Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Βίαιη εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Κόρινθο-υπάρχουν τραυματίες! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες του Moriasnews στις 8.45 το βράδυ στο στρατόπεδο της Κορίνθου σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την στιγμή.
Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους..
Η εξέγερση είναι μαζική και με πολύ δυσκολία η αστυνομική δύναμη μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Ηδη έφτασαν σε ενίσχυση ισχυρές δυνάμεις απο την Αργολίδα και πάντα σύμφωνα με τις πηγές μας έρχεται μεγάλη αστυνομική δύναμη απο την Αθήνα…
Η κατάσταση είναι και τραγική και επικίνδυνη γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί απόψε στην Κόρινθο αν καταφέρουν και σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό..
Οι κάτοικοι της περιοχής που ζούν τα επεισόδια που συμβαίνουν μέσα στο στρατόπεδο έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και προσεύχονται να μην ζήσουν την άγρια νύχτα..!
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για αρκετους τραυματίες απο την βίαιη εξέγερση των μεταναστών που είναι ακόμα σε εξέλιξη…

ΠΗΓΗ:Diogenis-press
news.935radio
Διαβάστε περισσότερα » »

Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια

Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης !!!

Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας.

Με αυτά οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, τη γεωργία στην καταστροφή, το λαό στην ανεργία. Μέχρι και σήμερα υπακούουν στις... εντολές των Βρυξελλών, επιβάλουν καταστροφικούς νόμους και θέλουν να συνεχίσουν με κυβερνήσεις κρυφομνημονίων.

Η πολιτική του μνημονίου, η πολιτική της Μέρκελ και του Μπαρόζο, η πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης πρέπει να ανατραπεί. Ποινικοποιούν την παραγωγή, ξεκληρίζουν την αγροτιά!!!

Στόχος η διαρκής και με κάθε τρόπο αποθάρρυνση από την πολιτεία κάθε προσπάθειας μικροκαλλιεργητή για αγροτική καλλιέργεια. Κατέστρεψαν την καλλιέργεια του καπνού, του βαμβακιού, των τεύτλων, απαξίωσαν την ελαιοκαλλιέργεια, τώρα ξεριζώνουν και τα κλήματα...

Για όλα τα αμπελοτόπια που είναι φυτεμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Γεωργίας σχετική άδεια. Εάν φυτευτεί αμπέλι για κρασί χωρίς άδεια θα εκριζώνεται. Όσοι έχουν φυτεύσει δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται να το έχουν και υποχρεούνται να το ξεριζώσουν με δική τους δαπάνη.

Στην περίπτωση που δεν προβούν στην εκρίζωση, αμέσως επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου. Μετά την παρέλευση του έτους το πρόστιμο διπλασιάζεται, εφόσον η «παράνομη φυτευμένη» έκταση συνεχίζει να υφίσταται.


Διαβάστε τι ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Π.Ε. Αιτωλ/νίας: Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές ότι όλες οι οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν μετά την 1/8/1998, είναι παράνομες, εκτός των φυτεύσεων που έγιναν βάσει δικαιωμάτων που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με το με αριθμ. 351/49474/25-04-2012 έγγραφο του ΥΠ.Α.Α.Τ. (Διεύθυνση ΠΑΠ-ΔΕΝΔΡ/ΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ), οι παραπάνω φυτεύσεις θα πρέπει να εκριζωθούν άμεσα με ευθύνη και έξοδα των κατόχων τους. Επιπλέον, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει όλους τους αμπελοκαλλιεργητές ότι θα προχωρήσει σε ελέγχους για την εφαρμογή του μέτρου.

pressing.news
http://www.aegeantimes.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέα Τουρκοκρατία: Ο Δήμος Χανίων έδωσε τούρκικα ονόματα σε δρόμους! Χάθηκαν ονόματα ΕΛΛΗΝΩΝ Ηρώων

Νέα Τουρκοκρατία: Ο Δήμος Χανίων έδωσε τούρκικα ονόματα σε δρόμους!Την "δόξα" του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ζήλεψε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, μόνιμος υπουργός τα παλιά χρόνια δόξας του ΠΑΣΟΚ! Υλοποίησε προ ημερών την απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα! Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται "Βέροβιτς Πασά" η 4η πάροδος θα λέγεται "Ρεούφ Πασά" και η 1η πάροδος θα λέγεται...
 
"Φωτιάδη Πασά"! Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα! Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες! Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΜΙΤ «φοβάται» τα αιολικά πάρκα απέναντι απο τη Χίο

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) μπορούν και εμποδίζουν ακόμη και την κατασκευή αιολικών πάρκων στην Τουρκία, με την... δικαιολογία πως ενδέχεται να εμποδίζουν τις δραστηριότητες της!!

Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη, οι τούρκοι επενδυτές που είχαν ετοιμάσει σχέδια για την κατασκευή 11 αιολικών πάρκων στον Τσεσμέ, της δυτικής Τουρκίας απέναντι ακριβώς από τη Χίο. Οι ίδιοι κατέθεσαν στις αρμόδιες τουρκικές αρχές τα δικαιολογητικά περιμένοντας την έγκριση.

Όμως στο θέμα της έγκρισης παρενέβη η MIT, όπως αποκαλύπτι η εφημερίδα Radikal και «πάγωσε» την επένδυση. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ζητούν « να ερευνηθεί αν τα αιολικά αυτά πάρκα με τα μαγνητικά κύματα τα οποία εκπέμπουν πως επηρεάζουν τις δραστηριότητες υποκλοπής και παρακολούθησης της ΜΙΤ”
 
Παρόμοια έρευνα για άλλα αιολικά πάρκα το 2010 είχε ζητήσει το Γενικό επιτελείο Στρατού της Τουρκίας και είχε αποδειχθεί πως δεν υπάρχει καμία επιρροή η επέμβαση στις συχνότητες.

Μόνο που οι αρμοδιότητες αυτές τώρα πέρασαν στα χέρια της ΜΙΤ. Είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ποιον παρακολουθεί η ΜΙΤ και γιατί φοβάται παρεμβάσεις από τα αιολικά πάρκα, σε απόσταση 6.5 μιλίων από τη Χίο.

Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΡΕΑΣ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ»

Η αρχή έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο... Πειραματισμοί σε κύτταρα χοίρων πραγματοποιήθηκαν από Ολλανδούς επιστήμονες με στόχο να κατασκευαστεί το πρώτο«κρέας του σωλήνα», καταργώντας ουσιαστικά κάθε έννοια βιοηθικής και διατροφικής ορθότητας.


Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Ποστ, χρησιμοποιήσαν αρκετές χιλιάδες βλαστικά κύτταρα ζώων για να δημιουργήσουν ολόκληρα κομμάτια τεχνητού (εργαστηριακού) κρέατος αδιαφορώντας για τις πιθανές παρενέργειας στη δημόσια υγεία, τη διατροφική ασφάλεια και το περιβάλλον.


Πλέον, έχει έρθει η ώρα για αυτήν τη πολύ «αθώα» ιδέα να χρηματοδοτηθεί αφειδώς και να χρησιμοποιηθούν και άλλες επιστημονικές εξελίξεις για αυτό το σκοπό... Σύμφωνα με δημοσίευμα του cnet που έψαξε για τους αναγνώστες του το pentapostagma.gr, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου Peter Τhiel (συνιδρυτή του paypal) θα χρηματοδοτήσει με 350.000 δολάρια την εταιρία Modern Μeadow, η οποία στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη τεχνική της τρισδιάστατης βιοεκτύπωσης (3D- bioprinting) για να δημιουργήσει αντικατάστατο κρέατος που να προσομοιάζει με το «πρωτότυπο».
Slides prepared by startup Modern Meadow pitch 3D-printed meat as a more environmentally friendly approach to dinner.

Η βιοεκτύπωση αποτελεί μία εργαστηριακή τεχνική η οποία καταφέρνει να δημιουργήσει ζωντανούς ιστούς μέσω τρισδιάστου εκτυπωτή. Η διαδικασία δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμη, ενώ πρωταρχικά χρησιμοποιήθηκε για να υποβοηθήσει στο πεδίο των μεταμοσχεύσεων ανθρώπινων οργάνων. 

Ανώτατο στέλεχος διοίκησης της εταιρίας Modern Μeadow δήλωσε ότι η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται ‘’για να ικανοποιηθεί η ανθρώπινη επιθυμία για ζωική πρωτεϊνη’’ και η κριτική του ήταν έντονη κατά των παραδοσιακών πρακτικών (σ.σ. και ορθών θα σημειώσουμε εμείς) κτηνοτροφίας, υπό τη δικαιολογία της περιβαλλοντικής ζημίας.
‘’Η λύση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα’’ σύμφωνα με τους εμπνευστές αυτών των ιδεών και πρακτικών (!!!)....

Βέβαια, οι συγκεκριμένοι ερευνητές δεν αναφέρουν σε καμία ανακοίνωση των φιλόδοξών σχεδίων τους πιθανά προβλήματα για την υγεία των καταναλωτών από τις παρενέργειες της κατανάλωσης είτε κρέατος που προέρχεται από βλαστικά κύτταρα είτε κρέατος που προέρχεται από τεχνητή βιοεκτύπωση ιστών ζώων δύο τεχνικές που έχουν ομοιότητες αλλά και άγνωστες επιδράσεις στον άνθρωπο...

 pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

5 υγιεινές τροφές που είναι… θανατηφόρες

5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (4)
Μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά είναι ιδανική για την καλύτερη υγεία του οργανισμού. Ωστόσο είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε ότι αρκετές από τις υγιεινές τροφές ή παράγωγά τους μπορούν να μας…σκοτώσουν.



  • Φύλλα ραβέντι
Αν είστε από τους περιπετειώδεις τύπους της γαστρονομίας, έχετε υπόψη σας ότι τα φύλλα ραβέντι δεν είναι και η πιο «υγιεινή» πρασινάδα που μπορείτε να καταναλώσετε.
Και αυτός είναι και o λόγος που τα μανάβικα πουλούν μόνο το κάτω μέρος του ραβέντι. Τα φύλλα του συγκεκριμένου λαχανικού περιέχουν υψηλά επίπεδα οξαλικού οξέος, το οποίο προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στο ήπαρ. Σε σημείο μάλιστα που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο. Βέβαια αν και για να προκληθεί θάνατος χρειάζεται κάποιος να καταναλώσει αρκετά από τα φύλλα, ωστόσο ακόμα και μία μικρή ποσότητα είναι ικανή για να αρρωστήσει κάποιον.


  • «Πράσινες» πατάτες
5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (3)
Άλλη μία τοξίνη που «καραδοκεί» στην κουζίνα είναι η σολανίδη, που …ευδοκιμεί στις πατάτες οι οποίες έχουν πρασινίσει. Αυτό συμβαίνει όταν οι πατάτες είναι εκτεθειμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα στο φως, και είναι μια επαρκής ένδειξη ότι πιθανότατα να έχουν αυξηθεί τα γλυκοαλκαλοειδή, τα οποία είναι τοξικά για τον άνθρωπο.
Η σολανίδη ωστόσο βρίσκεται στην επιφάνεια της πατάτας και αν αφαιρεθεί επιμελώς δεν χρειάζεται να τις πετάξετε. Εάν βέβαια αφού τις μαγειρέψετε αισθανθείτε ότι είναι ακόμα πικρές στη γεύση καλύτερο είναι να μη τις φάτε.
Σε αντίθετη περίπτωση οι τοξίνες ενδέχεται να προκαλέσουν πονοκέφαλο, ναυτία και εξάντληση. Βέβαια το πρόβλημα αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί εάν αποθηκεύετε τις πατάτες σας σε σκιερό και δροσερό μέρος.
  • Σπόροι και κουκούτσια
5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (5)
Αρκετοί από τους σπόρους και τα κουκούτσια των κατά τ’ άλλα υγιεινότατων φρούτων και λαχανικών που καταναλώνουμε έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε μία ουσία που ονομάζεται αμυγδαλίνη.
Αυτή αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να αποβεί μοιραία καθώς μετατρέπεται σε υδροκυάνιο.
Μήλα, αχλάδια, μάνγκο, ροδάκινα και βερίκοκα περιέχουν τη συγκεκριμένη ουσία αν και η ποσότητα είναι τόσο μικρή που δεν έχει βλαβερές συνέπειες για τον άνθρωπο.
  • Κόκκινα φασόλια
5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (1)
Αν και γευστικότατα όταν μαγειρευτούν, τα κόκκινα ωμά φασόλια, περιέχουν φυσικές τοξίνες που ονομάζονται λεκτίνες. Εάν καταναλώστε έστω και τέσσερις –πέντε σπόρους από κόκκινα φασόλια, τα οποία δεν έχετε μουλιάσει για τουλάχιστον 5 ώρες πριν τα μαγειρέψετε, τότε ενδέχεται να καταλήξετε με ανεξέλεγκτη ναυτία, έμετο και ανάστατο στομάχι.
  • «Άγρια» μανιτάρια
5 υγιεινές τροφές που είναι... θανατηφόρες (2)
Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετές από τις ποικιλίες άγριων μανιταριών, που μπορούν να είναι τοξικές σε τέτοιο σημείο που να προκαλούν ακόμα και τον θάνατο.
Σε αυτά φυσικά δεν περιλαμβάνονται τα μανιτάρια εκείνα που καλλιεργούνται και βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Το πρόβλημα ωστόσο συγκλίνει στο γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος τα δηλητηριώδη από τα μη δηλητηριώδη μανιτάρια.
Άρα προκείμενου να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες ενός δηλητηριασμένου μανιταριού ίσως είναι καλύτερα να αποκλείσετε τα άγρια μανιτάρια από το διατροφικό σας χάρτη. Εξάλλου υπάρχουν πάντα και οι κλασικές …ακίνδυνες ποικιλίες.
Πηγή: clickatlife.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Θέλετε να δείτε γιατί ο συγκεκριμένος αγαπημένος σας ηθοποιός κάνει επιτυχία στην τηλεόραση;ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ!

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ



Στο παρακάτω βίντεο ακούτε τον Πάνο μουζουράκη να εξυβρίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες που αγαπούν την ιστορία τους και την σημαία τους! Λέει κατα λέξει" Γα... την 28 οκτωβρίου, είναι μια Γιορτή για εθνικιστές και για κομπλεξικούς. Κάψτε την Ελληνική σημαία! Είναι ένα απλό πανί"Ο Πάνος Μουζουράκης για όσους δεν γνωρίζετε είναι η φωνή της lactas!!....
Και αφού έδειξε καλά δείγματα (το βίντεο είναι πριν ένα χρόνο) φυσικά το σύστημα τον προώθησε κάνοντας τον πρωταγωνιστή στην εκπομπή του πασοκοκάναλου mega! Σίγουρα τον έχετε ακούσει στην αντιεθνική,.....
αντιχριστιανική εκπομπή του mega "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος"... Τραγική σύμπτωση θα μου πείτε.. Όχι απλά το σύστημα σε προωθεί εαν είσαι: Ομοφυλόφιλος, επαγγελματίας αντιρατσιστής, μισέλληνας,μεταναστολάγνος, αντιπατριώτης, αντιχριστιανός, φιλοοθωμανιστής, άθεος-αντίθεος, 12θεκαθειστής.. κτλ. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...



Ο αναρχοκομουνιστοάπλυτος Μουζουράκης κι η γκόμενά του, απελπισμένοι από την μικρότητά τους και την επαγγελματική τους ανυπαρξία, προσπαθούν απεγνοσμένα να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα. Αποφάσισαν λοιπόν να βρίσουν, να ξεφτιλίσουν τα εθνικά μας σύμβολα και τις εθνικές γιορτές, κραυγάζοντας: "κάψτε την σημαία" Δεν σκέφτηκαν όμως οτι απλά μετατράπηκαν από απλοί ΜΑΛΑΚΕΣ, σε πιο αναγνωρίσημους ΜΑΛΑΚΕΣ. Είναι κι αυτό ενα κατόρθωμα!
 

anti-ntp.blogspot.com
makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »