Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Σ.Α.μεΑ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τα παρακάτω μέλη της για την εκλογή τους στο Γενικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.μεΑ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τις 8-9 Φεβρουαρίου.
Μήγγος Μιχάλης (ΑμεΑ)
Κούτσιανος Βασίλειος (ΑμεΑ)
Παπαδόπουλος Βασίλειος (ΑμεΑ)
Σιδηροπούλου Αγνή (Γονέα)
Επίσης συγχαίρει τους: Συμεωνίδη Μάριο (ΑμεΑ) , Καραπίντσιος Βασίλειος (ΑμεΑ) οι οποίοι είναι επιλαχόντες.
Το αναπηρικό κίνημα της Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να έχει εκπροσώπηση στο Γενικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.μεΑ. προασπίζοντας τα Άτομα με Αναπηρία τους χρόνια πάσχοντες και τις οικογένειες τους.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Λαβαντσίωτης Χρήστος
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναλύσει τη Σιωνιστική Γερμανία, τώρα
αναλύουμε τη Σιωνιστική Αμερική, αφού αυτές οι δύο χώρες έπαιξαν και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας, και στη νεώτερη ιστορία ειδικά της Ελλάδος. ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ  &  ΙΣΤΟΡΙΑ:
             
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ), Αγγλιστί United States of America (USA), είναι μια ομοσπονδιακή συνταγματική δημοκρατία, που περιλαμβάνει πενήντα (50) πολιτείες, οι οποίες ενώθηκαν σε ομοσπονδία και αποτέλεσαν το ισχυρό κράτος των ΗΠΑ.
Η χώρα αυτή βρίσκεται στη Βόρεια Αμερικανική Ήπειρο, εν μέσω δύο τεράστιων ωκεανών του Ατλαντικού & Ειρηνικού.
Τις ακτές και Πολιτείες της χώρας επί του Ατλαντικού, αποκαλούν Ανατολικές (East), και αυτές επί του Ειρηνικού Δυτικές (West).
Στο βορά συνορεύει με το Καναδά, και στο Νότο με το Μεξικό, και το Κόλπο του Μεξικού, εκεί όπου είναι οι νότιες πολιτείες, και όπου ευρέθησαν τα πολλά πετρέλαια. Εξαίρεση αποτελούν η πολιτεία της Αλάσκα, που βρίσκεται στο βορειότερο σημείο της Αμερικανικής ηπείρου, και η πολιτεία της Χαβάης, το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα στο μέσον του Ειρηνικού ωκεανού.
Ο Πληθυσμός της χώρας αυτής μετανάστες από όλα τα κράτη της Γης, ανέρχεται σε 313 εκ. κατοίκους. Η πολυπληθέστερη φυλή είναι η λευκή, και ακολουθεί η μαύρη φυλή. Επίσημη γλώσσα η Αγγλική.
Η Ισπανική γλώσσα είναι η δεύτερη συχνότερα ομιλούμενη.
Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα πολύ-πολιτισμικότερα κράτη του κόσμου, προϊόν μεγάλης κλίμακας μετανάστευσης από πολλές χώρες του κόσμου. Η Οικονομία των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη του κόσμου.
Νόμισμα το δολάριο. Εθνική επέτειος η 4η Ιουλίου ημέρα της ανεξαρτησίας. Σημαία με τα 50 αστέρια, κάθε αστέρας και πολιτεία.
Έμβλημα και σύμβολο ο αετός με τη σημαία. Εθνικό σύνθημα «Το Θεό εμπιστευόμαστε», Αγγλιστί « Ιn God we trust» το οποίο αναγράφεται επάνω στο δολάριο. Το πολίτευμα είναι Ομοσπονδιακή προεδρική συνταγματική δημοκρατία. Χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, η Αμερική είχε ανακαλυφθεί πρώτα από τους Αρχαίους Έλληνες, αφού ευρέθησαν πολλά συντρίμμια και ερείπια σε αρχαία Ελληνικά μαρμάρινα θέατρα, αγάλματα, και Ελληνικά ονόματα σε πόλεις και περιοχές. Ο αρχαίος Έλλην ήρωας Ηρακλής ήταν μεταξύ αυτών που είχε επισκεφθεί την εκεί Αρχαία Ελληνική ομογένεια. Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει και αποικήσει την Αμερικανική ήπειρο, (Βόρεια & Νότια), με αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας, βασιζόμενα στην αρχή της αντιβαρύτητας. (Δείτε τον Απόλλωνα και τον Ερμή, ιπτάμενους εποχούμενοι σε ανάκλιντρα, και φτερωτά πέδιλα, κατά την αρχαία ιστορία και μυθολογία.). Επομένως οι πρόγονοι των σημερινών Αμερικανών ήταν Ιστορικά Έλληνες. (Ιστορικά και μόνο!!).
Ο Χριστόφορος Κολόμβος, (και αυτός Έλλην ναυτικός εκ Χίου), πολιτογραφηθείς Ισπανός, ήλθε δεύτερος, αφού  ανακάλυψε την Αμερική στα μετά Χριστόν χρόνια, επί Φερδινάνδου και Ισαβέλλας βασιλέων της Ισπανίας.
Η μετανάστευση των νεότερων πληθυσμών στη χώρα αυτή, άρχισε όταν εκ δευτέρου ανακαλύφθηκε η Αμερική στο Χριστιανικό μεσαίωνα επί Χριστόφορου Κολόμβου, τότε άρχισε κύμα Ευρωπαίων λαθρομεταναστών να έρχεται προς την Αμερικανική ήπειρο με πλοία κινούμενα με κουπιά και ιστία. Ανάμεσα στους Ευρωπαίους μετανάστες και εκατοντάδες Εβραίοι της διασποράς, εκ της μετοικεσίας Βαβυλώνος, και «εν εξόδω Ισραήλ εξ Αιγύπτου οίκου Ιακώβ», κυρίως προερχόμενοι από την Ισπανία της Ισαβέλας, όπου εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Το δεύτερο κύμα μετανάστευσης των Εβραίων προς Αμερική ήταν στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναφερόμαστε ειδικά στους Εβραίους, διότι σήμερα είναι η άρχουσα τάξη στις ΗΠΑ.
Ο ιθαγενής πληθυσμός της Αμερικανικής ηπείρου, ήταν οι καλούμενοι Ινδιάνοι, ή αλλιώς ερυθρόδερμοι, οι οποίοι κατοικούσαν στις σημερινές ΗΠΑ, και σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, από πολλές χιλιάδες χρόνια.
Οι Αρχαίοι Έλληνες εξαφανίσθηκαν από την Αμερική με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, (10.000 χρόνια π.χ.), και με τον πόλεμο Ελλήνων και Ατλάντων, που έγινε Ανατολικά & Δυτικά της Ατλαντίδος
Η ιστορία αναφέρει ότι μετά τους Αρχαίους Έλληνες, κατοίκησαν οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ, από νότιο Αργεντινή μέχρι Καναδά, μεταναστεύσαντες από τις Άνδεις, και τη κεντρική Αμερική.
Οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν σιγά-σιγά από τους Ευρωπαίους λευκούς μετανάστες του Μεσαίωνα, και σήμερα αποτελούν μια μικρή μειονότητα στις ΗΠΑ, η οποία δια νόμου προστατεύεται, για ιστορικούς λόγους. Αυτός ο ιθαγενής Αμερικανικός πληθυσμός των Ινδιάνων μειώθηκε δραματικά από τις ασθένειες, και τους πολέμους εναντίον τους, μετά την Ευρωπαϊκή αποικιοποίηση της Αμερικής.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι η ποιότητα των λευκών Ευρωπαίων μεταναστών, κατά τον μεσαίωνα, ήταν η χειρότερη δυνατή πολιτιστικά.
Οι Βασιλείς των κρατών της Ευρώπης, τον μεσαίωνα, (Ισπανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Σκανδιναυϊκών κρατών), άνοιξαν τις φυλακές και έστειλαν όλους τους κατάδικους κακούργους της εποχής εκείνης του μεσαίωνα, με τα πλοία του Κολόμβου και άλλων θαλασσοπόρων, στην Αμερική, όπου οι κατάδικοι λευκοί μετανάστες ξεπάστρεψαν τους γηγενείς πληθυσμούς-Ινδιάνους- με δολοφονίες, πολέμους και ανίατες ασθένειες που μετέφεραν με τις σκούνες του Κολόμβου, από τις φυλακές της Μεσαιωνικής Ευρώπης.
Με τη πάροδο του χρόνου, οι λευκοί άποικοι επληθύνθησαν και μεγαλούργησαν. Πέρασαν από εμφυλίους πολέμους Βορείων και Νοτίων, και τελικά ίδρυσαν το κράτος που βλέπουμε σήμερα.
Κατά τον 19ο αιώνα οι ΗΠΑ εκτόπισαν ιθαγενείς φυλές, απέκτησαν το έδαφος της Λουϊζιάνας από τη Γαλλία, τη Φλόριντα από την Ισπανία, το Όρεγκον από την Αγγλία, τη Καλιφόρνια και το νέο Μεξικό από το Μεξικό, την Αλάσκα από τη Ρωσία, προσάρτησαν τη Δημοκρατία του Τέξας, και τη δημοκρατία της Χαβάης στον Ειρηνικό ωκεανό, και έτσι μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν, χτίζοντας ένα ισχυρό κράτος.
Οι διαμάχες μεταξύ του αγροτικού νότου, και του βιομηχανικού βορά, για την επέκταση του θεσμού της δουλείας, και τα δικαιώματα των πολιτειών, προκάλεσαν τον εμφύλιο πόλεμο της δεκαετίας του 1860.
Η νίκη του βορά (Γιάνκηδων), απέτρεψε μια μόνιμη διαίρεση της χώρας, και οδήγησε στο τέλος της νόμιμης δουλείας στις ΗΠΑ.
Κατά τη δεκαετία του 1870 η εθνική τους οικονομία ήταν η μεγαλύτερη του κόσμου. Ο ΙσπανοΑμερικανικός πόλεμος και ο Α! Παγκόσμιος Πόλεμος, επιβεβαίωσαν τη θέση της χώρας ως στρατιωτικής δύναμης.
Η Οικονομική κατάρρευση και κρίση του 1929, ήταν έργο της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, διότι εν τω μεταξύ οι Σιωνιστές στις ΗΠΑ είχαν ενισχυθεί, και είχαν γίνει «Κράτος εν κράτει», όπως άλλωστε και σήμερα, και η τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ, έλυσε το οικονομικό πρόβλημα με την εκτύπωση εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ΗΠΑ αναδύθηκαν από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ως η πρώτη χώρα με πυρηνικά όπλα. Το τέλος του ψυχρού πολέμου, και η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, άφησαν τις ΗΠΑ ως τη μόνη υπερδύναμη στο πλανήτη. Σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια ηγετική, οικονομική, πολιτική, στρατιωτική, και πολύ-πολιτισμική δύναμη στο κόσμο, αν και κινδυνεύει οικονομικά να καταρρεύσει λόγω τεράστιου χρέους, και τυπώνει συνεχώς δολάρια για πληρωμές, για να μη χρεοκοπήσει. Ασκεί δε τυραννική καταπίεση επάνω στα μικρά και αδύναμα κράτη σαν την Ελλάδα. Οι ΗΠΑ καταρχάς ιδρύθηκαν από τις δεκατρείς Βρετανικές αποικίες οι οποίες βρίσκονταν κατά μήκος των ακτών του Ατλαντικού. Στις 4 Ιουλίου 1776 εξέδωσαν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία διακήρυξε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.
Οι εξεγερμένες πολιτείες νίκησαν τη Βρετανική Αυτοκρατορία στην Αμερικανική επανάσταση, το πρώτο επιτυχή αποικιακό πόλεμο ανεξαρτησίας. Οι νέοι λευκοί άποικοι, στη προσπάθειά τους να χτίσουν και αναπτύξουν το νέο κράτος, δέχθηκαν εκατομμύρια μαύρους λαθρομετανάστες σαν δούλους, για φθηνά εργατικά χέρια, από τις χώρες της Αφρικής, οι οποίοι ονομάσθηκαν Αφρο-Αμερικανοί, σήμερα δε κατόπιν αγώνων, έχουν αποκτήσει τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους λευκούς, αφού κατόρθωσαν ακόμη και να εκλέξουν Αφρο-Αμερικανό Πρόεδρο, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ.
Οι σημερινές ΗΠΑ είναι πρότυπο πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Γιαυτό στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση των μαύρων φυλών στην Ελλάδα και Ευρώπη, με τις ευλογίες του Ερντογάν, ώστε να κάνουν την Ευρώπη Ισλαμική πολύ-πολιτισμική κοινωνία, κατά τα δικά τους πρότυπα. Βλέπετε ζήλευαν που εμείς οι Έλληνες ήμασταν αμιγείς Έλληνες, με το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, και ομότροπον, του πληθυσμού, με κοινό κοινωνικό εθνικό σύστημα, και απεφάσισαν να μας καταστρέψουν, φέρνοντας εδώ Ισλαμιστές, Μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική.
                                        ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Επειδή το κράτος αυτό παρουσιάζει πολιτική ιδιομορφία στην οργάνωση, διότι σαν ομοσπονδία πολιτειών διαφέρει από τα άλλα κράτη όπως τα γνωρίζουμε, αναφέρουμε τα εξής.
Οι Ηνωμένες πολιτείες  της Αμερικής είναι συνολικά 50. Κάθε πολιτεία αποτελεί αυτόνομο κράτος με δικό του σύνταγμα, και δική του νομοθεσία, κυβερνήτη, υπουργούς, δικαστήρια, και δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο κάθε πολιτεία πρέπει να αναγνωρίζει και να εφαρμόζει το ομοσπονδιακό σύνταγμα, και να σέβεται τις αποφάσεις των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων & δικαστηρίων. Ανώτατος άρχοντας κάθε πολιτείας είναι ο κυβερνήτης, ενώ ανώτατος άρχοντας όλων των πολιτειών είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Εξωτερική πολιτική και Εθνική Άμυνα των ΗΠΑ, είναι υπό την ευθύνη της κεντρικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ενώ για θέματα παιδείας, δημόσιας τάξης, υγείας, κ.λ.π. κάθε πολιτεία-κράτος εφαρμόζει τη δική της πολιτική.
Η κάθε πολιτεία (STATE), είναι κράτος. Αυτό είναι που λέμε «Κράτος εν κράτει».
                                     ΠΟΛΙΤΙΚΗ:
Όπως είπαμε πιο πάνω, ανάμεσα στους χιλιάδες Ευρωπαίους μετανάστες της εποχής του Κολόμβου προς Αμερική, ήταν και μερικές χιλιάδες Εβραίοι από την Ισπανία, εκδιωχθέντες από την Ισαβέλα, για λόγους που μόνον αυτοί, και η Ιστορία της Ισπανίας γνωρίζει.
Με τη πάροδο του χρόνου, οι Εβραίοι των ΗΠΑ, πολλαπλασιάστηκαν,
ενισχύθηκαν οικονομικά, και μεγαλούργησαν.
Σήμερα έχουν συστήσει το ισχυρότατο πολιτικά και οικονομικά Αμερικανο-Εβραϊκό  λόμπυ το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ, κυβερνά τις ΗΠΑ, και τον κόσμο όλο. Το λόμπυ αυτό τελεί υπό την ηγεσία του μεγιστάνα του πλούτου Rockefellers, και του οίκου Rothschilds, και άλλων επιφανών Σιωνιστών. Σήμερα η Αμερική αποκαλείται από τη διεθνή κοινή γνώμη Σιωνιστική. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα έχουν χάσει την Εθνική τους Ανεξαρτησία, και την Εθνική τους Κυριαρχία, όλα αυτά τα δικαιώματα τα παρέδωσαν στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία-διακυβέρνηση, του Rockefeler και της συνοδείας αυτού.
Κατόπιν αυτού δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν στα εσωτερικά άλλων κρατών, και να ασκούν τυραννική καταπίεση. Ο πρέσβης της χώρας αυτής που παρέδωσε τη κυριαρχία της στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, και που επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης χώρας, πρέπει να χαρακτηρίζεται PERSONA  NON-GRATA, και να απελαύνεται από τη καταπιεζόμενη κυβέρνηση της αδυνάμου χώρας.
Ας επανακτήσουν πρώτα την Εθνική τους κυριαρχία από τους Σιωνιστές, και τότε μιλάμε επί «ίσοις όροις». Αφού δεν τους τα λένε οι μαριονέτες πολιτικοί μας, τους τα λέμε εμείς το απλό πόπολο.
Σε μεγάλο ταραξία σήμερα του πλανήτη έχουν καταντήσει οι Σιωνιστικές ΗΠΑ. Από συστάσεως του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ, οι Σιωνιστές φρόντισαν να καταλάβουν όλα τα οικονομικά πόστα, Τράπεζες, χρηματιστήρια, κ.λ.π. και να αναρριχηθούν σε κυβερνητικά αξιώματα, και έτσι με τις κατακτητικές διαθέσεις που έχουν, άρχισε το μεγάλο πρόβλημα στο πλανήτη.
Οι Σιωνιστές των ΗΠΑ, σαν οργανωτικός και πανέξυπνος λαός, σιγά-σιγά, με τη πάροδο των αιώνων, όχι μόνο οργανώθηκαν, αλλά και μεγαλούργησαν, με αποτέλεσμα να πάρουν την οικονομία των ΗΠΑ στα χέρια τους. Οι οικονομολόγοι λένε, όποιος ελέγχει την οικονομία, ελέγχει το ίδιο το κράτος.
Το Σιωνιστικό πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα των Εβραίων της διασποράς στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα, (1897) από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, είχε ευρείαν απήχηση στους Εβραίους της Αμερικής, οι οποίοι προσεχώρησαν στο κίνημα αυτό και ονομάσθηκαν Σιωνιστές. Σήμερα ο διεθνής Σιωνισμός έχει εξελιχθεί σε ιμπεριαλιστικό, καπιταλιστικό, επεκτατικό κίνημα, με βλέψεις τη παγκόσμια κυριαρχία στο πλανήτη.
Οι Σιωνιστές της Αμερικής, πανέξυπνοι όντες, σιγά-σιγά, με τη πάροδο των χρόνων, σκέφθηκαν να καταλάβουν την εξουσία στις ΗΠΑ, στηρίζοντας και χρηματοδοτώντας πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες.
Πιστεύουν στην αρχή, «Εκ του χρήματος άρχεσθε», όχι «Εκ Θεού άρξασθε». Σιγά-σιγά, με το πλούτο που συγκέντρωσαν στα χέρια τους, αγόρασαν τις ήδη υπάρχουσες τράπεζες, ίδρυσαν νέες δικές τους, αγόρασαν τη Κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που τυπώνει και κόβει το δολάριο, και έτσι το εθνικό νόμισμα των ΗΠΑ, περιήλθεν εις χείρας των. Απέκτησαν έτσι μεγάλη δύναμη. Έκαναν πελάτες τους όλους τους ανυποψίαστους πολίτες των ΗΠΑ, και αργά-αργά, και σιγά-σιγά, όλους τους κατοίκους του πλανήτη.
Από συστάσεως του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ, οι Σιωνιστές κάτοικοι των πολιτειών των ΗΠΑ, φρόντισαν να αναρριχηθούν σε κυβερνητικά αξιώματα των τοπικών πολιτειών, και σιγά-σιγά, να διεισδύσουν στο κεντρικό ομοσπονδιακό κρατικό μηχανισμό. Εισέδυσαν στο Λευκό Οίκο, στα Υπουργεία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις μυστικές υπηρεσίες, κ.λ.π. έτσι συγκέντρωσαν τεράστια δύναμη στα χέρια τους, και έτσι άρχισε το μεγάλο πρόβλημα του πλανήτη Γη, αφού προκάλεσαν παγκοσμίους και τοπικούς πολέμους, και έφεραν πλανητικές διαταραχές & οικονομικές κρίσεις, και άλλα δεινά στην ανθρωπότητα, με απώτερο σκοπό να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία. Ανάμεσα στους Σιωνιστές της Αμερικής διακρίνονται μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβερνήσεως, όπως οι κ.κ. Rothschilds, Rockefellers, Morgan, Bill Gates, Goldman, Leehman, Kuhn & Loeb,  Warburg, Ηess, Greenspan, Bernacki, Polson, Sorros, Kissinger, Bresinsky, Albright, κ.λ.π. προσωπικότητες διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας. Όλοι αυτοί συγκέντρωσαν όλο το χρυσό της Αμερικής και όλου του κόσμου στα χέρια τους, και όχι μόνο, αλλά όλο το πλούτο της Οικουμένης. Διείσδυσαν στο κρατικό μηχανισμό και στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ & της Ε.Ε., και σήμερα κυβερνούν τον κόσμο όλο. Γιαυτό σήμερα οι ΗΠΑ είναι διεθνώς γνωστές σαν Σιωνιστικές ΗΠΑ. Αφού συγκέντρωσαν τεράστια οικονομική και πολιτική δύναμη στην Αμερική, σκέφθηκαν να επεκταθούν και στην Ευρώπη, κατέχοντες ήδη όλο το χρυσό των κρατών της Ευρώπης.
Έτσι κατάφεραν- κατά το πρότυπον των ΗΠΑ- να τοποθετήσουν στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα της Ε.Ε. δικούς τους ανθρώπους-πιόνια,
όπως το Ρομπάϊ, το Μπαρόζο, Σούλτζ, τη Μέρκελ, Όλι Ρεν, Γιούνγκερ,
και τον αντικαταστάτη αυτού Μπλούμ, κ.λ.π. τους οποίους οι καραγκιόζηδες πολιτικοί μας θαυμάζουν & εκτελούν τις εντολές των.
Οι Βασιλείς και Πρόεδροι όλων των κρατών της Ευρώπης, στέκουν «σούζα» μπροστά στις μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Έτσι οι Σιωνιστές παγκόσμιοι κυβερνήτες απέκτησαν τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, και τη Σιωνιστική Ε.Ε. υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.
Γιαυτό σήμερα δυστυχεί και εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να ευημερήσουμε, και βρήκαμε μια Ε.Ε. Σιωνιστική σε παρακμή, με αποτέλεσμα να δυστυχήσουμε, επειδή το θέλει ο Ρότσιλντ με το Ροκφέλερ, με τα πιόνια τους τύπου Jeffrey.
Δημιουργούν οικονομικές κρίσεις για τρομοκράτηση των πληθυσμών ΗΠΑ, Ε.Ε., και όλου του πλανήτη.
Αφού απέκτησαν τον έλεγχο των ΗΠΑ & Ε.Ε. σκέφθηκαν & αποφάσισαν τη παγκόσμια κυριαρχία, μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Στις ΗΠΑ ο πρόεδρος, οι υπουργοί, οι ένοπλες δυνάμεις, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, οι μυστικές υπηρεσίες, είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, το ίδιο και στην Ε.Ε.
Οι τράπεζες διεθνώς είναι όλες δικές τους. Η ενέργεια (πετρέλαια, κ.λ.π.), παγκοσμίως είναι υπό τον έλεγχό τους.
Για την υποβοήθηση των σκοπών τους που είναι η παγκόσμια κυριαρχία, οι Σιωνιστές της Αμερικής, ίδρυσαν πολλές μυστικές οργανώσεις και λέσχες. Στην Ευρώπη ίδρυσαν τη λέσχη Bilterberg υπό τον Ρότσιλντ, και στην Αμερική τη «τριμερή επιτροπή», υπό τον Ροκφέλερ, με στελέχη και στις δύο τον πολυμήχανο Κίσσινγκερ, και τον καθηγητή γεωπολιτικής Zbigniew Bresinsky, υπηρετήσαντα στο παρελθόν σαν σύμβουλος πολλών προέδρων των ΗΠΑ, και μέλη πιόνια πολιτικούς υποτελών χωρών, συνεδριάζουν δε «κεκλεισμένων θυρών».
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα έχουν καταστεί φόβος & τρόμος των αδυνάτων κρατών της Οικουμένης, αφού απειλούν με πόλεμο τη Κίνα, το Ιράν, τη Συρία. Κοιτάξτε τι καταστροφές έκαναν στη Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιετ-Ναμ, Αφρική, Κορέα, κ.λ.π.
Σε όποιο κράτος κάνουν εισβολή, τα κάνουν ρημαδιό!!!
Όσοι πολιτικοί πατριώτες διαφωνούν, δολοφονούνται με καρκίνο!!!
Σήμερα ο μεγάλος ταραξίας του πλανήτη Γη είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Τα χρέη των κρατών Ευρώπης & Αμερικής είναι τόσο πολλά προς τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, που σύντομα τα κράτη αυτά θα υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να εφαρμόσουν το νόμο του Σόλωνα
«Σεισάχθεια», θα διαγράψουν τα χρέη για να επιβιώσουν, εάν βεβαίως οι Σιωνιστές της Αμερικής, Ρότσιλντ & Ροκφέλερ το επιτρέψουν, αλλιώς θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο-ολοκαύτωμα. Οι μυστικές Σιωνιστικές λέσχες & οργανώσεις βρίθουν σε ΗΠΑ & Ευρώπη. Η Σιωνιστική Αμερική σήμερα εκφράζεται μέσω της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι Σιωνισμός γράφει στο βιβλίο του ένας Αμερικανός συγγραφέας. Ο Σιωνισμός δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από μια Σιωνιστική Δικτατορία στο πλανήτη, με εκτελεστικό όργανο τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, επειδή έχουν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, εξοπλισμένες με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί Πρόεδροι, όταν λένε Νέα Τάξη Πραγμάτων, εννοούν πολιτικό & οικονομικό σύστημα που οδηγεί σε παγκόσμια κυβέρνηση, με ένα νόμισμα, και μια παγκόσμια θρησκεία.
Στη Σιωνιστική Αμερική καλούνται πολιτικοί από όλα τα κράτη της Γης, όπου εκπαιδεύονται να εφαρμόζουν στις χώρες τους κατακτητικά προγράμματα της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση είναι σήμερα η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα της Σιωνιστικής Αμερικής, αφού τα μεγάλα αφεντικά της Οικουμένης καταρτίζουν σχέδια για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο-ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας, στον οποίον οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θα θυσιάσουν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες. Οι επιστήμονες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χρησιμοποιούν τα φυσικά φαινόμενα σαν οπλικά συστήματα, που τα στρέφουν εναντίον της Σιωνιστικής Αμερικής, για να κρατούν το αθώο λαό των ΗΠΑ  τρομοκρατημένο και υποταγμένο.
Έτσι τεχνητοί τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, χιονοθύελλες, σεισμοί, κ.λ.π. σαρώνουν τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, ώστε ο λαός να παραμένει φοβισμένος, και τρομοκρατημένος.
Τρομοκρατικές ενέργειες (Δίδυμοι πύργοι, κ.λ.π.), και τοπικοί πόλεμοι κρατούν τους λαούς των Σιωνιστικών ΗΠΑ καθηλωμένους και υποταγμένους. Οι τυφώνες Κατρίνα, Sandy, NEMO, μαζί με τα TWISTERS-ανεμοστρόβιλους, χρησιμοποιούνται σαν οπλικά συστήματα, εναντίον των Αμερικανών, γιαυτό τα διεθνή ΜΜΕ λένε «USA UNDER ATTACK». Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως οργανώνονται μέσα στη Σιωνιστική Αμερική, για να υποδεχθούν τους αντιφρονούντες προς τη Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Τα Σιωνιστικά Think Tanks ευρίσκονται σε πλήρη δράση στις ΗΠΑ.
Έχουν αναλάβει να εκπαιδεύουν πολιτικά στελέχη άλλων χωρών, και τους εκμαυλίζουν, με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουν σε πιόνια των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και αυτοί αισθάνονται υπερήφανοι που έγιναν καταδότες της πατρίδας των. Τόσο ηλίθιοι είναι!!!
Παράλληλα απειλούν τους πολιτικούς άλλων συμμαχικών και φιλικών χωρών, να μη συνεργαστούν με τη Ρωσία σε οικονομικά και ενεργειακά θέματα γιατί θα έχουν αντίποινα από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού έτσι θα ζημιωθούν τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτά που υποφέρουμε σήμερα, και όλα όσα θα υποστούμε στο μέλλον,
οφείλονται στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και εκπορεύονται
από τη Σιωνιστική Αμερική.
Όλη η Σιωνιστική Αμερική τελεί στη διάθεση των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, και στην εκμετάλλευση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. O  Θεός να σώζει την Αμερική, και όλο τον κόσμο, από τα νύχια και δόντια της Σιωνιστικής Αμερικής.
Όσο για την Ελλάδα, με τα μυαλά που κουβαλούν τα πιόνια οι «Έλληνες» πολιτικοί, και ο λαός που τους ψηφίζει, είμαστε από καιρό χαμένοι για πάντα!!!          

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
ΔιεθνολόγE-mail: ant.grypaios@gmail.comΠηγή:    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Καρκινογόνα φυτοφάρμακα στα χωράφια της Χαλάστρας

Φυτοφάρμακα αμφίβολης προέλευσης, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα επικίνδυνα, καταλήγουν σε χωράφια ελλήνων παραγωγών μέσω Τουρκίας.

Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν για δεύτερη φορά 45χρονο, που κατηγορείται ότι μετέφερε μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκων, η κυκλοφορία των οποίων έχει απαγορευτεί στην ελληνική αγορά. 


Ο 45χρονος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς έξω από την Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Τρίτης και στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 298 συσκευασίες με 87 κιλά φυτοφαρμάκου και 90 πλαστικά δοχεία που περιείχαν 170 λίτρα.


Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, τα φυτοφάρμακα ήταν σε συσκευασίες στην τουρκική γλώσσα και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Ακόμη, τονίζεται πως ο κατηγορούμενος είχε σκοπό να τα παραδώσει σε αγρότες της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τα είχαν παραγγείλει, όπως είπε, αφού οι τιμές τους από την Τουρκία είναι μειωμένες σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με τα φυτοφάρμακα που κυκλοφορούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Το ίδιο πρόσωπο είχε απασχολήσει τις αρχές της Αλεξανδρούπολης, μόλις τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και κατηγορήθηκε για παράνομη εισαγωγή 290 λίτρων φυτοφαρμάκων από τη γειτονική χώρα. Μάλιστα, τότε είχαν συλληφθεί ακόμη έξι άτομα και είχε αποκαλυφτεί ότι ακολουθούταν ολόκληρο σχέδιο από την εισαγωγή μέχρι την παράδοση.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως οι λαθρέμποροι έκρυβαν τις ποσότητες σε αγροτικές περιοχές κοντά στα σύνορα και στη συνέχεια τα παραλάμβαναν οι αγρότες. Και στην υπόθεση εκείνη, μεταξύ των αγροτών που είχαν παραγγείλει ήταν από τη Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υποστηρίζοντας πως η πλειοψηφία των συγκεκριμένων φυτοφαρμάκων παρασκευάζονται στην Κίνα και στη συνέχεια καλύπτονται με συσκευασίες τουρκικές ή και βουλγαρικές. «Είναι άκρως επικίνδυνα. Δεν έχουν καν αναγραφές ούτε με τη χημική τους σύσταση ούτε καν για ποιες καλλιέργειες χρησιμοποιούνται», υποστήριξε μιλώντας στη «Μ» ο πρόεδρος του γεωπονικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Νικολαΐδης.

Άλλη μία κατάσχεση παράνομων φυτοφαρμάκων το τελευταίο διάστημα είχε γίνει από την αστυνομία στην Ημαθία. Τον περσινό Ιούνιο είχαν βρεθεί μέσα σε διαλογητήριο ποσότητες που προέρχονται από τη Βουλγαρία και ήταν επίσης αμφιβόλου ποιότητας.


Κίνητρο οι χαμηλές τιμές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης, στους οποίους έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες για παράνομες εισαγωγές φυτοφαρμάκων, η ποσότητα που κατασχέθηκε το βράδυ της Τρίτης προοριζόταν για βαμβακοπαραγωγές στη Χαλάστρα. Οι αγρότες οδηγούνται στην αγορά των επικίνδυνων φυτοφαρμάκων επειδή είναι φθηνότερα, μέχρι και σε ποσοστό 60%, ανεξάρτητα εάν δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις τους.

Γεωπόνοι αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει παράνομα στην Ελλάδα τόνοι τέτοιων φυτοφαρμάκων, τα οποία χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα επικίνδυνα, αρχικά για τα προϊόντα αλλά και γενικότερα για επιπτώσεις στις περιοχές όπου χρησιμοποιούνται. Υπογραμμίζουν επίσης πως πολλοί είναι οι παραγωγοί που γνωρίζουν τις συνέπειες της χρήσης τους, αλλά λόγω της χαμηλής τιμής τους «ο ένας κλείνει το μάτι του άλλου», όπως ενδεικτικά αναφέρουν.

Οι επιπτώσεις χρήσης επικίνδυνων φυτοφαρμάκων είναι πολλαπλές. «Αρχικά τα προϊόντα αυτά, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν οι ουσίες, κρίνονται ακατάλληλα όταν ελεγχθούν από τις αγορές του εξωτερικού. Είναι αρκετές οι ποσότητες που έχουν πεταχτεί γι’ αυτόν τον λόγο, με αποτέλεσμα να πλήττονται γενικότερα τα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται και δυσφημούνται», ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης. Ακόμη, η κατανάλωση των συγκεκριμένων προϊόντων στην εγχώρια αγορά καθίσταται το ίδιο επικίνδυνη, ενώ οι συνέπειες επεκτείνονται στον υδροφόρο ορίζοντα ολόκληρων περιοχών. «Υπάρχουν μετρήσεις για αυξημένες καρκινοπάθειες σε περιοχές όπου χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα αμφίβολης ποιότητας», συμπλήρωσε ο κ. Νικολαΐδης.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ - Κανένας έλεγχος

Οι γεωπόνοι υπογραμμίζουν πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην ελληνική ύπαιθρο με τη χρήση φυτοφαρμάκων είναι ανεξέλεγκτη και γι’ αυτό ευνοούνται οι παράνομες εισαγωγές επικίνδυνων προϊόντων από τις γειτονικές χώρες. «Γνωρίζουν καλά ότι στην Ελλάδα δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος. Εμείς έχουμε ζητήσει συνταγογράφηση», ανέφερε ο πρόεδρος των γεωπόνων Θεσσαλονίκης.

Οι ειδικοί τονίζουν επίσης πως η κρατική μηχανή διαθέτει τόσο το νομικό καθεστώς όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες (φυτοπροστασίας) για να γίνει έλεγχος σε αγροτικές εκτάσεις για τη χρήση των φυτοφαρμάκων. «Εάν εφαρμοστεί η συνταγογράφηση, ο κάθε παραγωγός θα είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες ποσότητες και συγκεκριμένα φάρμακα βάσει των εγγράφων του γεωπόνου», υποστήριξε ο κ. Νικολαΐδης.

Χαρακτηριστική περίπτωση ανεξέλεγκτης χρήσης ήταν οι καταγγελίες βαμβακοπαραγωγών της δυτικής Θεσσαλονίκης ότι καταστράφηκαν οι καλλιέργειές τους από χρήση φυτοφαρμάκων στους ορυζώνες της περιοχής. Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα, στην οποία αναζητούνται ευθύνες και στους υπευθύνους της εταιρείας που διακίνησε τα συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.


ΜακεδονίαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για λαθρεμπόριο φυτοφαρμάκων
Κατασχέθηκαν πάνω από 85 κιλά και 170 λίτρα φυτοφάρμακο
Συνελήφθη χθες (12-2-2013) το βράδυ, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο φυτοφαρμάκων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι μετέφερε λαθραία, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, 298 συσκευασίες και 90 πλαστικά δοχεία φυτοφαρμάκων, τουρκικής προέλευσης.
Κατασχέθηκαν :
  • 298 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 86,9 κιλά φυτοφάρμακο
  • 90 πλαστικά δοχεία, που περιείχαν συνολικά 170 λίτρα φυτοφάρμακο
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
Σημειώνεται, ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
krasodad

Διαβάστε περισσότερα » »

Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης - Βίντεο με όλη την αλήθεια

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Χθές ζήσαμε, όσοι μπορούμε και βλέπουμε γύρω μας, το πως στήνεται μια ιστορία συγκάλυψης ενός πραγματικού γεγονότος.
Οι κάμερες "ανήσυχων" Ρώσων πολιτών που έβλεπαν προς τον ουρανό, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από πολλά κτίρια, συνέλαβαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα αφήνοντας πίσω του την κλασική ουρά φωτιάς.
Λίγο αργότερα, το αντικείμενο αυτό εξεράγη και τμήματά του εκτινάχθηκαν στην γύρω κατοικημένη περιοχή από ένα ύψος περιπου πενήντα χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, αλλά και με το βίντεο που όλοι είδαμε.
Αμέσως μετά, ακολούθησε δεύτερη έκρηξη, πολύ ισχυρότερη και το φως του Ήλιου φάνηκε αδύναμο μπροστά της, αφού τυφλώθηκαν όλες οι κάμερες και το φως της συγκεκριμένης έκρηξης κατήργησε την σκιά που δίνει το φως του Ήλιου και έδωσε δική του σκιά.
Μετά την δεύτερη έκρηξη, το αντικείμενο που εξεράγη, αξαχνώθηκε πλήρως, αφήνοντας για πολλές ώρες ένα δύο τεράστια παράλληλα σύννεφα ψηλά στον ουρανό, σαν τεράστια ερωτηματικά, που θύμιζαν την μοναδική εμπειρία που είχαν όλοι όσοι είδαν το συμβάν.
Κατόπιν ακολούθησαν δύο ακόμη γεγονότα.
1. Λόγω της βιαιότητάς της, η δεύτερη έκρηξη, που ήταν εντελώς ασυνήθιστη σε ισχύ για ένα μετεωρίτη, έδωσε ωστικό κύμα, που έφθασε στο έδαφος και δημιούργησε εκτεταμένες αλλά μικρής κλοιμακος ζημιές, σπάζοντας κυρίως τα τζάμια των παταθύρων και στρεβλώνοντας τον σκελετό των παντός τύπου κουφωμάτων.
Αυτό ήταν εκέινο που προκάλεσε και τους περίπου 1.200 τραυματισμούς, που οι περισσότεροι ήταν ευτυχώς ελαφράς μορφής.
2. Τα θραύσματα που εκτινάχτηκαν από την πρώτη ωστόσο έκρηξη, την πιο αδύναμη σε σχέση με την δεύτερη, όταν έφθασαν στο έφαφος δημιούργησαν υλικές ζημιές φιαφορετικής φύσεως.
Από όσα μπορέσαμε τουλάχιστον να δούμε, πριν κινητοποιηθεί ο μηχανισμός συγκάλυψης, ένα από τα τμήματα του "αντικειμένου" που έφθασαν στο έδαφος, κατέστρεψε ένα εργοστάσιο, ενώ ένα άλλο, προφανώς πολύ μικρότερο, έσπασε τον πάγο μιάς παγωμένης επιφάνειας νερού.
Αυτή η κατάρρευση, δεν γίνεται από ηχητικό κύμα, τη στιγμή που το απέναντι κτίριο, σε μερικά μέτρα απόσταση, είχε μόνο μερικά σπασμένα τζάμια.
Εδώ έπεσε θραύσμα, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
Ο μηχανισμός συγκάλύψης αποτελείται από πολλά κλιμάκια. Ας δούμε μερικά από αυτά
1. Οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" επιστήμονες
Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός δίνει κύρος σε ένα επιστήμονα και ποιός τον εγκρίνει για να μιλά εξ΄ονόματος της επιστήμης; Μα φυσικά το "κράτος", μα φυσικά το σύστημα διοίκησης που το κατεστημένο έχει εγκαταστήσει παντού.
Μια εύκολη απάντηση θα ήταν ότι ο επιστήμονας έχει κύρος λόγω των γνώσεών του, αλλά επειδή εγώ που απευθύνομαι σε εσάς είμαι της δουλείάς, δηλαδή σαν φυσικός επιστήμονας που έζησε πολλά, σας διαβεβαιώ ότι οι γνώση, είναι μία ικανή αλλά όχι απαραίτητα αναγκάια ιδιότητα ενός "έγκριτου" επιστήμονα.
Βγήκαν λοιπόν οι "επιστήμονες" από όλο τον κόσμο και μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.
Λάθος κύριοι, δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, γιατί αν ήτανε συνηθισμένο, δεν θα γινότανε χαμός παγκόσμια.
Εκείνο που πράγματι ισχύει είναι ότι φλεγόμενοι μετεωρίτες, πολλές φορές εκρήγνυνται πάνω από το έδαφος, αλλά ποτέ δεν είχαμε έκρηξη που σκίασε το φως του Ήλιου.
Υπόψη ότι κανένας "έγκριτος" επιστήμονας δεν ενέφερε ότι είχαμε θραύσματα που προκάλεσαν ζημιές.
Μίλησαν μόνο για το ωστικό κύμα. Άρα απέκρυψαν απλά πράγματα, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν άμεσα ένα κομάτι του μετεωρίτη, που όμως δεν υπήρχε.
Μετά βέβαια μπορεί και να μας δείξουν καμιά πέτρα από την Άνω Καταραχιά Ρωσίας και να μας λένε, "να ο μετεωρίτης".
Και κάτι ακόμη
Για να μας πείσουν ότι τίποτε δεν έπεσε κάτω, ειπώθηκε ότι αν έφευγαν κάποια θραύσματα τότε λόγω της διατήρησης της ορμής, θα άλλαζε η πορεία του "μετεωρίτη", πράγμα που δεν συνέβη.
Αυτόι δεν στέκε, διότι εφόσον τα τμήματα που αποσάσθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τον κυρίως κορμό, στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης, δεν προλάβαινε να αλλάξει καμία πορεία.
2. Οι τοπικές αρχές
Το ρωσικό κράτος σε χρόνο μηδέν, έβγαλε 20.000 χιλιάδες άνδρες που χτένιζαν την περιοχή ψάχνοντας και συλλέγοντας τι;
Αποκλείοντας την πρόσβαση του κόσμου σε τι;
Μήπως τα θραύσματα του οχήματος κατεστραμένο στην ατμόσφαιρα της Γης και ανεφλέγη;
3. Τα ΜΜΕ
Εκεί γίνεται και έγινε το έλα να δεις. Μέχρι να πάρουν γραμμή, έλεγαν άλλα αντί άλλων. Μετά, κλασικά έλεγαν όλοι το ίδιο ποίημα. Με τις ίδιες λέξεις, νομίζεις και ένας νους έγραψε το κείμενο που παγκόσμια μετέδιδαν τα παπαγαλάκια της νέας (;), υπερνέας (;), παλιάς (;) τάξης.
TA ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ας δούμε όμως ποιά είναι τα δεδομένα στο χθεσινό συμβάν
1. Έγινε έκρηξη εκτός ατμόσφαιρας που κατέστρεψε το αντικείμενο και κατεγράφη από ερασιτέχνες αστρονόμους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά οι Ρώσοι είπαν ότι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη. Ωστόσο οι Ρώσοι δεν υπήρχε περίπτωαη καμία απολύτως να στοχεύσουν τον μετεωρίτη. Δεν χτύπησαν τίποτε και γιατί δεν μπορούσαν και κυρίως διότι δεν υπήρχε μετεωρίτης, αλλά άγνωστο για αυτούς σκάφος.
2. Μέσα στα πυκνότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το "αντικείμενο" εξεράγη μπροστα στις κάμερες και τμήματά του έπεσαν στο ΄'εδαφος και αυτά ήταν που έψαχναν οι 20.000 άνδρες. Δεν σας φαίνεται πολύ μα πάρα πολύ περίεργο, ένας στρατός ολόκληρος να ψάχνει τα κομμάτια του "μετεωρίτη";
3. Σχεδόν ακαριαία μετά, μιά τεραστίου μεγέθους έκρηξη, εξάχνωσε τα υπολοίματα του "αγνώστου αντικειμένου" και τίποτε άλλο δεν έπεσε στο έδαφος.
Στον ουρανό έμειναν δύο παραλληλες γραμμές συμπυκνωμένων αερίων, που έκαναν πολλούς να μιλούν για UFO με δύο κινητήρες.
4. Οι Ρώσοι σε δεύτερη επίσημη ανακοίνωσή τους, είπαν ότι τίποτε δεν χτύπησαν αφού είναι αδύνατον για την ανθρώπινη τεχνολογία να εντοιπίσει ένα ταχέως εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα αντικείμενο.
Κάποιοι βέβααι, επίσης "έγκυροι και έγκριτοι", είπαν ότι δεν το είδαν τα ραντάρ...... επειδή ερχότανε από την πλευρά του Ήλιου, νομίζεις και ζούμε στο σενάριο ταινίας με αεροπλάνα του Β΄παγκοσμίου πολέμου, όπου οι πιλότοι τυφλωνότανε από το φως του Ήλιου.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ
Διαβάστε περισσότερα » »

Βιάγκρα: Πως δημιουργήθηκε η λέξη!

Όλοι γνωρίζουμε το γνωστό χάπι βιάγκρα, της εταιρείας Pfizer, το οποίο χρησιμοποιείται από μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού για την ενίσχυση της σεξουαλικής τους ζωής.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία που το κατασκευάζει η λέξη βιάγκρα είναι αρχαία ελληνική. Προέρχεται από το βία και άγρα, που σημαίνει σύμφωνα με την εταιρεία το κυνήγι της χαμένης ερωτικής ορμής. Βέβαια αυτό που είναι ακόμη πιο ενοχλητικό είναι ότι αυτό δεν αποτελεί είδηση για τα ΜΜΕ. Δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς Έλληνας.

Να προσθέσουμε ακόμη χάριν ιστορίας ότι η εταιρεία Bayer κατασκευάζει την πρώτη ύλη για την ασπιρίνη. Η συνταγή για την ασπιρίνη όμως περιγράφεται στα βιβλία του Ιπποκράτη.
Τι κρίμα όμως η Ελλάδα δεν θα εισπράξει πνευματικά δικαιώματα.

Ακόμη και το φάρμακο ALGON προέρχεται απο το "άλγος".

Πολλές τέτοιες πληροφορίες περιέχονται στο βιβλίο του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου «Αρχαίοι Έλληνες Ιατροί».

Το βιβλίο είναι πρωτότυπο, μοναδικό στα ελληνικά και στα παγκόσμια χρονικά. Ο συγγραφέας είναι πολιτικός μηχανικός κατ’ επάγγελμα αλλά με πολύπλευρες επιστημονικές σπουδές και πτυχία σε πολλές ειδικότητες, όπως ιστορία, αρχαιολογία κτλ και είναι καθηγητής σε ξένα πανεπιστήμια.

Η κύρια ειδικότητά του είναι καθηγητής πανεπιστημίου στην ιστορία της επιστήμης.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τις πανεπιστημιακές σχολές που υπήρχαν στον ελληνικό κόσμο τον 7ο αιώνα έως τους Αλεξανδρινούς χρόνους. Θα δείτε λεπτομέρειες όπως ότι η κάθε πόλη είχε μια ιατρική σχολή που ειδικευόταν σε κάτι διαφορετικό.

Η Μασσαλία στην οφθαλμολογία.

Η Αλεξάνδρια στην χειρουργική.

Η Κνίδος για την φαρμακολογία.

Υπήρχε μέχρι και σχολή που έβγαζε κτηνίατρους. Πως γίνεται αυτά να μην τα διδάσκονται τα παιδιά μας; Πως γίνεται αυτά να μην τα διδάσκονται στα πανεπιστήμια;

Από την Ισπανία μέχρι την Έδεσσα της Μεσοποταμίας υπήρχαν πάνω από 20 πανεπιστημιακές σχολές που έβγαζαν ιατρούς.

Μόνο στην Αίγυπτο υπήρχαν 5 τέτοιες σχολές.
Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν και γυναίκες ιατροί και στο βιβλίο θα βρείτε και λεπτομέρειες για την σύγκρουση του κατεστημένου εκείνης της εποχής με κάποιες γυναίκες ιατρούς.

Ένα απο τα σημαντικότερα συγγράματα ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το σύγγραμα του Διοσκουρίδη. Περιέχει περίπου 1000 συνταγές για κατασκευή ιατρικών φαρμάκων(φάρμακο= φέρω+άκος). Τη σημερινή εποχή παρ' όλη την πρόοδο της επιστήμης είναι σε ποσοστό 75% ίδιες με τις ουσίες που αναφέρει ο Διοσκουρίδης. Πριν απο 100 χρόνια το ποσοστό αυτό ήταν 95% σύμφωνα με τον καθηγητή.

Παρακολουθείστε αυτά τα δύο βίντεο, όπου θα δείτε τον ίδιο τον καθηγητή να μιλάει και να παρουσιάζει στοιχεία.
http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8.html
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Μέργος € 3.700,00 κι ο μούργος € 370,00

mourgoΤελικά αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως όταν το στομάχι είναι γεμάτο, τότε ο άνθρωπος τελεί υπό καθεστώς νωθρότητας και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να μην εκτίθεται με όσα δηλώνει ή πράττει.
stratisτου Στρατή Μαζίδη

Ο ΓΓ του ΥΠΟΙΚ κος Μέργος ανήκει στην κατηγορία των απρόσεκτων. Στο Κολωνάκι, τη Βούλα και τη Φιλοθέη δεν υπάρχει πείνα. Κάπου λοιπόν ανάμεσα στο κάπνισμα ενός Αβάνας ή μετά το φουαγκρά σκέφτηκε πως ο βασικός μισθός των € 586,00 ευρώ που για ένα νέο κάτω των 25 μεταφράζεται σε € 426,00 καθαρά (ή € 370,00 δίχως τα οδοιπορικά) αποτελεί υψηλότατη αμοιβή.

Έτσι είναι νεαρέ μου.

Τι σημασία έχει αν βγήκες από ΑΕΙ, κολλέγιο, μεταπτυχιακό, τεχνική σχολή, σχολείο ή την κοιλιά της μητέρας σου;

Έπρεπε να γεννηθείς Μέργος. Όμως μας βγήκες μούργος.
Ο κος Μέργος μόνο από το ΥΠΟΙΚ καθαρίζει € 3.700,00 το μήνα όπως διαβάζουμε στις ιστοσελίδες. Εσύ ΑΝ ποτέ βρεις δουλειά γιατί στα 22 και 23 σου θα σου ζητήσουν προϋπηρεσία, θα πάρεις το 1/10.

Γιατί; C’est la vie.

Ο κος Μέργος θέλει € 370,00 το Σαββατοκύριακο για την αναψυχή του ή για μια βραδιά σε ένα καλό και ακριβό restaurant όπου θα δροσίσει τα χείλη του με ακριβό γαλλικό κρασί και θα ταξιδέψει τον ουρανίσκο του με τις σπεσιαλιτέ του chef.

Την ίδια ώρα εσύ θα μετράς τα € 370,00 καμιά 20αρια φορές μπας και πολλαπλασιαστούν ή σκεπτόμενος πως θα καταφέρεις με τα χρήματα αυτά να πληρώσεις τους λογαριασμούς που έχουν σχηματίσει πυργάκι πάνω στο τραπέζι.

Έχει δίκιο ο κος Μέργος, € 370,00 είναι πολλά χρήματα για ένα νέο. Γιατί στην ουσία αυτό μας λέει όταν μια νέα μείωση θα συμπαρασύρει τα πάντα.

Του διαφεύγει όμως ένα πράγμα και που το έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές. Ότι όσο και να μειώσει το μισθό, ο μούργος όταν οδηγηθεί στο έσχατο σημείο ανέχειας θα καταφέρει να αγοράσει ένα γιαταγάνι. 

Και τα κεφαλάκια κεφαλάκια όσων αμολάνε τέτοιες κοτσάνες δεν τα βλέπω καλά. Κι είναι κατηφόρα από την Ερμού ως το Μοναστηράκι…
 
http://freepen.gr/?p=17345
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας θα συμμετέχει δυναμικά στο Πανεορδαϊκό Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώνοντας τη φωνή του με όλους τους πολίτες της Εορδαίας, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους η υποβάθμιση του τόπου μας.
Επίσης, αποφάσισε να προχωρήσει σε τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ.

Από το διοικητικό συμβούλιο
Διαβάστε περισσότερα » »

Θεόδωρος Καράογλου: Το κράτος των Σκοπίων έχει προβλήματα με όλους τους γείτονες

«Το κράτος των Σκοπίων έχει προβλήματα με την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Σερβία...  δεν μπορεί να έχουν όλοι λάθος εκτός από αυτό» δήλωσε σήμερα ο υπουργός της ελληνικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα.


«Νομίζω ότι είναι καλό από καιρό σε καιρό να γίνεται αυτοκριτική και να αξιολογείται ό, τι είναι απαραίτητο να γίνει, για να λυθούν τα προβλήματα», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα «αν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες μεταξύ της ελληνικής και της βουλγαρικής κυβέρνησης σε σχέση με τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, με το σχηματισμό ενός κοινού μετώπου από τις δύο χώρες για να μην λάβουν τα Σκόπια ημερομηνία για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ» ο Καράογλου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και πως η Βουλγαρία και η Ελλάδα έχουν διαφορετικά προβλήματα με τα Σκόπια.

«Μόλις τα Σκόπια λύσουν τα προβλήματα με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, δεν βλέπω γιατί δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Αλλά πρώτα πρέπει να επιλυθούν τα προβλήματα. Δεν μπορούμε να είμαστε σε μία Ένωση με ένα κράτος που δεν μπορεί να είναι συμμαχικό. Αν δεν λυθούν αυτά τα προβλήματα, θα έχουμε προβλήματα στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο ΝΑΤΟ. Και αυτό κανείς δεν το θέλει. Επομένως είναι σημαντικό σε αυτό το επίπεδο να λυθούν τα προβλήματα», είπε ο Θεόδωρος Καράογλου υπουργός  τονίζοντας ότι τα Σκόπια πρέπει να δείξουν καλή πίστη στις συνομιλίες με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις».

«Όταν πηγαίνετε στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, βλέπετε μια προειδοποίηση ότι περάσατε τα σύνορα και βρίσκεσθε σε άλλη χώρα. Αυτό τώρα υπάρχει μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, δεν είναι το καλύτερο; Είπε ο Καράογλου στο βουλγαρική τηλεόραση  БНТ, επισημαίνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »