Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η Αλήθεια για την ΧΟΥΝΤΑ και τη μεταπολίτευση του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

papadopoulos-xountaΌπως  δεν  εγράφη μετά από 50 χρόνια….



Με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, ότε κατελύθη το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, κάνω μια σύγκριση μεταξύ της Χούντας των Στρατιωτικών, και των λεγομένων εφιαλτών και κλεφτών «δημοκρατικών» πολιτικών, για να βοηθήσω τον ιστορικό του μέλλοντος.
Η Στρατιωτική Κυβέρνηση υπό τον Συντ/ρχη ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, (κοινώς επταετία, ή  Χούντα, ή Στρατιωτική Δικτατορία), ήταν το πλέον υγιές κομμάτι της συγχρόνου Ελλάδος.
 Ήταν ένα εκλεκτό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Βεβαίως, στην αρχή οι Συνταγματάρχες υποστηρίχθηκαν από τους Αμερικανο-Εβραίους της Ν.Τ.Π. του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να πετύχει το πραξικόπημα, αλλά στην πορεία ανένηψαν, έγιναν πατριώτες, γιαυτό και ανετράπησαν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!!
Μετά ήλθαν οι πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Ρότσιλντ!
Βεβαίως στερηθήκαμε τις δημοκρατικές μας ελευθερίες, αλλά η οικονομία μας τότε ήταν ακμαιοτάτη, και είμασταν σεβαστοί σε εχθρούς και φίλους. Ενώ με τους πολιτικούς ευτελιστήκαμε!!!
Με τη Σιωνιστική μεταπολίτευση γίναμε πιόνια της Σιων. Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, χρεοκοπήσαμε, αυτοκτονήσαμε, και τελικά γίναμε  διεθνώς ρεζίλι.
Σήμερα ζούμε με δανεικά! Ήδη χρωστάμε 500 δις. ευρώ. Δανεικά στα δανεικά!! Ποτέ δεν μειώνετε το χρέος, ποτέ δεν ξεχρεώνουμε, παρά τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε, και παρά το «κούρεμα» του χρέους!
Που θα πάει αυτή η κατάσταση;;;;;;;;;;;

Όταν ο  Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έκανε Κυβέρνηση με τον Σπύρο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, τότε
έφθασε στη κορυφή της αγάπης του Ελληνικού Λαού, πλην των τότε λεγομένων «Αντιστασιακών», που ηγωνίζοντο για την καλώς εννοουμένη Ελληνική Δημοκρατία, και ΟΧΙ για τη «Δημοκρατία» των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Δικτατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως
έπρατταν οι εφιάλτες πολιτικοί της επάρατης προδοτικής μεταπολίτευσης!!!

Τότε είχαμε μηδενικό δημόσιο χρέος, ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, $1=30 Δρχ.
1 χρυσή λίρα Αγγλίας= 300 Δρχ. (όχι 300 ευρώ),
1 Δρχ=27 λιρέτες Ιταλίας, και μηδενική ανεργία.
Η χώρα ήταν σε πορεία ανάπτυξης. Σήμερα ΜΟΝΟΝ  οι Καφετέρειες γνωρίζουν  ανάπτυξη!!!
Τότε δεν είχαμε λαθρομετανάστες, τα σύνορα εφυλάσσοντο από το Στρατό, και οι Έλληνες αισθάνοντο ασφαλείς στο τόπο τους.
Σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες καταντήσαμε υπό-κατοχήν των λαθρομεταναστών.
Σήμερα με τους «φιλάνθρωπους» πολιτικούς η Ελλάδα κατάντησε αποθήκη λαθρομεταναστών!
Τότε είχαμε βαριά Βιομηχανία, ενώ σήμερα έχουμε μόνο παραλίες για να ξαπλώνουν οι Γερμανοί, και άλλοι. Γίναμε χώρα διακοπών, αναπαύσεως, και διεθνώς υπηρέτες των εχόντων και κρατούντων!
Γίναμε το γηροκομείο της Ευρώπης.

Όταν κατέρρευσε η Χούντα, μπήκε στη μέση ο παλαιο-κομματικός «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, και μας έφερε πάλι τους εφιάλτες διεφθαρμένους Σιωνιστές
παλαιοκομματικούς πολιτικούς, με πρόφαση την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η οποία ήταν της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αντί να φέρει νέους αδιάφθορους πολιτικούς, έφερε τους παλαιούς εφιάλτες & διεφθαρμένους.
Ο Λαός δεν είχε άλλους να ψηφίσει……….
Οι εφιάλτες πολιτικοί με έξυπνο τρόπο, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών αφεντικών τους, μας βύθισαν στη χρεοκοπία, στη δυστυχία, και στη λαθρομετανάστευση.
Άνοιξαν τα σύνορα και έγινε η χώρα ξέφραγο αμπέλι, κτήμα του κάθε λαθρομετανάστη.

Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φρόντισε να βάλλει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, (μέσω ηλεκτρ. υπολογιστών), βουλευτές και υπουργούς δικούς της ανθρώπους, (Ελληνο-Σιωνιστές), οι οποίοι φροντίζουν τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιαυτό πηγαίνουμε κατά διαβόλου.
Οι πολιτικοί αυτοί ΘΕΟ  έχουν τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ στην πολιτεία,
και οι νεαροί Ιεράρχες στην Εκκλησία.

Βεβαίως επί Χούντας υπήρξαν και λάθη, όπως οι βασανισμοί των αντιφρονούντων και αντιστασιακών, αλλά σε κάθε κυβέρνηση γίνονται λάθη, ιδίως σε δικτατορική, που καταντάνε βασανιστικά για τον ελεύθερο δημοκρατικό πολίτη.

Τότε επί ΧΟΥΝΤΑΣ δεν υπήρχαν κλέφτες & προδότες πολιτικοί στη κυβέρνηση.

Δυστυχώς υπήρχε ανάμεσά τους ένας Ιούδας, ένας
πράκτορας των Αμερικανο-Εβραίων Σιωνιστών, (της Ν.Τ.Π.), ο Ταξίαρχος Ιωαννίδης (ορντινάντσα του μισέλληνα Κίσινγκερ), και έφερε τη καταστροφή και τη συμφορά, με την ανατροπή του Παπαδόπουλου, του Μακαρίου, και την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο.
Ήταν αφελής και επιπόλαιος για να πιστέψει τον Κίσινγκερ, και τους άλλους Αμερικανο-Εβραίους.
Αυτοί οι Κοσμοκράτορες δεν χρωστάνε να κάνουν καλό στην ανθρωπότητα!!

Βλέπετε ο Ιούδας δεν έλλειψε ούτε από τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ!!
Έκτοτε οι πολιτικοί της λεγομένης μεταπολίτευσης τα «έκαναν θάλασσα» κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού  ήταν όλοι τους εφιάλτες και πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κοίταξαν μόνο το συμφέρον τους, και το συμφέρον των Κοσμοκρατόρων της παρέας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και το κακό συνεχίζεται με τους νέους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς, που μαζί με τους πολιτικούς απογόνους  των παλαιών πολιτικών εφιαλτικών τζακιών, φροντίζουν για τα
συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και καταστρέφουν την Ελλάδα.
Κατάντησαν τους Έλληνες να ζούν στη διασπορά!!!
Κατάντησαν την Ελλάδα να έχει κατοίκους ΟΧΙ Έλληνες, αλλά Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Οι πολιτικοί εφιάλτες της μεταπολίτευσης υπετάγισαν στις θελήσεις και εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με αντάλλαγμα την εξουσία και το χρήμα από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  για να φέρουν τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. , τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και τη
Σιωνιστική Πανθρησκεία των Ιουδαίων Σιωνιστών σταυρωτών του ΙΗΣΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΥ  & της  ΕΛΛΑΔΟΣ, βοηθούντων προς τούτο και των νέων ανθελλήνων αφελών και επιπολαίων Ιεραρχών της Ορθοδοξίας.

Επιπλέον έφεραν και τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της οικονομίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας χρέωσαν με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος!!
Από τότε τρέχουμε και δεν φθάνουμε…………
Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης Σημίτιδες, ΓΑΠ, Ντόρες, Σαμαρο-Βενιζέλοι, Ποτάμια, ήταν και είναι όλοι τους ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.!

Αυτοί είναι οι «επάρατοι»……………..

«Επάρατος» είναι η Σιωνιστική Μεταπολίτευση των εφιαλτών πολιτικών, όπως την ζούμε από το 1974 και εντεύθεν.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε σε λεπτομέρειες.
Να λέμε και τα  πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εκάστου
καθεστώτος, προς αποκατάσταση της ιστορικής  αληθείας!!!
Μέχρι τώρα ουδείς τόλμησε να πει καλή κουβέντα για τη ΧΟΥΝΤΑ. «Εφοβούντο γαρ τους κρατούντας»

Αυτά για τον ιστορικό του μέλλοντος. 
                                                          
                            ΑΝΤΏΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                         Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »