Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οργισμένη η απάντηση των νησιωτών στην τρελόγρια κυρα Τασία :» Σκατά μας γέμισαν οι λαθρομετανάστες και όχι …λεφτά!»

tasia
Την ώρα που στα νησιά μας γίνεται της (Τασίας το κάγκελο)…Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να είναι οι «Αρμόδιοι τουΜεταναστευτικού στο Σύριζα » που δείχνει πώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την πολιορκία των νησιών μας! Τα νησιά βούλιαξαν από λαθρομετανάστες αλλά η Τασία λέει ότι «πλούτισαν» …Μήπως να τους χρωστούμε και χάρη θείτσα ; Τα νησιά βούλιαξαν από μετανάστες αλλά η Τασία λέει ότι «πλούτισαν»....
 Μπορεί τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να βουλιάζουν από πρόσφυγες καθώς καταφτάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες στις ελληνικές ακτές όμως η Τασία Χριστοδουλοπούλου αντί να παραδεχθεί ακόμα και σήμερα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι, ούτε λίγο-ούτε πολύ οι κάτοικοι των νησιών αυτών δεν θα πρέπει να γκρινιάζουν γιατί «πλούτισαν» από τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες.
Την ίδια ημέρα με την απίστευτη δήλωσή της ότι είναι «πρωτοφανής ανοησία» η άποψη εκείνων που χρεώνουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την αύξηση των προσφυγικών ροών και προσωπικά σε εκείνη πως έκανε σήμα στους πρόσφυγες για να έρθουν στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των προσφύγων αυξήθηκε ραγδαία αφού παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ότι «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες».
Όπως είπε μιλώντας στο thepressproject.gr «πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».
Στην ίδια συνέντευξη άφησε αιχμές και υπονοούμενα για τη στάση της Αστυνομίας το προηγούμενο διάστημα λέγοντας ότι είχαν διαθέσει μόνο 8 αστυνομικούς για τη διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών και προσφύγων αναρωτώμενη πώς έγινε και τώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατάφερε να βρει 80 αστυνομικούς για να σταλούν στα νησιά!
Οργισμένη ήταν η απάντηση των Κατοίκων των νησιών ,ενώ κάνουν λόγο για διπλές βάρδιες του προσωπικού και τα οχήματα καθαριότητος μαζεύουν τόνους με απορρίματα και σκ@τ@ που αφήνουν οι δεκάδες χιλιάδες λάθρο!
Όσο για τις αιχμές που αφήνει στην Αστυνομία είναι κρίμα για αυτούς τους Ανθρώπους που δουλεύουν με συνθήκες επικίνδυνες και χωρίς καμιά προστασία…Αλλά τι να πείς όταν για τους Λιμενικούς που σκυλοπνίγουνται καθημερινά για να σώσουν τους λάθρο και ο εξ απορήτων του Τσίρπα να τους βρίζει!
Αλλά ήθη άλλα και τα έθιμα απο τους ερασιτέχνες πολιτικούς που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια!
veteranos.gr
skeftomasteellhnika
Διαβάστε περισσότερα » »