Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!! ΡΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤIΚΟΙ!!!

2015-12-17_220447

Ο Τσίπρας παρέλαβε μια Ελλάδα καθαρή, και την κατάντησε μαζί με Τασίες-Σίες, και όλο αυτό το Σιωνιστικό υπόβαθρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ανθελληνικό συναπάντημα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάντησε την Ελλάδα χωματερή, γεμάτη από εισβολείς Ασίας&Αφρικής.
Μέχρι από το Μαρόκο του Βασιλέως Χασάν, ήλθαν εδώ.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, όταν ευρέθησαν σε παρόμοια κατάσταση ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.
Ο Τσίπρας ο μικρός, ωμολόγησε ότι την 14ην-Ιουλίου 2015 δεν γνώριζε ότι οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι ήθελαν την Ελλάδα πάση θυσία.
Ο Τσίπρας ο μικρός φοβισμένος υπόγραψε ότι ήθελαν οι Σιωνιστές κατακτητές, αφού τον απείλησαν για τη ζωή της οικογενείας του, και από τότε τον πήρε ο κατήφορος. (Το έγραψαν τα ΜΜΕ).
Τέτοιοι είναι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να κατακτήσουν την οικουμένη, απειλούν την ζωή των άλλων. (Βλέπε περίπτωση Κώστα Καραμανλή, που από τότε ζεί στη σιωπή, δεν τολμά να βγεί στα Κανάλια να τους ξεφτυλίσει)…………..(Το έγραψαν τα ΜΜΕ).
Η αντιπολίτευση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ του φώναζαν φέρε μια συμφωνία ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ……………
Δηλαδή την Ελλάδα διαμελισμένη στα δόντια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του επάρατου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ………………
Παρέδωσε την Ελλάδα- με το 3ο Μνημόνιο- στους εχθρούς Σιωνιστές Γερμανούς, όπως ήθελαν οι τότε ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΦΩΦΗ)-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, και έτσι έφερε μια συμφωνία, κοψοχρονιά, όπως ήθελε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ του ποταμιού.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μάλιστα, από το βήμα της Βουλής τον απείλησε με σκληρά λόγια, για τιμωρία, εάν δεν φέρει μια συμφωνία, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ…………
Η συμφωνία είναι « το πλοίο στα βράχια»…………..
Όπως ήθελαν οι Σαμαράδες & Το Ποτάμι!!!!!!!!
Άμεσος κίνδυνος για διαμελισμό της Ελλάδος, η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ συνοριοφυλακή & Ακτοφυλακή, καθώς και η συνθήκη SCHENGEN ανοιχτών συνόρων.
Οι 153 «Γραικύλοι» της Βουλής ψηφίζουν υπέρ των Γερμανών, και ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΡΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤIΚΟΙ!!!

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλλην Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »