Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. & η ΔΕΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Μιά απάντηση στον Πρόεδρο ΔημοκρατίαςΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Αρχηγός του Κράτους των Ελλήνων επανέλαβεν την ημέρα της Εθνικής Εορτής, «Ανήκομεν εις τον ΣΚΛΗΡΟΝ ΠΥΡΗΝΑ της Ε.Ε.»
Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες συμπληρώνουμε.
Ανήκομεν εις την Ε.Ε. των πολλών ταχυτήτων, εις την Ε.Ε. που τελεί ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Ανήκομεν εις την Ε.Ε. που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ των Ζαν Μονέ, Ρομπέρ Σουμάν, Ανρύ Σπάακ, Σπινέλι, Ντε –Γκάσπαρι, Ντε-Γκωλ, Κόνρατ Αντενάουερ, Έρχαρντ, Μπίλι Βραντ, και Κων/νου Καραμανλή.
Ανήκομεν εις την σημερινήν Ε.Ε. που είναι των Βαμπίρ της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Φαρισσαίων Κοσμοκρατόρων, μια Ε.Ε. που ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, κ.λ.π. Επικυρίαρχους της Γης.
Η Δημιουργική και Συνεκτική των απάντων Θεού Σοφία και Δύναμη της Ε.Ε. απέθνησκεν, με την επικράτησην κατοχής των Βαμπίρ της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!
Ανήκομεν σύμφωνα με τους χαζούς και υποτελείς μαριονέτες Εβραιο-Μασόνους «Έλληνες» πολιτικούς, σε μια οικονομική Ευρωπαϊκή Ένωση της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Δικτατορίας των ΒΑΜΠΙΡ της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Ανήκομεν σε μια οικονομική Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν πιστεύει στις αξίες του ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ανήκομεν σε μια οικονομική ένωση Ευρωπαϊκών Κρατών, προεξαρχούσης Σιωνιστικής Ναζιστικής Γερμανίας.
Ανήκομεν σε μιά Ε.Ε. που θέλει οικονομικά να μας ληστέψει.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. προεξαρχούσης ΜΕΡΚΕΛ, μετά χορών και τυμπάνων, ενδόξως ότι δεδόξασται, ψάλλει η Αγία Ημών Ορθόδοξη Εκκλησία.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που θέλει το μισθό μας, τις συντάξεις μας, την εργασιακή νομοθεσία μας, και όλον τον ενεργειακό πλούτο μας, (ΔΕΗ-Πετρέλαια- Φυσικό Αέριο-ΧΡΥΣΟ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-Βιομηχανίες-Πολυκαταστήματα), κ.λ.π.
Tη ΔΕΗ τα Σιωνιστικά Βαμπίρ-ΘΕΣΜΟΙ θέλουν να την κατασπαράξουν!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. των Σιωνιστών Ιουδαίων, Γραμματέων, και Φαρισσαίων, του Ευαγγελίου.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. εκμεταλλευτών τους οποίους ονομάζουμε δουλικώτατα «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που εφαρμόζει για την Ελλάδα τη φτώχεια, που είναι η χειρότερη μορφή ΒΙΑΣ.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε., που η προεξάρχουσα ηγέτιδα δύναμη χρωστάει στο ΝΑΤΟ 350 δις ευρώ. (δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ DONALD TRUMP). Δηλαδή ανέθεσε εις το ΝΑΤΟ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων την Εθνική της Άμυνα!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που η προεξάρχουσα Γερμανία της Μέρκελ, Ρότσιλντ-Σούλτζ, Σόϊμπλε, δεν διατηρούν Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά ανέθεσαν την προστασίαν τους, στα άλλα υπόδουλα Κράτη-μέλη.
Πληρώνουν τα άλλα Κράτη-μέλη το κόστος του ΝΑΤΟ, γιαυτό η Γερμανία έχει πλεονάσματα, και είναι οικονομικώς ισχυρά!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. προεξαρχούσης Γερμανίας που έκλεψε το ΧΡΥΣΟ της Ελλάδος, μετά χορών και τυμπάνων.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που εφαρμόζει στα αδύναμα Κράτη-μέλη τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τη Λιτότητα, τα CAPITAL CONTROLS για τους φτωχούς συνταξιούχους, τις μεταρρυθμίσεις για τους φτωχούς, τη διάσωση των Τραπεζών των Κοσμοκρατόρων, το Υπερ-Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων,δηλαδή ξεπουλήματος της Ελλάδος, κ.λ.π.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που χρεώνει τα αδύναμα κράτη-μέλη, με παράνομο, απεχθές, επαχθές, ειδεχθές, και επονείδιστο χρέος.!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που εφαρμόζει επάνω στα αδύναμα μέλη της ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που διοικείται από Σιωνιστές οικονομικούς εκμεταλλευτές, και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που δεν έχει Ένοπλες Δυνάμεις, να προστατέψει τα μέλη της από γειτονική εχθρική επιβουλή.
Ανήκομεν σε μια Ε.Ε. που ότι θέλει το ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων, κάνει. Το ΝΑΤΟ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτά σαν απάντηση των δηλώσεων του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας την ημέρα της Εθνικής Εορτής των Ελλήνων.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »

Let's Do It Greece

Αποτέλεσμα εικόνας για Let's Do It GreeceΗ Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let's Do It Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με φετινό μεγάλο στόχο να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 100,000 εθελοντών σε πάνω από 1,500 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μεταδώσετε το εθελοντικό μας μήνυμα.
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου προς δημοσίευση μαζί με λογότυπο και εικόνες προς δική σας χρήση.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο press@letsdoitgreece.org 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς
Για την Οργανωτική Επιτροπή Εθελοντών
Του 
Let’s Do It Greece
Νίκος Κιούσης                                                                             Αναστάσης Σταμάτης
Εθελοντής - Συντονιστής Πανελλαδικής Δράσης                            Εθελοντής - Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6943848480
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, το κατάστημα ΥIAPIS DOCA CORNER (Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Πτολεμαΐδα) για την προσφορά ειδών δώρων για το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου.ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.                  -Η-                                                                                                   -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

 Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους αυτούς που με ανιδιοτέλεια έσπευσαν για μια ακόμα φορά να αφιερώσουν χρόνο προσωπικό, χρήμα, διάθεση και μεράκι προκειμένου να προετοιμαστεί η πασχαλινή εορταγορά. Ώρες πολλές, πρωί και απόγευμα, το γραφείο του Συλλόγου ζωντάνευε από την έντονη παρουσία της αγάπης τους.

Για τον Σύλλογο η βοήθεια αυτή είναι ανυπολόγιστης αξίας. Από τη μια γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη τους ίδιους τους γονείς και τους κηδεμόνες. Αποδεικνύει με τρόπο έμπρακτο ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα τους. Ότι υπάρχουν συνοδοιπόροι. Άνθρωποι που εμπνέουν, βοηθούν, στηρίζουν, ανυπόκριτα αγαπούν. Που ελέγχουν με την προσφορά τους όλη την παθητικότητα και την αδράνεια που μας περιτριγυρίζει. Που καταλύουν την αδιαφορία. Που έχουν έγνοια. Που αντικαθιστούν την κρατική μέριμνα, εκεί που θα έπρεπε αυτή και μόνο να κυριαρχεί.

Από την άλλη η βοήθειά τους αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της λειτουργίας του Κέντρου Φροντίδας Παιδιού, ενός θεσμού που είναι αυτοχρηματοδοτούμενος και στηρίζεται αποκλειστικά στη δική τους συμπαράσταση και στην οικονομική ενίσχυση των απλών πολιτών -δυστυχώς, “εκλιπαρούμε” διαρκώς για τα αυτονόητα, επιστρατεύουμε, καλούμε σε βοήθεια ολοένα την προσωπική εργασία, εκεί που θα έπρεπε όλο το Κέντρο να το έχει αναλάβει η μέριμνα της Πολιτείας.

Εντούτοις υπάρχετε όλοι εσείς, οι εθελοντές, αφανείς μέσα στη σημαντικότητά σας. Νιώθουμε την ανάγκη να καταθέσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Και την ίδια ώρα να εκφράσουμε την ανάγκη του Κέντρου να υπάρξουν και άλλοι.

Εσείς επιπλέον μοιραστήκατε πράγματα που αγαπάτε, το χορό, τη μουσική, τη ζωγραφική, με ανθρώπους διαφορετικούς, εξαιρετικά διαφορετικούς, πολύτιμους χάρη στη διαφορετικότητά τους. Με ανθρώπους που θέλει προσπάθεια η προσέγγισή τους, που δεν σας χαρίστηκε, όπως άλλωστε και τίποτα που αξίζει δεν χαρίζεται αλλά καλλιεργείται και ανθίζει όπως ένας καρπός. Αργά αλλά με τον τρόπο της ρίζας. Είχατε την τόλμη, την υπομονή και τη δύναμη. Για τούτο και “απολαύσατε” το μοίρασμα αυτό. Είμαστε σίγουροι. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι η αγκαλιά που εσείς ανοίγετε στα άτομα με αναπηρία είναι η ίδια αγκαλιά που και αυτά μέσα της σας κλείνουν.

Για να αγκαλιάσεις τον κόσμο χρειάζονται δυο. Δυο ζευγάρια χέρια και όχι ένα είναι η αγκαλιά.

Μην αφήσετε ποτέ την αγκαλιά αυτή ανοιχτή. Ανοίξτε τα χέρια σας για να σας κλείσουν μέσα στα δικά τους.

Συνεχίστε να δίνετε και δεν θα πάψετε να παίρνετε.

Αυτό είναι το “ευχαριστώ” μας.


Πάντα ανέβαινε.
Ακόμη πιο ψηλά.
Στη κορφή σε περιμένει η αγάπη
μ’ ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Ανέβα…

Όλο μπρος. Όλο ψηλά.
Κι αν δεν βρεις δρόμο
Φτιάξε.
Στην αγάπη
δεν υπάρχουν δρόμοι έτοιμοι,
τους φτιάχνεις εσύ.


Ανέβα…

Έστω κι αν δεις
πως τα λουλούδια είναι ψεύτικα
κι η αγάπη -η ολόφλογη αγάπη-
ένας καπνός, εσύ ανέβα.


Ανέβα…

Έστω κι αν στην κορφή
αντίς για τριαντάφυλλα
σε περιμένει ένα μπουκέτο μαχαίρια,
εσύ ανέβα!


Ανέβα…

Και πες “ευχαριστώ”.
Όχι στα τριαντάφυλλα, όχι στα μαχαίρια.
Πες ευχαριστώ στη δύναμη,
που σ’ έκανε ν’ ανέβεις…


ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ

ΓΙΑ   ΤΟ
Δ.Σ.    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ                                                             ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Προτάσεις προς εφιάλτες πολιτικούς

Ευρισκόμενοι προ μιάς οικονομικής (και όχι μόνον), σκλαβιάς των Ελλήνων υπό των «συμμάχων» & «εταίρων» στην Ευρώπη, δεδομένου ότι ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προς επιτυχίαν της διαπραγμάτευσης Αξιολόγησης, προτείνουμε,
1.-Να αποχωρήσουμε από την ελεγχόμενη από τους εχθρούς μας Ε.Ε. των πολλών ταχυτήτων, και του σκληρού πυρήνα, και να ενταχθούμε στην Αμερική του προέδρου TRUMP, ή στην ΡΩΣΙΑ του προέδρου ΠΟΥΤΙΝ, που είναι πρωταγωνιστές του ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ, και ΟΧΙ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Δικτατορίας, όπως υποτελής είναι η Ε.Ε.!
2.-Εάν αποχωρήσει η Ελλάς από την Ευρωζώνη, και εν συνεχεία από την Ε.Ε., τότε η Ε.Ε. θα διαλυθεί, δεδομένου του BREXIT, προς εκφοβισμό των Γερμανών, δεδομένου ότι οι Γερμανοί θέλουν τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος, τα οποία έχουν ήδη μπεί στο Υπερ-Ταμείο.
3.-Να αποχωρήσουμε από το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ. της Ν.Τ.Π. και από όλους τους Σιωνιστές Φαρισσαίους δανειστές, τους οποίους αποκαλούμε δουλικότατα «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Οι λήσταρχοι του ΔΝΤ (I.M.F.) έκαναν αυτό το σύστημα για να εξαφανίσουν την Ελλάδα, και να σκλαβώσουν τους Έλληνες!!! Ο Σόϊμπλε λέει, «Χωρίς το ΔΝΤ δεν έχει λεφτά».
4.-Να διαγράψουμε το ΧΡΕΟΣ , όπως έκανε ο ΜΕΤΑΞΑΣ, και πρόσφατα , ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής.
Η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Αργεντινή, το Περού, ο Ισημερινός, κλπ, είχαν Μνημόνια, και κατάφεραν με διάφορες πολιτικές να απαλλαγούν.
Εμείς που έχουμε την προδοτική πολιτική ηγεσία, δουλεύουμε για τους δανειστές της οικογένειας που ελέγχει τη Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση.
Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις του Σιωνιστή Νταϊσελμπλούμ περί Νοτίων χωρών Κρατών-μελών της Ε.Ε.
Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.
5.-Να προσφύγουμε στη διεθνή Δικαιοσύνη εναντίον του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, και της Ε.Ε. διότι με τις επιτακτικές συμβουλές τους, τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τη Λιτότητα, τα CAPITAL CONTROLS, τις Μεταρρυθμίσεις, τον Κόφτη, τα Προαπαιτούμενα, τη Διάσωση των Τραπεζών, το υπερταμείο, κ.λ.π. , προκάλεσαν –όλα αυτά τα χρόνια-ζημιές στην Εθνική Οικονομία της Ελλάδος, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.
6.-Να διαγράψουμε μονομερώς το παράνομο, απεχθές, ειδεχθές, και επονείδιστο χρέος.
7.-Για όσο διάστημα εκκρεμεί η υπόθεση στη διεθνή Δικαιοσύνη να κάνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ προς τους δανειστές. Νόμιμοι & παράνομοι. Νόμιμοι είναι τα κράτη –μέλη της Ε.Ε. Όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
8.-Επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, υπό την προϋπόθεσην ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
9.-Προέχει Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΡΙΣΣΑΙΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!!!!
Τα μέτρα αυτά που μας ζητάνε πρόκειται, για
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
10.-Το ΔΝΤ βρήκε χαζούς πολιτικούς εδώ, και σκέφθηκε, «Ευκαιρία τώρα να φάμε». Το ΔΝΤ ήλθε σαν δανειστής «με το έτσι θέλω»……………..
11.-Το ΤΑΛΜΟΥΔ λέει,
«Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν».
Θέλουν τον ενεργειακό ορυκτό μας πλούτο.
12.- Mπήκαμε στην Ε.Ε. για να σωθούμε από τις οικονομικές κρίσεις, και βρήκαμε Σιωνιστές Φαρισσαίους εκμεταλλευτές Κοσμοκράτορες.
Τις λεπτομέρειες της επιχείρησης αποχώρησης από την Ε.Ε. & την Ευρωζώνη των εχθρών, θα ρυθμίσουν οι οικονομολόγοι μας, Έλληνες και ξένοι Φιλλέληνες.
Συμβουλή προς Πρωθυπουργόν.


Αυτά θα έκανε ένας Πατριώτης Πρωθυπουργός, και ΟΧΙ Πρωθυπουργός υποτελής στους εκμεταλλευτές των Λαών!!!
Αυτά θα έκανε ένας αληθινός Εθνικός ΗΓΕΤΗΣ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »