Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε από τις 16-07-2016 έως τις 25-07-2016 στη Νέα Πέραμο Καβάλας.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, τον ιδιοκτήτη της εταιρίας εμφιαλωμένου νερού ΣΕΛΙ – ΔΙΟΣ, κύριο ΜΕΝΤΕΚΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, για την οικονομική συμμετοχή του στο ως άνω πρόγραμμα.

ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.


                -Η-                                                                                                   -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για Μουσικοθεατρική Παράσταση με τους ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ   Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να έχει μεγάλη επιτυχία η Μουσικοθεατρική Παράσταση με τους ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εθελοντές του, τους εργαζόμενους, την 9η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού και τον Διοικητή της κ. ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟ, τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αμυνταίου κ. ΜΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, τον Διοικητή της Τροχαίας Πτολεμαΐδας κ. ΤΑΣΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε., Κατάστημα Πτολεμαΐδας, το Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Εορδαίας και φυσικά όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε.
Δυστυχώς παρά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης το οικονομικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαμε (λόγω αναβολής στις 26/06/2016).ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.


                -Η-                                                                                                     -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα » »

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» -«NO BORDER» – «ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ» – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. & ISIS του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

nekrokefali Όλες αυτές οι οργανώσεις είναι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Σκοπόν έχουν να αναστατώσουν και αμφισβητήσουν περιοχές κρατών υπό ακρωτηριασμό, σύμφωνα με τα σχέδια KISSINGER της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Στους «Αλληλέγγυους» εντάσσονται ο Γ.Γ. του ΟΗΕ,- αυτή η Κορεάτικη Μούμια,- ο Πάπας, ο εξαφανισμένος «Οικουμενικός» Πατριάρχης των Ορθοδόξων, ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, οι Πρέσβειρες καλής θελήσεως του ΟΗΕ, κυρίες Σάραντον, Αντζελίνα Τζολί, Βανέσα Redgrave, κ.λ.π. Όλες αυτές οι κυρίες είναι Εβραϊκής καταγωγής και προελεύσεως.
Όλοι αυτοί δουλεύουν για τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες- πρόσφυγες.
Όλοι αυτοί επεσκέφθησαν τους «πρόσφυγες» σε Ειδομένη, Λέσβο, Χίο, Πειραιά, και άλλους καταυλισμούς.
Όλοι αυτοί βοηθούν-εν γνώσει ή εν αγνοία τους-τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, για Κοσμοκρατορία-Επικυριαρχία του πλανήτη.
Οι «Αλληλέγγυοι» ξεσηκώνουν τους Ισλαμιστές λαθρό-πρόσφυγες, στους προσφυγικούς καταυλισμούς.(HOT-SPOTS)
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. στρατολογεί όλους αυτούς από τις χώρες των Ούννων, Βανδάλων, Γότθων, και Βίκινγκς.
Το αστείο είναι ότι τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. που εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό, και τη Ν.Τ.Π., τις πληρώνει ο Ελληνικός Λαός από τους φόρους που πληρώνει!!!
Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;;
Όλοι οι φόροι-τέλη-ΕΝΦΙΑ-δασμοί, πηγαίνουν στις τσέπες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;; Δεν μένει τίποτα για ανάπτυξη!!!
Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;;
Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων –φροντίδι ΤτΕ-πηγαίνουν όλα στις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- δανειστών,(ΜΜΕ), άραγε τα ξέρει αυτά ο Τρύφων;;;
Εάν ρωτήσεις τους «Αλληλέγγυους» από που είναι;;; θα αποφύγουν να σου απαντήσουν.
Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις όλων των παρατάξεων, «κοιμούνται όρθιες» για τον ανθελληνικό ρόλο που παίζουν όλες αυτές οι Σιωνιστικές οργανώσεις.
Ο Τσίπρας φιάχνει νέο Σύνταγμα. Για πιό κράτος το φιάχνει;;;
Αφού η Ελλάς απώλεσε την Εθνική της Κυριαρχία, με τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες!!!
Αφού η Ελλάς του Τσίπρα τελεί υπό κατάληψην των λαθρομεταναστών!!! Αφού η Ελλάς κυβερνάται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Ιουδαϊκής Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Το λεγόμενο προσφυγικό το δημιούργησε η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVEN-KALERGI, για ανάμειξη των Ευρωπαϊκών Λαών, και η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης «κοιμούνται όρθιοι», ή μάλλον είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι αρχές ασφαλείας υποπτεύονται το ρόλο που παίζουν οι «Αλληλέγγυοι», στους προσφυγικούς καταυλισμούς, αλλά δεν μπορούν να προστατεύσουν τον Ελληνικό Λαό, διότι ο Τσίπρας είναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΡΟΤΣΙΛΝΤ=ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ (ΣΙΩΝ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Η Οργάνωση «NO BORDER» που εσχάτως ταλαιπωρεί τη Βόρειο Ελλάδα, (Μακεδονία-Θράκη), είναι στρατός κατοχής με μηχανάκια, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γιαυτό η δουλική Κυβέρνηση Τσίπρα δεν αντιδρά.
Προτιμά να θέσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος υπό αμφισβήτηση, παρά να τα βάλει με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
Η Σιωπή είναι κομματικός χρυσός, παρόλον ότι πρόκειται για πράξη προδοσίας της πατρίδος.
Οι «NO BORDER», όπως και οι «Αλληλέγγυοι», οι ΜΚΟ, οι «Ακτιβιστές» και τα GAY PARADE, είναι Σιωνιστικές οργανώσεις της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι «Αλληλέγγυοι» είναι
1.-Ευρωπαίοι, μέλη Σιωνιστικών ακτιβιστικών οργανώσεων, όπως και οι «NO BORDER», με δράση σε αντιευρωπαϊκές ενέργειες κατά των Κρατών της Ευρώπης. Πρόκειται κυρίως για Γερμανούς, Βρετανούς, & Ισπανούς. Είναι
2.-Ανεξάρτητοι ΑμερικανοΕβραίοι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με δράση σε Παλαιστίνη, Ιράκ, Αφγανιστάν, και Ελλάδα. Ήταν και στην Τουρκία, αλλά ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τους έδιωξε. Είναι
3.-Μέλη Βαλκανικών Σιωνιστικών Μ.Κ.Ο.
Όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται από «φιλανθρωπικά ιδρύματα», της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας (ΣΟΡΟΣ), και υποκινούν εφόδους στα σύνορα, αναταραχές προσφύγων, διανομή επαναστατικών εντύπων στους καταυλισμούς προσφύγων, αποκλεισμό δρόμων, Βανδαλισμούς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κ.λ.π.
Δεν τους διώκει η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ λόγω διεθνισμού και Εθνομηδενισμού. Είναι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Όλοι αυτοί είναι τσιράκια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το έργο τους είναι η Ισλαμοποίηση των Ευρωπαϊκών Εθνών!!
Επαναλαμβάνω, οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν τα πάντα, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα διότι Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι στην υπηρεσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
Όλοι αυτοί είναι Ευρωπαίοι άνεργοι, και βρήκαν δουλειά με τα λεφτά του ΣΟΡΟΣ.
Τα αποτελέσματα των λαθρομεταναστών είναι τα γεγονότα των ISIS που έχουν αναστατώσει όλη την Ευρώπη και η σφαγή του Ιερέα μέσα στο Ναό, την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »