Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

51χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του λίγο πιο έξω από το Βελβεντό


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένας 51χρονος κάτοικος Σερβίων εντοπίστηκε σήμερα Παρασκευή (το απόγευμα) νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του λίγο πιο έξω από το Βελβεντό κοντά σε εργοστάσιο ξυλείας. Ο 51χρονος που αγνοούνταν από χθες, φέρεται να είχε ξεκινήσει  από τα Σέρβια για το Βελβεντό,  όμως δεν έφτασε ποτέ στο προορισμό του. Το αυτοκίνητο δεν έφερε ιδιαίτερες ζημιές, ενώ ούτε ο ίδιος εμφάνιζε στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Εικάζεται ότι τον πρόδωσε η καρδιά τους, όμως αυτό θα διαπιστωθεί με βεβαιότητα, έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί αύριο.

kozan.gr



Διαβάστε περισσότερα » »

Αυγά στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου...



5 αυγά στο κεφάλι του Τόμσεν! Πνίγηκε η είδηση...
 ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ
Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός “ακτιβιστής” Δημήτρης Ρέλλος τό’κανε πάλι το θαύμα του. Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και “τρυπώντας” κυριολεκτικά τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, πέταξε μια...
σακούλα με αυγά στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr δύο αυγά έσκασαν στο κεφάλι των αστυνομικών φρουρών, ένα έφαγε ο Τόμσεν στη μάπα και τα άλλα δύο έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του τροικανού.
Το θέμα είναι μεγάλο. Πρώτον για τα μέτρα ασφαλείας που υποτίθεται υπάρχουν και τα έκανε κιμά ο Ρέλλος και δεύτερον γιατί το θέμα αποσιωπήθηκε από όλα τα κανάλια τα οποία- από αυτά που πληροφορηθήκαμε- ήταν απαξάπαντα, παρόντα στον προπηλακισμό. Γαργάρα για να μην κυκλοφορήσει το θέμα και μας κάνουν ντα οι τοκογλύφοι; Ή γιατί εξαιτίας του Ρέλλου, θα χάσουμε τη δόση με τα 13δις; Λογοκρισία και για πόσα, ρε παιδιά;
Εναντίον του Δημήτρη Ρέλλου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έργω εξύβριση, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.
Ως γνωστόν ο Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου. Ένας άνδρας πέταξε ένα ποτήρι με καφέ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου.” Αυτός ήταν ο Ρέλλος.


sibilla-gr-sibilla
Διαβάστε περισσότερα » »

Απλή Αλητεία; Απλός Ψεύτης; Απλός νεοφιλελεύθερος; Δωσίλογος πάνω απ’ όλα!






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


sibilla
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

Απίστευτα απειλητικό σχόλιο στο Youtube από ισλαμιστή λαθρομετανάστη

“Όταν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πλυθησμού, τότε θα αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως στην Αίγυπτο,Σομαλία και Πακιστάν”…


 

















 http://troktiko.eu
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ!

NISOSΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Συνεχίζει να συντηρεί τις διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από την αμφισβήτηση των θαλάσσιων ζωνών της Ελλάδας η Τουρκία που ανήγγειλε τη διεξαγωγή ωκεανογραφικών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή του Καστελόριζου.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη Μερσίνα, στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, μέχρι και τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας.

Σύμφωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" και καταγράφονται οι συντεταγμένες επτά περιοχών, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό σκάφος πρόκειται να κινηθεί ανατολικά από το Φαληράκι της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου και νοτίως του Καστελόριζου στα όρια των χωρικών υδάτων του νησιού, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για τις προθέσεις της Άγκυρας.

Τον Μάρτιο, όταν η Άγκυρα είχε βγάλει για έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο το Πίρι Ρέις, απαντώντας στα ελληνικά διαβήματα, είχε υποστηρίξει με ρηματική διακοίνωση ότι οι "ωκεανογραφικές έρευνες δεν απαιτούν καν τη γνωστοποίηση στο παράκτιο κράτος" και ότι δεν αναγνωρίζονται δικαιώματα επί υφαλοκρηπίδας, η οποία δεν έχει οριοθετηθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι η κίνηση αυτή της Τουρκίας εκδηλώνεται μόλις δυο ημέρες μετά τη δημόσια αναγγελία από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο, της επίσκεψης του κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα εντός του Οκτωβρίου.

Εκτιμάται πάντως ότι η Αγκυρα, εκτός της επικαιροποίησης των θέσεών της για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου διεκδικεί ολόκληρο σχεδόν το τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, επιχειρεί να αντιδράσει μετά τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν με την απόσυρση του ενδιαφέροντος ξένων εταιρειών από τον διαγωνισμό για έρευνες στη Μερσίνα και την Αλεξανδρέττα αλλά και για την αποτυχία εντοπισμού υδρογονανθράκων από τις μέχρι τώρα έρευνες που πραγματοποιεί η ΤΡΑΟ στο έδαφος των Κατεχομένων.


news247.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Π.Ε.Κοζάνης :Ολοι στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στην Αθήνα 27/09



Την τελευταία διετία βλέπουμε μία απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στους αδύναμους. Εμείς ξέρουμε πως όταν βουλιάζει το καράβι πάντα ο πιο αδύναμος την πληρώνει. Όχι πια γιατί ζούμε στο 2012 και δεν ζούμε στην αρχαία Ελλάδα όπου το ανάπηρο άτομο τον πετούσαν στον Καιάδα. Εμείς έχουμε αξιοπρέπεια, δυνατότητες, θράσος και ο Θεός μας έδωσε την δύναμη της ψυχής ώστε να πετάξουμε αυτούς που μας κυβερνάνε στον Καιάδα από όποια Κέντρα λήψεων αποφάσεων βρίσκονται (Εσωτερικού, Εξωτερικού) αυτοί ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος γιατί τα άτομα με αναπηρία δεν καταλαβαίνουν ούτε κόμμα ούτε χρώμα. Εμείς έχουμε μπροστά μας γκρίζο φόντο αλλά θα τον κάνουμε ευχάριστο γιατί έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα μας τα οποία κάποιοι ανίδεοι μας τα στερούν. Δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε αυτά που μας στερούν καθημερινά όλοι όσοι ευθύνονται για την κατάντια της Χώρας και ιδιαίτερα γι’ αυτούς που πάνε να τα βάλλουν με τον αδύναμο πληθυσμό.
Το άρθρο 21 παρ. 6 του Συντάγματος λέει πως «τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας».
Μπορείτε να μας πείτε αν το παραπάνω άρθρο εφαρμόζεται στο ακέραιο;
Καθημερινά βιώνουμε τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό και πολλοί μας λένε πως είμαστε προνομιούχοι που η Πολιτεία μας χορηγεί διάφορα επιδόματα. Εμείς αυτό που απαντάμε είναι πως σας τα χαρίζουμε όλα αρκεί να απολαμβάνουμε αυτά που δικαιούμαστε πραγματικά ως πολίτες αυτής της Χώρας η οποία έδωσε πολλά αλλά αυτή την στιγμή κάποιοι θέλουν να την ποδοπατήσουν και αυτοί που θα την πληρώσουν περισσότερο είναι οι πολίτες με αναπηρία και οι οικογένειες τους.
Εμείς το μήνυμα που στέλνουμε καθημερινά και θα συνεχίζουμε να στέλνουμε είναι: 

«ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ & ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ»


Καλούμε όλα τα Άτομα με Αναπηρία να παρευρεθούν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στην Αθήνα 27/09/2012 (πλατεία Ομονοίας ώρα 10:00) να δώσουμε μαζικά το μήνυμα που αρμόζει προς κάθε κατεύθυνση και κάθε υπεύθυνο που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.
ΜΑΖΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ…!!!
Δηλώσεις συμμέτοχης στον Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 25/09/2012 ώρα 13:00

Φτάνει πια ο φραπές και ο καναπές. Όλοι στον αγώνα για την επιβίωση μας…!!!





Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος
 

Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΩΣΤΕ… ΚΡΥΨΤΕ… ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ !!!


Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.

Με τον ίδιο τρόπο που μέσα σε μόλις 3-4 δεκαετίες οι φυσικές τροφές ξεχάστηκαν σχεδόν εντελώς και μπήκαν στο περιθώριο και οι άνθρωποι πλέον τρέφονται με επεξεργασμένες τροφές γεμάτες κάθε είδους δηλητήρια, με αντίστοιχο τρόπο προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων.

Το σχέδιο έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί (5 εταιρείες ελέγχουν το εμπόριο σπόρων) και προωθείται με συντονισμένη εκστρατεία των εταιρειών βιοτεχνολογίας, των διεθνών νεοταξικών οργανισμών (με τα ολοκληρωτικά τους νομοθετήματα codex alimentarious, agenda 21) και των κυβερνήσεων πιόνια τους (με νόμους όπως ο S.510 στις ΗΠΑ).

Η νέα τάξη δείχνει μια πρωτοφανή εμμονή να επιβάλλει τους γενετικά τροποποιημένους (GMO) σπόρους και οργανισμούς με κάθε τρόπο, σε σημείο πλέον οι «ανθρωπιστικές» της επεμβάσεις να γίνονται με αυτόν ως έναν από τους κυρίαρχους λόγους.

Γνωρίζουμε ότι στο Ιράκ ένας από τους πρώτους νόμους που πέρασε το κατοχικό καθεστώς ήταν η απαγόρευση στους αγρότες να διατηρούν σπόρους για να ξανασπείρουν την νέα σοδειά, όπως γινόταν για χιλιετίες.

Και όταν αυτό αφορά την περιοχή της αρχαίας Μεσοποταμίας από όπου ξεκίνησε η γεωργία πριν 10 χιλιάδες χρόνια, τότε μια τέτοια ενέργεια είναι πολύ περισσότερο μια ξεκάθαρη δήλωση της νέας τάξης για το τέλος της γεωργίας και της τροφής όπως την ξέραμε.

Μέσα από την επιθετική και παραπλανητική δράση των εταιρειών βιοτεχνολογίας, οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχουν τώρα εξαπλωθεί σε πάνω από 25 χώρες, έναντι μόλις 3 χωρών (ΗΠΑ, Καναδάς, Αργεντινή) μέχρι πριν λίγα χρόνια. Χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα η Ινδία, όπου μέσω της εξαπάτησης των μικρών αγροτών για μεγαλύτερες σοδειές, αυτοί χρεώθηκαν για να αγοράσουν γενετικά τροποποιημένους σπόρους οι οποίοι όμως είχαν πολύ χειρότερη απόδοση από τις δικές τους ντόπιες ποικιλίες.

Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες αυτών των αγροτών. Και η ΕΕ, το άλλοτε «ισχυρό» προπύργιο ενάντια στα μεταλλαγμένα, τώρα φαίνεται καθαρά τι ρόλο έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια, αφού με συγκεκριμένα νομοθετήματα υποσκάπτει πλέον ενεργά την σταθερή αποστροφή των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο είναι ότι οι ίδιες οι εταιρείες που προσπαθούν με απόλυτη μανία να μας επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα, φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει την παγκόσμια κιβωτό των σπόρων στο Σβαρμπαλντ της Νορβηγίας. Γιατί άραγε θα πρέπει να ταϊστεί η ανθρωπότητα με μεταλλαγμένα, με κάτι δηλαδή αφύσικο το οποίο δεν είναι τροφή, ενώ οι φυσικοί σπόροι θα είναι όλοι μαζεμένοι και υπό τον έλεγχο τους;

Τι άραγε σχεδιάζουν και τι διακυβεύεται με την τροφή μας και την επιβίωση μας; Όμως ας επανέλθουμε στην Ελλάδα, για την οποία ακούμε συνήθως να λέγεται ότι όλα αυτά που τώρα υφίσταται, είναι ένα μεγάλο πείραμα της νέας τάξης, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί και αλλού αν πετύχει. Τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα από όσο αυτή η άποψη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται κανένα πείραμα.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται η δοκιμασμένη λύση σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο με συμβολικότερη περίπτωση αυτήν της Αργεντινής. Αν θέλουμε να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί, ας μελετήσουμε προσεκτικά τι έγινε εκεί και πως η Αργεντινή από πλούσια και αυτάρκης χώρα βρέθηκε να πεινάει, να έχει ιδιωτικοποιηθεί ο πλούτος της και το νερό της και να τρώει μεταλλαγμένα.

Αυτή είναι η κληρονομιά του ΔΝΤ και εκεί σκοπεύουν να οδηγήσουν κι εμάς αν δεν μπλοκαριστούν από έξυπνες δικές μας πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ήδη εμφανιστεί σε τοπικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να επεκταθούν σε κάθε πλευρά της ζωής μας και πρώτιστα στον έλεγχο της τροφής.

Ας μην γελιόμαστε η τροφή μας είναι ήδη σοβαρότατα αλλοιωμένη και τα μεταλλαγμένα είναι ήδη εδώ σε κάποιο ποσοστό: στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές που δίνονται στα ζώα, στην γλυκαντική ουσίαασπαρτάμη, η οποία προέρχεται από μεταλλαγμένο βακτήριο και είναι τοξική, και ποιος ξέρει που αλλού, αφού δεν υπάρχει σήμανση και έλεγχος. Η κατάσταση είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρή και ανεξάρτητα από το αν το έχουμε αντιληφθεί ή όχι, το πρώτο βήμα άλωσης της τροφής μας έχει γίνει.

Αν αύριο έκαναν το τελικό βήμα και προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων, θα υπήρχε άραγε η απαιτούμενη γενική κατακραυγή και ενεργοποίηση ή θα πέρναγε κι αυτό όπως όλη η μέχρι τώρα κομπίνα του ψευδοχρέους;

Το ζήτημα της τροφής είναι κορυφαίας και ζωτικής σημασίας και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ζήτημα, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για δήθεν άλλες προτεραιότητες. Είναι το πρωτεύον γιατί έχει να κάνει με την υγεία και την επιβίωση, και ειδικά για την Ελλάδα, έχει να κάνει με την αυτάρκεια μέσω της βιοποικιλότητας, και την διατροφική ασφάλεια μας με φρέσκια, αγνή, φυσική τροφή.

Επίσης είναι το πρωτεύον γιατί τελικά η τροφή έχει να κάνει με τον έλεγχο του μυαλού μας, αφού ουσιαστικά μέσω αυτής επιχειρούν και καταφέρνουν να μας κάνουν να συναινέσουμε με το δικό τους σκεπτικό αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο όμως αντανακλά τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.

Με την «πράσινη επανάσταση» μας έκαναν να συναινέσουμε και να αποδεχθούμε ότι αυτό που θα τρώμε θα περιέχει δηλητήρια (φυτοφάρμακα). Με την βιομηχανική εκμετάλλευση των ζώων μας έκαναν να συναινέσουμε στην καταπίεση των άλλων αισθανόμενων όντων του πλανήτη και έτσι τελικά και εμάς των ίδιων. Τώρα με την «επανάσταση της βιοτεχνολογίας» μας παραπλανούν να συναινέσουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο ίδιο το τέλος της ζωής, πάντα μέσα από τις γνωστές, απατηλές κενολογίες περί ασφάλειας, αντιμετώπισης της πείνας, κλπ.

Με απλά λόγια λοιπόν, το κεφάλαιο των σπόρων είναι το τελικό και απόλυτα θεμελιώδες πεδίο αναμέτρησης, γιατί πάνω από όλα είναι ένα ιδεολογικό πεδίο, όπου θα πρέπει να χτυπηθεί μια για πάντα η αντίληψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι δηλαδή με το πρόσχημα της παραγωγής τροφής μπορούν να επιδοθούν κάποιοι στην καταστροφή του οικοσυστήματος και στην καταπίεση της πλειοψηφίας των ανθρώπων και όλων των ζώων.

Η τρέχουσα συγκυρία επιθετικής προώθησης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και οργανισμών δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ουρανοκατέβατη, αλλά πατάει σε μια πολλή γερή βάση: στην ιδεολογική χειραγώγηση της ανθρωπότητας ότι είναι «φυσιολογικό» να δηλητηριάζουμε αυτό που θα φάμε, ύστερα από τις 5 και πλέον δεκαετίες συμβατικής, χημικής γεωργίας.

Αφού απέσπασαν την αποδοχή μας στο πρώτο κακό, αφού δηλαδή δεχθήκαμε τον τρόπο παραγωγής τους ο οποίος γεμίζει την τροφή μας με δηλητήρια, τώρα θεωρούν ότι είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος να επεκτείνουν αυτό το κακό εκθετικά, διατηρώντας τα δηλητηριώδη φυτοφάρμακα και επιπλέον προσθέτοντας μια κακόβουλη γενετική μετάλλαξη του DNA, η οποία δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ στην φύση.

Επιμένουν δηλαδή στην απόλυτη ανωμαλία, η οποία αποδείχθηκε τραγικά αδιέξοδη, μη αειφόρος και καταστροφική, και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο, ενώ αποσιωπούν με κάθε τρόπο τις πραγματικά αειφόρες και φιλικές μορφές καλλιέργειας, όπως η περμακουλτούρα, η φυσική καλλιέργεια, και η βιολογική veganic καλλιέργεια, οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να διασφαλίσουν αυτό που πραγματικά θα αξίζει να αποκαλείται τροφή.

Το τελευταίο ύπουλο επιχείρημά τους είναι αυτό της δήθεν «συνύπαρξης» των μεταλλαγμένων και φυσικών σπόρων. Όμως, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος, «δεν μπορεί να συνυπάρχει η εγκυμοσύνη με την παρθενία», και οι μεταλλαγμένοι σπόροι θα αλλοιώσουν και θα εξαφανίσουν τους φυσικούς σπόρους, με αποτέλεσμα να χαθεί η βιοποικιλότητα.

Κι ενώ όλα τα άλλα ξαναγίνονται, και τα ψευδοχρέη πχ διαγράφονται, η βιοποικιλότητα που θα χαθεί, δεν επανέρχεται. Αν μας πάρουν τους σπόρους, μας παίρνουν και τον τελευταίο έλεγχο στην ίδια μας την ζωή και τότε θα μιλάμε για την πλήρη μετάλλαξή μας, σε ένα άλλο, απόλυτα διαχειρίσιμο και αναλώσιμο είδος, έρμαιο στα κακόβουλα σχέδια της νέας τάξης.

Αν όμως ανατρέψουμε το σκεπτικό τους στο βασικό πεδίο της τροφής και τους αφαιρέσουμε κάθε νομιμότητα να μας ελέγχουν με το δήθεν πρόσχημα ότι παράγουν την τροφή μας, τότε ανοίγει ο δρόμος να τους αμφισβητήσουμε και στον έλεγχο της υγείας και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας και τότε φυσικά τα ψέματα θα έχουν τελειώσει για το ανοσιούργημα και την ανωμαλία που λέγεται σύστημα της νέας τάξης.

afipnisoy
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ-ΠΥΡΓΟΥΣ

Την αύξηση από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου των δρομολογίων στις απομακρυσμένες κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων ανακοίνωσε ο δήμος Εορδαίας, σε συνεργασία με την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον πρόεδρό της Βασίλη Πάτρα και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη.
Όπως τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου «στη σημερινή εποχή έχει σημασία οι κάτοικοι να παραμένουν στα δημοτικά διαμερίσματα και να συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητές τους. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να υπάρχει εύκολη μετακίνηση και να εξυπηρετούνται τα παιδιά με τις μετακινήσεις στα σχολεία τους, αλλά προπάντων να μην αισθάνονται οι κάτοικοι απομονωμένοι και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας».
«Είναι ένα γρήγορο αποτέλεσμα που είναι ιδιαίτερα θετικό για όλους» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιώργος Καραϊσκος.
Τα νέα δρομολόγια από Πτολεμαϊδα προς Μεσόβουνο-Πύργους έχουν ως εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή
Καθημερινά τέσσερα δρομολόγια 06:45, 10.00, 14.30, 16.30
Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή
Ένα επιπλέον δρομολόγιο στις 19:45
Σάββατο
Δύο δρομολόγια στις 07.30, 13.30
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Το Σάββατο 22.9.2012 στις 11 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση-ομιλία στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας, με αφορμή την αναστολή της λειτουργίας της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και γενικότερα της αποδυνάμωσης των υπηρεσιών στο δήμο Εορδαίας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας καλεί τους καταστηματάρχες να κλείσουν αύριο Σάββατο για δύο ώρες τα μαγαζιά τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας  αντιδρώντας στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, καλεί όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα καταστήματά τους αύριο Σάββατο 22/09/2012 από τις11 έως τη 1 το μεσημέρι, και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης στις 11 το πρωί.


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Στο ΣτΕ προσφεύγει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το «κούρεμα» στο Ταμείο της

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων που απώλεσαν τα ασφαλιστικά ταμεία «από το μονομερές "κούρεμα" των ομολόγων που αποφάσισαν κυβέρνηση και τρόικα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους (PSI)». Μεταξύ των ασφαλιστικών φορέων που υπέστησαν δραστικό περιορισμό των αποθεματικών είναι τα ΤΠΔΥ, ΤΕΑΔΥ και ΟΠΑΔ, στα οποία είναι ασφαλισμένοι όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.
Κατά την άποψη έγκριτων νομικών, στους οποίους η ΠΟΕ-ΟΤΑ απευθύνθηκε, «ο μονομερής και δραστικός περιορισμός στα περιουσιακά δικαιώματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, όπως είναι οι εισφορές που επί χρόνια καταβάλλουν, αντίκειται σε βασικούς κανόνες του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, με σκοπό να αναζητήσει τα ποσά που χάθηκαν με το "κούρεμα" των ομολόγων. Την υπόθεση εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα χειρισθούν οι συνταγματολόγοι Απόστολος Παπακωνσταντίνου και Νικόλαος Χλέπας και η Δικηγορική τους Εταιρεία (Α. Παπακωνσταντίνου - Γ. Κατρούγκαλος - Ν. Χλέπας και Συνεργάτες).
Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της, έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της, αλλά και των υποχρεώσεων της απέναντι στα μέλη της, «αποφάσισε πέραν της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας να προβεί και σε κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια για την αναζήτηση των ποσών που χάνουν τα ασφαλιστικά ταμεία και οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμη και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, καθώς επίσης και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
«Η δραστική απομείωση της αξίας των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που αποφασίστηκε μονομερώς, επέφερε σοβαρές μειώσεις στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία είχαν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και είχαν "επενδυθεί", χωρίς πάντα τη σύμφωνη γνώμη των Ταμείων, σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Η ενέργεια αυτή, της κυβέρνησης και της τρόικας για την αναδιάρθρωση του χρέους, αποτελεί μία ευθεία επίθεση στην περιουσία των χαμηλόμισθων εργαζομένων, η οποία παραβιάζει κατάφωρα όχι μόνο την αίσθηση περί δικαίου, αλλά και βασικούς κανόνες που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους του Ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, όπως είναι η αρχή του κράτους δικαίου και το δικαίωμα στην περιουσία», υπογραμμίζει.

Διαβάστε περισσότερα » »

13 βουλευτές της ΝΔ: Να δοθούν τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό

Τι ζητούν βουλευτές της ΝΔ. Ποιοι είναι οι 13. Εναντιώνονται στο "μαζί τα φάγαμε"
Να κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών) που έχουν αποστείλει εμβάσματα σε τράπεζες στο εξωτερικό από το 2009 έως και το 2011 και τα συνολικά ποσά των εμβασμάτων, ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ.
Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων οι κ.κ. Γ. Κασαπίδης, Γ. Πλακιωτάκης, Ν. Σταυρογιάννης, Γ. Ορφανός, Ιων. Ανδριανός, Γ. Κοντογιάννης, Α. Μπέζας, Γ. Βλάχος, Μ. Παπαδόπουλος, Ευ. Κωνσταντινίδης, Κ. Σκρέκας, Ευλ. Αυγενάκης, Μ. Αντωνίου, ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών τι θα πράξει ώστε να διαπιστωθεί αν τα ποσά αυτά προέρχονται από φοροδιαφυγή και να αποδοθούν τα αναλογούντα διαφυγόντα έσοδα στο Δημόσιο. Ρωτούν επίσης σε πόσες υποθέσεις έχουν διενεργηθεί φορολογικοί έλεγχοι και τι ποσά φόρων έχουν βεβαιωθεί.
Όπως τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, οι πολίτες απαιτούν να γνωρίζουν ονόματα και αριθμούς για να σταματήσει το κρυφτούλι και το "όλοι ίδιοι είμαστε" και κυρίως το "μαζί τα φάγαμε".
"Δεν τα φάγαμε μαζί κι οι ευθύνες πρέπει να αποκτήσουν ονόματα. Τέλος το κρυφτούλι πίσω από το "υπεύθυνο" πολιτικό σύστημα. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και οι υπεύθυνοι να κατονομαστούν", αναφέρουν.

news247

Διαβάστε περισσότερα » »

Απειλούσε να πέσει στο κενό έχοντας αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ


Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, αφού χτύπησε υπάλληλο, επιχείρησε να πέσει στο κενό μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ Πάτρας.
Μια απίστευτη τραγωδία λίγο έλειψε να λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, καθώς άνδρας, που είχε οφειλές προς την επιχείρηση, απείλησε να πέσει στο κενό έχοντας αγκαλιά τον διευθυντή πωλήσεων!
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (19/09), με τον άνδρα, που είχε χρέος 1.500 ευρώ, να πηγαίνει στο γραφείο του διευθυντή πωλήσεων προκειμένου να ζητήσει να του γίνει διακανονισμός και να μην κοπεί το ρεύμα. Πριν μπει πάντως είχε δείξει κάποια δείγματα γραφής, καθώς επιτέθηκε και χτύπησε υπάλληλο.
Ο άνδρας είχε κάνει και στο παρελθόν διακανονισμό αλλά τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και πάλι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με επακόλουθο να μαζευτεί ξανά ένα σεβαστό ποσό. Ο διευθυντής τον ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, παρά μόνο αν εξοφλούσε ένα μεγάλο μέρος του χρέους.
Βλέποντας ότι δεν μπορούσε να πετύχει αυτό που ήθελε, ο άνδρας άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο και επιχείρησε να κινηθεί προς την μπαλκονόπορτα, παίρνοντας αγκαλιά τον διευθυντή. Χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων της ΔΕΗ αλλά και αστυνομικών, που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν με την υπάλληλο που είχε προηγηθεί, το θέμα έληξε "αναίμακτα".
Ανθή Κουτσουμπού
 news247

Πηγή: patrastimes.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Όσοι συνταξιούχοι δεν απογραφούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου δεν θα λάβουν σύνταξη .

Στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει οριστικά η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Με την απογραφή το υπουργείο ήθελε να αντιμετωπίσει την παράνομη είσπραξη συντάξεων από άτομα που δεν την δικαιούνται.

 Όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ, η απογραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι συνταξιούχοι να συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα τη σύνταξή τους. Η απογραφή γίνεται με την παρουσία του συνταξιούχου στην τράπεζα από την οποία λαμβάνει την σύνταξη δείχνοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων.

 Εάν ο ίδιος ο συνταξιούχος δεν δύναται να προσέλθει στην τράπεζα, τότε ένας νόμιμος πληρεξούσιός του ή κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο θα πρέπει να παραστεί στην διαδικασία. Η διοίκηση του ΙΚΑ τονίζει ότι οι συνταξιούχοι που δεν θα έχουν απογραφεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, δεν θα λάβουν τη σύνταξη του Οκτωβρίου 2012, καθώς και των επόμενων μηνών.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αγοράζετε Ελληνικά...; Νομίζετε!

Picture
Προχτές ψάχναμε για βούτυρο. Φρέσκο βούτυρο για το ψωμί. Το κατσικίσιο γάλα και τα προϊόντα του είναι κάπως δυσεύρετα αυτή την εποχή, λόγω θηλασμού των νεογνών.

Ψάχνοντας για εναλλακτική, μας έκαναν εντύπωση κάποια προϊόντα που λόγω διαφήμισης και παρουσίασης τα θεωρούσαμε για Ελληνικά. Αλλά.. όταν η συσκευασία γράφει 'Συσκευάζεται στην Ελλάδα' τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Την συκευασία θα φάμε ή το περιεχόμενο; Και γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά σ' αυτό; Δείτε από μόνοι σας.

Το Σαβόι είναι βούτυρο τύπου Κερκύρας. Τι; Δεν μπορείτε να διαβάσετε τη λέξη 'τύπου;' Το ξέρουμε. Δεν θέλουμε να την διαβάσετε. Θέλουμε το μάτι σας να αποτυπώσει μόνο τις άλλες δυο. Αν φοράτε τα γυαλιά σας, ή αν το μνημόνιο δεν έχει ακόμα σακατέψει το 100% του εγκεφάλου σας, τότε κερδίσατε! 

Μπορεί και να την δείτε. Το ίδιο ισχύει και για το Χωριό τύπου Κερκύρας. Όμως στο σάιτ της η Μινέρβα δεν μπορούσε να κάνει προφανώς το ίδιο τρικ και την λέξη 'τύπου' την παρέλειψε στην αρχική σελίδα, μόνο μετά αναφέρεται.

Από το επίσημο σάιτ της Μινέρβα: "Με ημερομηνία ίδρυσης το 1904, η Μινέρβα αποτελεί την παλαιότερη εταιρεία παρασκευής βρώσιμων ελαίων και μαγειρικών λιπών στην ελληνική αγορά ενώ παράλληλα είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών PZ Cussons

Η ανώτερη ποιότητα της εταιρείας μας είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην απαιτητική ελληνική αγορά, όπου σήμερα κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του πυρηνελαίου. Τα προϊόντα που επιλέγουμε να παράγουμε είναι συνδεδεμένα με την ελληνική γεωργική παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις βάσει των διατροφικών αξιών της διάσημης μεσογειακής διατροφής."

Απ' ό,τι διαβάζουμε η εταιρεία αυτή κάνει διανομή στις 5 ήπειρους, όπως λέει, με κύρια αγορά την Αφρική, μέσω του ομίλου εταιρειών PZ Cussons. To ανέκδοτο με την άσπρη και τη μαύρη αγελάδα το γνωρίζετε; Λέτε τα βούτυρα αυτά να είναι από μαύρες αγελάδες τελικά;


 http://allnewz.weebly.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Η αντίδραση της δημάρχου Εορδαίας για το κλείσιμο της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας: «Δε θα επιτρέψουμε να φύγει από την Πτολεμαΐδα. Θα είμαστε μαζί με τους εργαζομένους στις κινητοποιήσεις που έρχονται» (Βίντεο)

«Δε θα επιτρέψουμε να φύγει από την Πτολεμαΐδα. Θα είμαστε μαζί με τους εργαζομένους στις κινητοποιήσεις που έρχονται». Αυτά ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του kozan.gr η δήμαρχος Εορδαίας κα. Παρασκευή Βρυζίδου, μετά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας. Δείτε την αναλυτική δήλωσή της στο βίντεο που ακολουθεί…



kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Mε τον όγκο και όχι με το κιλό θα πωλούνται τα καυσόξυλα

Μέτρα για την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας στα καυσόξυλα ετοίμασε το υπουργείο Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης της αγορανομικής νομοθεσίας, ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς έχει περάσει άρθρο και σύμφωνα με τις διατάξεις του τα καυσόξυλα...
θα πωλούνται με μονάδα μέτρησης το κυβικό μέτρο και όχι με τα κιλά ή τον τόνο.
Χειροπέδες σε 143 παράνομους ξυλοκόπους
Τα μέτρα αυτά, μαζί με το σύνολο της νέας απλοποιημένης αγορανομικής νομοθεσίας, θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα πάρουν τον... δρόμο για τη Βουλή.Πιο συγκεκριμένα, οι έμποροι καυσόξυλων αναλαμβάνουν τις ακόλουθες υποχρεώσεις:


1. Να πωλούν τα καυσόξυλα κατ' όγκο και να χρησιμοποιούν ως μονάδα μέτρησης το χωρικό κυβικό μέτρο (m3). Ως χωρικό κυβικό μέτρο νοείται ο όγκος του κυβικού μέτρου συμπεριλαμβανομένων των κενών λόγω της στοίβαξης.

2. Τα προς πώληση καυσόξυλα πρέπει να στοιβάζονται με τα μικρότερα δυνατά κενά μεταξύ τους, ώστε να διευκολύνεται η μέτρηση των διαστάσεων της στοίβας που πρόκειται να πωληθεί.

3. Εναλλακτικά, τα καυσόξυλα μπορούν να διατίθενται στοιβαγμένα σε παλέτες, big bags κ.λπ., ο όγκος των οποίων θα αναγράφεται ευκρινώς επί της εξωτερικής τους επιφανείας.

4. Να εξασφαλίζουν με κάθε πρόσφορο τρόπο την προστασία των προϊόντων από δυσμενείς καιρικές συνθήκες που ενδέχεται να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προς διάθεση προϊόντος.

5. Να διατηρούν κάθε σωρό καυσόξυλων τελείως ξεχωρισμένο από τον παρακείμενο, έτσι ώστε να αποκλείεται η ανάμειξη ειδών διαφορετικής προέλευσης και τιμής.
Διαβάστε περισσότερα » »

Σχέδιο για ένταξη της ΠΔΓΜ στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Άνω Μακεδονία»


Έντονες πιέσεις ασκεί η Ουάσινγκτον το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

katohika

 
Διαβάστε περισσότερα » »