Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ε Κ Α Σ του Αντώνη Ι. γρυπαίου



    Συμβουλή  προς Κύριον  Πρωθυπουργόν
     


Εάν θέλετε να γίνετε ΜΗ  ΜΙΣΗΤΟΣ
στους  Έλληνες, κανονίστε να χαρισθούν τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ, στους άπορους, άστεγους, και φτωχούς γερόντους Έλληνες συνταξιούχους.

Η κατάργηση αναδρομικά του ΕΚΑΣ από 01/01/16  γέμισε θλίψη τους Έλληνες φτωχούς γερόντους, και Ελληνίδες γερόντισες.

Οι αρμόδιοι υπουργοί σας, είναι ανάλγητοι, άσχετοι, άπειροι, και «Αριστεροί» - «Σοσιαλιστές» της πεντάρας, και της «πλάκας», να χειριστούν τέτοια θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

Θα είσθε δικαιολογημένοι ΜΟΝΟΝ  εάν σας διέταξε ο Κοσμοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να πράξετε ούτω....

Οι αρμόδιοι υπουργοί σας, είναι οι λεγόμενοι  «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ», ορντινάντσες του Κοσμοκράτωρα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Εάν ήξερε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τι σαβούρα πολιτικούς έχει μαζέψει να τον υπηρετούν, θα τους απέλυε αμέσως!!!

Οι αρμόδιοι υπουργοί σας, λειτουργούν σαν ψιλικατζήδες, και μπακάληδες της φτωχογειτονιάς.

Νομίζουν ότι με τις πενταροδεκάρες του ΕΚΑΣ
θα λύσουν το χρονίζον οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος δεκαετιών.

Το παράνομο, απεχθές, και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ των 500 δις. ευρώ δεν λύεται με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, πολλώ μάλλον με τα αναδρομικά, με τη μείωση συντάξεων, με την φτωχοποίηση του πληθυσμού της Ελλάδος, αλλά με άλλα δραστικά μέτρα!!!

Απλώς με τέτοια μέτρα γίνεσθε λαομίσητοι, και ανθέλληνες, εφιάλτες, γελοίοι!!!

Είναι εν γνώσει του Κοσμοκράτωρα Επικυρίαρχου της Γης, Μεγιστάνα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι οι άσχετοι υπουργοί σας, και το Κουαρτέτο της Δρακουλέσκου,  ενεργούν, και προσπαθούν σαν εισπράκτορες λεωφορείων, και επίτροποι ενορίας,  να συγκεντώσουν πενταροδεκάρες από τα εισητήρια, και τα κεράκια της Εκκλησίας, (ΕΚΑΣ),  για να συγκεντρώσουν τα ποσά που απαιτούνται για να πληρώσουν τα τοκοχρεολύσια δισεκατομμυρίων ευρώ των παράνομων και επαχθών δανείων, που έλαβαν κατά καιρούς οι χρήσιμοι ηλίθιοι και προδότες πολιτικοί;;;;

ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ  ΕΚΛΕΨΑΝ  ΑΥΤΟΙ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Γνωρίζει ο Κοσμοκράτωρας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ ότι έτσι διασύρεται το όνομά του, σαν ψιλικατζή, και «φτωχομπινέ», ανάμεσα στον Ελληνικό πληθυσμό;;;
Οι πολιτικοί που έχει μαζέψει γύρω του, με λάθη ενέργειες, προσπαθούν να τον κατεβάσουν από το βάθρο του Αριστοκράτη!!!

Είναι εν γνώσει του Επικυρίαρχου βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι οι Έλληνες γέροντες βαρυγκωμούν και καταριούνται το  όνομά  του, στην προσπάθεια των άπειρων και ηλιθίων υπουργών σας, να συγκεντρώσουν πενταροδεκάρες, στο όνομα του Κοσμοκράτωρα, σαν  δανειστή;;;

Εκτός εάν θέλει ο τσιφούτης Εβραίος δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, το χαρτζιλίκι των απόρων φτωχών, αστέγων Ελλήνων γερόντων.

Εκτός εάν θέλει ο Εβραίος δανειστής Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να στείλει γρηγορότερον εις τας αιωνίους μονάς, και εις τας αγκάλας του Εβραίου ΑΒΡΑΑΜ, τους Έλληνες γερόντους συνταξιούχους.
Η Αγία Ημών Εκκλησία ψάλλει, «Εν κόλποις ΑΒΡΑΑΜ αναπαύσαι»................

                       Μετά  τιμής

                  Αντώνης  Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος


Διαβάστε περισσότερα » »

Ο δήμος Καστοριάς διοργανώνει σημαντική ημερίδα για τις δημοτικές κοινότητες στον "Καλλικράτη"

Ο δήμος Καστοριάς διοργανώνει σημαντική ημερίδα για τις δημοτικές κοινότητες στον "Καλλικράτη"Έχει ήδη παρέλθει χρονικό διάστημα πέραν των πέντε ετών από την εφαρμογή του Προγράμματος "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μεταξύ των θεσμών που έχουν εισαχθεί περιλαμβάνονται οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, η αποστολή και η λειτουργία των οποίων καθορίζονται στον ν. 3852/2010. Ωστόσο, έως σήμερα ο θεσμός αυτός δεν έχει τύχει της προσοχής που του αρμόζει.
Επίσης, δεν έχει αναπτυχθεί, στον αναμενόμενο βαθμό, ο επιστημονικός και πολιτικός διάλογος για την ανάπτυξη του ρόλου τους στη συνολικότερη αρχιτεκτονική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς με την πολύτιμη συμπαράσταση του Δήμου Καστοριάς, επιθυμώντας να συμβάλει στον διάλογο αυτό, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «ΘΕΣΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"» το Σάββατο 28 Μαΐου 2016: (αίθουσα εκδήλωσης, Limneon Resort & Spa).
Στην Ημερίδα θα προσκληθούν να συμβάλουν με τη σκέψη τους έγκριτοι επιστήμονες και δικαστικοί λειτουργοί. Θα ήταν ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία σας στην Ημερίδα αυτή.
για τις δημοτικες κοινοτητες στον "καλλικρατη"
imerida dimos kastorias

Διαβάστε περισσότερα » »