Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας

Ο κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η εταιρεία Monsanto η οποία κατηγορείται σήμερα ότι συμβάλλει στη ραγδαία μείωση των μελισσών αγόρασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας που ασχολείται με το θέμα της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.
Έχοντας πρόσφατα απαγορευτεί η πρόσβασή της στην Πολωνία με κύρια αιτία ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της εταιρείας ήταν ο λόγος για το θάνατο μελισσών, είναι πλέον προφανές ότι ο ρόλος της Monsanto στη ραγδαία μείωση αυτών των πάρα πολύ ωφέλιμων εντόμων είναι καίριος. Είναι λοιπόν προφανές γιατί αποφάσισε να αγοράσει μία από τις μεγαλύτερες Μελισσοκομικές εταιρείες έρευνας του πλανήτη.
Η είδηση αυτή μπορεί να... βρεθεί στα δημόσια δελτία τύπου και στα ΜΜΕ ότι η Monsanto αγόρασε την εταιρεία Beelogics τον Σεπτέμβριο του 2011.
Εκείνη την περίοδο η σχέση των γενετικά τροποποιημένων καρπών της Monsanto και της πτώσης του πληθυσμού των μελισσών δεν είχε έρθει στο φως. Στην πραγματικότητα κανείς δεν το ανέφερε μέχρι που οι Πολωνοί αξιωματούχοι παρουσίασαν τη σοβαρότητα του προβλήματος και διέταξαν την απαγόρευση.
Το γεγονός ότι είναι πλέον ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς που έχει σαν αντικείμενο μελέτης την προστασία της επικονίασης των εντόμων και είναι αναγνωρισμένος από το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη Monsanto.
Στην πραγματικότητα ο οργανισμός Beelogics δηλώνει ότι ο πρωταρχικός τους στόχος ήταν η μελέτη της αποδιοργάνωσης των πληθυσμών των μελισσών που οδήγησε στη μείωσή τους—τουλάχιστον στο κομμάτι που η Monsanto ήταν υπεύθυνη για αυτό. Στην ιστοσελίδα τους διαβάζουμε τα εξής: “Αποστολή του Beelogics είναι να διαφυλάξει την υγεία των μελισσών παγκοσμίως.” Εκτός από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ τον έχουν αναγνωρίσει ακόμα και οι μεγαλύτεροι εντομολόγοι του πλανήτη για το έργο του.
Φυσικά, το υπουργείο είναι σε στενή συνεργασία με την Monsanto και το κυβερνητικό τους γραφείο έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε τα οικονομικά οφέλη της Μοnsanto να συνεχίζουν να αυξάνονται, παρέχοντας ειδικές άδειες για την κυκλοφορία νέων σπόρων που και ποικιλιών που έχουν τροποποιηθεί γενετικά. Φαίνεται πως στην περίπτωση αυτή η Monsanto δεν έπαιρνε τις άδειες τόσο γρήγορα, ειδικά για καλλιέργειες που είχαν συνδεθεί με βλάβες σε όργανα και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο επικεφαλής της Αμερικανικής Ένωσης της Καλλιέργειας Σόγιας, Steve Censky το λέει ξεκάθαρα. Αυτό ήταν μία κίνηση για την Monsanto και άλλες μεγαλύτερες εταιρίες βιοτεχνολογίας να μειώσουν τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν τα κέρδη τους. “Ποιός άλλωστε ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία; Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ανταγωνισμός,” δήλωσε ο Censky σε μία τηλεφωνική του συνέντευξη.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως όταν η Monsanto δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για την περιβαντολλογική καταστροφή που επιφέρει, αγοράζει την εταιρεία της οποίας οι “ειδικοί” θα αρνηθούν κάθε σχέση μεταξύ των γενετικά τροποποιημένων καρπών και της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.
Διάβασε ακόμα:
Το Περού Απαγόρευσε για Δέκα Χρόνια τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές!!!
Μνημειώδες, και ποιος το έκανε; το Περούύύύύ. Δεν το έκανε η Ελλάδα που έδωσε τον πολιτισμό σε όλους τους τώρα «τεχνολογικά προηγμένους» βαρβάρους. Ουδέν σχόλιο επί αυτού. Με ένα μαζικό κτύπημα στις πολυεθνικές αγροτικές εταιρείες όπως η Monsanto, Bayer, και η Dow, πέρασε ένα νόμο που απαγορεύει τις γενετικά τροποποιημένες τροφές οπουδήποτε μέσα στην χώρα για δέκα χρόνια, έως ότου ξανά εξετασθεί το θέμα.
Η ολομέλεια του Κογκρέσου του Περού πήρε την απόφαση παρά την κυβερνητική πίεση για τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές, κυρίως χάρις στην πίεση των αγροτών που απαρτίζουν την Parque de la Papa στό Cusco.
MORGELLONS με σφραγίδα προέλευσης!
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας. Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει «Παραισθησιακή Παρασίτωση».
Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;
Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε.Τις τελευταίες δεκαετίες συντελέστηκε μια σημαντική διαφοροποίηση στον τρόπο με τον οποίο νοσεί ο άνθρωπος με τη βιομηχανοποίηση και τις μεταλλάξεις της τροφής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας της εμφάνισης νοσημάτων όπως ο διαβήτης (ακόμα και σε βρέφη), ο καρκίνος, η κατά πλάκας σκλήρυνση, κ.α.
Σε συνδυασμό με αυτό, ο τρόπος διαβίωσης και η μόλυνση του περιβάλλοντος (μόλυνση της ατμόσφαιρας, του εδάφους και του νερού και η ανθυγιεινή κατοικία), συμβάλλουν στην εμφάνιση νοσημάτων σε όλο και μικρότερη ηλικία και με δραματικό τρόπο. Συνεπώς, η αναθεώρηση των σημερινών συνηθειών μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συντήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας σε καλή κατάσταση.
Εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής πουλήθηκε στην Procter&Gamble
Χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος να έχει πολυεθνικούς κολοσσούς που εξαγοράζουν εταιρείες με φυσικά προϊόντα; Αυτό που έχει αρχίσει να συμβαίνει είναι ότι αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες εξαγοράζουν άλλες που πωλούν φυσικά είδη διατροφής ή συμπληρώματα, παράγουν πιο φθηνά πια σκευάσματα και εκμεταλλεύονται το όνομά τους επίτηδες για να παραπλανήσουν τους καταναλωτές ώστε να αγοράσουν πια τα αναδιαμορφωμένα και επεξεργασμένα προς το χειρότερο σκευάσματα.
Τώρα λοιπόν η ίδια εταιρεία που παράγει το απορρυπαντικό σας, το σαμπουάν σας και τα πατατάκια σας θα σας πουλάει και φυσικά συμπληρώματα διατροφής.
Η Ασθένεια Δεν Υπάρχει
Κανονικά θα έπρεπε αν είχαμε φαγωθεί ζωντανοί από σκουλήκια, βακτηρίδια, πνιγεί από τα λίπη και τους θρόμβους, διαβρωθεί από τα οξέα. Το αξιοσημείωτο δεν είναι το ότι αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε αλλά ότι δεν αρρωσταίνουμε πολύ συχνά και δεν πεθαίνουμε πολύ γρήγορα. Κάποιος ή κάτι φαίνεται να ελέγχει αυτή την διαδικασία που βρίσκεται πολύ πέρα από κάθε λογική ή φανταστική εξήγηση.
Η επιστήμη πάντως δεν έχει απολύτως καμία απάντηση σε αυτό. Διάβασε ένα απόσπασμα από βιβλίο του Jean-Jacques CREVECOEUR και ας μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πρώτον γιατί είναι αδύνατον στην υπάρχουσα κατάσταση σου και δεύτερον γιατί θα σε ξεβολέψει πολύ από τις γνωστές σου συνήθειες που μέσα τους παραπαίεις. Απλά διάβασε και χρησιμοποίησε τις πληροφορίες ως εφαλτήριο περαιτέρω δράσης.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Πέντε συλλήψεις για κομπίνα σε βάρος του ΕΟΤ

Εξαρθρώθηκε οργανωμένη σπείρα η οποία είχε πλήξει και τον ΕΟΤ. Στα μέλη της πρώην ειδικός σύμβουλος του Οργανισμού. Σε εξέλιξη οι έρευνες
Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση η οποία ειδικευόταν σε πλαστογραφίες, ενώ είχε πλήξει και τον ΕΟΤ.
Η ΔΗΕ προχώρησε στη σύλληψη πέντε πολιτών, οι οποίοι και θεωρούνται βασικά μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις ιδιώτες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, αλλά και έναν πρώην ειδικό σύμβουλο του ΕΟΤ.
Εις βάρος όλων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για σωρεία παρανομιών. Εγκληματική οργάνωση, απόπειρα απάτης από κοινού, πλαστογραφία με χρήση από κοινού.
Επιπλέον, ειδικά ο πρώην σύμβουλος του Οργανισμού, επιβαρύνεται και διώκεται και για υπεξαίρεση στην υπηρεσία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να εξαργυρώσουν επιταγή ύψους 147.000 ευρώ. Αυτό όμως χωρίς να υπάρχει οφειλή του οργανισμού, όπως ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανούς συνεργούς μέσα στον ΕΟΤ και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »