Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η Βουλή είπε "όχι" στην πρόταση για σύσταση εξεταστικής για το Μνημόνιο

Με 119 ψήφους υπέρ και 167 κατά, η Βουλή απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς η χώρα προσέφυγε στο ΔΝΤ. Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Βενιζέλου και Τσίπρα
Απορρίφθηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και ακόμη 70 βουλευτών του κόμματός του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο.
Μετά από ονομαστική ψηφοφορία, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 119 βουλευτές και κατά, 167 βουλευτές σε σύνολο 286 βουλευτών. Απουσίαζαν 14 βουλευτές.
Ομιλίες σε υψηλούς τόνους
Είχε προηγηθεί έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, με εκατέρωθεν επιθέσεις και ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
"Θεωρούμε χρέος μας να αναζητήσουμε πώς μια κρίση χρέους μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:
"Πρέπει να αναζητηθούν εκείνες οι λανθασμένες πολιτικές επιλογές που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε πειραματόζωο της κρίσης". Απευθυνόμενος μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά πως "οι πρώτοι που θα έπρεπε να ζητάτε εξεταστική, είστε εσείς: Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Δεν αντέχετε, δεν έχετε το σθένος να υπερασπισθείτε τις δικές σας επιλογές. Να μας απαντήσει ο Παπακωνσταντίνου για την εκτίναξη του ελλείμματος".
Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι η διαχείριση της κρίσης από την τρικομματική κυβέρνηση "αποτελεί ένα διαρκές και συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού".
Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Eurogroup, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι αυτή η απόφαση συμβιβασμού ανάμεσα στη Γερμανία και το ΔΝΤ βρίσκεται στον αέρα.
"Αλλά και από αυτόν τον συμβιβασμό ακόμη απουσιάζατε επιδεικτικά. Δεν σας ρώτησαν καν και σας έβγαλαν έξω από τραπέζι τις κρίσιμες ώρες. Και εσείς γυρίσατε θριαμβολογώντας, χωρίς να έχετε αποκομίσει καμία εμπειρία από τότε που επέστρεφε θριαμβολογώντας και ο κ. Παπανδρέου και κάθε φορά μας έλεγε ότι σώθηκε η χώρα".
Επίθεση Βενιζέλου
Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί τα συμφέροντα των hedge funds, των τραπεζιτών που έχουν ενοχληθεί βαθύτατα από το PSI και στοχοποιούν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά". Χαρακτήρισε μάλιστα την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως "τσαμπουκάδες προς στους παρόντες ευρωπαϊκούς συσχετισμούς".
"Ευτυχώς για όλους μας η ιστορία δεν έχει τελειώσει, η ιστορία γράφεται. Τώρα έχει δοθεί στην Ελλάδα να κερδίσει το στέρεο έδαφος και να ξαναγίνει αυτοδύναμη. Γράφεται από αυτούς που έχουν να πουν κάτι για το μέλλον", επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι η ομιλία του κ. Τσίπρα ήταν "γεμάτη θλίψη και εκνευρισμό για την απόφαση του Eurogroup".
"Πείτε ξεκάθαρες αλήθειες. Όχι λόγια του αέρα από τον καναπέ της αντιπολίτευσης. Πείτε στον κόσμο καθαρά τι θα γίνει αν βγούμε από το ευρώ; Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του υπαρκτού σοσιαλισμού. Τσαμπουκάδες δεν χωράνε. Δεν έχετε καμία αντιπρόταση πλην τους χάους και του θανάτου της χώρας", σημείωσε, συμπληρώνοντας πως "το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής της σταθερότητας της χώρας".
Νωρίτερα, τον λόγο είχε πάρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τον "όμηρο του επίσης ομήρου Αντώνη Σαμαρά".
Ο κ. Καμμένος άσκησε κριτική στους επενδυτές που κέρδισαν με την άνοδο των ασφαλίστρων κινδύνου και ξεκαθάρισε πως το κόμμα του θα στηρίξει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: "Θα ψηφίσουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο".
Την καταψήφιση προανήγγειλαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Θα υπερψηφίσουν Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Προκαλεί ξανά ο αλβανός πρωθυπουργός - Θέλει Μεγάλη Αλβανία μέσω της Ε.Ε. - Και ειρωνεύεται τη ματαίωση επίσκεψης του Αβραμόπουλου

- Είχε δηλώσει πως η Αλβανία εκτείνεται έως την Πρέβεζα
- Μετά τη δήλωση αυτή ο κ. Αβραμόπουλος ματαίωσε την επίσκεψή του στη γείτονα χώρα
- Για τον Αβραμόπουλο δήλωσε με νόημα: "Οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους"

- Κάλεσε όλους τους αλβανούς να εργαστούν προς το σκοπό της Μεγάλης Αλβανίας

Παρά το γεγονός ότι η αλβανική κυβέρνηση δια της εκπροσώπου του έκανε στροφή 180 μοιρών σχετικά με τις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού για τη Μεγάλη Αλβανία που εκετείνεται από την Πρέβεζα έως το Πρέσεβο, ο κ. Μπερίσα επανέρχεται σήμερα και ρίχνει εκ νέου λάδι στη φωτιά και με σαφή ειρωνική διάθεση.

Αναφερόμενος στη ματαίωση της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, μετά τις προκλητικές αυτές δηλώσεις, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αναφέρθηκε σε μία γαλλική έκφραση που λέει: "οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους", δείχνοντας έτσι πως αντιμετωπίζει με περίσσια ειρωνεία την οργή της Αθήνας.

Οι νέες αυτές δηλώσεις έγιναν από τον αλβανό πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας των σημερινών συνομιλιών του με τον Σλοβένο ομόλογό του Γιάνεζ Γιάνσα.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της «Μεγάλης Αλβανίας», ο κ. Μπερίσα επανέλαβε την πάγια θέση του ότι η ενοποίηση των Αλβανών θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μπερίσα όχι μόνο δεν ανακαλεί τις προκλητικές δηλώσεις του, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπάνω και θέτει το συγκεκριμένο θέμα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Νομίζω ότι αυτός ο σκοπός είναι δίκαιος και γι' αυτόν θα πρέπει να εργαστούν όλοι οι Αλβανοί. Πρέπει να εργαστούμε, όπου κι αν βρισκόμαστε για το ευρωπαϊκό αυτό μέλλον… Αυτή είναι η απάντησή μου για τη Μεγάλη Αλβανία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ματαίωσε τη χθεσινή επίσκεψή του στην αλβανική πρωτεύουσα, όπου επρόκειτο να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, εξαιτίας των προχθεσινών δηλώσεων του κ. Μπερίσα στην Αυλώνα. Ο Αλβανός πρωθυπουργός, με αφορμή την ιστορική επέτειο, έκανε λόγο για «…εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ!



Φαίνεται ότι κάποιος ξέθαψε αυτόν τον χάρτη που παρουσιάζει το Neu Schwabenland/New Swabia και την Agartha. 
Οι εικόνες δεν έχουν υψηλή ανάλυση, αλλά ο χάρτης μοιάζει αληθινός!


Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες του χάρτη: Ο χάρτης δείχνει επίσης ότι φαίνεται να υπάρχει ένα πέρασμα κάτω από τον πάγο. βρήκα τις φωτογραφίες εδώ: kontakt.jimdo.com ...


Υπόγεια διάβαση;

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ END

Φαντασθῆτε νὰ διαβάσετε αἴφνης ὅτι ἡ Ἀλαμπάμα, πολιτεία τῶν Η.Π.Α. με πολύ σοβαρὰ οἰκονομικὰ προβλήματα, ἀπεδέχθη τὴν πρότασι χρηματοδοτήσεως τῆς END ( 5 ΔΙΣ USD, μὲ ἐπιτόκιο 0,5%);; (Ἡ πρότασις τῆς END εἶναι ὑπὸ ἐξέτασιν ἀπὸ τὶς ἀνώτατες ἀρχὲς τῆς πολιτείας).
Φαντασθῆτε νὰ διαβάσετε ὅτι καὶ ἄλλες πολλὲς χῶρες συζητοῦν μὲ τὴν END;;; Τὶ θὰ λέγατε ἐὰν άκούγατε καὶ κάποια πολύ γνωστὴ μας χῶρα .... ἐπὶ παραδεἰγματι ... τὴν Ἀργεντινὴ!!!

Ἔχετε προσέξει ὅτι ἡ END (καὶ ὁ διαχειριστὴς της - πρόεδρος) ΔΕΝ ζητᾶ δανεικὰ, ἄλλὰ ἐπιθυμεῖ νὰ δανείση στὰ 2 Ἑλληνικὰ κράτη (Ἑλλαδα, Κύπρο). Μὲ ΜΗΔΕΝΙΚΟ (0%) ἐπιτόκιο! Γιὰ 50 ἔως 100 ἔτη!! (Στὴν Ἑλλάδα μὲ 0,5%, ἐπειδὴ πρόλαβαν οἱ ἀνθέλληνες καὶ ὑπέγραψαν τὸ "μνημόνιο" μὲ τὸ Ἀγγλικὸ δίκαιο!).

Τὴν ἴδια περίοδο οἱ Ἕλληνες (;; !!) πολιτικοὶ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ καὶ ἐκλιπαροῦν γιὰ τὴν δόσι!!!

Καὶ μᾶς ἀπειλοῦν ὅτι δίχως τὴν "δόσι" μας,... θὰ πτωχεύσωμε (ἀπὸ τὴν 16ην Νοεμβρίου 2012 ... εἴμεθα δίχως χρήματα, ἀλλὰ ζοῦμε!)


ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" (ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ).
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΟ" ΧΡΕΟΣ!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΝΑ ΚΗΡΥΞΩΜΕ ΣΤΑΣΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΖΗΤΑ;;; ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! ΚΑΙ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ).
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν !!!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΕΛΘΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΥΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ;;

ΕΙΣΑΓΩΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΩΜΕ! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΆΣΩΜΕ ΑΥΤΟ;;
ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!). ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΩΛΗΣΩΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩΜΕ;;;
ΠΑΡΑΓΩΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ;;
ΠΑΡΑΓΩΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ἠ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Χ ... ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥΣ)
ΠΑΡΑΓΩΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ);;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ;;;ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ;;

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ;;;;

ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ;;;

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΑΡΝΗΘΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΩΝ;;
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ;;;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END!!

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ (ΡΩΤΗΣΤΕ!):
Ποιὸς ἐπιχειρηματὶας δὲν θὰ ἤθελε ἕνα μακροχρόνιο δάνειο μὲ Μηδενικὸ (0%) ἐπιτόκιο, ἤ ἔστω 0,5% (ΜΙΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ);
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΑΝΕΙΟ (ΜΕ 0%) ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!). ΘΑ ΣΑΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΗ, Ἠ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ;;;;
ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΗΣ END;;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ἠ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΗΣ END, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ;;

ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ!

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

provopΘεοδωρίδης (οικονομολόγος): «Το κόλπο ήταν στημένο σε βάρος του λαού απ' όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες»

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΔΩΣΕ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ -ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ- ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Όποιοι απέμειναν να ελπίζουν ότι οι πολιτικοί μας ταγοί κόπτονται για τη σωτηρία του λαού και της χώρας, σήμερα θα αναθεωρήσουν τις όποιες φρούδες προσδοκίες τους. Η πολιτική ηγεσία του τόπου, όχι μόνον εμπαίζει τον λαό με πομφόλυγες περί ανάπτυξης και νέας προοπτικής της χώρας, αλλά μπήγει πισώπλατα μαχαιριά στον λαό.

Η ηγεσία μας, όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που παρουσιάζουμε, κόπτεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των Τραπεζών, οι δε συμφωνίες που επιτυγχάνονται, κατατείνουν στην ενίσχυσή τους με παράλληλη εξαθλίωση-υποδούλωση του λαού. Συνεπώς, οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά τη συμφωνία του Eurogroup, περί πορείας προς την... ανάπτυξη, αφορούν τους τοκογλύφους και μόνον!

Δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα ντοκουμέντα, τα ΦΕΚ τους κλοπής, όπου με υπουργικές αποφάσεις τα χρέη των Τραπεζών φορτώνονται διά νόμου στους πολίτες! Για μια ακόμη φορά ερήμην του λαού, το χρέος των τραπεζών γίνεται χρέος των πολιτών! Έτσι, πέραν από το δημόσιο χρέος, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με επιπλέον 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες και τα οποία διά νόμου μεταβιβάζονται στις πλάτες του λαού! Εάν δηλαδή σήμερα πιστεύαμε ότι η Ελλάς χρωστάει κάπου 250 δις ευρώ, όσο θεωρείται ότι είναι το δημόσιο χρέος της χώρας, σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα 233 δις ευρώ χρέη των Τραπεζών, για να φτάσουμε στο αστρονομικό ποσό των 550 δις ευρώ περίπου!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που θέτουν σε σκλαβιά τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Θα είμαστε προσδεδεμένοι στο άρμα των τοκογλύφων !!! Με τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.
Οι οικονομολόγοι Παναγιώτης Θεοδωρίδης και Γιώργος Σαρρής, μετά από προσωπική τους έρευνα, παρουσίασαν τα στοιχεία-φωτιά στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη!
«Χρωστάμε 550 δις, αυτό λένε τα ΦΕΚ. Και το κρύβουν».

Τα ΦΕΚ της κλοπής λοιπόν, ιδού τι λένε:
ΦΕΚ Τεύχος 2ο αριθμός φύλλου 768 της 27ης Απριλίου 2009, δόθηκε 1 δις ευρώ στην ALPHA BANK. Εάν δεν πληρωθεί από την ALPHA BANK και καταπέσει, θα πληρωθεί από τον ελληνικό λαό μαζί με τους τόκους. Ποια εγγύηση έδωσε η ALPHA BANK για να πάρει το 1 δις ευρώ από την κυβέρνηση; Προφανώς τίποτα. Αν και αναφερόταν ρητά ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα έπρεπε να πάρει εγγυήσεις από τις Τράπεζες, κινητή και ακίνητη περιουσία τους, για τα χρήματα που έδινε στις Τράπεζες.

ΦΕΚ αριθμός φύλλου 2171 της 31ης Δεκεμβρίου 2010 4,280 δις ευρώ, 4,107 δις ευρώ, 3,609 δις ευρώ ! Την τελευταία μέρα του 2010 όταν ο λαός ήδη πλήρωνε τον βαρύ φόρο του Μνημονίου, από το ελληνικό Δημόσιο έφευγαν 12 δις ευρώ για τις Τράπεζες!

Ο κ. Θεοδωρίδης, με παρέμβασή του κατήγγειλε τις ενέργειες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου, αφήνοντας το ενδεχόμενο να υπήρχε δόλος από μέρους του:
Θεοδωρίδης: «Καλείται ο κ. Προβόπουλος να πει τι εξασφαλίσεις έπαιρνε από τις τράπεζες όταν τους έδινε τα 233 δισεκατομμύρια ευρώ»!

Καρατζαφέρης: «Υπάρχει δηλαδή δόλος στον κ. Προβόπουλο; Αυτά που λέτε είναι φοβερά πράγματα. Ο κ. Πεπόνης είναι στη γωνία και περιμένει. Δηλαδή ο κ. Προβόπουλος έπρεπε να εξασφαλίσει το ελληνικό Δημόσιο και δεν το έκανε! Δεν μπορώ να τα υιοθετήσω αυτά αλλά τα ακούω με προσοχή».
Θεοδωρίδης: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως".

Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που δίνουν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους λένε αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

Καρατζαφέρης: «Και μαζί τους τόκους και τα κερατιάτικα από τους μεσάζοντες»!

Σαρρής: «Με πήγανε κατηγορούμενο για 140 ευρώ, μου κλέψανε το ΕΣΠΑ, χωρίς να λάβουν υπόψη τους την έκθεση που έδωσα στην Επιθεώρηση Εργασίας και από εκείνη τη στιγμή της σε βάρος μου κοροϊδίας αποφάσισα να δω τι επιτέλους γίνεται σε βάρος του λαού».

Η έρευνα του κ. Σαρρή την οποία παρουσιάζουμε αναλυτικά από την «Ελεύθερη Ώρα», δείχνει την οικτρή πραγματικότητα για τον Έλληνα. Έβαλαν ταφόπλακα στο μέλλον του, υποδουλώνοντάς τον στις Τράπεζες και στους τοκογλύφους:
scan0014scan0013
1. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 250, 9 Δεκεμβρίου 2008: «Με από απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών μετά από εισήγηση του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος ....ποσό των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ».
scan0016scan0015
2. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 65, 6 Μαΐου 2010: «Άρθρο 1ο Μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας... «τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), αυξάνονται κατά 15 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα».
scan0017scan0018
scan0019scan0020
scan0021
3. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 511, 23 Απριλίου 2010: «...Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.117.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6762 του ίδιου ΦΕΚ επαναλαμβάνεται το παραπάνω άρθρο, ενώ στη σελίδα 6763 του ίδιου ΦΕΚ, διαβάζουμε: «ΙV: Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 2.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου, τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί». Στη σελίδα 6765 το ποσό που θα επιβαρύνει το Δημόσιο ανέρχεται στα 2.300.000.000 !!! Λες και είναι... μαρουλόφυλλα πέφτουν τα δισεκατομμύρια ευρώ κόστη, πάνω στις του λαού!
scan0022scan0023
4. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 148, 3 Σεπτεμβρίου 2010: «Τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), έτσι όπως τροποποιήθηκαν από την παράγραφο 8 του άρθρου τέταρτου του ν.3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α') αυξάνονται κατά 25 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα».
scan0024scan0025
5. ΦΕΚ, Αρ. Φύλλου 113, 18 Μαΐου 2011: Άρθρο 19 «Προϋποθέσεις ενίσχυσης και μέρισμα πιστωτικών ιδρυμάτων. «Τα ποσά που προβλέπονται στο 1ο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 2 και στο άρθρο 4 του ν.3723/2008 (ΦΕΚ 250Α), έτσι όπως τροποποιήθηκαν από την παράγραφο 8 του άρθρου τέταρτου του ν.3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α') και από το άρθρο 7 του ν.3872/2010 (Α'148) αυξάνονται κατά 30 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποτραπούν προβλήματα ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας».
scan0026
6. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 256, 9 Δεκεμβρίου 2011 άρθρο 2ο «Το προβλεπόμενο ποσό στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που κυρώνεται με το άρθρο πρώτο του νόμου αυτού, αυξάνεται σε εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ (60.000.000.000)».
scan0027
7. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 203, 14 Σεπτεμβρίου 2011 άρθρο 1ο «Το προβλεπόμενο στο πρώτο εδάφιο της 2/43219/0025/6-5-2011 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομικών συνολικό ποσό εγγύησης καθορίζεται σε τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (30.000.000.000).
scan0029
8. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 94, 19 Απριλίου 2012, άρθρο 1ο ««Τροποποιήσεις του ν.3864/2010 (Α' 119). 1α. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν.3864/2010, οι λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ"m αντικαθίσταται με τις λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ"»!
scan0028
9. ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 180, 20 Σεπτεμβρίου 2012, άρθρο 1ο «Τροποποιήσεις του ν.3864/2010 (Α' 119). 1α. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 του ν.3864/2010, οι λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των δέκα δισεκατομμυρίων (10.000.000.000) ευρώ"m αντικαθίσταται με τις λέξεις "Το κεφάλαιο του ταμείου ανέρχεται στο ποσό των πενήντα δισεκατομμυρίων (50.000.000.000) ευρώ"»! Απλές λέξεις είναι παιδιά, μην κάνετε έτσι! Τα 10 δις έγιναν 50 δις ευρώ!!!

Σε αυτό το ζοφερό για το λαό σκηνικό, πρέπει να προσθέσουμε και τα 25 δις ευρώ που θα δοθούν στις τράπεζες, αρχικά με το πρώτο πακέτο δόσης στις 13 Δεκεμβρίου. Αργότερα, έρχονται άλλα 15 δις ευρώ! Είπαμε, όλα αυτά θα κληθεί να τα πληρώσει ο κοσμάκης, διότι έτσι αποφάσισαν οι πολιτικοί μας ταγοί. Και επειδή στις ελληνικές τράπεζες μπήκαν ήδη Γερμανοί επίτροποι, είναι βέβαιον ότι ο ολοκληρωτικός έλεγχος των τραπεζών θα περάσει στους Γερμανούς. Άρα, οι Έλληνες θα χρωστούν μια ζωή στους Γερμανούς και η χώρα θα κατακτηθεί με αυτή την ...απλή διαδικασία από τους εχθρούς μας Γερμανούς! Με τις υπογραφές πάντα των πολιτικών ηγετών μας και όχι μόνο: και του κ. Προβόπουλου!

Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται και στην σημερινή "Ελεύθερη Ώρα"



 makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Eνημέρωση σχετικά με την καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος

 Συνάδελφοι,
 Σε συνέχεια της από 19/11/2012 ενημερωτικής μας ανακοίνωσης, είμαστε πλέον σε θέση να σας πληροφορήσουμε επίσημα και υπεύθυνα, μετά τις επαφές και τις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες σχετικά με την καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος έναντι των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους, ότι μέχρι τέλος του έτους θα δοθούν 150 εκ. ευρώ συν τα 11 εκ. ευρώ που είναι τα ταμειακά διαθέσιμα και που η κα Δροσάτου παρακρατεί παράνομα επικαλούμενη την «εικονική και τεχνητή κατάληψη», έναντι των υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου στους δικαιούχους που έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα (οριστική απόφαση συνταξιοδότησης).
Αυτά σε απάντηση κακοπροαίρετων δημοσιευμάτων από καλοθελητές που κάνανε λόγο για πάγωμα της καταβολής του εφάπαξ, άλλων από την Κοζάνη που παρακαλούσαν να μη δοθεί το εφάπαξ για να εκτεθεί ο σύλλογός μας, άλλων πάλι που με τις μεθοδεύσεις τους έφθασαν στο έσχατο σημείο να βάλουν τους συναδέλφους συνταξιούχους να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιός είναι ηθικός και ποιός νόμιμος και κάποιων άλλων που πρότασσαν τη μια ή την άλλη περίπτωση για να βολέψουν συγγενείς τους.
Για το Δ/Σ
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        Αναστάσιος Δημάκης                                       Δημήτριος Τραχανάς


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνο-αλβανικό διπλωματικό επεισόδιο

Η αιφνίδια επιδείνωση των ελληνο-αλβανικών σχέσεων επιβεβαιώνει την άποψη έμπειρου διπλωμάτη ότι «οι ελληνο-αλβανικές σχέσεις είναι σαν τον υδράργυρο. Εύκολα θερμαίνονται και δύσκολα ψύχονται…», αναφέρει σε δημοσίευμά του το protothema.gr.
Όπως σημειώνεται, ακριβώς με την ίδια ευκολία που ζεσταίνεται ο υδράργυρος δημιουργήθηκε σήμερα ένταση στις σχέσεις Αθηνών – Τιράνων. Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί σήμερα την πρωτεύουσα της Αλβανίας για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας.
Κυριολεκτικά λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στα Τίρανα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ενημερώθηκε για δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται «από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα»!
Η προκλητική δήλωση του κ. Μπερίσα με την οποία ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έθεσε ευθέως θέμα διεκδίκησης μέρους της ελληνικής επικράτειας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Αβραμόπουλου ο οποίος ανακοίνωσε την ακύρωση της επίσκεψής του στα Τίρανα.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται: «Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή του στα Τίρανα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της  επετείου για τα εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας.
Δηλώσεις σαν και αυτές, δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος φιλίας, εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών, και στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως στον πολιτικό, οικονομικό και ενεργειακό τομέα».
Σε ομιλία του στον Αυλώνα της Αλβανίας, νωρίτερα σήμερα, ο κ. Μπερίσα εξέφρασε «την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη του γι΄ αυτή την αδελφική υποδοχή» και τόνισε: «Θα διαβάσω εδώ, ενώπιων σας, τα λίγα αυτά λόγια που έγραψα σ΄ αυτή την περγαμηνή: Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα. Αιώνιος ο σεβασμός για τον πατέρα της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, τον Ισμαήλ Κεμάλ Βλόρα, τους άνδρες που υπέγραψαν την πράξη ανακήρυξης της ανεξαρτησίας, τους πολίτες της Αυλώνας και όλης της Αλβανίας! Χρόνια πολλά για την 100η επέτειο!».
Διευκρινίσεις της εκπροσώπου του Μπερίσα για τις δηλώσεις
Διευκρινίσεις για τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα στην Αυλώνα, ο οποίος, με αφορμή την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας έκανε λόγο για «…εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα» έδωσε, σήμερα, η εκπρόσωπος του κ. Μπερίσα, Έρλα Μεΐλι (Erla Μehilli), σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αλβανικής κυβέρνησης η εκπρόσωπος του Αλβανού πρωθυπουργού τόνισε ότι η παραπάνω δήλωση αναφέρεται «στο ιστορικό πλαίσιο 100 χρόνων πριν και δεν εκφράζει καμία εδαφική διεκδίκηση σε βάρος των γειτόνων μας, στο Νότο, το Βορρά ή την Ανατολή».

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά. Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.



ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΙΜΙΤΣ. ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Την επανεμφάνισή τους κάνουν οι συνομιλίες για την επίλυση της διαφορά στο όνομα των Σκοπίων,

Ήδη αναλυτές αναφέρουν πως οι δυο χώρες... πρέπει να βρουν μία λύση ώστε να ενισχύσουν την περιφερειακή σταθερότητα και να αμβλύνουν τις ενταξιακές συνομιλίες των Σκοπίων με την ΕΕ.

Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς προσέφερε νέες προτάσεις για λύση σε κοινή συνεδρίαση με τους πρεσβευτές πΓΔΜ και Ελλάδας, Ζόραν Γιολέβσκι και Αδαμάντιο Βασιλάκη, την προηγούμενη βδομάδα.

"Αμφότερες οι πλευρές εκφράζουν την ετοιμότητά τους να υπερνικήσουν τη διαφωνία και σκέφτομαι πως δεν αποτελεί ρητορεία. Η κατάσταση στην περιοχή απαιτεί λύση στο πρόβλημα αυτό", δήλωσε ο Νίμιτς.

Ο Νίμιτς ετοιμάζει τις παγίδες στις οποίες μπορεί κάποιοι να φαίνονται πρόθυμοι να πέσουν μέσα για να τελειώνουν στο άψε σβήσε με το όνομα των Σκοπίων: "Άνω Μακεδονία"!
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ώρα 8 μ.μ. Συναυλία Ωδείου Αδελφών Ματθαίου Παραδοσιακή Σχολή «Ιδιόμελο» στο Πνευματικό Κέντρο
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ώρα 8μ.μ. Συναυλία Μουσικής Σχολή Εμμέλεια Γιάννη Λαζαρίδη στο Πνευματικό Κέντρο
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου Συναυλία Μουρικείου Ωδείου Φιλαρμονική Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» στο Πνευματικό Κέντρο.
Διαβάστε περισσότερα » »