Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-ΣΑΜΟ… του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝΜετά την επίσκεψη του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ στην Ελλάδα, οι Τούρκοι λύσαξαν


Ήταν και τα γεγονότα της αναγνώρισης από την Ευρώπη, της γενοκτονίας των Αρμενίων, Ποντίων, Ελλήνων, από τους Τούρκους, και οι επιθέσεις των Τούρκων κατά της Ελλάδος χειροτέρευσαν.
Τώρα σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που φιλοξενούμε στην Ελλάδα. (Σηϊτες & Σουνίτες).
Στόχος είναι η ασφάλεια της Ελλάδος, η αρπαγή Ελληνικών εδαφών-νησιών, η αρπαγή ορυκτού πλούτου των Ελλήνων, (ΑΟΖ), και ο Τουρισμός.
Εάν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες καταλάβουν πόσο «πατάτες» είμαστε, (Κυρά-Τασία, Μουζάλας, κλπ ) καήκαμε….
Ο Μουζάλας λέει, «Παναγία βοήθα»……………
Οι Συριζαίοι Κυβερνήτες μας, είναι Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, αυτό σημαίνει ότι παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία (εδάφη & θάλασσες) στους βάρβαρους άρπαγες εθνικιστές γείτονες.
Ήδη παρεχώρησαν Εθνική Κυριαρχία στη παρέα των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω Μνημονίων……….
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, τι κάνουν;;;
Σημερινή αναφορά των Δυτικών «συμμάχων» αναφέρει, ότι τα θαλάσσια σύνορά μας, είναι ευάλωτα, και αφύλακτα.
Καλά δεν έχουμε Πολεμικό Ναυτικό, δεν έχουμε Ακτοφυλακή, δεν έχουμε Λιμενικό Σώμα, να τα φυλάξει;;; Γιατί τους πληρώνουμε όλους αυτούς;;;
Δεν έχουμε Πολεμικά πλοία, αεροπλάνα, ακταιωρούς να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα;;;
Γίναμε «μπάτε σκύλοι αλέστε», στη διάθεση του Σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!
Δυστυχώς οι Ένοπλες Δυνάμεις, υποτάσσονται στις διαταγές των Εθνομηδενιστών πολιτικών;;;
Εάν περιμένουμε από τους Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές πολιτικούς μας, πάμε χαμένοι……
Γιαυτό πανηγυρίζουν οι Τούρκοι & Αλβανοί, γιατί καταλάβανε ότι έχουμε Κυβέρνηση «Χαλβάδων».
Έχουμε πολιτικούς «Μ@@@@@ς».
Οι Ισλαμιστές λαθρό είναι εισβολείς, και στρατός κατοχής στις διαταγές του Σουλτάνου.
Η Τουρκία για να μη φαίνεται ότι επιτίθεται σε μια ανεξάρτητη χώρα, μέλος της Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, και συνεπώς παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο, χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες.
Εμείς τί κάνουμε;;;;;;;;;;;
Παραδώσαμε τη χώρα, και τους Έλληνες, «ως αρνίον άκακον επί σφαγήν»;;;
Παραδώσαμε τη χώρα στη διάθεση του Σουλτάνου;;;
Ο Σουλτάνος είναι έτοιμος να στείλει άλλο ένα εκατομμύριο Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!
Έλληνες, ξεχάσατε το «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος


Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΔΝΤ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ του Μιχάλη Ραμπίδη  (Από την έκθεση των ερευνητών-αναλυτών με τίτλο: «Ο υπερτιμημένος νεοφιλελευθερισμός»)

 «ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ»
Τρεις κορυφαίοι οικονομολόγοι από το τμήμα ερευνών του ΔΝΤ (Jonathan D. Ostry, Prakash Loungani, και Davide Furceri) τοποθέτησαν την περασμένη εβδομάδα μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του νεοφιλελευθερισμού.

- Αμφισβητούν την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, τις πολιτικές δημοσιονομικής εξυγίανσης και του μικρότερου κράτους – που αποτελούσαν το άγιο δισκοπότηρο για τους οπαδούς του Μίλτον Φρίντμαν, του Ρόναλντ Ρέιγκαν και της Μάργκαρετ Θάτσερ.
- Η νεοφιλελεύθερη πολιτική οδηγεί σε γιγάντωση της οικονομικής ανισότητας, η οποία με τη σειρά της δυσχεραίνει ή ακυρώνει πλήρως την ανάπτυξη. «Στην πράξη, ύστερα από επεισόδια δημοσιονομικής εξυγίανσης», αναφέρεται στην έκθεση, «ακολούθησαν υφέσεις και όχι ανάπτυξη» με συνακόλουθη αύξηση της ανεργίας.
- Δυστυχώς για τους θιασώτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο νεοφιλελευθερισμός δεν αποτελεί απλώς μια φάση αλλά δομικό στοιχείο της ύπαρξής της.Η πλήρης απελευθέρωση των χρηματοπιστωτικών αγορών στην Ευρώπη όλη τη δεκαετία του 2000 μέχρι το 2008 γιγάντωσε τις αγορές παραγώγων και κρατικών ομολόγων και δεν έφερε ανάπτυξη. Αυτή ακριβώς η διαπίστωση όμως καταρρίφθηκε με κρότο στην πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ.
- Ο νεοφιλελευθερισμός άλλωστε είναι δομικά ενταγμένος στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '90 με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Σαν τον φτωχό συγγενή του αμερικανικού καπιταλισμού, οι ευρωπαϊκές οικονομικές ελίτ έστησαν το μαγαζί τους για να μπορεί να λειτουργεί μόνο στο πλαίσιο του νεοφιλελευθερισμού. Τώρα που οι δημιουργοί της συγκεκριμένης ιδεολογίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να την εγκαταλείψουν, οι Ευρωπαίοι κινδυνεύουν να μετατραπούν στην τελευταία νεοφιλελεύθερη αποικία του.
Διαβάστε περισσότερα » »