Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Κάποτε το σύνθημα αυτό το λέγαμε για να γελάσουμε.
Σήμερα η φράση αυτή έγινε στρατηγική αναγκαιότης.
Έγινε η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Από το 1951 παραμένουμε μέλος του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ, και στενά συνδεδεμένοι πολιτικά & οικονομικά (Ε.Ε.), με τις Σιωνιστικές εχθρικές Χώρες της Δύσης.
Πληρώσαμε ακριβά τη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ.
Τώρα το ΝΑΤΟ προωθεί τα συμφέροντα των εχθρών μας. (Τούρκοι-Αλβανοί-Σκοπιανοί).
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων της Γης.
Οι Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι που υπηρετούν το εχθρικό ΝΑΤΟ, διαπράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Πατρίδος, εν αγνοία τους……..(Βλέπε Κωσταράκος, κ.λ.π.)
Ο Λαός λέει από Μ@@@@@@………………..
Όμως από το 1990 η κατάσταση με την πτώση της ΕΣΣΔ άλλαξε, και αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, όσα «στραπάτσα» και αν φάμε από τη Σιωνιστική εχθρική Δύση.
Τα «στραπάτσα» λέγονται, χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια, Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, στρατιωτική κατοχή του ΝΑΤΟ, (Βάση Σούδας, κ.λ.π.), κατάσχεση ορυκτού πλούτου, οικονομική εκμετάλλευση, κ.λ.π.
Δεν είμαστε οι μόνοι, οι «σύμμαχοί» και «εταίροι», της εχθρικής Σιωνιστικής Δύσης παραμένουν επίσης υπό Σιωνιστική κατοχή, και οικονομική εκμετάλλευση, της ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, και τα Εθνικιστικά κινήματα, και Πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης το κατάλαβαν αυτό, και προσπαθούν να αποτινάξουν τον ζυγόν, την σκλαβιά της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης- Δικτατορίας.
Εμείς πότε θα το καταλάβουμε;;;
Φοβάμαι ότι ΠΟΤΕ, διότι ο Σιωνισμός είναι βαθιά ριζωμένος, μέσα στη ψυχοσύνθεση των Ελλήνων.
Ο Σιωνισμός από παλιά (μέσω Μασονικών Στοών), έχει επικρατήσει στην πολιτική, στους πολιτικούς, στα ΜΜΕ, στην Εκκλησία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στη Πνευματική ηγεσία της Ελλάδος (Ακαδημίες, Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, κ.λ.π.), Βουλή, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, κλπ.
Όλα τα ελέγχει ο διεθνής Σιωνισμός, οπότε η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα, και τους Έλληνες.
Όταν βλέπεις τον εξαθλιωμένο από τη σχεδιασμένη χρεοκοπία και φτώχεια Έλληνα, απογητευμένο από τη Ν.Δ. να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, και πάλιν να επανέρχεται στη Ν.Δ. του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου, η κατάσταση της Ελλάδος είναι για κλάματα.
Αριστερά & Νεοφιλελευθερισμός της Ν.Δ. = Σιωνισμός και Παντοκρατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Έλληνες, έστω και υπό την απειλή για πλήρη κατοχή στους Τούρκους, πάλιν Κούλη θα ψηφίσουν.
Οι Τούρκοι (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), σκέφτονται να φύγουν από το ΝΑΤΟ, για να μας χτυπήσουν.
Το ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας, (σύμφωνα με το καταστατικό), θα τηρήσει ουδετερότητα, (όπως τήρησε στη Κύπρο & Ίμια).
Επομένως ουδεμία βοήθεια αναμένουμε από τη Δύση.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, και πριν την απώλεια Ελληνικών εδαφών, (Στρατιωτικής ήττας), κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
Η Ρωσία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη Τουρκία, για σταθερότητα συμμαχικών σχέσεων.
Η Ρωσία βλέπει την Ελλάδα με συμπάθεια λόγω Ορθοδοξίας, αν και μερικοί Μητροπολίτες- (λόγω πνευματικής αναπηρίας)- είναι Ιουδαίοι, Γραμματείς και Φαρισσαίοι Σιωνιστές, λόγω Μασονίας, και ΟΧΙ Ελληνικών Πατριωτικών αισθημάτων.
Η Ρωσία δεν θέλει να πέσει το Άγιον Όρος, εις χείρας ανόμων Οθωμανών & Σιωνιστών.
Η Ρωσία προειδοποιεί την Ελλάδα, ότι ο Σουλτάνος θα χτυπήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Η Ρωσία δεν θέλει να κλείσει το Αιγαίο από τους Τούρκους, διότι θα παραμείνει όμηρος των Τούρκων, και δεν θα μπορεί να βγαίνει στη Μεσόγειο!!
Ενώπιον αυτής της καταστάσεως εισηγούμαι, αλλαγή εξωτερικής πολιτικής……………….
Ούτως ή άλλως «χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς «συμμάχους» & «εταίρους».
Μόνον εκμετάλλευση είδαμε…………
Τώρα μας ζητάνε τη ΔΕΗ, Πετρέλαια & Φ.Α…..
Δώσαμε στο αφεντικό τους το ΧΡΥΣΟ στις Σκουριές…
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!!
Για προστασία μας από τους Τούρκους, να δώσουμε ναυτικές & αεροπορικές βάσεις στους Ρώσους.
Να εξοπλίσουμε τα νησιά του Αιγαίου με πυραύλους S-400.
Όποιος Πολιτικός ή Στρατιωτικός ηγέτης αντιδρά, να κηρυχθεί ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, από Στρατοδικεία της Εθνικής Πατριωτικής Κυβέρνησης!!!
Η Συρία σώθηκε από το στόμα των λύκων- έστω και αργά- χάριν της ΡΩΣΙΑΣ.
Από τις Ένοπλες Δυνάμεις ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;
Έχοντας στο Αιγαίο τους Ρώσους, να πούμε στους Τούρκους «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΥΨΙΛΟΚΑΜΙΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του Μιχάλη Ραμπίδη


             
Από φέτος η Πτολεμαΐδα μας  και κάθε χρόνο ελπίζουμε, πραγματοποιεί 10ήμερο πολυθεματικό Φεστιβάλ «Η πόλη γιορτάΖΕΙ» από 24 Μαρτίου έως 2 Απριλίου. Περιλαμβάνει περισσότερες από 60 εκδηλώσεις για το Θέατρο, τη Μουσική, τον Κινηματογράφο, τη Λογοτεχνία και τα Εικαστικά, με πάρα πολλούς (150) καλλιτέχνες!      «Η πόλη ΜΑΣ  γιορτάΖΕΙ»
Ο νεοσυσταθείς πολιτιστικός σύλλογος «Υψικάμινος» με την επιτυχημένη ονοματολογία, φωτογραφίζει  το παρελθόν και το παρών της Πτολεμαΐδας, επιχειρώντας παράλληλα να την καταστήσει κεντρικό θέμα ενός πάζλ τέχνης, πολιτισμού και μάθησης και να την οδηγήσει στο μέλλον.
Πολλές φιλότιμες και αξιόλογες προσπάθειες έγιναν κατά το παρελθόν, συλλογικά ή μεμονωμένα. Αξιολογώ κορυφαία σε μέγεθος το ανοιξιάτικο Φεστιβάλ του «Υψικάμινου» και θέλω υπέρ-φιλόδοξα να το συνδέσω με τις άκρως επιτυχημένες γιορτές του καρναβαλιού της Κοζάνης, ως προς την συμμετοχή του κοινού-αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό, από τους λιλιπούτιους καρναβαλιστές μέχρι τους υπερήλικες κωμωδούς, συνεχιστές της παράδοσης. 
Η ενεργός συμμετοχή των Πτολεμαϊδιωτών στα δρώμενα μαζί με την καθολική παρουσία του κόσμου της ευρύτερης περιοχής στις εκδηλώσεις, μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία και το μέλλον του Φεστιβάλ.
Συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα μαθαίνω, αποκτώ κουλτούρα. Οι  τοπικοί καλλιτέχνες  παρουσιάζουν τη δουλειά τους και δουλεύοντας πλάι-πλάι με καταξιωμένους συναδέλφους τους διδάσκονται, αποκτούν πρότυπα και γίνονται δημιουργοί. Μέσα από τις ιδέες και τις τέχνες έχουμε τη δυνατότητα να δούμε επικαιροποιημένη την παράδοσή μας και να αντιληφθούμε το ρόλο της στη διαμόρφωση του δικού μας σήμερα.
Αυτή η προσπάθεια δεν έχει ιδιοκτήτη, στηρίζεται από την Περιφέρεια Δ/Μ από το Δήμο Πτολ/δας, από όλους τους φορείς και ανήκει στο λαό της πόλης και της περιοχής.
Με τις ελλείψεις του πρωτάρη, με τις καλοπροαίρετες κριτικές μας και κυρίως με την καθολική συμμετοχή μας, θα το βελτιώνουμε και κάθε χρόνο αναβαθμισμένο θα γίνεται ελκυστικότερο σε καλλιτέχνες και κοινό. Ο καθένας μας και όλοι μαζί, οφείλουμε μια ανοιχτή αγκαλιά στο δικό μας Φεστιβάλ «Η πόλη γιορτάΖΕΙ».
Διαβάστε περισσότερα » »