Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αναψυκτήριο στα Γιαννιτσά, αγνόησε το ΣΔΟΕ, 3 φορές μέσα σε 24 ώρες

Μέσα σε 24 ώρες ένα αναψυκτήριο άνοιξε και έκλεισε τρεις φορές μετά τους ελέγχους που έγιναν . Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του ΣΔΟΕ στη Χαλκιδική
Άκρως αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί με τους ελέγχους από κλιμάκια του ΣΔΟΕ αλλά και αστυνομικούς είναι το περιστατικό το οποίο συνέβη στα Γιαννιτσά της Πέλλας.
Αναψυκτήριο, το οποίο στερείτο άδεια λειτουργίας αλλά και άδεια πισίνας, άνοιξε και έκλεισε τρεις φορές σε 24 ώρες.
Αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον υπεύθυνο, αλλά η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο συνέβη όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν και το δεύτερο προσωρινά υπεύθυνο.
Τελικά, το αναψυκτήριο έκλεισε και μετά από τρίτη αστυνομική έφοδο όταν συνελήφθη τρίτος προσωρινά υπεύθυνος, ενώ η 36χρονη ιδιοκτήτρια τής επιχείρησης αναζητείται.
Εν τω μεταξύ, οι νέοι αστυνομικοί έλεγχοι έφεραν στο φως σωρεία παραβάσεων. Οι έλεγχοι έγιναν για τρίτη συνεχόμενη μέρα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Πέντε καταστήματα κι ένα περίπτερο διαπιστώθηκε ότι παραβίασαν το λουκέτο που είχαν επιβάλει οι τοπικές δημοτικές αρχές, ενώ συνελήφθησαν επτά άτομα και παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Όπως έγινε γνωστό, τα καταστήματα που εντοπίστηκαν να λειτουργούν, ενώ είχε προηγηθεί σφράγιση τους από το δήμο, ήταν ένα εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας, ένα καφέ μπαρ - πιτσαρία στην Κασσάνδρα, ένα καφέ μπαρ κι ένα αρτοζαχαροπλαστείο στο Πευκοχώρι, ένα εστιατόριο στα Φλογητά, καθώς κι ένα περίπτερο στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά την τρίτη ημέρα των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις. Μεταξύ αυτών, μία αφορούσε κατάληψη αιγιαλού.
Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα τόσο στη Χαλκιδική όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου