Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ (Από έναν αναρμόδιο) Υπ’ όψιν Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίος

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝΟι τέως «σύμμαχοι», «φίλοι», & «εταίροι» της Δύσης, μας απογοήτευσαν.
Τελούμε σε αναμονή αναζήτησης νέων φίλων , συμμάχων, και εταίρων.

Οι τέως «φίλοι», & «σύμμαχοι», μας κατάκλεψαν. Έκλεψαν μέσω ΤΑΙΠΕΔ όλη τη Δημόσια περιουσία! (Αεροδρόμια, λιμάνια, Τουριστικές εγκαταστάσεις).
Έκλεψαν τα δημόσια & ασφαλιστικά ταμεία, και τις Τράπεζες!
Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε στις τσέπες του αρχιδανειστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Μας πρόδωσαν στα Εθνικά μας θέματα, μας χρεοκόπησαν με παράνομο ΧΡΕΟΣ, και επιπλέον μας έφεραν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ενώ έκλεισαν τα βόρεια σύνορα.
Στα Εθνικά μας θέματα, αναγνώρισαν τη VARDASKA ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προσπαθούν να δώσουν τη Θράκη, με το Αιγαίο και τα Νησιά στους Τούρκους, για λόγους Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Φιλίππου & Μεγάλου Αλεξάνδρου από τα αρχαία χρόνια ήταν και είναι Ελληνική.
Οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, ο Φίλιππος & Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνες.
Οι Μακεδόνες είχαν το ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ των Ελλήνων.
Δεν ήταν Σλάβοι!!!
Ρώσοι, γνωρίζετε Ιστορία.
Η Βεργίνα, το Δίον, η Αμφίπολη βωούν, και ακτινοβολούν Ελληνικότητα.
Το παράνομο ΧΡΕΟΣ, που μας επέβαλαν οι «σύμμαχοι», επιτροπές της Βουλής το χαρακτήρισαν, ως μη βιώσιμο, απεχθές, παράνομο, & επονείδιστο.
Οι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας χρεοκόπησαν με παράνομο ΧΡΕΟΣ, και με τη χρεοκοπία μας χρέωσαν τοκοχρεολύσια, μας φόρτωσαν Μνημόνια, και Τρόϊκες, για να μας πίνουν το αίμα. Τώρα με την «αξιολόγηση» προσπαθούν να πιούν πιο πολύ Ελληνικό αίμα!!!
Έφεραν εδώ το Σιωνιστικό ΔΝΤ, και την ΕΚΤ, και όλες τις Τράπεζες του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και έκαναν την Ελλάδα αποικία!!! Λεπτομέρειες τις γνωρίζετε!!!
Οι Έλληνες τρεις φορές σώσαμε τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα οι Τραπεζίτες αρνούνται να μειώσουν τα δάνεια των Ελλήνων. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει να πίνει Ελληνικό αίμα, σαν Σιωνιστής.
Πέσανε επάνω στον Ελληνικό Λαό σαν ακρίδες, Εβραίοι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Αυτό πάει πολύ.
Ο Ελληνικός Λαός δεν τα αντέχει!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία, οι Εβραίοι Σιωνιστές δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, θα μας πίνουν το αίμα για πολλά χρόνια, βοηθούμενοι από ντόπιους ορντινάντσες πολιτικούς, Φώφες-Κυριάκους-Ποτάμια- & Τσίπρες.
Οι πολιτικοί μας είναι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στους Σιωνιστές δανειστές, φτάνει να είναι εκλόγιμοι, στη λίστα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (Η λίστα του Σίντλερ), και η Ελλάδα ας πάει να γ@@@@@@…….
Στο μεταναστευτικό έβαλαν τους Τούρκους να γεμίσουν με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες μια Χριστιανική χώρα. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε με λεπτομέρειες από τα ΜΜΕ.
Η Ευρώπη αυτοκτονεί με τη λαθρομετανάστευση, γιαυτό έκλεισε τα σύνορα.
Ο ΠΑΠΑΣ αφίχθη στη Λέσβο, ενώ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πάει κατά διαβόλου, στην αγκαλιά της N.W.O. της παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως σας προτείνουμε.
Μελλοντική Ελληνο-Ρωσική φιλία και συμμαχία, αρκεί να άρετε την αναγνώριση των Σκοπίων σαν Μακεδονία.
Η αναγνώριση αυτή των Σκοπίων προήλθεν από την πρώην Σιωνιστική ΕΣΣΔ, του Σιωνιστή φιλοσόφου ΜΑΡΞ, της Κοσμοθεωρίας περί Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού, περί Εθνομηδενισμού και Διεθνισμού.
Η αναγνώριση αυτή, είναι αντίθετη με την Ιστορία.
Τα Σκόπια σήμερα είναι μιά Στρατιωτική βάση-προτεκτοράτο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. (N.W.O.) είπε, «Πρέπει να αποδομήσουμε τα Κράτη-Έθνη».
Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. κατόπιν διαταγής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως, έπεισε τα Κράτη-μέλη του, να αναγνωρίσουν τη VARDASKA ως Μακεδονία, και σήμερα όλα τα Κράτη- Έθνη αποκαλούν τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Μέχρι οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα, ονομάζουν τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ενώ οι Σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα, και τους πυροβολούν.
Οι λαθρομετανάστες πράττουν αυτό από αχαριστία προς τη χώρα που τους φιλοξενεί, τους στεγάζει, και τους τρέφει, ενώ οι Σκοπιανοί τους πυροβολούν.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, Ζητάμε,
Να μας προστατέψετε από τη Σιωνιστική Νατοϊκή & Τουρκική επιθετικότητα, και θηριωδία.
Σαν αντάλλαγμα σας προσφέρουμε βάσεις Ναυτικές & Αεροπορικές στα νησιά του Αιγαίου, αρκεί να σταματήσετε τον Τούρκο, και ΝΑΤΟ, στα διεθνώς ανεγνωρισμένα σύνορα. Εσείς γνωρίζετε τον τρόπο.
Αυτά είναι μέσα στο μυαλό των Ελλήνων Πατριωτών.
Εάν ο εχθρός Τούρκος, με το εχθρικό ΝΑΤΟ κλείσουν το Αιγαίο, τότε η ασφάλειά σας είναι ανεπαρκής, και τίθεται σε κίνδυνο.
Τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι να σας κλείσουν στη Μαύρη Θάλασα, να μην έχετε πρόσβαση στη Μεσόγειο.
Εάν αυτό το επιτύχουν είσθε χαμένοι από χέρι.
Μην μου πείτε ότι δεν μπορούμε να επέμβουμε, αφού σύμφωνα με τις σφαίρες επιρροής, είσθε χώρα της Δυτικής Σιωνιστικής της Ν.Τ.Π. σφαίρας επιρροής.
Σας απαντώ, και οι δούλοι κάποτε επαναστατούν. Έχουμε στην Ιστορία μας τέτοια επαναστατικά γεγονότα.
Η Ουκρανία ήταν σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, και κατάφεραν οι Σιωνιστές της Παγκόσμιας Δικτατορίας, -με τους διάφορους Ποροσένκο- , να την αποσπάσουν από εσάς.
Πρόεδρε ΠΟΥΤΙΝ, εκτός από το Άγιον Όρος, να επισκεφθείτε επίσημα και την Αθήνα, ώστε να τονωθούν τα φιλο-Ρωσικά αισθήματα του Ελληνικού Λαού, από τη Σιωνιστική λαίλαπα που μας έχει πλακώσει και υποδουλώσει!!! Μην μας εγκαταλείπετε στα δόντια του Εβραίου-Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Θα τελειώσω τις προτάσεις μου με το αρχαίο Ελληνικό ρητό, «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ».


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ – Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »