Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αμαλιάδα: Παρέδωσε πινακίδες καβάλα στο άλογο!

Καβάλα στο άλογο και με τις πινακίδες του αυτοκινήτου του στο χέρι έφθασε στη ΔΟY Αμαλιάδας ο Γιώργος Πανουτσόπουλος από τη Μαραθιά.....


Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα έφθασε στην Εφορία με το άλογο που προφανώς θα αποτελέσει πλέον και το μέσο μεταφοράς του και λίγο πριν παραδώσει τις πινακίδες μιλώντας στο protinews.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ορίστε πως μας κατάντησε οι… Λιάπηδες».

hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά σας...Αυτός είναι ο 53χρονος παιδεραστής που έκανε 4 (!) χρόνια φυλακή για το βιασμό της 10χρονης κόρης του.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 53χρονου παιδεραστή, ο οποίος στις 23 Δεκεμβρίου πιάστηκε "στα πράσα" τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων σε καφετέρια στο Βύρωνα.
Το 2005 καταδικάστηκε σε... 23 χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος της 10χρονης κόρης του και της 7χρονης ορφανής φίλης της, μέσα σε... λούνα πάρκ.

Είχε καταγράψει ανατριχιαστικές στιγμές ασέλγειας σε βάρος της κόρης του και είχε κρύψει το DVD σε εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του. Η σύζυγός του αναγνώρισε σε αυτές τις αποτρόπαιες εικόνες την κόρη τους.

Ο 53χρονος συνταξιούχος πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχε καταδικαστεί με πλειοψηφία 4-3 της δικαστικής έδρας, σε 13 χρόνια για την ασέλγεια και 10 χρόνια για την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μετά από... 4 χρόνια αποφυλακίστηκε!


πηγη
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 48 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

theoxaris«Δεν υπάρχει λόγος να δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας», δήλωνε ο Χάρης Θεοχάρης, το πρωί της Τετάρτης,υποστηρίζοντας ότι λιγότεροι από 500.000 υπόχρεοι δεν είχαν πληρώσει έως το πρωί τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Όπως συνηθίζει έλεγε ψέμματα. Ο κόσμος που δεν είχε να πληρώσει-γιατί δεν είχε να πληρώσει κι όχι γιατί βαριόταν-τον έγραψε εκεί που έπρεπε. Αναγκάστηκε τελικά να ενδώσει. Και να δόσει παράταση 48 ωρών. Όπως κάνουν στους μελλοθάνατους. Θα τον συναντήσει όμως ο κόσμος και θα του φερθεί καταλλήλως…
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών “είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσέλευση των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήδη ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και με συνέπεια στην υποχρέωσή τους.
Επειδή η προσέλευση παραμένει πολύ υψηλή και προς διευκόλυνση των πολιτών την ημέρα της παραμονής του νέου, έτους η εμπρόθεσμη πληρωμή θα μπορεί να γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014″.
Έκτακτες συναλλαγές Πέμπτη και Παρασκευή
Ειδικότερα, τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκτάκτων συναλλαγών στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες (ΔΟΥ) την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Ιανουαρίου 2014, δίνει με εγκύκλιό του ο ΓΓ Εσόδων Χ.Θεοχάρης.
Οι συναλλαγές αυτές αφορούν:
α) τη χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, που λήγει η προθεσμία υποβολής του,
β) την παραλαβή κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας, με την ταυτόχρονη πληρωμή τελών του 2014,
γ) την κατάθεση δήλωσης μεταβίβασης ακινήτου κατοίκου εξωτερικού, σε εκτέλεση προσυμφώνου μεταβίβασης που λήγει η προθεσμία,
δ) τη κατάθεση δήλωσης κληρονομιάς, κλπ.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια εγκύκλιο, δεδομένου ότι είχε αρχικώς οριστεί ότι οι Δ.Ο.Υ., δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό κατά τις ημερομηνίες αυτές, καθώς και ότι οι υπάλληλοι θα βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους ώστε να ενημερωθούν κυρίως για τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, θα πρέπει να οριστούν από τους εκτελούντες χρέη Προϊσταμένου των Δ.Ο.Υ., 3 έως 5 υπάλληλοι (ανάλογα με το μέγεθος της κάθε Δ.Ο.Υ.), για την πραγματοποίηση των παραπάνω εκτάκτων περιπτώσεων συναλλαγών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θεοχάρη να σου…φιλήσουμε το χέρι που έδωσες 2 μέρες προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας;

http://www.makeleio.gr/?p=43914
http://www.makeleio.gr/?p=43865
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗN ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ «ΤΟΥΜΠΑΝΟ» ΣΤΟ ΞΥΛΟ; – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

anagnostopoulos Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης (σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του makeleio.gr  «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων-  με αποτελεσμα η λογομαχία να πάρει φωτιά. Κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στο ξύλο με αποτέλεσμα ο γαλάζιος βουλευτής να φάει το ξύλο της χρονιάς του!
Σύμφωνα δε, με αυτόπτες μάρτυρες ο Αναγνωστόπουλος εθεάθη με μαυρισμένο μάτι και σκισμένα ρούχα.
Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον άλλον οδηγό « ξέρεις ποιος είμαι εγώ; είμαι βουλευτής» με αποτέλεσμα να …φάει περισσότερο  ξύλο! Ο βουλευτής κάλεσε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ενώ φέρεται να επικοινώνησε με τα Νεα Δημοκρατία η οποία τον ..συμβούλεψε να μην δώσει προέκταση στο συμβάν.  
Εμείς απευχόμαστε τέτοια συμβάντα, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ψέλλιζαν «ν αγιάσει το χέρι του οδηγού»!

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

"Μαύρισαν" τις ελληνορωσικές σχέσεις: Ούτε καν ευχές έστειλε στην κυβέρνηση

OΡΓΗ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑ
Δεν αποφεύχθηκε τελικά το "θερμό" επεισόδιο στις ελληνορωσικές σχέσεις λόγω της υπόθεσης Κάντα.
Όπως έχει καταγράψει το defencenet.gr στη Μόσχα επικρατεί απόλυτη δυσθυμία, για την προσπάθεια εμπλοκής ρωσικών κρατικών εταιριών, οι οποίες υποτίθεται ότι επί προεδρίας Β.Πούτιν κατέβαλαν παράνομες προμήθειες στον πρώην αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή εξοπλισμών Α.Κάντα:
Τελικά όπως έγινε γνωστό από τη ρωσική πρωτέυουσα ο πρ΄δρος της Ρωσίας Β.Πούτιν εξαίρεσε την ελληνιή κυβέρνηση και προσωπικά τον Α.Σαμαρά από τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές, ενώ κάθε χρονιά η Ελλάδα βρισκόταν μέσα ως το ορθόδοξο αδερφό κράτος.
Εφέτος απουσιάζε από την λίστα των 32 εν ενεργεία ηγετών χωρών και οργανισμών και των 5 πρώην που δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, η Ελλάδα.
Το γεγονός αποκτά ξεχωριστή σημασία δεδομένου και του ότι από αύριο η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ!
Η Μόσχα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα διαφάνειας και θεωρεί ότι η υπόθεση Κάντα είναι μια στημένη σκευωρία από τους αμερικανικούς κύκλους για να πληγούν οι ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις.
Η κίνηση αυτή του Β.Πούτιν είναι μια πρώτη απάντηση σε όσους σπεύδουν να υιοθετήσουν  ότι επί ημερών του καταβλήθηκαν κάτω από το τραπέζι, ποσά σε Έλληνε ςαξιωματούχους για την προμήθεια των ρωσικών οπλικών συστημάτων Κornet-E και OSA - AKΜ.
Ας δούμε ακριβώς τη δήλωση που έκανε στο defencenet.gr ανώτερο στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα για το θέμα αυτό.
"Οι αμυντικές σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας έχουν επιστρέψει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και απόδειξη ήταν η επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σοιγκού στην Αθήνα και η καλή συνεργασία που είχαν επ'ωφελεία των δύο κρατών, με τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, με αποκορύφωμα την υπογραφή της συμφωνίας αμυντικής/τεχνικής συνεργασίας.
Και επιδιώκουμε να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση στις σχέσεις αυτές.
Σίγουρα υπάρχουν πλευρές οι οποίες θέλουν να τραυματίσουν αυτή την προσέγγιση, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πράξει ότι είναι δυνατό προκειμένου αυτό να μην συμβεί.
Είναι γνωστό ότι οι ρωσικές αμυντικές εξαγωγές καλύπτονται σε όλα τα επίπεδα από την κρατική εγγύηση στην διαδικασία επιλογής και στην υλοποίηση των συμβάσεων."

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Θ.Τζήμερος: "To οικονομικό επιτελείο είναι ηλίθιο"

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες του και όπως εξήγησε με ανάρτησή του στο Facebook ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει «1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου».
Επιπλέον πρόσθεσε, «η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική...)
Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια», έγραψε ο κ. Τζήμερος και ανάρτησε τη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου όπου στην ερώτηση «Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία» απάντησε «η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης».
Παράλληλα, μέσω της ίδιας ανάρτησης στο Facebook ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» διαμαρτυρήθηκε και για τις ουρές στις Εφορίες... «270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!», έγραψε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Επανέρχεται το ΕΚΑΣ με κυβερνητική απόφαση στο παρά '5

Σε αποκατάσταση των αδικιών προχωρά και πάλι η κυβέρνησση, σχετικά με το ΕΚΑΣ. Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης. Ποιοι δικαιούνται το επίδομα


Από το 2014, θα δικαιούνται ΕΚΑΣ, όσοι έχουν αναπηρία 80% και πάνω, χωρίς όρια ηλικίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, το 2014 αποκαθίσταται μια αδικία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και πρόσθεσε:
«Το 2014 είναι ξεχωριστό έτος γιατί σηματοδοτεί θετικές προοπτικές για τους εργαζόμενους, την οικονομία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Πηγή: ΑΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΥΠΟΙΚ: Άκυρες οι αποδείξεις απο σουπερ μάρκετ-βενζινάδικα

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Επαναφέρουν το σύστημα των αποδείξεων, αλλά δεν θα μετρούν αυτές από τα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα. Οι τύποι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν «σαλτάρει» κανονικά και κάνουν ότι μπορούν για να ληστέψουν τους Έλληνες πολίτες. Αν δεν μετρούν οι αποδείξεις που αφορούν στη βασική διατροφή και τις μετακινήσεις τότε ποιες θα λαμβάνονται υπόψη; Αυτές από το περίπτερο;
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι... εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών μελετούν ακόμη έναν τρόπο να παγιδέψουν τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν εκδίδουν αποδείξεις βάζοντας όμως σε νέους μπελάδες τους φορολογούμενους.
Στη λογική ότι οι πολίτες πρέπει να πιέζονται να ζητούν αποδείξεις από κατηγορίες επαγγελματιών που φοροδιαφεύγουν η νέα ευφάνταστη ιδέα του υπουργείου είναι να μην ισχύουν οι αποδείξεις από επαγγελματικές ομάδες που ούτως ή άλλως κόβουν αποδείξεις.
Έτσι δεν θα ισχύουν όπως λέγεται τουλάχιστον οι αποδείξεις από τα super market και από τα βενζινάδικα. Δεν θα ισχύουν δηλαδή οι αποδείξεις από τα βασικά έξοδα ενός νοικοκυριού, τη διατροφή και τη μετακίνηση, δηλαδή.
Χωρίς αυτές και χωρίς της αποδείξεις από την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ πώς οι φορολογούμενοι θα «πιάσουν» το 10% του εισοδήματος που απαιτείται από αποδείξεις; Κανείς δεν γνωρίζει. Μόνο οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε απαγόρευση του Glonass στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε το νόμο που απαγορεύει τη δημιουργία του Glonass στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.


Το Glonass συμπεριελήφθη στο νόμο λόγω των φόβων ότι το ρωσικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή μυστικών από τους Ρώσους.

Τώρα η κατασκευή τέτοιων εγκαταστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι δυνατή μόνον εφόσον ο επικεφαλής της Διεύθυνσης του Πενταγώνου των εθνικών υπηρεσιών  πληροφοριών και του Κογκρέσου των ΗΠΑ, θα εξασφαλίσει ότι οι σταθμοί αυτοί δεν χρησιμοποιούνται για κατασκόπευση των συμφερόντων των ΗΠΑ και ότι δεν θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών οπλικών συστημάτων, και, δεν αποδυναμώνει τη θέση του συστήματος GPS των ΗΠΑ, στην εμπορική αγορά και ότι θα μεταδίδει μόνο δεδομένα δημόσια.

Όλα αυτά μαζί καθιστούν  την εγκατάσταση του Glonass, από αδύνατη έως απολύτως αδύνατη. Δύσκολο είναι να αναμένει κανείς ότι η NSA θα πείσει το Κογκρέσο να θεσπίσει το Glonass, αν και ο εμπνευστής του νομοσχεδίου ήταν αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ… Η ΜΟΥΣΙΚΗ »


 
Το  ΝΠΔΔ του Δήμου Εορδαίας φιλοξενεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου  2014 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας στις 19:00,  την Φιλαρμονική ορχήστρα της πόλης Μπουργκάς της Βουλγαρίας, σε μια  Μεγάλη Συναυλία σε συνεργασία με την Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης».
Ξεκινάμε λοιπόν την χρονιά ευοίωνα με μια συναυλία και μια ευρωπαϊκή συνεργασία για την φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας .
Οι αρχιμουσικοί Αργύρης Σαλαγκιώτης και Ivan Ganev και τα μέλη των φιλαρμονικών  έχουν προετοιμάσει για όλους εμάς γνωστές μελωδίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
Με αυτή τη συναυλία ανοίγει μια νέα σελίδα ευρωπαϊκής συνεργασίας, για τη Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας.






Σας περιμένουμε όλους  Σάββατο 4 Ιανουαρίου  2014 στις 19:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
 Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Μήνυμα του προέδρου Περιφερειακής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο)








Διαβάστε περισσότερα » »