Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ WEB CAMERA: ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΟΣ UFO!

Η συγκεκριμένη κάμερα είναι στραμμένη προς το βουνό (ηφαίστειο) Τeide που βρίσκεται στην Tενερίφη, Ισπανία. Αποσκοπεί προς συλλογή πληροφοριών επιστημονικού περιεχομένου σχετικά με την δραστηριότητα του ηφαιστείου.    
Το βίντεο αυτό προφανώς διέρρευσε στο διαδίκτυο μια και επίσημη ανακοίνωση με το περιστατικό δεν υπάρχει (και ούτε περιμένουμε κάτι διαφορετικό).
Το βουνό αυτό (εικόνα) έχει ύψος 3.715 μέτρα και βρίσκεται στο κέντρο της Τενερίφης. Με βάση τις διαστάσεις του βουνού μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το αντικείμενο που θα δείτε είναι εξαιρετικά τεραστίων διαστάσεων.  

Διακρίνεται στην κάμερα ένα οβάλ αντικείμενο με διάφανο το εσωτερικό του και εντονότερο το περίβλημα του στις 03:05 π.μ. με ανοδική πορεία προς την κορυφή του βουνού όπου και φτάνει στις 03:50 π.μ. και στην συνέχεια ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα όπου και χάνεται σταδιακά από το πεδίο της κάμερας στις 06:00 π.μ.  Η ανανέωση της κάμερας γίνεται ανά 5 λεπτά της ώρας.

Η κάμερα έχει υπέρυθρες και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος και μπόρεσε και κατέγραψε το UFO.  Σας μεταφέρω τα λόγια του φίλου μου magnetflipper από το Denver που έχει αφιερώσει την ζωή του σ'αυτό το φαινόμενο:  ΤΑ UFO ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ. 
Μην σκέπτεστε συμβατικά.  

worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου