Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΏΝΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ,ΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ...

Στην Σεβίλλη της Ισπανίας, οι κάτοικοι βρήκαν έναν τρόπο να σταματήσουν την κατασκευή ενός ακόμα τζαμιού στην πόλη τους.
Έθαψαν ένα γουρούνι στην περιοχή και φρόντισαν να μαθευτεί μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Κινηματογράφησαν την όλη διαδικασία αλλά αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το ακριβές σημείο της ταφής.
Ο ισλαμικός νόμος απαγορεύει την ανέγερση τζαμιού σε “έδαφος λερωμένο με χοίρο”
Οι μουσουλμάνοι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το όλο εγχείρημα. Η γή αυτή είχε πουληθεί σε αυτούς σε χαμηλή τιμή από κυβερνητικούς αξιωματούχους. (σ.σ. πρωτότυπο) Καμμία διαμαρτυρία δεν χρειάστηκε. Καμμιά διαδήλωση δεν έγινε αλλά πέτυχε
Φύτεψτε ένα γουρούνι
Στο Τέξας που έχουν υπερπληθώρα αγριόχοιρων μπορούν να στείλουν αγριόχοιρους σε όλη τη χώρα. Αμερικάνοι, αρχίστε να σκέφτεστε και ελάτε να βρούμε μιά λύση στο πρόβλημα της απειλής του τρόπου ζωής μας. Αν οι αγριόχοιροι είναι η λύση τότε ας το κάνουμε!

Η Ιαπωνία έλυσε το πρόβλημα θεσπίζοντας νόμους που αποτρέπουν τους μουσουλμάνους και το ισλάμ στην Ιαπωνία

Στείλτε το παντού.
Μπορέι κάποιος να… φυτέψει ένα γουρούνι στον Λευκό Οίκο!!!!

http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Alex Jones - Συρία ώρα μηδέν πάμε για Γ' Παγκόσμιο; [Βίντεο]


Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς, και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.
Κάθε αχτίδα ελπίδας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή όαση που κατασκευάζεται από τις μεγάλες «ελίτ» για να αποτρέψει τους ανθρώπους από έναν πανικό πριν από όλο αυτό. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Υπάρχει κάποιος που δεν αποκαλύπτει «κάτι» και ετοιμάζεται για ένα άλλο «κάτι» πολύ μεγάλο και απρόβλεπτο.
Η ανησυχία των παγκόσμιων δυνάμεων και η ανάπτυξη των πόρων, όπως στην περίπτωση των ΗΠΑ, είναι ένα σημάδι ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη απειλή που πρέπει να ελέγχεται έτσι ώστε να μην φτάσει στο σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή.
Υπάρχουν πάρα πολλά γεγονότα και καταστάσεις αμφίβολης κατανόησης, αν θεωρήσουμε ότι, θεωρητικά, ζούμε στον 21ο αιώνα σε πολιτισμένο κόσμο με ένα στόχο: την παγκόσμια ειρήνη.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα » »

Νέο ραδιενεργό χημικό στοιχείο ανακάλυψαν Σουηδοί ερευνητές

Νέο χημικό στοιχείο αναμένεται να ενταχθεί στον περιοδικό πίνακα μετά την πρόσφατη ανακάλυψη Σουηδών επιστημόνων.
Πρόκειται για το χημικό στοιχείο υπ' αριθμόν 115, το οποίο ονομάστηκε προσωρινά ουνουνπέντιο (ununpentium) είναι εξαιρετικά ραδιενεργό και μπορεί να υπάρξει στη φύση μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.
Σύμφωνα με το BBC, οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη του συγκεκριμένου χημικού στοιχείου, είχαν παρουσιαστεί πριν από περίπου 10 χρόνια από Ρώσους ερευνητές, όταν κατάφεραν να δημιουργήσουν άτομα με 115 πρωτόνια. Ωστόσο πρόσφατα οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λουντ κατάφεραν να αποδείξουν επιστημονικά την ύπαρξή του.
Στα πλαίσια της μελέτης, οι επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή ατομικής φυσικής Ντιρκ Ρούντολφ, αυτό που έκανε ουσιαστικά η επιστημονική ομάδα ήταν να βομβαρδίσει ένα λεπτό φύλλο αμερίκιου (ατομικός αριθμός 95) με ιόντα ασβεστίου (ατομικός αριθμός 20) και από αυτή τη σύγκρουση σχηματίστηκε το στοιχείο 115, το οποίο όμως διασπάστηκε ακαριαία μέσω της ραδιενεργούς διαδικασίας άλφα διάσπαση.
Προκειμένου το νέο αυτό στοιχείο να καταχωρηθεί στον διεθνή περιοδικό πίνακα, πρέπει πρώτα να αναγνωριστεί από επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Καθαρής και Εφαρμοσμένης Φυσικής και Χημείας.

iefimerida.gr
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Μας κοροϊδεύουν πολύ άγρια - Μας σπρώχνουν στον Καιάδα και αυτοί με τους συνεργάτες τους ζουν πλουσιοπάροχα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Press-Time για τους μισθούς των Ελλήνων βουλευτών και των «παρατρεχάμενων» τους
Στις υπόλοιπες χώρες  της κρίσης τα όποια προνόμια - τα περισσότερα-  και επιδόματα των εκάστοτε βουλευτών έχουν κοπεί. Στην Ελλάδα όμως… όχι!
Όσες φορές έχει ακουστεί και συζητηθεί το θέμα της μείωσης μισθών και επιδομάτων των 300 της Βουλής εκείνοι «σφυρίζουν» αδιάφορα ενώ πολλοί δε βγαίνουν και εκτός εαυτού. Η κοινωνία… βράζει, η ανεργία αυξάνεται ραγδαία, οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκόβονται, αλλά οι βουλευτές δείχνουν να είναι στον κόσμο τους. Αφού, ο μισθός τους όχι μόνο δεν έχει μειωθεί - παρά τις περικοπές κάθε είδους εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών και παρά την οικονομική ύφεση που μαστίζει τη χώρα- αλλά αντιθέτως είναι από τους πιο… καλοπληρωμένους πολιτικούς ανάμεσα σε πολλές χώρες, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πληρώνονται το ίδιο καλά, ή και καλύτερα  ακόμα από τους Γερμανούς συναδέλφους τους. Για να είναι και πιο ορθή ωστόσο η σύγκριση, ας την κάνουμε τουλάχιστον με τις Ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται και εκείνες από την οικονομική κρίση. Έτσι λοιπόν, έχουμε τις βασικές βουλευτικές αποδοχές των βουλευτών της Πορτογαλίας να κινούνται στα 3.700 ευρώ, της Ισπανίας 2.814 ευρώ και της Κύπρου στα 3.580 ευρώ. Στην Ελλάδα όμως παρά το ότι ίσως έχει και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα από τις παραπάνω χώρες οι βασικές αποδοχές των βουλευτών φθάνουν στις  5.750 ευρώ. Περισσότερα και από τους βουλευτές της Αυστρίας (4.080 ευρώ) που δεν είναι «λαβωμένη» από την κρίση. Κι αυτά; Χωρίς τα… εξτραδάκια;
Τα.. προνόμια
Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τα επιδόματα και προνόμια των 300 της Βουλής. Προνόμια τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται με μια μικρή περικοπή (και αυτή κάτω από την θύελλα σφοδρών αντιδράσεων του πολιτικού κόσμου) ενώ στις υπόλοιπες χώρες  της κρίσης τα όποια προνόμια- τα περισσότερα-  και επιδόματα των εκάστοτε βουλευτών έχουν κοπεί. Στην Ελλάδα όμως… όχι!
Εκτός των «μπόνους» συμμετοχής στις επιτροπές και τα θερινά τμήματα, οι βουλευτές μας απολαμβάνουν και δωρεάν εξοπλισμό των γραφείων τους είτε αυτό αφορά έμψυχο είτε άψυχο υλικό. Φαίνεται πως η κρίση δεν τους δίνει την ευκαιρία να «χτίσουν» το γραφείο τους με δικά τους χρήματα και έτσι αν και εν καιρώ κρίσης, τα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες – φορολογούμενοι. Οι βουλευτές διατηρούν το επίδομα γραφείου, τα έξοδα κίνησης, και την οικογενειακή παροχή, την ώρα που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εξωθούνται στη φτώχεια και… κυριολεκτικά πεινάνε! Η απάντηση των βουλευτών; «έχουμε πολλά έξοδα», λες και ο ελληνικός λαός με τόσα χαράτσια, τις απανωτές μειώσεις, τις φοροεπιδρομές και τα τέλη των λογαριασμών της ΔΕΗ κ.α. δεν έχει έξοδα;
             
Οι… (αστείες - για τα μάτια του κόσμου) περικοπές

Οι όποιες - ελάχιστες - μειώσεις που έχουν υποστεί (σε ότι αφορά τα εξτραδάκια πάντα) οι Έλληνες Βουλευτές σαφώς κα δεν συγκρίνονται με εκείνες του ελληνικού λαού. Για παράδειγμα, μιας και όπως υποστηρίζουν δύσκολα τα… βγάζουν πέρα, οι μειώσεις που έχουν υποστεί αφορούν τα έξοδα κίνησης, το επίδομα οργάνωσης και λειτουργίας γραφείου κατά 12%, μείωση κατά 15% της αποζημίωσης συμμετοχής στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και παράταση της μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης κατά 5%. Ενώ η μεγαλύτερη μείωση αγγίζει μόλις το 30% στα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινών διακοπών.
Βέβαια, κάθε φορά που γίνεται κουβέντα για μείωση των μισθών των πολιτικών του τόπου, οι περισσότεροι εξ αυτών, βγαίνουν εκτός εαυτού, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι δεν παίρνουν πολλά χρήματα καθώς και ότι όσα παίρνουν δεν τους φτάνουν, λόγω πολλών εξόδων που έχουν, αφού κάνουν πολλά ταξίδια κ.α.
             
Τα αυτοκίνητα

Πολύς ντόρος έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια για τα πανάκριβα αυτοκίνητα που παρέχει –μέσω leasing- η Βουλή σε βουλευτές. Αν και έχουν αποσυρθεί – υποτίθεται – τα μεγάλα κυβισμού αυτοκίνητα, πολλοί εκ των βουλευτών συνεχίζουν να τα έχουν σαν να μην υπήρξε ποτέ η απόσυρση. Ενώ και σε αυτή τη περίπτωση κάθε φορά που ακούγεται κάτι για απόσυρση των βουλευτικών οχημάτων, οι βουλευτές βγαίνουν… έξω από τα ρούχα τους αφού δεν θέλουν να ακούν τίποτα περί περικοπών και μειώσεων. Ακόμα και αν αυτό αφορά τα πανάκριβα και πολυδάπανα οχήματα που είχαν για τις μεταφορές τους. Όταν ακούστηκε μάλιστα το σενάριο με τα αυτοκίνητα όχι να «αλλάξουν» αλλά να αποσυρθούν πλήρως και οι βουλευτές να μετακινούνται με ΜΜΜ, η αντίδραση των 300 ήταν θυελλώδης.
Και πληθώρα συνεργατών!


Σύμφωνα με το πρόσφατα στοιχεία που παρουσίασε στη  Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μετακλητοί υπάλληλοι ανέρχονται σε 1.580. Από αυτούς οι 114 εργάζονται στη Βουλή. Υπάλληλοι οι οποίοι δεν σηκώνουν «μύγα στο σπαθί τους», για οποιαδήποτε μείωση μισθού ή επιδομάτων. Όταν αυτό επιχειρήθηκε (τέλη του 2012) λόγω και της πίεσης που υπήρχε – από την κοινωνία περισσότερο και όχι από τη Βουλή – ξεσηκώθηκαν και με ένα «μίνι πραξικόπημα» όπως πολλοί το χαρακτήρισαν (με αποχή από τα καθήκοντά τους) κατάφεραν να σώσουν, τα επιδόματά τους. Από εκεί και πέρα, οι βουλευτές έχουν και πολλούς συνεργάτες… επιστημονικού επιπέδου, με αυτούς να ανέρχονται στους 545. Αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με άλλες χώρες.


pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »

Η νέα γενιά των «Ελλήνων» πολιτικών

Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος, Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

Μετά το ξυλοδαρμό από τον Ελληνικό Λαό των διαφόρων πολιτικών, και τον προπηλακισμό πολλών άλλων, υποτελών στους ξένους δυνάστες, επισημαίνουμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους ο Λαός προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες.

Οι πολιτικοί ορκίστηκαν να προστατεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αντί αυτού,

1.-Εκπλιπαρούν τη Σιωνιστική Τρόϊκα να δεχθεί τις αιτήσεις των, αφού δεν διαπραγματεύονται, αλλά παρακαλούν και υποτάσσονται.

2.-Κλίνουν γόνυ στους Γερμανούς Σιωνιστές πολιτικούς, για να έχουν την εύνοιά τους, και δάνεια για να μας κυβερνούν.

3.-Παρακαλούν τους Αμερικανούς Σιωνιστές πολιτικούς να τους ανεβάσουν στην εξουσία. Δηλαδή εκλιπαρούν τα διεθνή πιόνια και μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να τους στηρίξουν, σε πείσμα των Ελλήνων ψηφοφόρων, και του όρκου που έδωσαν να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα, κ.λ.π.

4.- Χαρακτηρίζονται από ενδοτισμό και υποτέλεια στους ξένους Σιωνιστές ύπατους, ανθύπατους, ηγεμώνες, βαρώνους, και πραιτοριανούς. Έχουν μηδενικό πατριωτισμό.

5.- Οι Γερμανοί λένε, «Οι Έλληνες πολιτικοί είναι ανίκανοι».

6.- Αμερικανοί και Ευρωπαίοι τους έχουν για κλωτσοσκούφι.

Είναι θαμώνες και πελάτες της Γερμανικής και Αμερικανικής πρεσβείας.

7.-Καταπατούν το Σύνταγμα των Ελλήνων, κατά το δοκούν.

8.-Δεν ανοίγουν το φάκελο της υποθέσεως ΚΥΠΡΟΥ, για να μη δεί ο Λαός ότι είναι προδότες.

9.-Παρεχώρησαν τη Σούδα στη Κρήτη, άνευ ανταλλάγματος, για τις πολεμικές επιχειρήσεις των Σιωνιστών Αμερικανών-ΝΑΤΟ, εναντίον φίλων χωρών.

10.- Έδωσαν το ΤΑΙΠΕΔ στους τοκογλύφους δανειστές.

Η Ε.Ε. κατάσχει τη δημόσια περιουσία μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

11.-Έδωσαν τη ΔΕΣΦΑ στους Τούρκους-Αζέρους, αντί στους Ρώσους, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά το δημόσιο 1 δις. Ευρώ, για να τα έχουν καλά με τους Αμερικάνους, διότι απειλήθηκαν με ανατροπή………….

12.-Οι Τούρκοι πάτησαν πόδι στα ΙΜΙΑ και ελέγχουν το Δυτικό Αιγαίο.

Ανεγνώρισαν δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο.

13.-Για τους αγωγούς υπογράφουν ότι θέλουν οι Σιωνιστές Αμερικάνοι.

14.-Έκαναν την Ελλάδα Αεροπλανοφόρο των Σιωνιστικών ΗΠΑ, για επιθέσεις εναντίον μη Σιωνιστικών χωρών.

15.-Μετά από 4 χρόνια οικονομικής κρίσης, λιτότητας, και Μνημονίων, σήμερα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση. Η Ε.Ε. απεδείχθη ανίκανη να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μας λένε,

«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Οι Τράπεζες του ROTHSCHILD βλέπουν την Ελλάδα σαν αγελάδα, που την αρμέγουν να της πάρουν το γάλα.

Σήμερα η Ελλάδα ευρίσκεται στην άβυσσο της οικονομικής καταδίκης.

16.- Για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στη Συρία, οι ανίκανοι πολιτικοί, δεν κάνουν τίποτα για να προστατέψουν την Ελλάδα.

Το μόνο που κάνουν είναι υποτέλεια στους Σιωνιστές Παντοκράτορες.

Στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στη Μέση Ανατολή, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, οδηγεί τους Αμερικανούς ως πρόβατα, δημιουργώντας στις ΗΠΑ φυσικές καταστροφές, π.χ. πυρκαϊές στη Καλιφόρνια, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, κ.λ.π. Έτσι εκβιάζουν τους Αμερικανούς για να κάνουν πολέμους, ενώ ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ είναι προβληματισμένος και διστακτικός για τις εξελίξεις……… Γνωρίζει ότι το πρόβλημα προέρχεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Έτσι η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων μας οδηγεί στο Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, για τα δικά τους συμφέροντα.

Αποφασίζουν χτυπήματα στη Συρία, χωρίς την άδεια του Ο.Η.Ε. με πρόφαση τα χημικά, ενώ τα χημικά όπλα χρησιμοποίησαν οι μισθοφόροι Ισλαμοφασίστες, ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας, για να δώσουν αιτία στους Σιωνιστές πολεμοκάπηλους της Δύσης να επέμβουν.

Φυσικά πρώτοι και καλλίτεροι οι ΑγγλοΓάλλοι Σιωνιστές, δίνουν το καλό παράδειγμα υποταγής και υποτέλειας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα Σιωνιστικά Αφεντικά τους.

17.- Οι πολιτικοί κατάστρεψαν την Ελληνική οικονομία.

18.- Κατάστρεψαν την Εθνική Άμυνα, και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

19.- Κατάστρεψαν την Εθνική Παιδεία.

20.- Κατάστρεψαν τη δημόσια υγεία , με το ΕΣΥ.

21.- Μας κατέστησαν όμηρους των Γερμανών, και δεκανίκια των Αμερικανών, όλων αυτών αχυρανθρώπων των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

22.- Τίποτε δεν άφησαν όρθιο, υπακούοντας στις εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Κατέστησαν την Ελλάδα ώριμο φρούτο να πέσει στις αγκάλες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, και ότι ήθελε προκύψει για την Ελλάδα…

Κατά τα άλλα κάνουν εορτές για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου πίνοντας σαμπάνιες, εις υγείαν των κορόϊδων πληβείων του Ελληνικού Λαού.

Οι ανίκανοι πολιτικοί μας, τρέμουν μπροστά στους διάφορους βαρώνους ROTHSCHILDS, MORGAN, ROCKEFELLERS, SOROS, GOLDMAN, κ.λ.π. ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παραχωρούν τα πάντα όσα τους ζητήσουν εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος, φτάνει να έχουν την εύνοιά τους, με ανταλλάγματα το χρήμα και την εξουσία.

Τέτοια μυαλά μας κυβερνούν!!! Ο Έλληνας τους ψηφίζει από άγνοια!!

Η Ελλάδα πατρίδα ευρίσκεται εις το χείλος της αβύσσου, λόγω εφιαλτών πολιτικών, γεμάτων με ενδοτισμό, και υποτέλεια.

Η Νέα γενιά των «Ελλήνων» πολιτικών είναι η γενιά τύπου, Ααρών Αβούρι, Jeffrey, Βουβουζέλων, Πασόκων, κ.λ.π. υποτελών νέων πολιτικών, αχυρανθρώπων των Σιωνιστών Απολυταρχών της Γης.

Το βιβλίο «Τσακάλια και Ύαινες της Ελληνικής πολιτικής» είναι λίαν αποκαλυπτικό, για τα έργα των «Ελλήνων» πολιτικών.

Ο Κ. Βελόπουλος, στην εκπομπή του στην T.V. προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για στρατολογήσεις «Ελλήνων» πολιτικών από τις μυστικές υπηρεσίες των Σιωνιστικών ΗΠΑ .

Όσο οι Έλληνες ψηφίζουν από αφέλεια, άγνοια, και επιπολαιότητα, αυτά τα πολιτικά πιόνια, «χαϊρι, και προκοπή» δεν πρόκειται να δούμε.

Αυτή είναι η γενιά των πολιτικών της μεταπολίτευσης οι οποίοι πρόδωσαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα πατρίδα μας.

Κατηγορούν τη Χούντα, και αυτοί απεδείχθησαν χειρότεροι.

«Ντενεκέδες ξεγάνωτους» τους αποκαλούσε ο δικός τους Γιανόπουλος.

Γενιά πολιτικών γαλουχημένη στα νάματα της υποτέλειας και δουλοπρέπειας στα Μεγάλα Σιωνιστικά Αφεντικά της Ν.Τ.Π. και με γνώσεις εσωτερικής ενδοτικής και μόνον πολιτικής, στο Μεγάλο Σιωνιστή Αδελφό, εξουσιαστή του πλανήτη.

Γιαυτούς οι λέξεις Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωενέργεια, κ.λ.π. είναι λέξεις άγνωστες, ασχολούνται μόνο με τα ρουσφέτια, για εσωτερική κατανάλωση, και τη συλλογή ψήφων για ατομικό πολιτικό συμφέρον. Δουλεύουν για τα συμφέροντα των βαρόνων Σιωνιστών Ολιγαρχών, και Απολυταρχών, Πολεμοκάπηλων του πλανήτη.

Η φράση Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, είναι φράση άγνωστη γιαυτούς, νομίζουν ότι κυβερνούν, ενώ είναι υπηρέτες των Σιωνιστών παγκόσμιων Δικτατόρων. Υπηρετούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Χούντα. Γνωρίζουν μόνο τις λέξεις πιόνια, μαριονέτες, στις οποίες ειδικεύονται. Παραχωρούν χρυσοφόρα πεδία της Χαλκιδικής, και της όλης Μακεδονίας-Θράκης, για τις επιχειρήσεις των Σιωνιστών βαρόνων SOROS, ROTHSCHILDS, κ.λ.π. παγκόσμιων αφεντικών, έναντι πινακίου φακής, από υποτέλεια, φόβο, υποταγή, και άγνοια διεθνών συμβάσεων, και έτσι τυγχάνουν της ευνοίας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Παραχωρούν ενεργειακά θαλάσσια και επίγεια κοιτάσματα, στους ύπατους ηγεμόνες ROCKEFELLERS κ.λ.π. από άγνοια εκμεταλλεύσεως, έτσι κάνουν τη δουλειά τους οι ολιγάρχες Πολεμοκάπηλοι, Κοσμοκράτορες. Σου λένε τέτοιους άσχετους πιόνια πολιτικούς, που αλλού θα βρούμε;;;; Δίνουν όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Απολυτάρχες, πατρικίους, ευγενείς, του πλούτου του πλανήτη. Παραχωρούν όλες τις στρατιωτικές βάσεις στα αφεντικά τους.

Φέρανε εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να διώξουν τους Έλληνες, διότι έτσι ήθελαν οι παγκόσμιοι Σιωνιστές Ολιγάρχες.

Κατάργησαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, κατάργησαν τη Κυριακή αργία, για να επιβάλλουν τη Σιωνιστική Πανθρησκεία, και οι διάφοροι Σιωνιστές Αρχιραββίνοι «Βαρθολομαίοι», (όνομα και πράμα), και άλλοι Ιεράρχες με κακόηχα Εβραϊκά ονόματα, ποντίφικες, και πραίτορες της Εκκλησίας, συνεργάζονται με τους ηγεμόνες Σιωνιστές Απολυτάρχες, Ύπατους Αρμοστές της Γης, και «αγρόν ηγόρασαν»….

Αντί να επαναστατήσουν σαν το Παπαφλέσσα, απολαμβάνουν τους θρόνους των, και την εξουσία επάνω στους πιστούς πληβείους!!!

Κτίζουν Ισλαμικό τέμενος στη καρδιά της Αθήνας, ενώ οι Ισλαμοφασίστες σφάζουν τους Χριστιανούς, σφάζουν Επισκόπους, και καταστρέφουν Χριστιανικές Εκκλησίες σε Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, κ.λ.π. και ο Ιερώνυμος «τσιμουδιά», κτίζει μαζί με τους υποτελείς εφιάλτες πολιτικούς, Μουσουλμανικό Τέμενος, για τους Ισλαμοφασίστες σφαγείς των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων.

Πολιτικοί και Ιεράρχες πάνε χέρι-χέρι στην υπηρεσία των Σιωνιστών.

Πτώχευσαν τους Έλληνες, και χρεοκόπησαν την Ελλάδα, για να οδηγήσουν τη νέα γενεά Ελλήνων στη μετανάστευση, ώστε να κατοικήσουν εδώ οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Ελλάς με τη πάροδο του χρόνου Ισλαμοποιείται, και η Ορθοδοξία με τους διάφορους Αρχιραββίνους, και όλους αυτούς τους Ιεράρχες που φέρουν Σιωνιστικά Εβραϊκά κακόηχα ονόματα, αδιαφορούν.

Παράδειγμα το κακόηχο όνομα «Βαρθολομαίος». Άκου κόσμε «Βαρθολομαίος»!!! Χάθηκε ένα Ελληνικό όνομα για τον Αρχηγό της Χριστιανικής Ορθοδοξίας;;; Από κοντά πάνε και οι άλλοι Ιεράρχες.

Θαυμάστε Κόσμε υποτέλεια!!! Σε πολιτικούς και Ιεράρχες!!!

Τους Μητροπολίτες τους έχουμε μόνο για τις λιτανείες και Δοξολογίες.

Από δουλοπρέπεια και υποτέλεια καταντήσανε τον Ελληνικό Λαό, όμηρο των Σιωνιστών Γερμανών και Αμερικανών αχυρανθρώπων των βαρόνων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά από πάνω έχουμε και τον Φαρισαίο Αρχιραββίνο Καϊάφα, που ορκίζει όλους αυτούς τους επίορκους, εφιάλτες, Μασόνους, και πιόνια των Σιωνιστών πολιτικούς.

«Όλα τα πιόνια μια γενιά», λέει ο ραγιάς ο Λαός. Μας έκαναν και πάλι ραγιάδες, αυτή τη φορά ραγιάδες της Σιωνιστικής νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.!!!

Εκλείπει ο πατριωτισμός από τη πολιτική κουλτούρα αυτών των νέων πολιτικών. Σπουδάσανε να είναι υπηρέτες, και αχυράνθρωποι, του Μεγάλου Αφεντικού, του Μεγάλου Αδελφού. Είναι σπουδαγμένοι στην υποτέλεια, και στη δουλικότητα. Πρέπει πάντα να έχουν στο κεφάλι τους Ολιγάρχες Κοσμοκράτορες, και να εκτελούν τις εντολές των.

Δεν είναι αυτόφωτα όντα, αλλά ετερόφωτα. Έμαθαν να υπακούουν. Πατριωτική πρωτοβουλία μηδέν. Τα Σιωνιστικά Αμερικανικά Πανεπιστήμια τους έκαναν ανθρωποειδή ανδρείκελα-P.C. και Laptop, για να εκτελούν εντολές, των βαρόνων, ηγεμόνων, και ύπατων αρμοστών, Πολεμοκάπηλων, και πραιτοριανών της Γης.

Όλα αυτά αποδεικνύονται εκ των αποτελεσμάτων, από την άθλια κατάσταση που έφεραν τη χώρα. Παρέλαβαν μια πατρίδα ευημερούσα, και την κατάντησαν μαριονέτα όλων των πατρικίων βαρόνων της Γης.

Στον όμορφο πλανήτη μας, όλοι μαζί, τόσο οι φτωχικά, όσο και οι δυναμικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά και αρμονικά. Όμως υπάρχουν οι εφιάλτες πολιτικοί, στην υπηρεσία μιας φυλής του πλανήτη, που όλα τα γκρεμίζουν για τα Κοσμοκρατορικά, και Αυτοκρατορικά Σιωνιστικά συμφέροντα των Μεγάλων αφεντικών.

Το κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι ένας ολόκληρος κόσμος, μέσα στον οποίον βρίσκεται το κλειδί της αληθινής ζωής, την οποίαν δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε. Οι διάφοροι Σόϊμπλε, και Τζάκ Λιού, υπηρέτες των Σιωνιστών απολυταρχών της Γης, ήλθαν εδώ για να πάρουν, και όχι να φέρουν. Να πάρουν τα χρυσοφόρα και ενεργειακά κοιτάσματα, για λογαριασμό των ηγεμόνων ύπατων αρμοστών της Γης.

Τα Μνημόνια που σκλάβωσαν τους Έλληνες πληβείους και αστούς, φέρνουν φτώχεια, πόλεμο με τους γείτονες, κοινωνική αναταραχή και εξέγερση. Τα Μνημόνια δημιουργούν βία, ενεργητική ή παθητική. Από την άμεση ή έμμεση χρήση βίας, ουδείς μπορεί να βγεί κερδισμένος.

Το μυστικό της βίας, είναι κρυμμένο μέσα στο φοβισμένο βλέμμα του όχλου των διαδηλωτών. Είναι να μην ανάψει το φιτίλι, μετά η φωτιά θα είναι ανεξέλεγκτη. Μετά θα υπάρξουν σκληρές συνέπειες για πολιτικούς, τραπεζίτες, νταβατζήδες του πλούτου, και άλλα λαμόγια που συνέβαλαν στην τραγωδία της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.

Κατόπιν όλων αυτών η κυβέρνηση των εφιαλτών, έχει περιπέσει σε νευρική κρίση, γράφουν τα ΜΜΕ. Η Μέρκελ έφθασε στο σημείο να ζητάει από τον υποτελή Σαμαρά, μια συγκεκριμένη περιφέρεια της χώρας. Ο Πρωθυπουργός συνδιαλέγεται με τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και υπακούει σε ότι τον διατάξουν.!!!

Ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει διότι γίναμε όαση ηρεμίας, και ειρήνης, μέσα σε μια πολεμική θύελλα στη γειτονιά μας. Όταν θα χρειαστούν την Ελλάδα μας οι Σιωνιστές πολεμοκάπηλοι τότε τα λέμε….

Τα ΜΜΕ λένε, ξένες μυστικές υπηρεσίες «φυλάνε» τις μαριονέτες πολιτικούς, που θα δώσουν στους Σιωνιστές Παντοκράτορες τη μισή σχεδόν Ελλάδα. Ο Βουβουζέλος (ΜΜΕ), μίλησε με τον Νταβούτογλου για «αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων», μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας,

διότι έτσι προβλέπει το σχέδιο των ηγεμόνων Κοσμοκρατόρων για τη περιοχή μας. Τι θα πεί, «Γεφυρώνεται γεωπολιτικά η Ελλάδα με τη Τουρκία;;» Τι θα πεί, «Ομοσπονδιακή συνύπαρξη Ελλάδας-Τουρκίας;;;» Μας φέρνεται πάλι πίσω στα προ του 1821 χρόνια;;;

Έχουν συμφωνηθεί γεγονότα που ο Ελληνικός Λαός αγνοεί;;;;

Σχεδιάζουν ένα επενδυτικό ταμείο που θα περιέχει δικά μας λεφτά, και θα διοικείται από τους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας, δηλαδή τις τράπεζες του βαρώνου ROTHSCHILD, και άλλους διάσημους ολιγάρχες τους ύπατους και ανθύπατους αρμοστές και Απολυτάρχες της Γης. Ήδη οι Γερμανοί Σιωνιστές, απαιτούν να αναλάβουν το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή όλη την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και Αμερικανοί Σιωνιστές, «κρατάνε» τους «Έλληνες» πολιτικούς με αρκετά μυστικά, και τους εκβιάζουν…..

Οι νέοι φοβισμένοι και άτολμοι πολιτικοί Δεξιάς και Αριστεράς, κατέστρεψαν τη χώρα, και χάρισαν στον εχθρό Εθνική κυριαρχία, και Εθνικά εδάφη, (βλέπε Κύπρο, Ίμια, Αιγαίο, ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, και έπονται και άλλα εθνικές παραχωρήσεις )………….

Οι νέοι Μνημονιακοί πολιτικοί θα μας «πιούν» το αίμα με τους φόρους, τους οποίους αποδίδουν στους βαρώνους Απολυτάρχες της Γης.

Γιαυτό το χρέος της Ελλάδος συνεχώς αυξάνει, ενώ ο λαός πληρώνει…

Τα Μνημόνια απέτυχαν ομολογούν τα αφεντικά μας της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και οι διάφοροι αρμόδιοι πολιτικοί «Από τη πόλη έρχομαι»….

Φτάνει να είναι καλά τα κέρδη των δανειστών Σιωνιστικών τραπεζών.

Οι νέοι πολιτικοί μας, είναι απόφοιτοι Σιωνιστικών Αμερικανικών, Γερμανικών, & Αγγλικών Πανεπιστημίων, γαλουχημένοι στις διδαχές και στα νάματα του Διεθνούς Σιωνισμού, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προγραμματισμένοι σαν ρομπότ να υπηρετούν σαν πιόνια και μαριονέτες τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και να είναι αχυράνθρωποι αυτής. Με τέτοιους πολιτικούς δεν μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα, θα είναι πάντα αποικία και προτεκτοράτο των Σιωνιστικών δυνάμεων Ε.Ε. & ΗΠΑ .

Αυτοί οι πολιτικοί αχυράνθρωποι συσσωρεύθηκαν σε όλα τα πολιτικά

Κόμματα, και έγιναν πληγή για τους Έλληνες.

Αυτούς ψηφίζει ο Λαός από πολιτική άγνοια.

Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, και Απολυτάρχες της Γης, βγάζουν μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ότι εκλογικά αποτελέσματα τους συμφέρει.

Δημοκρατία για τα μάτια του κόσμου. Έχουμε φορολογική Δικτατορία.

Ότι διατάξουν οι Γερμανοί και Αμερικανοί Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.!!!

Από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα έχουμε πάλι κυβέρνηση της αρεσκείας, και των συμφερόντων των Σιωνιστών Ολιγαρχών και Πολεμοκαπήλων της Γης.

Λαός που ξεχνάει την Ιστορία του. Λαός άξιος της τύχης του.

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει έτοιμα μέτρα, για τυχόν αντιδράσεις μας.

Τα παιδιά μας της ΕΛ.ΑΣ. ψεκάζουν τους πατέρες των και παππούδες των με χημικά, για λογαριασμό των Σιωνιστών Απολυταρχών.

Αχ!! Να ξέρανε τι κάνουν οι νέοι μας της ΕΛ.ΑΣ. στρατευμένοι στην υπηρεσία των Εξουσιαστών εχθρών της Ελλάδος και των Ελλήνων!!!

Μια πιθανή εξέγερση είναι μια μαζική αντίδραση του υπνωτισμένου λαού. Το μόνο που δεν περιμένουν είναι να παρέμβουμε στις Παγκόσμιες εξελίξεις. Ήδη το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος έχει γίνει κυρίαρχο θέμα στο Γερμανικό προεκλογικό αγώνα.

Για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο, και Μέση Ανατολή, οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι ανύπαρκτοι, και ο Λαός υπνωτισμένος από τους αεροψεκασμούς και τα χημικά της ΕΛ.ΑΣ., και τρομοκρατημένος από τους «κουκουλοφόρους» τρομοκράτες, αδιαφορεί στους καναπέδες.

Αρχίζουν απρόβλεπτες διαδικασίες για την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Βλέπε προβοκάτσιες με χημικά όπλα των μισθοφόρων της Σιωνιστικής Δύσης, και τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στο πόλεμο της Συρίας.

Οι Παντοκράτορες καταφεύγουν στις προβοκάτσιες για να εισβάλλουν στη Συρία, όπως έκαναν με το Ιράκ, Λιβύη, Αφγανιστάν, κ.λ.π.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί της μεταπολίτευσης, είναι ανύπαρκτοι.

Οι Ολιγάρχες, Απολυτάρχες, και Ηγεμώνες του πλανήτη, κυβερνάνε την Ελλάδα με Σιωνιστές Γερμανούς Τοπάρχες, και Ανθύπατους, της Σιωνιστικής ύπατης αρμοστείας.

Κατάντησαν την Ελλάδα, επαρχία της Σιωνιστικής νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Υπάρχει σχέδιο των Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών βαρόνων του πλούτου, φοροαρπαγής από ότι έχει απομείνει από τις καταθέσεις των Ελλήνων, μέσω ακινήτων, και «κουρέματος» των καταθέσεων. (ΜΜΕ)

Σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί είναι ανοργάνωτοι υπηρέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, ο δε Λαός των Ελλήνων, οι πληβείοι, και αστοί, είναι αδιάφοροι περί των πολιτικών εξελίξεων και δικαιωμάτων, η δε Βουλή των Ελλήνων πληβείων, αστών, και ευγενών, συγκροτείται και θεωρείται παρωδία λαϊκής συνελεύσεως, στο έλεος των Ύπατων πραιτοριανών, των Σιωνιστών βαρόνων και Ολιγαρχών Απολυταρχών της εξουσίας και του πλούτου της υφηλίου.
Διαβάστε περισσότερα » »