Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Συνέλαβαν τον 23χρονο Αλβανό που ήταν με την 13χρονη

Ενέδρα της ΕΛ.ΑΣ σε δασική περιοχή κοντά στην Καβάλα
Συνελήφθη πριν από λίγο ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι τον οποίο πήγε να βρει στην Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά.
H 13χρονη εδώ και καιρό διατηρούσε επαφή μέσω Facebook με τον 23χρονο ο οποίος την έπεισε να αφήσει τους δικούς της στα Σπάτα και να πάει να τον βρει.

Έτσι την περασμένη Δευτέρα, ταξίδεψε μόνη της μέχρι την Καβάλα με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους κρύβονταν μέχρι χθες το βράδυ όμως που ο 23χρονος πήγε στον πρώην εργοδότη του, μαζί με την 13χρονη, αναζητώντας τροφή.

Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή. Τότε, εντόπισαν την 13χρονη ενώ ο 23χρονος Αλβανός τράπηκε σε φυγή. Μία μέρα μετά όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα Λουτρά Καβάλας, αφού είχαν «χτενίσει» την περιοχή.

ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Παγκόσμια καινοτομία στην ορθοδοντική

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της ορθοδοντικής από γνωστό ορθοδοντικό των Τρικάλων...

Ο Βασίλης Τζατζάκης, παρουσίασε μια παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της ορθοδοντικής, που αφορά στην αντιμετώπιση ενός αρκετά συχνού ευρήματος στην πρόωρη μεικτή οδοντοφυΐα, του συνωστισμού των κάτω προσθίων, η οποία- αν δεν αντιμετωπισθεί θεραπευτικά -μπορεί να οδηγήσει σε εξαγωγές ή ακόμα και σε έγκλειση μονίμων δοντιών.

Οπως ανέφερε ο ίδιος, για την αντιμετώπιση του συνωστισμού των κάτω προσθίων, εφευρέθηκε και εφαρμόστηκε ήδη με επιτυχία μια συσκευή δημιουργίας χώρου (προληπτική ορθοδοντική μηχανοθεραπεία) και αναπτύχθηκε μια νέα μέθοδος ανάταξης (διόρθωσης) του συνωστισμού χωρίς άλλες μόνιμες συσκευές (σιδεράκια).

Η «γλωσσική συσκευή» ονομάζεται ΤRΙΚΚΙ” (TRIKKI LINGUAL APPLIANCE) και η νέα μέθοδος για την αντιμετώπιση του συνωστισμού «μέθοδος Τρίκκη». Η διάρκεια της ενεργού φάσης θεραπείας είναι 4-12 μήνες με επισκέψεις ανά τρεις εβδομάδες και η φάση συγκράτησης ολοκληρώνεται με την ανατολή των μόνιμων δοντιών.

Η μέθοδος θεραπείας αυτή έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό της παγκόσμιας ομοσπονδίας ορθοδοντικών (journal of the world federation of orthodontists) στο τεύχος Μαρτίου 2013.Πηγή: trikalavoice.gr 
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη σοκ: Στα βιβλία της Α’ Γυμνασίου διδάσκουν σχέση 25χρονου με… 15χρονη!

Την ώρα που η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση αρπαγής της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τον 23χρονο Αλβανό, Μάριο Αγιάζι και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, τα παιδιά στο σχολείο… μεγαλώνουν με τέτοιες σχέσεις πρότυπα χάρη σε αυτά που διδάσκονται και είναι υποχρεωμένα να διαβάζουν στα σχολικά βιβλία!
Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα από το τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου, που διδάσκεται δηλαδή σε παιδιά ηλικίας 13 χρονών ο… Σάκης (25 χρονών και ηλεκτρολόγος) τα «έχει» με την 15χρονη μαθήτρια Αλέκα!!!
Μάλιστα, είναι ο πρώτος έρωτας της τάξης, σύμφωνα με το απόσπασμα που προκαλεί πολλά ερωτήματα, για το πώς επιτράπηκε να «μπει» σε σχολικό βιβλίο τέτοιων ηλικιών…
Διαβάστε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

troktiko.eu
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Πέθανε στο Νυμφαίο Φλώρινας, ο Ανδρέας, ο γηραιότερος αρκούδος του κόσμου – Ήταν σύμβολο του «Αρκτούρου» καθώς βρισκόταν στο Καταφύγιο από το 1993

arkouda  Νεκρός στη φωλιά του βρέθηκε ο γηραιότερος αρκούδος του Καταφυγίου που λειτουργεί η οργάνωση του «Αρκτούρου» στο Νυμφαίο της Φλώρινας το πρωί της 24ης Μαΐου 2013.
Ο Ανδρέας, όπως τον ονόμαζαν οι άνθρωποι της οργάνωσης, αποτελούσε μια αρκούδα-σύμβολο για τον «Αρκτούρο» καθώς είναι το πρώτο αρσενικό που κατοίκησε το καταφύγιο το 1993. Έφτασε σε μεγάλη ηλικία, αυτή των 50 ετών, ξεπερνώντας κάθε προσδόκιμο - υπολογίζεται στα 25-30 έτη για τις αρκούδες. Αποτέλεσμα ήταν να θεωρείται ως η αρκούδα-θρύλος, καθώς καμιά άλλη του είδους του στον κόσμο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε αυτή την ηλικία.
Αγαπήθηκε από χιλιάδες κόσμο, ενώ από το 1993 μέχρι και σήμερα τον υιοθέτησαν περίπου 300 πολίτες υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια του «Αρκτούρου» να τον κρατήσει στη ζωή με χειρουργικές επεμβάσεις και εντατική κτηνιατρική παρακολούθηση. Ταυτόχρονα αποτέλεσε έμπνευση για λούτρινο παιχνίδι και για παιδικό βιβλίο.
Ο Ανδρέας ήταν μια από τις τελευταίες ζωντανές αρκούδες χορεύτριες που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Νυμφαίου μετά την παύση του βάναυσου εθίμου στη χώρα μας το 1997.
Εδώ και περίπου 10 χρόνια ο Ανδρέας απολάμβανε δικό του διαμέρισμα στη δασική έκταση του Καταφυγίου στο Νυμφαίο.
Η ιστορία του Ανδρέα
 
Ο Ανδρέας κατασχέθηκε τον Ιανουάριο του 1993 από αρκουδιάρη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Έφτασε στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του «Αρκτούρου» υποσιτισμένος, φοβισμένος και σε άθλια φυσική κατάσταση. Το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα 90 κιλά, είχε αλυσίδα περασμένη με δύο χαλκάδες που του τρυπούσαν τη μύτη, θαμπό και μαδημένο τρίχωμα και κατεστραμμένη όραση.
Για να μην τον ενοχλούν οι άλλες αρκούδες αλλά και οι επισκέπτες, ο Ανδρέας έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε δικό του περιφραγμένο χώρο στο Καταφύγιο όπου άφηνε ακόμη και γάτες να μπαίνουν μέσα, να φωλιάζουν στο τρίχωμά του και να κοιμούνται μαζί του.
Ιδιαίτερα κοινωνικός ο «παππούς Ανδρέας», απολάμβανε τις σύντομες επισκέψεις από το προσωπικό και τους εθελοντές του «Αρκτούρου». Αντιλαμβανόταν την παρουσία τους μέσω της πιο ισχυρής αίσθησης των αρκούδων, αυτήν της όσφρησης, μια και οι άλλες αισθήσεις του έχουν εξασθενήσει και τους πλησίαζε με αργά βήματα, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό!
 
kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρεπούση/Αριστερά: ε, ναι, έχουμε περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Ε, και;


 γράφει ο Γιώργος ΑνεστόπουλοςΤα κατάφερε πάλι η Ρεπούση να γίνει το επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. Τη μια με την επιστολή της στο ΣΥΡΙΖΑ όπου ιντριγκάριζε και δολοπλοκούσε για να μην υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη στο Αντιρατσιστικό για τις «γενοκτονίες κατά Ελλήνων». Την άλλη με την (συστηματική) προσπάθειά της να «αποκαθηλώσει άλλο ένα καρφί» από το στέρεο οικοδόμημα της Εθνικής Ιστορίας και Ταυτότητας. Αυτή τη φορά επέλεξε ως στόχο της το «χορό του Ζαλόγγου».

Αυτό που διέφυγε όμως της προσοχής – και ίσως το σημαντικότερο όλων, γιατί δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις και αυτής και της Αριστεράς εν γένει, οπότε όλα τα ΜΜΕ το «έθαψαν» - ήταν κάτι άλλο. Που ή της «ξέφυγε εν τη ρίμη του λόγου» ή ήταν «εσκεμμένη αλαζονική κλιμάκωση» από μέρους της που για την ώρα η υπόλοιπη Αριστερά δεν θεωρεί σκόπιμο να «αναδείξει» :

Δευτέρα,27/05/13, πρωί, MEGA. Στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα.

Ρεπούση: «Έχουμε όντως περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Όμως, η ρατσιστική βία που βλέπουμε γύρω μας δεν έχει να κάνει μ’ αυτό αλλά με την ρατσιστική, φασιστική, ναζιστική ιδεολογία, τη φυλή, το χρώμα, τις διαφορετικές πεποιθήσεις, κλπ».

Και προσοχή! Στη γλώσσα της Αριστεράς, «ρατσιστική βία» δεν είναι μόνον το μαχαίρωμα ενός λαθρομετανάστη. Αλλά ακόμη και η απλή δημόσια λεκτική έντονη αναφορά κάποιου στην ανησυχία του ως προς τον εθνικό κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης. Από την στιγμή που αυτό θα ονομαστεί (δια του νέου Αντιρατσιστικού Νόμου) ως «Μίσος και Εχθροπάθεια», αυτομάτως μετατρέπεται σε «μορφή βίας», τουτέστιν «ρατσιστικής βίας». Αυτός είναι ο απώτερος νοσηρός σχεδιασμός τους.

Ιδού λοιπόν το νέο ακραίο ιδεολόγημα ή καλύτερα ανίερη αντεθνική σοφιστεία της αριστεράς.
Και ξέρουν καλά τι κάνουν. Ή μήπως όχι;
Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις εκατομμύρια «ιδιαζόντως ανήσυχου» (sic! Για να μην πούμε «εξοργισμένου»)  Ελληνικού Λαού κατ’ αυτόν τον τρόπο;
Καθώς, είναι ξεκάθαρο πλέον πως η όλο και εντεινόμενη αντίδραση ενός τόσο μεγάλου τμήματος του Ελληνικού λαού ενάντια στην λαθρομετανάστευση έχει να κάνει με το φόβο και το ανακλαστικό υγιές ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Το δικαιολογημένο φόβο για την αυξημένη και δη ωμή ξενόφερτη εγκληματικότητα ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού τους (που αναγάγει το «φαινόμενο» από «μετανάστευση» σε «συγκεκαλυμμένη εισβολή») και της «επικίνδυνης ποιοτικής σύνθεσής» τους (sic! κι αυτό. Για να μην πούμε τίποτε «βαρύτερο»).
Την αγανάκτηση για την ευνοϊκή στάση του συστήματος υγείας απέναντι στους λαθρομετανάστες εν αντιθέσει με τους Έλληνες ανασφάλιστους που το Ελληνικό κράτος τους αρνείται την ιατρική περίθαλψη και την φαρμακευτική κάλυψη.
Το θυμό για το ότι σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και ένεκα του εξοργιστικά μεγάλου αριθμού τους δεσμεύουν ογκώδεις κοινωνικούς πόρους (πχ ανθρωπιστικά προγράμματα σίττισης και άλλες παροχές κοινωνικής πρόνοιας αλλά και εργασίες που θα ανακούφιζαν όλες αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες άνεργων Ελλήνων).
Όλα αυτά τα εκατομμύρια αναξιοπαθούντων  Ελλήνων, σύμφωνα με την λογική της Αριστεράς, όταν αντιδρούν ενάντια σ’ αυτήν την κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ΝΑΖΙ, Ρατσιστές, Φασίστες, Εγκληματίες, Νταβατζήδες, άνθρωποι της Νύχτας, τομάρια που θα έπρεπε να πάνε φυλακή.
Ιδού ο προοδευτισμός τους.
Και δεν φτάνει που μέσα από τα ελεγχόμενα απ’ αυτούς ΜΜΕ (δηλαδή ΟΛΑ) προωθούν αδίστακτα κι εξίσου εγκληματικά νυχθημερόν το μίσος τους για τον Έλληνα (ως εκπόρευση μιας σειράς προσδιοριστικών στοιχείων που όλα έχουν να κάνουν με την Εθνική Ταυτότητα), θέλουν να το «δέσουν και θεσμικά».
Όλα τα παραπάνω αίσχη όχι μόνον θα πρέπει να συνεχιστούν – σύμφωνα με την  λογική της Αριστεράς – αλλά θα πρέπει και να ενισχυθούν και να ενταθούν.
 Να έρθουν ακόμη περισσότεροι λαθρομετανάστες στη χώρα.
 Να λάβουν ακόμη μεγαλύτερη κρατική ενίσχυση.
 Να αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό η Ελληνική Κοινωνία που να εκλείψει η έννοια της «Εθνικής Ταυτότητας».
 Κι ας φύγει όποιος Έλληνας θεωρεί ότι δεν μπορεί να επιβιώσει στη χώρα υπ’ αυτές τις συνθήκες και σ’ αυτή την  μέρα τη μέρα διαμορφούμενη κόλαση.
 Κι όποιος Έλληνας αντιδράσει σ’ αυτή την εγκληματική κατάσταση, σύμφωνα με τον Αντιρατσιστικό Νόμο που προωθεί η ανθελληνική αριστερά, θα πρέπει και να διώκεται απηνώς κι από πάνω.
Ιδού ο «αδίστακτος ανθελληνικός προοδευτισμός» τους.

Εάν αναδεικνύεις τα στοιχεία μιας θρησκείας που ξεκάθαρα ορίζουν (μέσα από τα ίδια τα δικά τους κείμενα, ιερά και μη πχ http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_812.html και http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_9111.html ) πως ο «Πιστός» οφείλει να διαδίδει με το λεπίδι την θρησκεία του εξοντώνοντας τους «Άπιστους», τότε βάση του παραπάνω σκεπτικού της Αριστεράς είσαι Ρατσιστής, Φασίστας, Ναζί που καταφέρεσαι με «μίσος και εχθροπάθεια» ενάντια σε κάποιον άλλον «βάση της (διαφορετικής) θρησκείας του». Τόσο απλά. Σε εξοντώνουν, εξοντώνοντας πρώτα την ίδια την απλή λογική και το δικαίωμα της «αυτοπροστασίας» ενός Λαού απέναντι στους υποψήφιους Θύτες του.

Εάν πεις ότι βάση των στατιστικών στοιχείων των Ελληνικών φυλακών, η συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων – και δη βαρείας εγκληματικότητας – είναι αλλοδαποί, ενώ σαν σύνολο οι αλλοδαποί είναι μειοψηφία στην Ελληνική κοινωνία, συνεπώς, η «ποιοτική σύνθεσή» τους δείχνει ξεκάθαρα πως η «πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι εγκληματικής φύσης», τότε, βάση του παραπάνω σκεπτικού της Αριστεράς (και του Αντιρατσιστικού που τελικά ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετοιμάζονται να ψηφίσουν στην μια ή την άλλη μορφή) είσαι «εγκληματίας» (πάλι το «μίσος και η εχθροπάθεια») διότι καταφέρεσαι ενάντια σε άλλους ανθρώπους επειδή δεν είναι Έλληνες. Τόσο απλά και πάλι.

Παλεύει με πάθος και αδίστακτα η Αριστερά να μετατρέψει σε πολυπολιτισμική μια «καθαρά εθνική κοινωνία». Την Ελληνική αλλά και το σύνολο των Ευρωπαϊκών κοινωνιών. Ξεχνώντας πως ακόμη και στις πολυεθνικές κοινωνίες που ιστορικά υπήρξαν, η τάση ήταν να συγκεντρώνονται – ως επί το πλείστον - κατά έθνος/φυλή/ράτσα/γένος οι λαοί σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Ακόμη και σήμερα, στις κατ’ εξοχήν πολυεθνικές ΗΠΑ, οι διάφορες «μειοψηφούσες» φυλές της έχουν την τάση να συγκεντρώνονται κατά «παροικίες». Και δεν «διαχέονται» στην υπόλοιπη κοινωνία.
Απλοί Νόμοι της Φύσης: όμοιος ομοίω έλκεται.
Είναι η φυσική ανάγκη του ανθρώπου να συμβιώνει κοινωνικά με τους ομοίους του, τη φυλή του, τη ράτσα του. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον υποχρεώσει για το αντίθετο. Έτσι και οι Έλληνες έχουν το ιστορικό δικαίωμα να συνεχίσουν να ζουν στον τόπο τους ΜΟΝΟΝ με τους ΟΜΟΙΟΥΣ τους, δηλαδή, τους Έλληνες. Κι αν χρειαστούν "πληθυσμιακές ενισχύσεις", τότε διατηρούν το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιοι οι Έλληνες "ποιές θα είναι αυτές, πόσοι και από που θα προέρχονται. Και βεβαίως θα έρθουν ΜΟΝΟΝ μετά από πρόσκληση των ίδιων των Ελλήνων". 
Ξεχνάει επίσης η Αριστερά ότι πρώτοι και κυρίως οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι είναι που αντιδρούν στο «ανακάτεμα των λαών» και την «κοινωνικοανθρωπολογική ενσωμάτωσή» τους. Αρνούνται πεισματικά (και επιθετικά) να «ενσωματωθούν» στις μη ισλαμικές κοινωνίες όπου μεταναστεύουν. Αντιθέτως, απαιτούν (και με χρήση βίας μάλιστα) να μετατραπούν όλοι οι άλλοι σε μουσουλμάνους. Και στις χώρες τους, στις δικές τους κοινωνίες πρώτιστος σκοπός τους είναι πάντα η «εξόντωση των Απίστων».
Σκοπός που μεταφέρεται αυτούσιος και στις εκάστοτε «αποικίες» τους στις χώρες των «Απίστων» όταν (λαθρο)μεταναστεύουν/εισβάλλουν.
Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Αριστερά να χτίσει στην Ελλάδα. Μια παραφροσύνη αίματος και καταστροφής. Το οικονομικό δεν παίζει καθόλου. Άλλη μια σοσιαλδημοκρατία θα είναι κι αυτοί. Άλλη μια ολιγαρχία λίγων ευνοημένων και πολλών ραγιάδων, όπως γίνονταν πάντα. Συνήθης κατάσταση γι’ αυτό και αδιάφορη. Κοινώς, αντιμετωπίσιμη με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε άλλη πολιτική κατάσταση.

Όχι. Ο κίνδυνος εντοπίζεται στην ανυπαρξία εθνικής/πατριωτικής ευαισθησίας στην ψυχή τους και στην πολιτική τους. Ο κίνδυνος εντοπίζεται στο «Μίσος/εχθροπάθεια» που έχουν για κάθε τι «Εθνικό και Πατριωτικό». Ο κίνδυνος εντοπίζεται στο ότι σκοπός τους είναι η εξαφάνιση της Ελλάδας/Ελλήνων ως «Εθνικό Στοιχείο» και η αντικατάστασή τους με ένα μωσαϊκό μουσουλμανικής καταστροφής.

Δείχνει ξεκάθαρα λοιπόν η Αριστερά τι έχει σκοπό να πράξει με το που θα γίνει κυβέρνηση.
 Θα ανοίξει διάπλατα τα σύνορα (για ανθρωπιστικούς σκοπούς, γαρ, θα είναι το «επιχείρημα»), θα νομιμοποιήσει/ελληνοποιήσει τους πάντες (μόνιμη πια δεξαμενή ψηφοφόρων της μελλοντικής αριστεράς και σαφώς αιτία εμφυλίου) και θα καταδιώξει απηνώς και αδίστακτα κάθε Πατριώτη σ’ αυτόν τον τόπο.

Έναν δρόμο επιχείρησαν να δείξουν τόσο η Ισπανία παλαιότερα όσο και η Ιταλία πιο πρόσφατα. Όπως η Ισπανία είχε στείλει «πακέτο» με το τρένο στη Γαλλία κάμποσες χιλιάδες δικούς της λαθρομετανάστες, έτσι τώρα και η Ιταλία εφοδίασε κάμποσους λαθρομετανάστες με ταξιδιωτικά έγγραφα, τους έδωσε και «χαρτζιλίκι» και τους έστειλε πακέτο στη Γερμανία. Φυσικά οι Γερμανοί απαιτούν να τους πάρει πίσω. Όπως έκαναν και οι Γάλλοι με τους Ισπανούς πέρυσι. Πιο πολύ «σημειολογική» ήταν λοιπόν η ενέργεια των Ιταλών και των Ισπανών. Από την άλλη, αν βγει τέτοια «φήμη» στις «κοιτίδες των λαθρομεταναστών» - μπες στον Ευρωπαϊκό Νότο κι αυτοί μετά θα σε στείλουν στον Βορά - τότε τα κύματα των λαθροεισβολέων θα αυξηθούν κατακόρυφα αντί να μειωθούν.
Θέλουμε ακαριαία αποτελέσματα; Ε, λοιπόν, δεν πρέπει να τους στείλουμε στο Βορρά. Στον Αφρικανικό Νότο πρέπει.
Τουτέστιν, πιο αποτελεσματικό θα ήταν να συγκεντρώσουν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου τα ποσά που διαθέτουν κάθε χρόνο (άμεσα και έμμεσα) για τους λαθρομετανάστες (πχ επιμελητεία, μεταφορές, υγεία, σίτιση, ασφάλεια,  κλπ ) και να τα δώσουν σε μια μικρή φτωχή Αφρικανική υποσαχάρια χώρα κατανεμημένα σε κατά κεφαλή επιδότηση (όσους περισσότερους λάθρο θα δέχεται τόσο περισσότερα θα λαμβάνει).  Με μια υποχρέωση. Να δέχεται αυτή στο έδαφός της όλους τους λαθρομετανάστες που θα διώχνει σε καράβια ο Ευρωπαϊκός Νότος με one way προορισμό το «φιλόξενο εκείνο έδαφος της Αφρικής». Να δεις για πότε πριν καλά καλά φτάσει το καράβι στον προορισμό του θα έχουν ζητήσει από την υπηρεσία επαναπατρισμού επιστροφή στη χώρα τους.
Όσο για τα ασυνόδευτα παιδιά, ας παραδοθούν στην Ερυθρά Ημισέληνο ή στους Αδερφούς Μουσουλμάνους ή σε όποιο άλλο Ισλαμικό ίδρυμα ή κράτος επιδιώκει «ισχυρή παρουσία» στα δικά τους «πολιτικοκοινωνικά δρώμενα».
Όσο για τους Χριστιανούς Σύριους, σαφώς και θα έπρεπε να παραμείνουν. Και να ενσωματωθούν έχουν την διάθεση και δεν θα μας βαράνε πισώπλατα σε έναν πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας (το αντίθετο) αλλά και ο νους τους είναι πάντα στο να επιστρέψουν στη χώρα τους μια μέρα.
 Για να δούμε μετά πόσοι λαθρο θα ξανατολμήσουν να πατήσουν το έδαφος του Ευρωπαϊκού Νότου.

Ακραίο;
Ίσως.
Όσο ακραία και αδίστακτη είναι και μια θρασυτάτη και θανάσιμη (λαθρο) εισβολή εκατομμυρίων εποίκων (με κατακτητικούς σκοπούς) σε μια ξένη χώρα όπου κανείς δεν τους κάλεσε.

Γιώργος Ανεστόπουλος
aegeanhawk
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος!! Διαδωστε!!!

Το βιντεο δειχνει ενα νησι μεσα στον ωκεανο, 2000 χμ μακρια απο στερια.
Στο νησι αυτο δεν ζει κανεις και τιποτα, μονο πουλια. Δεν θα πιστεψετε τι θα δειτε στο βιντεο…
Σας παρακαλω, μην ριχνετε ΤΙΠΟΤΑ στην θαλασσα! Οχι αλλα σκουπιδια στις θαλασσες!!!

Ειναι απιστευτο, δες τι συνεπειες εχουν τα σκουπιδια στις θαλασσες!!!
Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος!!!
Ειναι πολυ σημαντικο να το κοινοποιησουμε ΟΛΟΙ!zoomblog Μέσω 1greek
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας από 05/06 έως 15/06

prosfora Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ανακοινώνει ότι στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας, θα υπάρξει ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, από 05/06 έως15/06, προσφέροντας καλύτερες τιμές στα προϊόντα και τα εμπορεύματά τους.
Σε συνδυασμό με την εμπορική έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ που θα λειτουργεί από 06/06 έως 12/06, είναι μια ευκαιρία για όλους τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής, να επισκεφθούν την Πτολεμαΐδα, κάνοντας τα ψώνια τους σε χαμηλότερες τιμές στην αγορά της Πόλης, καθώς και να επισκεφτούν την μεγάλη έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ, και να δουν χιλιάδες νέα προϊόντα σε 5.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.
Καλούμε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα σε μια «γιορτή εμπορίου»
που θα υπάρχει όλο αυτό το δεκαήμερο.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Συλλήψεις νεαρών για κατοχή ναρκωτικών

Δύο άνδρες 22 και 23 χρονών και μια γυναίκα 23 χρονών, συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα προχθές (29-05-2013) το βράδυ για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας. Οι τρεις συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, απέρριψαν στο έδαφος δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη βάρους 12,9 γραμμαρίων. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτός είναι ο "Δράκος" των Πετραλώνων

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία του "Δράκου με το κράνος" που συνελήφθη στα Πετράλωνα να ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια. Κρίθηκε προφυλακιστέος. Το βαρύ κατηγορητήριο (Pics)
Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 40χρονος, που συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.
Υπενθυμίζεται ότι έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, εντόπιζε τα θύματά του, τα παρακολουθούσε μέχρι τα σπίτια τους και, προσποιούμενος τον αστυνομικό, τα παρέσυρε και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.
Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι μόνο κατά την τελευταία πενταετία, είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος, έχει ιστορικό για τα ίδια αδικήματα καθώς, από το 1995 έως και το 2005 είχε καταδικαστεί δύο φορές και του είχε επιβληθεί κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 35 χρόνων και έξι μηνών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών (Σχετικό το από 27-05-2013 Δελτίο Τύπου).
Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

news247 
Διαβάστε περισσότερα » »

Άφαντος ο Marjon που απελάθηκε πριν χρόνια από την Ελλάδα - Πώς εντοπίστηκαν τα ίχνη της 13χρονης

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του 23χρονου. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του. Σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις η μικρή Χριστίνα. Χαμόγελα ανακούφισης στην οικογένειά της.
Το 13χρονο κορίτσι εντοπίστηκε στην περιοχή Λουτρά του Παγγαίου Καβάλας και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη δασική περιοχή όπου κρύβεται ο 23χρονος Μarjon Ajazi, αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο έφυγε το κορίτσι, προκειμένου να συλληφθεί. Ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου.
Η αστυνομία αναζητώντας τα ίχνη του δράστη ζήτησε τη συνδρομή του πρώην εργοδότη του νεαρού για να τον πείσει να απελευθερώσει το 13χρονο κορίτσι.
Ο 23χρονος επισκέφθηκε τον πρώην εργοδότη του για να ζητήσει φαγητό για αυτόν και τη Χριστίνα Κρασσά. Ο πρώην εργοδότης και ο γιος του έπεισαν τον νεαρό να υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι.
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι διωκτικές αρχές εντόπισαν τη Χριστίνα Κρασσά να κρύβεται μέσα στα δέντρα στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης, ενώ ο νεαρός διέφυγε τη σύλληψη καταφεύγοντας στο δάσος.
Είχε απελαθεί και γύρισε ξανά
Σύμφωνα με το Έθνος, αρχικά το στίγμα της Χριστίνας εντοπίστηκε μέσω του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο άνοιξε όταν έφτασε στην Καβάλα για να τηλεφωνήσει σε φίλη της στα Σπάτα.
Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελευθερούπολης, όπου τα προηγούμενα χρόνια ο νεαρός εργαζόταν ως βοσκός.
Δημοσίευμα της Καθημερινής, αναφέρει πως ο 23χρονος Αλβανός είχε απελαθεί πριν 2 χρόνια από την Ελλάδα για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη ζει στο σπίτι της γιαγιάς της, ενώ μεγαλώνει χωρίς πατέρα και η μητέρα της είναι τοξικομανής και φέρεται να είναι τρόφιμος ιδρύματος.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, η ανήλικη γνώρισε τον 23χρονο Αλβανό μέσω Facebook και διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα, προκειμένου να τον συναντήσει.
Ο διάλογος αγάπης της 13χρονης με τον Αλβανό λίγο πριν την εξαφάνισή της
Μάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματά τoυ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας και δεν δίστασε λίγες ημέρες πριν το Πάσχα να αποκαλύψει δημοσίως ότι σχεδιάζει να κλεφτεί με την 13χρονη.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Καλά μην κάνεις έτσι, θα την βλέπεις, δεν θα την πάω και στην Κίνα. Εδώ θα είμαστε".
Το προφίλ του 23χρονου στο Facebook έχει ήδη κατακλυστεί από δεκάδες αρνητικά σχόλια απλών πολιτών.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Τελικά, μπορεί η "απαγόρευση των επιδοτήσεων" να τελειώσει την Πράσινη Απάτη και στην Γερμανία

Η παραπάνω εικόνα είναι η πιο απλή εξήγηση γιατί τα αιολικά είναι (ηλεκτροδοτικά) περίπου άχρηστα (έως βλαπτικά).

Ένα χαλυβουργείο θέλει πολύ ρεύμα, της τάξεως των πολλών μεγαβάτ. 

Τόσο πολύ, που όταν δουλεύει ρίχνει την τάση στο δίκτυο, και μάλιστα με τρόπο που μπορεί να κάνει ζημιά σε ...αιολικά, εάν είναι συνδεδεμένα (κάτι με αρμονικές και πράγματα που δεν πολυξέρω, αλλά δεν έχει σημασία). 

Σημασία έχει ότι όσα αιολικά και να μπουν σε ένα δίκτυο, δεν μπορούν ποτέ να ηλεκτροδοτήσουν ένα χαλυβουργείο, γιατί το χαλυβουργείο πρέπει να δουλέψει όταν πρέπει αυτό, και όχι όταν φυσάει, και δεν μπορεί να ανεχτεί μεταβολές στον αέρα, και τέτοια τυχαία. Θα μου πείτε "εφεδρείες". Και τι θα τις κάνετε όταν φυσάει; Και τι θα τις κάνετε όταν δεν φυσάει;

Θα μου πείτε "μα τι να τα κάνουμε τα χαλυβουργεία";  Δεν ξέρω, αλλά δεν μπορούμε όλοι να δουλεύουμε τσιπουράδικα και καφετέριες... Και χρειαζόμαστε και καμιά λαμαρίνα για τα μπρίκια του καφέ... Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία...

Σημασία έχει ότι η εικόνα είναι από το http://www.spiegel.de/international/europe/european-commission-set-to-fight-german-energy-subsidies-a-902269.html, που λέει ότι τελικά οι "Βρυξέλλες" θα σκοτώσουν τελικά την Πράσινη Απάτη, και στην Γερμανία, που και εκεί η πραγματική βιομηχανία, και οι καταναλωτές, έχουν πλαντάξει από την ακριβή, και εν πολλοίς άχρηστη, Πράσινη Ενέργεια.  

Και το πράγμα δεν είναι αστείο γιατί, όπως έχω γράψει κάπου στο παρελθόν, οι Γερμανοί απαλλάσσουν την βαριά βιομηχανία τους από το κόστος της Πράσινης Απάτης, και αυτό, λένε οι γείτονες, και ο ...Έττινγκερ(!), είναι "επιδότηση", δηλαδή παράνομο. Σώωωπα.... 

Και ο μόνος τρόπος να μην χρειάζεται να παρανομούν οι Γερμανοί (χωρίς να κλείσουν την βιομηχανία τους) είναι να κόψουν την Πρασινάδα.  Ο κύκλος της Φουκουσίμα πλησιάζει το τέλος του...


Διαβάστε περισσότερα » »