Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΣΟΚ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ‏

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η σημερινή άφιξη ενός εξωγήινου οργανισμού στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και την Αθήνα. Αυτή την ώρα, οι ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, καταφθάνουν στη χώρα μας, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το παράξενο ον
και να μάθουν τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ον ονομάζεται Μάλαξ και κατοικεί στον πλανήτη Χ51, ο οποίος απέχει 4 εκατομμύρια έτη φωτός από το γαλαξία μας, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο λόγος επίσκεψης του.

Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, που ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με ον που ζει σε πλανήτη διαφορετικό από τη Γη και κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Μεγάλο πλήθος πιστών, συνωστίζεται αυτή τη στιγμή στα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα για να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση από το Γιαχβέ, τον Αλλάχ, το Βούδα και το Steve Jobs.

Ο Μάλαξ, μίλησε στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για τη ζωή πλανήτη του, σε άπταιστα ελληνικά:



Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου βρωμάει... Προτείνω να κάνουμε πράξη όλα όσα διδαχθήκαμε από το Χόλιγουντ και να τον σκοτώσουμε.

ramnousia
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόκληση από Βούλγαρους αξιωματικούς : "Η Θράκη είναι δική μας"! Αντίδραση ΥΕΘΑ

Ελληνοβουλγαρική σύγκρουση με αφορμή τους απαράδεκτους και ανιστόρητους ισχυρισμούς Βούλγαρων επιτελών ότι η Θράκη είναι δική τους. Οι Βούλγαροι παρουσίασαν μάλιστα και σχετικό χάρτη,προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Αθήνας.


Η υπόθεση έχει ως εξής:

Στις 11 έως 27 Ιουλίου 2013 θα διεξαχθεί η αεροπορική άσκηση «THRACIAN STAR» στην αεροπορική βάση «Graf Ignatevo» με πρωτοβουλία της Βουλγαρικής Πολεμικής Αεροπορίας και συμμετοχή των ΗΠΑ και της Ρουμανίας. Στην άσκηση αυτή αποφασίστηκε, μετά από πρόσκληση της Βουλγαρικής ΠΑ, η συμμετοχή μαχητικών της ΠΑ.

Κατά την αρχική συντονιστική σύσκεψη στη Σόφια, παρουσιάστηκαν από την Βουλγαρική πλευρά βασικά ενημερωτικά και άλλα επιχειρησιακά στοιχεία, σχετικά με την διεξαγωγή της άσκησης. Με αφορμή την παρουσίαση των εν λόγω στοιχείων, έγινε αναφορά και σε ιστορικά στοιχεία, στα οποία σημείωσαν με έμφαση «την καταγωγή τους από τους Θράκες», ενώ συμπεριέλαβαν και ιστορικό χάρτη στον οποίο απεικονίζοντο εδάφη που συμπεριελάμβαναν όλη την Ελληνική Θράκη. Ομοίως στον εν λόγω χάρτη απεικονίζεται και η αρχαία Μακεδονία, χωρισμένη δια συνόρων από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Α/ΓΕΑ, κ. Ευάγγελος Τουρνάς, με την από 12η Απριλίου 2013 επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον Βούλγαρο ομόλογό του, Υποπτέραρχο Constantin Popov, τόνισε ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι πλήρως ανακριβή, ότι η ιστορική αυτή αναφορά είναι άσχετη με τους σκοπούς της αεροπορικής άσκησης και ζήτησε να αποσυρθεί ο εν λόγω χάρτης από τα επιχειρησιακά στοιχεία αυτής προκειμένου να συμμετάσχει η Ελληνική Π.Α.

Ο Υποπτέραρχος Constantin Popov, με την από 15η Απριλίου 2013 επιστολή του, ευχαρίστησε τον Έλληνα ομόλογό του για την από 12η Απριλίου 2013 επιστολή του, υπογραμμίζοντας την σημασία της ελληνικής συμμετοχής στην άσκηση. Τον διαβεβαίωσε επίσης ότι σχετικά με τον ιστορικό χάρτη έχουν ήδη γίνει διορθωτικές ενέργειες για να ικανοποιηθούν οι ελληνικές θέσεις.
 
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Μεσήλικες ετών… τριάντα: Γιατί γερνάμε νωρίτερα;

Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σημερινοί 30άρηδες δείχνουν -όσον αφορά στη φυσική τους κατάσταση- σαν να ήταν… 15 χρόνια μεγαλύτεροι απ’ ό,τι έδειχναν οι γονείς και οι παππούδες τους, όταν βρίσκονταν στα 30 τους.
Σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες οι σημερινοί νεαροί άνδρες και γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές να πάθουν υπέρταση, διαβήτη ή να είναι παχύσαρκοι.
Οι ερευνητές προτού καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα παρατήρησαν 6.000 εθελοντές, όταν ήταν στις ηλικίες των 20, των 30, των 40 και των 50 ετών. Όπως διαπίστωσαν, οι νέες γενιές έχουν κατώτερης ποιότητας «μεταβολική υγεία» σε σχέση με τις παλαιότερες, αφού αντιμετωπίζουν περισσότερα μεταβολικά προβλήματα, όπως υπέρταση και παχυσαρκία.
Συγκεκριμένα οι ηλικίας 30 ετών νέοι αντιμετωπίζουν κατά 20% περισσότερες πιθανότητες να έχουν αρκετά περιττά κιλά σε σύγκριση με τους νέους σε παλιότερες εποχές. Οι σημερινές 20άρες από την άλλη πλευρά έχουν διπλάσιες πιθανότητες να είναι παχύσαρκες σε σύγκριση με όσες ήταν 20 ετών πριν από μια δεκαετία.
«Οι σημερινοί νέοι είναι γερασμένοι κατά μια 15ετία όσον αφορά την μεταβολική υγεία τους. Αυτό σημαίνει ότι γερνούν 15 χρόνια νωρίτερα από τις παλαιότερες γενιές και θα είναι παχύσαρκοι για περισσότερα χρόνια, με ό,τι αυτό σημαίνει για την υγεία τους», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Γκέρντεν Χούλσεγκε, από το Ολλανδικό Ίδρυμα Δημοσίας Υγείας & Περιβάλλοντος.
Και συνέχισε «Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μεταβολικά νοσήματα. Επειδή απειλούν από νωρίς την υγεία τους, πρέπει να λαμβάνουν έγκαιρα μέτρα, διαφορετικά η ποιότητα της ζωής τους θα υποβαθμιστεί και μάλιστα από πολύ νωρίς».
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Προληπτικής Καρδιολογίας».

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Μας κυβερνούν Αντίχριστοι και Ανθέλληνες !

Η ιστορία του σταυρού της Ελληνικής Σημαίας - Ποια άλλα Ευρωπαϊκά κράτη έχουν πάρει σειρά για κατάργηση του σταυρού;;;

  του  Παναγιώτης Αποστόλου

 Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας. Αυτή η απόφαση των προδοτών, θα έχει ως επακόλουθο να πληγούν επιπλέον, τα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας και θα οδηγήσει στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Γιατί έτσι, προσβάλλεται η Ορθοδοξία, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και τα δυο μαζί ζουν και αναπνέουν από τον πατριωτισμό των Ελλήνων. «Διότι όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος», δηλαδή «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία». Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πως αυτή η απόφαση θα δημιουργήσει κοινωνικές αναταραχές, διότι η κοινωνία των Ελλήνων δεν είναι δυνατόν να ανεχτεί το «κάλεσμα» του ιμάμη, όπου θα καλεί αρκετές φορές την ημέρα τους Μουσουλμάνους για τη δημόσια προσευχή τους.

      Αυτούς τους άθλιους μοιρολάτρες και οσφυοκάμπτες της τρικομματικής κυβέρνησης, που υλοποιούν άλλη μια προδοτική δέσμευση προς τους επικυρίαρχους του Ελληνικού Έθνους, δεν είναι δυνατόν να τους έχει γεννήσει μήτρα Ελληνική. Δεν είναι δυνατόν να τους έχει γεννήσει η μήτρα η οποία γέννησε τις Σπαρτιάτισσες μάνες, οι οποίες παραδίδοντας την ασπίδα στα παιδιά τους, τα παρότρυναν «ή ταν ή επί τας». Δεν είναι δυνατόν να τους έχει γεννήσει η μήτρα που γέννησε τις Σουλιώτισσες γυναίκες, οι οποίες σέρνοντας το χορό έπεσαν στο Ζάλογγο, προκειμένου να μην υποταχτούν στον κατακτητή. Δεν είναι δυνατόν να τους έχει γεννήσει η μήτρα που γέννησε τους Κολοκοτρωναίους, τους Καραϊσκάκηδες, τους Μποτσαραίους, τους Φεραίους που βροντοφώναξαν «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή».

      Αυτή η απόφαση του «πατριώτη» Σαμαρά, είναι η συνέχεια πολιτικών αποφάσεων όλων των αντίχριστων και αντεθνικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, οι οποίες αργά αλλά σταθερά προσπάθησαν για την πλήρη αποδόμηση των Ιερών και Οσίων του Έθνους μας. Αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα είναι οι εγχώριοι υπάλληλοι-εκφραστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι κατάφεραν να χρεοκοπήσουν την πατρίδα μας όχι μόνο οικονομικά αλλά και από ηθικές αξίες, αρετές, ελπίδα και οράματα για το λαό. Αυτές, οι αντίχριστες και αντεθνικές πολιτικές τους εκφράστηκαν πολλές φορές κατά το παρελθόν. Τότε, που αποκαλούσαν τον Μακαριστό Χριστόδουλο αγύρτη. Τότε, που δήλωναν παρών στο άτυπο δημοψήφισμα για την επαναφορά του θρησκεύματος στις ταυτότητες και στη συνέχεια πρόδωσαν αυτή τη θέση τους. Τότε, που δήλωναν πως «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία»! Θυμάται, άραγε, αυτός ο λαός, ποιοι πολιτικοί και σε ποιους πολιτικούς χώρους, κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, αλλά δεν αγωνίστηκαν ποτέ για τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών ή των προσφύγων της Ελληνικής μας Κύπρου; Θυμάται, ποιοι προσπάθησαν μέσω των σχολικών βιβλίων να ονομάσουν τη Μικρασιατική καταστροφή, ως συνωστισμό ανθρώπων στην παραλία της Σμύρνης; Θυμάται, εκείνους που προσπαθούν ντε και καλά να μας μάθουν Τούρκικα μέσω των τούρκικων σήριαλ, αλά Σουλεϊμάν ή μέσω νόμων εκμάθησης των τούρκικων στα σχολεία της Θράκης μας; Θυμάται αυτούς που χλεύασαν, προπηλάκισαν και εκδίωξαν από το σχολείο του Μέγα Δέρειου την ηρωίδα δασκάλα μας, Χαρά Νικοπούλου; Θυμάται, θυμάται…..

      Ωστόσο, απώτερος στόχος του σατανικού σχεδίου, αυτών των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης του πλανήτη, είναι να ξεριζώσουν την πίστη για την Ορθοδοξία, από τις καρδιές των Ελλήνων. Ο μεγάλος εχθρός τους, ήταν και είναι ο Σταυρός της Πίστεώς μας. Γι΄ αυτό, παλαιότερα, αφαίρεσαν το Σταυρό από το κοντάρι της σημαίας. Από τότε, στα δημόσια κτίρια, υπουργεία κτλ, η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά! Παλαιότερα, τέτοιες «προοδευτικές» φωνές (Σηφουνάκης) απεργάστηκαν την αφαίρεση του Σταυρού και από το επάνω αριστερό άκρο της σημαίας μας! Σήμερα, αυτά τα υποταγμένα ανδρείκελα της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, προσπαθούν την υλοποίηση αυτού του σχεδίου. Έτσι, στην πρόσφατη παρέλαση της απελευθερωτικής επετείου της 25ης Μαρτίου, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας μας, διακρίναμε το Ιερό Σύμβολο των αγώνων του Έθνους μας, να εμφανίζεται ως κακόγουστη καρικατούρα, μόνο με μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές και πουθενά δεν υπήρχε το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος τους.

      Στο σημείο αυτό να θυμηθούμε πως από το 1922 και μέχρι το 1978 η Ελληνική Σημαία μας ήταν η επονομαζόμενη σημαία της ξηράς και έφερε στη μέση από άκρων σε άκρων ένα μεγάλο άσπρο Σταυρό και με καμάρι ο Ελληνικός λαός τραγουδούσε: «Της πατρίδας μου η Σημαία, έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο ένα κάτασπρο Σταυρό. Κυματίζει με καμάρι δεν φοβάται τον εχθρό, σαν τη θάλασσα είναι γαλάζιο και λευκή σαν τον αφρό». Δυστυχώς, όμως, η πρώτη χειρουργική επέμβαση κατά του Ιερού μας Συμβόλου έγινε με το Νόμο 851/1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α΄), από την κυβέρνηση του «Εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου καθιέρωσε ως επίσημη σημαία του Έθνους μας την σημαία του πολεμικού ναυτικού. Αυτό το επιχείρημα ήταν το τυρί στη φάκα και όπου ποντικός, ο Ελληνικός λαός, ο οποίος αδιαμαρτύρητα δέχτηκε την παραποίηση του Εθνικού του Συμβόλου. Έτσι, ο ενοχλητικός για τους παγκοσμιοποιητές Σταυρός, περιορίστηκε στο πάνω αριστερό άκρο της Σημαίας μας.

      Συνεπώς, Συνέλληνες, ο παγκόσμιος σιωνισμός, γνωρίζει πως η μεγαλύτερη αντίσταση για την επιβολή των Αντιχριστιανικών τους σχεδίων, είναι η Ορθόδοξη Ελλάδα. Έτσι, κατά πρώτον, δηλητηρίασε την κοινωνία μας με την είσοδο των εκατομμυρίων Μουσουλμάνων, οι οποίοι έχουν αλώσει την εργασία, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τις γειτονιές μας, δημιουργώντας τους τώρα και επίσημους θρησκευτικούς χώρους, και κατά δεύτερον, η υλοποίηση της παντελούς αφαίρεσης του Σταυρού από τη Σημαία μας, θα είναι η ολοκλήρωση του σχεδίου τους πριν την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Έτσι, όταν οι αντιστάσεις θα έχουν μειωθεί, θα μπορέσουν να αφαιρέσουν πολύ πιο εύκολα τον «ενοχλητικό» Σταυρό και από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, όπως, η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Μάλτα, χώρες δηλαδή με λιγότερο ανεπτυγμένο το θρησκευτικό συναίσθημα. Όμως, για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα παραπάνω από τους θεματοφύλακες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, απαιτήθηκε ο ωχαδερφισμός μας και ο ραγιαδισμός μας.

Θα ξυπνήσουμε επιτέλους, για να ξαναζωντανέψει μέσα μας η αγάπη για την πατρίδα και τη θρησκεία, τις διαχρονικές αξίες που θωράκισαν τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους μας; 


aegeantimes.gr 
Διαβάστε περισσότερα » »

Νεκρός 33χρονος εργαζόμενος από έκρηξη σε εργοστάσιο στη Σίνδο

Ένας εργαζόμενος, 33 ετών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 8 το πρωί, στο εργοστάσιο εταιρίας ανακύκλωσης πλαστικών ειδών και φιαλών.
Η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο του λεβητοστασίου, από άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με το thestival, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ για το θέμα διενεργείται προανάκριση.




aegeantimes
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: Οι Δημοκρατίες δεν μπορεί να είναι ούτε ‘Άνω’ ούτε ‘Κάτω’

... δηλώνει  πρώην πρέσβης 
 
Ο πρώην πρέσβης των Σκοπίων, Ρίστο Νικολόφσκι, λέει ότι με τη νέα πρόταση  για την ονομασία της χώρας ο Μάθιου Νίμιτς προτείνει, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το  όνομα ‘Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας’.

«Είναι δύσκολο να σχολιάσει κανείς την τελευταία πρόταση του Μάθιου Νίμιτς, διότι δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα, πάντως, με ανακοινώσεις από την Αθήνα, φαίνεται ότι ως τελική λύση προτείνεται η «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Χωρίς να γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες, βλέπω μια αντίφαση. Οι Δημοκρατίες , κατ’ αρχήν, δεν είναι ούτε Άνω ούτε Κάτω.

Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια ονομασία δεν μπορεί να είναι αποδεκτή. Αλλά μέσα στη συνολική  αυτή αναφορά πρέπει να δούμε τι κρύβεται στην υπόλοιπη πρόταση, ίσως, ένα πιθανό παιχνίδι τακτικής», δήλωσε ο Ρίστο Νικολόφσκι.

Μέχρι στιγμής, γίνεται ανεπίσημα γνωστό ότι ο μεσολαβητής προτείνει την αντικατάσταση  του ονόματος  ‘FYROM’  με αυτό της «Горна Република Македонија» -  «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας», ώστε να χρησιμοποιηθεί κατά τα επόμενα 7-8 χρόνια, ενόσω θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο και οι δύο πλευρές δίνουν τη συγκατάθεσή τους για μια συμβιβαστική λύση.
Σε περίπτωση που η πρόταση είναι για «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας», όπως επιθυμεί η σκοπιανή πλευρά και δεν ικανοποιείται η επιθυμία της Ελλάδας για γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη ‘Μακεδονία’, η Ελλάδα παίρνει εγγυήσεις, ότι το νέο όνομα θα καταχωρηθεί στο Σύνταγμα.

Επιπρόσθετα και οι δύο πλευρές ομιλούν για δυσκολίες στα ζητήματα της ταυτότητας, στο όνομα του έθνους και στην ονομασία της γλώσσας.
Όταν επιτευχθεί συμφωνία για το «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας», η ονομασία αυτή θα χρησιμοποιείται σε όλον τον κόσμο αντί της σημερινής ‘FYROM’.

Τότε η Ελλάδα θα επιτρέψει στα Σκόπια να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και με αυτό το όνομα θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τη σειρά τους τα Σκόπια θα εισάγουν μια τροπολογία στο Σύνταγμά τους που θα λέει:

 «Από την ημέρα που τα Σκόπια θα γίνουν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης το διεθνές όνομα της χώρας θα είναι «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας» και το όνομα αυτό θα χρησιμοποιείται erga omnes, σε όλες τις γλώσσες καθώς και από τις επίσημες γλώσσες της χώρας», διευκρίνισε ο Νικολόφσκι.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Wikileaks - Πυρηνικό εργοστάσιο ετοίμαζε ο Παπαδόπουλος





Τα πυρηνικά όνειρα της Χούντας. Τα τηλεγραφήματα που αποκαλύπτουν τις διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρεία
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις των Wikileaks, με την νέα εφαρμογή αναζήτησης να φέρνει στο φως έγγραφα κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι το καθεστώς της Χούντας και η ΔΕΗ βρίσκονταν σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρεία για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στη χώρα μας.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής Τάσκα όπως αναφέρουν τα Wikileaks, μία ημέρα πριν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ενημέρωσε την Ουάσιγκτον ότι είχε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Εφέσιο.
Όπως αποκαλύπτουν τα Νέα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που αφορούσαν την πυρηνική ενέργεια. Σύμφωνα με τα Wikileaks δεν ήταν η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ και η Αθήνα βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν.
Τον Ιούλιο του 1973, από στοιχεία που διασώθηκαν από τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας, προκύπτει πως η εταιρεία Bechtel η οποία ανέλαβε την διαχείριση κατασκευής του Μετρό δύο δεκαετίες αργότερα, είχε επιλεγεί ως σύμβουλος για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος τηλεγραφήματος που στάλθηκε έναν μήνα αργότερα: ''Οι διαπραγματεύσεις με την Bechtel προχωρούν ικανοποιητικά''.
Το ''πράσινο φως'' για το πυρηνικό εργοστάσιο δόθηκε το 1973
Το ''πράσινο φως'' για την δημιουργία του πυρηνικού εργοστασίου, δόθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1973 από τον υπουργό Ενέργειας Απόστολο Παπαγεωργίου, για τον οποίο οι ΗΠΑ είχαν την άποψη ότι προτιμούσε ''αργές κινήσεις'' στα ζητήματα πυρηνικής ενέργειας, όμως η εξέγερση του Πολυτεχνείου και το πραξικόπημα του Δημήτρη Ιωαννίδη, πρόλαβαν τις εξελίξεις με αποτέλεσμα το ζήτημα της πυρηνικής ενέργειας να ''παγώσει'' για τουλάχιστον δύο μήνες.
Το ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον, αναθερμάνθηκε τον Φεβρουάριο του 1974 όταν ο πρεσβευτής Τάσκα επανέφερε το θέμα στον διοικητή της ΔΕΗ Γιάννη Οικονομόπουλο τηλεφωνικώς. Τρεις ημέρες αργότερα η αμερικανική αποστολή στη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ενημερώνεται από ανεπίσημη πηγή ότι η Ελλάδα ζητεί να αποκτήσει εμπλουτισμένο ουράνιο από τις ΗΠΑ για τον πρώτο της αντιδραστήρα, ο οποίος θα παραδίδονταν το 1980.
Απόρρητο έγγραφο: ''Πυρηνική ενέργεια, ΔΕΗ''
Τον Μάρτιο όμως ο γενικός διευθυντής της ΔΕΗ Γιώργος Βαφειάδης ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία ότι η συμφωνία με την Bechtel έχει ''κολλήσει'', ενώ αποφασίστηκε τον Ιούνιο να μεταβεί αντιπροσωπεία της ΔΕΗ στο Σαν Φρανσίσκο για νέες διαπραγματεύσεις με τα στελέχη της εταιρείας Bechtel.
Δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έστειλε τηλεγράφημα στην πρεσβεία στην Αθήνα με τίτλο ''Πυρηνική ενέργεια, ΔΕΗ'', το οποίο είναι το μοναδικό έγγραφο εκείνης της εποχής για την ενέργεια που παραμένει απόρρητο.
Όπως φαίνεται από νέο τηλεγράφημα, το ταξίδι της ΔΕΗ στις ΗΠΑ είχε θετικές εξελίξεις, με την Ουάσιγκτον να αναφέρει ότι υπογράφηκε συμφωνία με την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για την προμήθεια εμπλουτισμένου ουρανίου, ενώ δόθηκε και προκαταβολή χωρίς να γίνει ποτέ γνωστό το ποσό.
Το πρόσωπο-κλειδί των διαπραγματεύσεων
Πρόσωπο-κλειδί στις διαπραγματεύσεις εκείνη την περίοδο φαίνεται ότι είναι ο Δημήτριος Συμεών, ο οποίος ανέλαβε τον Μάρτιο του 1974 τη θέση του διευθυντή στο γραφείο πυρηνικής ενέργειας της ΔΕΗ. Ο Συμεών δήλωνε, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ότι η πρώτη πυρηνική μονάδα θα λειτουργούσε στην Ελλάδα το 1983, ενώ σε εκτιμήσεις του ανέφερε ότι έως το τέλος του 1989 η Ελλάδα θα είχε επτά πυρηνικά εργοστάσια των 600 μεγαβάτ.
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

O Ήλιος ξύπνησε!

Μίνι μπλακ άουτ από ισχυρή έκλαμψη

Μετά από παρατεταμένη σιωπή που είχε προκαλέσει πονοκεφάλους στους επιστήμονες ο Ηλιος έκανε δυναμικά την «επανεμφάνισή» του. Η πολύμηνη ύφεση στη δραστηριότητα του Ηλιου διεκόπη την περασμένη Πέμπτη 11 Απριλίου όταν μια ισχυρή έκλαμψη σημειώθηκε στο μητρικό μας άστρο. Την έκλαμψη κατέγραψε το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που μελετά τον Ηλιο.


«Είναι η πιο ισχυρή έκλαμψη που έχει σημειωθεί το 2013» δήλωσε η Κάρεν Φοξ, εκπρόσωπος της NASA. Τα φορτισμένα σωματίδια που εκτοξεύτηκαν στο Διάστημα έφτασαν στη Γη και όπως έγινε γνωστό προκάλεσαν περιορισμένης έκτασης προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι ο Ηλιος έχει ένα 11ετη κύκλο δραστηριότητας όπου περνάει φάσεις έντονης δραστηριότητας και φάσεις ύφεσης. Το 2013 θεωρείται χρονικό σημείο όπου η ηλιακή δραστηριότητα θα βρίσκεται στο μάξιμουμ αυτού του κύκλου.

Οι επιστήμονες αναμένουν την εκδήλωση και άλλων πολύ ισχυρών εκλάμψεων το επόμενο διάστημα.
 
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού

Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ της συγγραφέα Μαρία Τζιρίτα




Διαβάστε περισσότερα » »

4η ΦΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Η 4η φάση της Κοινωνικής Δράσης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας  αφορά τη δωρεά βλαστοκυττάρων και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και το τμήμα  Μαιευτικής, το Σύλλογο Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας και  το Τμήμα Αιμοδοσίας  του  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Θα  πραγματοποιεί εκδήλωση-ενημέρωση στους φοιτητές και της φοιτήτριες της Μαιευτικής, για τη σπουδαιότητα της  δωρεά βλαστοκυττάρων στο χώρο του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 11:00π.μ.
Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της επιστήμης στο θέμα των βλαστικών κυττάρων και την δυνατότητα χρήσης τους είναι ραγδαία και αφορά την θεραπεία σοβαρών ασθενειών, όπως ασθένειες του αίματος, του ανοσοποιητικού συστήματος και ορισμένων μορφών καρκίνου. Η φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του νεογέννητου μωρού, που γίνεται ακριβώς μετά τον τοκετό, μέσω μίας απολύτως ασφαλούς, απλής και ανώδυνης διαδικασίας, αποτελεί παρακαταθήκη και πολύτιμο δώρο υγείας.

Η  πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κρυσταλλίδου Θεοπίστη  ανέφερε: «Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της Δωρεάς βλαστοκυττάρων και πιστεύοντας πως η γνώση της διαδικασίας και η ενημέρωση είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν ευρέως γνωστές, σκεφτήκαμε να εντάξουμε στην κοινωνική δράση του νομικού μας προσώπου αυτήν την εκδήλωση .Έχοντας στην πόλη μας ένα ζωντανό ακαδημαϊκό πύρινα και πιστεύοντας πως οι φοιτητές και φοιτήτριες της Μαιευτικής, θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές και κοινωνούς της ενημέρωσης και της προώθησης της ιδέας της   δωρεάς βλαστοκυττάρων, σχεδιάσαμε και πραγματοποιούμε αυτή την εκδήλωση.»
Κλείνοντας η κ. Κρυσταλλίδου ευχαρίστησε τον προϊστάμενο  του τμήματος Μαιευτικής  κ. Σεραφείμ Σαββίδη, την μαία-καθηγήτρια  Βασιλική  Σολαχίδου καθώς επίσης τον κύριο Θεόδωρο Τσαουσίδη, την κυρία Παναγιώτα Μπαλτά και την κυρία Γιαννοπούλου Εύη για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση της εκδήλωσης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Στο συνεργείο της ΔΕΗ η ιστορική μπουλντόζα

Στα χέρια τεχνικών της ΔΕΗ βρίσκεται η ιστορική μπουλντόζα της Πτολεμαϊδας, το μηχάνημα που στη δεκαετία του ΄ 30 αποκάλυπτε τα πρώτα κοιτάσματα λιγνίτη στην περιοχή προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία . Η μπουλντόζα, ένα από τα τρία αντίστοιχα πολιτικά οχήματα της χώρας που επιτάχθηκαν στον πόλεμο του ’40, παραμένει στα κεντρικά συνεργεία του Λιγνιτικού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και δέχεται εργασίες αμμοβολής, ενώ θα ακολουθήσει η συναρμολόγηση της και η παράδοση της στον δήμο Εορδαίας, για να εκτεθεί σε επιλεγμένο σημείο της πόλης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Υπόμνημα του Εργατικού κέντρου στον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Υπόμνημα στον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή το δημαρχείο Εορδαίας, κατέθεσε το Εργατικό κέντρο Πτολεμαίδας απαιτώντας ουσιαστικές λύσεις στα μείζονα προβλήματα της περιοχής. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής κλιμακίου και συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Π Ε Κοζάνης της Ν Δ, Μιχάλη Παπαδόπουλο βρέθηκε στην Πτολεμαϊδα με αφορμή το προσυνέδριο του κόμματος στην Κοζάνη συζητώντας τόσο με την δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου όσο και με φορείς της Εορδαίας . Στο υπόμνημα του Εργατικού κέντρου Πτολεμαίδας εκφράζεται η διαμαρτυρία για την κατάργηση, την υπολειτουργία δημοσίων υπηρεσιών στην λογική των κάθετων περικοπών της κυβέρνησης και ζητείται η ενίσχυση τους με προσωπικό. Ακόμη να ληφθούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ, να στελεχωθούν με προσωπικό οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή της Μονάδας Πτολεμαίδα V, καθώς και να υλοποιηθούν προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα για τους νέους.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VIDEO-CLIP TOY OMINUS & TOY ANTONI XENAKH !!!

Το ολοκαίνουργιο video-clip του Ominus σε συνεργασία με τον Αντώνη Ξενάκη με τίτλο ''Κάτι έχω πάθει( Δεν είμαι Καλά)''
μόλις κυκλοφόρησε online!
Διαβάστε περισσότερα » »

Starbucks: Δέκα χρόνια λειτουργίας. 244 εκατομμύρια τζίρος. Ούτε ένα ευρώ φόρος!


imageΤα δέκα χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα γιορτάζει η Starbucks και με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του καταστήματός της στην οδό Κοραή 4, στις 17 Απριλίου, κερνάει όλους ένα “απολαυστικό tall Cappuccino ή Freddo”, όπως αναφέρει στις διαφημίσεις που κατέκλυσαν τον κυριακάτικο Τύπο.

Σπεύσατε στο κατάστημα της Κοραή 4 λοιπόν, για να εκμεταλλευθείτε την προσφορά! Αφού επί δέκα χρόνια η εταιρία δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο, τουλάχιστον ας μας προσφέρει έναν καφέ!


Δέκα χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η Starbucks! (*). 244 εκατομμύρια ευρώ τζίρο για την περίοδο 2003-2011 (δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη ο ισολογισμός για το 2012), 174,2 εκατομμύρια μικτά κέρδη, αλλά ούτε ένα ευρώ φόρο εισοδήματος!

Ναι, σωστά το διαβάζετε! Από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της, η εταιρία εμφανίζει ζημιές. Πόσες είναι η ζημιές στα χρόνια που λειτουργεί; Συνολικά έφθασαν στα 53,1 εκατομμύρια (για την περίοδο 2003-2011).

(Δείτε πίνακα με τα βασικά οικονομικά μεγέθη της περιόδου)

Μα, καλά, αφού η δουλειά αυτή είναι ...ζημιογόνα, αφού επί 10 χρόνια τώρα δεν κατόρθωσαν να βγάλουν ούτε ένα ευρώ κέρδος, γιατί κάθονται στην Ελλάδα και λειτουργούν 36 καταστήματα;


Απάντηση στο ερώτημα αυτό θα μπορούσε να δώσει μόνο το Υπουργείο Οικονομικών, του οποίου οι υπηρεσίες, το 2011, έλεγξαν -επί τέλους- τις διαχειριστικές χρήσεις έως και το 2008. Αλλά κατά τα φαινόμενα, τα βρήκαν όλα “εντάξει”, αφού -όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας για το έτος 2011, δεν επιβλήθηκε κάποιος αναδρομικός φόρος.


Αν δε μπορέσει να απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών, ή έως ότου απαντήσει αυτό (**), τότε μπορούμε απλά να κάνουμε υποθέσεις, στις οποίες οδηγούμαστε από την ανάγνωση άρθρων για τη ...θεάρεστη δράση της εταιρίας Starbucks στη Μεγάλη Βρετανία (
δείτε σχετικό άρθρο). (Διαβάστε επίσης: Πώς φοροδιαφεύγουν Starbucks, Amazon, Google και άλλες πολυεθνικές, Νόμιμη φοροδιαφυγή πολυεθνικών και το αφιέρωμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters “Special Report: How Starbucks avoids UK taxes).

Δηλαδή, μας λένε τα άρθρα ότι, από το 1998 που ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Βρετανία, η εταιρία Starbucks, έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις άνω των 3 δισεκατομμυρίων λιρών και πλήρωσε φόρους μόλις 8,6 εκατομμύρια και αυτά πιθανότατα κατά λάθος, επειδή ένας ελεγκτής δε δέχθηκε την αφαίρεση κάποιων ποσών που παρουσιάζονταν ως δαπάνες.

Και πού πάνε τα κέρδη; Μέσα από ένα σύνθετο μηχανισμό μεταβιβάσεων από τοπικό επίπεδο στην κεντρική διοίκηση, αλλά και μέσα από χρεώσεις για τέλη ευρεσιτεχνίας στην αμερικανική μητρική εταιρία και αγορές κόκκων καφέ από τη θυγατρική της στην Ολλανδία, ένα μεγάλο μέρος των κερδών της οδηγούνται στην Ολλανδία, όπου η φορολογία επί των επιχειρήσεων είναι σημαντικά χαμηλότερη, ενώ ένα άλλο τμήμα των κερδών χάνεται σε χρεώσεις από θυγατρική της στην Ελβετία.


Βέβαια, θα υποστηρίξει κάποιος ότι, στην Ελλάδα,
τα Starbucks λειτουργούνται από την “Μαρινόπουλος ΚΑΦΕ ΑΕΕ”, στην οποία η αμερικανική Starbucks, έως το τέλος του 2012 συμμετείχε με 18% (ανεπιβεβαίωτη πληροφορία), ενώ το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο ανήκε στην  Marinopoulos Holdings (με έδρα το Λουξεμβούργο) και στη Marinopoulos Coffee Participations με έδρα την Κύπρο (στα τέλη του 2012, η Starbucks πώλησε το ποσοστό της στη Marinopouls Holdins του Λουξεμβούργου). Και συνεπώς, δε μπορεί να εφαρμόζει εδώ τις πρακτικές που εφάρμοζε στη Μεγ. Βρετανία και ενδεχόμενα και σε άλλες χώρες.

Αυτό όμως θα πρέπει να το απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών... Το οποίο και ερωτούμε εάν μπήκε ποτέ στον κόπο να προβληματισθεί πώς μία εταιρία (παγκοσμίου μεγέθους) έρχεται στην Ελλάδα να πουλήσει καφέ και τελικά στα δέκα χρόνια που λειτουργεί δε μπόρεσε να βγάλει ούτε ένα ευρώ κέρδος; Προβληματίστηκε άραγε ποτέ; Ή, έστω και μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Βρετανία, έκανε κάποιον έκτακτο έλεγχο; Αναρωτήθηκε ποιός ήταν ο ρόλος της εταιρίας Starbucks - Marinopoulos SEE BV με έδρα την Ολλανδία;


Τα ΜΜΕ βοούν από τις πρακτικές που χρησιμοποιούν διάφορες πολυεθνικές για να μην πληρώνουν κέρδη: τριγωνικές συναλλαγές, υπερτιμολογήσεις, αυξημένα roylties και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Γίνεται κάποιος έλεγχος στις εδώ θυγατρικές ή συνεργαζόμενες εταιρίες των πολυεθνικών;


Αλήθεια, όταν στο Υπουργείο Οικονομικών βλέπουν μία εταιρία να διάγει τον 5ο ή τον 6ο, ή τον ...10ο χρόνο λειτουργίας της, χωρίς να έχει βγάλει ποτέ ένα ευρώ κέρδος, προβληματίζονται; Στις περιπτώσεις αυτές δεν ανήκει μόνο η ελληνική Starbucks (Μαρινόπουλος Καφέ ΑΕΕ). Θα μπορούσαμε να κατονομάσουμε δεκάδες ακόμη εταιρίες που λειτουργούν χωρίς να μπορούν να εμφανίσουν ούτε ένα ευρώ κέρδος...

Γνωρίζει το Υπουργείο Οικονομικών ότι, στη Γαλλία, όταν μία εταιρία (ιδίως νέα) εμφανίσει ζημιά για 3 συνεχή χρόνια, τότε αυτόματα ελέγχεται εξονυχιστικά;


Δεν υποστηρίζουμε ότι έγινε κάτι “στραβό” με τη λειτουργία των Starbucks στην Ελλάδα. Όμως, μπορούμε να πάρουμε τέτοιες περιπτώσεις ως παραδείγματα, για να προβληματιζόμαστε; Και κυρίως, για να προβληματίζεται το Υπουργείο Οικονομικών; Εκτός εάν τελικά, εξαντλούν την ενεργητικότητά τους στο πώς θα φορολογήσουν και πώς θα γονατίσουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες πολίτες...


(*) Η Μαρινόπουλος Καφέ ΑΕΕ, η εταιρία που λειτουργεί στην Ελλάδα τα Καταστήματα Starbucks ιδρύθηκε στις 2/4/2002. Όμως, λειτούργησε τα καταστήματά της, από το 2003.


(**) Εντός της εβδομάδας, ο Σύλλογος θα υποβάλλει σχετικό ερώτημα προς τον Υπουργό των Οικονομικών, μέσω αναφοράς του προς τον Πρόεδρο της Βουλής.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΕΡΙ ΕΚΤΑΦΗΣ ΝΕΚΡΩΝ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Ευχαριστήριο
15-04-2013
Ως ισότιμα μέλη μιας ευνομούμενης πολιτείας όπως πιστεύομε ότι είμαστε, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συνδημότες μας που με την υπογραφή στήριξης τους μας συμπαραστάθηκαν, (σε μια εβδομάδα υπόγραψαν 511) στον άνισο αγώνα μας στα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Εορδαίας, σχετικά με τις εκταφές νεκρών από τα κοιμητήρια Αγίας Τριάδας και Αγίου Ιωάννη. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ που ανέλαβε όχι μόνο την ανάδειξη του σοβαρού αυτού θέματος, αλλά και την μάχη που έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 05-03-2013, και όχι μόνο. Θέλουμε επίσης να σταθούμε στην στάση που πήρε η Εκκλησία και οι εκπρόσωποί της, οι οποίοι εκτός ενός και οφείλουμε να τον ευχαριστούμε διπλά, του ιερέα Δήμου Νικολάου, που υπόγραψε και μάλιστα μας ευχήθηκε να έχει αίσιο τέλος ο αγώνας μας, η υπόλοιπη επίσημη Εκκλησιαστική κοινότητα «Έλαμψε δια της απουσίας της». Στις 13-03-2013 εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και στις 27-03-2013 είχαμε απορριπτική απόφαση. Χάσαμε μια μάχη Όμως…. Συνεχίζουμε…. τον δίκαιο αγώνα μας… Στις 09-04-2013 καταθέσαμε νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η οποία και έγινε δεκτή για συζήτηση στις 12-06-2013 αλλά και αγωγή που θα συζητηθεί στις 23-10-2014. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους μας Νικολαΐδου Θεοφανή και Γιώργο Μητλιάγκα, που έζησαν και ζουν μαζί μας το πρόβλημα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα που θα είναι για ΟΛΟΥΣ.

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:
Δημητριάδη Δημήτριου του Κλεάνθη
Κακλίδη Αργύρη του Γεωργίου
Κωτίδου Αφροδίτης του Χρήστου
Κωτίδου Σοφίας του Νικολάου
Νίκου Αναστασίου του Νικολάου
Διαβάστε περισσότερα » »