Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αλβανία: Βρέθηκε ρωμαϊκό ναυάγιο γεμάτο με αμφορείς



Τίρανα.
Αμερικανική αποστολή αρχαιολόγων, συνεπικουρούμενοι από Αλβανούς συναδέλφους τους, εντόπισαν στο βυθό, ανοικτά του Αυλώνα ένα βυθισμένο ρωμαϊκό σκάφος με περίπου 300 αμφορείς οι οποίοι  βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.


Το αρχαίο σκάφος είναι περίπου 30 μέτρα μήκος και χρονολογείται  από τον πρώτο προ Χριστού αιώνα. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι οι αμφορείς είχαν οίνο από τους αμπελώνες της νότιας Αλβανίας και πήγαινε για εξαγωγή σε χώρες της βόρειας Αδριατικής.

Σε σχετική αναφορά του ο αρχαιολόγος, Key West, που συμμετείχε στις έρευνες, είπε ότι η ανακάλυψη έγινε στα  τέλη Ιουλίου του 2011, κοντά στο λιμάνι του Αυλώνα και σε απόσταση  140 χιλιομέτρων από τα Τίρανα.

Το αμερικανικό αρχαιολογικό ίδρυμα, σε συνεργασία με τους Αλβανούς αρχαιολόγους, σε έρευνες που άρχισαν πριν από πέντε έτη και συνεχίζονται κάθε καλοκαίρι,  έχουν βρει σημαντικά ευρήματα στον παράλιο βυθό της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τον αμερικανό αρχαιολόγο έχουν ανακαλύψει συνολικά 20 τοποθεσίες βυθισμένων αρχαίων σκαφών, έχουν σημειώσει το στίγμα τους για μελλοντικές υποθαλάσσιες εργασίες.   

Διαβάστε περισσότερα » »

Μέρκελ: Τα Σκόπια να επιλύσουν το όνομα για να μπουν στην ΕΕ


Αύγουστος 22, 2011.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκερ δήλωσε σε συνέντευξή της, στην τηλεόραση της Κροατίας HRT, ότι η πΓΔΜ πρέπει να επιλύσει το θέμα της ονομασίας για να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Για όλες τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν μέλη  της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπωσδήποτε προηγούνται αυτές οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ως παράδειγμα για τη Σερβία η συνεργασία της με το Κοσσυφοπέδιο, η ύπαρξη μια κυβέρνησης στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τα Σκόπια να επιλύσουν τη διαφορά του ονόματος με την Ελλάδα.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σύντομα γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή», δήλωσε ο Μέρκελ απευθυνόμενο στο τηλεοπτικό κοινό της Κροατίας.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος άρχισε την επίσκεψή της στην Κροατία και τη Σερβία για να συζητήσει  με τους ηγέτες των δύο αυτών χωρών για την ευρωπαϊκή προοπτική τους και τα προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Εκκλησία των Σκοπίων Αγιοποίησε τον Μέγα Αλέξανδρο!

Ο  Άγιος Αλεκσαντάρ Μακεντόνσκι

Αύγουστος 22, 2011.

Η μη αναγνωρισμένη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» με επικεφαλής τον αυτοαποκαλούμενο Αρχιεπίσκοπο Οχρίδας, Στέφαν, έδωσε την άδεια να γίνει ζωγραφική σε εκκλησία των Σκοπίων ο Μέγας Αλέξανδρος ως  «Χριστιανός Άγιος».

Στο εικόνισμα εμπεριέχεται και το ‘ειδωλολατρικό σύμβολο’ η ήλιος της Βεργίνας, το οποίο ήταν σύμβολο του βασιλιά Φίλιππου της αρχαίας Μακεδονίας.


Η εκκλησία των Σκοπίων έδωσε την άδεια να γίνει ζωγραφική της εικόνας αυτής στον τρούλο της εκκλησίας  του Αγίου Νικολάου στο Στιπ.

Η αρχαιοποίηση στα Σκόπια ξεπερνά κάθε ανθρώπινη ανοησία. Απεικονίζουν τον «Άγιο Αλέξανδρο το Μακεδόνα» μεταξύ των αγίων της χριστιανικής θρησκείας.

Πέρα όμως  από όλα αυτά, ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στους προ-χριστιανικούς χρόνους και από την άποψη της Ορθοδοξίας αυτό είναι απαράδεκτο σε ναό του Θεού να απεικονίζονται ειδωλολατρικά σύμβολα, όπως είναι ο ήλιος της Βεργίνας.

« Ο Αλέξανδρος ήταν ο Ρα ο μελλούμενος υιός του Άμμωνα»...

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες ‘επιστημονικές’ εκδόσεις των Σκοπιανών, ο Αλέξανδρος πήρε το όνομα του γιου του αιγυπτιακού θεού Άμμωνος, Ρα. Αυτό το «ανακάλυψε» και το έγραψε στο «επιστημονικό του έργο» ο Σκοπιανός  Ρίστο Ποπόφσκι που βρήκε …αποδεικτικά στοιχεία στο ιερό της Χάτσεπσουτ στο Ελ Μπαχρί Ντάλε της Αιγύπτου.

Στο βιβλίο του ο Ποπόφσκι θα σημειώσει ότι όλοι περιμένανε τη γέννηση του θεού – βασιλιά:

«Μετά το θάνατο του Ηρακλή οι Μακεδόνες πρόσμεναν επί πολλούς αιώνες τη γέννηση του γιου του ιερού θεού Άμμωνα, τον Ρα, ο οποίος έμελλε να γεννηθεί στην ιερή γη της Μακεδονίας»…
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: Οι Τούρκοι τους δωρίζουν νέο Αλέξανδρο για το αεροδρόμιο



 
Ένας ακόμη ‘έφιππος πολεμιστής’ ή Αλέξανδρος έφιππος θα τοποθετηθεί στο νέο κτίριο  του αεροδρομίου των Σκοπίων που φέρει την ονομασία ‘Μέγας Αλέξανδρος’, ενός κτηρίου που οικοδομείται κοντά στα Σκόπια.


Το άγαλμα αυτό του Αλεξάνδρου είναι δωρεά από την τουρκική εταιρεία TAV, η οποία έχει  αναλάβει  τη διαχείριση των αεροδρομίων των Σκοπίων. Η πρόταση έγινε από τον υπεύθυνο της τουρκικής εταιρείας Ομέκο Μουράτ και θετική ήταν η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών και επικοινωνιών της χώρας.
Το νέο κτήριο του αεροδρομίου θα  είναι έτοιμο την ημέρα που θα γιορταστεί η 20η επέτειος  της ανεξαρτησίας της FYROM, δηλαδή την 8η Σεπτεμβρίου και θα γίνει σχετική τελετή.

Το αεροδρόμιο των Σκοπίων καταλαμβάνει έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων με έξι πύλες επιβατών, 23 θυρίδες ελέγχου εισιτηρίων, 15 γραφεία ελέγχου διαβατηρίων καθώς και χώρο στάθμευσης ο οποίος θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από τον υπάρχοντα χώρο.

Διαβάστε περισσότερα » »

Αυστραλία: Γλύτωσε το λυντσάρισμα από τους Ομογενείς ο Παναγιώτης Δημητράς

Φωτό από την ελληνική εφημερίδα  της Αυστραλίας 'Νέος Κόσμος' 


Αύγουστος 21, 2011.
 «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν  «Μακεδόνες» και κανείς δεν θα τους δώσει δικαιώματα αφού οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ως τέτοιους. Αφού όμως, η Ελλάδα,  επιδιώκει για την εφαρμογή των δικαιωμάτων των μειονοτήτων της στις γειτονικές χώρες, είναι υποχρεωμένη και η ίδια να δώσει τα ίδια δικαιώματα στις μειονότητες που ζουν στην Ελλάδα», τόνισε ο  Παναγιώτης Δημητράς ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Αυστραλία από τους  Σλάβους των Σκοπίων.



Ο Δημητράς, ως εκπρόσωπος της ελληνικής επιτροπής του Ελσίνκι , ισχυριζόμενος ότι παλεύει για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα θα συνεχίσει:

 «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι θα συνεργαστώ με το κόμμα «Ουράνιο Τόξο» επειδή έχει επιλέξει  το σωστό δρόμο για να δουλέψει. Το γραφείο μας είναι ανοικτό και θα παράσχει κάθε βοήθεια προς το κόμμα αυτό γιατί κινείται  προς την σωστή κατεύθυνση», είπε ο Παναγιώτης Δημητράς.

Οι θέσεις αυτές,  του Παναγιώτη Δημητρά, προκάλεσαν  δυσφορία στους παρευρισκόμενους Έλληνες Ομογενείς και με «επικεφαλής τον Μπαρμπάτος προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν με αποτέλεσμα να διακοπεί η διάλεξή του και όλα τα μέλη του ελληνικού συμβουλίου του Ελσίνκι, να απομακρυνθούν με συνοδεία  την ασφάλεια του Πανεπιστημίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το σκοπιανό κανάλι.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡ-ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» ΚΑΙ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ) - ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡ-ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» ΚΑΙ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ) - ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡ-ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ» ΚΑΙ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ) - ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Τους νέους διοικητές των νοσοκομείων ανακοίνωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Μεταξύ άλλων από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε ότι διοικητής της 4ης ΥΠε αναλαμβάνει ο κ. Κων/νος Τσιτουρίδης, διοικητής της, 6ης ΥΠε αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ενώ αν. Διοικητής της 7ης ΥΠε τοποθετείται ο κ. Γεώργιος Φραγκιαδάκης. Νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ),αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης, ενώ νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) ο κ. Παναγιώτης Γκούμας. 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ"
Διοικητής
Μπούρτσου Αναστασία
Αναπληρωτής Διοικητής
Δημήτριος Αμπάζης
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ"







Εύκολα παρατηρεί κανείς (από τον πίνακα που ανακοίνωσε το υπουργείο) ότι τα δύο ονόματα Διοικητή και αναπληρωτή διοικητή βρίσκονται (και τα δύο) στην ευθεία του νοσοκομείου Κοζάνης και όχι στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με συμπέρασμα...ότι κάθε άλλο παρά κοινές και αδιαίρετες έδρας θα υπάρξουν και τις δύο πόλεις (όπως είχε δεσμευτεί ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στη συνάντηση με τη Δήμαρχο Εορδαίας και τους φορείς της Πτολεμαΐδας στην Θεσσαλονίκη στις 9 Αυγούστου. (Δείτε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ)
Αναλυτικά οι νέοι διευθυντές:

1η Υγειονομική Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ



ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Διοικητής
Αναπληρωτής Διοικητής
1
ΓΝΑ Κ.Α.Τ.
Παπαφράγκας Βαγγέλης
Καρράς Κων/νος
2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"
Οικονόμου Όλγα
Μπουλούκου Εύα

1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ



ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ"

Σμέρος Γιώργος
3
ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"
Μπαρτσώκας Δήμος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Β. Μαϊσογλου
4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΝ/ΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ "Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ"
Μπαλαούρα Όλγα
Κωτσόπουλος Ιωάννης

7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ



ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ"

Νίκος Πόθος
5
ΓΝΑ "ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ" Ε.Ε.Σ.
Πετρόχειλος Ιωάννης
Κώστας Μπιλιάνης
6
ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ " Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ"
Μινογιάννης Παναγιώτης
Τουρούτσικας Νίκος

6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ


7
ΓΝΑ "Η ΕΛΠΙΣ"
Γιάνναρος Θεόδωρος

8
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"
Φαλδαμής Νίκος
Διαμαντοπούλου Ιωάννα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ"

Μ. Αδαμοπούλου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ "Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ"


9
Γ.Ν.Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Θεοδώρου Μιχάλης
Καραλής Γιώργος

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ



ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ"

Αμούργης Παντελεήμων

3ο Νοσοκομείο ΙΚΑ


10
Γ.Ν.Α. ΛΑΪΚΟ
Ζερβού Θεοφανή
Χαρμανίδης Ηρακλής
11
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"
Μπάνης Κώστας
Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης
12
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"
Γιώργος Παπαδόπουλος
Στεφάνου Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ"

Μαρία Κοκολιού
13
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"
Παπασάββας Εμμανουήλ
Τοδούλου Ειρήνη

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Θεάκου Ρεγγίνα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ "Π. & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"

Χρήστος Τσάμης

2η Υγειονομική Περιφέρεια ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ


1
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
Κεχαγιάς Δημήτριος
Μονεμβασιώτης Σταύρος
2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "ΘΡΙΑΣΙΟ"
Λιόσης ’γγελος
Χονδρονικόλα Αφροδίτη
3
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ"
Λαμπίρης Ηλίας
Από Παν/μιο (επίκειται)
4
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΔΑΦΝΙ"
Όθωνας Χαραλαμπάκης
Κων/νος Νικολάου

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ"

Ηλιοπούλου Μαρία
5
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ"
Ρέσσος Χρήστος
Ρούπας Θεόδωρος

Γ.Ν.Δ.Α. "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ"

Μ. Κυριακίδης
6
ΓΝ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΤΖΑΝΕΙΟ"
Παπαχρήστος Χρήστος
Ευαγγελία Διακουμάκου
7
ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ"
Έλενα Μαραγκάκη
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης
8
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ "ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΟ"
Τσιργής Δημήτρης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ

Λάμπου Χάρης
9
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
Κόκκινος Μιχάλης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΩ

Σοροκάκης Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ "ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ"

Συφουνιού Χρυσούλα
10
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΡΟΥ
Σούλος Εμμανουήλ

11
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ"
Σίδερη Βασιλεία


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Βασιλάκη Αγγελική
12
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ "ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ"
Παντελής Μπομπάρης

13
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ "BΟΣΤΑΝΕΙΟ"
Κατσιφαράκης Δημήτριος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

Τσούνη - Αλεξιάδου Κατίνα
14
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ "¨ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ"
Μαραυγάκη Ευαγγελία


3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας


1
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"
Χρήστος Γκόγκος

2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κατσίλης Σταύρος

3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ"
Μπούρτσου Αναστασία
Δημήτριος Αμπάζης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ"


4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σημαδόπουλος Κυριάκος

5
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Χατζηδημητρίου Νίκος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τσακπουνίδης Παναγιώτης
6
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
Μάρκου Παύλος
Δαβόρας Βασίλειος

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


7
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Φαρμάκης Αστέριος


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΙΕΡΙΑΣ

Κοσμαδάκης Εμμανουήλ
8
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"
Καλτσίδης Γιώργος
Τζιούμης Τριαντάφυλλος

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θωμάς Αναγνώστου
9
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ"
Παύλος Παπαδόπουλος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ"

Μπαρούτης Σταύρος

4η Υγειονομική Περιφέρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


1
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ
Βέργουλας Γιώργος
Καρατάσου - Κουρή Μαρία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"
Χριστιανόπουλος Γιώργος
Σερίδης Πέτρος

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


3
ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ"
Βεντούρης Θρασύβουλος

4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Γούναρης Δημήτριος
Γκουρνέλης Δημήτριος

2ο Νοσοκομείο ΙΚΑ


5
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ρέμελης Γεώργιος

6
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
Χατζησάββας Γρηγόρης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Αρκούδας Μιχαήλ
7
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
Εμαννουηλίδης Ξενοφών
Γκιμπερίτη Αθανασία
8
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παπαδόπουλος Δημήτριος
Δημητρακάκη Αγγελική
9
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ
Χρυσομάλλης Μιχαήλ

10
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Μπαμπαλίδης Θανάσης

11
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ"
Χατζηνέστωρος Ηρακλής

12
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ραπτόπουλος Νικόλαος
Ντόλας Ιορδάνης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΕΒΡΟΣ

Λαζόπουλος Δημήτριος

5η Υγειονομική Περιφέρεια ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


1
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σκυλλάκος Ηλίας
Από Παν/μιο (επίκειται)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καραμπάτσας Κώστας
2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ "ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ"
Ζαχαρόπουλος Αριστείδης
Γιάννης Ντόκος
3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Λοπατατζίδης Μιχαήλ

4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Μακρής Λάζαρος

5
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Αγγουράς Βασίλης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ξαρχάς Ευάγγελος

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ

Καραγιώργου Δήμητρα
6
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Γκιζίμης Κων/νος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ

Νίκος Σβίγκος
7
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Αναστάσιος Σεπέτης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ''ΔΙΟΚΛΕΙΟ'', ΕΥΒΟΙΑΣ

Πετσής Ηλίας

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΜΗΣ ''Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ''

Γουρνής Νικόλαος

6η Υγειονομική Περιφέρεια ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


1
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δημόπουλος Βασίλης
Σάκης Τζαλελής

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Μαρκούλα Ιουλία
2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ''Γ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"
Βάββας Φώτης

3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
Λάμπρος Γιώργος

4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Τσούτσης Δημήτρης

5
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τυπάλδος Νίκος

6
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Κραμποκούκης Γιώργος


ΓΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"

Δημήτρης Πεφάνης
7
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ"
Κομιώτης Γιάννης

8
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Αυγουστάτος Δημήτριος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ "ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ"

Μαρκάτος Διονύσης
9
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γρηγορόπουλος Κων/νος


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αλαμάνος Ιωάννης
10
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"
Φιλιπποπούλου Ελένη


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ

Παπαθεοχάρη Μαρία

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ


11
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Καλομοίρη Δήμητρα


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γκιόλα Σοφία
12
Γ.Ν. ΑΡΓΟΥΣ
’ρχοντας Ιωάννης


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σιουρούνη Ελένη
13
Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μπέζος Γεώργιος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Μπόζος Παναγιώτης
14
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ
Κουφός Νικόλαος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΛΑΩΝ

Αικατερίνη Πριφτάκη
15
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Σκέπερς- Χούλη Αμαλία

16
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ
Κων/νος Φωτόπουλος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Γιώργος Τσάμης
17
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"
Δημήτριος Κοσμόπουλος


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Σιάμου Κωνσταντίνα
18
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ
Λέτσιος Απόστολος
Κουτσαγκουλάκης Σπ.

7η Υγειονομική Περιφέρεια ΚΡΗΤΗΣ


1
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"
Δουλγεράκης Χαράλαμπος


ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΨΥΧΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Σταυρουλάκη-Παραγιουδάκη Ευαγγελία
2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Μοσχοβάκης Γιώργος

3
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κοκκίνης Νικόλαος
Κονιδάκη ’ννα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ - ΠΑΝΑΚΕΙΟ"

Κυδωνάκης Νικόλαος
4
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ"
Μαυρικάκης Αλέξανδρος


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΡΗΤΗΣ "ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ"

Μοσχοβιδάκη Κρυσταλλία

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Μαρκόπουλος Εμμανουήλ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μακρονικολάκης Μανώλης
Διαβάστε περισσότερα » »