Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αυτό είναι το νέο μνημόνιο: Χαράτσι, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις

Διατηρείται και το 2014 το χαράτσι σύμφωνα με το νέο μνημόνιο. Τι προβλέπει για τις απολύσεις και τις αποκρατικοποιήσεις. Σε ξένο στρατηγικό επενδυτή, η Eurobank
Μέτρα, που ίσως εξηγούν και την προειδοποίηση Σαμαρά, σε όσους βουλευτές του, σκέφτονται να κινηθούν εκτός γραμμής σε κρίσιμες ψηφοφορίες, περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο.
Το μνημόνιο που παρουσιάζει η εφημερίδα "Καθημερινή", προβλέπει μεταξύ άλλων απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, φοροκαταιγίδα και φυσικά ιδιωτικοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, το τελικό σχέδιο προβλέπει διατήρηση του ειδικού τέλους ακινήτων, μέσω ΔΕΗ και το 2014, μετά την αποτυχία της κυβέρνησης να θεσπίσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Στο μνημόνιο γίνεται αναφορά σε πιθανή κατάργηση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων το 2014, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα, από τη φορολόγηση ακινήτων, με τις αντικειμενικές να εξισώνονται με τις τιμές της αγοράς το 2016.
Επίσης, από τις αρχές Αυγούστου, οι φορολογικές αρχές θα έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων.
Απομακρύνσεις υπαλλήλων
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, θα καθοριστούν τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα αξιολογηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, που μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Σύμφωνα με το νέο μνημόνιο, το χρονικό όριο της κινητικότητας μειώνεται από τους 12 στους 8 μήνες και επιβεβαιώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων που θα μπουν φέτος σε κινητικότητα θα είναι 25.000, εκ των οποίων οι 12.500 μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Εξ αυτών, οι 4.000 θα πρέπει να απολυθούν μέσα στο 2013, ενώ οι υποχρεωτικές αποχωρήσεις από το Δημόσιο θα πρέπει να φτάσουν τις 15.000 μέχρι το τέλος του 2014.
Το νέο μνημόνιο προβλέπει και προσλήψεις. Ειδικότερα θα γίνεται μία πρόσληψη για κάθε υπάλληλο που αποχωρεί στο πλαίσιο πειθαρχικής δίωξης και για όσους αποχωρούν επειδή έληξε η οκτάμηνη περίοδος κινητικότητας.
Ιδιωτικοποιήσεις
Το μνημόνιο προβλέπει επίσης την πώληση σημαντικού ποσοστού μετοχών της Eurobank, σε ξένο στρατηγικό επενδυτή, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2014.
Στο μνημόνιο αναφέρεται ακόμη ότι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της δόσης είναι η επίσημη ανακοίνωση της αναδιάρθρωσης της ΕΛΒΟ, των ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ, που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2013 και η υιοθέτηση νομοθεσίας, που θα επιτρέπει την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών δημοσίων φορέων προς την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, μέσω του προγράμματος εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΕΥΔΑΠ θα εκδοθεί στο τέταρτο τρίμηνο του 2013.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις μειώνονται φέτος στα 1,6 δισ. ευρώ. Το 2014 προβλέπεται να εισπραχθούν 2,7 δισ. ευρώ το 2015 3 δισ. ευρώ και το 2016 2,1 δισ. ευρώ.
Οι καθυστερήσεις θα επιχειρηθεί να καλυφθούν με επιτάχυνση των διαδικασιών αποκρατικοποίησης των λιμανιών, ενώ στόχος παραμένει η πώληση του ΟΠΑΠ και των Κρατικών Λαχείων, καθώς και πολλών ακινήτων.
Απελευθέρωση ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
Με το νέο μνημόνιο η κυβέρνηση δεσμεύεται για περαιτέρω άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και υπηρεσιών. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει καταρτίσει λεπτομερή λίστα φαρμακευτικών προϊόντων, που θα πωλούνται εκτός φαρμακείων.
Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ψηφιστεί η νεά νομθεσία για την άρση "αγκυλώσεων" στην αγορά εμπορικών μισθώσεων.
Μέσα στον Αύγουστο προβλέπεται η απελευθέρωση των ΚΤΕΛ και μέχρι τον Οκτώβριο, η απελευθέρωση της αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Η κυβέρνηση δεσμεύεται ακόμη στην παροχή κινήτρων για επενδύσεις, με την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων και τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9%. Οι μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά από το 2014 έως το 2016.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Πλήθος προσκυνητών στην Ιερά Μονή «Αγίας Παρασκευής» Τ.Κ Μηλοχωρίου του Δήμου Εορδαίας.


 Πλήθος προσκυνητών, βρέθηκε, χθες Πέμπτη, στην  Ιερά Μονή «Αγίας Παρασκευής» Τ.Κ  Μηλοχωρίου του Δήμου Εορδαίας, για να λάβει τη χάρη της θαυματουργής Αγίας.




Tις θρησκευτικές ακολουθίες λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.





kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόσληψη 12 ατόμων στο Δήμο Εορδαίας (8μηνα) – Υποβολή αιτήσεων από 29/07/2013 ως 06/08/2013

dimarxeio_eordaias Ο Δήμος Εορδαίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα  (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Εορδαίας. Οι θέσεις έχουν ως εξής:



ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
ΚωδικόςθέσηςΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμόςατόμων
101Δήμος ΕορδαίαςΠτολεμαΐδαΝ. ΚοζάνηςΔΕ Χειριστών Μηχανημάτωνέργων(Πολυμηχανήματοςτύπου jcb)8 μήνες1
102Δήμος ΕορδαίαςΠτολεμαΐδαΝ. ΚοζάνηςΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων(γκρέιντερ)8 μήνες1
103Δήμος ΕορδαίαςΠτολεμαΐδαΝ. ΚοζάνηςΥΕ Εργατών-τριώνΓενικών Καθηκόντων8 μήνες3
104Δήμος ΕορδαίαςΠτολεμαΐδαΝ. ΚοζάνηςΥΕ Εργατών-τριών Πάρκων8 μήνες7


ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)
ΚωδικόςθέσηςΤίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα
101ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑα) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Β΄, Τάξης Δ΄.β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού -χειριστή χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Α΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Β΄, Τάξης Δ΄.
β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος, απολυτήριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος  σχολής της αλλοδαπής. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού- χειριστή χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).

ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Β΄, Τάξης Δ΄.
β) Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίουή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή  ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής  του  Ν.Δ. 580/1970  ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000  της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής  και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγού-χειριστή.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).
ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Β΄, Τάξης Δ΄.
β) Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίουή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου),ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000  της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής  και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι  (6) μηνών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγού-χειριστή.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Εφόσον η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού-χειριστή αφορά θερμικά μηχανήματα τότε γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, που χορηγήθηκαν βάσει του π.δ. 22/1976, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας για την αντιστοιχία της άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων τεχνικών έργων του π.δ. 22/1976, με τις ομάδες μηχανημάτων του π.δ. 31/1990.
Εφόσον η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού-χειριστή αφορά  ηλεκτροκίνητα μηχανήματα τότε γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, που χορηγήθηκαν βάσει του Β.Δ της 7/6/1946, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας για την αντιστοιχία της άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων του  Β.Δ της 7/6/1946, με τις ομάδες μηχανημάτων του π.δ. 31/1990.
Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης αλλοδαπής, για να γίνουν δεκτοί πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Συγκοινωνιών «περί ισοδυναμίας και αντιστοιχίας της άδειας οδήγησης αλλοδαπής με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ημεδαπής».
 102ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑα) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Ζ΄ και Τάξης Γ΄.β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α μ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ήδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση των αδειών υπηρεσίας, ότι οι ανωτέρω άδειες μηχανοδηγού χειριστή χορηγήθηκαν βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Ζ΄ και Τάξης Γ΄.
β) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος, απολυτήριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολής της αλλοδαπής. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση των αδειών υπηρεσίας, ότι οι ανωτέρω άδειες μηχανοδηγού χειριστή χορηγήθηκαν βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β΄ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Ζ΄ και Τάξης Γ΄.
β) Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση των παραπάνω αδειών μηχανοδηγού χειριστή.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Ομάδας Ζ΄ και Τάξης Γ΄.
β) Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου),ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση των παραπάνω αδειών μηχανοδηγού χειριστή.
γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου επαγγελματική ή ερασιτεχνική (Υπουργική απόφαση   αριθ.3486/1979).

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Εφόσον η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού-χειριστή αφορά θερμικά μηχανήματα τότε γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, που χορηγήθηκαν βάσει του π.δ. 22/1976, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας για την αντιστοιχία της άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων τεχνικών έργων του π.δ. 22/1976, με τις ομάδες μηχανημάτων του π.δ. 31/1990.
Εφόσον η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού-χειριστή αφορά  ηλεκτροκίνητα μηχανήματα τότε γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, που χορηγήθηκαν βάσει του Β.Δ της 7/6/1946, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος προσκομίζει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας για την αντιστοιχία της άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων του  Β.Δ της 7/6/1946, με τις ομάδες μηχανημάτων του π.δ. 31/1990.
Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης αλλοδαπής, για να γίνουν δεκτοί πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Συγκοινωνιών «περί ισοδυναμίας και αντιστοιχίας της άδειας οδήγησης αλλοδαπής με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ημεδαπής».
103Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (παρ. 2 άρθρου. 5 του Ν. 2527/1997)
104Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (παρ. 2 άρθρου. 5 του Ν. 2527/1997)

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 25ηε Μαρτίου 15, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ. Πατσίκα Κώστα, Σουφερλή Δήμητρας και Αλεζίδου Πολυξένης (τηλ. επικοινωνίας:2463350130,2463350131). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »