Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Όταν οι χρεωκοπημένοι Γερμανοί υποδέχονταν τον Ωνάση (vid)

Εξαιρετικό παράδειγμα του πως η ιστορία κάνει κύκλους αποτελεί το ιστορικό βίντεο που δείχνει τους Γερμανούς εργάτες στα ναυπηγεία να υποδέχονται με τιμές ήρωα (και ελληνικές σημαίες να κυματίζουν) τον Αριστοτέλη Ωνάση. 
Όλα αυτά την εποχή που βοηθούσε ενεργά να πάρει ξανά μπροστά η μεταπολεμική βιομηχανία τους , δίνοντάς τους παραγγελία για 30 τάνκερ-μεγαθήρια. Μάλιστα αρχικά ο Ωνάσης είχε ζητήσει ένα μόνο τάνκερ, με τους Γερμανούς να απαντούν αρνητικά καθώς υπήρχε έλλειψη ρευστού. Τελικά βρέθηκε η λύση του συμβολαίου για 30 τάνκερ, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα ως εγγύηση στην τράπεζα για την ανακατασκευή του ναυπηγείου.
Δείτε το βίντεο -το οποίο αποτελεί μέρος ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ- από το 9.45 και μετά. Τότε που βλέπουμε την καθέλκυση του πρώτου τάνκερ, με την Χριστίνα Ωνάση να σπάει την σαμπάνια και τον Αλέξανδρο Ωνάση να πατάει το κουμπί.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πώς φτιάχνονται τα πατατάκια (vid)

Στα πλαίσια έρευνας για τον τρόπο που παράγονται και συσκευάζονται τα διάφορα σνακ, μία Καναδική εταιρεία δημιούργησε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία από τη φρέσκια πατάτα μέχρι το σακουλάκι.
Η Διεθνής Επιτροπή Κινηματογράφου του Καναδά, παρουσιάζει κατά καιρούς ντοκιμαντέρ που δείχνουν μία διαφορετική πλευρά της καθημερινότητας, εξερευνώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργούνται πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή.
Σε αυτά τα πλαίσια δημοσίευσε το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Ντον Γουάιτ, το οποίο ακολουθεί τις πατάτες στα διάφορα μηχανήματα μέχρι να φτάσουν στο σακουλάκι σας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Στο «σκοτάδι» αύριο περιοχές της Φλώρινας και της Ξάνθης

Στο «σκοτάδι» αύριο περιοχές της Φλώρινας και της Ξάνθης Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, σε τρεις περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, από τη ΔΕΗ, στο πλαίσιο έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων. Οι διακοπές αφορούν την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τη Φλώρινα και χωριά της Ξάνθης.


Συγκεκριμένα, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν διακοπές σε περιοχές του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στην περιοχή μεταξύ των οδών Ροστάν, Λεβή, Βασιλίσσης Όλγας και Αθ. Διάκου στον κεντρικό δήμο. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνει όλη η περιοχή Καστανά στον δήμο Χαλκηδόνας.
Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 μμ θα κοπεί το ρεύμα στον δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές της επέκτασης σχεδίου πόλεως και Κρεαταγοράς.

Από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί θα μείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και από τις 9 μέχρι τις 12 το μεσημέρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκατέρωθεν της οδού Αρδαμερίου.
Από τις 11 μέχρι τη μιάμιση θα κοπεί το ρεύμα στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης (μεταξύ των οδών Καραμανλή, Μπότσαρη, Σόλωνος και Μητροπόλεως), ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μμ δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές του Λαγκαδά.
Στη Φλώρινα και την Ξάνθη

Στη Φλώρινα, οι διακοπές αφορούν εκτεταμένο τμήμα της πόλης (περίπου 45 οδούς), ενώ στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του δήμου Μύκης.
Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις προγραμματισμένες διακοπές στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- ΔΕΔΔΗΕ (www. deddie.gr).
Διαβάστε περισσότερα » »

Tα προσόντα που απαιτούνται από έναν δημοτικό αστυνομικό

Tα προσόντα που απαιτούνται από έναν δημοτικό αστυνομικό Τα προσόντα καθορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση των Κ. Μητσοτάκη και Χ. Αθανασίου και αφορούν δημοτικούς αστυνομικούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα
Με κοινή απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, καθορίστηκαν και ανακοινώθηκαν και τυπώθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα προσόντα που πρέπει να έχουν όσοι δημοτικοί αστυνομικοί, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, θέλουν να γίνουν εξωτερικοί φρουροί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές.
Μετά την ανακοίνωση των προσόντων που απαιτούνται για όσους θέλουν να ενταχθούν στην Αστυνομία, ήρθε και η ΚΥΑ για τις θέσεις που θέλει να καλύψει το υπουργείο Δικαιοσύνης εντός και εκτός των φυλακών.
Η κοινή υπουργική απόφαση καθορίζει τα προσόντα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία αξιολόγησης ένταξης των συγκεκριμένων υπαλλήλων στους κλάδους εξωτερικής φρούρησης και φύλαξης των καταστημάτων κράτησης.
Όσον αφορά στα προσόντα των δημοτικών αστυνομικών πρέπει:
- να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος ή απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
- να μην έχουν ηλικία μεγαλύτερη των 45 ετών
- το ύψος των ανδρών να είναι τουλάχιστον 1,70 εκατοστά και των γυναικών 1,60 εκατοστά. Και αυτό πρέπει να το αποδείξουν με υπεύθυνη δήλωση!
Θα ακολουθήσει αξιολόγηση με τις σχετικές διαδικασίες για να καλυφθούν οι θέσεις που έχει ζητήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Μετά την ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Δικαιοσύνης, σειρά παίρνουν οι διαδικασίες για την μετακίνηση των «διαθέσιμων» δημοτικών αστυνομικών στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, στις υπηρεσίες ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών και στις υπηρεσίες δίωξης του παρεμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

Η αναγνώριση της ταυτότητας των Ορθοδόξων Αλβανών στο κράτος των Σκοπίων

Ο πρόεδρος των Ορθόδοξων Αλβανών της περιοχής Άνω Ρέκα των Σκοπίων –γνωστή στα σλαβικά ως Γκόρνα Ρέκα-, Branko Manojlovski, στη χθεσινή συνάντησή του στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Σικάγο, έθεσε μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με τους Αλβανούς Ορθόδοξους Χριστιανούς που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή των Σκοπίων.




Μιλώντας για αυτό το θέμα,που αποτελεί ταμπού σήμερα- 72 χρόνια ολοκληρωτικών και κομμουνιστικών  καθεστώτων, δήλωσε ότι η αλβανική επαρχία της Άνω Ρέκα που περιλαμβάνουν 17 χωριά ζουν κυρίως Αλβανοί Ορθόδοξοι, ένας πληθυσμός πάνω από 250 χιλιάδες κατοίκους,  με μακραίωνη ιστορία,  στη μητρική γλώσσα, στον πολιτισμό και την αλβανική ορθόδοξη παράδοση.

Στους  Ορθόδοξους  Αλβανούς,  δήλωσε ο Μπράνκο Μονοϊλόφκσι,  είχε απαγορευθεί  η ελεύθερη έκφρασή μέσα στην κομμουνιστική εποχή των Σλάβων  στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία. Και αυτή ήταν μια προσπάθεια να αφήσουν  τους Ορθόδοξους Αλβανούς στην ιστορική λήθη.

Ο Μπράνκο Μονοϊλόφκσι δήλωσε ότι προτίθεται να τεθεί το ζήτημα των Ορθόδοξων Αλβανών στο Αμερικανικό Κογκρέσο για να αναγνωριστούν ως μειονότητα στο σκοπιανό κράτος.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρευνα σοκ για χιλιάδες "θαμμένα" ιατρικά λάθη στην Ελλάδα

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά για τα χιλιάδες ιατρικά λάθη που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τα σφάλματα ανά ειδικότητα. Ένας στους δύο πολίτες μένει ανάπηρος
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τα ιατρικά λάθη σε νοσοκομεία, κλινικές και δομές υγείας. Ανθρωποι μένουν ανάπηροι ή χάνουν τη ζωή τους, εξαιτίας κακών χειρισμών ή παραβλέψεων στη διάρκεια της επέμβασης ή της νοσηλείας.
Σύμφωνα με το "Εθνος", είναι χαρακτηριστικό ότι οι ιατροδικαστές εκτιμούν πως κάθε χρόνο γίνονται στην Ελλάδα 6.000 ιατρικά σφάλματα.
Ερευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά επί 259 περιπτώσεων ιατρικών σφαλμάτων καταγράφει τόσο τη βαρύτητα των ιατρικών λαθών -το 35,9% από αυτά προκαλεί μόνιμες αναπηρίες-, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγραφή των σφαλμάτων ανά ειδικότητα, όπου τα σκήπτρα κρατούν χειρουργοί, μαιευτήρες και ορδοπεδικοί.
Η μαρτυρία του κ. Κώστα Λαζαρίδη στο "Έθνος" είναι συγκλονιστική:
"Άκουσα τον επικεφαλής χειρουργό να φωνάζει στον βοηθό του. Ενιωσα πόνο. Ενιωσα ότι χάνομαι. Αιμορραγούσα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Το διαπίστωσα όταν συνήλθα πλήρω".
Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ατυχία να υποστεί ζημιά στον σφιγκτήρα κατά τη διάρκεια ουρολογικής επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Η βλάβη έχει υποβαθμίσει την ποιότητα της ζωής του, ενώ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα η προσπάθεια να βρει το δίκιο του.
Η μελέτη του Πανεπιστημίου Πειραιά πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Γιάννη Πολλάλη, τον επίκουρο καθηγητή Αθανάσιο Βοζίκη και τη διδάκτορα Μαρίνα Ρήγα. Αναλύθηκαν περιπτώσεις ιατρικής αμέλειας της τελευταίας δεκαετίας. Τρεις στις πέντε αφορούσαν δημόσια νοσοκομεία και μία στις πέντε ιδιωτικές κλινικές.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι πίσω από τα περιστατικά ιατρικού λάθους με σοβαρή έκβαση υπάρχουν χιλιάδες άλλα τα οποία δεν βλέπουν ποτέ το φως.
Περιστατικά ιατρικής αμέλειας - σημειώνουν - στα οποία δεν προκαλείται βλάβη στους ασθενείς, σπάνια γίνονται αντιληπτά και καταγγέλλονται.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η βαθύτερη αιτία των ιατρικών σφαλμάτων είναι - κατά κύριο λόγο - συστημική. Τα κύρια αίτια, δηλαδή, αφορούν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της μονάδας στην οποία συμβαίνει το λάθος.
Οι συστημικοί παράγοντες - εξηγούν - εντοπίζονται κυρίως στην υποστελέχωση (ποσοτική και ποιοτική), στο μη ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, στη βαρύτητα των ασθενών, στον αυξημένο φόρτο εργασίας, στο κυκλικό ωράριο και στην επαγγελματική εξουθένωση.
Οι παραπάνω παράμετροι εντοπίζονται κατά κόρον στα δημόσια νοσοκομεία, μαζί με μία ακόμη: την ανεπαρκή στελέχωση σε νοσηλευτές και το ανεπαρκές επίπεδο εκπαίδευσης, τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών και οδηγούν σε χαμηλής ποιότητας φροντίδα υγείας.
Τι προκαλεί τα λάθη
Ιατρικό σφάλμα είναι η αδυναμία μίας προγραμματισμένης ενέργειας να συμπληρωθεί όπως αναμένεται ή η χρήση ενός λανθασμένου σχεδιασμού για να επιτευχθεί ένας θεραπευτικός στόχος. Τα σφάλματα μπορούν να αποδοθούν σε κακή άσκηση της ιατρικής πρακτικής, παρενέργειες φαρμάκων, ιατρικές επεμβάσεις και τεχνολογικό εξοπλισμό
Παγκόσμιο φαινόμενο
Απειλή για ασθενείς κάθε υγειονομικού συστήματος είναι τα ιατρικά λάθη. Μελέτες δείχνουν ότι στις ΗΠΑ σημειώνονται ετησίως 98.000 θάνατοι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 20.000 έως 30.000 άνθρωποι εξαιτίας δυσμενών συμβάντων, ενώ στη Γερμανία αναφέρονται 30.000 νεκροί ασθενείς.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Δύο καινούργιες πιάτσες ταξί στην Πτολεμαΐδα

taxi ptolemaidas  Η ένωση ραδιοταξί Πτολεμαΐδας ‘Πτολεμαίος’ ανακοινώνει ότι από τις 21/10/2013 αρχίζουν να λειτουργούν στην πόλη  της Πτολεμαΐδας δύο καινούργιες πιάτσες ταξί. Η πρώτη στην διασταύρωση της οδού Δημοκρατίας με την οδό Β. Κωνσταντίνου, (χρυσοχοείο Κεφαλίδη) και η δεύτερη απέναντι από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) στην οδό Δήμητρας.
Η πιάτσα στην οδό Δημοκρατίας δημιουργείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης αλλά και την ημέρα της λαϊκής αγοράς και η πιάτσα στο ΚΤΕΛ υπεραστικών  για την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών που αποβιβάζονται και χρειάζονται ταξί.
Ευχαριστούμε τον δήμο Εορδαίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την δημιουργία των δύο νέων χώρων στάθμευσης ταξί. Ελπίζουμε οι δύο νέες πιάτσες να βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
            Η ένωση ραδιοταξί ΄Πτολεμαίος’, 24 ώρες την ημέρα, όλες τις ημέρες του χρόνου, σας μεταφέρει από όπου μας ζητήσετε, γρήγορα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα.

Ο γραμματέας                                                                                             Ο πρόεδρος
Σεφθελής Χρήστος                                                                                  Παγκαλίδης Ιωάννης

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι νέοι προϊστάμενοι (σε επίπεδο Υποδιεύθυνσης και τμημάτων) σε όλες τις εφορίες της χώρας – Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Γρεβενά, Φλώρινα (λίστα)

doi_doyΤους νέους προϊστάμενους τμημάτων στις εφορίες ανακοίνωσε με απόφασή του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.




Για Κοζάνη (κλικ στην παρακάτω εικόνα)
eforiakikozani





Για Πτολεμαΐδα (κλικ στην παρακάτω εικόνα)
eforiaptolemaida






Για Καστοριά (κλικ στην παρακάτω εικόνα)
eforiakoikastoria





Για Γρεβενά  (κλικ στην παρακάτω εικόνα)
grevenadoy




Για Φλώρινα (κλικ στην παρακάτω εικόνα)
florinaeforiaki





Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα ονόματ σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Διαμαρτυρίες (με ροκ διάθεση) προς τον υπουργό Παιδείας από μαθητές της Πτολεμαΐδας

Με ροκ...διάθεση νεαροί μαθητές διαμαρτυρήθηκαν στην Πτολεμαΐδα για την έλλειψη καθηγητών και το δικαίωμα τους στην εκπαίδευση.
Χωρίς φωνές, χωρίς εντάσεις αλλά μόνο με τα μουσικά τους όργανα στο πεζόδρομο της πόλης τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Άραγε στο Υπουργείο πώς να έλαβαν υπόψη τους την συγκεκριμένη μουσική - αξιοπρεπέστατη διαμαρτυρία... Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το kozani.tv το οποίο έφτιαξε και επιμελήθηκε ο συνάδελφος Σωκράτης Μουτίδης...


Δείτε το θέμα κι εδώ
pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι Βούλγαροι μας δείχνουν τον δρόμο για το Σκοπιανό

Γιατί οι Βούλγαροι τα λένε απερίφραστα κι εμείς με μισόλογα; Γιατί αφήνουμε τους άλλους να μιλούν για μας; Πώς συμβαίνει να είμαστε λαλίστατοι σε θέματα που δεν θα έπρεπε, ενώ σιωπούμε σ’ αυτά που μας βλάπτουν;

Ελπίζω πως οι συζητήσεις που είχε ο κ. Ευ. Βενιζέλος με τον Βούλγαρο ομόλογό του κ. Κριστιάν Βιγκένιν, θα ωφέλησαν τον Έλληνα υπουργό, ο οποίος θα διαπίστωσε πως οι Βούλγαροι δεν παίζουν στο Σκοπιανό ζήτημα, που τους αφορά αν όχι εξίσου μ’ εμάς, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Τόσο δια των υπουργών τους, του προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και ανθρώπων του πνεύματος, διαμηνύουν σε πάσα ευκαιρία προς τους Σκοπιανούς, ότι είναι ανυποχώρητοι στο αίτημα να πάψουν οι Σλάβοι των Σκοπίων «να κλέβουν την βουλγαρική ιστορία». Κι ενώ εμείς αρκούμαστε σε ανούσιες ανακοινώσεις, οι Βούλγαροι είναι απόλυτοι: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε την ένταξή σας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, αν δεν εφαρμόσετε τους κανόνες της καλής γειτονίας».

Τι ζητούν από τους Σκοπιανούς; Να πάψουν να βαφτίζουν «Μακεδόνες» ιστορικά πρόσωπα των Βουλγάρων -ακόμη και τον τσάρο Σαμουήλ-, να πάψουν να μιλούν για «μακεδονική γλώσσα» αφού είναι βουλγαρική, και να σταματήσουν να ενισχύουν προσπάθειες δημιουργίας μειονότητας «Μακεδόνων» στην βουλγαρική επικράτεια.

Την επίδειξη «καλής γειτονίας» την προϋποθέτει και το σύμφωνο της Κοπεγχάγης, στο οποίο αναφέρονται τα κριτήρια που πρέπει να ικανοποιήσουν τα Σκόπια, προκειμένου να ορισθεί ημερομηνία έναρξης της προενταξιακής διαδικασίας για προσχώρηση στην Ε.Ε. Σ’ αυτά τα κριτήρια αναφέρθηκε ο κ. Ευ. Βενιζέλος, λέγοντας ότι πυξίδα στην πολιτική αξιολόγηση του συμβουλίου υπουργών της Ε.Ε. είναι ο βαθμός ανταπόκρισης της αιτούσας χώρας στα κριτήρια της Κοπεγχάγης και στις αρχές της καλής γειτονίας.

Εκείνο που περιέργως δεν είπε -ίσως να μη το γνωρίζει- είναι πως το θέμα της «καλής γειτονίας» περιλαμβάνεται στην Ενδιάμεση Συμφωνία, μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, που ισχύει από το 1995, πολύ πριν από τις συζητήσεις στην Κοπεγχάγη. Και αυτό το άρθρο λησμονείται στις συζητήσεις με τον κ. Νίμιτς, οι οποίες επικεντρώνονται μόνον στην αναζήτηση ονομασίας.

Πόσο ενδιαφέρονται τα Σκόπια για την καλή γειτονία, φάνηκε και προχθές, όταν ο κ. Γκρούεφσκι επινόησε ειρωνικό χαρακτηρισμό κατά της χώρας μας, αποκαλώντας την «πρώην οθωμανική επαρχία». Θεώρησε ότι αποτελεί απάντηση προς εμάς, που αποκαλούμε επισήμως τα Σκόπια «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας». Με αυτά τα αστειάκια, που είναι μεν καλά για τις κομματικές ομιλίες, αλλά δεν ταιριάζουν σε επίσημες τοποθετήσεις υψηλοβάθμων πολιτικών, η καλή γειτονία δεν επιτυγχάνεται. Φαίνεται δε, πως δεν την επιθυμεί ούτε για την Βουλγαρία, αφού ο Βούλγαρος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως «η Βουλγαρία βρίσκεται από καιρό σε διαπραγμάτευση -χωρίς μέχρι στιγμής να έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος- με την ΠΓΔΜ για τη συνομολόγηση ενός διμερούς συμφώνου φιλίας και καλής γειτονίας».

Την ίδια ώρα, τα Σκόπια ζητούν από Ελλάδα και Βουλγαρία την υποστήριξή τους για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς, χωρίς να κάνουν βήμα πίσω από τα όσα πράττουν σε βάρος των δύο χωρών.
Γιατί τελικά, οι Βούλγαροι τους το λένε απερίφραστα κι εμείς με μισόλογα; Γιατί αφήνουμε τους άλλους να μιλούν για μας; Πώς συμβαίνει να είμαστε λαλίστατοι σε θέματα που δεν θα έπρεπε, ενώ σιωπούμε σ’ αυτά που μας βλάπτουν;

Προχθές, ο Αλβανός υπουργός ΥΠΕΞ, κ. Μπουσάτι, δημοσίως έκανε θέμα για τις ανύπαρκτες διεκδικήσεις των Τσάμηδων. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ τον άκουγε, και δεν έκανε ούτε νύξη για τα επεισόδια της Πρεμετής. Αντί να τους έχουμε συνεχώς κατηγορουμένους, βρισκόμαστε πάντα σε θέση απολογούμενου.
 
Ο Μακεδών
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Αλέξης Τσίπρας υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να καταλήγει το Συμβούλιο των Προέδρων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στην πρότασή του για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, το Συμβούλιο Προέδρων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς καταλήγει στην πρόταση της υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις προσεχείς Ευρωεκλογές του 2014, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η πρόταση θα παρουσιαστεί επισήμως στο 4ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στις 13-15 Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη, το οποίο είναι αρμόδιο να λάβει και την τυπική, τελική απόφαση.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίχθηκε με πολύ θερμά λόγια από το σύνολο των συμμετεχόντων και υπογραμμίζεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ηθική, πολιτική και ιδεολογική δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ:
- Ηθική διότι αναγνωρίζεται ο πρωτοπόρος ρόλος του κόμματος στις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αριστερά.
- Πολιτική διότι αναδεικνύει αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει από την αρχή της κρίσης, ότι η κρίση δηλαδή είναι ευρωπαϊκή, καθώς επίσης, και ότι φαίνεται ακόμα πιο καθαρά ότι χρειάζεται ένα μέτωπο ενάντια στις δυνάμεις του μερκελισμού, σε μια περίοδο που η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι.
- Ιδεολογική γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χώρος που στην ιδρυτική του διακήρυξη ορίζει την Ευρώπη ως το πεδίο των πολιτικών συγκρούσεων και της ταξικής αντιπαράθεσης.
Το πολιτικό σκεπτικό της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την κατάθεση της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα περιγράφεται από τα παρακάτω σημεία:
1. Η διαδικασία εκλογής του επόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν αποτελεί στοιχείο εκδημοκρατισμού της Ε.Ε., αλλά κατ' επίφαση εκδημοκρατισμό, όχι μόνο γιατί η επιλογή των πολιτών διά της ψήφου τους θα έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα (σύμφωνα με το Άρθρο 17, Παρ. 7 της Συνθήκης της Λισαβόνας, την οποία η Ευρωπαϊκή Αριστερά είχε καταψηφίσει στο σύνολό της), αλλά και γιατί η κυρίαρχη πολιτική του δημοσιονομικού αυταρχισμού, που ακολουθούν η ηγεσία της ΕΕ και οι εθνικές κυβερνήσεις της δεξιάς, των σοσιαλδημοκρατών και των φιλελευθέρων, συρρικνώνει συνεχώς τη δημοκρατία, τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών.
2. Η υποψηφιότητα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς έρχεται ακριβώς ως απάντηση στον δημοσιονομικό αυταρχισμό, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας και την καταστροφική πολιτική της λιτότητας. Φιλοδοξεί να δώσει έκφραση και να αποτελέσει τη φωνή των εκατομμυρίων εργαζομένων και ανέργων, που υποφέρουν εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής, των μνημονίων, των προγραμμάτων λιτότητας και την καταστροφή των κοινωνικών υπηρεσιών.
3. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα συμβολίζει την υπαρκτή ελπίδα για κοινωνική και πολιτική αλλαγή στην Ευρώπη. Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι το πρώτο χειροπιαστό παράδειγμα ανάδειξης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς σε πρωταγωνιστική δύναμη και δυνάμει σε κυβερνητική δύναμη. Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί επίσης παράδειγμα πρωτοφανούς επιτυχίας της Αριστεράς ως αυτόνομο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα, που έχει κατορθώσει να διεμβολίσει τον παραδοσιακό δικομματισμό (δεξιάς και σοσιαλδημοκρατίας) και να διεκδικεί σήμερα να οδηγήσει μια χώρα-θύμα των μνημονίων και πειραματόζωο της νεοφιλελεύθερης ορθοδοξίας, σε μια φιλολαϊκή και αντιμνημονιακή διέξοδο από την κρίση. Το μήνυμα, λοιπόν, που η Ευρωπαϊκή Αριστερά φιλοδοξεί να στείλει μέσα από την υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα είναι ότι η στρατηγική της λιτότητας μπορεί να ηττηθεί και ότι η εναλλακτική πρόταση της Αριστεράς για την επανίδρυση της Ευρώπης και την ανάδειξη της πραγματικής δημοκρατίας, σε αντιδιαστολή με την υπάρχουσα αρχιτεκτονική της Ε.Ε., μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για την ενότητα των λαών και των εργαζομένων της Ευρώπης και να εμποδίσει έτσι την ανάδυση εθνικιστικών, σοβινιστικών και ακροδεξιών προσεγγίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Διάψευση από ΔΝΤ για νέα μέτρα και "καρφώνει" Κομισιόν

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Αδειάζει το ΔΝΤ από την πλευρά του  την κυβέρνηση αναφορικά με την πίεση που δέχεται για  λήψη νέων μέτρων ύψους 2 δισ. € για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού. Παράλληλα το ΔΝΤ καρφώνει» την Κομισιόν για οτιδήποτε αφορά την λήψη νέων μλετρων λέγοντας πρακτικά πως είναι αυτοί που κάνουν «κουμάντο» στην τρόικα.
Όπως αναφέρεται, πηγές του ΔΝΤ υποστηρίζουν πως δεν γίνεται ο Πολ Τόμσεν να πιέζει την Ελλάδα για νέα οριζόντια μέτρα, τη στιγμή που η Διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, διαψεύδει δημοσίως κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως, τα στελέχη του ΔΝΤ υπογραμμίζουν πως «αρχηγός» της τρόικας είναι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ματίας Μορς, κάτι που, όπως σημειώνουν, «ξεχνούν οι Έλληνες».
Ωστόσο, οι ίδιες πηγές εκφράζουν την ανησυχία τους όσον αφορά στην πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την τύχη της κυβέρνησης συνεργασίας και τονίζουν ότι μια ενδεχόμενη κατάρρευση της παρούσας κυβέρνησης θα σήμαινε αυτομάτως έναν μακρύ προεκλογικό αγώνα για την Ελλάδα, χωρίς να εφαρμόζεται το πρόγραμμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Πούτιν στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα επιθυμούν την «εξαφάνιση» των Ελλήνων.

poytinelΟ Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι η πρόσθετη στήριξη των οικογενειών κατά την γέννηση του τρίτου παιδιού θα αυξήσει τη γεννητικότητα στη χώρα.

Κατά τη δήλωση της επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας Βερονίκα Σκβορτσόβα, “η βρεφική θνησιμότητα μειώθηκε κατά 20%”, όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.

“Οι επιδοτήσεις για το τρίτο παιδί σχεδόν στις μισές περιοχές της Ρωσίας φτάνουν στους ανθρώπους. Ελπίζω ότι θα επιδράσει αποτελεσματικά στην αύξηση της γεννητικότητας “, είπε ο Πούτιν στη συνάντηση με την Υπουργό Υγείας Βερονίκα Σκβορτσόβα.

Με τη σειρά της η επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας επισήμανε ότι “τον Αύγουστο μήνα σημαντικά μειώθηκε η θνησιμότητα σε βασικές ομάδες ασθενών “. “Η γενική θνησιμότητα μειώθηκε κατά 4,6%, λόγω καρδιαγγειακών παθήσεων πάνω από 7%, λόγω των αυτοκινητικών ατυχημάτων κατά 15%, η βρεφική θνησιμότητα σχεδόν κατά 20%”, ανέφερε η Σκβορτσόβα.

Κατά τη δήλωσή του αυτές οι θετικές αλλαγές έδειξαν ότι παρά την έντονη αρχή της χρονιάς μετά από οκτώ μήνες έχουν εκτελεστεί όλοι οι στόχοι οι οποίοι προβλέπονταν στον χάρτη του Δεκεμβρίου του 2013.

Εντωμεταξύ κατά τα στοιχεία του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης της Ρωσίας στη Ρωσία πάλι καταγράφεται  φυσιολογική αύξηση του πληθυσμού. Τον Αύγουστο η γεννητικότητα υπερέβη τη θνησιμότητα κατά 23 χιλιάδες άτομα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI, η γεννητικότητα στη Ρωσία κατά τους οκτώ μήνες του 2013 αποτέλεσε 1,255 εκατ.  άτομα και ο αριθμός αυτός είναι  κατά 1,7 χιλιάδες νεογέννητα μεγαλύτερος σε σύγκριση με την ανάλογη περίοδο της περσινής χρονιάς.

Η αύξηση του αριθμού των νεογέννητων σημειώθηκε σε 41 περιοχές. Σε μια σειρά από περιοχές η γεννητικότητα αυξήθηκε κατά 3 και άνω τοις εκατό, και , ειδικότερα, στο Ταταρστάν, στην περιοχή της πόλης Χαμπάροβσκ, της πόλης Σαμάρα, της πόλης Ουλιάνοβσκ και της πόλης Νοβοσιμπίρσκ, καθώς και στην Αγία Πετρούπολη και στην Άπω Ανατολή.  Και μάλιστα η αύξηση της γεννητικότητας στη Ρωσία δεν διακόπτεται από το 2005.

Αυτά τα αποτελέσματα υπήρξαν συνέπεια της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, των αλλαγών στις αξίες και την ενεργό δημογραφική πολιτική του κράτους.

Ο μόνιμος πληθυσμός της Ρωσίας είναι άνω των 143 εκατ. άτομα. Κατά το 2012  ο αριθμός του αυξήθηκε κατά 314 χιλιάδες άτομα. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η δημογραφική κοιλιά στην οποία η χώρα βρέθηκε ως αποτέλεσμα φιλελεύθερων οικονομικών μεταρρυθμίσεων και κοινωνικών αναταραχών της δεκαετίας του 1990, έχει ξεπεραστεί επιτυχώς.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Υπόθεση 4χρονης "ρομά": Γονείς 14 παιδιών, με δίδυμα με 25 χρόνια διαφορά - Δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση

Σοκάρουν και προκαλούν ερωτηματικά οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα. Τι αναφέρει ο δήμος Αθηναίων για την ψευδή βεβαίωση γέννησης

Λεπτομέρειες που ξεπερνούν κάθε φαντασία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του μικρού κοριτσιού που ανακαλύφθηκε στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.
Η αστυνομία παραχώρησε την Παρασκευή (18/10) συνέντευξη Τύπου, γνωστοποιώντας στοιχεία που προκαλούν σοκ αλλά και ερωτηματικά. Όπως τονίστηκε, οι δύο ρομά, που εμφανίστηκαν ως γονείς της μικρής έχουν πέσει από την αρχή της διερεύνησης της υπόθεσης σε αρκετές αντιφάσεις. Στην αρχή δήλωσαν ότι είναι δικό τους, μετά υποστήριξαν ότι το βρήκαν έξω από κάποιο σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια η μητέρα είπε ότι το είχε αποκτήσει με κάποιον άλλο άνδρα.
Οι αρχές είναι σίγουρες ότι το κοριτσάκι απήχθη ή αφαιρέθηκε από τους βιολογικούς γονείς του το 2009, με τους δύο ρομά να καταφέρνουν τότε να πάρουν από το τμήμα Γεννήσεων του δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης και βάπτισης του. Η ηλικία του κοριτσιού πάντως δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα και εκτιμάται ότι είναι 4-6 ετών. Με βάση τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανός τόπος προέλευσης του είναι χώρα της Βόρειας ή της Ανατολικής Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση κοριτσιού με στοιχεία που να προσομοιάζουν με αυτά του ανευρεθέντος στον καταυλισμό των Φαρσάλων ενώ κατά τις ώρες που έμεινε με την ψυχολόγο το παιδί μιλούσε ως επί το πλείστον τη γλώσσα των ρομά και σχεδόν καθόλου ελληνικά. Κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά σε ρομά από τη βρεφική του ηλικία.

Γονείς 14 παιδιών "Βιομηχανία" παιδιών έχει ουσιαστικά αποκαλύψει η έρευνα των αρχών, με την 40χρονη και τον 39χρονο να εμφανίζονται στις τρεις οικογενειακές μερίδες που έχουν ανοίξει σε διαφορετικούς δήμους, ως γονείς 14 παιδιών. Σύμφωνα με τις οικογενειακές μερίδες, η γυναίκα γέννησε τρία παιδιά σε διάρκεια πέντε μηνών το 1993 (Ιούνιος-Νοέμβριος) και άλλα τρία μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες (Οκτώβριος 1994-Φεβρουάριος 1995).
Μάλιστα η αστυνομία αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση παιδιών, που έχουν δηλωθεί ως δίδυμα, με το ένα να είναι 40 ετών και το άλλο 15. Ο 39χρονος χρέωσε την προέλευση των παιδιών αφενός σε μία γυναίκα που κατοικεί στη Γερμανία και αφετέρου σε άλλη γυναίκα, η οποία αποκαλύφθηκε ότι έχει γεννηθεί το 1925.
Από τα 14 παιδιά πάντως που εμφανίζονται στις τρεις οικογενειακές μερίδες, στο σπίτι βρέθηκαν μόλις τέσσερα. Για τα υπόλοιπα οι γονείς δεν έδωσαν σαφείς απαντήσεις.
Στα πολλά αξιοσημείωτα αυτής της υπόθεσης είναι επίσης ότι και οι δύο έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο. Ο άνδρας βαρύνεται ακόμα και για ένοπλη ληστεία ενώ στο σπίτι τους βρέθηκε ένα πιστόλι και μία κουκούλα full face.
Υποστήριξη από το υπουργείο Εργασίας
Κάθε δυνατή βοήθεια για την υποστήριξη του μικρού κοριτσιού δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει το υπουργείο Εργασίας στο σύλλογο "Χαμόγελο του Παιδιού", στον οποίο έχει παραδοθεί το παιδί.
Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και τον ενημέρωσε σχετικά.
Ο δήμος Αθηναίων για την υπόθεση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων "απαντά" για την ληξιαρχική πράξη γέννησης που εξέδωσε, κατηγορώντας το "εξαιρετικά προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
 υπόθεση του μικρού κοριτσιού που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά, με ληξιαρχική πράξη γέννησης που εκδόθηκε από τον δήμο Αθηναίων, καταδεικνύει το εξαιρετικά προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων.
Με την εφαρμογή του νόμου 344/76, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη σύνταξη ληξιαρχικής πράξης γέννησης δεν απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης από μαιευτήριο αλλά αρκεί η δήλωση ενός γονέα και δύο επιπλέον μαρτύρων που ήταν παρόντες κατά τη γέννηση του παιδιού. Ληξιαρχική πράξη γέννησης εκδίδεται από τον δήμο, στον οποίο ο γονέας δήλωσε ότι έλαβε χώρα το γεγονός. Αν και ο νόμος επιβάλει τη δήλωση της γέννησης εντός 10 ημερών, εντούτοις προβλέπει ότι  οι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη γέννηση του παιδιού, ακόμη έως και την ενηλικίωσή του, με καταβολή χρηματικού προστίμου!
Ο δήμος Αθηναίων θα αναμείνει την πιστοποίηση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, περί ψευδούς βεβαίωσης των γονέων και κατόπιν θα εφαρμόσει τη νομιμότητα προκειμένου να ανακληθεί η συγκεκριμένη ληξιαρχική πράξη, η οποία φέρεται να είναι προϊόν ψευδών βεβαιώσεων"
**Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Πληροφορίες από larissanet.gr
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέα πρόκληση Γκρουέφσκι: Μας αποκάλεσε «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας»

Ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι, ο οποίος ενοχλημένος από την ονομασία ΠΓΔΜ που έχει κατοχυρωθεί στα Σκόπια, αποφάσισε να επιτεθεί κατά της Ελλάδας.
Σε ομιλία του την Πέμπτη στα στελέχη του κόμματος του, αποκάλεσε την Ελλάδα «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας», αντιδρώντας στην ονομασία ΠΓΔΜ που χρησιμοποιεί η ελληνική πλευρά.
«Έχουμε ένα έθνος και ένα κράτος με το δικό του όνομα τη 'Δημοκρατία της Μακεδονίας' και τη δική του γλώσσα τη 'Μακεδονική'» δήλωσε προκλητικά, συμπληρώνοντας πως επιθυμεί μια λύση στο πρόβλημα με την Ελλάδα «με αμοιβαίο σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς».
Έως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, στις νέες προκλητικές δηλώσεις Γκρούεφσκι.



apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ:Νέα Μέτρα:


Όταν καταλύεται το Σύνταγμα της χώρας, αυτό λέγεται πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία, και εκτροπή του πολιτεύματος. Όταν υπάρχει συρρίκνωση Εθνικής Κυριαρχίας, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν χιλιάδες Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν από οικονομική εξαθλίωση, υπάρχει πολιτική ανωμαλία. Σήμερα κυβερνά μια κυβέρνηση που φορά δημοκρατικό κοινοβουλευτικό μανδύα, και συγκροτείται από πολιτικά μορφώματα, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Ο εναγκαλισμός του Σαμαρά με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, απεδείχθη θανατηφόρος ενέργεια για τη Ν.Δ.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, «Καπέλωσαν» τον Ελληνικό Λαό με ένα χρέος 500 δις.ευρώ, επαχθές και επονείδιστο, και δημιούργησαν πολιτική ανωμαλία. Έχουμε νέα απαίτηση της Τρόϊκα ύψους 3-6 δις.ευρώ για λογαριασμό των παγκόσμιων τοκογλύφων του θείου Rothschild, ενώ η Χρυσαυγιάδα οργιάζει στα Τουρκοκάναλα. Κάθε φορά οι Σιωνιστές δανειστές ζητούν όλο και νέα ποσά. Βρήκανε εδώ πολιτικούς «του χεριού τους»….. Πολιτικούς «Μακάκες» ή  δοσίλογους.
Έδωσαν το χρυσό της Χαλκιδικής (Σκουριές) τζάμπα στα αφεντικά!!
Οι παγκόσμιοι «τσιφούτηδες» και τοκογλύφοι, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, τις μεθόδους του Δόγματος του Σόκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.
Οι παγκόσμιοι Σιωνιστές ολιγάρχες και μεγιστάνες, εφαρμόζουν τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, επάνω στον Ελληνικό Λαό, με τη συνεργασία των αποτυχημένων πολιτικών.
Αυτές οι θεωρίες είναι τόσο «πετυχημένες» που κατάστρεψαν την Αμερικανική οικονομία, και δημιούργησαν ένα χρέος $17 τρις.
Εξανεμίζεται ο εθνικός μας πλούτος, και έχουμε θλιβερή πρωτιά σε ανεργία και ύφεση. Αυτά όλα οφείλονται σε πολιτική ανωμαλία.
Οι πολιτικοί παρουσιάζουν για τη χώρα, στη διεθνή κοινωνία, όψη οικονομικής τρομοκρατίας με τα νέα μέτρα, τα δάνεια, τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, τις αυτοκτονίες, την εξαθλίωση πολιτών, κ.λ.π.
Δίνουν τα δάνεια των Ελλήνων σε εισπρακτικές εταιρίες του εξωτερικού, γνωστές και σαν «κοράκια». Αυτά όλα λέγονται πολιτική ανωμαλία. Εδώ που μας έφεραν , η μόνη σωτηρία είναι η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Επαναλαμβάνω το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο, και πρέπει να διαγραφεί.
Η Γερμανία μετά το Β! Π.Π. έκανε στάση Πληρωμών.  
Αυτά όλα είναι πολιτική ανωμαλία, αφού οι αρμόδιοι δεν τολμούν να διαγράψουν το χρέος, όπως έκαναν πολλές άλλες χώρες.  
Όταν μια «Δημοκρατική» κυβέρνηση στηρίζεται επάνω στα Μνημόνια, και σε πολιτικές, οικονομικές, και στρατιωτικές δυνάμεις ξένων κατακτητών, (ΝΑΤΟ-Τουρκία), αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν η χώρα γίνεται υπόδουλη στους ξένους επί δεκαετίες, και στρατοπεδεύουν στη χώρα μας ξένες εχθρικές δυνάμεις, αυτό είναι πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία.
Τα Τουρκοκάναλα της T.V. έχουν αρρωστήσει από Χρυσαυγίτιδα,
αναλύοντας τη Χρυσαυγιάδα κάθε βράδυ, έτσι παρασύρουν τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία. Είναι συνυπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας!!!
Όταν δανειζόμαστε για να πληρώνουμε το εχθρικό ΝΑΤΟ, και τις Σιωνιστικές ΜΚΟ, που λειτουργούν στη χώρα μας για τον εχθρό, ενώ ο Λαός λιμοκτονεί και αυτοκτονεί, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση συλλαμβάνει βουλευτές κατόπιν εντολής της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν στη Βουλή των Ελλήνων, τις ψηφοφορίες για άρση ασυλίας βουλευτών, τις κερδίζει η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση αδυνατεί να ορίσει τα σύνορα της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. αλλά αφήνει απροστάτευτη την Α.Ο.Ζ. στις βουλιμίες εχθρικών
Κρατών, αυτό λέγεται πολιτική αδυναμία και ανωμαλία.
Κατάργησαν το εθνικό μας νόμισμα εσκεμμένα, για να μας βάλλουν στο πανάκριβο ευρώ, με σκοπό να χρεοκοπήσουμε, και να γίνει ο ορυκτός μας ενεργειακός πλούτος, ιδιοκτησία της ηγεσίας των ολιγαρχών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όταν η Ελλάς κυβερνάται από Task Force του κ. Ράϊχενμπαχ, και τη Σιωνιστική Τρόϊκα, με τα υπαλληλάκια τύπου TOMSEN, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η χώρα κυβερνάται από ένα πολιτικό μόρφωμα τύπου πολιτικής άνοιξης του 5%, και ΠΑΣΟΚ του 5% αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η κυβέρνηση φυλακίζει τους πολιτικούς αντιπάλους της, διότι φοβάται μη της πάρουν την εξουσία, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν το κοινοβούλιο λειτουργεί κολοβό, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μας ψεκάζουν οι Σιωνιστές «σύμμαχοι» και εταίροι με καρκίνο και αποβλάκωση, με αεροψεκασμούς, και η κυβέρνηση το επιτρέπει και αδυνατεί να μας προστατέψει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν επικρατεί οικονομική αθλιότητα και εξαθλίωση στο Λαό, σε όλη την επικράτεια, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Ο Σαμαράς θέλει να εξαντλήσει τη τετραετία, στηριζόμενος στη ψήφο των λαθρομεταναστών, ενώ ο λαός στενάζει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά αυταρχικά, με το λαό απέναντί της, και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ξένων αφεντικών, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν ένας Πρωθυπουργός λέει συνεχώς ψέματα στο Λαό, (ανάπτυξη, πλεόνασμα, όχι άλλα μέτρα, αντιμνημονιακός, κ.λ.π.), αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν ένα φυλακισμένο πολιτικό κόμμα κατά διαταγή ξένων αφεντικών, απολαμβάνει τις προτιμήσεις των πολιτών κατά σημαντικά ποσοστά, αυτό είναι πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία.  Όταν επικρατεί ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εις βάρος των Ελλήνων από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και εμείς σπεύδουμε να εκτελέσουμε τις εντολές τους, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν οι πολιτικοί ανοίγουν τα σύνορα για να μπεί μέσα κάθε «καρυδιάς καρύδι», και νοθεύεται ο Έλληνας, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν οι πολιτικοί κλέβουν τον ορυκτό μας πλούτο, (χρυσό σε σκουριές)
για να τον δώσουν στα ξένα αφεντικά τους, αυτό είναι πολιτική
ανωμαλία. Όταν οι πολιτικοί κλέβουν τα δημόσια ταμεία, (μίζες), και προδίδουν τη πατρίδα, καλυπτόμενοι πίσω από το νόμο περί «ευθύνης υπουργών», αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν φόρους πληρώνει μόνο η μικρομεσαία τάξη, (Πόπολο),
αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν κυβερνώμεθα από πολιτικούς συνεργάτες των ξένων, (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.), και όταν οι πολιτικοί είναι εκλεκτοί εχθρικών εταίρων και «συμμάχων», αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση για να κυβερνήσει το τόπο στηρίζεται επάνω στα δάνεια που αποπληρώνει το πόπολο τοκογλυφικά, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά με μεσοπρόθεσμα νομοσχέδια, με πολυνομοσχέδια, με εφαρμοστικούς νόμους, με μνημόνια, με αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις, και προεδρικά διατάγματα, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση
προστατεύεται και κρύβεται πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών,
ενώ πρώην Πρωθυπουργοί έχουν διαπράξει προδοσίες κατά της χώρας και του λαού της, (Ίμια-Αιγαίο-Μαδρίτη-Μακεδονία, κλπ.) , για να εξυπηρετήσουν τα Σιωνιστικά σχέδια της Ν.Τ.Π., και πρώην υπουργοί έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα κατά της πατρίδας, (μίζες, κ.λ.π.) και δεν τιμωρούνται, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση παραχωρεί τον ενεργειακό ορυκτό πλούτο της χώρας, με συμβάσεις τύπου «μπιρ-παρά», ενώ ο λαός λιμοκτονεί,
αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η χώρα κυβερνάται από Ύπατη
Σιωνιστική Αρμοστεία ξένων, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση στηρίζεται επάνω στη προπαγάνδα «Μεγκάλων»
«Τουρκοκάναλων», οργάνων των ξένων κατακτητών της χώρας, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν τη χώρα κυβερνά ένα κυβερνητικό μόρφωμα και έκτρωμα πολιτικών συνεργατών Σιωνιστικών εχθρικών δυνάμεων, και οι βουλευτές το στηρίζουν επειδή έχουν πάσης φύσεως συμφέροντα, εις βάρος του Λαού που πληρώνει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν οι Έλληνες γίνονται μειονότητα στο τόπο τους, και υπάρχει πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, και οι πολιτικοί δίνουν άδειες παραμονής και ιθαγένειας με πολιτικά δικαιώματα, -ψήφο στους λαθρομετανάστες,- επειδή έτσι το θέλουν τα ξένα αφεντικά τους,
αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Δεν τους εκλέξαμε για να κάνουν τη πατρίδα μας Αφρική & Ασία, ούτε Ισλαμική χώρα.
Το Μνημόνιο που υπέγραψε ο αλήστου μνήμης ΓΑΠ, δεν είχε σαν στόχο τη διάσωση της Ελλάδος, αλλά τη διάσωση των Σιωνιστικών χωρών-κρατών-μελών της ευρωζώνης. Δηλαδή η Ελλάδα
έγινε Ιφιγένεια για τη διάσωση ξένων εχθρικών χωρών.
Τέτοιους δοσίλογους πολιτικούς έχουμε. Εκείνοι που κυβερνούν καλύπτουν τους προδότες, και δεν κάνουν τίποτε για να διερευνηθούν οι αιτίες που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και στην εξαθλίωση.
Ο Λαός ζητάει να τιμωρηθούν οι ένοχοι δοσίλογοι & προδότες του Ελληνισμού, και όχι να κάνουν τουρισμό στην αλλοδαπή και μάλιστα με δικά μας έξοδα. Τα ονόματα είναι γνωστά στη Δικαιοσύνη, η οποία οφείλει να σταθεί στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων του Έθνους των Ελλήνων. Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, στη πολιτική ζωή της Ελλάδος, κυριαρχούν οι εξής φράσεις-συνθήματα, που έγιναν θούρια των δοσίλογων πολιτικών.
1.- Εδώ Πολυτεχνείο. 2.- Καραμανλής ή Τανκς. 3.- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. 4.-Τσοβόλα δώστα όλα. 5.- Κάθαρση. 6.-Σε 10 χρόνια
κανείς δε θα θυμάται το Μακεδονικό. 7.- Να προλάβουμε το τραίνο της  Ευρώπης. 8.- Σεμνά και ταπεινά. 9.- Λεφτά υπάρχουν. 10.- Δεν θα παρθούν πρόσθετα μέτρα. 11.- Μαζί τα φάγαμε. 12.- «Δεν θέλω ου».
13.- Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. 14.- Ευχαριστώ τους Αμερικάνους, που μας πήραν τα Ίμια και το Αιγαίο.
15.- Για ένα κωλόσπιτο…..16.- Ποιος κυβερνάει αυτό το τόπο.
17.- Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. 18.- Τη σημαία τη πήρε ο αέρας. 19.- Επανίδρυση του κράτους. 20.- ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. 21.- Ρατσισμός εναντίον Ελλήνων, λαθρομετανάστες, και άλλους…...
22.- Δάνεια και Μνημόνια. 23.- Όχι νέα μέτρα. 24.- Καλό κουράγιο.  Και άλλα πολλά. Με τέτοιες φαιδρότητες και προδοσίες, κυβερνηθήκαμε μέχρι που φθάσαμε στη καταστροφή!!!
Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος  Κόκκινος, με άρθρο του ζητά τη ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού για ψέματα προς τον Ελληνικό λαό με σκοπό να υφαρπάξει τη ψήφο του.
Ο Σαμαράς δίνει ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και κάνει την Ελλάδα Αφρικανική υποσαχάρια χώρα-ζώνη, και ζούγκλα.
Η Εθνική προδοσία στη δόξα της, με Σιωνιστικό βραβείο Νόμπελ….. Έλληνες κοιμηθείτε ελεύθερα, και επαναπαυθείτε στις υποσχέσεις πονηρών ύποπτων πολιτικών.
Ονειρευθείτε την Ελλάδα που ξέρατε, την Ελλάδα που χάνετε…….
Θα περίμενα από τη Κυβέρνηση να ορθώνει το ανάστημα του Γένους.
Θα περίμενα μια γενναία και ανυποχώρητη στάση έναντι των τοκογλύφων δανειστών. Θα περίμενα να διεκδικήσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις, και το κατοχικό δάνειο, που έλαβαν οι Γερμανοί Ναζί, λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς. Ο κ. Σεραφείμ λέει πως νιώθει αποτροπιασμό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα.
Το ίδιο νιώθουμε και εμείς οι απλοί προδομένοι πολίτες Σεβασμιώτατε.
Νιώθουμε αγανάκτηση για το σάπιο πολιτικό σύστημα που επιβιώνει με χυδαίους τρόπους. Εάν όλα αυτά δεν είναι πολιτική ανωμαλία, τότε τι είναι;;; Έχει εκχωρηθεί το σύνολο της χώρας. Παντού ξένοι επίτροποι.
Παντού κατοχή!! Εκχωρήθηκαν οι κρατικές τηλεπικοινωνίες (ΟΤΕ) στους Σιωνιστές Γερμανούς. Δεν υπάρχει πια κρατικό μυστικό.
Παρακολουθούνται και διαρρέουν τα πάντα στον εχθρό Τούρκο.
Εκχωρήθηκαν λιμάνια, αεροδρόμια, βιομηχανίες, ορυκτός πλούτος,
Δημόσια υγεία, παιδεία, οικονομία, στους εχθρούς του Γένους των Ελλήνων. Αυτό είναι πολιτική ανωμαλία, εξευτελισμός, υποτέλεια, και προδοσία. Γενικά εκχωρήθηκε όλη η κυβέρνηση, είναι αυτό πολιτική ανωμαλία, και κατάργηση του συντάγματος των Ελλήνων, ή  όχι;;;;
Το Σύνταγμα των Ελλήνων, άρθρο 1ον παρ.3 λέει, «Όλες οι εξουσίες
πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους»…….
Όμως όλες οι εξουσίες-λόγω προδοτών πολιτικών- πηγάζουν από τους διεθνείς δανειστές τοκογλύφους, (βλέπε Μνημόνια, και άλλα), και υπάρχουν για τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία.
Το Σύνταγμα των Ελλήνων άρθρο 4 παρ. 5 λέει, «Οι Έλληνες πολίτες
συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη» όμως οι λαθρομετανάστες, και οι «παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ»- (λογοτεχνική αδεία)- διεθνείς τοκογλύφοι, δεν συνεισφέρουν, αλλά παραμένουν αφορολόγητοι. Συνεισφέρουν μόνο τα υποζύγια.
Αυτό λέγεται πολιτειακή και πολιτική ανωμαλία.
Οι παγκόσμιοι δικτάτορες εγκατέστησαν  στην Ελλάδα, τον «Έλληνα»
Ιαβέρη, Μπέρια, και  Χάϊνριχ  Χίμλερ, σαν εκπρόσωπο των συμφερόντων τους. Διώκτης πολιτικών αντιπάλων, και προστάτης της ηγεσίας της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όταν τον βλέπουμε στα κανάλια μας θυμίζει αυτές τις ιστορικές προσωπικότητες.
Το πολιτικό μόρφωμα και έκτρωμα που κυβερνά σήμερα εξελίσσεται σε ότι πιο καταστροφικό για την Ελλάδα, γιατί προωθεί τις εντολές της ηγεσίας των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών της Ν.Τ.Π.
Τα εκάστοτε νέα μέτρα που λαμβάνονται, είναι μέτρα οικονομικής δικτατορίας, αφού τα ζήτησαν οι παγκόσμιοι οικονομικοί Δικτάτορες.
Όλη τους η έγνοια είναι η ψήφος των λαθρομεταναστών αφού οι Έλληνες δεν τους ψηφίζουν πια. Με τη δικαιολογία και πρόφαση του
αντι-ρατσισμού, του αντι-φασισμού, του αντι-ναζισμού, του αντι-σημιτισμού, κ.λ.π. εφαρμόζουν τη μέθοδο της μαζικής αντικατάστασης
των Ελλήνων ψηφοφόρων με αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, ώστε η πατρίδα μας να μη καταστεί ποτέ ανεξάρτητη χώρα. Συνέχεια να είμαστε υπό την Ν.Τ.Π. για να αρπάξει η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης τον ορυκτό μας ενεργειακό πλούτο, και άλλα πολύτιμα μέταλλα, και να εκμεταλλευτεί τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.
Αυτό λέγεται πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία, και Εθνική προδοσία.
Οι ανίκανοι πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όντες τέκτονες & πεφωτισμένοι,
αποδέχθηκαν την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, με πολιτικά δικαιώματα, ώστε να ψηφίζουν το σημερινό πολιτικό μόρφωμα. Στηρίζονται επάνω σε αντι-ρατσιστικούς νόμους. Αποδέχθηκαν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας.
Αποδέχθηκαν τη μελλοντική διάσπαση και διαμελισμό της χώρας με δικαιολογία «μειονοτικών» διεκδικήσεων, ώστε οι μεγιστάνες, ολιγάρχες, και ηγήτορες της Οικουμένης, να κάνουν εύκολα τη δουλειά τους, μονοπωλώντας τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας……
Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά λέει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να
πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες με τη φτώχεια τους, και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».
Αυτό το ρητό του Αριστοτέλους, σήμερα υλοποιήθηκε με την υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, την επιβολή δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών, τον υπερδανεισμό της χώρας, τη δραματική μείωση μισθών και συντάξεων, κ.λ.π. και αυτό το πρόβλημα της πτώχευσης του λαού και της χώρας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προς μεγάλην ικανοποίηση των μεγιστάνων ολιγαρχών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Υπενθυμίζω το ρητό του Θουκιδίδη, « Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά και εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει….»
Η Ελλάς είχε τη κακή τύχη να έχει πολιτικούς συνεργάτες των εχθρών
του Γένους των Ελλήνων.
Για τη προστασία της πατρίδος, υπενθυμίζω το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.- «Ο σιωπών δοκεί συναινείν».-
                                                     


                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                        Διεθνολόγος.
                                                    



     

          





Διαβάστε περισσότερα » »

4 θέσεις εργασίας στο Πρότυπο Κέντρο Κτηνοτροφίας που εδρεύει στην Βλάστη Ν. Κοζάνης (8μηνα)

ergasiaΤο Πρότυπο Κέντρο Κτηνοτροφίας και Εκπαίδευσης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Πρότυπου Κέντρου Κτηνοτροφίας, που εδρεύει στην Βλάστη Ν. Κοζάνης (8μηνα)
(4) ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (προσωπικό καθαριότητας)
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πρότυπο Κέντρο Κτηνοτροφίας & Εκπαίδευσης,
Βλάστη Κοζάνης, Τ.Κ. 50003, υπόψη κ. Τσιόκα Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 24630 92307).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος
Κατεβάστε το πρότυπο της αίτησης του ΑΣΕΠ από ΕΔΩ

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »