Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια έχει η Κουντούδη Άννα-Μαρία 4 (τεσσάρων) ετών, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με λευχαιμία.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να πάει στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της περιοχής του. Η διαδικασία είναι απλή και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να δώσει δείγμα για να ελεγχθεί η συμβατότητα με τα αιμοπετάλια της Άννας- Μαριας. Ομάδα αιματος Β+ και ΑΒ.
Δίνετε το όνομα Κουντούδη Άννα-Μαρία και το όνομα του Νοσοκομείου (Ιπποκράτειο Θες/νίκης) και σε σύντομο χρονικό διάστημα η οικογένεια θα ενημερωθεί για τη συμβατότητα.
Τηλ. μητέρας Άννας-Μαρίας: ΛΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΔΗ 6972879353

Διαβάστε περισσότερα » »

Φρεγάτα έστειλε πάλι στις ακτές της Αττικής η Άγκυρα - Αποθρασύνονται από την αδυναμία.

Μια τουρκική φρεγάτα κλάσης O.H.Perry, η F490 Gaziantep, πρώην USS Clifton Sprague, εισέβαλε πριν λίγες ώρες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προερχόμενη από το ναύσταθμο του Ακσάζ, στην Μαρμαρίδα έφτασε μέχρι τις βόρειες ακτές της Αττικής και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική ανατολική πορεία. Είναι η δεύτερη φορά που η F490 Gaziantep κάνει το ταξιδάκι αυτό. Το είχε επαναλάβει και στις 28/02/2010.


Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, πλέοντας σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 24 Μαρτίου (06:30) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα νότια της Κύθνου και βγήκε με βορειοανατολική πορεία πλέοντας προς το στενό του Καφηρέα στις 10:00. Είχε ανοικτά όλα τα συστήματα μάχης και βέβαια παραβίασε όλους τους κανονισμούς περί αβλαβούς διέλευσης.

Μέσα και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία ήταν σε επιφυλακή (τουλάχιστον όσα μπόρεσαν να κινηθούν...), καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

Κινήθηκε για αρκετή ώρα κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αττικής ευρισκόμενη αρχικά στα ελληνικά και κατόπιν στα διεθνή χωρικά ύδατα.

Η τουρκική φρεγάτα απέπλευσε από το ναύσταθμο του Αksaz χθες το απόγευμα και μετά από μία πορεία μέσα από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες έφτασε ανοικτά του Σουνίου και με «ανοικτά» τα ηλεκτρονικά και οπλικά της συστήματα ξεκίνησε περιίγηση στην ανατολικής ακτή της Αττικής.


Πολλά ελληνικά σκάφη (ψαράδικα, αναψυχής κλπ) που βρίσκονταν στην ακτή της ανατολικής Αττικής είδαν την τουρκική φρεγάτα να περνάει από μπροστά τους!


Ένα πολεμικό σκάφος που αποπλέει από τον ναύσταθμο του στο Aksaz ο οποίος βρίσκεται σε τεράστια απόσταση (36°50′04″N 28°23′24″E /36.8345°N 28.39°E /36.8345; 28.39) από την Αττική και στέλνεται την παραμονή της ελληνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και φεύγει ανενόχλητο, δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά εξευτελισμό για την ελληνική κυβέρνηση και κατ' επέκταση για την Ελλάδα. Αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι στην ελληνική κυβέρνηση και στο ελληνικό πολιτικό σύστημα γενικότερα έχει προκληθεί "μιθριδατισμός" σε ότι αφορά τον εθνικό εξευτελισμό. Απλά δεν τους ενοχλεί...

Το πλοίο βρίσκεται αυτή την στιγμή στο κεντρικό-βόρειο Αιγαίο. 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΛΤΙΟ MEGA ΤΟ 1821....

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):

Τρέμη: «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».



Πρετεντέρης: «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».

Τσίμας: «Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως αυτές οι περιθωριακές ομάδες κουκουλοφόρων – φουστανελοφόρων έχουν επικεφαλής έναν τύπο, Κολοκοτρώνη, κάπως έτσι, που έχει το θράσος να απειλεί με βία, φωτιά και τσεκούρι, την φιλήσυχη πλειοψηφία που την αποκαλεί προσκυνημένη».

Καψής: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε τόση ώρα, όμως το αδελφάκι μου που είναι μέγας δραγουμάνος του Μεγάλου Βεζίρη στην Ιστανμπούλ μου είπε πως αυτός ο …κοτρώνης και τα άλλα μπουμπούκια εξτρεμιστές Παπαφλέσσας και λοιποί είναι η αιτία που η Υψηλή Πύλη μας έχει στην μπούκα».

Τρέμη: «Σωστά Μανώλη. Όμως έχουμε τον ίδιο τον τρομοκράτη στο τηλέφωνο να τον ανακρίνουμε. Κύριε Κολοκοτρώνη με ακούτε; (Στα παράθυρα γύρω από την Τρέμη οι άλλοι τρεις κάνουν μορφασμούς απέχθειας).

Κολοκοτρώνης: «Συμπαθάτε με, δεν σας γρικώ καλά γιατί εδώ είμαστε έξω στον αέρα και το αγιάζι, και πέφτουν και κουμπουριές πότε – πότε».

Κολοκοτρώνης: (Μόλις πάει να πει μια συλλαβή, τον διακόπτει ο Πρετεντέρης).

Πρετεντέρης: «Όλγα, για ρώτα τον κύριο σε παρακαλώ … γιατί εμείς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε σήμερα τους συνδικαλισμούς και τις μαγκιές που έκανε στα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά».

Κολοκοτρώνης: (Πάει πάλι να μιλήσει, αλλά τον ξαναδιακόπτουν).
Τρέμη: «Μην μιλάτε κύριε, ο Γιάννης είπε να σας ρωτήσω, δεν σας ρώτησα ακόμα. Για απαντήστε λοιπόν, πως τολμάτε να σηκώνετε κεφάλι όχι μόνο στους Οθωμανούς αλλά και στους ευρωπαίους. Η ιερά συμμαχία Αγγλία – Γαλλία – Αυστροουγγαρία – Ρωσία μας είπε να κάτσουμε στα αυγά μας και να λέμε "σφάξε μας αγά μου ν’ αγιάσουμε". Εσείς τι παριστάνετε, ξέρετε καλύτερα από όλους αυτούς;»
Κολοκοτρώνης: (Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, τον διακόπτει ο Καψής αυτή τη φορά).

Καψής: «Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα, όμως τώρα θυμήθηκα πως το αδελφάκι μου έγραψε τις προάλλες πως στο σεράϊ συζητιέται πολύ ότι πίσω από τις ταραχές είναι μια ύποπτη περιθωριακή οργάνωση που λέγεται "φιλική εταιρεία". Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, έχουν διώξει όλους τους επενδυτές… φανταστείτε πως είχε έρθει ένας σοβαρός λόρδος ονόματι Έλγιν που έδωσε μια ολόκληρη φούχτα λίρες για να πάρει κάτι παλιομάρμαρα ο κουτόφραγκος, και αυτοί οι αμετανόητοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν μαζί με κάτι ψευτοκουλτιουράδηδες κοραήδες και λοιπούς. Πάλι καλά που δεν τα κατάφεραν, γιατί η επένδυση αυτή δημιούργησε και θέσεις εργασίας, αυτούς που βοήθησαν να ξηλωθούν τα παλιομάρμαρα και αυτούς που τα φόρτωσαν στα καράβια του λόρδου».

Τσίμας: «Να προσθέσω, Μανώλη, πως αυτοί οι περιθωριακοί κουρελήδες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια. Κύριε Κολοκοτρώνη, το ξέρετε πως εξαιτίας σας ολόκληρος κόμης Μέτερνιχ έχει βάλει την Ελλάδα στο στόχαστρο;»

Κολοκοτρώνης: (Μόλις ανοίγει το στόμα του, τον διακόπτουν άλλη μια φορά).

Πρετεντέρης: «Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Παύλο, έχουμε τώρα και καινούριο φρούτο – τον επαναστατικό τουρισμό. Έχουν πλακώσει και αναρχικοί από το εξωτερικό, σαν να μην έφταναν οι δικοί μας. Κάτι Σανταρόζα, κάτι Μπάϊρον και άλλα αποβράσματα. Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε, κάνουμε και εισαγωγή ταραχοποιών».

Τρέμη: «Μάλιστα, Γιάννη, όλοι αυτοί μαζί με τους δικούς μας κάνουν και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Δες τι έγινε στα κάστρα απ’ όπου πέταξαν έξω τις νόμιμες αρχές, δες τι έγινε στο Μεσολόγγι και αλλού. Πως θα προκόψει μετά από αυτά ο τόπος ; Αν μας πετάξουν έξω από το γρόσι, ποιος θα φταίει μετά;»

Κολοκοτρώνης: (Έχει βαρεθεί που δεν τον αφήνουν να μιλήσει και έχει φύγει από την γραμμή, ακούγεται του-του).

Τρέμη: «Ορίστε θράσος. Μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μας. Εδώ του κάναμε την τιμή να τον ακούσουμε στο φιλόξενο δελτίο μας, να εκθέσει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά. Αλλά τι ξέρουν από δημοκρατία αυτοί οι τρομοκράτες. Ας αλλάξουμε τώρα θέμα, να πούμε για τις φιλανθρωπίες της πρέσβειρας καλής θέλησης Μπαρντιν Χανουμ Μπουρέκ που εγκαινίασε σήμερα νέα πτέρυγα στο Λεπροκομείο Σπιναλόγκα μαζί με τον βεζίρη αρρώστιας Λομπέρ Μπέη. Θυμίζουμε πως στις 11 στην Ανατροπή ο Γιάννης φιλοξενεί τους αρχιραγιάδες Μπενιζέλ, Τσαμάρ και Καρα Τζαφέρ για να ακούσουμε επιτέλους και μια υπεύθυνη φωνή».

πηγή Φόρουμ Δραχμής





koukfamily
Τρέμη: «Πείτε μας κ. Κολοκοτρώνη, που βρήκατε το θράσος να αναστατώνετε τον τόπο και να παραβιάζετε την νομιμότητα; Αφού οι προύχοντες που μας κυβερνούν έχουν κάνει μνημόνιο με τον Ιμπραήμ, εσείς τώρα τι θέλετε;»
Διαβάστε περισσότερα » »

NESARA - Το νέο οικονομικό σύστημα του κόσμου

Στις ΗΠΑ ξεκίνησαν ήδη την αλλαγή. Εδώ δεν μιλάει κανείς ακόμη. Η υπηρεσία λέγεται NESARA και οι σκοποί της είναι οι παρακάτω!

1.Κατάργηση πιστωτικών καρτών, στεγαστικών δανείων και άλλων τραπεζικών χρεών που οφείλεται σε παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες και στην κυβέρνηση
2.Κατάργηση του φόρου εισοδήματος
3.Κατάργηση του IRS (ΣΔΟΕ των ΗΠΑ), και δημιουργία νέων φορολογικών στοιχείων
4.Αύξηση στα οφέλη για τους ηλικιωμένους

5.Αναδημιουργία του Συνταγματικού Δικαίου
6.Θέσπιση νέου τύπου εκλογών
7.Έλεγχο των εκλογών για να εμποδιστούν οι παράνομες δραστηριότητες εκλογής των ομάδων ειδικών συμφερόντων
8.Δημιουργία νέου νομίσματος " ουράνιο τόξο», που υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι, πλατίνα και πολύτιμα μέταλλα
9.Επιβολή του Συνταγματικού Δικαίου σε όλα τα δικαστήρια μας και τα νομικά θέματα.
10.Εγκαινίαση νέου υπουργείου Οικονομικών και Τράπεζα Συστήματος σε ευθυγράμμιση με το Συνταγματικό Δίκαιο
11.Εξάλειψη ων Παραδοσιακών Τραπεζών
12.Αποκατάσταση της οικονομικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής
13.Εκπαίδευση σε όλους τους δικαστές και δικηγόρους στο Συνταγματικό Δίκαιο
14.Παύση όλων των εχθροπραξιών σε όλο τον κόσμο
15.Θέσπιση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο
16.Έναρξη της πρώτης φάσης της παγκόσμιας διανομής της ευημερίας του τεράστιου πλούτου που έχει συσσωρευτεί για πολλές δεκαετίες
17.Εκταμίευση σε τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς
18.Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας των νέων τεχνολογιών όπως οι εναλλακτικές ενεργειακές συσκευές
 Και πάρα πολλά άλλα.
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ... (3,1 Δις Ευρώ), ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;

Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους
την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!
Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν
Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει  λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390. 
Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.
Έτσι η κατάχρηση των δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!
Τα ακούτε;;;
Πλημμέλημα η κατάχρηση των ... (3,1 Δις Ευρώ)...!!!
Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!! 
Όταν βλέπω αυτή την γυναίκα θυμάμαι...Κτηματολόγιο...
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 24/3 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ


Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας σήμερα Σάββατο και ώρα 12:30 το μεσημέρι.


στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΑΝΚΟ στον 3ο όροφο.Mοναδικό θέμα της συνεδρίασης είναι η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στη Νεάπολη της Π.Ε. Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα: Κανονικά λειτουργεί η Παθολογική στο Μποδοσάκειο διαβεβαιώνει η Διοικήτρια Αναστασία Μπούρτσου, παρά τις δυσκολίες


Κανονικά λειτουργεί η Παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας παρά τα προβλήματα με την έλλειψη γιατρών, διαβεβαίωσε η Διοικήτρια Αναστασία Μπούρτσου, μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, καθώς τις εφημερίες των επόμενων ημερών καλύπτει γιατρός Παθολόγος του Νοσοκομείου Γρεβενών.


Η κα Μπούρτσου τόνισε ακόμα ότι αναμένονται πολύ σύντομα δυο γιατροί επικουρικοί καθώς άργησε η προκήρυξη με υπαιτιότητα του Υπουργείου , ενώ τόσο το Μποδοσάκειο όσο και το Μαμάτσειο, περιλαμβάνονται στα 50 νοσοκομεία της χώρας που μπαίνουν σε πιλοτικά προγράμματα για την λειτουργία των τμημάτων επειγόντων περιστατικών.Τα ΤΕΠ των δυο Νοσοκομείων θα ενισχυθούν με δυο παθολόγους το καθένα ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες τους για τους πολίτες.Η κα Μπούρτσου υπενθύμισε ότι επίσημη ανακοίνωση δίνεται μόνο από την Διοίκηση του Νοσοκομείο και ζήτησε μεγαλύτερη υπευθυνότητα από φορείς που εκδίδουν ανακοινώσεις προκαλώντας ανησυχία στους πολίτες.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Δεν ξεχνώ να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία


 

Δεν ξεχνώ ότι είμαι Έλληνας....
Δεν ξεχνώ αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μου.... Δεν ξεχνώ εν όψει της Εθνικής επετείου
25ης Μαρτίου 1821 να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου....
Αγαπώ την Πατρίδα....
Σέβομαι την ιστορία μου....
Τιμώ τους ήρωες προγόνους μου....
Υπερασπίζομαι την Εθνική μου κληρονομιά....
Νιώθω υπερηφάνεια, γιατί είμαι Έλληνας....
Διαβάστε περισσότερα » »

Tο παραμύθι ότι μας πληρώνουν οι Γερμανοί...


Υπέρογκα κέρδη για τη Γερμανία από την κρίση στην Ελλάδα. 
Δείτε το ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης (κανάλι 1, ARD) , για τα κέρδη της Γερμανίας από τα τοκογλυφικά δάνεια της Ελλάδας...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα υπέρογκα κέρδη της Γερμανίας από την κρίση της Ελληνικής οικονομίας...
Δείτε το παραμύθι των Γερμανών "χορηγών"... 

 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μέχρι σήμερα για τη λάσπη, χρησιμοποιούσαν τους ανεμιστήρες. 
Τώρα οι λασπολόγοι χρησιμοποιούν τους έλικες των ελικοπτέρων. 
Η ιστοσελίδα της Λέσχης Δεκελείας, το ελικόπτερο που ονοματίζεται στο δημοσίευμα, το αναφέρει ως ένα από τα ενταγμένα, στο δυναμικό του, σκάφη. Είναι ένα από τα ελικόπτερα, νηολογίου ΥΠΑ που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση πιλότων όπως έκανα και εγώ.
Όλες οι πτήσεις είναι καταγεγραμμένες στην ΥΠΑ και γι’ αυτές υπάρχει ενοικιαστήριο συμβόλαιο και αποδεικτικό πληρωμής. 

Πιό συγκεκριμένα, στις 05.06.2006 αυτό το ελικόπτερο ενοικιάστηκε για 100 ώρες πτήσης προς 20.000 ευρώ + ΦΠΑ, που πληρώθηκαν από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. 
Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, λόγω αυτού του συμβολαίου και κυρίως για να χρεωθεί κάποιος την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι μετοχές της εταιρίας μεταβιβάστηκαν προσωρινά στην εταιρία FlyFreedom με εγγυητή τον πατέρα μου Ηλία Καμμένο, που έκανε και χρήση του μέσου. Αυτονόητο είναι ότι με το τέλος των ωρών πτήσης, ελικόπτερο και μετοχές της εταιρίας, γύρισαν πίσω στους ενοικιαστές-ιδιοκτήτες. Από κει και πέρα, για να προσγειώσω τους πανικοβλημένους πληροφοριοδότες σας στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φροντίσουμε την επομένη των εκλογών κανένα ελικόπτερο να μην απογειωθεί μεταφέροντας εκείνους που θα πρέπει να μείνουν εδώ για να αποδώσουν λογαριασμό. 
Αυτό είναι υπόσχεση.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

1821-2012....ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Διαβάστε περισσότερα » »

Μας παρακολουθούν με τις τηλεοράσεις ακόμα και αν είναι κλειστές..


Τα δεδομένα καταγράφουν είτε χάκερ, είτε οι ίδιες οι εταιρίες...
 
Η τελευταία σειρά τηλεοράσεων plasma και HDTV ενδέχεται να επιτρέπουν σε χάκερ, ακόμα και στις ίδιες τις εταιρίες, να παρακολουθούν τους χρήστες και τις οικογένειες τους, και να συλλέγουν δεδομένα εξαιρετικά προσωπικών στιγμών.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν αρκετές από τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων μιας ενσωματωμένης HD κάμερας, ενός μικροφώνου και ενός λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και ομιλίας.
Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στη Samsung να αναγνωρίζει τον εκάστοτε τηλεθεατή, που χρησιμοποιεί τηλεόραση της εταιρίας.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας HD guru, Γκάρυ Μέρσον, ισχυρίζεται ότι επειδή ακριβώς δεν υπάρχει τρόπος αποσύνδεσης της κάμερας και του μικροφώνου από τη τηλεόραση, οι χρήστες δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι η Samsung, και κάθε άλλη εταιρία, δεν συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη και δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους.

«Όταν πρόκειται για ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τον αν λειτουργούν, ακόμα κι όταν κλείσει η τηλεόραση», αναφέρει καταληκτικά.

Όταν η Samsung κλήθηκε να απαντήσει στις αμφιβολίες αναφορικά με τη πολιτική της για τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.


myPRESSious
Διαβάστε περισσότερα » »

Το "πνίξιμο" του φτερνίσματος μπορεί να επιφέρει το θάνατο!

Είναι πάρα πολλές οι φορές που οι περισσότεροι από εμάς, ευρισκόμενοι σε δημόσιο χώρο με πάρα πολλά άτομα γύρω μας, θέλουνε να φτερνιστούμε, αλλά δεν το κάνουμε, πνίγοντάς το, προκειμένου να μην τραβήξουμε πάνω μας όλα τα βλέμματα.
Διαβάζοντας όμως τα παρακάτω, ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε…

Αν προσπαθήσετε λοιπόν, να "πνίξετε" το φτέρνισμά σας, ζορίζετε πολύ τον οργανισμό σας...

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πολύ σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί, κατά το πνίξιμο του φτερνίσματος, να "σπάσει" κάποιο αιμοφόρο αγγείο στο κεφάλι σας ή στο λαιμό σας και κατά συνέπεια, να καταλήξετε ακόμα και σε θάνατο!

Θέλετε κάτι τέτοιο; Βεβαίως και όχι…

Καλύτερα λοιπόν, κάποιοι να μας κοιτάξουν, παρά να μας… κλάψουν!



 http://www.briefingnews.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.......ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ


Διαβάστε περισσότερα » »

ΦΠΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ 7%, ΤΟΥΡΚΙΑ 8%, ΙΤΑΛΙΑ 10% ΕΛΛΑΔΑ 23% !! ΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 40% + 150 ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΪΝΙΑ !!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΛίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής, τουριστικής σεζόν, έντονοι είναι οι φόβοι για απώλεια έως και 150 χιλιάδων θέσεων εργασιας στον κλάδο της εστίασης λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στο 23%. Κι αυτό διότι έρευνα μεγάλης αλυσίδας εστίασης δείχνει πως εξαιτίας αυτών τωνδραματικών αυξήσεων η χώρα μας έχει έλλειμμα ανταγωνιστικότητας έναντι χωρών όπως η Τουρκία που έχει ΦΠΑ στο 8%, η Ισπανία (είναι στο 7%) και η Ιταλία (10%).
Ήδη γνωστή αλυσίδα εστίασης έχει απολύσει περίπου 200 εργαζόμενους της, ενώ στο σύνολο της αγοράς η πτώση φθάνει το 40%...
Μεγάλο αναμένεται όμως να είναι το πρόβλημα και σε ό,τι αφορά τα έσοδα καθώς πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν στο moneypro πως από αυτήν την πολιτική υπήρξε απώλεια άνω των 2 δισ. ευρώ σε έσοδα.
Κατά τα άλλα κάναμε τον κ. Σαχινίδη και υπουργό για να έχει να λέει. Την καταστροφική του πολιτική όμως κανένας δεν την βλέπει πια;
Διαβάστε περισσότερα » »