Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ του Αντώνη Γρυπαίου



διεθνισμος και εθνομηδενισμοςΑ.- Διεθνισμός:
Είναι η θεωρία σύμφωνα με την οποία πρέπει να επιδιώκεται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών, και η κατάργηση των επιμέρους εθνικών συμφερόντων. Ως εδώ καλά!!!
Τον Διεθνισμό δίδασκε ο Εβραίος Κάρλ ΜΑΡΞ, τον 19ο αιώνα, διότι έτσι συνέφερε στην τότε παγκόσμια Σιωνιστική ομάδα-σπείρα-μαφία.
Για να ισχύσει αυτή η θεωρία πρέπει όλα τα κράτη, Έθνη, και οι λαοί της Γης, να είναι καλοπροαίρετοι και καλοκάγαθοι σαν πρόβατα.
Δεν πρέπει να υπάρχουν Αποικιοκράτες, εκμεταλλευτές των Λαών, Σιωνιστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και παμπόνηροι Τούρκοι-Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη θεωρία αυτή.
Την θεωρία αυτή εφαρμόζουν όλα τα Αριστερά κόμματα όλων των Κρατών, και οι πουλημένοι προδότες πολιτικοί, ανεξαρτήτως ιδεολογιών και κοσμοθεωριών,για τα συμφέροντα των αφεντικών τους, διότι εξαρτώνται από τον Διεθνή Σιωνισμό, και τους διάφορους εκμεταλλευτές των Λαών της Γης.
Τα Αριστερά κόμματα εφαρμόζουν τον Διεθνισμό νοθευμένο, δηλαδή πρόβατα εν μέσω λύκων, θυσιάζοντας τα Εθνικά συμφέροντα υπέρ των συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και άλλων γκρίζων λύκων.
Β.- ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ:
Είναι σύνθετη λέξη αποτελούμενη από τη λέξη ΕΘΝΟΣ και ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.
Είναι η αναγωγή στο μηδέν των Εθνικών μας θεμάτων, της πίστεως, της θρησκείας, της Ιστορίας, του Πολιτισμού, και των ηθών και εθίμων ενός Λαού. (π.χ. Ελληνισμού).
Ο  Εθνομηδενισμός είναι η εξίσωση με το μηδέν όλων αυτών των θεμάτων.
Ο Εθνομηδενισμός είναι η φιλοσοφική τάση που αρνείται όλες τις παραδεδεγμένες αξίες των Εθνικών μας θεμάτων που περιβάλλουν το όμαιμον, το Ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον με τους προγόνους μας.
Γι’αυτό οι προδότες υποταγμένοι πολιτικοί στη παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία, έφεραν όλους αυτούς τους απαίδευτους λαθρομετανάστες, για να σκοτώσουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, και ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων.
Ο Εθνομηδενισμός είναι η υποταγή στις απαιτήσεις των Σιωνιστών κατακτητών, και άλλων γκρίζων λύκων. Είναι η στάση και συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από την άρνηση και αμφισβήτηση των πάντων.
Στην πολιτική Εθνομηδενισμός σημαίνει κίνημα που αναπτύχθηκε από τις θεωρίες των κατακτητών και αποικιοκρατικών δυνάμεων, που επιδιώκουν την ανατροπή του καθεστώτος, και την κατάρρευση της κοινωνικής δομής με τρομοκρατικές μεθόδους.
Ο Εθνομηδενισμός εξυπηρετεί την αρπαγή του πλούτου των λαών υπέρ των Σιωνιστών κατακτητών.
Τον Εθνομηδενισμό εφαρμόζουν οι προδότες πολιτικοί ενός Κράτους-Έθνους. Οι πολιτικοί εκείνοι όλων των παρατάξεων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δυνάμεων εκείνων που τους χρηματοδοτούν, και τους στηρίζουν στην εξουσία με νοθεία των δημοκρατικών διαδικασιών.
ΑΝΑΛΥΣΗ
Οι Τούρκοι είναι Εθνικιστές.
Οι Βόρειοι Βαλκάνιοι γείτονες είναι Εθνικιστές.
Οι χώρες του Βίζενγκραντ είναι Εθνικιστές.
Οι Βόρειοι Ευρωπαίοι είναι Εθνικιστές.
Οι  Αμερικάνοι  είναι  Εθνικιστές.
Οι Ισραηλινοί είναι Εθνικιστές.
Οι Ασιάτες είναι Εθνικιστές.
Εμείς οι Έλληνες πρόβατα επί σφαγήν!!!
Οι μόνοι Εθνομηδενιστές και Διεθνιστές είναι οι αφελείς Συριζαίοι, έκαναν την Ελλάδα «μπάτε σκύλοι αλέστε» και «Ξέφραγο αμπέλι», διότι έτσι διετάχθησαν από  την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων. Έτσι εδιδάχθησαν από την Σιωνιστική Κοσμοθεωρία του Εβραίου ΜΑΡΞ.
Γιαυτό το λόγο κατάντησαν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται…………
Χρεοκόπησαν τους Έλληνες, υπέγραψαν Μνημόνια σκλαβιάς για τους Έλληνες, έχασαν την Εθνική Κυριαρχία για την Ελλάδα, έβαλαν φόρους δυσβάστακτους επάνω στους Έλληνες, έκοψαν μισθούς-συντάξεις Ελλήνων, όλα αυτά τα έκαναν κατά διαταγήν των Σιωνιστών αφεντικών τους.
Οι Εθνομηδενιστές-Διεθνιστές πολιτικοί, έχουν αποστολή να προδίδουν τη πατρίδα τους, υπέρ των σκοπών και στόχων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Πάνος Καμμένος- εν αφελεία τελών- συνεργάζεται μαζί τους.
Έργα των Εθνομηδενιστών Διεθνιστών πολιτικών είναι,
-Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Τούρκοι εκεί που υπογράφουν κατουράνε.
-Βλέπουν τους από Βορρά και Ανατολάς εχθρούς γειτόνους, σαν συνεργάτες και φίλους, και προσπαθούν να τους δώσουν Ελληνικά εδάφη.
-Προσπαθούν να διαλύσουν μονομερώς τις Ένοπλες Δυνάμεις υπέρ των σκοπών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, ενώ οι εχθροί γείτονες τις ενισχύουν.
-Είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας.
-Περιθάλπουν λαθρομετανάστες, φυλές που δεν έχουν το Όμαιμον, Ομότροπον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, με τους Έλληνες.
-Εγκαταστούν φυλές Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών επικίνδυνων για την Ελληνική φυλή.
Σκλάβωσαν τους Έλληνες στους Κοσμοκράτορες δανειστές.
Πούλησαν τις Ελληνικές Τράπεζες, μαζί με τις καταθέσεις και τις θυρίδες των Ελλήνων στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.
Πούλησαν όλη τη περιουσία της Πατρίδος στους παγκόσμιους Σιωνιστές κατακτητές.
Όλα αυτά, και άλλα χειρότερα, τα κάνουν επειδή είναι Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές δούλοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων αφεντικών τους.
Τα παγκόσμια αφεντικά τους εκλέγουν διά νοθείας στην εξουσία, και εμείς κοιμώμαστε τον ύπνο του αφελούς και επιπόλαιου.
Η μυστική οργάνωση που κρύβεται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλες, λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για να φέρουν τη παγκόσμια κυβέρνηση.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!
ΘΑ  ΜΑΣ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΛΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ!!!
«Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;;;
Παρέστησαν οι Βασιλείς, Άρχοντες, Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, συνήχθησαν επί τω αυτώ, κατά του Κυρίου, και κατά του Χριστού αυτού»!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

Προσλήψεις στο Δήμο Εορδαίας

Προσλήψεις στο Δήμο ΕορδαίαςΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Υποβολή αιτήματος για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις Ι.Δ.Ο.Χ. στο πλαίσιο του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής
Το κείμενο της απόφασης με τις λεπτομέρειες



Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ΠΕ & ΤΕ έτους 2016.
Το κείμενο της απόφασης με τις λεπτομέρειες
Διαβάστε περισσότερα » »