Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


        
…. «Επιπλέον, η θέση αυτή μου δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσω αξία στη χώρα μου, έχοντας λάβει παλαιότερα τα οφέλη από τη φοίτησή μου στη δημόσια εκπαίδευση» …..  Αυτά τα λόγια κοσμούν τις πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου μιας εκ των 4 συστημικών ελληνικών τραπεζών, του κ. Γιώργου Χαντζηνικολάου!
   Σπανίως ακούει ένα ευχαριστώ το δημόσιο σχολείο από υψηλόβαθμους λειτουργούς ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν θυμάται κανείς τους σχεδόν, από πού πήραν τα «φώτα» τους και τις θυσίες της «ψωροκώσταινας» για την μόρφωση όλων των παιδιών της. ‘Όλοι υπερηφανευόμαστε ότι υπηρετήσαμε την πατρίδα, πληρώνουμε (μόνο οι μισοί …) τους φόρους μας κ.α. δεν προσθέτουμε όμως έστω και τα ολίγα που μας επιστρέφονται.
   Τι θα έλεγε αντίστοιχα ένας στη θέση του Γ. Χαντζηνικολάου που πήρε την μόρφωσή του μόνο από την πολυδιαφημισμένη ιδιωτική εκπαίδευση; Το πιθανότερο τίποτα. Εκτός αν σε κρίση ειλικρίνειας, ομολογούσε ότι επειδή οι τίτλοι σπουδών του προέρχονται από την ιδιωτική εκπαίδευση, που εξοφλήθη από το οικογενειακό εισόδημα, οφείλει και ανταποδίδει μόνο στον οικογενειακό κορβανά ….
   Να υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί μας που πήραν την παιδεία τους από την ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και όσοι εξ’ αυτών παρέχουν ιδιωτική εκπαίδευση στους γόνους τους, έχουν, αλλά και αφήνουν την κληρονομιά και την νοοτροπία της ανταποδοτικότητας  στην οικογένεια ….;
   Το δημόσιο σχολείο υπηρέτησε, στη μεγαλύτερη διαδρομή του, την ελληνική παιδεία και του οφείλουμε πολλά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνοπαίδων  (το 99% σύμφωνα με επίσημα στοιχεία) απολαμβάνει τους καρπούς της μάθησης από το δημόσιο σχολείο. Πόσες οικογένειες είχαν και κυρίως έχουν σήμερα την δυνατότητα να πληρώνουν για την εκπαίδευση του κάθε παιδιού τους ξεχωριστά, από 6.000 έως 10.000 ΕΥΡΩ το χρόνο;
   Είναι λοιπόν καθήκον της πολιτείας να θωρακίσει το δημόσιο σχολείο, ιερό καθήκον των δασκάλων μας να το υπηρετούν με αφοσίωση και συνέπεια και πατριωτικό καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ να το προασπίζουμε !!!
   ΥΓ: Καλή επιτυχία στις σημερινές εκλογές των δασκάλων. Προσδοκούμε αφοσίωση και αγάπη στο λειτούργημα που ασκούν και μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Με τους 300 Απάτριδες της Βουλής
Το μεγαλύτερο όπλο της μαφίας των Σιωνιστών δανειστών είναι οι πολιτικοί μας που ξεπουλούν Πατρίδα και Λαό για να γίνουν Βουλευτές-Υπουργοί- και Πρωθυπουργοί.
Τσίπρας: Τίποτα διαφορετικό από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους- Κυριάκο. Είναι συνέχεια της υπόδουλης πολιτικής αυτών των ανδρείκελων & σφογγοκωλάριων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών είναι ότι πεί ο Κοσμοκράτορας.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται εδώ στο κράτος μπανανία του Αλέξη-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς.
1.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
2.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ.
Ανάλυση
Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγω, μην ξεχάσεις το λόγο που εκφώνησε ο τότε πρόεδρος Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ BILL CLINTON.
Ο 6ος Αμερικανικός Στόλος έρχεται στο Αιγαίο για να βοηθήσει τους Τούρκους να πετύχουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου, και να κάνουν απόβαση στα νησιά, όπως τότε στη ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!
Εάν τα δύο αυτά αιτήματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν γίνουν δεκτά από τους «Έλληνες» πιόνια πολιτικούς, τότε θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία από το ΝΑΤΟ & Τούρκους, όπως έγινε το 1974 στη ΚΥΠΡΟ, με σκοπό να διχοτομήσουν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό.
Την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ θα το πληρώσει η ΕΛΛΑΣ, με απώλεια εδαφών & θαλασσών προς τη Τουρκία. Η Τουρκία ζητάει σε αντάλλαγμα των εδαφικών απωλειών της ιδρύσεως του Κουρδιστάν, να επεκταθεί δυτικά στο Αιγαίο-Θράκη!!!
Το ΝΑΤΟ- ο στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- θα παίξει αισχρό και εχθρικό ρόλο κατά της Ελλάδος, όπως έπαιξε το 1974 στη διχοτόμηση της Κύπρου.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το εχθρικό ΝΑΤΟ στη μέση να προστατεύει τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν το Αιγαίο με τα Νησιά και τη Θράκη.
Τους Τούρκους & ΝΑΤΟ θα βοηθούν οι λαθρομετανάστες.
Οι εχθροί βρήκαν σύμμαχο εντός των τειχών……
Τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας όπως τα σχεδίασε ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ είναι, στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατ. Μεσογείου.
Το Ισραήλ θα παραχωρήσει στη Τουρκία ένα μέρος των ενεργειακών κοιτασμάτων της Ελληνικής & Κυπριακής Α.Ο.Ζ.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από την οκονομική κρίση, σχεδιασμένη από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επιμένει να λέει, «Η πορεία της Ελλάδος είναι μέσα στην Ε.Ε. , στην Ευρωζώνη, και μέσα στο εχθρικό ΝΑΤΟ».
Ο ΥΠ.ΕΞ. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας κύριος HENRY KISSINGER ομολόγησε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν δρομολογημένη από το 1983 από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία του δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως οι Ανθέλληνες Σιωνιστές 300 της Βουλής ασχολούνται με τα κανάλια της T.V.
Δηλαδή, «Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Μ…. χτενίζεται» που λέει ο Λαός!!!
Τα Μνημόνια αυξάνονται και πληθύνονται………..
Ούτε τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου του Αλέξη, δεν μπορούν να πιάσουν……………….
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι οι Έλληνες, εισηγούμαι προς τους Ανθέλληνες πολιτικούς να κατεβάσουν κάτω τη ΡΩΣΙΑ.!!!
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε……………..
Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το ηρωϊκό ΟΧΙ του 1940.
Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης, Ή ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ του Λεωνίδα.
Δεν πρέπει να παραδωθούμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!
Η παράδοση στους Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού έχουμε εναλλακτική λύση τη ΡΩΣΙΑ!!!
Να τους προκαλέσουμε τη μεγαλύτερη ζημιά!!!
Ξυπνήστε Ρε ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών, η αγανάκτηση του Λαού είναι μεγάλη. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »