Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου





Το σχέδιο είναι παλιό. Είναι το σχέδιο ανάμιξης των πληθυσμών της Ευρώπης. Είναι το γνωστό σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI, το οποίο ενεργοποίησε τώρα η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Λόγω της αντιδράσεως των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι έχτισαν-ύψωσαν φράκτες και τείχη κατά μήκος των συνόρων αυτών, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφίας, απεφάσισε προσωρινά να θέσει το σχέδιο αυτό εις εφαρμογήν εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Βρήκανε ευάλωτους, άπειρους, αφελείς, επιπόλαιους, και ανόητους πολιτικούς εδώ, πολιτικούς Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, πολιτικούς του «ότι πούνε οι ξένοι», πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και είπανε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα να εφαρμόσουν το σχέδιο, και ύστερα για την Ευρώπη.
Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, τη χώρα πρώτης υποδοχής, τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου.
Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος είναι συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Το θέμα είναι τι ρόλο παίζει η Εκκλησία της Ελλάδος.
Βλέποντας ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ την επιθυμίαν των Κοσμοκρατόρων, και την πρόθυμη «φιλοξενία» των Ελλήνων, διέταξε, «Πλημμυρίστε την Ελλάδα με μαύρους Αφρικανούς λαθρομετανάστες» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Αυτούς τους ανθρώπους μας καλούν οι προδότες πολιτικοί να φιλοξενήσουμε, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
Οι λαθρομετανάστες θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και θα υποδεχτούν σαν ελευθερωτή τον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Προς υλοποίηση του σχεδίου Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος, κατέφθασαν εδώ Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», οι οποίοι βοηθούν στην προσθαλάσσωση στα νησιά μας των λαθρομεταναστών, και την εγκατάσταση αυτών σε HOT-SPOTS, και σε ξενοδοχεία ή σπίτια Ελλήνων.
Οι προδότες πολιτικοί χτίζουν HOT-SPOTS για να φιλοξενήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τις Λεγεώνες των ξένων του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! Και ο Κυριάκος συμφωνεί……………
Τα δραματικά γεγονότα συγκρούσεων των λαθρομεταναστών μεταξύ τους, και μεταξύ λαθρό και Ελλήνων, αλλά και με τις Ελληνικές Αρχές στα νησιά Λέσβο-Χίο, είναι καθημερινά.
Φθάνουν δε μέχρι σημείου οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. να εγγράφουν παιδιά λαθρό σε Ελληνικά Σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν Ελληνική γλώσσα, και δεν έχουν εμβόλια…….
Δηλαδή πλήρη Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδος!!
Οι λαθρομετανάστες Τολμούν και κάνουν συγκεντρώσεις χιλιάδων Ισλαμιστών στην Αθήνα, για διεκδικήσεις!!!
Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στο ΙΣΡΑΗΛ……………………
Το ΙΣΡΑΗΛ δεν δέχεται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, χωρίς να χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό και Ρατσιστικό!!!
Το ΙΣΡΑΗΛ έχει μεγάλους προστάτες!!!
Προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση!!!
Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα αυτή, και ΟΧΙ πρόσφυγες, όπως παραπλανητικώς και δουλικώς, τους ονομάζουν οι προδότες πολιτικοί!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί ηθελημένα μπέρδεψαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές εισβολείς του σήμερα.
Οι μαύροι Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι μισθοφορικός στρατός (Λεγεώνα των ξένων), του Σουλτάνου, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να υλοποιήσουν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως για εξαφάνιση του Ελληνισμού!!!
Οι Η.Π.Α.- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ. κλπ, είναι ιδιοκτησία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο , (αποδείξεις εκ του αποτελέσματος), από ΔΝΤ & Ε.Ε., δηλαδή τους δανειστές της Ελλάδος, με σκοπό την οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, και εθνολογική καταστροφή της Ελλάδος.
Αυτά αποκάλυψε ο Αμερικανός διανοητής και φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.
Οι Μάσκες έπεσαν!!!
Οι λαθρομετανάστες φωνάζουν επίσημα, «Έλληνες, θα σας κάνουμε πόλεμο», αυτό παρά τη φιλοξενία των Ελλήνων!
Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος.
Λέμε στους Στρατιωτικούς, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, διότι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα των ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι Αφρικανοί λαθρό είναι εμπροσθοφυλακή των Τούρκων.
Ο Ελληνισμός τελεί υπό εξαφάνισην.
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πολιτικοί μας είναι αφελείς, επιπόλαιοι, και ανόητοι.
Πουλήσανε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, Ξενοδοχεία, σε Τούρκους Μεγιστάνες του πλούτου, φίλους του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!
Πουλήσανε όλον τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, έναντι δανείων για να κυβερνούν!!! (ΜΝΗΜΟΝΙΑ).
Οι πολιτικοί μας εξυπηρετούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ & ΣΟΡΟΣ.
Οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Οι Αφρικανοί λαθρό θα κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, και θα νομιμοποιηθούν σαν Έλληνες.
Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» της Μέρκελ & Σόϊμπλε έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών εγχρώμων λαθρομεταναστών.
ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων χάθηκε………….
Αυτό είναι το σχέδιο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της Ελλάδος, της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για την Ελλάδα.
Δυνατόν ότι μπορεί να εισβάλει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ανά πάσαν ώραν.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως της χώρας, η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τηρεί περίεργη και ύποπτη σιγήν ιχθύος…..
Δεν αφυπνίζει τον Ελληνικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Λαό!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής / Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »