Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Το Σιωνιστικό Αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας χάους.-  Λαθρομετανάστευση.!!!

οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!


Είναι πασίγνωστο ότι πηγαίνουμε σέ μία Παγκόσμια  τυραννία.

Οτι κάνουν οι Εβραίοι γιά τό κράτος τους , ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Τό λέμε & τό ξαναλέμε ότι όταν λέμε Εβραίοι εννοούμε & ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ πού διοικούνται από τόν διεθνή σιωνισμό πού χτίζει τό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Στό Ισραήλ όποιος μπεί λαθραία πυροβολείται επί τόπου διότι θέλουν να έχουν κράτος .

Εμάς μάς επιβάλλουν τό αντίθετο. Δέν είπε κανείς να κάνουμε τό ίδιο. Υπάρχουν αλλοι τρόποι αποτροπής.

Ως επίσημη γλώσσα έχουν τήν αρχαία αραμαϊκή (έτσι λέγεται ) έστω & άν δέν τήν χρησιμοποιούν ποτέ διότι σέβονται τό έθνος τους. Τά αντίθετα μάς επέβαλαν εμάς , βλέπε Κίσσινγκερ- μασόνος Ράλλης κλπ.

Δέν έχουν καζίνο , ενώ στούς άλλους οι ίδιοι τά φτιάχνουν κλπ κλπ πορνεία , ναρκωτικά κλπ κλπ

 

Στήν Αυστραλία πού & αυτοί θέλουν κράτος , βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός με διαφημιστικό στήν tv & λέει ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΣ !

 


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Σέ όλο τόν κόσμο δημιουργούν πολέμους , εμφυλίους , διαλύουν κράτη , τούς παίρνουν τόν ορυκτό πλούτο .

Πλουτίζουν , ταυτόχρονα διαλύοντας & σχεδιάζοντας τήν  παγκόσμια τυραννία.

Ακούσατε κανένα ΜΜΕ νά λέει ότι η ΗΠΑ ευθύνεται γιά τήν φτώχεια &διάλυση τών πχ Αφρικανικών χωρών ;

Αραβική άνοιξη (κόλαση) , Υεμένη , Τυνησία , Λιβύη , Ιράκ, Συρία , η πλήρης αποσταθεροποίηση & τό χάος.   Ετσι δημιούργησαν ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γιά τήν «μπασταρδοποίηση» τής γηραιάς ηπείρου & όχι μόνο.

 

ΝΑΤΟ = Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.   Θυμάστε λίγο πρίν επέμβει τό ΝΑΤΟ στήν Λιβύη πρόλαβε ο Σαρκοζί & τήν βομβάρδισε γιά να έχει αυτός περισσότερα οικονομικά ωφέλη (κατασκευαστικές εταιρείες κλπ).   Εξόπλισαν αντάρτες απο τήν υποσαχάρια Αφρική & αλληλοσφάζονται συνέχεια .

Γιατί τό έκαναν ;

Ο Καντάφι (αυτός πού ήταν) δέν  παύει νάταν ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

Βγαίνει τώρα ο Ολάντ & λέει : Γιά τό 2015 θά πάρω μόνο 500 μετανάστες .

Τί λές ρέ νταλάρα όργανο τής Ν.Τ. ;

Καί τούς χιλιάδες η Ελλαδίτσα ;

Nά τούς πάρη όλους τούς Λίβυους η Γαλλία & η ΗΠΑ πού τούς διέλυσαν διά τών όπλων.


Εσύ Μπάρακ δέν εξοπλίζεις τούς ISIS γιά να διαλύσεις (καί) τήν Συρία , να αποσταθεροποιήσης & να σφαγούν οι Χριστιανοί ;

Εσύ δέν βομβάρδισες ;  EΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ !

Αν δέν ήταν οι Ρώσοι , τώρα θά είχαν σφαγεί όλοι οι Χ.Ο στήν Συρία με το πατριαρχείο.

Μέ λίγα λόγια : Aυτοί πού δημιουργούν τήν ΦΤΩΧΕΙΑ & ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Σιμόν Πέρες ο αποκρυφιστής ,……ήταν καλό πράγμα – λέει -η Αραβική Ανοιξη (κόλαση) ; 

Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία!

Νά τούς πάρεις όλους αυτούς να τούς ταϊζεις ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , εσύ τούς δημιούργησες & να σταματίσεις να λές εμένα ρατσιστή πού θέλω να προστατεύσω τήν χώρα μου.


Μού έφτιαξες & αντιρατσιστικό νόμο γιά να μέ φυλακίζεις ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΡΑΚΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΧΝΙΤΑ.

Τά Εβραϊκά σιωνιστικά λόμπυ επέβαλαν τόν αντιρατσιστικό νόμο (& ….Ρουπακιώτης)

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 


Ολόκληρη βιομηχανία υπάρχει από πίσω. Πρακτορία δουλεμπόρων Τούρκικα πού τούς φέρνουν ακόμη & από τό Πακιστάν. Αλήθεια , γιατί δέν κάθονται στούς ομόθρησκους τους Τούρκους παρά έρχονται στήν πτωχευμένη Ελλάδα ;

Mπλέκονται &  μυστικές Τούρκικες υπηρεσίες , Τούρκοι δουλέμποροι πού θησαυρίζουν εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ πού λέει ότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καί έχεις τώρα εκτός από τά νεοταξίτικα κόμματα αριστερά & φιλελευθερα πού ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ,  δυστυχώς & πολλούς Ελληνες μητροπολίτες πού λένε ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , συμβουλευοντάς μας ταυτόχρονα να παρανομούμε ΜΗ εφαρμόζοντας τό σύνταγμα……εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά .

Είναι τό λιγότερο «επικίνδυνοι» οι  ταγοί διότι :

1) Ουδεμία σχέση έχει με τόν καλό Σαμαρείτη πού επρόκειτο γιά ένα τυχαίο φυσικά γεγονός & ουδεμία σχέση έχει με τά εκατομμύρια αλλοθρήσκων-αλλοφύλων πού θά αλώσουν τήν Ορθόδοξη υπόστασή μας μέσα στό σπίτι μας , στήν εκκλησία μας , στήν χώρα μας . Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ

2) Αγνοούν τούς νόμους τού κράτους πού είναι συγκεκριμένοι & δέν εφαρμόζοντας από τούς ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς μας.

3) Αγνοούν τό δόγμα Οζάλ & τήν ραγδαία εξαπλούμενη Ν.Ε. & Ν.Τ

4) Αγνοούν τήν έκθαση ΟΗΕ & Εurostar γιά ραγδαία μείωση τών Ελλήνων & καθιστά υπεύθυνους πολιτικούς & ταγούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κάνουν πώς αγνούν τήν ύπαρξη τής Νέας Τάξεως & τό δόγμα Οζάλ διότι δέν νοείται υπεύθυνος ταγός να αγνοεί βασικά πράγματα γιά ασφάλεια τής χώρας του. Αν ναί τότε επειδή & η χαζομάρα αποτελεί εθνικό σπόρ (μωραίνει ο Κύριος…κλπ κλπ )οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι & ακατάλληλοι γιά τούς Ελληνες ,σέ μία περίοδο πολλαπλής επίθεσης (& οικονομικής) γιά τήν ολοκληρωτική εξαφάνισής μας !

Μά άν τά αγνοούν , τότε ενεργούν ώς 5η φάλαγγα προδίδοντας τήν χώρα μας.

Είναι πασίγνωστο ότι οι πολιτικοί αμοίβονται & από τήν Σαουδική Αραβία , έχουν «μπόνους» από τίς ΗΠΑ γίνονται υπάλληλοι τής Ν.Τ

 

H TOΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ … , Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ & ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ  ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.   ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΉΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !  


Tη «μεγάλη των λαθρομεταναστών Σχολή» έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι, στην οποία πραγματοποιούν εκπαίδευση και διδάσκουν τρόπους πώς να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά.

Την αποκάλυψη την κάνει η τουρκική εφημερίδα «Zaman», στο σημερινό της φύλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του Karaburun της Σμύρνης αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, όπου οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!

Το ζήτημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παράνομων μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρεται, η τιμή προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια ενώ με κανονική βάρκα, όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος, κατεβαίνει στα 500 δολάρια.

Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη.

Δηλαδή, οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι βάση σχεδίου μάς στέλνουν χιλιάδες δυστυχισμένων στη χώρα, με σκοπό να αποσαθρώσουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η αύξηση που παρατηρείται μόλις ανέλαβε την εξουσία η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Κέντρα συγκέντρωσης τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, ( Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την Ρόδο).

 

Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους κατευθύνουν στη χώρα μας, η οποία κυριολεκτικά έχει «βουλιάξει», καθώς δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους κατοίκους της, πόσο μάλλον εκατομμύρια απρόσκλητων «επισκεπτών».

Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα καθώς το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια εισβολή στην Ελλάδα από εκατοντάδες χιλιάδες ετερόκλητων και ετερόθρηκων ανθρώπων. Αυτό που αποτελεί απειλή, όμως, είναι ότι μέσα στους δυστυχείς πολύ εύκολα μπορούν να παρεισφρήσουν εκατοντάδες μαχητές του σατανικού Ισλαμικού Κράτους και σύντομα να αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν σε συμπάθεια την κυβέρνηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου, καθότι δεν «προσκυνάει» με την ευκολία που το έκαναν οι προηγούμενες. Συν τοις άλλοις, μαζί με τα κτήνη του ISIL μπορούν με ευκολία να μπουν και πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.

Χρειάζεται άμεση αντίδραση και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων απειλών. Ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενατίον της Τουρκίας στην ΕΕ ώστε να καταδειχθεί ο σκοτεινός ρόλος της Άγκυρας και να αντιμετωπισθεί ανάλογα η χώρα-πειρατής της Α.Μεσογέιου.

Το ISIL δεν έχει σύνορα και οι αποστάσεις μέχρι την καρδιά της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μεγάλες, το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

ΚΕΙΜΕΝΑ: ΝΙΚΟΣ  CCS

Επιμέλεια:

—————–

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Υ.Γ.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ   ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΤΙ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΘΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ  ΑΥΡΙΟ  ΣΤΑ  ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ  ΣΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ  ΑΡΜΟΔΙΟΙ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,  ΤΑ  ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ!!!  ΔΕΝ  ΒΛΕΠΕΤΕ  ΟΤΙ Η ΝΕΑ «ΑΡΑΒΙΚΗ  ΑΝΟΙΞΗ»  ΤΩΡΑ  ΛΕΓΕΤΑΙ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ !!!  Η  ΠΑΤΡΙΣ  ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ  ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ  ΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ!!!  Η  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!  Η  ΡΩΣΙΑ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

«ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ISIS-ISIL

ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,

ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΝΑΤΟ!!!


                               ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                 Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Διαβάστε περισσότερα » »

Ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, για τη 3.5.2015 επέτειο-πλάκας!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…και.. τα πανάθλια στον ελληνικό ΤΥΠΟ!

Γιορτάζουν οι άνθρωποι του Τύπου,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ! Κατά φαντασία φυσικά. Διότι σε κανένα σημείο της γης η ελευθερία έκφρασης λόγου και του Τύπου δεν υπάρχει! Είναι είδος εν ανεπαρκεία και αγρίως διωκόμενο από φαύλους ηγέτες πολιτικούς, ανεξάρτητα αν υποδύονται παρεπιττόντως και τον …δημοκράτη! Φαύλοι είναι και ιδιώνυμα συμφέροντά τους υπεραμύνονται… διώκοντας δημοσιογράφους- συντάκτες! .Δεν εξαιρείται από τον κανόνα και η Ελλάς.  Η ελευθερία του λόγου γενικότερα είναι μια αυταπάτη, ψευδαίσθηση…στη χώρα που δίδαξε ελευθερία!

Μόνον ένα να συλλογιστείτε… ότι υπέρτατοι αθλητές δίωξης των ανθρώπων του Τύπου και φυσικά συντακτών του Διαδικτύου είναι επαγγελματίες πολιτικοί-“δημοκράτες” ασφαλώς και δικηγόροι και καλλιτέχνες! 
Αυτό τα λέει όλα για την ελευθερία του Τύπου…που τάχα μου υπάρχει στην Ελλάδα… Αν σ΄αυτό προσθέσουμε και το καινούργιο φρούτο που υιοθέτησαν κάποιοι παρ΄ ημίν νεοεκδότες που υποχρεώνουν δημοσιογράφους να κάνουν τον διαφημιστικό ντελάλη προϊόντων ..από σερβιέτες μέχρι προφυλακτικά κ.λ.π. αντιλαμβάνεται κανείς τη φραγή που μπαίνει στην ελεύθερία του συντάκτη-δημοσιογραφου… Για ποια ελευθερία του Τύπου μπορεί να μιλάμε…Και μάλιστα να γιορτάζουμε…τα αμερικάνικα ανέκδοτα… που μας φόρεσαν; 
Υπενθυμίζουμε ότι το Αμερικανοσιωνιστικό system ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε μια μέρα κενή που να μην την έχει κάνει …ΓΙΟΡΤΗ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! Ο  νοών νοείτω!
Και το τελευταίο, που αφορά τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, τους bloggers ΓΕΝΙΚΩΣ: Κάποια δημοσιογραφικά σωματεία –ΦΑΥΛΑ- ‘ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ… ΤΙΣ ΌΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ βάζουμε στις ιστοσελίδες μας; … Θέλουν μερίδιο. από τον δικό μας ιδρώτα…ποσοστά με πρόφαση το …παράνομο αγγελιόσημο. Πως και διατί τα σαϊνια αυτά ζητάνε από μας λύτρα;Από που προκύπτει …τέτοιο χρέος δικό μας προς τα ταμεία τους ; 
Για σοβαρευθείτε .. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.. 

Να εξασφαλίσουν όσα πλεονεκτήματα θέλουν υπέρ ,μελών τους που καθυστερημένα μεν μπήκαν στο διαδίκτυο και λόγω διαπλοκής… ασφαλώς,χώρια που ήσαν κοντόθωρα  ΠΟΛΕΜΙΟΙ της δημοσιογραφίας του Διαδικτύου… απολαμβάνουν σήμερα και πολλών διαφημιστικών καταχωρήσεων στους ιστούς τους …Λίαν καλώς! Σ΄ Αυτά ας επιβάλλουν 'οσα ...αγγελιόσημα θέλουν! ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ...ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. 
Σε καμιά περίπτωση,  Η ΕΣΔ δεν θα επιτρέψει να μπει χέρι αρπακτικό υπέρ τρίτων και συγκεκριμένης συντεχνίας Τύπου!ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ BLOGGERS! Νταβατζήδες ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ..  oi bloggers, ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
Είμαστε Κατανοητοί; Το ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ! 
Κατά τα λοιπά η ΕΣΔ δεν γιορτάζει τη σημερινή μέρα… τάχα μου υπέρ της ελευθερίας του λόγου και του Τύπου… ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ! Kαι δη από όσα εκπέμπονται από σαθρά συντεχνιακά, σωματεία και Αμερικανοσιωνιστές!… κστασκευαστές …εορτών.. και πανηγυριών..Προς μαλάκυνση-αφιονισμό των λαών. Η μόνη ελπίδα ελευθερολαλιάς ειναι το διαδίκτυο, αλλά κι αυτήν επιδιώκουν να την στραγγαλίσουν, με Νόμους και παρανόμους που κατεργάζονται. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΙΙΙ

Λογότυπο Σ. Α.με.Α. Π.Ε.Κ.Π.Δ.Μ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΙΙΙ»
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θεωρεί άμεση ανάγκη να επαναλειτουργήσει η Μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Στηρίζει και συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή που κάνει η Δημοτική Αρχή Εορδαίας πιστεύοντας ότι η συγκεκριμένη μονάδα είναι βασική για την «σωστή» λειτουργία της Τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, εξυπηρετώντας τα μέλη του καθώς και όλους του πολίτες τις κρύες μέρες - νύχτες του χειμώνα που δεν είναι λίγες.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Είναι πασίγνωστο ότι πηγαίνουμε σέ μία Παγκόσμια τυραννία.
Οτι κάνουν οι Εβραίοι γιά τό κράτος τους , ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Τό λέμε & τό ξαναλέμε ότι όταν λέμε Εβραίοι εννοούμε & ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ πού διοικούνται από τόν διεθνή σιωνισμό πού χτίζει τό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Στό Ισραήλ όποιος μπεί λαθραία πυροβολείται επί τόπου διότι θέλουν να έχουν κράτος .
Εμάς μάς επιβάλλουν τό αντίθετο. Δέν είπε κανείς να κάνουμε τό ίδιο. Υπάρχουν αλλοι τρόποι αποτροπής.
Ως επίσημη γλώσσα έχουν τήν αρχαία αραμαϊκή (έτσι λέγεται ) έστω & άν δέν τήν χρησιμοποιούν ποτέ διότι σέβονται τό έθνος τους. Τά αντίθετα μάς επέβαλαν εμάς , βλέπε Κίσσινγκερ- μασόνος Ράλλης κλπ.
Δέν έχουν καζίνο , ενώ στούς άλλους οι ίδιοι τά φτιάχνουν κλπ κλπ πορνεία , ναρκωτικά κλπ κλπ
Στήν Αυστραλία πού & αυτοί θέλουν κράτος , βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός με διαφημιστικό στήν tv & λέει ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΣ !
ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
Σέ όλο τόν κόσμο δημιουργούν πολέμους , εμφυλίους , διαλύουν κράτη , τούς παίρνουν τόν ορυκτό πλούτο .
Πλουτίζουν , ταυτόχρονα διαλύοντας & σχεδιάζοντας τήν παγκόσμια τυραννία.
Ακούσατε κανένα ΜΜΕ νά λέει ότι η ΗΠΑ ευθύνεται γιά τήν φτώχεια & διάλυση τών πχ Αφρικανικών χωρών ;
Αραβική άνοιξη (κόλαση) , Υεμένη , Τυνησία , Λιβύη , Ιράκ, Συρία , η πλήρης αποσταθεροποίηση & τό χάος. Ετσι δημιούργησαν ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γιά τήν "μπασταρδοποίηση" τής γηραιάς ηπείρου & όχι μόνο.
ΝΑΤΟ = Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ. Θυμάστε λίγο πρίν επέμβει τό ΝΑΤΟ στήν Λιβύη πρόλαβε ο Σαρκοζί & τήν βομβάρδισε γιά να έχει αυτός περισσότερα οικονομικά ωφέλη (κατασκευαστικές εταιρείες κλπ). Εξόπλισαν αντάρτες απο τήν υποσαχάρια Αφρική & αλληλοσφάζονται συνέχεια .
Γιατί τό έκαναν ;
Ο Καντάφι (αυτός πού ήταν) δέν παύει νάταν ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.
Βγαίνει τώρα ο Ολάντ & λέει : Γιά τό 2015 θά πάρω μόνο 500 μετανάστες .
Τί λές ρέ νταλάρα όργανο τής Ν.Τ. ;
Καί τούς χιλιάδες η Ελλαδίτσα ;
Nά τούς πάρη όλους τούς Λίβυους η Γαλλία & η ΗΠΑ πού τούς διέλυσαν διά τών όπλων.
Εσύ Μπάρακ δέν εξοπλίζεις τούς ISIS γιά να διαλύσεις (καί) τήν Συρία , να αποσταθεροποιήσης & να σφαγούν οι Χριστιανοί ;
Εσύ δέν βομβάρδισες ; EΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ !
Αν δέν ήταν οι Ρώσοι , τώρα θά είχαν σφαγεί όλοι οι Χ.Ο στήν Συρία με το πατριαρχείο.
Μέ λίγα λόγια : Aυτοί πού δημιουργούν τήν ΦΤΩΧΕΙΑ & ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Σιμόν Πέρες ο αποκρυφιστής ,......ήταν καλό πράγμα - λέει -η Αραβική Ανοιξη (κόλαση) ;
Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία!
Νά τούς πάρεις όλους αυτούς να τούς ταϊζεις ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , εσύ τούς δημιούργησες & να σταματίσεις να λές εμένα ρατσιστή πού θέλω να προστατεύσω τήν χώρα μου.
Μού έφτιαξες & αντιρατσιστικό νόμο γιά να μέ φυλακίζεις ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΡΑΚΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΧΝΙΤΑ.
Τά Εβραϊκά σιωνιστικά λόμπυ επέβαλαν τόν αντιρατσιστικό νόμο (& ....Ρουπακιώτης)
ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ
Ολόκληρη βιομηχανία υπάρχει από πίσω. Πρακτορία δουλεμπόρων Τούρκικα πού τούς φέρνουν ακόμη & από τό Πακιστάν. Αλήθεια , γιατί δέν κάθονται στούς ομόθρησκους τους Τούρκους παρά έρχονται στήν πτωχευμένη Ελλάδα ;
Mπλέκονται & μυστικές Τούρκικες υπηρεσίες , Τούρκοι δουλέμποροι πού θησαυρίζουν εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ πού λέει ότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Καί έχεις τώρα εκτός από τά νεοταξίτικα κόμματα αριστερά & φιλελευθερα πού ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ , δυστυχώς & πολλούς Ελληνες μητροπολίτες πού λένε ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , συμβουλευοντάς μας ταυτόχρονα να παρανομούμε ΜΗ εφαρμόζοντας τό σύνταγμα......εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά .
Είναι τό λιγότερο "επικίνδυνοι" οι ταγοί διότι :
1) Ουδεμία σχέση έχει με τόν καλό Σαμαρείτη πού επρόκειτο γιά ένα τυχαίο φυσικά γεγονός & ουδεμία σχέση έχει με τά εκατομμύρια αλλοθρήσκων-αλλοφύλων πού θά αλώσουν τήν Ορθόδοξη υπόστασή μας μέσα στό σπίτι μας , στήν εκκλησία μας , στήν χώρα μας . Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ
2) Αγνοούν τούς νόμους τού κράτους πού είναι συγκεκριμένοι & δέν εφαρμόζοντας από τούς ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς μας.
3) Αγνοούν τό δόγμα Οζάλ & τήν ραγδαία εξαπλούμενη Ν.Ε. & Ν.Τ

4) Αγνοούν τήν έκθαση ΟΗΕ & Εurostar γιά ραγδαία μείωση τών Ελλήνων & καθιστά υπεύθυνους πολιτικούς & ταγούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κάνουν πώς αγνούν τήν ύπαρξη τής Νέας Τάξεως & τό δόγμα Οζάλ διότι δέν νοείται υπεύθυνος ταγός να αγνοεί βασικά πράγματα γιά ασφάλεια τής χώρας του. Αν ναί τότε επειδή & η χαζομάρα αποτελεί εθνικό σπόρ (μωραίνει ο Κύριος...κλπ κλπ )οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι & ακατάλληλοι γιά τούς Ελληνες ,σέ μία περίοδο πολλαπλής επίθεσης (& οικονομικής) γιά τήν ολοκληρωτική εξαφάνισής μας ! Μά άν τά αγνοούν , τότε ενεργούν ώς 5η φάλαγγα προδίδοντας τήν χώρα μας.
Είναι πασίγνωστο ότι οι πολιτικοί αμοίβονται & από τήν Σαουδική Αραβία , έχουν "μπόνους" από τίς ΗΠΑ γίνονται υπάλληλοι τής Ν.Τ

H TOΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ... , Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ & ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΉΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !
Tη "μεγάλη των λαθρομεταναστών Σχολή" έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι, στην οποία πραγματοποιούν εκπαίδευση και διδάσκουν τρόπους πώς να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά.
Την αποκάλυψη την κάνει η τουρκική εφημερίδα "Zaman", στο σημερινό της φύλο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του Karaburun της Σμύρνης αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, όπου οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!
Το ζήτημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παράνομων μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως αναφέρεται, η τιμή προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια ενώ με κανονική βάρκα, όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος, κατεβαίνει στα 500 δολάρια.
Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη.
Δηλαδή, οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι βάση σχεδίου μάς στέλνουν χιλιάδες δυστυχισμένων στη χώρα, με σκοπό να αποσαθρώσουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η αύξηση που παρατηρείται μόλις ανέλαβε την εξουσία η νέα ελληνική κυβέρνηση.
Κέντρα συγκέντρωσης τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, ( Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την Ρόδο).
Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους κατευθύνουν στη χώρα μας, η οποία κυριολεκτικά έχει "βουλιάξει", καθώς δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους κατοίκους της, πόσο μάλλον εκατομμύρια απρόσκλητων "επισκεπτών".
Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα καθώς το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια εισβολή στην Ελλάδα από εκατοντάδες χιλιάδες ετερόκλητων και ετερόθρηκων ανθρώπων. Αυτό που αποτελεί απειλή, όμως, είναι ότι μέσα στους δυστυχείς πολύ εύκολα μπορούν να παρεισφρήσουν εκατοντάδες μαχητές του σατανικού Ισλαμικού Κράτους και σύντομα να αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν σε συμπάθεια την κυβέρνηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου, καθότι δεν "προσκυνάει" με την ευκολία που το έκαναν οι προηγούμενες. Συν τοις άλλοις, μαζί με τα κτήνη του ISIL μπορούν με ευκολία να μπουν και πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.
Χρειάζεται άμεση αντίδραση και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων απειλών. Ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενατίον της Τουρκίας στην ΕΕ ώστε να καταδειχθεί ο σκοτεινός ρόλος της Άγκυρας και να αντιμετωπισθεί ανάλογα η χώρα-πειρατής της Α.Μεσογέιου. Το ISIL δεν έχει σύνορα και οι αποστάσεις μέχρι την καρδιά της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μεγάλες, το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.


Επιμέλεια:
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Υ.Γ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ «ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!! Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαβάστε περισσότερα » »