Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ROTHSCHILDS + ROCKEFELLERS ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


1341460139_1111-680x396
Λόγο επιδεινώσεως της διεθνούς καταστάσεως, αποφάσισα να απευθύνω αυτήν την επιστολήν προς τους πραγματικούς Πλανητάρχες που κρύβονται……
Εξοχότατοι κύριοι Πρόεδροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,
Με όλον τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το πρόσωπόν Σας, αυτά που θα σας πω, φοβούνται οι ισχυροί, πιόνια και μαριονέτες δικοί σας πολιτικοί να σας πούνε.
Σας αφήνουν στο σκοτάδι με κολακείες, για να έχουν την εύνοιά σας,- γιαυτό πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο,- φοβούμενοι είτε διακοπή της κομματικής και προσωπικής χρηματοδότησης, είτε ανατροπή με
αναταραχή, (βλέπε Βραζιλία, Βενεζουέλα, Αργεντινή, και άλλα κράτη), είτε προσωπικές δολοφονίες.
Απογοητευμένος από τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και από τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους πολιτικούς ηγέτες-μαριονέτες, απευθύνομαι σε εσάς, αφού εσείς είσθε η μόνη πηγή εξουσίας στο πλανήτη, και δύνασθε σαν πραγματικοί Πλανητάρχες να αναστείλετε και καταστείλετε τη δυστυχία και την εξαθλίωση των λαών της Γης.
Έχετε βυθίσει το πλανήτη στη χρεοκοπία και δυστυχία!!!
Ο ένας από εσάς έχει πιάσει όλες τις τράπεζες και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γης, και ο άλλος την παγκόσμια ενέργεια, με όλες τις διεθνείς εταιρίες υδρογονανθράκων.
Όλοι οι λαοί στον πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς οι δύο είσθε οι πραγματικοί Πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, και Παντοκράτορες στο πλανήτη Γη, αλλά και στο διάστημα, και μόνο τα ΜΜΕ φαίνεται να το αγνοούν, αφού ομιλούν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, και στην Ε.Ε. τη Μέρκελ.
Αμφότεροι ΟΒΑΜΑ & Μέρκελ, εκτελούν τις εντολές σας. Μερικοί αφελείς ή απληροφόρητοι δημοσιογράφοι, και ΜΜΕ, ομιλούν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, έχουν βαθιά μεσάνυχτα ή το πράττουν σκοπίμως, για να
κρύψουν την αλήθεια από το κοινό. Ο ΟΒΑΜΑ απλώς εκτελεί τις εντολές σας.
Μπορούμε να πούμε ότι είσθε ακόμη και διαπλανητικοί Κοσμοκράτορες, επομένως ο τίτλος των Κοσμοκρατόρων σας πηγαίνει «γάντι» που λέει ο λαός.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. , αλλά και όλοι οι πολιτικοί της Ευρώπης, είναι πιόνια σας. Οι Αμερικανοί πολιτικοί είναι μαριονέτες σας. Έχετε στελεχώσει όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης, με στελέχη προερχόμενα από μία και μόνο ειδική στο είδος εθνότητα του πλανήτη.
Καταντήσατε την Ε.Ε. των Σουμάν, Μονέ, Ντε-Γκωλ, Ντε-Γκάσπαρι, Ανρύ Σπάακ, Αντενάουερ, κλπ, γεμάτη ανδρείκελα και αχυρανθρώπους σαν τη Μέρκελ, τον Σόϊμπλε, τον Γιούνκερ, τον Σούλτζ, τον Ντούσκ, κ.λ.π. δηλαδή την κάνατε αποικία σας, με ότι αυτό συνεπάγεται…..
Τίποτε δεν αφήσατε. Όλα και όλους τους βάλατε στο χέρι, λέει ο λαός. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, απευθύνομαι σε σας, αφού εσείς είσθε οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Όταν ήμουν νεαρός άκουγα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τη φανταζόμουνα ότι θα έφερνε την ευτυχία και ευημερία στους λαούς της Γης, μακριά από
τους φαύλους και εφιάλτες πολιτικούς, και εσάς σας έβλεπα σαν ευεργέτες της ανθρωπότητας, καθήμενους στο θρόνο της δόξης της μεγαλειότητος, και της αγάπης των ανθρώπων του πλανήτη.
Φανταζόμουνα τη Παγκοσμιοποίηση σαν τον επίγειο παράδεισο, όπου όλοι οι λαοί θα ζούσαμε μέσα σε μια αληθή δημοκρατία, γεμάτη ευημερία και δικαιοσύνη.
Η πολιτική προπαγάνδα εμφάνιζε τη Ν.Τ.Π. της οποίας ηγείσθε, σαν μια «πανάκεια», δηλαδή το μέσον επιλύσεως οποιουδήποτε προβλήματος, σαν το μοναδικό φάρμακο διά «πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακίαν», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία.
Τώρα που μεγάλωσα είδα ότι αυτά τα όνειρά μου ήταν απατηλά. Αντί του Παραδείσου είδα να φέρνετε στην ανθρωπότητα τη Κόλαση. Αντί να φροντίζετε για την ευτυχία και ευημερία των ανθρώπων-υπηκόων σας, φροντίζετε για τη δυστυχία και τη καταστροφή των.
Ιδρύσατε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τη Παγκοσμιοποίηση, η οποία σαρώνει, διαλύει, αρπάζει, σκοτώνει, και τρομάζει τους πάντες και τα πάντα.
Οι ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν εκλέγονται από τους Λαούς του πλανήτη, αλλά διορίζονται από
εσάς, και αποτελούνται από 1% ψυχοπαθείς, και 5% δούλους δικούς σας.
Δημιουργήσατε μια Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, χωρίς αρχές, αξίες, πιστεύω, ελευθερίες, ελπίδες, ιδανικά.
Η Ν.Τ.Π. (N.W.O.) που δημιουργήσατε πορεύεται στο σκοτάδι, και εργάζεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
σαν του Χίτλερ. Δηλαδή κάνατε την ανθρωπότητα σαν τα μούτρα σας, λέει ο Λαός………….
Τέτοια Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση, να μας λείπει, δεν τη θέλουμε.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Όλα τα παρακάτω γράφονται με ανιδιοτέλεια, με αντικειμενικότητα, και χωρίς υστεροβουλία, αιρόμενος υπεράνω καταστάσεων, και αντικατοπτρίζουν την ζέουσα πραγματικότητα.
1.- Συγκεντρώσατε όλο το πλούτο του πλανήτη στα χέρια σας, στις εταιρίες σας, και στις τράπεζές σας, για να κατακτήσετε δικτατορικά τη παγκόσμια εξουσία και κυριαρχία. Φοβάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού τα χέρια σας στάζουν αίμα από τους πολέμους, και τις αρπαγές του πλούτου των λαών της Γης. Εδώ ταιριάζει η ρήση των γραφών, «Α, δε ητοίμασας τίνι έσται»;;;
2.- Δεν αφήνετε άλλο κράτος με ορυκτό ή ενεργειακό πλούτο, να ευημερήσει, και να αναπτύξει την οικονομία του, αλλά σαν αρπακτικά ζώα, ερπετά, και όρνεα, ορμάτε με όλας τας γνωστάς μεθόδους των σαράφηδων, και τοκογλύφων, να το κατασπαράξετε.(Χρηματιστηρίων, Τραπεζών, Δανείων, Χρεοκοπιών, Μνημονίων) κλπ.
3.- Τοποθετείτε σε κάθε κράτος πολιτικούς υπαλλήλους σας, πιόνια και μαριονέτες, πρόθυμους και υπάκουους να εκτελέσουν τις εντολές σας, (έναντι τιμήματος-«λαδώματος»), οι οποίοι πάντοτε είναι αρπακτικά εναντίον των υπηκόων σας, για να φανούν αρεστοί σε σας.
Βέβαια οι λαοί, παρασυρμένοι από τη προπαγάνδα των «λαδωμένων» από εσάς ΜΜΕ, ψηφίζουν τους εκλεκτούς σας, γιαυτό είμαστε υπεύθυνοι για τη κακοδαιμονία μας.
4.- Διοικείται όλο τον κόσμο με συμβούλους «δεξαμενές σκέψεως», «Think Tanks», (στελεχωμένα με υμέτερα στελέχη), οι οποίοι δεν τολμούν να εκφέρουν άλλη γνώμη διαφορετική από τις επιθυμίες σας, αν και δεν διαθέτουν τοιαύτην.
5.- Όταν η δημοκρατία σε κάποιο κράτος δεν υπακούει στα κελεύσματά σας, την ανατρέπετε και φέρνετε είτε δικτατορία, είτε κεκαλυμμένη δημοκρατία με δικούς σας πολιτικούς πιόνια & μαριονέτες. (Ο Κομμουνισμός & Ναζισμός ήταν δικά σας)…….
Έτσι όμως όλοι οι απελπισμένοι λαοί ξεσπούν την οργή τους με αναθέματα στο όνομά σας!!! Σας αρέσει αυτό;;; Δεν νομίζω!!!
6.- Κυβερνάται το πλανήτη με μυστικές λέσχες, βλέπε λέσχη Bilderberg, Μασονία, Τριμερής επιτροπή, Illuminati, Κρανία & Οστά, κ.λ.π. τις οποίες επανδρώνετε με λαομίσητες, μη δημοφιλείς προσωπικότητες.
7.- Δημιουργείτε τοπικούς πολέμους, ή εμφυλίους πολέμους, όπου και όπως σας συμφέρει, βλέπε, Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, κ.λ.π. ανατρέποντας κυβερνήσεις, τοποθετώντας μαριονέτες, για τη προώθηση των συμφερόντων σας, και των πολιτικών σας, για τη κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας και κυριαρχίας. Μέχρι σε Γ! παγκόσμιο πόλεμο οδηγείτε την ανθρωπότητα, με σκοπό να δολοφονηθούν 6 δις. άνθρωποι, ώστε να επιζήσουν οι εκλεκτοί σας, και εσείς να κατακτήσετε τη παγκόσμιο κυριαρχία!
8.-Διαγράφετε χρέη κρατών ανάλογα με τα συμφέροντά σας, ενώ άλλα κράτη τα αφήνετε να στενάζουν από τα παράνομα, δόλια, αέναα χρέη.
9.- Η πολιτική ηγεσία Ε.Ε., & ΗΠΑ, και άλλων κρατών, είναι διορισμένα πιόνια δικά σας, και εκτελούν τις εντολές σας. Βέβαια οι λαοί τους ψηφίζουν, αφού δεν έχουν άλλη επιλογή!
10.- Ειδικά στην Ελλάδα εγκαταστήσατε πολιτικούς μαριονέτες, και βυθίσατε τη χώρα σε μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, διά της μεθόδου της σκανδαλώδους και δόλιας δανειοδοτήσεως της χώρας, δημιουργώντας ένα δόλιο και αέναο χρέος. Σε μια από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, η Ελλάς βρέθηκε με τη χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της. Αυτήν του Jeffrey, κ.λ.π. προδοτών πολιτικών. Βλέπετε δεν υπάρχει ηγέτης να εφαρμόσει τον αρχαίο νόμο της «Σεισάχθεια», αλλά και αν υπάρξει θα τον δολοφονήσετε.
Κυβερνάτε τη χώρα μας με Μνημόνια και Ρατσιστικούς νόμους. Ο ρατσισμός των μνημονίων δρα εναντίον των Ελλήνων. Εφαρμόζεται το ρατσισμό του «δόγματος του Σόκ», της σχολής του Σικάγου, εναντίον των Ελλήνων.
Η παραγωγή νόμων που φιάχνουν οι Γερμανοί του Σόϊμπλε, και τους ψηφίζουν τα προδοτικά κόμματα στη βουλή, (Μνημόνια-Κόφτη), κ.λ.π. με ενοχλεί βαθύτατα.
Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, μας έχετε «αλλάξει τα φώτα», λέει ο λαός. Έλεος πια, εμείς θα χρηματοδοτούμε τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Εμείς οι Έλληνες ζούμε σε καθεστώς ομηρίας. Προβαίνετε σε κλοπή των συντάξεων, αφού από το
ένα χέρι μας τις δίνετε ψαλιδισμένες και «κουρεμένες», και από το άλλο χέρι μας τις παίρνετε με τους φόρους και τα χαράτσια. Ακολουθείτε οικονομική πολιτική σαράφικου. Εφαρμόζετε οικονομικό και πολιτικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Εμείς οι Έλληνες ζούμε σήμερα σε ένα οικονομικό και πολιτικό ολοκαύτωμα, με το ρατσισμό που εφαρμόζετε εναντίον μας. Είδατε ότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε ορυκτά, αλλά και σε ενεργειακά κοιτάσματα, και σπεύσατε σαν αρπακτικά να τα αρπάξετε.
Αφήσατε τη Σαουδική Αραβία, και άλλες χώρες του Κόλπου, να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό τους πλούτο, και να ευημερήσουν, και δεν επιτρέπετε στην Ελλάδα, μια ιστορική χώρα, που σας έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, που σας πρόσφερε τις επιστήμες και τέχνες, να προκόψει ώστε να θρέψει το λαό της. Η δική μας Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο σας, παρόλο ότι οι πολιτικοί μας είναι πιόνια σας. Κάνετε λάθος! Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. Σε αυτήν την Γη, την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται. Κάνετε διακρίσεις στη διαχείριση των λαών, ανάλογα με τις φιλικές σας διαθέσεις. Άλλους ευνοείτε, και άλλους καταδικάζετε.!
11.- Στη χώρα μας όλα τα έσοδα του κράτους ρέουν στα ταμεία σας. Μέχρι τις συντάξεις των φτωχών γερόντων ενθυλακώνετε με φόρους και χαράτσια, φτάνει να είναι σε Ευρώ. Τόσο άπληστοι είστε. Καταστρέψατε το σύστημα μισθών και συντάξεων. Καταστρέψατε το σύστημα παιδείας. Καταστρέψατε το σύστημα υγείας. Φέρατε εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαφορετικής κουλτούρας από τον πολιτισμό του Ελληνισμού, και καταστρέψατε τη πατρίδα μας. Όλα αυτά τα πετύχατε με τη βοήθεια εθνοπροδοτών και εθνομηδενιστών, διεθνιστών, πολιτικών υπαλλήλων σας.
12.- Όλα αυτά τα κάνατε για να αρπάξετε τον ορυκτό και ενεργειακό μας πλούτο, αλλά και για λόγους Γεωπολιτικής. Δημιουργήσατε τέτοια οικονομική και πολιτική κατάσταση, που δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα για τις ερχόμενες γενεές.
Υπό τη προεδρία Σας, η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση,- (Δικτατορία), συντελεί και συνεργεί στη γενοκτονία, στον αφελληνισμό, και τελικά στο διαμελισμό της Ελλάδος.
Φθάσατε μέχρι το σημείο να αρπάζετε και τα σπίτια μας, διά των πλειστηριασμών, σαν κοινοί σαράφηδες και τοκογλύφοι.
Τέτοια αρπακτικά είσθε. Πέφτετε πολύ χαμηλά από την απληστία σας. Μη ξεχνάτε ότι ζήσαμε και εμείς το δικό μας ολοκαύτωμα από τους Ναζί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, όπως εσείς, όπου χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, πολεμώντας τους Ναζί στο πλευρό σας. Εμείς οι Έλληνες σώσαμε στη κατοχή χιλιάδες δικούς σας από τη καταδιωκτική μανία των Ναζί, με κίνδυνο της ζωής μας, και σήμερα μας προσφέρετε «αντί του μάνα χολήν»…
Οδηγήσατε τη χώρα μας σε δόλιο, αέναο, δανεισμό, με συνεργεία προδοτών πολιτικών. Αυτοί που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «τα παντελόνιασαν» λέει ο λαός.
Εσείς, και οι ορντινάντσες πολιτικοί σας, κλέψατε το Ελληνικό Δημόσιο, και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και τώρα θέλετε να τα ξεχρεώσει ο φτωχός Λαός!!!
Τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις πάνε όλα στα τοκοχρεολύσια των δανείων των πλανηταρχών δανειστών, δηλαδή στις τσέπες σας.
Τώρα είμαστε χώρα υποταγμένη, αποικία, και προτεκτοράτο σας. Έλληνες υποταγμένοι στους Γερμανούς, πρώην δολοφόνους σας.
Δημιουργήσατε ένα χρέος για τη χώρα μας ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Η μόνη θεραπεία είναι η διαγραφή του χρέους, ή αλλιώς ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Το δικό σας Δ.Ν.Τ. τώρα ομολογεί ότι το πρόγραμμα που έδωσε ήταν ΛΑΘΟΣ, όμως αρνούνται να το
διορθώσουν με «Σεισάχθεια», λες και θα χάσει «η Βενετιά βελόνι», λέει ο λαός.
Για εσάς το χρέος της Ελλάδος είναι «χαρτζιλίκι».
Χρειάζεται αναδιάρθρωση-διαγραφή-«κούρεμα» του χρέους. Τα μνημόνια είναι λάθος συνταγή. Το χρέος δεν «σβήνει» με νέο χρέος, με νέο δανεισμό. Το λάθος που έγινε σκότωσε τους Έλληνες, εκτός εάν αυτό επιδιώκετε. Τους νόμους και τα μνημόνια τους φτιάχνουν οι ξένοι (μαριονέτες σας), και τους ψηφίζουν αβλεπί οι «Έλληνες» βουλευτές πιόνια και μαριονέτες σας.
Για τη μετανάστευση της νεολαίας της Ελλάδος, για τη βίαιη λαθρομετανάστευση εγχρώμων εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, ευθύνεται η δική σας η «διακυβέρνηση», με τα προγράμματά της.
Το χρέος μας είναι ΜΗ βιώσιμο, και πρέπει τα ανθρωποειδή σας, «οικονομολόγοι της πεντάρας» να το αναδιαρθρώσουν.
Στη θέση σας, θα αναζητούσα την υστεροφημία. Αλήθεια, τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν φοβάστε τι θα γράψει για εσάς η παγκόσμια ιστορία;;; Αντί να επιδιώξετε να γίνετε λαοπρόβλητοι ηγέτες, με τις πολιτικές σας γίνατε διεθνώς ρεζίλι και λαομίσητοι. Φαίνεται συμβουλεύεστε τους σκληροπυρηνικούς της φυλής σας.
Σε λίγα χρόνια θα απέλθετε από το μάταιο ετούτο κόσμο. Όλος αυτός ο τεράστιος χρυσός που συγκεντρώσατε τι θα απογίνει;;; Θα πέσει στα χέρια μιας βάναυσης παγκόσμιας δικτατορίας.
Ιδού λοιπόν τι πετύχατε!!! Μια αδίστακτη παγκόσμια δικτατορία, που οι λαοί του πλανήτη θα καταριούνται το όνομά σας.
Δεν σας ενδιαφέρει τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν σας αρκούν τα όσα «φάγατε»;;;
Τόσο άπληστοι τοκογλύφοι, τσιγκούνηδες, και τσιφούτηδες σαράφηδες είσθε;;; Έλεος πια!!! Αφήστε κάτι και για εμάς, να σας συχωράμε, όταν με το καλό απέλθετε για τις αγκάλες του Μαμωνά!!! Γιατί με τις πράξεις σας, εκεί θα πάτε!! Φανείτε έστω και μια φορά ευεργέτες της ανθρωπότητας.!! Όλοι οι λαοί του πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς, και οι υιοί σας, είσθε πίσω από τη δυστυχία μας.
Το κίνημά σας, για παγκόσμια δικτατορία, οι λαοί της Γης το ονομάζουν «Διεθνή απάτη».
Ο μεγαλύτερος ρατσισμός – μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων- είναι αυτός που γίνεται σήμερα εναντίον των Ελλήνων, με το ρατσιστικό νόμο που επιδιώκετε. Ότι έκαναν οι Ναζί σε εσάς, το κάνετε σήμερα εσείς σε εμάς τους Έλληνες. Ήδη με εντολές σας η Τρόϊκα
εφαρμόζει οικονομικό ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Τη λέξη «Ευγνωμοσύνη» δεν την γνωρίζετε;;; Χρωστάτε ευγνωμοσύνη στον Ελληνικό Λαό!!!
Αντί να φροντίσετε να γίνετε λαοπρόβλητοι παγκόσμιοι ηγέτες, και διεθνώς δημοφιλείς, προτιμήσατε δια της εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων, το μίσος των λαών του πλανήτη στο όνομά σας, και στο πρόσωπό σας.
Προτιμήσατε να γίνετε διεθνώς λαομίσητοι. Η αγάπη των ανθρώπων του πλανήτη, αξίζει περισσότερο από το χρυσό που έχετε συγκεντρώσει στα θησαυροφυλάκιά σας.
Αξίζει εδώ να αναφέρω την ιστορία του Βασιλέως των Ελλήνων της Φρυγίας ΜΙΔΑ, προς παραδειγματισμό, και σύνεση, μήπως βάλλετε μυαλό.
Ο Βασιλεύς ΜΙΔΑΣ ζήτησε από το Διόνυσο τη δύναμη να μετατρέπει σε ΧΡΥΣΟ ότι και αν εγγίζει. Ο Θεός Διόνυσος του έκανε αυτή τη χάρη. Έτσι όμως κινδύνευσε να πεθάνει από τη πείνα και τη δίψα, αφού ότι άγγιζε γινόταν ΧΡΥΣΟΣ.
Τότε παρεκάλεσε πάλιν τον Διόνυσο, και γλίτωσε μόνο αφού, ακολουθώντας τη συμβουλή του Διονύσου, λούστηκε στα νερά του ποταμού Πακτωλού, ο οποίος από τότε περιέχει στη κοίτη του, ψήγματα και αποθέματα χρυσού.
Γιαυτό ο ποταμός Πακτωλός σήμερα έγινε συνώνυμο του πλούτου. Ο Πακτωλός ποταμός σας ξέφυγε, πως έτσι;;; Αυτό θα πάθετε και εσείς στη φήμη σας, και στην υστεροφημία σας, από την απληστία, και την ακόρεστη πλεονεξία για ΧΡΥΣΟ και εξουσία, που σας διακατέχει.
Το ΧΡΥΣΟ στη Χαλκιδική μας τον πήρατε! Τίποτα δεν αφήνετε… Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, σας συμβουλεύω, στο όνομα της καλής υστεροφημίας σας, να αφήσετε τη τύχη των λαών της Γης στα χέρια τους, αφήστε τον ορυκτό πλούτο κάθε κράτους στα χέρια των κατοίκων του για να επιζήσουν. Αρκετά φάγατε πια!!!
Τον ορυκτό αυτό πλούτο σε κάθε κράτος τον έδωσε ο Θεός-Δημιουργός, ώστε να επιζήσουν τα πλάσματά Του, και έρχεστε εσείς τώρα, και τον αρπάζετε μέσα από τα χέρια του Δημιουργού, σαν κοινοί λωποδύτες με τη δύναμη των όπλων, τα δώρα εκείνα του Θεού προς τους ανθρώπους-δημιουργήματά Του, για να επιζήσουν!!! Ο Δημιουργός τα βλέπει όλα αυτά, εξοργίζεται, και κάποτε θα σας τιμωρήσει, είτε εν ζωή, είτε μετά θάνατον, «ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη, πόνος, και στεναγμός», ψάλλει η θρησκεία σας.
Σταματήστε τη βαριά φορολογία, με τα χαράτσια, που επιβάλλει η Τρόϊκα, κατόπιν εντολών Σας, και αφήστε
μας να ζήσουμε εν ειρήνη και ευημερία. Αρκετά «φάγατε» πια. Πρώτα υπάρχουν οι ανάγκες του λαού, και ύστερα τα τοκοχρεολύσια των δόλιων αέναων δανείων με τα οποία μας σκλαβώσατε.
Σας καλούμε να διαγράψετε τα χρέη της Ελλάδος, όπως τα διαγράψατε στη Γερμανία, και σε άλλα κράτη. Δεν μπορείτε σαν Παντοκράτορες να κάνετε διακρίσεις. Αυτό δεν είναι Δίκαιο.
«Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών θρησκεία και εκκλησία.
Ελπίζω να εισακουσθώ για το καλό της ψυχής σας. Αλήθεια δεν αναλογίζεσθε τι ψυχή θα παραδώσετε στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ- και Ιακώβ των Πατριαρχών σας.!!!
Ψυχή επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γής.
Όταν αποδημήσετε εις Κύριον ή εις Μαμωνά, οι Ραβίνοι στην εξόδιο ακολουθία σας, θα ψάλλουν, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι, μετά δικαίων ή αδίκων συναριθμήσαι».
Όμως αφού οι ψυχές σας είναι γεμάτες με χρυσό, δολοφονίες ανθρώπων, και άδικους κατακτητικούς πολέμους, πως θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ να σας σώσει και αναπαύσει «εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», στους κόλπους του;;;;
Ασφαλώς θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων, οπότε σας περιμένουν μαύρες ημέρες, και ο Νοών Νοείτω…
Επάνω σε όλα αυτά, να υπολογίσετε το όνομα και τις αναμνήσεις που θα αφήσετε πίσω σας , στους κατοίκους αυτού του πλανήτη, και στη παγκόσμιο ιστορία. Ελπίζω να συνετιστείτε όσο ακόμη είναι νωρίς. Σας ζητώ να κάνετε την αυτοκριτική σας. Επί τούτοις διατελώ, Διάπειρος προς Κύριον τον Θεόν ικέτης και ευχέτης,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »