Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΒΑΜΑ ΕΔΩ; του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

obama_tsipras Οι Σιωνιστές πολιτικοί μας δεν ενημερώνουν τον Λαό της Ελλάδος για τα μέλλοντα συμβαίνειν…
Οκτώ (8) χρόνια που ήταν στην εξουσία των ΗΠΑ, ο ΟΒΑΜΑ, δεν καταδέχτηκε να επισκεφθεί την Ελλάδα, και τώρα εις τας δυσμάς του πολιτικού βίου του, θυμήθηκε την Ελλάδα;;;
Τώρα γιατί τόση βιασύνη;;; Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Μετά την Ελλάδα θα επισκεφθεί τη Γερμανία. Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Εκτελεί αποστολή της ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π.
Τα ανδρείκελα της Ν.Τ.Π. οι πολιτικοί μας, μαζί με τα Σιωνιστικά ΜΜΕ, διαδίδουν ότι σκοπός του ερχομού του ΟΒΑΜΑ εδώ, είναι η ελάφρυνση του χρέους, για να τον κάνουν συμπαθή στον Ελληνικό Λαό.
Παρουσιάζουν τον ΟΒΑΜΑ σαν ευεργέτη και φιλέλληνα.
Οι Σιωνιστές ανθέλληνες πολιτικοί μας ήταν παιδάκια για τα θελήματα της Αμερικανο-Εβραίας ΧΙΛΑΡΙ!!!
Όμως άλλος είναι ο σκοπός του ταξειδιού ΟΒΑΜΑ.
Η Σιωνιστική ΕΛΙΤ του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να τελειώνει τις δουλιές της πρίν αναλάβει ο TRUMP.
Ο ΟΒΑΜΑ έρχεται εδώ σαν ταχυδρόμος της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας της Γης!!!
Έρχεται εδώ να ενημερώσει τους εφιάλτες Σιωνιστές πολιτικούς μας, για τα σχέδια και τις αποφάσεις της ηγεσίας –(ΕΛΙΤ)- της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γύρω από τη Γεωγραφική περιοχή μας.
Έρχεται εδώ να ενημερώσει τα ανδρείκελα της Ν.Τ.Π. Σιωνιστές πολιτικούς, για το μέλλον της Ελλάδος.
Έρχεται εδώ να ανακοινώσει στα πιόνια της Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης, πολιτικούς μας, τις αποφάσεις της ηγεσίας της Παγκόσμιας Ηγεμωνίας, για το ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Προσφέρουν αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους, έναντι παραχώρησης Ελληνικών εδαφών & θαλασσών!!! «Το τυρί στη φάκα» λέει ο Λαός!!!
Η Τουρκία για να παραχωρήσει εδάφη στα Ανατολικά της, για την ίδρυση του Κουρδιστάν, διαπραγματεύτηκε με την ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Δικτατορίας, την επέκτασή της Δυτικά, δηλαδή σε Αιγαίο, Νησιά, και Δυτική Ελληνική Θράκη.
Θέλει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για το ενεργειακό………
Γιαυτό ο Σουλτάνος έχει λυσσάξει αυτές τις ημέρες.
Την ίδρυση του Κουρδιστάν θα την πληρώσει η ματωμένη Ελλάδα, των προδοτών Σιωνιστών πολιτικών, Δεξιάς-Κέντρου-Αριστεράς.
Η Τουρκία έχει πολιτικούς ηγέτες, ΟΧΙ μαριονέτες και «Αλληλέγγυους» των Σιωνιστών ηγετών ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Η ΕΛΙΤ της παγκόσμιας διακυβέρνησης δέχτηκε το αίτημα της Τουρκίας, με θύμα την Ελλάδα του Τσίπρα και του Κυριάκου.
Γιαυτό έρχεται εδώ ο ΟΒΑΜΑ, να ανακοινώσει τετελεσμένες αποφάσεις διαμελισμού της Ελλάδος.
Τα σχέδια αυτά θα υλοποιήσει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, όπως έκανε στη ΚΥΠΡΟ.
Το Σιωνιστικό εχθρικό προς την Ελλάδα ΝΑΤΟ, θα ακινητοποιήσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να μπορέσουν οι Τούρκοι να καταλάβουν Ελληνικά εδάφη, Νησιά, και θάλασσες, όπως έκαναν στη ΚΥΠΡΟ. Τους ενδιαφέρει η Ελληνική Α.Ο.Ζ.!!!
Οι ανθέλληνες Σιωνιστές πολιτικοί, θα δικαιολογηθούν στο Λαό, φορτώνοντας όλα τα βάρη στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Θα πούνε, «Αφού ο Στρατός ηττήθηκε, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς»;;;;;;;;;
Γιαυτό το ΝΑΤΟ περιπολεί στο Αιγαίο!!!!!!!!!!!!!!
Πληρώνουμε το εχθρικό ΝΑΤΟ, για να βοηθά τους Τούρκους, και να υλοποιεί τα σχέδια της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ του αυτοεκλεγέντος προέδρου της Οικουμένης!!!
Ο ΟΒΑΜΑ μετά την Ελλάδα, θα ενημερώσει την ΜΕΡΚΕΛ, ως ηγέτιδα της Ε.Ε. δια τα περαιτέρω…….
Έλληνες, για όλα αυτά που συμβαίνουν, είδατε καμία αντίδραση από τους Σιωνιστές πολιτικούς μας;;;
Ο Εθνομηδενιστής Τσίπρας συμφωνεί σε όλα τα σχέδια της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Γιαυτό τον έβαλαν εκεί επάνω, μαζί με τον έτερον αδελφό Κυριάκο……………..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!
Ο ΟΒΑΜΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.
Αυτά για ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
                                                                                                                                                                     Πτολεμαΐδα / Ptolemaida 11-11-2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του καθώς και όλο τον κόσμο να στηρίξει το παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το αναπηρικό κίνημα ενόψει της παγκόσμιας ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία (3η Δεκέμβρη) την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2016 στις 10:00π.μ. στη πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα.

Διαμαρτυρόμαστε:

α) Για τη μείωση μισθών, συντάξεων και των επιδομάτων.
β) Για Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Φροντίδα και Πρόνοια.
γ) Ελεύθερη πρόσβαση στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον σε όλους τους τομείς (Πεζοδρόμια, Δημόσια Κτίρια, Ιστοσελίδες, Συγκοινωνίες).
δ) Εργασία.

Την κρίση δεν τη δημιουργήσαμε εμείς και ούτε φέρουμε κάποια ευθύνη. Άλλοι είναι υπαίτιοι γι αυτήν.
«Τίποτα για Εμάς, χωρίς Εμάς.»

Δεν διεκδικούμε, απαιτούμε αυτά που μας αναλογούν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του συλλόγου καθημερινά από 09:00 – 13:00.
e-mail ameakoz@yahoo.gr
Τηλ./fax 2463020835
Πρόεδρος 6944258223.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Μιχάλη Ραμπίδη

Τα κόμματα ενοποιούν και πολιτικοποιούν απόψεις ανθρώπων, μ’ αυτά λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός και αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αν θεωρηθεί δεδομένη η πολλαπλότητα απόψεων και συμφερόντων καθώς και η ελευθερία έκφρασης, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες των πολιτών αναδεικνύεται κάθε φορά η επικρατούσα άποψη. Έτσι απομακρύνεται η συγκρουσιακή δυναμική που καιροφυλακτεί μεταξύ των αντιτιθέμενων απόψεων και νομιμοποιείται η κρατούσα άποψη.
  Ο θεσμός του πολιτικού κόμματος αναγνωρίσθηκε μετά τον Β΄Π.Π. όταν και διαπιστώθηκε η σημασία του για τη λειτουργία της δημοκρατίας στην Δυτ. Ευρώπη και μετέπειτα στην Ελλάδα. Το κόμμα εκπροσωπεί την κοινωνία, τη βούληση της οποίας μετατρέπει σε κυβερνητικό πρόγραμμα και υλοποιεί όταν διαχειρίζεται την εξουσία. Η εξέλιξη των κομματικών σχηματισμών στις δυτικές δημοκρατίες, είναι η δημιουργία τους μέσα από μικρές ή μεγάλες ομοιογενείς και μη ομάδες ανθρώπων, με πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά, χωρίς τα στενά ταξικά όρια.
  Στην εποχή μας οι ιδεολογίες ξεθώριασαν και η φθορά των θεσμών της πολιτικής εκπροσώπησης αδυνατεί να  ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κοινωνίας. Αναγκαστικά το ιδεολογικό φάσμα του κόμματος γίνεται ευρύτερο, οι λεγόμενες κόκκινες γραμμές, λιγοστεύουν και απομακρύνονται. Έτσι η πολυσυλλεκτικότητα και η δυνατότητά για συγκλίσεις και κυβερνητικές συνεργασίες γίνεται ανάγκη.
  Η διείσδυση των κομμάτων στους κρατικούς θεσμούς (χρηματοδότηση, δημόσια διοίκηση, αδιαφανείς προσλήψεις, χαριστικές αποφάσεις κ.α.) διευρύνει τη διαφθορά και τη διαπλοκή, δημιουργώντας νέα σκάνδαλα. Συνεχίζεται έτσι η απαξίωση πολιτικών προσώπων και θεσμών αντιπροσώπευσης, με ορατό τον κίνδυνο της υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών και της ίδιας της δημοκρατίας. Τρανταχτά παραδείγματα στις ημέρες μας αποτελούν το τελευταίο δημοψήφισμα στην Ελλάδα, το Brexit και η αναπάντεχη νίκη με πλήρη ανατροπή του Τράμπ στις ΗΠΑ. Οι λαοί αγνόησαν τις επικλήσεις «επιφανών» πολιτικών προσώπων, διάσημων καλοπληρωμένων καλλιτεχνών και αθλητών, των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και των χειραγωγούμενων δημοσκοπήσεων, φόρτωσαν με βαριές ήττες το πολιτικό κατεστημένο και του έστειλαν ένα ηχηρότατο μήνυμα ανυπακοής. Οι συνέπειες των λαθεμένων πολιτικών απαξιώνουν ακατάπαυστα το σύστημα, αποθαρρύνουν και απομακρύνουν τους πολίτες από τη συμμετοχή, ή τους οδηγούν σε ακραίες πολιτικές επιλογές. 
  Παρ’ όλα αυτά τα κόμματα είναι εκείνα που ασκούν ακόμα κυβερνητική εξουσία στις δημοκρατίες. Είναι λοιπόν ανάγκη να εκσυγχρονιστούν και να επικαιροποιήσουν τις θέσεις τους. Η χρήση του διαδικτύου μπορεί να είναι βασικός συντελεστής της ποιοτικής εσωκομματικής λειτουργίας και της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης αλληλοενημέρωσης, ελαχιστοποιώντας την παρέμβαση και τον επηρεασμό από την παραπληροφόρηση. Οι παραλήψεις και τα σφάλματα των πολιτικών κομμάτων, οι συγκυρίες των καιρών και οι σύγχρονες ανάγκες, μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.
  Η συνέχεια του φιλελευθερισμού στο τέλος του περασμένου αιώνα δεν μπορεί να είναι ο νεοφιλελευθερισμός στον 21ο αιώνα, σε περιόδους μάλιστα που η οικονομική, κοινωνική και μεταναστευτική κρίση βαθαίνει.
  Είναι αδήριτη η ανάγκη της δημιουργίας ενός πολιτικού κομματικού σχήματος με τα γενικά χαρακτηριστικά μιας Νέας Ριζοσπαστικής Λαϊκής Κοινωνικής Κεντροδεξιάς, με τη μορφή πυραμίδας, που θα αποτελεί τη συνέχεια του μεσαίου χώρου, τον οποίο και θα στεγάζει.  
-Να ξαναθεμελιώσει τη μεσαία τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, την εγγύηση της ασάλευτης ειρηνικής πορείας των τελευταίων δεκαετιών.
-Να εδραιώσει την πολιτική που υπερασπίζεται αλλά και θωρακίζει τον αδύναμο, υπηρετώντας ένα κοινωνικό κράτος  που θα υπηρετεί και όχι θα καταδυναστεύει τον πολίτη.
 -Να δώσει τα επιτρεπτά ρεαλιστικά όρια στην ελευθερία της αγοράς, θεσπίζοντας απαράβατους κανόνες που να τη ρυθμίζουν, γιατί δυστυχώς απεδείχθη ότι οι αγορές δεν αυτορυθμίζονται αλλά απορυθμίζονται, αποκλείοντας την ασύδοτη κερδοσκοπία και προστατεύοντας τον πολίτη.
-Να εμπεδώσει την ελευθερία του ατόμου, που είναι συνυφασμένη με την αξία του ανθρωποκεντρισμού, τους δημοκρατικούς κανόνες που τη διέπουν, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη που αυτή του παρέχει.
- Να καθιερώσει πάγια την αξιοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες σ’ όλους τους πολίτες, επιλογή που η σημασία της για το άτομο και την κοινωνία είναι πολύπλευρα χρήσιμη και απλώνεται σ’ όλους σχεδόν τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
- Η κοινωνία μας δεν βρίσκεται μόνον σε πολιτική και οικονομική κρίση, αλλά μαστίζεται και από ανθρωπιστική, πολιτισμική και ηθική κρίση. Είναι ανάγκη να επαναφέρουμε βασικές αρχές και αξίες: Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα του ανθρώπου στην αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να συμμετέχουν δημοκρατικά στη λήψη των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή τους, να παλεύουν και να δημιουργούν το περιβάλλον που επιθυμούν. (J.F. Kennedy: «Τα πράγματα δεν γίνονται. Τα πράγματα τα κάνουμε να γίνονται»)
- Σ’ ένα συγκρουσιακό κόσμο η γεωπολιτική μας σκέψη δεν επαναπαύεται και εφησυχάζει πάνω στις διεθνείς συμφωνίες, γιατί «τα πάντα ρει». Ασκώντας μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, προετοιμαζόμαστε για τον πόλεμο, για να απολαμβάνουμε τα αγαθά της ειρήνης.
- Οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες υπήρξαν πρότυπα ανθρώπινης ανάπτυξης. Η πορεία της ΕΕ διαψεύδει όσους πίστεψαν στην «ευρωπαϊκή ιδέα». Την Ευρώπη των διορισμένων τεχνοκρατών (ΚΟΜΙΣΙΟΝ), των συμφερόντων των οικονομικών κολοσσών, πρέπει να την μετατρέψουμε στην Ευρώπη που θα κατευθύνουν οι αιρετοί (Ευρωκοινοβούλιο), για να την οδηγήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης, της απασχόλησης, της κοινωνικής προστασίας, της αλληλεγγύης και της ευημερίας των λαών και των πολιτών της.
- Ένας κομματικός μηχανισμός της Νέας Ριζοσπαστικής Λαϊκής & Κοινωνικής Κεντροδεξιάς με όμοιες  σκέψεις και αρχές, που θα απλώσει ένα σύγχρονο στέρεο και ασφαλές δίχτυ προστασίας, σε κυρίαρχα ζητήματα όπως η Εθνική ασφάλεια, η Εσωτερική τάξη, η Παιδεία, η Υγεία, η Πρόνοια κ.α. μπορεί να εκφράσει τον μεσαίο Έλληνα πολίτη, να επαναφέρει την ελπίδα και το όραμα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, να δημιουργήσει απίστευτες πλειοψηφίες στην κοινωνία μας και να του ανατεθεί η εντολή εφαρμογής της πολιτικής του.
Διαβάστε περισσότερα » »