Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί όλα θ' αλλάξουν αυτές τις μέρες υπέρ της Ελλάδας και θα αποκαλυφθεί η συνωμοσία Σαμαρά - Στουρνάρα!

Γιατί όλα θ' αλλάξουν αυτές τις μέρες υπέρ της Ελλάδας και θα αποκαλυφθεί η συνωμοσία Σαμαρά - Στουρνάρα!
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το 
ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων.


Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών...

 

Η Ελλάδα επειδή είναι στο στόχο διεθνών κύκλων υποδούλωσης του λαού και υποθήκευσης του πλούτου της, δέχεται επιθέσεις τέτοιου τύπου επειδή δεν διαθέτει , η δεν στηρίζεται από τέτοιους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Και όμως, αν έρθουμε αρκετά χρόνια πίσω και ανατρέξουμε στην μεταπολεμική περίοδο την στιγμή που είχε καταρρεύσει η Γερμανία, ο άνθρωπος που την στήριξε για να ανακάμψει ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ με την συμφωνία για την κατασκευή 40 τανκερ .

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκείνη την εποχή ένας Έλληνας, ξεκίνησε την ανικοδόμιση της Γερμανίας που εξελίχτηκε και στην Ευρώπη. Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι αν μπορεί το Ελληνικό στοιχείο απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να παρέμβει και να ανατρέψει την κατάσταση που εξελήσεται σε βάρος της Ελλάδας , αν ναι και σε τι βαθμό; Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεγάλος Ελληνικός όμιλος που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμος να καταθέσει ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, για την αγορά του χρέους της Ελλάδας.

Σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο, τινάζεται το διατραπεζικό σύστημα που της Μέρκελ στον αέρα…. Πως θα γίνει όμως αυτό; Η νομιμότητα της διαδικασίας θα στηριχθεί στον δανεισμό με μηδέν επιτόκιο στις διατραπεζικές συναλλαγές, πράγμα που πράττει η Γερμανία και δεν επιτρέπει σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία κλπ. Παρακολουθώντας τις εξέλιξης των τελευταίων ημερών , ο ΣΑΜΑΡΑΣ με τον συνεργάτη του ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ, πλήρως υποταγμένων στην πολιτική και στα σχεδία της ΜΕΡΚΕΛ, βιάζονται να τελειώνουν παίρνοντας τα μέτρα ώστε να εισπράξουν οι φίλοι τους τραπεζίτες τα 32 δις και μετά να την κάνουν…!! Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα βγει κερδισμένος από την μία γιατί θα πετύχει το στόχο του κερδίζοντας και μια επιμήκυνση, ενώ από την άλλη θα χρεώσει στους ΚΟΥΒΕΛΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ τα μέτρα!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »

Μετέωρα: Παγκόσμιο γεωλογικό φαινόμενο...

Τα Μετέωρα βρίσκονται έξω από την Καλαμπάκα στο Νομό Τρικάλων

Πρόκειται για ένα γεωλογικό φαινόμενο.
Τεράστιοι βράχοι ορθόνωνται κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου και των Χασίων.

Τα μοναστήρια των Μετεώρων, που είναι χτισμένα στις κορυφές κάποιων από τους βράχους, αποτελούν το δεύτερο πλέον σημαντικό σύνολο μοναστηριών στην Ελλάδα, μετά από το Άγιο Όρος.
Εξι μόνο από τριάντα βρίσκονται σε λειτουργία και τα οποία από το 1988 περιλαμβάνονται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Το βίντεο που ετοίμασε το Touristorama.com για εσάς, δίνει μια ευρύτερη άποψη για την περιοχή.







 Γεωλογικό φαινόμενο

Η δημιουργία του γεωλογικού τοπίου, αν και έχει κατά καιρούς απασχολήσει πολλούς Έλληνες και ξένους γεωλόγους δεν έχει ακόμη ξεκάθαρα ερμηνευθεί. Είναι ενδιαφέρον το ότι ούτε η Ελληνική Μυθολογία ούτε οι αρχαίοι Έλληνες αλλά και ούτε ξένος ιστορικός έχει αναφερθεί στο χώρο αυτό.


Σύμφωνα με την θεωρία του Γερμανού γεωλόγου Φίλιπσον, που επισκέφτηκε την Ελλάδα στα τέλη του 19ου αιώνα, η δημιουργία αυτών των τεράστιων ογκολίθων οφείλεται σ΄ ένα δελτοειδή κώνο από ποταμίσιους ογκόλιθους και ασβεστολιθικά πετρώματα που για εκατομμύρια χρόνια χύνονταν σε θαλάσσια έκταση που κάλυπτε τότε τη Θεσσαλία. Οι γεωλογικές μεταβολές των αιώνων ανύψωσαν και αποσφήνωσαν το τμήμα αυτό όταν αποτραβήχτηκαν τα νερά στο Αιγαίο. Έτσι αργότερα κατά την τριτογενή περίοδο που διαμορφώθηκαν οι αλπικές πτυχώσεις της οροσειράς της Πίνδου, αποκόπηκε αυτός ο κώνος από τη συμπαγή μορφή του δημιουργώντας επιμέρους μικρότερους, αυτοί που υφίστανται σήμερα, και ανάμεσά τους τη κοιλάδα του Πηνειού ποταμού.

Εγκατάσταση του μοναχισμού

Το άγριο και απροσπέλαστο τοπίο αποτέλεσε πρόσφορο χώρο για τους χριστιανούς ασκητές που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή σε χρονολογία που δεν είναι ακριβώς γνωστη.

Κατά διάφορες γνώμες βυζαντινολόγων υποστηρίζεται ότι ξεκίνησε πριν από το 11ο αιώνα. Άλλες ιστορικές όμως πληροφορίες αναφέρουν ως πρώτο ασκητή οικιστή κάποιον Βαρνάβα που το 950-970 ίδρυσε τη πολύ παλιά Σκήτη του Αγίου Πνεύματος.

Ακολούθησαν η ίδρυση της Μεταμόρφωσης (1020) από κάποιον Κρητικό μοναχό Ανδρόνικο και το 1160 ιδρύεται η Σκήτη Σταγών ή Δούπιανη.

Μετά από 200 χρόνια, ο ασκητής Βαρλαάμ ιδρύει το Μοναστήρι των Τριών Ιεραρχών και των Αγίων Πάντων και αργότερα άγνωστοι ιερωμένοι δημιούργησαν τα Μοναστήρια Αγίας Τριάδος, του Αγίου Στεφάνου, της Υπαπαντής, του Ρουσάνου ή Αρσάνου, του Αγίου Γεωργίου του Μανδηλά, του Αγίου Νικολάου του Αναπαυσά, της Παναγίας της Μήκανης, των Αγίων Θεοδώρων, του Αγίου Νικολάου του Μπάντοβα, των Αγίων Αποστόλων, του Αγίου Γρηγορίου, του Αγίου Αντωνίου, του Παντοκράτορα, της Αγίας Μονής, του Προδρόμου, της Μονής Υψηλωτέρας, ή Καλλιγράφων, του Μοδέστου, της Αλύσεως, του Αποστόλου Πέτρου, του Αγίου Δημητρίου, του Καλλιστράτου, του Ταξιαρχών και του Ιωάννου του Μπουνήλα.


Το όνομα Μετέωρα αποδίδεται στον κτήτορα της μονής Μεγάλου Μετεώρου τον Άγιο Αθανάσιο τον Μετεωρίτη, ο οποίος ονόμασε «Μετέωρο» τον Πλατύ Λίθο στον οποίο ανέβηκε πρώτη φορά το 1344. Γενικά η μοναστική ζωή στα Μετέωρα σημείωσε ύφεση στα χρόνια της παρακμής και της πτώσης της βυζαντινής αυτοκρατορίας και της συνακόλουθης οθωμανικής κατάκτησης της Θεσσαλίας το 1393.
Ωστόσο από τα τέλη του 15ου αιώνα και κυρίως τον 16ο αιώνα τα Μετέωρα γνωρίζουν τη μεγαλύτερή τους ακμή καθώς ιδρύονται νέες μονές, καθολικά και μοναστηριακά κτίσματα, τα οποία κοσμούνται με απαράμιλλης τέχνης αγιογραφίες.

Με την πάροδο του χρόνου η μοναστηριακή αυτή πολιτεία άρχισε να ενισχύεται με μοναχούς για να φθάσει στο απόγειο της ακμής της γύρω στον 17ο αιώνα. Όμως από την εποχή αυτή αρχίζει και η παρακμή με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργούν μόνο τα μοναστήρια της Μεταμόρφωσης, του Βαρλαάμ, του Αγίου Νικολάου του Αναπαυσά, του Ρουσάνου, της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Στεφάνου καθώς και κάποια τμήματα ορισμένων άλλων ενώ τα υπόλοιπα έχουν εξαφανισθεί.
 
Τα Μετέωρα λόγω και της μορφολογίας τους, πρόσφεραν στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας ιδανικό καταφύγιο για τον μοναχισμό και διέσωσαν μνημεία του πολιτισμού και έργα της μεταβυζαντινής τέχνης. Στις αρχές του 19ου αιώνα πολλά μοναστήρια λεηλατήθηκαν από τον στρατό του Αλή Πασά.
Στη δεκαετία του 1920 λαξεύτηκαν κλίμακες και σήραγγες στους βράχους καθιστώντας τις μονές προσβάσιμες από το γειτονικό οροπέδιο κι έτσι η παραδοσιακή μέθοδος επικοινωνίας και ανεφοδιασμού τον μονών με ανεμόσκαλες, σκοινιά, τροχαλίες και καλάθια, σταδιακά εγκαταλείφθηκε.

Επισκέψιμες Μονές
Σήμερα έξι μονές είναι επισκέψιμες και συγκεκριμένα:

* Η ανδρική μονή του Αγίου Νικολάου του Άσμενος ή Μονή του Αναπαυσά
* Η Μονή Ρουσάνου ή Αρσάνη
* Η ανδρική μονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, γνωστή και ως «Μεγάλο Μετέωρο», επί του υψηλότερου βράχου.
* Η μονή των Αγίων Πάντων ή Μονή Βαρλαάμ
* Η Μονή Αγίας Τριάδος (Μετεώρων)
* Η γυναικεία Μονή Αγίου Στεφάνου (Μετεώρων)







Πηγή
 http://www.tampouloukia.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι…Τούρκοι δάσκαλοι της Θράκης ξαναχτυπούν!

Ε, τι; Δεν το ξέρετε εσείς δηλαδή ότι κάθε χρόνο τέτοιον καιρό διάφοροι εμπλεκόμενοι με την εκπαίδευση (υπουργοί, προϊστάμενοι διευθύνσεων, συνδικαλιστικές παρατάξεις, σύλλογοι καθηγητών και γονέων) εκδίδουν ανακοινώσεις με διαπιστώσεις και ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς; Και βέβαια το ξέρετε! Πάρτε λοιπόν τώρα και μία…άλλη ανακοίνωση: το μήνυμα που απέστειλε την 1η του Σεπτέμβρη στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης ο γνωστός (και παράνομος) «Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης», όπως τη μετέφρασε το ιστολόγιο tourkikanea.gr από το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί».Απολαύστε γνήσιο τουρκολάγνο εμετό από κάποιους που επιχειρούν να αυτοπροσδιορίζονται ως δάσκαλοι, απολαύστε όμως και τη φωτογραφία, που δεν έχει βέβαια σχέση με το δημοσίευμα, αλλά είναι σίγουρα πολύ…εύγλωττη, καθώς απεικονίζει τον πρόεδρο του εν λόγω συλλόγου Σαμή Τοραμάν με το…μεγάλο του ίνδαλμα! Όσον αφορά τέλος τη φύση των περιεχομένων αιτημάτων, εμείς τι να πούμε; Κρατάμε απλώς το προσφυές αναμφίβολα σχόλιο του μεταφραστή Μ.Κ. πως «θα ήταν καλύτερα να βγάζει απ’ ευθείας μια ανακοίνωση το ίδιο το τουρκικό προξενείο, και όχι να τα μαθαίνουμε από…αναμεταδότη»! Ε, να μη χάνουμε τζάμπα και τον χρόνο μας!
    “Μήνυμα για την εκπαιδευτική χρονιά του «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης»
    Ας είναι χαρμόσυνη για όλη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης η εκπαιδευτική-ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013.
    Αγαπητοί μαθητές, εσείς αποτελείτε το μέλλον μας. Η συνέχιση του τουρκικού πολιτισμού και η δυνατότητα μιας πιο ελπιδοφόρας ματιάς για το αύριο της μειονότητας, συνδέεται με την εκπαίδευση που θα πάρετε και τις εργασίες που θα κάνετε.
    Αξιότιμοι δάσκαλοι, σε εσάς αναλογεί το μεγάλο καθήκον για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της μειονότητας μας, καθώς και για την ανάπτυξη της τουρκικής γλώσσας και την βελτίωση της έκφρασης των μελών της μειονότητας. Στόχος μας πρέπει να είναι η εξύψωση του επιπέδου και της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στα παιδιά μας, και η ανατροφή γενεών μορφωμένων, σύγχρονων και συνδεδεμένων με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, και τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες.
    Αξιότιμοι γονείς, μεγάλη είναι και η δική σας συμβολή στην ανατροφή των παιδιών σας, που είναι και το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο. Συνεργαστείτε με τους δασκάλους στο σχολείο και παρακινήστε τα παιδιά σας να μετέχουν σε κάθε είδους δραστηριότητες. Ενδιαφερθείτε για τα μαθήματα των παιδιών σας.
    Αξιότιμοι γονείς, γράψτε τα παιδιά σας στα μειονοτικά σχολεία. Για όσο ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας, θα δείτε να αυξάνονται και οι επιτυχίες.
    Στην Δυτική Θράκη θα πρέπει να ανοίξουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια που θα ανήκουν στην μειονότητα.
    Δεν είναι σωστό το μέτρο του κατ’ επιλογήν μαθήματος των τουρκικών σε κάποια κρατικά σχολεία στην Δυτική Θράκη.
    Στην Δυτική Θράκη πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε τα παιδιά της τουρκικής μειονότητας να επιλέγουν τους δικούς τους εκπαιδευτικούς φορείς”.
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

1
Του Γιώργου Θεοχάρη

Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης:Εντολή των  Σιωνιστών οι δηλώσεις Αβραμόπουλου.
«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία.Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς.

Μας  άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος  με τις προκλητικές δηλώσεις τους  για τη Συρία  και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους οι  οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς   ανά τον κόσμο, εξήγησε Αγιορείτης μοναχός στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄.
«Η Αμερική το ίδιο κάνει  και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες,ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ , είναι στον Σιωνισμού,  οι δηλώσεις του  εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις», είπε στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ ο ΄μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων  στη Καψάλα του Αγίου Όρους. 

«Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά  που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα», υπογραμμίσει ένας από τους παλαιότερους μοναχούς του Αγίου Όρους . Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται ΄΄υπηρέτης ΄΄ και εκτελεστικό όργανο της δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας.
Άμεσα πρέπει να επανορθώσει.Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διὀτι είναι εκτεθειμένη.
Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα και αγαπούν την χώρα  μας και το ΄Αγιο  Όρος.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η επίμαχη δήλωση από τον κ.Ἄβραμόπουλο έγινε μετά την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που διεξήχθη την Παρασκευή στην Πάφο. 
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Σαουδάραβες χρηματοδοτούν Σκοπιανούς


Σαουδάραβες χρηματοδοτούν Σκοπιανούς μουσουλμάνους

«Η Σαουδική Αραβία ρίχνει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες σε ισλαμικές ομάδες στα Βαλκάνια, ορισμένες εκ των οποίων σπέρνουν μίσος κατά της Δύσης και προετοιμάζουν μαχητές ως τζιχάντ στο Αφγανιστάν»



Τα παραπάνω αναφέρει στη σημερινή της έκδοση (28.3.10) η εφημερίδα Sunday Times, με πληροφορίες που έλαβε από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Αξιωματούχοι των Σκοπίων επισημαίνουν ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός απειλεί να αποσταθεροποιήσει τα Βαλκάνια. Οι αυστηρά μουσουλμανικές ομάδες Wahhabi και Salafi οι οποίες χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία έρχονται σε καθημερινή σύγκρουση με τις παραδοσιακές μουσουλμανικές κοινότητες της περιοχής.

Οι Φονταμενταλιστές έχουν χρηματοδοτήσει την κατασκευή τζαμιών και μουσουλμανικών κέντρων και χρηματοδοτούν σε οπαδούς τους μέχρι 225 αγγλικές λίρες το μήνα. Τα χρήματα δίνονται με την προϋπόθεση να αφήσουν να αυξηθεί η γενειάδα τους και να πείσουν τις γυναίκες τους να φορούν μπούργκα ή πέπλο στο πρόσωπο, ένα έθιμο, σχεδόν, άγνωστο στην φιλελεύθερη παράδοση των Βαλκανίων.

Κυβερνητικές πηγές των Σκοπίων, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι παρακολουθούλησαν έως και 50 εθελοντές της Αλ Κάιντα, που προσλαμβάνονται για να πολεμήσουν στο Αφγανιστάν.

Διαβαθμισμένα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην ‘The Sunday Times’ αποκαλύπτουν ότι Σκοπιανοί υπάλληλοι διερευνούν μια σειρά ισλαμικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία και οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη τη Βαλκανική και είναι ύποπτες για διάδοση του εξτρεμισμού και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, έσοδα τα οποία διοχετεύονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μία από αυτές τις οργανώσεις είναι η Διεθνής Οργάνωση Islamic Relief που χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία και είναι στη μαύρη λίστα των Ηνωμένων Εθνών.

Η οργάνωση αυτή που λειτουργεί σε 32 χώρες, καλύπτεται με το πρόσχημα της παροχής αρωγής προς τα θύματα των φυσικών καταστροφών, στην εκτέλεση ανθρωπιστικών προγραμμάτων, για την υγεία, την εκπαίδευση.

Σύμφωνα με επίσημη κυβερνητική πηγή των Σκοπίων, εκατοντάδες εκατομμύρια ‘ρίχτηκαν’ στην πΓΔΜ μόνο κατά την τελευταία δεκαετία και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών προέρχεται από τη Σαουδική Αραβία. Ο σκοπιανός επίσημος είπε χαρακτηριστικά: «Η κύρια εξαγωγή των Σαουδαράβων, όπως φαίνεται δεν είναι το πετρέλαιο αλλά η μουσουλμανική ιδεολογία».

Ο Σουλεϊμάν Ρετζέπι, ηγετικό στέλεχος της ισλαμικής κοινότητας στην πΓΔΜ, είπε πως μια σειρά από Τζαμιά αρπάχθηκαν δια της βίας από τις ριζοσπαστικές μουσουλμανικές ομάδες. Ήδη, τέσσερα Τζαμιά, στην πόλη των Σκοπίων, δεν είναι πια υπό τον έλεγχο των επίσημων ισλαμικών αρχών. Οι νέοι Ιμάμηδες ισχυρίζονται ότι έχουν ‘αυθόρμητα’ εγκατασταθεί από τον ‘λαό’ τους.

«Οι λεγόμενες διδασκαλίες ‘Wahhabi’ είναι εντελώς ξένες προς τις παραδόσεις μας και την ουσία του Ισλάμ, η οποία είναι ανεκτική και χωρίς θρησκευτικούς αποκλεισμούς» θα δηλώσει ο Ρετζέπ.

Σε μερικά τζαμιά πιστοί διαδίδουν πως η πΓΔΜ, η οποία έστειλε 200 στρατιώτες στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, έχει “παρασυρθεί” ώστε να υποστηρίζει μια σταυροφορία κατά του Ισλάμ, όπου στην αιχμή του δόρατος πρωτοστατούν η Βρετανία και η Αμερική. Οι Ριζοσπάστες ιμάμηδες δείχνουν στους πιστούς, πλάνα από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τα παλαιστινιακά εδάφη και ισχυρίζονται ότι η Δύση διεξαγάγει πόλεμο κατά του Ισλάμ.

Ο Ραχμάν, ένας 35χρονος οδηγός ταξί στην πόλη των Σκοπίων, είπε ότι σταμάτησε να πηγαίνει στο τζαμί της γειτονιάς του από τότε που εξαγοράστηκε από τους εξτρεμιστές. «Μετά το σεισμό της Αϊτής, ο νέος Ιμάμης, είπε ο Θεός θα τιμωρήσει τη Δύση για τους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ με νέες φυσικές καταστροφές» δήλωσε ο Ραχμάν.

Ο Bekir Halimi, είναι ένας ιμάμης που εκπαιδεύτηκε στη Συρία, ανήκει στη Bamiresia, μια ισλαμική φιλανθρωπική οργάνωση που φέρεται διασυνδεμένη με τρομοκρατικές οργανώσεις και με ξέπλυμα χρήματος. Η σκοπιανή αστυνομία εφόρμησε στα γραφεία της, αλλά δεν κατάφερε να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο Halimi δήλωσε για τις κατηγορίες αυτές: “Έχουμε κάθε δικαίωμα να λάβουμε χρηματοδοτήσεις από κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις της Σαουδικής Αραβίας», αρνήθηκε, όμως, να κατονομάσει τις πηγές χρηματοδότησής του και είπε πως απορρίπτει οποιαδήποτε πρόταση για εγκληματική δραστηριότητα.

Ο Φατμίρ, στην πόλη των Σκοπίων, πρώην «Ντίσκ τζόκεϋ» δήλωσε πως έχει ενστερνιστεί το Salafism (σ.σ. πρόκειται για μια σχολή σκέψης του Salafi Μουσουλμάνων που υποστηρίζουν το βίαιο τζιχάντ)

Ο Φατμίρ είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει αφήσει μεγάλη γενειάδα και υποχρέωσε τη σύζυγό του να φορέσει μπούργκα. Τώρα κάνει τον πωλητή βιβλίων ισλαμικής λογοτεχνίας. «Είναι το δικό μας Ισλάμ, του 21ου αιώνα» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Γιαννακοχωρίτης
Διαβάστε περισσότερα » »

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 4ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» στην Πτολεμαΐδα – Nικητής ο Μιχάλης Παρμάκης(Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου ο 4ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» που διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος». Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 350 δρομείς. Nικητής με χρόνο 32:04 ήταν ο αθλητής Μιχάλης Παρμάκης με καταγωγή από την Κοζάνη, που το 2010 είχε κερδίσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεύτερος ακολούθησε ο Κοσμάς Πλακεντάς  από την Πτολεμαΐδα με χρόνο 36:59 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Kουτσικουτζίδης 38:06 από την Κοζάνη με 38:05 Δείτε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του αγώνα, αλλά και τις απονομές, στο αναλυτικό βίντεο του kozan.gr που ακολουθεί.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Πτολεμαΐδα. Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012. Μεσημέρι. Ώρα να σημάνει η τελετή λήξης του 4ου Πανελληνίου Αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη».
Στα αισθήματα της χαράς, της υπερηφάνειας και της ικανοποίησης που δημιούργησαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις έρχεται να προστεθεί -με την τέταρτη διοργάνωση του αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»- και η έντονη συγκίνηση. Η συμμετοχή, στήριξη και συμπαράσταση του κόσμου (αθλητών και μη) δημιούργησαν μία έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα από την πρώτη ημέρα που προκηρύχθηκε ο 4ος αγώνας και κορυφώθηκε όταν και ο τελευταίος αθλητής έκοβε το νήμα του τερματισμού. Αγώνας εκατοντάδων ανθρώπων για μία νίκη (που εκφράζεται καταρχάς μέσα από την συμμετοχή) που τιμά τον αθλητισμό αλλά που πάνω από όλα τιμά τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Τους τέως και τους νυν. Τους εκλιπόντες αλλά και τους εν ζωή
Σήμερα, ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» δυναμώνει ακόμα περισσότερο τα θεμέλια του θεσμού που γεννήθηκε πριν από 4 χρόνια και μαζί με τις προσδοκίες των συνδιοργανωτών –του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΔΕΗ- ανεβαίνει  και ο πήχης παρόμοιων αθλητικών δραστηριοτήτων.
Σήμερα οι «Μνήμες Λιγνίτη»  αποδεικνύουν στην πράξη ότι όντως ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις  τις οποίες έθεσαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. Η διοίκηση, τα μέλη του Σωματείου και η ΔΕΗ καλούμαστε να βελτιώνουμε και να δυναμώνουμε τη διοργάνωση, με πίστη πάντα και επιμονή γι’ αυτό που προσπαθούν να πετύχουμε. Έτσι κάναμε πάντα, αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για το αθλητικό ήθος και το κορυφαίο αθλητικό τους παράστημα.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια –οργανωτικά, τεχνικά, αθλητικά, διοικητικά- και συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση και έκβαση του αγώνα.

kozan.gr


Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προϊόντα νοικοκυριού προκαλούν καρδιοπάθειες και εγκεφαλικό

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συνηθισμένα υλικά και χημικές ουσίες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι για το νοικοκυριό, μπορούν να προκαλούν σοβαρές καρδιοπάθειες, εγκεφαλικό και περιφερική αρτηριοπάθεια. Η πιο ενοχοποιητική ουσία φαίνεται πως είναι το υπερφθορο-οκτανοικό οξύ ή εν συντομία PFOA. Η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται στις γυαλιστικές κρέμες, σε συνθετικά υφάσματα, σε πλαστικά μπολ και ντυσίματα επίπλων. Η πιο γνωστή μορφή όμως του PFOA είναι η αντι-κολλητική ουσία TEFLON, που χρησιμοποιείται στα αντι-κολλητικά τηγάνια και άλλα μαγειρικά σκεύη. Το POFA δεν υπάρχει ελεύθερο στη φύση και είναι καθαρά ανθρωπογενής οποιαδήποτε ανίχνευση του στο περιβάλλον. Δυστυχώς η ουσία αυτή δεν βιο-διασπάται και συσσωρεύεται. Επίσης έχει ήδη μπει στην τροφική αλυσίδα και ανιχνεύεται στο αίμα, όλων των πολιτών που κατοικούν στις ανεπτυγμένες χώρες και παραμένει για χρόνια, σημειώνει το smarthealth. Σε μια έρευνα που διενεργήθηκε στις ΗΠΑ, η ουσία αυτή ανιχνεύθηκε στο αίμα του 98%, του πληθυσμού. Η μελέτη που συσχετίζει τα καρδιο-αγγειακά προβλήματα με την έκθεση στο POFA, δημοσιεύθηκε προσφάτως στο Archives of internal Medicine. Σε αυτήν την έρευνα έγινε μια σύγκριση ατόμων που είχαν υψηλά επίπεδα POFA στο αίμα με άτομα που είχαν χαμηλότερες συγκεντρώσεις. Επιλέχθηκαν 1200 άτομα με μέσο όρο ηλικίας 50 ετών με το ίδιο περίπου προφίλ υγείας και συνηθειών. Χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα την συγκέντρωση που είχαν στην ουσία POFA, στο αίμα και ελέγχθηκαν για καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ομάδα που είχε υψηλότερες συγκεντρώσεις POFA στο αίμα, είχαν δύο φορές περισσότερα περιστατικά στεφανιαίας νόσου, εμφράγματος, εγκεφαλικού και περιφερικής αρτηριοπάθειας (στενώσεις των αρτηριών των ποδιών). Τα παραπάνω δεδομένα είναι άκρως ανησυχητικά καθώς η ουσία αυτή και πιθανότατα άλλες παρόμοιες βρίσκονται ανάμεσα μας. Βέβαια η παραπάνω έρευνα δεν αποδεικνύει αιτιολογική συσχέτιση, αλλά μόνο μια απλή ένδειξη και αυτό λόγω του σχεδιασμού της συγκεκριμένης έρευνας. Θα πρέπει δηλαδή να γίνουν περισσότερες έρευνες για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

peramatozoa.net
Διαβάστε περισσότερα » »

Δημήτρης Νανόπουλος: Ο Βορειοηπειρώτης που διόρθωσε τον Αϊνστάιν!

Δημήτρης Νανόπουλος: Ο Βορειοηπειρώτης που διόρθωσε τον Αϊνστάιν!

Το «κλαμπ» των Αθηναίων καθηγητών δύο φορές αρνήθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό του Πανεπιστημίου. Πρόκειται για τον ακαδημαϊκό και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τέξας Δημήτρη Νανόπουλου, το όνομα του οποίου μας είναι οικείο και παγκοσμίως γνωστό ως του κορυφαίου σύγχρονου φυσικού επιστήμονα. Δεν ήταν, όμως, μέχρι τώρα ιδιαίτερα γνωστό ότι ο παγκοσμίου φήμης αυτός φυσικός είναι γνήσιος Ηπειρώτης και μάλιστα Βλάχος Βορειοηπειρώτης!

Το ομολόγησε ο ίδιος, με καμάρι, σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Οχι, δεν είμαι Πελοποννήσιος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά είμαι Βορειοηπειρώτης, Βλάχος από τη Βόρειο Ηπειρο. Δημήτρης Νάκας ήταν το αυθεντικό όνομα του παππού μου, προτού φύγουμε από την Αλβανία». Αποκαλύπτεται, λοιπόν, ότι ένας ακόμη διάσημος επιστήμονας, με μεγάλη προσφορά στην ανθρωπότητα, είναι Ηπειρώτης. Πολλοί είναι οι Ηπειρώτες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, αφού τα πανεπιστήμια της Ελλάδας δεν τους άνοιξαν τις πόρτες. Το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Νανόπουλο: οι καθηγητές του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών αρνήθηκαν δύο φορές να τον εντάξουν στο δυναμικό της Σχολής! Ποιόν; Τον Δημήτρη Νανόπουλο, τον περιζήτητο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου καθηγητή και επιστήμονα.
Σημείο των καιρών και αυτό… Ο εγγονός του Βλάχου της Αλβανίας Δημήτρη Νάκα διάβηκε πολλά σύνορα. Και γεωγραφικά και επιστημονικά. Αφού πήρε το 1973 το πτυχίο του Φυσικού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, «περιπλανήθηκε» στην Αγγλία, όπου έκανε το διδακτορικό του στη Θεωρητική Φυσική των Υψηλών Ενεργειών και στην Ελβετία, όπου εργάστηκε ως ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών. Αφού πέρασε από το Harvard, το 1989 εξελέγη καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου «Texas A&M». Επίσης, είναι διευθυντής του Κέντρου Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προχωρημένων Ερευνών του Χιούστον και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας και Εθνικός Εκπρόσωπος στο CERN.
Ο Δημήτρης Νανόπουλος ξεκαθαρίζει ότι δεν μετανιώνει που έγινε φυσικός, ενώ αναφέρει ότι του αρέσει να ασχολείται και με τις Καλές Τέχνες. Ως μεγάλο επιστημονικό επίτευγμα του Δημήτρη Νανόπουλου θεωρείται ότι διόρθωσε τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν(!), καθώς οι έρευνές του έδειξαν ότι «η ταχύτητα του φωτός δεν είναι πάντοτε σταθερή, αλλά εξαρτάται από τη συχνότητα».
Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Νανόπουλος είναι από τους πρώτους που συνέδεσαν τον κβαντικό μικρόκοσμο με την κοσμολογία, ενώ ανήκει στους επιστήμονες με τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές διεθνώς.

aftonomi.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Περισσότεροι από 19.000 άνεργοι στην Κοζάνη – Άλλοι 7.000 περίπου στην Πτολεμαΐδα

Τους 6.000 με 7.000 έχουν φθάσει οι άνεργοι στην Πτολεμαΐδα. Η ανεργία συγκρατείται στα επίπεδα του 30% λόγω των εργοστασίων της ΔΕΗ. Εκατό μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκλεισαν φέτος, ενώ δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να μην κάνει ατομικές συμβάσεις άσχετα με την κίνηση της εταιρίας. Μόνιμο πρόβλημα παραμένει η μαύρη εργασία. Ενδεικτικά από τους 6.000 – 7.000 εργαζομένους που απασχολούνται στα ορυχεία, οι 2.000 περίπου υπολογίζεται ότι είναι ασφαλισμένοι σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Τάσο Τσιφλίδη. Οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί που εργάζονται 12-14 ώρες με 10 ευρώ μεροκάματο.
Από τον Γενάρη μέχρι τον Ιούλιο η ανεργία αυξάνεται 1%-2% κάθε μήνα, φθάνοντας το 34% με 35%. Σήμερα είναι καταγεγραμμένοι 19.000 άνεργοι χωρίς να υπολογίζονται αγρότες και μαγαζιά που κλείνουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Θανάση Τολιόπουλο. Καθίζηση έχουν υποστεί η οικοδομή, ο τομέας των μετάλλων και των μαρμάρων. Σε μείζον θέμα εξελίσσεται και η απλήρωτη εργασία, με τους εργαζομένους να περιμένουν 4 και 5 μήνες για να πληρωθούν. Την περίοδο 2011-2012 έκλεισαν 200 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ σχεδόν όλες έχουν μειώσει το προσωπικό τους. Μόνο για 500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας έκαναν αίτηση 4.000 άτομα πριν ενάμιση περίπου μήνα.

ΠΗΓΗ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
.kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

GOBEKLI TEPE, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ

 To Gobekli Tepe είναι μια αρχαία πόλη, με 20 στρογγυλές δομές, κατασκευασμένη περίπου πριν 12.000 χρόνια, στη Νοτιοανατολική περιοχή της Ανατολίας της Τουρκίας, περίπου 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη πόλη Şanlıurfa (πρώην Έδεσσα). 
Το συγκρότημα αυτό ανακαλύφθηκε το 1994 από γερμανούς και τούρκους αρχαιολόγους και χρονολογείται από το 11000 έως το 9000π.Χ. ξεσηκώνοντας θύελλα για την κατανόηση της Ευρασίας Νεολιθικής περιόδου, αφού θεωρείται σαν ένα αδύνατο ανθρώπινο κατόρθωμα με τα προϊστορικά εργαλεία της εποχής εκείνης.
Στο κέντρο του συγκροτήματος, το νεολιθικό ιερό με τους τεράστιους ασβεστολιθικούς πυλώνες σε σχήμα ''Τ'', που ζυγίζουν πάνω από 15 τόνους ο καθένας και με ύψος μέχρι και 17-19 πόδια κατά μέσο όρο, θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς χτίστηκε αυτή η δομή.
Πολλοί ερευνητές UFO ισχυρίζονται ότι εκείνη την εποχή εξωγήινοι αποικιστές έδιναν πρώιμες γνώσεις πολιτισμού στην ανθρωπότητα, εξωγήινοι που λατρεύονταν σαν θεοί μέσα σε εκείνο το νοητό θρησκευτικό κύκλο, που χτίστηκε με τη βοήθεια τους. Δικαιολογημένα, λοιπόν, το -πέρα από κάθε λογική- συγκρότημα Gobekli Tepe χαρακτηρίζεται και ως Τούρκικο Στόουνχεντς.
 
 
 
 
 apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες ελπίδες ότι θα τα καταφέρει

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας ότι θα τα κα
Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως πιστεύει ότι η κόρη της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από την μάχη αυτή.
Ωστόσο οι ιατροί επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μικρή Μυρτώ και τονίζουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος ώστε να μπορέσει η ίδια να ξεπεράσει τον κίνδυνο.


http://www.iefimerida.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ρομπα(ϊ) ... Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο Χέρμαν βαν Ρομπάϊ δείτε το βίντεο…

Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο Χέρμαν βαν Ρομπάϊ δείτε το βίντεο…





Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farage ξεσκεπάζει τον μη δημοκρατικά εκλεγμένο πρώτο πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βέλγο Χέρμαν βαν Ρομπουί και τον κατηγορεί ότι είναι ανίκανος, επικίνδυνος και σιωπηλός δολοφόνος της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας των χωρών και από τότε που ανέλαβε η πρόεδρος της ΕΕ η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο της.

Διαβάστε περισσότερα » »

NEO ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...!!!!!ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ελπίδες σε εκατοντάδες
ασθενείς που πάσχουν από νεφροκυτταρικό καρκίνο δίνει μία νέα φαρμακευτική ουσία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στη χώρα μας.

Στη φαρέτρα των Ελλήνων γιατρών θα ενταχθεί το προσεχές διάστημα η παζοπανίμπη, το φάρμακο που έλαβε πρόσφατα άδεια κυκλοφορίας στην EE για τη θεραπεία του νεφροκυτταρικού καρκίνου, που αποτελεί τον πιο συχνό τύπο καρκίνου του νεφρού.

To νέο φαρμακευτικό σκεύασμα βελτιώνει σημαντικά την επιβίωση χωρίς εξέλιξη της νόσου και αναστέλλει την αγγειογένεση, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στον πολλαπλασιασμό του όγκου που προκαλείται από το νεφροκυτταρικό καρκίνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η παζοπανίμπη έχει ήπιες έως μέτριες παρενέργειες, με τις πιο συνηθισμένες, τη διάρροια, την υπέρταση, τη μεταβολή του χρώματος του τριχωτού της κεφαλής, τον εμετό και την ανορεξία.

Ενδείκνυται για τη θεραπεία πρώτης γραμμής του προχωρημένου νεφροκυτταρικού καρκίνου, αλλά και για ασθενείς που έχουν λάβει προηγούμενη θεραπεία με κυτοκίνες. Παράλληλα διερευνάται αν μπορεί να χορηγηθεί για τη θεραπεία του σαρκώματος μαλακών μορίων, του καρκίνου των ωοθηκών, του τραχήλου της μήτρας, του μαστού, του πνεύμονα και του θυρεοειδή.

Σημειώνεται πως ο νεφροκυτταρικός καρκίνος είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου του νεφρού, με τη συχνότητα εμφάνισης να αυξάνεται κατά 2% ετησίως σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Περίπου το ένα τρίτο των ασθενών με νεφροκυτταρικό καρκίνο έχει μεταστατική νόσο κατά τη διάγνωση, ενώ τα πιο συχνά σημάδια και συμπτώματα του νεφροκυτταρικού καρκίνου περιλαμβάνουν κόπωση, απώλεια βάρους, αναιμία, αιματουρία και πόνο στα πλευρά ή την οσφυϊκή μοίρα.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Στείρωσις ἀπὸ γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα! BINTEO

Αὐτὸ τὸ θέμα τὸ ἔχουμε ξαναπιάσει, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν πλευρὰ τὴν ἀνθρώπινον.
Ἔχω γράψει ἀρκετὲς φορὲς γιὰ τὸ πόσο πολὺ ἐπιδρᾶ κάποια τροφὴ στὸν ὀργανισμό μας καὶ γιὰ τὶς πιθανὲς (καὶ βεβαιωμένες πλέον) μεταλλάξεις ποὺ δύναται νὰ ἐπιφέρῃ!
Σήμερα θὰ σᾶς παρουσιάσω μίαν καταγγελία ποὺ ἔχει παρατηρηθεῖ σὲ χοιρινὰ κυρίως. Ὅμως τὰ χοιρινὰ ἔχουν πολὺ κοντινὸ γενετικὸ σύστημα μὲ τὸ δικό μας, καθῶς ἐπίσης καὶ νευρικό. Ἄλλως τέ, ἀπὸ χοίρους λαμβάνουν πλέον τὶς μιτροειδείς  βαλβίδες γιὰ ἐπεμβάσεις καρδιᾶς.  
Κρατῆστε τὸ ἄρθρον. Εἶναι πάρα πολὺ σοβαρὰ αὐτὰ ποὺ ἔχουν μεθοδεύσει κάποια κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος! Καὶ μάλλιστα αὐτὸ συμβαίνει ἐδῶ καὶ πάρα πολλὲς δεκαετίες. 
Τὰ παιδιά μας καὶ τὰ μάτια μας…
Καλὸ θὰ ἦταν βέβαια νὰ ἐπιστρέψουμε στὴν πρωτογενὴ παραγωγή, μὲ παραδοσιακοὺς σπόρους. Ἀλλὰ ἔως τῆς στιγμῆς ποὺ θὰ τὸ καταφέρουμε, ἄς φροντίζουμε περισσότερο τὸ τὶ τρῶμε!

Στείρωση απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Ενας κτηνοτρόφος στις ΗΠΑ πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις της βιοτεχνολογίας και των πολυεθνικών εταιρειών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί σαν αποκλειστική διατροφή των γουρουνιών του γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.
Στην αρχή δεν είχε προβλήματα, παρατήρησε όμως οτι τα ζώα του σταδιακά όλο και πιο πολλά, ενώ εμφάνιζαν τα χαρακτηριστικά της εγκυμοσύνης, είχαν δηλαδή πλακούντα, δεν είχαν έμβρυο. Όταν γεννούσαν το αποτέλεσμα ήταν απλώς σκέτο νερό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική του καταστροφή.
Ο ίδιος λέει ότι στράφηκε προς την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Στην συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν και άλλους κτηνοτρόφους στις ΗΠΑ με τα ίδια προβλήματα.
Στην συνέντευξή του θα δείτε ότι δύο ήταν τα μεγάλα του προβλήματα. Η κυβέρνηση, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολυεθνικών και όχι των πολιτών. Και τα ΜΜΕ που δεν δημοσιοποιούν τέτοια προβλήματα.
Το πρόβλημα του να γεννιούνται στείρα ζώα είναι κορυφαίο. Αν γίνει η διάδοση των γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά βρεθούμε σε ένα παγκόσμιο λοιμό.
Υπάρχουν και επιπλέον ερωτήματα που δεν μπορεί να τα απαντήσει το βίντεο. Τι επίδραση έχει δηλαδή η κατανάλωση αυτού του κρέατος στους ανθρώπους. Είναι δυνατόν οι παράγοντες αυτοί που προκαλούν στείρωση στα γουρούνια να μην προκαλούν στείρωση στον άνθρωπο;
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι η ανθρωπότητα οδηγείται σε μια παγκόσμια δικτατορία στην οποία οι πολίτες θα είναι ο εχθρός και η κυβέρνηση μαζί με τους «μπανκστερς» – τραπεζίτες, τις πολυεθνικές τους και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ θα διαμορφώνουν την χειρότερη φυλακή που έχει γνωρίσει ποτε η ανθρωπότητα.
Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν άλλο τρόπο να διαδοθούν παρα απο στόμα σε στόμα. Μην αδιαφορήσετε. Παλέψτε να γίνουν γνωστά όλα αυτά που συνωμοτούν κάποιοι εις βάρος της ανθρωπότητας.





Ἐλεύθερη ἐπιστήμη
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »