Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Δημοσιογράφος τουρκόφωνης εφημερίδας ανέβασε στο facebook αφίσα της Θράκης ως ανεξάρτητη! Δείτε φωτό και το βίντεο σοκ που ακολουθεί – Δείτε το πριν τις εκλογές‼!

thraki1Δημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης είχε “ανεβάσει” στο facebook αφίσα που απεικόνιζε τη Θράκη …ανεξάρτητη! Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική!
Όπως διαβάζουμε στα tourkikanea που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα: …”Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας λοιπόν εξ αυτών που μάλλον …δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη. Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook.
thraki2
Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται».
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

APOLLO 11 – Μας κρύψανε κάτι; Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ…

nasaΔείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι’αυτούς.

Τι βρήκανε οι αστροναύτες στη Σελήνη;
Τι έκρυψε η NASA από το κοινό;
Πηγή: hellas-now.gr
Διαβάστε περισσότερα » »