Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

“Μας έκαναν πειραματόζωο” δηλώνει τώρα ο Παπανδρέου. Ή θα τον τιμωρήσετε ή θα φύγετε ΟΛΟΙ με ελικόπτερο. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.


Θα μετρήσουμε τα λόγια μας πολύ προσεκτικά. Προχθές σε συνέντευξη του στο περιοδικό Time, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε αναίσχυντα ότι “μας έκαναν πειραματόζωο”! Ποιός; Αυτός που μέχρι χθες δήλωνε ότι “είναι περήφανος για την πολιτική που ακολούθησε”, ότι “έσωσε την Ελλάδα”, ενώ το ελεεινό κονκλάβιο των πράσινων ελληνοφώνων γυρνάει σποτάκια που εξυμνούν τον αγώνα τους.

 

Όταν λοιπόν ο καταστροφέας της Ελλάδας, καμάρωνε για το κατόρθωμα του, το “μνημόνιο”, όλος ο οχετός των ΜΜ”Ε” τον αποθέωνε ως τον μεγάλο σωτήρα.

Πόσα πρωτοσέλιδα, πόσες σελίδες, πόσα δελτία δεν αποθέωναν τον μεγάλο στοχαστή που έσωσε την Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανδρέου, έρχεται να …ακυρώσει όλους τους υποτακτικούς του και να πει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν “δική τους επιτυχία”, αλλά ήταν ένα άθλιο πείραμα εις βάρος της χώρας από “κάποιους άλλους”.

Δικαιώνοντας στην ουσία την στάση του “Ολυμπία” που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κάποιους μήνες μπροστά.

Πρώτοι αποκαλύψαμε το σκάνδαλο Τ3 – Τ10, την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την άθλια συμπεριφορά του ΓΑΠ στην συνάντηση με τον Πούτιν, την δόλια εκτίναξη των Spreads, τον ρόλο των τραπεζιτών (έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη αλλά την κρατάμε για το …τέλος!), και άλλα πολλά.

Όμως, από τότε είχαμε εγκαινιάσει και την ενότητα Horca. Στην οποία καταγράφαμε κάθε δημοσιογραφική αναφορά των ΜΜ”Ε” που εκθείαζε την καταστροφή της Ελλάδας.

Αυτή η ενότητα σύντομα θα βγει από τα κιτάπια, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα την παραδοχή ότι η υπαγωγή στο ΔΝΤ είχε συμφωνηθεί.

Όπως είχαμε πει και κάτι άλλο: Πρώτοι, με την βοήθεια του BondHolder είχαμε αποκαλύψει τις ομοιότητες Ελλάδας – Αργεντινής, όταν οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν καν τι είναι το ΔΝΤ.

Είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει έγκαιρα: Στην Αργεντινή, αυτός που έφερε το ΔΝΤ έφυγε “μέσω εκλογικής συντριβής”. Ο επόμενος όμως έφυγε με το ελικόπτερο.

Όπως είχαμε πει πως ο ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής στην (κατοχική) δραχμή, είναι η συνέχιση της παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Σήμερα λοιπόν, που ο κύριος Παπανδρέου επιμένει να χλευάζει τους συντρόφους του (λίγο μας νοιάζει) αλλά να κάνει πλάκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία, καθιστά το σύνθημα των εκλογών ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τιμωρήστε τον, αλλιώς θα τιμωρηθείτε.

Τιμωρήστε τον αλλιώς θα ρίξετε την Ελλάδα στην δίνη του χάους μέχρι να σας γκρεμίσει.

Εάν η επόμενη (όποια) κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους συνεργάτες του ΔΝΤ, να είστε σίγουροι ότι σε 6 μήνες θα φύγει με ελικόπτερο.

Και μπορεί ο Ντε Λα Ρούα να είχε κάνει την καβάντζα και να περνά βασιλικά με τον γιό του να έχει γκόμενα την Σακίρα, πόσοι από εσάς ρε κακομοίρηδες έχετε τέτοιο κομπόδεμα για να κρυφτείτε από την εκδίκηση των Ελλήνων;

Η επιλογή, παραμένει δική σας. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Καλή ψήφο σε όλους. Για την Αλήθεια, την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη. Οι αυξήσεις μισθών και τα επικουρικά θα έλθουν από μόνα τους μετά και υγιώς.

olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Άκης και το ακίνητο στο Βερολίνο 4,5 εκατ. ευρώ


Την αδυναμία στις επενδύσεις ακινήτων αποκαλύπτει μωβ φάκελος, τον οποίο έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές. Διαβάστε για γερμανικό ακίνητο που είχε βάλει στο μάτι ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τα στοιχεία που βρέθηκαν για αυτό

Στο μικροσκόπιο του ανακριτή βρίσκεται ένας μωβ φάκελος από το γραφείο του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος αφορά σε οικόπεδο στο Βερολίνο αξίας… 4,6 εκ. ευρώ.
Και ενώ οι έρευνες συνεχίζουν και τα στοιχεία που προκύπτουν εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα είναι άκρως επιβαρυντικά, σχετικά έγγραφα αποδυναμώνουν την θέση του πρώην υπουργού ότι δεν είναι ιδιοκτήτης off shore εταιρειών ή ακόμη ότι δεν γνωρίζει κάποιες από αυτές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα "Τα Νέα" ένας μωβ φάκελος που βρίσκεται στα χέρια των αρχών περιέχει τέσσερις εκτυπώσεις από το Google earth, έναν χάρτη του Βερολίνου, δεκατρείς κατόψεις συγκεκριμένου οικήματος, αλλά και τον προϋπολογισμό της επένδυσης σε οικόπεδο που το ύψος της, είναι πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Άλλωστε, ο πρώην υπουργός φαίνεται πως είχε μια έφεση στις επενδύσεις σε ακίνητα.
Το εν λόγω οικόπεδο στο Βερολίνο στην οδό Michaaelkirchstrasse 16 που βρίσκεται μεταξύ ενός γηροκομείου και ενός ξενοδοχείου κίνησε το ενδιαφέρον του πρώην υπουργού.
Το ενδιαφέρον του ήταν τόσο μεγάλο που βρέθηκαν μέσα στο φάκελο δυο σελίδες γεμάτες πληροφορίες για την περιοχή.
Στα κατασχεθέντα έγγραφα πλην εκείνων που αφορούν αντίγραφα των εμβασμάτων προς την Bluebell από όπου φέρεται να διακινήθηκαν χρήματα για τα TOR M1, βρέθηκαν και έγγραφα που αφορούν ακόμη μία Λιβεριανή εταιρεία, την P&A Investment στο όνομα της οποίας προκύπτει ότι κόπηκαν από τον Λιβανέζο Al Jayad Fouad έξι ακόμη επιταγές αξίας 16.200.000 ελβετικών φράγκων.
Αντίστοιχα, στο γραφείο του πρώην υπουργού κατασχέθηκαν και έγγραφα που αφορούν την Torcaso, μεταξύ άλλων και τοπογραφικά διαγράμματα 31 ακινήτων με κατόψεις κτιρίων που αφορούσαν δραστηριότητες της εταιρείας. Δεκάδες είναι τα έγγραφα επίσης που κατασχέθηκαν και αφορούν ενημερώσεις από τράπεζες του εξωτερικού, όπως από τις Bank of Austria, Deutsche Bank, Credit Lyonnais, UBS και Arab Bank Limited.
Ο ανακριτής εξετάζει εξονυχιστικά το εύρημα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν πρόκειται για απλή καταγραφή μελλοντικής επένδυσης ή αν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την ουσία της υπόθεσης που ερευνά.
Και αυτό γιατί, ο κ. Τσοχατζόπουλος φέρεται ότι ξέπλενε μαύρο πολιτικό χρήμα μέσω υπεράκτιων εταιρειών, επενδύοντας μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα σε real estate.
Διαβάστε περισσότερα » »

Θα βρέξει ...Exocet τις επόμενες ημέρες και η Θάλασσα θα πάρει φωτιά

Θα βρέξει ...Exocet τις επόμενες ημέρες !
Το τι ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις αρχές της επόμενης εβδομάδος  από το Πολεμικό Ναυτικό ,την Πολεμική Αεροπορία άλλα και την Αεροπορία Στρατού δεν λέγεται !


Τορπιλάκατοι του Πολεμικού ναυτικού θα εκτοξεύσουν Exocet, Φρεγάτες το αυτό και ακολουθούν τα Μιράζ με τους Exocet  ''παραμάσχαλα'' και στόχο τα παλιά πολεμικά πλοία !

Ακολουθούν τα Απάτσι με σκοπό και στόχο ....;

Τρομερή ισχύς πυρός και μάλιστα προεκλογικά ...Αχ είναι ωραία όταν χαράζει στο Αιγαίο μας !

Θα βρέξει Exocet  τις επόμενες ημέρες στο Αιγαίο και Η θάλασσα θα πάρει φωτιά ! Τέτοιες ώρες  που το μπαρούτι μυρίζει και τρελαίνει ...'Ωρες οργής  για Αγάδες και Πασάδες !




Διαβάστε περισσότερα » »

Κώστα Μπαξεβάνη βγάλε στην φόρα όλα τα ονόματα!


Κώστα Μπαξεβάνη είπες στη  Real News της Κυριακής: «Να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας». Είπες επίσης: «Δε μπορούν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι να είναι ντουντούκες και να παίζουν το ρόλο του μπαμπούλα απέναντι στον ίδιο το λαό».

Επειδή είσαι από τους δημοσιογράφους που δε μασάς πρέπει να μιλήσεις κάποια στιγμή και για τους καταλόγους των δημοσιογράφων που πληρωνόντουσαν από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών. Να μιλήσεις για τους δημοσιογράφους που είναι στο pay roll επιχειρηματιών.

Και προ παντός να βγάλεις στη φόρα τα ονοματεπώνυμα των δημοσιογράφων που με την πένα τους ή το μικρόφωνό τους, μαζί και εκδότες και καναλάρχες, εκβιάζουν επιχειρηματίες, τραπεζίτες και γενικά αυτούς που κουβαλάνε γερά πορτοφόλια. 

Μη με ρωτάς για ποιο λόγο. Για να τα κονομήσουν οι ίδιοι; Γιατί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από σκοτεινά κέντρα που θέλουν να εξοντώσουν ό, τι ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα υπάρχει στην Ελλάδα; 

Κώστα Μπαξεβάνη μίλα και για τους δημοσιογράφους, έχουν και αυτοί ονοματεπώνυμο, που τους διαβάζουμε, τους ακούμε και τους βλέπουμε να εκβιάζουν πολιτικούς και κόμματα. Γνωστά μεγαλολαμόγια της πιάτσας. Της δικής σου πιάτσας.

Μίλα και για δημοσιογράφους-εκδότες που είναι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών. Ξένων και της ΕΥΠ. Ψάξε και σίγουρα θα βρεις, κάποιους που έχουν αρπάξει μέχρι και πενήντα χιλιάρικα ντάλα καλοκαίρι του 2011από τη Β’ Διεύθυνση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Εσύ δεν κώλωσες και τα ‘βαλες μέχρι και με τον παντοδύναμο Βενιζέλο. Βγάλε μία άκρη και δώσε όλα τα ονόματα στη φόρα. Δεν έχει σημασία αν τον λένε Κώστα, Βασίλη και πάλι Βασίλη, Γιώργο ή όπως αλλιώς τους λένε. Στα χέρια σου έχεις το κουτί της Πανδώρας. Άνοιξέ το για να δούμε πόσες εκπλήξεις κρύβει μέσα.

Βλέπω ότι κάποια blog έχουν τη γενναιότητα να παλεύουν μαζί σου Κώστα Μπαξεβάνη, για να παραδοθούν στο λαό οι επίορκοι δημοσιογράφοι. Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι στην κυριακάτικη συνέντευξή σου. 

Θα σε διευκολύνω με μερικά ακόμα στοιχεία για να καθαρίσεις από προσώπου γης αυτούς που ενώ παριστάνουν τους δημοσιογράφους ασκούν και το επάγγελμα του πράκτορα της ΕΥΠ.

Δεν ξέρω πόσα κονέ μπορεί να έχεις στις υπηρεσίες του Μπίκα, αλλά ψάξε να βρεις αν κυκλοφορεί απόδειξη με 50.000 ευρώπουλα, ημερομηνία 15/6/2011 για παροχή υπηρεσιών το πρώτο εξάμηνο του 2011. Είναι βγαλμένο από τη Β’ Διεύθυνση της ΕΥΠ και ο δημοσιογράφος που το υπέγραψε έχει βάλει υπογραφή που πιο πολύ μοιάζει με τα αρχικά του ονοματεπώνυμού του. 

Κώστα Μπαξεβάνη ψάξε αν τον λένε Κώστα ή Βασίλη ή πάλι Βασίλη, ή Γιώργο ή οτιδήποτε άλλο. 

Προσπαθώ να σε διευκολύνω στον αγώνα της κάθαρσης στον οποίο θέλεις να δώσεις πρώτος το παράδειγμα.  

Ένας φανατικός οπαδός σου
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Σφοδρή υπήρξε η αντίδραση της Μόσχας, μέσω του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών, με αφορμή τη διεξαγωγή ενός διεθνούς όσο και αντιρωσικού συνεδρίου, που έλαβε χώρα στις 12 και 13 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη.

Η ρωσική πλευρά υποστηρίζει πως στη διάρκεια των εισηγήσεων, ακούστηκαν απαράδεκτες δηλώσεις για τη Ρωσία και για την ηγεσία της.

Κάνει δε λόγο για συμμετέχοντες που απειλούν άμεσα την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσίας.



 «Ο Επιτετραμμένος της Τουρκίας στη Μόσχα, κλήθηκε στην Δ΄ Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Στις 12 και 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη σειρά εκδηλώσεων αντιρωσικού χαρακτήρα, στη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν απαράδεκτες δηλώσεις για τη Ρωσία και για την ηγεσία της», δήλωσε ο κ. Λουκασέβιτς, υπογραμμίζοντας το γεγονός, ότι «…οι συναθροίσεις αυτές έγιναν με την ανεκτικότητα των τουρκικών Αρχών».

«Προκαλεί απορία το περιεχόμενο της αποκαλούμενης διακήρυξης του συνεδρίου, στην οποία γίνεται λόγος για υποστήριξη του αγώνα εναντίον της Ρωσίας και των συνεργών της, και απευθύνεται χαιρετισμός σε όλους τους μουτζαχεντίν, με επικεφαλής τον Ντοκού Ουμάροφ, που συνεχίζουν την ιερή αποστολή τους στα όρη του Καυκάσου», τόνισε ο Λουκασέβιτς.

Προσθέτοντας, ότι και σε άλλο παρόμοιο συνέδριο, το οποίο έγινε και πάλι στην Τουρκία, «…οι σύνεδροι κάλεσαν σε διοργάνωση διαδηλώσεων στη Μόσχα, επ΄ευκαιρία της αποκαλούμενης γενοκτονίας των Τσερκέζων».

«Η διεξαγωγή στην Τουρκία εκδηλώσεων, των οποίων οι συμμετέχοντες απειλούν άμεσα την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσίας και την ασφάλεια των πολιτών της είναι απαράδεκτη», υπογράμμισε ο  Λουκασέβιτς, προσθέτοντας, ότι «…τέτοιες εκδηλώσεις επισκιάζουν το κλίμα της εταιρικής σχέσης μεταξύ της Μόσχας και της Άγκυρας και πρέπει να απωθηθούν εκ μέρους των αρχών της Τουρκίας».

 

 

”ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”

Διαβάστε περισσότερα » »

Άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες. Ο Γ.Παπανικολάου αποκαθηλώνει τον Farage στην Ευρωβουλή (video)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου στις 22 Μαΐου 2012. Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου εκθέτει ανεπανόρθωτα τον περίφημο Nigel Farage που εδώ και πολύ καιρό διακηρύττει την πτώχευση της Ελλάδας ...
και την επιστροφή της σε εθνικό νόμισμα, έχοντας γίνει το είδωλο πολλών ... δραχμολάγνων και εντός Ελλάδος.
Στα κρίσιμα ερωτήματα που απεικονίζουν την πραγματικότητα μιας τέτοιας επόμενης μέρας ο Farage καταπίνει τη γλώσσα του και αρχίζει διάφορους λεκτικούς ακροβατισμούς γνωρίζοντας τις θανάσιμες συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης για τους πολίτες της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα :










loutrakiblog
Διαβάστε περισσότερα » »

Το μεγάλο φαγοπότι με τις προμήθειες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο




Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία απήγγειλε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το σκάνδαλο των παράνομων προμηθειών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρος Τσόγκας, άσκησε ποινική δίωξη για απιστία σε βάρος του Δημοσίου, κατά παντός υπευθύνου, ενώ, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες μέρες σε ειδικό ανακριτή.

Η δίωξη αφορά 13 γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου την περίοδο 2007-2009 για τις παράτυπες, υπερκοστολογημένες και ανεξέλεγκτες προμήθειες που έγιναν στην Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική Κλινική του <<Ιπποκράτειου>> και είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις έρευνες του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) και του ΣΔΟΕ, οι κατηγορούμενοι φέρονται άλλοτε να προμηθεύονταν υπερτιμολογημένα αναλώσιμα κι άλλοτε να παρήγγελναν φάρμακα από εταιρίες της αρεσκείας τους, αγνοώντας τις συμβάσεις με τις προμηθεύτριες εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση, οι πρακτικές αυτές συνιστούσαν παραβίαση των κανόνων εσωτερικής λειτουργίας του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους γιατρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί. Εξάλλου, το ΣΕΥΥΠ κίνησε πέρυσι τις διαδικασίες για να επιστραφούν από τις προμηθεύτριες εταιρίες κι από τους γιατρούς τα ποσά που ζημιώθηκε το νοσοκομείο.
 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλλαγή θαλασσίων συνόρων εγείρουν τώρα οι Αλβανοί!..


• Τα προβλήματα της χώρας μας, την οικονομική κρίση και την πολιτική ρευστότητα, φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευθούν ακόμη περισσότερο οι Αλβανοί, οι οποίοι τώρα εγείρουν και θέμα αλλαγής των θαλασσίων συνόρων, τονίζοντας μάλιστα, ότι θα επιδιώξουν διαπραγμάτευση με τη χώρα μας!

Βέβαια, δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία αλλαγή στα σύνορα, ούτε στα θαλάσσια, ούτε και στα χερσαία, όπως ευαγγελίζονται οι γείτονες, αφού αυτά καθορίζονται εδώ και χρόνια με διεθνείς συνθήκες και βεβαίως δεν χωρούν αμφισβήτησης!

«Τι θέλουν να κάνουν οι Αλβανοί; Να φθάσουν μέχρι την Άρτα τα σύνορά τους, όπως γράφουν στα σχολικά βιβλία τους; Με τέτοιες αλυτρωτικές τάσεις θέλουν τάχα να μπουν και στην Ευρωπαϊκή Ένωση;» διερωτώνται Ηπειρώτες, και βεβαίως τονίζουν, ότι το διάστημα που επέλεξαν οι Αλβανοί να «αναδείξουν» ένα τέτοιο εθνικό θέμα δεν είναι τυχαίο!

Περί… αποκατάστασης!
Οι γείτονες κάνουν λόγο, όχι μόνο για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, αλλά (άκουσον- άκουσον) για... αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους!
Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της Αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι (τάχα) σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα!

Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια, ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες.

Το πρωτόκολλο…
Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές του 2010 με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας, είχε ακυρωθεί η συμφωνία Ελλάδος – Αλβανίας, για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και άλλων θαλασσίων ζωνών.

Το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας είχε αποφανθεί (μόνο του βέβαια!), ότι η συμφωνία ήταν ετεροβαρής, υπέρ της Ελλάδος! Μάλιστα, αργότερα ακυρώθηκε και το αντίστοιχο πρωτόκολλο για τα χερσαία σύνορα!

Σύμφωνα με πηγές, πρόθεση της αλβανικής διπλωματίας είναι, μέσω μιας αντιπροσωπείας, της οποίας θα ηγηθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών, Gazmend Turdiu, να συναντηθεί με την ελληνική πλευρά, για να διαπραγματευθεί (!) την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων, καθώς και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τα χερσαία σύνορα των δύο χωρών!

Καμία διαπραγμάτευση!..
Βέβαια, είναι δεδομένο, ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να… παίξει το παιχνίδι των Αλβανών. Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έστω και τώρα που υπάρχει υπηρεσιακός υπουργός, ο Πέτρος Μολυβιάτης (ο οποίος όμως ως Πρέσβης είναι πολύ έμπειρος σε ανάλογα θέματα), θα πρέπει να χειριστεί το θέμα με ιδιαίτερη λεπτότητα.

Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν οι Αλβανοί έχουν εκφράσει αλυτρωτικές τάσεις, όμως τα τελευταία δυόμιση χρόνια (που η Ελλάδα είναι βυθισμένη στα προβλήματα), έχουν ενταθεί αυτές οι προκλήσεις.

«Εκμεταλλεύονται το γεγονός, ότι η χώρα μας είναι σε κρίση» λένε αναλυτές και υπογραμμίζουν, ότι τόσο καιρό οι Αλβανοί αλωνίζουν και προσπαθούν να αλλάξουν διεθνείς αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και χρόνια και για τις οποίες είχαν και οι ίδιοι υπογράψει! «Αν αυτό δεν είναι καιροσκοπισμός, τότε τι είναι;» διερωτώνται.

Στάση αναμονής...
Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι στα περί… αλλαγής συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα της γειτονικής χώρας, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ, δηλαδή το κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας, με το οποίο μετέχει στην Αλβανική βουλή και ο Έλληνας Βαγγέλης Ντούλες. «Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τη στάση των Βορειοηπειρωτικών φορέων στο συγκεκριμένο θέμα, αφού μέχρι στιγμής κρατούν στάση αναμονής» σημειώνουν αναλυτές.

Σχόλιο"Βορειοηπειρώτη": Το χρονικό της συμφωνίας

Τα θαλάσσια σύνορα με την Αλβανία, οριοθετήθηκαν με διμερής συμφωνία των δύο κυβερνήσεων (Καραμανλή - Μπερίσα), στις αρχές του 2009, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία. Η συμφωνία αυτή έπρεπε να επικυρωθεί από τα κοινοβούλια των δύο χωρών όπως και έγινε.

 Αρχικά, ακόμα και το ανθελληνικό κόμμα των αλβανοτσάμηδων ήταν υπέρ της συμφωνίας γιατί θεωρούσαν πως τα σύνορα τους απειλούνταν από την Ελλάδα και με αυτή τη συμφωνία γινόταν πιο «ασφαλή». Στη συνέχεια, όπως εκτιμούν έγκυροι αναλυτές, η Τουρκία ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία, γιατί δημιουργούσε προηγούμενο υπέρ της Ελλάδος στη διαμάχη που έχει για το θέμα της υφαλοκρηπίδας και βρήκε την ανταπόκριση στο αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα και άλλων ανθελληνικών κύκλων στην Αλβανία που πήγαν το θέμα στο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο και την ακύρωσε. Στο πόρισμα μάλιστα του ανώτατου δικαστηρίου της Αλβανίας, που για πρώτη φορά αντιμετώπιζε ένα τέτοιο θέμα, υπάρχει τουρκική ορολογία, κάτι που επιβεβαιώνει ακόμα πιο πολύ το δάκτυλο της Τουρκίας.

Η Ελληνική Διπλωματία, που θεωρεί πως η χάραξη έγινε δίκαια, βάση των αποδεκτών διεθνών κανόνων, κινήθηκε διπλωματικά, με αποτέλεσμα το θέμα να αποτυπωθεί στην πρόσφατη έκθεση της Ε.Ε για την Αλβανία και να αποτελέσει θέμα στην σύνοδο του ΝΑΤΟ που γίνεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ.

Εκτιμούμε πως αυτός είναι ο λόγος που οι πολιτικές δυνάμεις της Αλβανίας που θέλουν όσο τίποτα άλλο να πλησιάσουν στην Ευρώπη, έκαναν ένα βήμα «πίσω», θέτοντας ξανά το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της βουλής. Θα διαφωνήσουμε με τον «Πρωινό Λόγο» για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα από το ΥΠΕΞ Ελλάδος γιατί το κύριο θέμα των ελληνοαλβανικών σχέσεων πρέπει να είναι το Βορειοηπειρωτικό. Η ελληνική διπλωματία δεν πρέπει να πέφτει στις παγίδες των αλβανών περί αλυτρωτισμού γιατί αυτή είναι μία τακτική των αλβανών για να αποσοβήσουν το Βορειοηπειρωτικό και φαίνεται να το καταφέρνουν…


borioipirotis
Διαβάστε περισσότερα » »

Πλησιάζει το τέλος των επιδοτήσεων για Πράσινη Ενέργεια

Η Frankfurter Algemeine σε άρθρο με τίτλο "Die EU will den Ökostrom nicht mehr fördern" (που νομίζω λέει ότι η ΕΕ δεν επιθυμεί πλέον να προωθήσει την Πράσινη Ενέργεια) αναφέρει υπόμνημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ζητά να σταματήσουν οι επιδοτήσεις για ηλιακή και αιολική ενέργεια σε χώρες της ΕΕ, και ότι αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

"...η ανάπτυξη αιολικών και φωτοβολταϊκών έχει αυξήσει το κόστος σε καταναλωτές και φορολογούμενους.  Λόγω και της οικονομικής κατάστασης το κόστος ενέργειας για τον κόσμο είναι συχνά υψηλό..."

http://notrickszone.com/2012/05/22/eu-internal-strategy-paper-calls-for-an-end-to-subsidies-for-green-energies/

Με συγχωρείτε δηλαδή, αλλά τι λέμε τόσο καιρό;

Χαιρετίσματα στις όψιμα πράσινες αδερφές, τα κρατικοδίαιτα πράσινα παράσιτα, και όταν το δω σε ΦΕΚ την κατάργηση του Νόμου Μπιρμπίλη (να μην πω), θα πάψω να είμαι ...αντι-ευρωπαϊστής, αν δεν είναι αργά ως τότε.  Όσο για τα Πράσινα Δάνεια... Σας είχα προειδοποιήσει...



Διαβάστε περισσότερα » »

Τι απαντά η διοικήτρια του Μποδοσάκειου Αναστασία Μπούρτσου στις «ακραίες φωνές» που ζητούσαν την παραίτησή της (Βίντεο)

Ως «ακραίες φωνές» χαρακτήρισε όλους εκείνους που ζήτησαν – και ζητούν – την παραίτησή της από τη διοίκηση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας η κα. Αναστασία Μπούρτσου. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του West στις 23:00, που σας μεταφέρει το kozan.gr…


Διαβάστε περισσότερα » »

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης: Επ’ αόριστον η αναστολή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ  ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΑΠΟ 23 ΜΑΪΟΥ 2012 ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Η ΜΗ ΕΠΑΡΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ «ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ» ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κεράσια: γλυκά σαν αμαρτία, ευεργετικά σαν φάρμακο

Κεράσια: γλυκά σαν αμαρτία, ευεργετικά σαν φάρμακοΔιαθέτουν τόσα αντιοξειδωτικά, όσα κανένα άλλο φρούτο
 
Οταν ήμασταν παιδιά, τα κάναμε…σκουλαρίκια. Κόκκινα και λαχταριστά, τα κεράσια συνδυάζουν υψηλή διατροφική αξία και γευστική απόλαυση, είναι άλλωστε τα φρούτα που υπερτερούν σε αντιοξειδωτικά. Σε λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ, τον Μάιο θα βρείτε πρώιμες ποικιλίες (Precoce Bernard, Bigarreau Burlat, Larian), συνήθως λεπτόφλουδα και ευαίσθητα κεράσια εξαιτίας των βροχοπτώσεων που επικρατούν κατά τη συγκομιδή τους. Οι όψιμες ποικιλίες (π.χ. Εδέσσης, Βόλου, πετροκέρασα Τριπόλεως) κυκλοφορούν τον Ιούνιο: συνήθως είναι τραγανά, σκληρόφλουδα, πιο ανθεκτικά και μεγαλύτερα σε μέγεθος κεράσια.

Θησαυρός για την υγεία, τα κεράσια περιέχουν ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες στις οποίες οφείλουν άλλωστε και το ζωηρό κόκκινο χρώμα τους. Οι ανθοκυανίνες έχουν αντιφλεγμονώδη δράση προστατεύοντας τα κύτταρα του οργανισμού.

Επίσης είναι πλούσια σε β - καροτένιο, αντιοξειδωτικό που θεωρείται ότι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Τα κεράσια είναι μάλιστα πλουσιότερα σε β - καροτένιο συγκριτικά με το καρπούζι, τα ροδάκινα και τις φράουλες.

Διαθέτουν όσο κανένα άλλο φρούτο φλαβονοειδή, έχοντας ισχυρή καρδιοπροστατευτική δράση, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών, που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του εντέρου.

Το κάλιο ανιχνεύεται επίσης σε σημαντική ποσότητα στα κεράσια, γεγονός που συμβάλλει στην καλύτερη ρύθμιση της πίεσης.

Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και τη συμβολή της στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

Περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις μελατονίνης, που έχει συσχετιστεί με την αντιμετώπιση της αϋπνίας.

Θεωρείται ότι καταπολεμούν τις φλεγμονές. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, η κατανάλωση κερασιών συμβάλλει στη μείωση συγκέντρωσης της C - αντιδρώσας πρωτεΐνης στο αίμα, η οποία και αποτελεί παράγοντα φλεγμονής.

Μειώνουν το ουρικό οξύ

Σύμφωνα με έρευνα του τμήματος Ιατρικής του «Wood Johnson» Medical School, τα κεράσια ανήκουν στα φρούτα που συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων του ουρικού οξέος στο αίμα.

Δρουν κατά της αρθρίτιδας και των όγκων

Μελέτες σε πειραματόζωα έχουν δείξει ότι η κατανάλωση κερασιών σχετίζεται με τη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων στις περιπτώσεις αρθρίτιδας, καθώς και των όγκων του γαστρεντερικού συστήματος.

Βελτιώνουν το λιπιδαιμικό προφίλ
Ερευνα που παρουσιάστηκε σε Συνέδριο Πειραματικής Βιολογίας στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ έφερε στο φως πείραμα που έγινε σε ποντίκια, τα οποία έτρωγαν σκόνη κερασιού αναμεμειγμένη με πολύ λιπαρές τροφές.

Τα συγκεκριμένα ποντίκια αύξησαν το βάρος και τον λιπώδη ιστό τους σε μικρότερο βαθμό σε σύγκριση με εκείνα που δεν κατανάλωναν σκόνη κερασιού. Παράλληλα, εμφάνισαν σημαντικά χαμηλότερες τιμές χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στο αίμα τους.

Προστατεύουν τους μυς από τη φθορά

Ερευνητικά δεδομένα του Πανεπιστημίου του Βερμόντ έδειξαν ότι η κατανάλωση χυμού κερασιών επηρέασε θετικά ομάδα εθελοντών, μειώνοντας σημαντικά τον βαθμό πόνου και μυϊκής βλάβης, κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Η διατροφική αξία τους
Περίπου 15 κεράσια, δηλαδή 100 γραμμάρια, έχουν 63 θερμίδες, 2,1 γρ. φυτικές ίνες, 12,8 γρ. σάκχαρα, βιταμίνη C 7 mg, κάλιο 222 mg.

Συνταγή

Κερασόπιτα (για 10 άτομα)

Υλικά

1/2 κιλό κεράσια
200 γρ. αλεύρι
200 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1/2 φλιτζάνι βούτυρο (εκτός ψυγείου)
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 βανίλια
Λίγο ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Πλένετε τα κεράσια και βγάζετε τα κουκούτσια τους. Σε ένα σκεύος, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά, και τα προσθέτετε στο μείγμα με το αλεύρι. Ρίχνετε το βούτυρο, τη βανίλια, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Χτυπάτε καλά το μείγμα, το απλώνετε σε μια φόρμα και πάνω του ρίχνετε τα μισά κεράσια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά (στους 180° C). Στη συνέχεια, προσθέτετε τα υπόλοιπα κεράσια και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.

tovima
Διαβάστε περισσότερα » »

Φτάνει πιά ρε αλήτες,φτάνει... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΗΓΗ:ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΗΓΗ:
Π Ο Λ Υ Σ Ο Β Α Ρ Η ΕΙΔΗΣΗ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Νομίζω ότι ο Λοβέρδος είχε πει ότι θα κλείσουν πάνω από 20 νοσοκομεία…. ο νοών νοείτο…


Από την περασμένη Τετάρτη πάρα πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι αρκετών άλλων οργανισμών του δημοσίου άρχισαν να ανακαλύπτουν ΑΝΑΥΔΟΙ (κυριολεκτικά .) πως έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 70% των χρημάτων ΕΝΤΟΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος ! Οι λογαριασμοί αυτοί ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ – ήταν έντοκοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους «έμπαιναν» επιχορηγήσεις και «έβγαιναν» αναλήψεις για τα έξοδα των οργανισμών. Η ληστεία αυτή έγινε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, και μάλιστα καμία ενημέρωση δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ !
Την μέρα που «έκλεινε» το PSI και μάλλον λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κυβέρνηση και διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ρωτήσουν τους καταθέτες των έντοκων λογαριασμών ! Οι «ομολογιούχοι» αυτοί έτσι ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ενώ ταυτόχρονα ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ από νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς τελείως απαραίτητα για την στοιχειώδη διατήρηση της λειτουργίας τους !

1) Τώρα τι θα γίνει με τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια κ.κ. Προβόπουλε , Βενιζέλο , Σαχινίδη ,
Παπαδήμο, Σαμαρά κλπ «γκάνγκστερς» ;
Τι θα γίνει με τους καρκινοπαθείς στο Ογκολογικό «Αγ. Ανάργυροι» ;
Τι θα γίνει με τους ασθενείς στο Κρατικό Νίκαιας ;
Τι θα γίνει στο ΕΜΠ και στο Πάντειο ;
Γιατί κ. Προβόπουλε δεν αγοράσατε ομόλογα «στο παρά πέντε» ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟ των 5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο (!!!), που τον μειώσατε «εθελοντικά» στα 4 εκατομμύρια (!!!)
– για τέτοιο δούλεμα μιλάμε και που συνεχίζετε να τον τσεπώνετε
Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α από το υστέρημα του ελληνικού λαού ;

2) Αυτή ήταν η «εθελοντική συμμετοχή» στο PSI ;
Να ληστευτούν τελευταία στιγμή νοσοκομεία, ΑΕΙ κλπ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ για να αγοραστούν ομόλογα ;
Και μετά βγαίνατε χωρίς ντροπή
ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ για 90% συμμετοχή ;
Από ποιούς ;

3) Αφού εν πάση περιπτώσει το «μάρμαρο» το πλήρωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ο ελληνικός λαός,
(όπως αποδεικνύεται πλέον περίτρανα)
γιατί συνεχίζεται το ΠΑΡΑΜΥΘΙ πως

«τι να κάνουμε, τα αντιλαϊκά μέτρα τα απαιτούν οι δανειστές μας, ενώ εμείς δεν τα θέλουμε».

Ποιοι δανειστές σας ;

Τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, το Τεχνικό Επιμελητήριο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ;
Όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί που Κ Α Τ Α Λ Η Σ Τ Ε Ψ Α Τ Ε μέσα στη νύχτα (κυριολεκτικά) ;

4) Για να’ χουμε καλό ρώτημα, να μας εξηγήσετε ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ
εκείνο το μοιραίο βράδυ και τους γλιτώσατε από το «κούρεμα» με τα πολύτιμα χρήματα των νοσοκομείων .
Ήταν ξένες τράπεζες ;

ήταν ελληνικές τράπεζες ;

Ποιοι ήταν αυτοί στους οποίους
ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ την τελευταία στιγμή ;

Με τι κριτήρια επιλέχθηκαν ;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) ΕΥΘΥΝΕΣ . ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ !

MAIRI LAGANA

cretanpatriot.wordpress.com
epanastasi-gr
Διαβάστε περισσότερα » »