Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



david-mayer-rothschild1Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε τον υιόν του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης DAVID (ΔΑΥΪΔ) MAYER DE ROTHSCHILD να μιλάει στο Βήμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Ο DAVID (ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD είναι υιός του JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Νέας Εποχής και προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι γνωστή από τη λέξη ΕΛΙΤ.
Ο υιός DAVID ( ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD προορίζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ, θα στεφθεί δε, (σύμφωνα με πληροφορίες), στην Ιερουσαλήμ στον νέο Ναό του Σολομώντα, όταν ετοιμασθεί.
Ο Πλανήτης Γη θα πρέπει να διοικείται από έναν Παγκόσμιο Αυτοκράτωρα με την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνησή του.
Αυτά είναι τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής ΕΛΙΤ!!!
david-mayer-rothschild2Όλες οι Κυβερνήσεις όλων των Κρατών της Γης, θα γίνουν δήμοι και Νομαρχίες-Περιφέρειες, στις εντολές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
Ο σημερινός ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ είναι ο πατήρ JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑΤΟ είναι φέουδο του πατρός JACOB-ΙΑΚΩΒ- DE ROTHSCHILD.
Γιαυτό δεν διαγράφουν το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, για να κερδίζει 6 δις. ευρώ από τόκους ο Πρόεδρος ΙΑΚΩΒ.
Γιαυτό και οι εισβολείς λαθρομετανάστες κατακλύζουν την Ελλάδα, για να γίνει η Ελλάδα οικόπεδο του πατρός ΙΑΚΩΒ.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος και της Ε.Ε. διορίζονται από τον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος-Ε.Ε. είναι υποτελείς στον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD!!!
Αυτά προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ του Μιχάλη Ραμπίδη


Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η πλέον αδύνατη να προβάλει αντίσταση κοινωνική ομάδα, είναι αυτή των συνταξιούχων. Αποτελεί επίσης κοινή αλήθεια ότι οι περικοπές τους από το 2010 και εντεύθεν ξεπέρασαν και το 60%! Είναι εξ’ άλλου κοινό μυστικό στις κομματικές και πολιτικές μετρήσεις, ότι η πλειοψηφία των συνταξιούχων σκέπτεται και ψηφίζει συντηρητικά. Ακόμα και στις εκλογές του 2015 η ΝΔ ήταν πλειοψηφούσα σε ηλικίες πάνω των 60 ετών.
  Παρ' όλα αυτά η ηγεσία της ΝΔ μετά την αντισυνταγματικότητα των νόμων περικοπής των συντάξεων με υπουργό τον "συνδικαλιστή" κ Βρούτση (Ν.4051/12 & 4093/12 & οριζόντια μείωση 5,2% σ' όλες τις επικουρικές συντάξεις με Υπ. Απόφαση της 1-7-14) και τις εξαγγελίες της για την περιβόητη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος (δηλ μηδενισμό των επικουρικών συντάξεων) και κατάργηση του ΕΚΑΣ δείχνει για μια ακόμα φορά με την χθεσινή άρνησή της να ψηφίσει το έκτακτο βοήθημα προς τους συνταξιούχους, μια εμμονή. Ένα μίσος;
  Γιατί γυρνάει την πλάτη σε 1,6 εκ. (που μαζί με τα προστατευόμενα μέλη υπολογίζονται σε περίπου 2,7 εκ) χαμηλοσυνταξιούχους η ηγεσία της ΝΔ; Μήπως φοβάται ότι τα 617 εκ ΕΥΡΩ θα δραπετεύσουν στις ελβετικές τράπεζες και τις παράκτιες ....; Γιατί σώνει και καλά η ηγεσία της ΝΔ πρέπει να ταυτίζεται απόλυτα με τη θέση του ΣΕΒ; Γιατί να πικραίνει ένα κόσμο που δεν έχει καμιά σχέση με την αριστερά; Γιατί πάντα πρέπει να τους ακούμε (όλους) να μιλούν ότι θα σώσουν τη ΧΩΡΑ (οι ΧΩΡΑφάδες) και σχεδόν ποτέ για την πατρίδα και τους Έλληνες;
  Για όλα όμως μπορεί να κατηγορείς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτός από ανειλικρινή. Το λέει και το ξαναλέει, το φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση, το διαλαλεί: "Μείωση δημοσίων δαπανών". Από που θα περικόψει; Από την Υγεία; Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο, αντίθετα. Από την παιδεία; Επίσης. Από τα εξοπλιστικά; Με την Τουρκική απειλή και όχι μόνον, ούτε σκέψη. Με τις απολύσεις μήπως; Δεσμεύτηκε ότι δεν θα το ξανακάνει! Ο εύκολος στόχος και πάλι οι συνταξιούχοι μαζί με όποιες κοινωνικές παροχές απέμειναν.
Σημ1: Από τη ΝΔ απουσίαζαν 15 βουλευτές μεταξύ των οποίων ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, του οποίου η κοινωνική ευαισθησία πιστεύω ακράδαντα, δεν θα του επέτρεπε ποτέ να σταθεί εναντίων χαμηλοσυνταξιούχων & κοινωνικών παροχών.
Σημ2: Το έκτακτο αυτό βοήθημα έπρεπε να κινείται και μέσα στα πλαίσια του οικογενειακού εισοδήματος, για να πάει μόνον σ' αυτούς που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.
Σημ3: Και καλά ο Σταύρος και ο Βασίλης χάνονται, ο Κυριάκος ....;
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΕΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίουυ

Βαρθολομαίος είναι γνωστός διεθνώς, αλλά και στο Πανελλήνιον, σαν μαριονέτα της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Είναι συνεργάτης του Πάπα Φραγκίσκου γνωστού Παγκοσμίως για το χειροφίλημα-πρόσκύνησην στον Επικυρίαρχο της Γης Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
(Φωτογραφίες κυκλοφορούν στα ΜΜΕ).
Και οι δύο μαζί ανήγαγον την Χριστιανοσύνη σε υποτελή της Εβραϊκής Σιωνιστικής Πανθρησκείας του Εβραίου Βασιλέως Σολομώντα, κατόπιν εντολών του προέδρου της Ν.Τ.Π. ή Νέας Εποχής ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου με τη διαγωγή του, (εκ του αποτελέσματος), εμφανίζεται ως υπηρέτης της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή Νέας Εποχής των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Χαίρει δε της άκρας εμπιστοσύνης αυτών………..
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου δεν αντλεί τη δύναμή του από τον Ύψιστον, τον Πανάγαθον ΘΕΟΝ, ούτε από τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ούτε από το ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, αλλά από το Σιωνιστή Κοσμοκράτορα θνητόν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο θνητός Πρόεδρος των Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατέκτησε την Παγκόσμιον Εξουσίαν, ών αυτόκλητος, δια οικονομικών μέσων και όπλων!!!!
Ουδείς των κατοίκων του Πλανήτη τον εψήφισεν.
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου Κων/πόλεως, εσχάτως ανακατεύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας τελεί αυτοβούλως, (λόγω προσωπικών πεποιθήσεων και πιστεύω), υπό σκλαβιά της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης ή Νέας Εποχής, από την οποίαν λαμβάνει εντολές για δίωξη μερικών Ελλήνων Πατριωτών Αρχιερέων!!!
Συγκεκριμένα, απειλεί με ακοινωνησία τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Καλαβρύτων.
Μέσα σε αυτό το χάος των διώξεων που υφίσταται ο Ελληνισμός από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, δύο
επισκόπους Πατριώτες είχαμε και εμείς οι Έλληνες, και αυτούς πάει να τους «φάει» ο Πατριάρχης των Σιωνιστών Ιουδαίων Σταυρωτών του Κυρίου ΙΗΣΟΥ.
Αντί να τους τιμήσει με αριστείον Ανδρείας και Πατριωτισμού, θέλει να τους καταδικάσει σε ακοινωνησία, δηλαδή Εκκλησιαστική απομόνωση.
Θέλει εμείς οι Έλληνες να προσέλθουμε εις την προ-Παπαφλέσσα εποχήν……..
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου ζητάει από τον Αρχιεπίσκοπον Πάσης Ελλάδος να τους «επαναφέρει εις την Τάξιν», εννοεί την Σιωνιστικήν Τάξιν.
Ισχυρίζεται δε ότι οι δύο Μητροπολίτες ενεργούν «αντιεκκλησιαστικά» και σκανδαλίζουν τις ψυχές των πιστών.
Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου, ότι αυτοί οι δύο Μητροπολίτες χαίρουν της μεγίστης αγάπης του Ελληνικού Λαού, και του ποιμνίου αυτών.
Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου ότι αυτός που πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του για φιλο-Σιωνιστική δράση, (και συνεπώς ανθελληνική δράση), είναι ο Πατριάρχης του Φαναρίου.
Εκείνος ο οποίος έχει καθαιρεθεί εις τας ψυχάς των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι ο Πατριάρχης Φαναρίου, Εβραίος όνομα και πράμα………..
Ο Πατριάρχης ήλθε στη ΛΕΣΒΟ, μαζί με τον Σιωνιστή Πάπα, για να ενισχύσει τον εξισλαμισμό της Ορθόδοξης Ελλάδος, κατόπιν εντολών της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Για να ενισχύσει την Ισλαμιστική λαθρομετανάστευση!!!
Τόσο μυαλό έχει……….
Εμείς οι Ορθόδοξοι πιστοί δεν θέλουμε Πατριάρχη υποτακτικό των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Θέλουμε Πατριάρχη αγωνιστή, σαν τον Παπα-Φλέσσα!
Εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε τον Πατριάρχη Φαναρίου, (μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ.), και όλην την Εκκλησία του Πατριαρχείου, για να απολαύσωμεν τον Σιωνισμό τους, και τον Εξισλαμισμό της Ελλάδος!!
Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »