόγια παρηγοριάς, ενώ άλλοι κουτόφραγκοι προέβησαν σε δηλώσεις, «Καμιά χώρα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη», και
«Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα», κλπ, κλπ.
Προβλήματα που αυτοί μας δημιούργησαν.
Φοβούνται μη χάσουν την αποικία –προτεκτοράτο που είναι γεμάτο
πρώτες ύλες, γεμάτο με Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική αξία!!!
Όλα αυτά οδηγούν στο διαμελισμό της χώρας. Έλληνες ξυπνήστε!!!
                                    ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                    Διεθνολόγος
                                    E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Στη πείνα και ο Παπούλιας ... Ο μισθός του (που είχε παραιτηθεί;) μειώθηκε ...στις 17.000 το μήνα! ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!!!!

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια κατά το οποία οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί απάνθρωπες περικοπές. Τόσο απάνθρωπες που φέτος ακόμη και στην Αθήνα πολλοί συμπολίτες μας δεν θα έχουν ούτε τη “πολυτέλεια” της θέρμανσης. Για να είμαστε πιο ακριβείς ,περισσότεροι απ΄ ότι πέρυσι! 
Σχολεία δεν λειτουργούν, παιδικοί σταθμοί έχουν κλείσει,τα νοσοκομεία είναι διαλυμένα, οι ΕΔ μετρούν και τη τελευταία σταγόνα καυσίμου!


Και μετά απ΄ όλα αυτά -και άλλα πολλά- μας ανακοίνωσαν ότι μειώνεται ο μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας ,ο οποίος πλέον από 23.122 ευρώ θα παίρνει 11.561 ευρώ! Κι αν προσθέσουμε και τα 6.240 ευρώ για …έξοδα παράστασης φθάνουμε στα 17.801! 

Είμαστε σοβαροί; Ασφαλώς όχι! Δεν είδαμε κανέναν από τους πολιτικούς που “πονάνε” για τις περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους να αγγίζουν αυτό το θέμα. Ίσως γιατί ξέρουν ότι μετά θ΄ άνοιγε η συζήτηση και για τα δικά τους 7.000 ευρώ μηνιαίως!

Για ποιο λόγο αυτή τη περίοδο της απόλυτης καταστροφής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να έχει τέτοιο μισθό και έξοδα παράστασης;

Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να αποφασίσουν ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχει τρία αεροσκάφη vip. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να αποφασίσουν ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ,συμπαθέστατος κατά τ΄ άλλα, χρειάζεται 17.000 ευρώ το μήνα για να ζήσει στο Προεδρικό Μέγαρο! 

Είμαστε λαϊκιστές; Μπορεί. 

Ηλίθιοι δεν είμαστε. Κι ας επιμένει ο κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης να μας αποκαλεί -τους δημοσιογράφους- ηλίθιους σ΄όποιο τηλεοπτικό στασίδι κι αν βρεθεί. 


 
Διαβάστε περισσότερα » »

19 TΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ‏

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. 
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. 

Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου . Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου. 

Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων." ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.

Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;

Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.

Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.

Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.

Η BPA. Δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις εποξικές ρητίνες. 

Η BPA είναι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας τροφίμων ποτών, και δοχείων , σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση σε ανθρώπους είναι πολύ διαδεδομένη και εμφανίζεται κυρίως σε μολυσμένα τρόφιμα και ποτά.

Μελέτες σε ζώα και ανθρώπους έχουν συνδέσει την ορμόνη BPA- ευαίσθητων καρκίνων,όπως του μαστού και του προστάτη. Μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα διαπίστωσαν ότι η έκθεση σε BPA μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για έναν κοινό τύπο όγκου του εγκεφάλου που ονομάζεται μηνιγγίωμα. 

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη με τα υψηλότερα επίπεδα της BPA στα ούρα ήταν περίπου 1,6 φορές (160%) με περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με μηνιγγίωμα σε σύγκριση με εκείνους με τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις.

Η BPA βρίσκεται στα ούρα του 95% των ενηλίκων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι η κατανάλωση κονσερβοποιημένης σούπας, μπορεί να καρφώσει τα ουρικά επίπεδα του (BPA σας) κατά 1.200% έναντι της φρέσκιας σούπας 
Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα πλαστικά προϊόντα και να χρησιμοποιήτε ποτήρι. Δυστυχώς, σχεδόν απο όλους το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πλαστικές φιάλες.

Φθόριο. Μιλώντας για το νερό, σχεδόν σε κάθε περιοχή του νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει τοξικά φθοριούχο νάτριο στο νερό της βρύσης. Μετά από χρόνια άρνησης, το ΚΠΑ / Ροκφέλερ της ελεγχόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι το φθόριο βλάπτει τα παιδιά. Παρά την αφαίρεση των τοξινών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απαίτησε μια μείωση του ποσού φθοριδίου που προστέθηκε στις δημόσιες παροχές νερού, αναφέροντας το αρνητικό αποτέλεσμα της στα δόντια (οδοντική φθορίωση). 

Φυσικά, εδώ και πολύ καιρό γνωστή από τους ερευνητές, σε αντίθεση με την American Dental Association, ότι το φθόριο βλάπτει τα δόντια .
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετές ανήθικες εταιρείες εμφιάλωσης νερού προσθέτουν φθόριο στο νερό τους, και διαφημίζουν ότι το φθόριο είναι καλό για τα παιδιά και το προωθούν δήθεν για γερά δόντια παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο.

Φυτοφάρμακα. συνεχίζουν σε κοινή θέα, όταν οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια ενέκριναν τη χρήση του ιωδιούχου μεθυλίου στην Καλιφόρνια σε καλλιέργειες φράουλας, με τη γνώση ότι συνδέεται με τον καρκίνο,στη νόσο του θυρεοειδούς και σε νευρολογικές βλάβες στον άνθρωπο. Το 2007, η κυβέρνηση Μπους ενέκρινε το ιώδιο μεθυλίου σε εθνικό επίπεδο σε 47 κράτη που καταχωρούν τη χημική ουσία για χρήση.

Οι εργαζόμενοι που εφαρμόζουν ορισμένα φυτοφάρμακα για να καλλιεργήσουν, είναι δύο φορές πιο πιθανό να συμβληθούν απο μελάνωμα, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Ωστόσο, μας λένε ότι τα μη βιολογικά τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση. 

Ομοίως, οι ερευνητές βρίσκουν υψηλότερα επίπεδα των κοινών φυτοφαρμάκων σε νοικοκυριών στα ούρα των παιδιών με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται συνήθως μεταξύ τριών και επτά ετών.

Οι παρατεταμένες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων και η χρήση του DDT έχει αυξημένα ποσοστά καρκίνου .

Parabens. Οι καρκινογόνες χημικές ουσίες έχουν προστεθεί και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. τα Parabens είναι μια χημική ένωση που βρέθηκε σε προϊόντα καθημερινής υγιεινής όπως κρέμες, make-up, αφρός ξυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος και οδοντόκρεμα. Βρίσκονται επίσης σε πολλές μάρκες αποσμητικού μασχάλης.

Μια μελέτη 160 γυναικών με καρκίνο του μαστού έδειξε ότι τα parabens ήταν παρόντες στους όγκους όλων των γυναικών . "Συνολικά, 160 δείγματα συλλέχθηκαν, τέσσερα από κάθε γυναίκα και βρήκαν 99 τοις εκατό των δειγμάτων ιστού που περιέχονται τουλάχιστον ένα paraben και 60 τοις εκατό των δειγμάτων είχε πέντε. " 

Αλουμίνιο. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο, το αλουμίνιο μπορεί να απορροφηθεί απο τον ιστό του μαστού των γυναικών, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού ή άλλα προβλήματα υγείας . 

Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου στην θηλή τους (NAF) Μελέτες έχουν δείξει οτι σε προιόντα αντιιδρωτικά αλουμινίου, κατατίθονται στον ιστό του μαστού, καθώς και μελέτες σε ζώα έχουν επίσης βρεθεί ότι το αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Μελέτες επίσης να ταξινομούν το Αλουμινίο ως νευροτοξίνη που σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Chemtrails / γεωμηχανικής. Τα Chemtrails περιέχουν τοξίνες, όπως αλουμινίου και βαρίου τα οποία ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα καθημερινά, και είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα εργαλεία του προγράμματος μείωσης του πληθυσμού . Ως εκ τούτου, ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας τώρα περιέχει σωματίδια αλουμινίου και βαρίου που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. 

Η ρύπανση σωματιδίων μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα και κρίσεις άσθματος και μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων.

Τα Chemtrails δηλητηριάζουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη και οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν ακόμη και να το παρατηρήσουν. Παρακαλώ πάρτε λίγο χρόνο και κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τα chemtrails / γεωμηχανικής.
Τα αντηλιακά. 

Πολλά δημοφιλή αντηλιακά περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του δέρματος , τα οποία δεδηλωμένος στόχος τους, είναι για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ακόμα χειρότερα, η FDA φέρεται να έχει λάβει γνώση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για αυτό.

Μόνο το 7,8% των εξετασθέντων αντηλιακών έχουν κριθεί "ασφαλές και αποτελεσματικά." Το άλλο 92,2%, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες των αντηλιακών προϊόντων στην αγορά σήμερα, περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία.

Ζάχαρη. Από καιρό ήταν γνωστό ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη και ότι τα άτομα με καρκίνο θα πρέπει να μειώσουν την ζάχαρη. Σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλώνουν 22 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης την ημέρα. 
Κοινή και Ιατρική Ακτινοβολία. 

Οι αξονικές τομογραφίες σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου , αλλά οι ασθενείς δεν έχουν προειδοποιήθει για τον κίνδυνο. Εκθέτοντας ένα παιδί με την πυρηνική ακτινοβολία από δύο ή τρεις αξονικές τομογραφίες (CT), το κεφάλι μπορεί να τριπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου μετέπειτα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια 20-ετή μελέτη. 

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ένα παιδί που εκτίθεται στην ακτινοβολία σε μεταξύ πέντε και 10 αξονικές τομογραφίες, έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από ό, τι ένα παιδί που δεν έχει εκτεθεί να αναπτύξει λευχαιμία.
Ομοίως, οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου . 

Μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.400 ασθενείς με καρκίνο βρήκε ότι οι ασθενείς που δήλωσαν ότι έχουν ετήσιες εξετάσεις σε (οδοντιατρικές ακτίνες Χ) είχαν έως και δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μηνιγγίωμα.
Τα κινητά τηλέφωνα. 

Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ενδεχομένως , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ο οργανισμός τώρα απαριθμεί τη χρήση του κινητού με την ίδια "καρκινογόνο επικινδυνότητα" της κατηγορίας, όπως ο μόλυβδος,η εξάτμιση του κινητήρα,και το χλωροφόρμιο.

Η Ακτινοβολία έχει επίσης συνδεθεί με βλάβες στο DNA και καρκίνο . Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε μια 50% αύξηση στο μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό όγκων σε παιδιά κατά την διάρκεια δέκα χρόνων στα έτη 1999 και 2009, που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα κινητά τηλέφωνα.

Ένα στα τρία παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα διαθέτουν σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο στην κατοχή τους. Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα μόνο για βασικές ανάγκες και να κάνουν κλήσεις μικρής διάρκειας."

Ωστόσο, παρά τον προφανή κίνδυνο , η κυβέρνηση δεν απαιτεί καμία προειδοποίηση ακτινοβολίας ή καρκίνου σε κινητά τηλέφωνα.

Ομοίως, οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνδεθεί με καρκίνο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία .

Υδράργυρος. Ο Υδράργυρος σε οποιαδήποτε μορφή είναι δηλητηριώδες, Ο υδράργυρος συνήθως επηρεάζει τη νευρολογική, γαστρεντερική (GI) και τα νεφρικα συστήματα οργάνων. Δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την εισπνοή ατμών υδραργύρου, κατάποση υδράργυρου , ο υδράργυρος σε ένεση, και η απορρόφηση του υδραργύρου μέσω του δέρματος.

Έχει αποδειχθεί ότι ο υδράργυρος εξαντλεί γρήγορα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο υδράργυρος έχει αποδειχθεί επίσης οτι προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα. Οτιδήποτε μειώνει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να προσβληθεί από καρκίνο .

Τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι ίσως η τελευταίο όπλο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για χρήση κατά της ανθρωπότητας.αλουμίνιο και φορμαλδεΰδη (ένα γνωστό καρκινογόνο που χρησιμοποιείται για την ταρίχευση) έχει χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό σε παιδικά εμβόλια και εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά εμβόλια γρίπης. Εκεί είναι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μελέτες που συνδέουν τα εμβόλια με τον καρκίνο και νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός . Κορυφαία επιστήμονας εμβολίου της Merck, Δρ Maurice Hilleman , παραδέχεται ανοιχτά την παρουσία του θανατηφόρου SV40 στην πολιομυελίτιδα. 


Το Ίδρυμα Καρκίνου SV40 παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και έρευνα.
Εν τω μεταξύ, το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εναντίον στους ανυποψίαστους πολίτες των εθνών του τρίτου κόσμου .
Πρόσφατα ένα ιταλικό δικαστήριο έκρινε τους κατασκευαστές εμβολίων οτι ευθύνονται για την καταστροφή των παιδιών. 

Όμως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν σχεδόν σβηστεί-από αγωγές που ασκούνται από τους γονείς των τραυματισμένων παιδιών, το Κογκρέσο τους χορήγησε νομική ασυλία. Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ασυλία δηλώνοντας ότι τα εμβόλια είναι " «αναπόφευκτα επισφαλή.»

Ο Μπιλ Γκέιτς ευγονιστής παγκοσμιοποίησης και άλλοι, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρηματοδότούν τις έρευνες εμβολίων, προκειμένου να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλές κυβερνήσεις πιέζουν να κάνουν εμβόλια υποχρεωτικά , ακόμα και με ενημέρωση στους γονείς από πόρτα σε πόρτα.
Ψήγματα Οδοντιατρική. 

Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο για τους Αμερικανούς . Το μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση απο μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος . «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας. 

Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό.

Το πρότυπα λαμπτήρες πυρακτώσεως ήταν να αντικατασταθούν με λαμπτήρες CFL, οι οποίες είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επειδή είναι γεμάτες με τοξικό υδράργυρο. 

"Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2008 από το Maine Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι, όταν μια λάμπα CFL σπάσει, μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα υψηλά επίπεδα υδραργύρου στον αέρα.
Ευτυχώς η σχεδιαζόμενη απαγόρευση καταργήθηκε και εσείς δεν χρειάζεται να μολύνετε το σπίτι σας με λαμπτήρες CFL .

Σιρόπι καλαμποκιού φρουκτόζης. υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά, ακόμη και τη σόδα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα.

Δημοσιεύση στο περιοδικό Cancer Research, τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην επικρατούσα ιατρική. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης και τη φρουκτόζη της ζάχαρης, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν απο υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA.

Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Ένα πανεπιστήμιο του Princeton απο μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού παρουσίασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια.

Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος - τα περισσότερα από αυτά μπορούν να προληφθούν.

Φούρνοι μικροκυμάτων. Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστένετε γρήγορα ή να μαγειρέψετε τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία.Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 - 1987.

Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800. και υπάρχει στο γάλα σας ,αμύγδαλα και χυμούς . Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα. 

Κατά τη διαδικασία, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά επηρεάζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αυτών. Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα.

Ακτινοβολία τροφίμων. Η FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλής. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, και οι ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου .

Η ασπαρτάμη. Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών.
«Η μελέτη μας έχει δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση των οποίων οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι επίσης εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg / kg), και ιδίως λιγότερο από την τρέχουσα αποδεκτή ημερήσια δόση για τους ανθρώπους.

Χλώριο. Το χλώριο έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιούνται για την κολύμβηση μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης. 

Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να παρουσιάσουν κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα .

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο του νερού, και που λούζονται τακτικά, είχαν 83%περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα με χαμηλά σε χλώριο περιοχές. Εκείνοι που ήπιαν απο το νερό βρύσης με υψηλό-χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κανονική κολύμβηση στις πισίνες, έχει αυξήσει τον κίνδυνο σε 57%.

Απορροφώσας χλώριο μέσω του δέρματος είναι ότι πιο επικίνδυνο επειδή παρακάμπτει το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει καταποθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες / ταμπόν) περιέχουν χλώριο.
Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου . Είναι καλύτερα να αγοράσετε χωρίς συντηρητικά με βάση το κρέας.


Πυρηνική ακτινοβολία είναι επίσης ένα θανατηφόρο εργαλείο, και οι θάνατοι απο ακτινοβολία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθούν, όπως οι θανάτοι απο το κάπνισμα, γιατί η πηγή είναι άγνωστη σχεδόν πάντα στην ποσότητα του.
Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διανέμεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν υπάρχει καμία δόση ακτινοβολίας.

Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν κοντά σε 3,1 μίλια ακτίνα απο 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας . 

Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 μελετώντας γερμανικά παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχε υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης της παιδικής λευχαιμίας.

Το 2003, μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, έχει αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Η Βροχή έφερε το νέφος στην αγορά των τροφίμων.

Αυτό το ραδιενεργό νέφος που , όπως λέγεται, μεταφέρει κάτι που ονομάζεται στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Και μία μόνο κουταλιά να μοιραστούν όλα τα μέλη της ανθρώπινης φυλής θα μπορούσε να παράγει ένα επικίνδυνο επίπεδο ραδιενέργειας στα οστά του κάθε ατόμου.

Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ο Δρ Στάνλεϊ Ewen, ένας παθολογος σύμβουλος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου .

Τα ΓΤ παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να καταστούν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 70 - 1000%. Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη.

Συμπέρασμα

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς την ατζέντα τους και δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας δώσουν τον καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα ελέγχουν . 

Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως μια θεραπεία με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία.

Η Καταπολέμηση λοιπόν του καρκίνου, είναι να μην δεχτούμε τον καρκίνο. 

aneksigita-fainomena.blogspot.gr
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »