Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Το facebook είναι το μεγαλύτερο κατασκοπευτικό project στην ανθρώπινη ιστορία

Αυτή είναι η θέση που εξέφρασε μιλώντας στο ρωσικό πρόγραμμα RT, ο άνθρωπος που γονάτισε τις ΗΠΑ με τις διαρροές εκατομμυρίων διαβαθμισμένων εγγράφων της ομοσπονδιακής κυβέρνησής τους, ο Τζούλιαν Ασάνζ. Και αυτό, γιατί συλλέγει αυτόματα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και τα περνάει στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Έτσι, οι Αμερικανοί γνωρίζουν τις συνήθειες, τις κοινωνικές επαφές, τις διευθύνσεις, τους τόπους διαμονής, τους συγγενείς και πολλές άλλες πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα αποθηκεύονται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Ασάνζ, ο οποίος όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στο στόχαστρο των ΗΠΑ, τόνισε ότι το facebook είναι το πιο αηδιαστικό από όλα τα κατασκοπευτικά εργαλεία που ανακαλύφθηκε ποτέ. Και υπογράμμισε ότι οι χρήστες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι προσθέτοντας μια επαφή στον λογαριασμό τους, στην ουσία δουλεύουν για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας την δεξαμενή πληροφοριών που διαθέτουν. Φυσικά, ο Ασάνζ δεν εξαίρεσε και άλλους ενδιαφερόμενους, λέγοντας ότι μπορούν άνετα να «χακέψουν» την πλατφόρμα ή να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν απευθείας από τους Αμερικάνους, σε αντάλλαγμα για άλλες υπηρεσίες.

Και δεν έμεινε εκεί: το facebook, η Google and το Yahoo, όλες μεγάλες αμερικανικές εταιρείες, έχουν προνοήσει για την πρόσβαση στα δεδομένα τους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Και μπορεί να μην είναι όλα στα χέρια τους, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες έχουν το πολιτικό & νομικό οπλοστάσιο να ασκήσουν πίεση και αν αποσπάσουν αυτού που θέλουν, όταν το θέλουν...

Είναι πάντως χαρακτηριστικό το ότι ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg, πρόσφατα εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Η θέση του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με επιχειρηματίες του χώρου να τονίζουν ότι η διατήρηση του incognito επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκαλύπτουν εαυτούς σε όλη τους την ωμή πρωτόγονη ομορφιά... Σύμφωνα όμως με τον Ασάνζ, οι κυνηγοί των ψυχών των ανθρώπων, έκαναν μια κίνηση ματ, στοιχηματίζοντας στην κοινή βλακεία των ανθρώπων...

Έτσι, πάνω από ένα δις άνθρωποι, «παγιδεύτηκαν» στο διαδίκτυο και ο αριθμός τους ολοένα αυξάνεται. Μάλιστα, το management μεγάλων εταιρειών των media, υποχρεώνουν πλέον τους εργαζομένους, να δημιουργούν προφίλ στο facebook ή στο ρωσικό του ανάλογο, VKontakte. Όμως, τα προβλήματα με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων, δεν τελειώνουν εκεί: υπάρχουν αναφορές ότι τα κινητά τηλέφωνα και πολλά λειτουργικά συστήματα για κινητά, διατηρούν φωτογραφίες και πληροφορίες για τις κινήσεις των κατόχων των συσκευών και τα στέλνουν σε δίκτυα! Ήδη, ανάλογες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στη Ρωσία, με την FSB να εξελίσσεται σε σπουδαίο χρήστη νέων τεχνολογιών! Ήδη, η εταιρεία Yandex (ρωσική μηχανή αναζήτησης) παραδέχθηκε ότι έδωσε στη ρωσική μυστική ομοσπονδιακή υπηρεσία υλικό... Η μεγάλη δυσκολία; Η διαχείριση του μεγάλου όγκου των πληροφοριών και η αξιολόγησή τους.

Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους, οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, βασίζονται στην αρχή της πυραμίδας του Maslow. Δηλαδή: η μεγαλύτερη των αναγκών, είναι η ανάγκη έκφρασης. Έτσι, λίγοι αναλογίζονται για τις πληροφορίες που τοποθετούν στα δίκτυα και τις οποίες «λιμπίζονται» οι μυστικές υπηρεσίες... Δεν μπορούν πια οι άνθρωποι να ζήσουν πλέον χωρίς την κοινωνική δικτύωση, λένε ειδικοί...
Διαβάστε περισσότερα » »

Στη Θράκη έχει χαθεί το μέτρο ...και η μπάλα!...H κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!

Είναι ν΄απορεί κανείς με την αδιοφορία (;) ή την υπομονή (;) τουλάχιστον δύο υπουργών της κυβέρνησης που κατάγονται και εκλέγονται στη Θράκη. Αναφερόμαστε στους κ.Πεταλωτή και Ξυνίδη. Οι προκλήσεις των “σκληρών προξενικών κύκλων” της περιοχής ξεπερνούν κάθε όριο και σε οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη χώρα θα είχαν υπάρξει σοβαρές αντιδράσεις και επιπτώσεις. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα! Τελευταίο παράδειγμα που δείχνει ότι το μέτρο έχει χαθεί στη Θράκη είναι η ανακοίνωση (!!!) ενός δημοσιογράφου, Το όνομά του Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ. Ασφαλώς γνωστός στους κ.Ξυνίδη και Πεταλωτή.

Ο κ.Ντεντέ λοιπόν εξέδωσε …ανακοίνωση -ως τι άραγε;- στην οποία μας …
μαλώνει γιατί έχουμε το θράσος να γιρτάζουμε στις 14 Μαίου την απελευθέρωση της Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό. Διαβάστε και θαυμάστε θράσος και επίδειξη αλαζονείας: Και εσύ Βρούτε; Για χρόνια συνεχίζουμε να αρπαζόμαστε με αρμόδιους από τον δήμο, την νομαρχία και την περιφέρεια. Η 14η Μαίου δεν αποτελεί απελευθέρωση της Θράκης. Ο Ελληνικός στρατός δεν απελευθέρωσε την Θράκη. Προσαρτήθηκε στην Ελλάδα μετά από σχετική απόφαση του λαού της Θράκης (Τούρκοι, Ρωμιοί, Αρμένιοι, Εβραίοι).
Παρατηρείται ότι δεν δώσατε ως Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας την δέουσα σημασία σε αυτό το ευαίσθητο θέμα και γίνεστε και εσείς οχήματα της προπαγάνδας του ελληνικού κράτους…
Αυτό το ιστορικό γεγονός είναι ανάγκη να επανορθωθεί από τον δήμο, και το να μετέχετε και εσείς σε εκδηλώσεις υπό τον τίτλο ¨Ελευθέρια Θράκης¨ αποτελεί τουλάχιστον προσβολή στην ιστορία μας.
Ζητώ να επανορθώσετε το λάθος που ασυνείδητα κάνατε στην πρόσκληση σας, και πιστεύω πως η πιο σωστή εκ μέρους σας κίνηση θα ήταν να ζητήσετε την ίδια επανόρθωση από τον δήμο, και να μην μετάσχετε για όσο καιρό δεν επανορθώνεται αυτό.

ABDÜLHALİM DEDE

Πέραν όλων των άλλων είναι και ανιστόρητος. Συνεπώς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να του υπενθυμίσουμε την ιστορία. Εκτός αν έχει την απαίτηση να την ξαναγράψουμε. Υπάρχουν -δυστυχώς- πολλοί πρόθυμοι στην Αθήνα,όπως ξαναδιαπιστώσαμε πρόσφατα:
“Η 14η Μαΐου του 1920 μας υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο το απαράβατο δικαίωμα των λαών να δημιουργούν ελεύθερα την ιστορία τους και να επιλέγουν τον χαρακτήρα του πολιτισμού τους.
Μας υπενθυμίζει ακόμη, το απαράβατο δικαίωμά τους στην ειρήνη και στα αγαθά της.
Μετά το τέλος του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου στις 27 Νοεμβρίου 1919 υπογράφηκε η Συνθήκη του Νεϊγύ μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας, σύμφωνα με την οποία, η Βουλγαρία υποχρεώθηκε μεταξύ άλλων, στην παραίτησή της από όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα επί της Δυτικής Θράκης και με την υποχρέωση να αναγνωρίσει εκ των προτέρων τις μεταγενέστερες αποφάσεις.Κάποτε όμως θα’ ρθει η 14η ΜΑΪΟΥ 1920. Η απελευθέρωση!
Η 9η Μεραρχία Σερρών, η οποία βρισκόταν στην κοιλάδα του Νέστου, με διοικητή τον Επαμεινώνδα Ζυμβρακάκη, θα καταλάβει τις διαβάσεις προς τη Βουλγαρία και θα συγκεντρωθεί στη Γκιουμουλτζίνα (Κομοτηνή).
Μια νηοπομπή, από είκοσι δύο φορτηγά πλοία, αποβιβάζει τη Μεραρχία Ξάνθης, με διοικητή το στρατηγό Κωνσταντίνο Μαζαράκη-Αινιάν, στο Δεδέ-Αγάτς. Γίνεται η υποστολή της γαλλικής σημαίας και η έπαρση της ελληνικής. Ο αστυνομικός διευθυντής Κ. Δανιήλ παραδίδει την πόλη. Άνθρωποι αγκαλιασμένοι παρελαύνουν μπροστά από τα σπίτια. Και θα παρελαύνουν εσαεί στις 14 Μαΐου. Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, με τη Συνθήκη των Σεβρών, η Θράκη προσαρτάται οριστικά στην Ελλάδα.
Οι Θρακιώτες μαθαίνουν το πολυπόθητο γεγονός στις 30 Ιουλίου 1920 από το εξής τηλεγράφημα του ίδιου του Βενιζέλου προς τον κυβερνητικό αντιπρόσωπο της Θράκης: « Χαίρω μεγάλως αγγέλων υμίν ότι σήμερον εβδόμην επέτειον Συνθήκης Βουκουρεστίου υπεγράφη συνθήκη ειρήνης μετά Τουρκίας, δι’ ης αι κυριότεραι σύμμαχοι δυνάμεις μεταβίβασαν ημίν Δυτικήν Θράκην». Το νόημα της σημερινής Επετείου είναι το χρέος μας να μη λησμονούμε την ιστορία μας και να αποτίουμε φόρο τιμής στους πρωταγωνιστές της.”
Διαβάστε περισσότερα » »

Καθαρό κατά 99.5 το DNA των Ελλήνων!Βιντεό


Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για …
καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!
Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!
Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι… Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση. Όλες αυτές οι …ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.
Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά δίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Ο συντονισμός της συγκεκριμένη έρευνας, η οποία αφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.
Η ταυτότητα της έρευνας.
Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια διαφόρων χωρών (από τη Βαγδάτη μέχρι τη Μόσχα). Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώπου».
Τίτλος της έρευνας «Η προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».
Στην εργασία, χρησιμοποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσδιορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 διαφορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα). Από την Ελλάδα αναλύθηκε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη διερεύνηση των απλοομάδων Ε και J του χρωμοσώματος Υ.
Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών.
Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.
«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσματα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευνητών που βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι.
Δεν αλλάζει αυτό με τίποτε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή». Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγάλου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέτες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποίος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:
«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, “μοιάζει” πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέχεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.
Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρεθεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».
Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.
Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:
«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».
Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενετικά- από τους Σλάβους: «Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγονός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπιστώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA.
Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής:
Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλληνες, π.χ. Πελοποννήσιους.
Στην εργασία ελέγχθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποίκων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοίκους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.
Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα » »

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ήλιος Πηγή Ζωής και Υγείας. Η Τεράστια Σημασία της Βιταμίνης D για τον Ανθρώπινο Οργανισμό.

Αναρτήθηκε από τον/την newdimensioncosmos στο Μαΐου 2, 2011
Μήπως θα έπρεπε να μας προβληματίσει η απίστευτη δαιμονολογία σχετικά με το πόσο βλαβερός είναι ο Ήλιος για τον άνθρωπο;
Κατά πόσο μας ωφελούν τα αντηλιακά το καλοκαίρι και ποιος γνωρίζει ακριβώς τι περιέχουν; μήπως ο ήλιος ωφελεί πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό;
Μήπως θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ρητό των παλαιότερων γενεών που λέει “Η φύση δεν είναι ποτέ επιβλαβής για τον άνθρωπο αρκεί ο άνθρωπος να σέβεται τη φύση”
Στο παρακάτω video η Αμερικανίδα πανεπιστημιακή γιατρός Liz Lipski δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά το τι προσφέρει ο ήλιος στον άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ζεόλιθος:ο χρυσός της υγείας

Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.
Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό...
Ζεόλιθος:ο χρυσός της υγείας
Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι ο ζεόλιθος. Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Η χρήση του μάλιστα είναι διαδεδομένη σε όλη την Ασία καθώς χρησιμοποιείται 800 χρόνια τώρα στην παραδοσιακή ιατρική για την συνολική υγεία και ευεξία. Στις ΗΠΑ περιλαμβάνεται από τον FDA τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων στην λίστα των Γενικώς Αναγνωρισμένων ως Ασφαλών (GRAS) και θεωρείται ότι είναι «γενικώς ασφαλές».
Σύμφωνα με τα βιβλιογραφικά δεδομένα πλούσια πηγή εξαιρετικού ζεόλιθου είναι όλη η περιοχή της Θράκης, η καθαρότητα του οποίου αγγίζει το 95% , που τον κατατάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας ο ζεόλιθος μπορεί να βρει αρκετές εφαρμογές αλλά το μεγάλο του ατού είναι η χρήση του, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία, σαν φυσικό συμπλήρωμα της ανθρώπινης διατροφής.
Ένα φυσικό προιόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, όπου αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα. και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι ένα από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα προιόντα στη φύση.

Ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας

Οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνές τους σχετικά με τον ζεόλιθο και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά τους που αναφέρονται σε περισσότερα από 200 άρθρα είναι εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα φαίνεται ο Ζεόλιθος:
1. Να εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες μην αφήνοντας να λειτουργήσουν, λειτουργώντας ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και να μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια σε προβληματικά κύτταρα. (LifeLink Pharmaceuticals, 2005).
2. Να βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μετάλλα. Επίσης, καταργεί τα ραδιενεργά μέταλλα όπως του καισίου και στροντίου-90, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τις 100.000 χημικές ουσίες γύρω μας (από τα φυτοφάρμακα στα τρόφιμα, το νερό που πίνουμε, τα αέρα που αναπνέουμε κ.ά.)
3. Τείνει να παγιδεψει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.
4. Ίσως να βελτιώνει την ηπατική λειτουργία με την εξάλειψη των φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων από το σώμα.
5. Να αποτελεί ένα ισχυρό αντι-ιικό φυσικό προϊόν. Όπως αναφέρεται στην βιβλιογραφία, σε 40 ανέκδοτες μελέτες με περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Επίσης προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να ανακουφίσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C, καθώς και το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη.
6. Να δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό
7. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ζεόλιθος δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και ευφορίας κυρίως λόγω της εξάλειψης των τοξινών ενώ σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα φαίνεται να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης από τον οργανισμό.
8. Επίσης φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην οισοφαγική παλινδρόμηση, καούρα.
Ασφάλεια & παρενέργειες
Σύμφωνα με την αρθρογραφία είναι εξαιρετικά ασφαλές και μη τοξικό σε οποιοδήποτε επίπεδο: τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.
Ζεόλιθο Θράκης θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε μορφή δισκίου.
Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών περίπου 1% έχει αναφέρει λίγο πόνο των μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα η αίσθηση κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση που προκαλεί και αντιμετωπίζονται με διακοπή της χρήσης για μερικές ημέρες ή με μείωση της ποσότητας. Πάντως καλό είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία ώστε να φτάσει το ένα γραμμάριο την ημέρα.
Άλλη παρενέργεια είναι η αφυδάτωση που δημιουργείται με την αποβολή των τοξινών, αλλά αυτό δεν θα συμβεί εάν πίνουμε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα.
Πολύτιμος σύμμαχος στις δίαιτες αδυνατίσματος
Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση, και αυτό γιατί σε κανονικές συνθήκες οι λιπόφιλες τοξίνες , όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επομένως πριν κάποιος ξεκινήσει την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί από το φαρμακείο ένα κουτάκι με ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό, και να αδυνατίσει με ασφάλεια.
Σημείωση συντάκτη: Αυτό το άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να παρέχει ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία.
Διαβάστε περισσότερα » »

Και όμως μας έχουν ειδοποίηση εδώ και καιρό!! Αγρογλυφικα που μας δείχνουν τι έρχεται!!Πλανήτης Χ μπροστά μας !!

Πριν δυο χρόνια στην Αγγλία στο Milk hill εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο αγρογλυφικο! Αυτό το αγρογλυφικο είχε τρία διαφορετικά στάδια εξέλιξης!Μέχρι σήμερα από ότι φαινεται κάνεις ερευνητής του φαινόμενου δεν έχει καταφέρει να αποδικοποιηση ολοκληρωτικά ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να αντιληφθούμε! Ας κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια μέσω φωτογραφιών να αγγίξουμε αυτό τον γρίφο!


Το πρώτο μέρος του "Milk Hill" που εμφανίστηκε στις 21 Ιουνίου του 2009 έδειχνε έναν "αστρονομικό εξάντα" με ενσωματωμένες πέντε διαφορετικές πλανητικές τροχιές, όπως αυτές φαίνονται κοιτώντας τον ουρανό από την Γη.

Το δεύτερο μέρος του "Milk Hill" στις 23 Ιουνίου του 2009 έδειξε περισσότερα για τις πέντε αυτές πλανητικές τροχείες, παρατηρήσιμες με εξάντα στον ουρανό της Γης.

< υψομετρικά κουτιά του εξάντα
1 = Σελήνη = χαμηλό (υψόμετρο)
2 =Ερμής = χαμηλό
3 =Αφροδίτη = μέσο
  x = ψηλό
4 =Άρης = ψηλό
5 =Δίας = ψηλό

Ένα άγνωστο αντικείμενο "x" μεταθέτει τον Δία "από το 5 στο 6" στα αριστερά.


Αυτό η τόσο σπάνια ευθυγράμμιση θα εμφανιστεί στη Νέα Σελήνη της 2ας Ιουνίου, 2011 κατά την ανατολή του ηλίου στο Σύδνεϊ, ή 10 ώρες μετά στην νοτιότερη Αγγλία.Τα σχετικά υψόμετρα των πέντε αυτών πλανητών, όπως μετρήθηκαν με τον εξάντα, επίσης φαίνονται ορθά για την Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011.

Υψόμετρα του εξάντα:
5 = Δίας = ψηλό = +37 μοίρες
4 = Άρης = ψηλό = +23 μοίρες
    x = ψηλό = ???
3 = Αφροδίτη = μέσο = +19 μοίρες
2 = Ερμής = μέσο = +13 μοίρες
1 = Σελήνη = χαμηλό = +1 μοίρες

Ένα άγνωστο αντικείμενο "x" ίσως εμφανιστεί ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη κατά τη Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011, αν έχουμε ερμηνέυσει σωστά το "Milky Hill" του Ιουνίου, 2009.Το άγνωστο αντικείμενο "x" κυκλώθηκε για να τονιστεί η σημασία του, και ίσως εμφανιστεί μεταξύ της Αφροδίτης (3) και του Άρη (4) όπως φαίνονται από την Γη.

Το τρίτο μέρος του "Milk Hill" στις 30 Ιουνίου, 2009 έδειξε μια σειρά από παράξενα αστρονομικά ιεροφλυφικά που έχουν ξακάθαρα εξωγήινο χαρακτήρα.


Τα υψόμετρα και τα αζιμούθια τεσσάρων λαμπρών πλανητών και της Σελήνης, όπως αυτά φαίνονται κατά την ανατολή της 2ας Ιουνίου, 2011 στις 0400 UTC από την νοτιότερη Αγγλία.


Η ανατολή της 3ης Ιουνίου, 2011 ταιριάζει αρκετά με το "Milk Hill" του 2009.


3η Ιουνίου, 2011, όταν η Σελήνη, ο Ήλιος και πέντε πλανήτες ευθυγραμμίζονται.

Θα πρέπει τότε να δούμε ένα παραπάνω αστρονομικό αντικείμενο, το οποίο οι δημιουργοί του σχεδίου έχουν αριθμίσει σαν "έκτο πλανήτη".

Τι θα μπορούσε να είναι?

Θα μπορούσε το μυστηριώδες ουράνιο αντικείμενο από το "Milky Hill" του 2009 και της Ολλανδίας του 2011 να είναι ο κομήτης C/2011 C1 σε ξέσπασμα, ακριβώς μετά το περιήλιο?


Πέντε πλανήτες την 1η Ιουνίου, 2011 και η πορεία του κομήτη C/2011 C1 McNaught.


Εμείς ερευνούμε και σας δίνουμε στοιχεία , είναι στο χέρι σας να εξακριβώνετε η να αυξάνετε την έρευνα και να καταλήγετε σε συμπεράσματα.Ελπίζουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία να βγει λάθος η ερευνά μας !!
Διαβάστε περισσότερα » »

Περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Ιταλία

 

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους γείτονες Iταλούς η πρόβλεψη του Ραφαέλε Μπεντάντι, ότι την Τετάρτη στις 11 Μαϊου θα κάνει μεγάλο σεισμό στην Ρώμη.


Η δημόσια τηλεόραση Rai μέσω ρεπορτάζ προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και η Πολιτική Προστασία εκδίδει ανακοινώσεις που συμβουλεύουν τους πολίτες να μην πανικοβάλλονται.
Ο Ραφαέλε Μπεντάντι, ήταν γνωστός στη χώρα ως ο «προφήτης των σεισμών» και είχε αποκλειστεί από τις επιστημονικές οργανώσεις ως τσαρλατάνος. Στην επιστημονική του διαθήκη αναφέρει ότι στις 11 Μαΐου 2011, θα σημειωθεί στην ιταλική πρωτεύουσα μεγάλος σεισμός. Ο Ιταλός, αναφέρει επίσης ότι θα ακολουθήσει και ένας δεύτερος, τον Απρίλιο του 2012.
Ο Ραφαέλε Μπεντάντι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών το 1979, θεωρούσε ότι οι σεισμοί μπορούσαν να προβλεφθούν με ακρίβεια με παρατήρηση των πλανητών, του ήλιου και της σελήνης.
Το 1923 προέβλεψε σεισμό στην Αδριατική για τις 2 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Είχε μάλιστα επισκεφτεί συμβολαιογράφο στις 23 Νοεμβρίου του 1923, ώστε να συντάξει ένα επίσημο έγγραφο που ανέφερε ως πιθανή ημερομηνία σεισμού την 2α Ιανουαρίου του 1924, πέφτοντας τελικά έξω μόλις δυο μέρες, αφού ο σεισμός έγινε στις 4 Ιανουαρίου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

altΤην προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση των βασικών και υποστηρικτικών μελετών επέκτασης των υποδομών και βελτίωσης της λειτουργίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου υπέγραψαν τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, η Διοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Τάσα Μπούρτσου και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Γιώργος Αμανατίδης.


Προβλέπεται να γίνουν τρεις συνολικά προσθήκες κατ’ επέκταση του ήδη υπάρχοντος κτιρίου οι δύο ισόγειες, τα κτίρια 12 και 15  και μία 3οροφη επέκταση με υπόγειο, το κτίριο 17 και ένα ακόμα ανεξάρτητο κτίριο, το κτίριο 18, που θα είναι βρεφονηπιακός σταθμός, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με τα παιδιά τους.
Ειδικότερα :
Στην επέκταση (κτίριο 12) επιφάνειας 178,85μ2 θα στεγάζονται τα επί πλέον εξωτερικά ιατρεία, το νευρολογικό και το εξωτερικό ιατρείο πόνου.
Στην  επέκταση (κτίριο 15) επιφανείας 236,30μ2 θα στεγάζονται οι χώροι των εξωτερικών ιατρείων-παιδοψυχιατρικού.
Στην 3οροφη επέκταση (κτίριο 17) συνολικής επιφάνειας 3.235,15μ2 θα στεγάζονται  η νοσηλευτική ογκολογική μονάδα 12 κλινών, τμήμα αιμοδοσίας, χειρουργεία ημέρας, χώροι φοιτητών-ΤΕΙ μαιευτικής, μηχανολογικός όροφος καθώς και ο διάδρομος σύνδεσης με το υφιστάμενο  κτίριο.
Στο ανεξάρτητο ισόγειο, κτίριο 18, του βρεφονηπιακού σταθμού, η συνολική επιφάνεια ανέρχεται στα 494,16μ2.


Το συνολικό κόστος των μελετών ανέρχεται στο ποσό των 440.000 € και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ενώ η ένταξη του έργου έχει ανακοινωθεί από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, με ποσό 8.700.000 στα πλαίσια του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα υπό δημοπράτηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι και το έργο της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, προϋπολογισμού 1.900.000 €, το οποίο περιλαμβάνει εργασίες επανασχεδιασμού της κεντρικής πύλης εισόδου (θυρωρείο), διαμόρφωση χώρου της κεντρικής εισόδου και των επειγόντων περιστατικών. Επίσης θα ανακατασκευαστεί το ελικοδρόμιο και θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων με διευθέτηση της κυκλοφορίας τους και έλεγχο. Με το συγκεκριμένο έργο, θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όμβρια ύδατα για την παραλαβή των απορροών της περιοχής μελέτης, θα φυτευτεί και θα αρδευτεί ο χώρος, ενώ θα τοποθετηθεί και υπαίθριος εξοπλισμός με τον κατάλληλο φωτισμό και θα γίνει επιλογή χρήσης υλικών που θα καλύπτουν τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, η υλοποίηση των έργων αυτών καταδεικνύει ότι η πολιτεία επενδύει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, γιατί πιστεύει στο ρόλο του στο παρόν και στο μέλλον ως ενός σύγχρονου νοσοκομείου στην υπηρεσία των πολιτών, με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και της ποιότητας ζωής, για όλη τη Δυτική Μακεδονία.
  
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΧΕΔΙΟ)
 
Διαβάστε περισσότερα » »