Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σκοπιανοί ανακάλυψαν την Αμερική ! (ε, φυσικά!!!)


"Dragan of Ohrid", Македонец ја открил Америка со Колумбо.
"Nτράγκαν της Οχρίδας", ήταν ο .."Μακεδόνας" ναύτης που ανακάλυψε την Αμερική μαζί με τον Κολόμβο το 1492.

Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων, Utrinski Vesnik (εδώ)
Αυτό ανακοινώθηκε χθες σε συνέδριο της "Ενωμένης Μακεδονικής Διασποράς" (United Macedonia Diaspora), παρουσία της επικεφαλής του Σκοπιανού λόμπι στην Αμερική, γερουσιαστού από το...
 Μίτσιγκαν, κυρίας Candice Miller, κατά τη σύσταση "ομάδας γερουσιαστών, φίλων της FYROM", στις ΗΠΑ, στις οποίες οι "Σλαβομακεδόνες" ξεπερνούν τις 500.000 (έτσι λέει το UMD, στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω από 3.000).

Σύμφωνα με τους ψευτομακεδόνες, ο Dragan της Οχρίδας (Βούλγαρος ήταν στην πραγματικότητα), αναγκάστηκε να φύγει από την Οχρίδα, επειδή τον κατεδίωκαν οι Τούρκοι, μετανάστευσε στην Ισπανία, όπου στρατολογήθηκε από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Συνόδευσε τον Κολόμβο στην πρώτη του αποστολή στην Αμερική, επέστρεψε στην Ευρώπη και αργότερα οργάνωσε δική του εκστρατεία.
Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στη Βενεζουέλα, την οποία ονόμασε έτσι, επειδή του θύμισε τη Βενετία. Στη συνέχεια πήγε στον Παναμά όπου ήταν ο πρώτος λευκός που πάτησε το πόδι του εκεί.

(Dragan was expelled from Ohrid with the family while he was a small town after it fell into the hands of the Turks. He moved to Spain where he progressed in the army, he became a favorite of the crown and was therefore sent to Columbus. After he returned to Europe and formed his own expedition and sailed to Venezuela, because he resembled Venice, called by that name. Then he went to Panama where he was reportedly the first white man set foot on this territory.) 


Και η απορία είναι εύλογη: Αφού πήγαν πρώτοι οι Σκοπιανοί στον Παναμά, γιατί δεν οναμάζουν την ΠΓΔΜ,  "Republic of Panama" να ησυχάσουμε όλοι;

Tελικά έχουν δίκιο οι Σκοπιανοί. Όλοι οι Λευκοί προερχόμαστε από τα "Μακεδονoειδή"

Διαβάστε περισσότερα » »

Ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στιήν Πτολεμαϊδα

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σήμερα στιήν  Πτολεμαϊδα  λίγο μετά τις 8 το πρωί, λήστεψαν  την Εθνική Τράπεζα στις Πτολεμαϊδα
Η ληστεία έγινε περίπου στις οκτω το πρωί , όταν σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δύο άτομα με αυτόματα όπλα,
Η ληστεία διήρκησε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό, με τον έναν από τους ληστές να κάθεται μπροστά από την πόρτα οπλισμένος και να φυλά την είσοδο.
Στη συνέχεια οι  ληστές ακινητοποίησαν  διερχόμενο  αυτοκίνητο  και  με  την  απειλή  μπήκαν στο αυτοκίνητο  και  διέφυγαν Επίσημες πληροφορίες για το ποσό που έκλεψαν δεν υπάρχουν.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πέντε χώρες της Ενωμένης Ευρώπης κάνουν κατάσχεση τις αποταμιεύσεις γήρατος των πολιτών τους.

Να είστε σίγουροι, ότι δεν θ' αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα: Η κατάσχεση απο την κυβέρνηση, εν μέρει ή εν όλω, των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών.
Πριν μερικές εβδομάδες η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, η....

Γαλλία και η Ουνγγαρία ανακοίνωσαν, ότι προτίθενται να κατασχέσουν ένα μέρος ή το σύνολο των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών τους (τις καταθέσεις τους για γερατειά). Για να μπαλώσουν τις τρύπες του προϋπολογισμού τους.
Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση εργάζεται ήδη από τον Οκτώβριο του 2010 στην ενσωμάτωση των ιδιωτικών ομολόγων γήρατος, που ανέρχονται στα 224 εκατομμύρια, στο δημόσιο ταμείο. Η Ιρλανδία πήγε ένα βήμα παραπέρα: Η κυβέρνηση της κρατικοποίησε τον Νοέμβριο του 2010 τα δισεκατομμύρια των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών της. Στην Πολωνία η κυβέρνηση δεν είναι τόσο βάναυση, γιατί κρατικοποίησε (προς το παρόν) μόνο το ένα τρίτο των ιδιωτικών καταθέσεων γήρατος των πολιτών. Έτσι οι εισφορές που θα πληρώνει ο κάθε πολίτης στο συνταξιοδοτικό σύστημα, θα υπολογίζονται στο εξής διαφορετικά: Δεν θα πηγαίνει πλέον το 7 τοις εκατό στις ιδιωτικές συντάξεις (OFE), αλλά μόνο το 2 τοις εκατό, το υπόλοιπο 5 τοις εκατό θα πηγαίνει στις κρατικές συντάξεις. Δηλαδή οι (υποχρεωτικές) εισφορές των εργαζομένων, που προορίζονται για σύνταξη, θα πηγαίνουν στις τσέπες του κράτους. Και οι πολίτες δεν έχουν καμμία δυνατότητα να αμυνθούν εναντίον αυτής της μεταρρύθμισης. Και η γαλλική κυβέρνηση όμως έβαλε χέρι στα χρήματα που είχαν καταθέσει για τα γεράματά τους οι πολίτες της χώρας και τα πήγε στο δημόσιο ταμείο - χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά οι γερμανοί δημοσιογράφοι. Δεν είναι λοιπόν περίεργο, ότι και η Ουνγγαρία εκανε τον Ιανουάριο του 2011 το ίδιο, κατάσχεση των ιδιωτικών συντάξεων των πολιτών της.Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη, θυμίζει λίγο τις σκοτεινές μέρες του κομμουνισμού. Δεν έχει άδικο ο διευθυντής του Ifo Institute του Μονάχου, που εδώ και καιρό προειδοποιεί, ότι στην Ευρώπη θα έχουμε σύντομα ένα είδος εμφυλίου πολέμου. Αυτό που θα συμβεί, αν το σκεφθεί κανείς ψύχραιμα, δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί με την ουδέτερη λέξη "κρίση". Στο μεταξύ όμως, το τμήμα προπαγάνδας της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης προσπαθεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας. Στη βιομηχανία, λέει, λείπει εργατικό δυναμικό - έχουμε ένα "εργατικό θαύμα". Εμας τους Γερμανούς υποτίθεται ότι μας ζηλεύουν οι ευρωπαίοι γείτονές μας για το "εργατικό θαύμα" που έχουμε. Αυτοί που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, θα πιστεύουν ίσως, ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός. Τουλάχιστον οι Financial Times παραμένουν προσγειωμένοι, όταν γράφουν ότι "το θαύμα των εργατικών θέσεων στην βιομηχανία αποδεικνύεται ότι είναι ένα παραμύθι". Στην πραγματικότητα απασχολούμαστε μόνο εκεί που βγαίνει χρήμα, δεν δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας. Θέσεις εργασίας δημιουργούνται μόνον εκεί, όπου καίγεται το χρήμα που αποκτήσαμε με τον ιδρώτα του προσώπου μας, στον τομέα των υπηρεσιών και στην φροντίδα των μεταναστών, των ηλικιωμένων και των αρρώστων. Μπορεί αυτό να το θεωρούν κάποιοι καλό και εμείς να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε μ' αυτό ευχαριστημένοι - όπως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Κάποτε όμως θα πτωχεύσουμε, όπως εκείνα τα κράτη, που εθνικοποιοπούν σήμερα τις αποταμιεύσεις γήρατος των πολιτών τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Διάτρητες οι κάρτες που περιέχουν τεχνολογία RFID

Άκρως επικίνδυνη η τεχνολογία ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) η οποία θα περιέχεται στην κάρτα του πολίτη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, αλλά και τα τσιπάκια της πλήρης υποδούλωσης της ανθρώπινης υπόστασης από τους φασίστες νεοταξίτες. Διαβάστε εδώ το ότι οι κλέφτες έχουν πλέον τις δυνατότητες να κλέψουν στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να....  βάλουν χέρι στο πορτοφόλι σας.
Είναι νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, που άφησε ήδη σχεδόν 140 εκατομμύρια ανθρώπους εκτεθειμένους σε κίνδυνο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Θα το βρείτε σε όλα -από τα διαβατήρια και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες- και υποτίθεται ότι κάνει τα πράγματα γρηγορότερα και ευκολότερα (όπως ακριβώς διατείνονται για κάθε ηλιθιότητα που σερβίρουν για εξάλειψη της γραφειοκρατίας).
«Είμαι μέσα στο πλήθος, πλησιάζω την πίσω τσέπη των ανθρώπων και το πορτοφόλι τους, και υπάρχει η πιστωτική κάρτα και η ημερομηνία λήξης της στην οθόνη», λέει ο Walt Augustinowicz, αποδεικνύοντας πόσο εύκολα χακάρουν τις κάρτες που περιέχουν RFID.
Διαβάστε περισσότερα » »